Gott nytt år!

Nu är jag snart klar för att åka till Camilla, har haft spabehandling för mig själv och satt på mig lösnaglar, dem blev okej, så det får duga :) Ska bara packa ihop mina grejer och sedan tar jag bussen kvart över fem.. Om jag inte skriver mer ikväll så får ni ha en fortsatt bra kväll och ett gott nytt år :D

image261

//Sandra

God morgon

Nyårsafton och ungefär 10 timmar kvar till det nya året :) Känns bra! Ska bli en kul kväll med närmaste vännerna och även bekanta och främlingar.. Kommer bli god mat och mycket dricka, men ändå att man försöker hålla sig till en begränsad del ;) Musik och skratt! Innan nu på dagen ska jag verkligen bara ta det lugnt, gick upp för en timme sen så håller på att göra frukost.. Ska försöka göra en ordentlig frukost så slipper jag göra lunch, utan väntar till trerätters middagen! Annars på dagen ska jag som sagt bara ta det lugnt, men ska även också tillbringa mig lite lyx med hårinpacking, ansiktsmask, ett långt bad osv :D Det blir så bra så!

Nyårslöften för i år då?
1. Godislöfte haha (fläszkichlöfte)
2. Träna minst två gånger i veckan
3. Var snäll Sandra, var snäll!
4. Plugga mer.


Det är väl ungefär det, eftersom jag inte är rökare eller så, är dem rätt enkla, därimot måste jag kanske sluta "festsnusa", haha ja tro det eller ej, för när som helst kanske det där suget börjar komma en vardag ..

//Sandra

godnatt

Filmen är slut så sitter och spelar spel min syster min, barnsligt och härligt ;) Ska snart krypa till sängs, ska bara vinna först ;D Sen ska jag nog läsa något för henne :) och sedan lägga mig själv och se någon film eller så, är inte tillrekligt trött än, men ska ändå försöka somna så tidigt som möjligt så man är pigg till imorn :D Hare så länge, bye!

image260
Johnny depp är verkligen min drömprins (A)

//Sandra


Sandra föreslår

Blir som sagt att bara ta det lugnt ikväll med, så jävla skönt egentligen, det ända dåliga är väl att man äter sig så jväla fet haha, men vad gör man inte en helg som denna ;) Ska ju ändå ha godislöfte efter nyår, ett av alla nyårslöften.. Kom iaf nyss in, har vart och handlat lite snacks med lillsyrran, så ska strax slå mig ner i soffa med mamma, småsyrrorna och storesyster som är här, blir att se filmen "Min stora kärlek". Skit kul film tycker jag själv ;) Skriver ett inlägg senare ikväll, bye!

image259

//Sandra

S

Nu har jag inte skrivit på hela dagen, för har verken haft tid eller orkat ;) Kom precis hem till mamma igen efter att ha vart med Lina och tjejerna och fixat allt för morgondagen :) Det kommer både bli gott, tre rättersmiddag och grejer och jävligt kul får man hoppas, vi blir ändel tjejer :) ! Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt och ladda, ska nog se någon film och äta lite snacks med mamma.. Nu ska jag hur som helst äta middag och sedan ta ett långt bad tror jag, sen ringa Fia för att snacka lite om imorn :) bye!

//Sandra

Godnatt!

Filmen är slut och sandra är slut, haha den var inte så bra som jag trodde men lite rolig ibland eftersom Robert Gustavsson hade en röst (& ja jag såg på svenska eftersom min lillsyrra var med) och han är ju alltid rolig :D Imorn ska jag nog bara ta det lungt, och så ska jag väl fixa lite inför nyår, kolla hur vi ska göra med mat, dricka osv :) Så ska nog inte sova nu direkt utan blir nog att sätta på någon film att somna till! Måste bara säga att jag avgudar min gulleplutt till lillesyster, hon är så söt och härlig och man vill liksom bli ett litet barn när man är med henne :) Vi kollade igenom hennes klistermärken hon har och som hon fått i julklapp eftersom hon samlar på det, och varje sida i hennes album hade ett speciellt tema, så himla sött, att lägg ner så mycket tid på lite smilisar och gubbar osv med lite klister på är verkligen kollt haha :D Sen tog jag faktikst upp mina gamla bokmärken från en låda så satt vi och bläddra i dem med, och tror ni inte jag gjort exakt samma sak? jo :) haha, det var faktikst ett larvigt/rligt ögonblick tycker jag hihi :) men men det var allt för nuet, sängen kallar, jag skriver igen imorn, bye!

image255image256
Yes båda ser ut som biatcshezz haha, därför bjuder jag på en glad bild med ;D

//Sandra


Lördag

Kom hem för ungefär två timmar sen från jobbet, har precis ätit middag och duschat, skönt! Ska snart sätta på en film med mamma och CO, det får bli "Robotar" haha, har inte sätt den men det blir nog kul ;) bye!

image257

//Sandra

'Förtrollad'

Hemma från bion, såg "förtrollad", jätte gullig film :) + att den var riktigt rolig också haha! Och så vart den bättre med mysigt och trevligt sällskap (A) Nej ska jobba imorn så ska upp vid halv 10, bye!

image253

//Sandra, godnatt!

Fredag :)

Skön fredag har det varit, bara tagit det lugnt, visst det har man gjort nästan hela veckan eftersom det vart jul, men då har man stökat med klappar och släkt, nu har jag bara tagit det lugnt hemma med mamma, mycket skönare :) Absolut har det vart kul med jul, men stämningen efter är ändå också alltid bra tycker i alla fall jag! Ikväll ska jag på bio tror jag, får se vad det blir, var ett tag sen så det blir nog mys :) sist såg jag nog Saw 4, sjuk film! haha.. Nej nu ska jag äta middag, skriver ett inlägg igen lite senare, bye!

Den här filmen skulle iaf jag nog vilja se, verkar riktigt gullig och rolig ;D http://www.sf.se/filmer/film?filmid=10002710

//Sandra


Sandra

1. När gick du upp idag?
12 tiden

2. Diamanter eller pärlor?
Både och

3. Senaste filmen du såg på bio?
Saw 4 (tror jag)

4. Favorit-TV- program?
Fler

5. Vad åt du till frukost?
Mackor och te

6. Vad är ditt andranamn?
Har inget

7. Din favoritmat?
Grillat

8. Vilken mat gillar du inte?
Korv

9. Favoritchips?
Alla

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Brittans nya

11. Vilken bil kör du?
Ingen eftersom jag är en liten flicka

12. Favoritmacka?
inte fan

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med?
Vet inte

14. Vilka är dina favoritkläder?
Alla mina kläder är mina favoriter

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
AFRIKA haha

16. Favoritklädmärke?
Har igen speciell favorit

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Förstår inte frågan? haha

18. Favorittid på dagen?
På dagen eller på dagen? Isåfall kvällen

19. Var är du född?
Huddinge

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Is hockey

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola<3

22. Fotboll eller ishockey?
Hockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Isåfall nattuggla

24. Pedikyr eller manikyr?
Både och

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Inga just nu

26. Vad ville du bli när du var liten?
Bäst och det blev jag

27. Bästa barndomsminnet?
Minns inte sånt

28. Varit i Afrika?
Nej

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha ja, men jag minns inte varför

30. Varit med om en bilolycka?
Nej

31. Favoritdag i veckan?
Onsdag

32. Favoritrestaurant?
Nej

33. Favoritblommor?
Fler

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
MC-fathoe

35. Äger du en cykel?
Nää

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Vet inte

37. Läggdags?
Efter 12

38. Vad lyssnar du till just nu?
Julmusik

39. Favorit färg
Svart

40. Hur många tatueringar har du?
Inga men ska göra en snart!


Belåten

Vaknade för lite mer än en timme sen och känner mig rätt ordentligt utvilad :) Skönt! Skrev inget mer inlägg igår eftersom jag var så upptagen hela dagen, med shopping, jobb, sola och trötthet så hann liksom aldrig när jag kommit hem, eftersom jag kom hem vid 12 tiden och då var svin trött.. Men det vart ifa mer shopping än jag trodde och riktigt fina grejer med väldigt bra priser! Jag köpte bl.a. en kappa för vinter/höst från H&M för 200 kr, helt fantstiskt ;) Lösnaglar, En silver/grå blus jag ska ha till min nyårsklänning från Gina för 100 kr, Underkläder frän H&M,  Strumpbyxor från H&M, Fondation på H&M, Örhängen från guldfynd.. Ja jag tror det var ungefär det, och allt det för mindre än en 500ing ;D Inte dåligt alls, fick allt jag behöver köpt iaf, kanske lägger ut bilder på det jag köpt senare :) Efter vi vart och handlat åkte vi iaf till jobbet och jobbade fyra timmar sen drog jag och Lina och solade och sedan hem.. Sen var det bara att värma en kopp med te och krypa ner i sängen :) Skulle jobbat idag mellan 9.00-12.00 men jag orkade verkligen inte så Elli tog min plats istället! Nej nu ska jag byta om lite och gå och sola mig lite brun, bye!

image252

//Sandra 

KRIG på stan

Jag förstår inte, jag förstår verkligen inte hur det kan vara så svårt att somna på nätterna, det är helt sjukt, att en människa kan ligga fem timmar i sängen utan att somna, jag fattar inte, blir snart galen!

Men nu är jag iaf vaken och somnade väl tillslut vid halv 5 tiden ungefär och vaknade nyligen dåra, ska duscha och göra mig i ordning, ska in till stan med Elli och Lina innan jobbet idag, MELLANDAGSREAN :) Och man har ju fått pengar i julklapp så det är perfekt, blir kanske inte så mycket kollande eftersom jag vet på ett ungefär vad jag ska och vill ha redan.. Efter det ska jag troligen med pappa att handla om vi hinner, sen jobba och sola dåra.. Nej men nu ska jag hoppa in i duschen, bye!

image251

//Sandra

Bra dag

Nämän! Nu har hela dagen gått och den har vart jätte bra! Vi har ätit, öppnat klappar, ätit, pratat, skrattat, ätit, spelat sällskapsspel och andra spel och ätit ;) Kusinerna var här så det var extra kul! Till middag blev det italienskt tema och till efterrätt blev det glass, grädde, hallon, chokladtårta m.m. känner mig som det fetaste fettot höhö, men vafan, haha! Efter nyår blir det att hålla sig borta från godsakerna! Jag fick iaf hjärt-kuddar till sängen som jag ville ha hihi, Brittans skiva vilket jag också önska mig, Mascara, Strumpor, Smink tillbehör, sen minns jag inte mer ;O Så nu kan man väl säga att julen är över.. Juste vi fick Idol-spelet också, så det spelade vi, det var faktikst rätt kul, man fick känna på hur det känns att sjunga för juryn och så haha! Nej nu ska jag kolla på "en prinsessas dagbok" som är på tv och kolla in lite andra bloggar innan jag ska lägga mig, imorn ska jag upp vid 10.00 (vilket är tidigt för mig) för ska handla med pappa och fixa lite andra grejer, sen in till stan med Lina och Elli innan vi ska jobba, och sen ska vi sola.. Sen börjar jag 9.00 på fredag så då vill jag vila ut ordentligt innan ;D Nej men ha det så bra, skriver kanske något litet innan jag lägger mig, bye!

image250

//Sandra

Alla vill veta allt om Sandra

Vad blir ditt namn baklänges ?
Ardnas
Platt eller lockigt hår?
Har platt, men skulle vilja ha lockigt
Har du en dröm som gått i uppfyllelse:
Kommer inte på någon just nu iaf
Vad har du för startsida på internet:
Www.msn.se
Vem ringde du senast:
Lenore den 23 dec, har vart väldigt familjevänlig dem här dagarna (A)
Tycker du att sengångare är söta:
Haha, vilken fråga?
Har du haft vattenkoppor:
Ja
Har du någon gång testat karate:
Nej
Vilken mobilsingnal har du:
Hasta la pasta baby (såklart)
Minimorötter eller pommes frites:
Pommes (tyvärr)
Vad längtar du mest till just nu:
:)
Vilken tv-serie är bäst:
Desperate houswives, ugly betty, city akuten, m.m.
Kan du gå ner i spagat:
Kunde för 10 år sen
Vad är du mest rädd för i hela världen:
Spindlar :'(
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Ja, det gör jag faktikst, nu när jag tänker efter haha
Vad ska du döpa dina barn till:
Jag ska få killar (A) Mario, Melker & Marcus
Sol eller snö:
Sol

Är du mörkrädd:
Nja
Ljust eller mörkt när du ska sova:
Mörkt
Godaste drickan till frukost:
Te/Kaffe
Duscha eller bada:
Både och
Kan du ditt mobilnr utantill:
Haha, ja
Sjunger du på toan:
 Nej, men när jag står i dushen
Är du höjdrädd:
Nej
Vad tänker du göra nu:
Äta frukost !


Annan dag jul

Har nyligen gått upp och precis satt på mig en ansiktsmask, häärligt ;) ska strax duscha och göra mig i ordning eftersom vi får gäster idag/kväll.. Filmen jag skulle se igår var precis som jag trodde, en "tjejfilm" men den var rätt så rolig ändå så den funkade haha :) Funderar på vad jag ska ha på mig idag, antingen min nya klänning, det är en svart diesel klänning, eller om jag ska ha min andra svarta klänning eller om jag ska ha jeans, hmm, jag får väl se helt enkelt sen vad det blir :) Nu ska jag iaf gå och duscha, bye!

image249

//Sandra

Bästa!?

Filmen är slut och jag garvade bara nästan ihjäl mig haha! Hade iaf nu tänkt krypa ner i sängen snart för att se en annan film, nämligen filmen jag fick av min bror haha, "tjejfilmen", den är säkert rolig iaf ;) Till den ska jag nog äta fruktsallad om jag orkar fixa iordning det..

Sen ville jag bara säga att min bästa julklapp var den här fina skönheten :) hihi ;

image248


//Sandra, godnatt!

'Tomten är far till alla barnen'

Har nyligen vart ute och gått en lång promenad med mamma, vi skulle testa att gå förbio vivo för att se om det var öppet men det var det såklart inte, så blev bara att gå en promenad istället :) När vi kom hem så skulle jag fixa mina naglar, sätta dit läsnaglar och så, men jag orkar inte + att jag gillade inte dem jag har, ingen nagel passar på mig, tur att dem inte var allt för dyra, för ska köpa nya av något annat märke iställe.. Istället så bestämde sig mamma och jag att vi skulle se 'tomten är far till alla barnen' haha, jag älskar den filmen och har den på film hemma redan, men en tradition är det så måste ju bara se den! Men nu slutar föresten pausen, skriver senare, bye!

image247

//Sandra 

'Vi delade på ordet kärlek, Jag tog kär, han tog lek'

Love is warm
Love is red
Love is something in the bed

mami

Har vart hos mamma lite mer än en timma, mysigt! Jag och småsyrrorna fick öppna tre klappar var, och i dem var det hårinpackning som jag verkligen behöver, hårspray pch en söt glaskula som man har som belysning på tex fönsterbrädan och så står den på en lampa så den lyser hihi :) Ska öppna resten imorn med kusinerna och bror, hans tjej och syrran :) Men ska packa upp mina grejer nu, bye!

image246
En sån menade jag ;D

//Sandra

det är än jul

Vaknade för ungefär 2 timmar sen, försöker nu att få igång min jävla ipod men det funkar ju inte, eller alltså jag fattar inte hur man får in musiken på den, och ja jag är jävligt otekniskt, mobba inte! Vi ska iaf snart till mamma så har packat väskan och alla nya fina klappar jag fått :) Vi ska dit och bara ta det lugnt och umgås, imorn blir det där i mot julfirande med hennes släkt! Och då får man mer klappar hihi (A) (vet att jag är som ett litet barn, men ändå). Fast har ändå märkt att det är nästan roligare att GE bort presenter till andra än att få, då känner man liksom att man gjort något bra och gjort någon glad, det är en fin känsla tycker jag :) Nej men nu ska jag se så jag har med allt och packa ihop min ipod eftersom jag ändå fattar så här mycket (NOLL) för att snart åka, bye så länge!

image245
Jag har då den svarta längst bak :)

//Sandra

:)

Godkväll allesammans :) Kom hem från kusinerna för ungefär två timmar sen, och har nyligen sjungit för full hals med systrarna på singstar, riktigt jävla kul :D Innan var vi iaf som sagt hos kusinern, bra och mysig stämning, julmusik, skratt och en massa mat och godis! Kusinern + farbror och hans tjej hade gjort en massa larviga lekar som frågesport, gissa bild, kasta boll m.m, riktigt larvigt men riktigt kul :D haha! Senare så va min ena kusin Niklas tomte och det var riktigt jävla kul haha, (kanske lägger in någon het bild sen haha) och alla fick julklappar ;) Fick bla det här i julklapp :) ; Ipod nano, choklad, dvd-film, parfym, plånbok, smycken, hårgrejer, solpuder, puder, anisktsmasker, dipliner, smink tillbehör, "sport-bag"(converse), underkläder, klännig, pengar, sen minns jag inte (A) Är iaf riktigt nöjd, TACK pappa, bror, systrar, farmor :) Blir nog mycket shoppa i mellandagarna med, pappa har lovat att ta mig och storesyster och shoppa lite :) Men annar som sagt har min dag vart jätte mysig, såklart inte samma känsla som när man var 10 år men fortfarande skön och mysig :) Ni får ha en fortsatt trevlig kväll/natt, för nu ska jag lyssnar på lite musik innan jag ska lägga mig, Bye!

//Sandra

Julafton

Nu är det julaftons morgon, så GOD JUL på er alla!


Har redan fått öppna en massa julklappar och måste erkänna att jag känner mig lite bortskämd (A) haha! Nu håller jag på att fixa mig och göra mig fin, för ska om någon timme ungefär åka till kusinerna, för att bara umgås och äta en massa gott! Ni får ha en fortsatt trevlig jul så får jag se om jag skriver något mer idag (isåfall ikväll) eller inte, GOD JUL igen, bye!

//Sandra

God jul

Nu är det julafton gott folk, sitter och pratar med Lenore på telefon som ska bort över jul, hur ska jag överleva? :O Hon ska till Mauritius över jul och nyår :) lyckost nummer ett! Ska snart lägga mig så det blir morgon tidigare (A) Skriver något snabbt inlägg imorn innan vi ska till kusinerna, bye!

image244

//Sandra

:D

En timme senare med hesare röst, mättare och varmare haha :) vi fick singstar med svenska hits, och jag skojar inte att jag sjungit ihjäl mig haha, hela familjen har dansat och sjungit haha, jätte skoj ;) tack pappa!

Känner föresten att huden känns jätte mjuk och skön efter ansiktsmasken, väldigt bra det där alltså :) Ska börja använda det någon gång i veckan eller så, för att få en bra hy! Nej nu ska jag nog ner igen, haha! Hör hur dem sjunger (skriker) där nere haha :D bye!

image243

//Sandra

Vad var det jag sa

Ja vad var det jag sa, nu ropar dem där nere, har precis hunnit duschat och satt ditt min mask, nu vill nämligen Linn och Amanda öppna dets tora paketet som var till ungarna från Max (pappa alltså) haha, så då ska vi få göra det, undrar vad det är i :O :) bye!
image242
//Sandra

Uppesittarkväll?

Hm okej, ikväll är det en såndär uppesittarkväll så man bara mååååste sitta uppe och kolla på tv, äta sig fet och bara umgås med sin familj, vilket man ska göra imorgon också, varför? Det har jag ingen aning om, men det är väl ganska mysigt? haha! Nej just nu sitter Linn och Amanda i köket och ritar, jag uppe i mitt rum vid datan med jumusik på högsta volym och målar naglarna röda, Syster i sitt rum och bror i sitt, Pappa i kontoret osv, inte så mycket julstämning precis, men jag lovar att innom 30 minuter kommer någon skrika att vi tagit fram julmusten och knäcken och allt vad det är och så kommer alla samlas framför tv, jag orkar bara inte ta tag i det själv.. haha! Nej jag tänkte göra något helt annat nu, jag hade tänkt duscha och sedan lägga en ansiktsmask, det vore för underbart eftersom jag ändå fick en så passande innan jul av Lenore :) Så varför inte? Jaja, det var det för nuet, kanske att jag vågar lägga in en kuuuuslig bild på mig i den sen ;O bye!

//Sandra


spänningen

Nu har mamma precis gått, hon var här för lite julfika och med en varsin julklapp till oss :) Vi ska få flera på onsdag när vi firar med hennes släkt.. Men mamma var till och med så snäll så vi fick öppna klapparna nu hihi, min lillesyrra Amanda fick ett par skor hon önskat sig, Linn en skjorta och en väst till imorn, Carro en bok om Marily Monroe och min bror fick någon liten AIK gubbe haha, själv fick jag en parfym, Ralph Lauren HOT, den luktar riktigt gott tycker jag, har den äldsta, så ville testa en annan nu :) Nu har jag precis bäddat ner Amanda för att hon inte mådde så bra, antingen för längtan eller för att hon ätit så mycket knäck haha ;) Så ska göra henne sällskap är ändå rätt trött efter att ha bakat knäck :) bye!

image240image241

//Sandra

by elli

"Varför har jultomten inga barn?, För han kommer bara en gång om året" höhö!

Ibland får man ha dålig humor ;D

morsning korsning ;)

Idag är det dan före julafton, den 23 december alltså hihi ;) Inte för att det känns så mycket, men granen är iaf klädd, annan julbelysning är uppe, paket under granen osv :) Har precis vaknat så ska göra mig lite frukost och sedan hade jag tänkt baka knäck igen eftersom dem andra är slut haha ;P Men det ska nog gå bra tror jag! Skriver igen senare, bye!

'Att aldrig betsämma sig men ändå vilja ha något, det funkar inte i längden, man tröttnar'

//Sandra

Sweet home alabama

Nu vart det lite film ändå, filmen sweet home alabama var på tv och den är ju bara för bra tycker jag :) den har liksom det där lilla extra i sig haha! Till den blev det must, knäck och nötter, mums ;) nu ligger jag iaf i sängen med datan, hade tänkt sova nu, är väldigt trött efter heldan :) ska egentligen inte upp någon speciell tid eller göra något speciellt imorn (mer än baka knäck igen hihi) så måste ju inte heller gå upp så tidigt, men kan vara skönt att sova nu ändå, så gör nog så som sagt ändå :) Men jag skriver igen imorn och då är det dan före julafton :D Pusspuss på er, bye!

image238
visst väljer hon rätt kille tillslut? det tycker jag, vet hur det känns att vara i samma sitts..
//Sandra

dan före dan före doppare dan

Nu är klockan strax halv elva och jag är redan trött, bra på sätt och vis men har ändå inte lusten att gå och lägga mig nu om ni fattar, får väl dra igång någon film istället :) Eller joina pappa där nere som kollar på nåt på tv.. Men men det var det för nuet, bye!


//Sandra


ja

Nu har jag precis ätit middag och klätt granen med syskonen haha, kommer ihåg när man var yngre, då såg granen inte klok ut eftersom man ville ha med allt i den, julgranskulor, smällkarameller, flaggor, änglar, glitter, ljus, stjärnor, schokladkottar m.m, nu körde vi på bara julgranskulor, ljus och enstaka änglar, mycket snyggare ;) hur ser kvällen ut då, det vet jag inte, på sätt och vis skulle man vilja dra ut men ändå inte, så blir nog att stanna hemma och bara ta det lugnt, jag menar, det är ju ändå bara jul en gång om året! Skriver sen, bye!

Dagens out-fit & bild in mot vardagsrummet på granen :)
image234image235

//Sandra

<3

Har inte hunnit skrivit idag fören nu, har vart upptagen helt enkelt.. Men nu är jag hemma och kan skriva igen! Idag vaknade jag iaf kl halv 12 och gick upp vid 12, duscha, åt och gjorde mig i ordning, sen mötte jag Hanna och åkte till Elli, där hade vi julfika med lussebullar, skumtomtar, pepparkakor, knäck, ischoklad och julmust, riktigt jävla gott var det :) Vi pratade om hur vi ska göra på nyår och hur vi ska göra på sommarlovet, mkt snack helt enkelt! det var jätte myckegt, lika kul varje gång alla ses, blir en så härlig och bra stämning! Vi delade också ut julklapparna tillvaran, Lenore fick av mig ett halsband man kan öppna med ett foto på henne och mig, ansiktsmask, hårinpackning och ett rött naglack.. Och jag fick av henne, pärlörhängen, puder och en ansiktsmask :) precis vad jag önskat mig! Nej, eftersom jag inte kom hem fören nu har jag lite att stå i ;) eller ska hjälpa till att pynta granen nu och dricka glögg, mums! Skriver senare, bye!
image231image232image233
//Sandra

Godnatt

Nu har jag lagt Amanda och gjort mig redo för att lägga mig själv med, sitter med mysbyxor och myströja, så skönt! Ska alldeles snart krypa till sängs för att sova mina tio timmar som jag verkligen behöver :) Hoppas bara inte pappa och dem låter så mycket när dem kommer hem eftersom dem säkert fått i sig några glas och är fem perosner :P Jaja, Skriver såklart imorn, resten av er får ha en fortsatt trevlig kväll/natt nu, bye!

image230

Godnatt //Sandra

myspys kväll

Idag/kväll blev det en lugnt myskväll hemma med småsyrrona :), pappa och co var som sagt på julbord och åt sig feta, eller äter sig feta sig eftersom dem forrtfarande är borta.. Själv så har vi ätit massa godis, kollat på film och tv och även hunnit med att baka knäck, man behöver tålamod (vilket jag inte har) men det gick bra ;) och dem blev goda! Nu sitter jag och spelar kort med Amanda innan hon ska lägga sig (jag med för den delen, är trött)! Imorn blir det fika klockan halv 2 med tjejerna hos Elli, ska byta julklapprna, det ska bli mysigt och kul :) Nej nu ska jag fortsätta spela, skriver sen, bye!

//Sandra


roligt samtal med lillsyrran

A-Vart ska vi vara på julafton Sandra?
S-Till Angelica och Co med farmor.
A-Aha, vilken tid då?
S-Vet inte, två tiden kanske..
A-Okej, vem ska va jultomte då?
S-hm inte vet jag, eller va haha, nej vad säger du, tomten såklart (A)


Haha, jag tror det börjar bli läga för oss att fatta att inte ens Amanda tror på tomten längre ;P

Tänk om igen, snälla!

Jag undrar en sak, en liten sak bara, en fruktansvärt ful sak, en väldigt störande sak och också väldigt onödig sak.. Varför i helvete går man med klackisar/snyggare stövlar tillsammans med mjukisbyxor :O Skolan som på stan? det är nog det mest fulaste en människa kan bära, och man ser det hela tiden, i skolan på tågen i stan osv, vad är felet på denna människa, är den sjukt lat eller har den bara sjuk klädstil? Jag brukar verkligen inte bry mig om sånt här annars, men när jag såg det idag, fick jag verkligen NOG! Man kan väl för fan sätta på sig några lägre skor utan klack eller något istället, eller jeans istället för mjukisbyxor, ja ni fattar, det ser bara så fult och cp ut! Liksom min lillsyrra på 13 bast, kan ha så ibland, och jag får nästan en illamående känslan haha!

Tänk om igen, snälla!

God jul för i helvete!
//Sandra


Om mig

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Toppen eftersom vi fått jullov nu :)
Favoritgodis: Choklad och feraribilar
Kläder just nu: Tunika, shorts (finkläder)
Musik just nu: Julradio.se
Sommarplaner: Italien maybe med tjejena + Gotland
Hur många kuddar sover du med: 4-5
Spelar du nåt instrument: Nej, spelade fiol i ettan haha
Morgon- eller nattmänniska: Både och
Vem är viktigast för dig: Just nu är jag viktigast men också min minsta syster
Bio eller promenad: Beror på
Är du kittlig: Haha, lite
Snarkar du: Ja, men bara lite (A)
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: SPINDLAR :'(
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: Flyga
Vad vill du jobba som: Ingen aning än
Gillar du att sjunga: Ja, men endast när jag är påverkad eller i duchen ;)
Anser du att du är stark: Nej, haha
Vad gör du om du får hicka: Försöker bli av med den
Vad längtar du mest efter just nu: Hemligt (A)

Avslutning

Nu är jag hemma och har haft julavslutning, riktigt skönt :) Drama gruppen i skolan och lärarna hade gjort en massa roliga överaskningar för oss, där dem uppträdde riktigt modigt haha, det vart väldigt mycket skratt på teatern :) Jag gick efteråt med Hanna till Ö-valls och köpte mig en macka och tog med oss, sen åkte vi hem.. Nu är jag hemma och hade tänkt baka knäck, fast tror jag väntar till ikväll så tar jag det bara lugnt nu istället :)

Dagens Out-fit;

image228
Tunika-H&M
Gråa shorts-H&M
Nylonstrumpbyxor-Lindex
Lila mössa-H&M

//Sandra

Godmorgon jullov!

Nu ska jag precis till skolan för att ha avslutning, härligt :D Har nyss ätit & duschat så ska göra mig lite fin nu sedan tar jag bussen och möter Sara :) Nej men måste skynda mig nu, skriver när jag kommer hem, bye!

//Sandra

01.06

Nej nu är det dags för Sandra att sova :) Skriver imorn, godnatt på er, bye <3

http://www.youtube.com/watch?v=e5WS6JjGNQg (otroligt bra jullåt)

image227

//Sandra


phone

image225
image226
Någon av dem här skönheterna vill jag ha, ska nog köpa någon av dem här när jag får min lön :)

imorgon är pinan över..

Filmen är slut och jag ska vara så snäll att jag till och med kan avslöja vad jag såg (A) haha "skönheten & odjuret" men den är ju för underbar och bra och vacker och man blir bara så glad av hela filmen :) hihi.. Känner att jag är hungrig igen, fattar inte riktigt varför eftersom jag åt för någon timme sedan, men men, får vänta till frukosten ;P och imorn är det hur som helst lov, så himla great! Det ska bli riktigt jävla skönt faktikst :) Bli avslutning mellan 11.30-12.30 så verkligen inte jobbig dag, sedan köper jag väl något lätt att äta och åker hem, hade tänkt baka knäck imorn hihi, så otroligt gott, sedan ska jag bara vara hemma med småsyrrorna eftersom pappa och CO ska på julbord.. Men det ska bli skönt att bara ta det lugnt, går säkert massa bra på tv :) Och tjejerna ska jag ändå träffa på lördag och ha klapputdelning & julfika :D Allt för nuet, bye!


//Sandra


ah

Skönt, kom hem för 40 min sedan och har precis fått i mig lite middag, var svinhungrig sista timmen på jobbet och hela vägen hem, så vad skönt att få i sig lite mat.. Idag gick det väl helt okej, man fick inte så mycket sålt, tror det beror på att man sålde till kvinnor, dem är inte lika lättlurade som män haha, nej men dem är så otrvliga och inte alls lika roliga :/ Jobbade som sagt själv men det gick också bara bra :) Nu är jag iaf hemma, ska se en film hade jag tänkt, börhar 11.30 imorn, det ska bli skönt att gå upp halv 10 istället för halv 6 då :) Nej men skriver igen innan jag lägger mig, bye!

//Sandra


smyger sig fram

Gud det var otroligt skönt att få sova, har sovit i dryga två timmar och det känns verkligen skillnad, hade iofs väldigt gärna sovit lite till men eftersom jag ska jobba var jag tvungen att gå upp halv fyra.. Hoppas att kvällen på jobbet går fort och att vi säljer något roligt, för då är det bara skoj :) Märker också när man kollar ut hur julen verkligen smyger sig fram, värsting mysigt, men lite mer snö tycker jag det ska komma, iaf över jul tiden liksom, sen i januari kan den gärna smälta direkt ;) Nej men nu ska jag ta något att äta innan jag ska gå.. Skriver när jag kommer hem igen, bye!

//Sandra

sova, äta, jobba, sova

Hemma, skönt som vanligt, trött som vanligt, håller på att städa lite i mitt rum eftersom det inte ser helt okej ut, fast det är jobbigt, har så mycket saker haha.. Nu ska jag iaf fixa en lite sak till Lenores julklapp här hemma dåra sedan ska jag sova och sen äta och till jobbet, börjar klockan fem och slutar klockan nio, jobbar ensam idag, rätt tåkigt men det brukat funka ändå :) fyra timmar går rätt fort tycker jag.. Idag hade vi kort dag i skolan, bara 30 minuters pmf och mental träning, fast kom 45 min försent eftersom mina bussar krånglade + att jag va osäker på om jag skulle gå eftersom jag inte mådde någe bra imorse, men sen blev det bättre så då gick jag ändå.. Nej nu ska jag fixa och dona lite innan jag går och lägger mig, Gud så skönt, bye!

//Sandra

blogg stör mig!

Hade skrivit värsting texten men tror ni jag fick behålla den? nej du, för blogg.se mongoliserade sig jätte mkt, jippi!
nej men skrev att jag och Sabina snarast ska ha ansikts och kropps behandlingskväll :D med ansiktsmaskar och sånt eftersom det är så himla skönt och underbart! får se när det bli men antagligen på lovet fast efter jul :) Vi ska köpa massor och så ska vi bara köra gärnet haha! nej nu ska jag glida runt till på INTERNET innan jag ska sussa! Bye, suckers!

image22415 kr på H&M

//Sandra


julkalendern

Har nyss ätit middag + lite fika, såg föresten för första gången julkalendern ikväll haha, lillsyrran ville se den när vi åt så då fick alla lida om man säger så, men det verkade inge bra tycker jag, ellere jag vet inte men dem blir ju bara sämre och sämre efter varje år tycker jag själv, Greveholm, Pelle eller Diselråttor & sjömansmöss är fan dem bästa haha, har alla på dvd hemma och bangar inte på dem i första taget ;) Nej men jag tycker det är tråkigt att dem gör så dåliga, är ju lite småkul att se på morgonen när man sitter och äter frukost :) men men.. Nu hade jag iaf tänkt sätta på någon bra film eller något för har ju inte så mycket för mig eftersom vi inte har något plugg kvar, om jag inte går ut och tar en promenad med någon även fast det är svinkallt :O skriver senare, bye!

Dagens out-fit och bild;


//Sandra

Jamie Lynn Spears

Nu har man ju fått höra att britenys lillesyster Jamie Lynn är gravid, som bara är 16 år, men jag menar det behöver ju verkligen inte vara sant, men om det nu är det tror jag knappast hon behåller det, jag tror hon skulle göra som vilken 16 årings som helst, ta bort det, för hon är ju inte helt dum i huvet..

Hon är ju i alla fall grymt snygg, tycker inte hon borde förstöra sitt utseende och rykte med något sådant, även om hon nu skulle kunna försörja barnet, nej, jag tycker det är fel! Tycker inte hon ska gå och blir som sin syster..

image221

//Sandra

bra dag

Kom nyss hem :) Skolan gick bara bra, jag gick på föreläsningarna om Polis och Journalist och det var mycket intressant att lyssna på båda två, förutom att jag va väldigt trött, som vanligt, inte bra det här, ikväll SKA jag lägga mig i tid! Efter det mötte jag iaf upp Sabina utanför skolan för att äta lunch tillsammans, det blev tillslut Sandy's i Odenplan, båda tog en kyckling & curry wrap, mums :) Vi satt där ett tag och prata om allt möjligt, sedan drog vi vidare till stan för att inhandla lite things var.. Vi gick först till panduro där Sabina köpte lite saker till allt hennes bak.. Och sedan vidare till H&M och resten, jag köpte iaf nagelfilar till mig, body lotien till mamma och sen julklappar till Lenore, men eftersom hon läser min blogg kan jag inte skriva vad ;O Sedan innan vi skulle promenera till pendeln köpte vi med oss rämar från marknaden som är nere på plattan på julen, muuuums! Men nu är jag bara hemma hos mamma, skulle hämta lite saker här och så, sitter och målar naglarna lite snyggt.. Nej men nu ska jag måla dem klart innan jag åker hem till pappa, bussen går om 40 minuter drygt.. Bye!

Kul med frost va? haha, fast snö skulle vara ännu bättre, iaf på julen..

image219image220

                                                    Sabina och Lina :)

//Sandra


skolan

Ja men så kul, kom till skolan två minuter i nio och klassen hade gått in redan, why? Jo när man äntligen (tror) att man kommer i tid så råkar det vara så att man börjar kvart i nio och inte nio.. Jag får helt enkelt skylla på Sabina eftersom hon sa att vi började prick, vet att jag ska kolla det själv på online, men online funkade inte för mig igår.. men tror du min lärare bryr sig om det, nähädå! Nej men nu ska jag sluta tänka negativt, jag har ju iaf inte missat något viktigt, nu sitter vi tex i datasalen för att göra ett test om olika yrken.. så ska väl göra klart den nu, bye!

//Sandra

grattis!

Ville bara säga grattis till Emelie som fyllde år idag :) Hoppas du hade en bra dag, ska gratta dig massor imorn istället! <3

image218

//Sandra

(.)

Precis sätt klart filmen och ja vad ska jag säga, den var riktigt bra! Älskar Bruce Wills, han är både snygg och otroligt ball och såklart en jävligt bra skådespelare! Handlingen va också bra, trodde faktikst jag skulle stänga av den efter bara några minuter men det gick absolut inte eftersom den va så spännande :) älskar nämligen action filmer och sådant (A) gillar komedi, skräck och drama med, men krigsfilmer och actionfilmer brukar ha mer att komma med, dem vill nå ut med något! Nu blev jag otroligt sugen på att se plutonen bara för det, självklart en väldigt bra krigsfilm som bla Johnny depp är med i <3, bäst efter jarhead och pearl harbor ;) Fast en film som inte är krigsfilm eller aktion är the notebook, den filmen är helt underbar och kan se den hundra gånger om och gråter varje gång, det är nog nästan min favorit film skulle jag gissa, sjukt bra! Nej men nu ska jag krypa ner i sängen och så får jag hoppas på en bra dag imorn, går bara mellan 9-12 och har någon yrkesdag i skola, sen har jag bestämt med Sabina att vi ska käka lunch tillsammans :) får se vart det blir och sedan stan.. nej men jag skriver igen imorn, Godnatt, bye!

image217

//Sandra


film

Har nyss kollat på ugly betty och gjort klart det sista på plugget, nu är det bara att skicka in :) har föresten flera dagar sagt att jag ska se "die hard 4" men har aldrig blivit av så nu ska jag göra det ;) så det inte blir för sent eftersom den är nog ganska exakt två timmar lång, för vill ju inte lägga mej senare än 12 ikväll hellst! skriver nog senare vad jag tyckte om filmen och så iaf :) Bye!

image215image216
Favisar!

//Sandra


myys

Har nyss ätit våfflor med familjen, gott! Lyssnar nu på julmusik, dricker mjölk, målar naglarna RÖDA och bara tar det lugnt :) kan det bli bättre, nej? :) men nu ska jag ner till källaren och hämta julklappspapper för att slå in några av klapparna! kommer snaaaaart!

Så nu har jag slagit in dem sista klapparna också, skönt! Har iofs lilla Lenore kvar, men ska väl handla till henne i helgen eller imorn typ :) Sedan ska jag handla något mer åt min mamma och åt pappa, annars är jag klar! tror föresten inte att min bror läser min blogg, isåfall skulle han vara lite pinsam och patetisk :D så ska avslöja vad jag köpte som ett litet tips till er som vill köpa något förutom kläder (eftersom mina andra syskon köpt det till han) och sånt till en 22årig kille, jo jag köpte "Borat" filmen haha, har inte sett den själv men den verkar ju kul och det tycker säker bruuur med :) men men slut för mej, nu ska jag glida! bye



//Sandra

.

'att känna såhär är både härligt och jobbigt, men allra mest vet man inte vad, eftersom man som näst mest känner sig förvirrad'

:)

Inge fel alls på den här dagen! Klev upp imorse rätt trött men ändå glad att veta att jag snart skulle få håret gjort! Jag gjorde mig i ordning och åt, tog en dusch och fixade mig lite.. begav mig sedan in mot stan där jag mötte Jennifer eftersom hon också skulle bli fixad.. Vi åkte till fridhemsplan och där mötte vi Emilia och hennes kompis.. Det tog ett tag innan vi började med allt eftesom man måste få hjälp och så, och mitt hår var ju en katastrof engligt dem hahaha :D vilket också är sant eftersom det är så himla slitet och färgat 100 gånger till blont.. Men det tog sin lilla tid att bli ompysslad men det var kul och skönt :) Jag vart riktigt förvånad över resultatet, eftersom det vart så otroligt bra :D skit snygg färg och ja det ser som nytt ut, inte längre vitt/gult utan mer mörkblont vilket jag ville ha! Är verkligen jätte nöjd Emilia! När jag gick därifrån så gick jag till gallerian som ligger där, köpte en julklapp till bror min och sedan åkte jag hem och åt lunch med pappa, tacos <3 sedan har jag bara tagit det lugnt och kollat på en film med storesyster, den var faktikst fett kul, minns inte vad den hette nu, men säkert någon B film eftersom den aldrig visats på bio haha, med Jessica Simpsson. Och nu sitter jag här och ska lyssnar på julmusik och gör lite på en uppsats som ska vara inne på torsdag, är redan klar men vill verkligen få bra betyg på den så bäst att satsa extra högt och finslipa den ordentligt ;) Men men, skriver senare, bye!

innanefter
Inte bästa bilderna på håret eller mig, men man ser väl på ett ungefär skillnaden ;) :)

//Sandra

sovdags.

nej nu har jag jobbat och pluggat en massa så är som vanligt död! imorn ska jag vara hårmodell/klippa håret och så hos emilia så det ska bli skoj, hoppas det blir bra eftersom jag ska färga det också :O nej men det här blev ett kort inlägg, nu ska jag sova, GUD SÅ SKÖNT! bye

//Sandra

Miss you !

image208

veckan

Måndag; Engprov, plugga, jobba 17.00-21.00
Tisdag; Klippa och färga om håret hos Emilia :)
Onsdag; Yrkesdag i skolan, julhandla
Torsdag; Skola, sola, träna
Fredag; Avslutning 11.30-12.30!, julhandla, chilla galet
Lördag; Sova, sola, tjejmiddag+klappöppning med tjejerna :)
Söndag; Sova, jobba(?)12.00-18.00, fixa och dona till morgondagen (julafton!)

på ett ungefär min vecka, lika tråkig som förra, men men..

//Sandra

15.28

Måndags eftermiddag, Har hunnit med både engprov i skolan, köpt mat, tog en snabb runda på stan, hem till mamma där jag gjorde klart en läxa, pratade lite med mamma, hon skjusade hem mig till pappa, och nu är jag hemma med en bit kladdkaka, lussebulle och coca cola, snacka om flääsckizh! men jag är värd det eftersom det är så himla synd om mig som gjorde eng provet idag och det gick bajs, jag skojar inte när jag säger att jag övat på 500 glosor, en novell, svarat på frågorna till novellen och läst 4 kapitel i läroboken vilket är 106 sidor och 12 oliak historier, WEJ! och då skojar jag inte heller när jag säger att det ända dem tog upp var 50 glosor, tre av 12 historier och sen INGET MER! Jag har alltså suttit och pluggat som en dåra till 2 i natt i onödan, för tror ni att jag kunde svara på dem här 50 glosorna? NEJ! jag kunde kanske 20, eftersom jag vars så sliten och helt enkelt hade plugga på för mycket! Blir så arg på lärarna och blir så arg på mig själv! Men har mejlat han som har hand om eng och sa som det var, så jag får hoppas att provet antingen inte va så viktigt eller om jag får skriva om det och att dem då säger lite mer exakt vad jag ska öva på.. MEN MEN! Nu ska i typ 30 min göra det sista på min pmf-uppgift och kolla så att frågorna verkligen stämde på min novell, sedan ska jag möta upp Elli och Lina för att jobba mellan 17.00-21.00 och jag kommer aldrig orka, eftersom jag är svintrött! Men det är bara att kämpa, kommer lägga mig så fort jag kommer sen sen, eller ska skriva rent en sak som Sara och Fia har ringt om, för att sedan skicka in det till vår lärare.. Dem skulle ringa en resebyrå och fråga massa dumma frågor.. Nej nu ska jag njuta av mina fläskiga bakverk och min kalla cola, bye!

image207

//Sandra


godnatt & sov gott.

Nu är jag super trött, har fan pluggat sjukt mycket och ändå känns det inget bra alls, vet att man ska se allt posetivt, men jag vet ju redan nu att jag inte kan det och det och att jag har chansat på hälften, så hur skule det kunna gå bra? Atans, för jag tror att jag måste klara det här för att få g, eller jag vet iofs inte men skulle tro det.. Är så himla trött på allt just nu, vet inte vad jag vill och jag dör snart av alla läxor, men som sagt imorn är allt över då är det bara fem skoldarkvar - fredan som bara är avlutning i någon timme på orionteaten.. sedan blir det lov :) Lovet kommer börja med fredan eller lördan med tjejerna och julklapps utdelning hihi mellan oss, med middag och mys, ska bli kul! Sedan får man se va man ska göra resten av dagarna, antar att jag ska vara hemma på söndagen eftersom det är dan innan julafton och mysa med familjen ;) och sedan blir det hem till pappas släkt på julafton och sedan hem till mamma med mammas släkt på annandagen :) och nyår är också planerat, så det ska nog bli så bra så! Nej men nu ska jag krypa ner i sängen som sagt! BYE!



//Sandraimage206

A

"A thing of beauty is a joy forever"


här igen.

Här igen och har pluggat någon timme till + precis ätit middag, ska packa lite strax för att sedan ta sig till pappa.. Där blir det ytterligare lite pluggande :/ men också lite tv-tittande och om det finns någon bra film hemma man kan se :) sedan ska jag inte lägga mig allt för sent heller eftersom jag har prov imorgon klockan 10 och vill ha en ren och pigg hjärna till dess ;) men sedan efter idag blir det inge per pluggande på flera veckor, gud så skönt :D har verkligen längtat efter lovet och ledigheten! Avundsjuk på tobbe som får sälja julgrnar och vara ledig redan nu :O hihi! Men somliga har tur ;) Nej nu ska jag packa lite så jag kan åka med mamma och CO istället för bussen, bye!

image205

//Sandra

plugg, plugg & mera plugg.

Nu har jag pluggat i lite mer än två timmar så tyckte jag var värdig en paus från pluggandet, det är ungefär 300 gloser jag ska kunna tills imorgon, härligt! Brukar gå as bra för mig att få in glosor annars, när man kanske ha sådär 30 st till en dag, så lär jag mig dem på 10 minuter, men nu när det är så många blir det så jävla svårt och mycket, men kan typ 100 av alla nu haha, ( har läst två kapitel i boken också så ni inte tror att det tar två timmar att lära in sig glosorna (A) ), så har alltså 200 kvar haha, men ska dela upp dem i typ 3 delar så blir det nog lättare, den är bara massa nya ord också, eller nya och nya, men konstiga ord jag aldrig kommer ha användning för, men men. Nej nu ska jag fortsätta efter 15 minuters "rast" skriver senare, bye!

image204

//Sandra

söndag

Idag är det den tredje advent, spännande ;) nej men som sagt fan vad dagarna går fort, det är nästan lite läskigt.. Idag blir det att plugga en hel del, inget jobbigt eller svårt, men ska läsa typ 2 kapitel i min eng bok och svarpå några frågor, men jag är så nervös eftersom jag ska skriva eng prov imorn, och jag vill verkligen klara det, annars vet jag inte vad som händer :/ men men, det ska nog gå bra! Gårdagen blev väl kanske lite misslyckad haha, eller den var kall men väldigt mysig :) nej men nu ska jag käka frukost (A) vaknade för bara nån timme sen hihi! bye!

image203

//Sandra

home

Hemma från jobbet, skönt som atans! Dagen gick faktiskt bara bra tycker jag, även fast jag jobbade ensam.. Nu blir det snart middag sen får jag se vad som händer, hoppas något händer ikväll, så man inte behöver stanna hemma hela kvällen, lite tråkigt.. Ska väl ringa och kolla med tjejerna sen och se om dem vet något skojigt! Nej nu ska jag käka, bye!

//Sandra

Godmorgon lördag.

Gomorrron :) Klockan är havlv 11 och det är lördag, det är fan inte så jobbigt att gå upp såhär tidigt och ändå somnade jag rätt sent (två), kanske borde börja göra det, då kanske man får lättare att vakna på vardagarna när man har plugg.. Men men sitter och äter en macka med te, mumsigt värre, klarar inte av att äta för mycket så tar med mih lunch eftersom det är ett långt jobbpass..Efter blir det att åka hem direkt och äta middag, sen får man helt enkelt se vart kvällen leder! Jag vet iaf vad jag kan göra om det ser tomt ut, plugga ^^ annars får jag plugga hela söndagen, men men..  Nu ska jag göra mig iordning det sista innan jag ska dra, får skjuss av mammsen :) bye!

//Sandra

Godkväll.

Sitter framför datan och tv;n och pratar med Lenore i tele, var jätte länge sen vi pratade, lite sorligt men samtidigt mysigt att prata när man inte gjort det på ett långt tag :) Ikväll blev det en massa mys med film och godis med syrrorna, snart ska jag även lägga på och sätta på "die hard 4" och krypa ner i sängen istället.. ska upp vid 10 tiden imorn eftersom jag ska jobba, men men, nu ska jag göra mig i ordning, seeeees, bye!

image202

//Sandra


kväll

Åh älska älska älska "ensam hemma" haha, gick nyss på tv3, gud va den är bra alltså, skrattar ihjäl mig :) Både ettan och tvåan är klockrena (nu var det tvåan), och killen är ju mer än söt, love him! Hoppas det kommer något annat på tv mer idag eftersom jag tror jag bara ska vara hemma eftersom ingen ringt mig, känns som att jag alltid hör av mig och så, och tydligen eftersom ingen ringt än så verkar det vara så ;O haha, eller så kanske jag är död? haha nä det hoppas jag inte! Nej men tillbaka till tv-tittandet, om det inte är något på tv så får jag väl se någon film med antingen syrrorna eller "die hard 4" med mig själv :P Nej men nu ska jag göra mig lite te och äta choklad med mamma och CO, ha en bra fredagskväll, bye!

image201

//Sandra

fredags eftermiddag

Äntligen hemma, är jätte trött (som vanligt) men men, pluggar lite, med medialäxan som ska vara inne ikväll senast klockan 23.59, så bäst att göra klart det sista nu så jag inte missar det om jag drar nånstans ikväll :) Ska för det mesta bara kolla igenom texten och så, lägga till något kanske, får se helt enkelt..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, man får alltså se om något dyker upp, orkar inte kolla runt så mycket så om ingen ringer så blir det nog att stanna hemma eftersom jag ändå ska jobba imorn, så kan man ju hitta på något imorn kväll istället.. Annars blir det middag med alla syskonen + mamma ikväll, blir nog något gott så det är bra det! Är riktigt hungrig! Nej men nu ska jag fortsätta med min läxa, skriver senare, bye!

'Alla går att förlåta, men inte alltid'

//Sandra

Godmorgon

Nu är det fredag, wej! Hann inte skriva mer igår efteersom jag pluggade som en dåre, va hos farbror doktorn och var och jobbade mellan klockan 17.00-21.00, hann bara skicka in min text lite fort och sedan skulle jag lägga migt eftersom jag va svintrött! Nu är jag iaf upp, har duschat och äter lite, är äter och äter, blev endast lite lussefika till frukost eftersom syrrorna + mamma bakat igår när jag va och jobbade, mums :)
Men nu måste jag göra mig i ordning innan jag ska gå, börjar 11.45! bye.

image200

//Sandra

torsdag

Godmorgon! Nu är jag pigg som en mört haha och ska precis äta lite frukost och ringa upp Fia, så ska det bli lite plugg också, vid 4, halv 5 tiden måste jag sticka till jobbet så ska försöka få klart allt innan, men det borde jag lyckas med :) Har som sagt fortfarande den där eng läxan, om det där brevet, Fia ska få kolla lite på det (för hon är en gud på eng haha) sen ska jag väl finslipa det själv och skicka in, sen är det medialäxan, den är jag väl egentligen också klar med men ska finslipa lite på den med.. Så får jag se om det vart något mer, dyker ju oftast alltid upp något, annars får jag väl ta med det till jobbet, brukar funka. Men men nu måste jag käka lite, bye!

'du är inte bara den vackraste jag sett, du är också den underbaraste'

//Sandra

godnatt!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv och bara chilla galet :) Fick reda på att vi är "lediga" imorn, eller har endast en lektion, men den struntar jag i, inte bra men vi gör inget vettigt ändå! Kommer ju plugga hemma istället ;) faktikst!
Men ha en fortsatt trevlig kväll/natt, bye!

image199

//Sandra

veckan

Tänkte göra en lista på hur min vecka sett ut och ska se ut ;

Måndag; Stan med Fia & Emelie (julklappsköp+fika), skolan vid halv 4-4
Tisdag; Ledig, pluggade + julshpping med mamma + donken
Onsdag; Skola, pluggat, barnvakt
Torsdag; Skola 13.50-16.30, jobba 17.00-21.00
Fredag; Skola, sola(?), umgås med folket i hope
Lördag; Sova, Jobba 12.00-18-00(?), se hur kvällen ser ut kanske nåt dyker upp
Söndag; Sova, Jobba om jag inte jobbar på lördan, plugga eng prov :(

image195

Inte roligaste veckan kanske, men mer saker dyker alltid upp :)

oj

Yepp det blev visst en lång text, det går bara man vill, höhööhhöhöhö!

//Sandra

'man måste ju veta allt om alla och gärna lite till, lite som kanske inte ens är sant'

Nu är det såhär att jag vill skriva en lite intressant text om allt möjligt, något jag verkligen bryr mig om och tycker si och så om något som jag kan skriva en hel a4 om, vad kan det vara, har själv inte kommit på det än, men det kommer väl, man kan tex läsa andras bloggar, då har dem tävlingar, hundra bilder, långa texter om vad just dem tycker om just det och det och varför, sedan får dme långa komentarer som antingen är gemensama eller emot, man får helt enkelt ta skiten när man skriver något som en annan lika gärna kan tycka något annat om, thats life! Inte för att jag bryr mig om jag har många besökare eller inte,om jag får komentarer eller ej, det är inget för mig, utan jag vill kunna använda mig av min blogg senare så jag kan gå tillbaka till mina vänner och gamla helger, ha det som en liten dagbok fast att jag delar med mig av den till den som nu känner för att läsa, jag vill tex inte som blondinbella (haha) känna pengar på min blogg eftersom jag skulle tjäna fetaste pressen då om precis exakt allt jag skrev. Hur som hels börjar dte mesta lösa sig nu, med skolan och med allt annat, det börjar kännas bättre och jag mår verkligen toppen just nu, inte för att jag kände mig deppig förut men det var hela tiden NÅGON eller NÅGOT eller JAG som hade något litet skit problem.. Fast det där med att somna är fortfarnde ett mysterim som kommer finnas länge känns det som, om igår tex somnade jag halv fyra, fattar inte riktigt varför, jag tänker så mycket och sedan tänker jag att jag inte ska tänka osv, ja ni fattar! Men nu år jag trött, så jag hoppas att jag somnar lättare i natt, men imorn börjar jag ju iofs inte fören 13.50 så då kan jag sova ut, fast ska plugga någon timme på morronen med eftersom jag jobbar direkt efter skolan imorn och inte kommer hem fören 22.00 då.. och då är jag för trött för att plugga så bäst att göra det sista nu + imorn bitti dåra.. Sen har jag verkligen rätt i en sak, att det bli aldrig som man tänkt sig eller som man vill ha det, antingen blir det sämre (vilket är oftast) eller så blir det bättre (vilket kanske hänt mig en gång), det är lite sorligt men det är också sant. Därför kan det vara skönt att ha en blogg att skriva allt i, även fast väldigt många lägger sig i, vilket absolut är en självklarhet, eftersom det är en blogg, klart man ska lägga sig i vad andra skriver, det är ju kul, man måste ju veta allt om alla och gärna lite till, lite som kanske inte ens är sant, så funkar iaf vi tjejer, ja jag menar alla tjejer. tex som att sprida rykten, det är en speciallare bland oss tjejer, inte för mig, jag hatar det, jag hatar folk som sprider rykton osv, det soliga är att man känner och vet om folk, som man kanske trodde inte gjort sånt gör det, då blir man bara ledsen, ja men visst, okej dem kanske var fulla, men vad spelar det för roll eftersom det mesta av det en människa kommer ut just då, jag bryr mig inte för jag är inte en sådan som bryr mig, men jag tycker bara det är så soligt. Men liksom nog om det, dem kan ju göra det om dem vill så får vi se hur långt dem kommer med det, i slutändan brukar det inte funka så bra. Om jag tänker på några speciella, hm nej, eller jo eller jag vet inte, har man gjort det vet man om det, det roliga är att folk inte tror att fel folk ska få reda på det som bor på samma ställe och känner samma folk, det är där det roliga kommer in, lyckat! Skönt att iaf veta att mina egna vänner aldrig skulle göra så, det både vet och känner jag att dem aldrig kommer göra.. Annars då, vad händer i världen, jo det är lucia imorn och jag vet knappt vad det är nu för tiden, lucia suger, iaf i min ålder. Vi får skita i ungefär en lektion HÖGST, sen är det någon manlig läraresok blivit utsätt till lucia, ja det är väl ungefär så, sen sjunger lärarna så fruktansvärt dem bara kan för att göra oss ännu mer irreterade, ja men thats life! Nej men nu har jag verken orken eller fler tankar kvar att skirva, + att jag ska plugga lite till innan det är sussisuss dags för mig.  Är allt det här sant? (hjärter dam) = JA!

//Sandra

Onsdags eftermiddag

HAHAHAHA, alltså gud, hur kan sånt här hände, bara för att BARA för att jag är barnvakt åt min syrra. JO jag sitter vid datan och pluggar lite och Amanda sitter vid matbordet och pysslar, helt plötsligt hör jag hon skrika "SANDRA, SANDRA, DET BRINNER PÅ BORDET" Jag; "VAAAA? SKOJAR DU ELLER?" så springer jag dit och då är det fetaste lågan över hela bordet och då springer jag och hämtar en dunke och fyller på med vatten & bara häller över ;P Sen var dte översvämning, men nu är allt koooooolt ;D

//Sandra

home

Hemma med en jävligt god sallad från Ö-valls, kyckling och avokado som vanligt :) Struntar nog i idrotten, inte bra men jag orkar verkligen inte + att jag måste plugga lite, så det ska jag göra nu + städa mitt rum som är FRUKTANSVÄRT just nu haha :P Bye så länge.

Lite störda bilder från min helg ;)




//Sandra

arg

Vill bara säga att jag HATAR min mobil mer än allt annat! den är fuckad åt helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu slutar lektionen och jag ska handla hem en sallad eller nåt, så får jag se om jag åker tillbaka till idrotten eller inte! bye

//Sandra aaaaarg

webb

Gud vad jag är trött känner jag nu, somnade halv fyra i natt, fattar inte hur, låg alltås och försökte sova i tre timmar i natt, hur lyckas man med det? Fan vad trött jag är nu! Får se om det blir någon idrott för mig idag,. är så förbannat trött + att ingen ska typ va med och vi ska SPINNA haha, iofs rätt kul, men feting jobbigt! men men nu ska jag jobba vidare även fast jag inte fattar nåt! bye

*Föresten folk, vad kan man köpa till en 21 årig kille i julklapp? :O
och tips till mig;
*tips på bra läppglans & fondation? (ej face sthlm)


//Sandra

godmorgon

Nu är det onsdag, igen.. dagarna gå jätte fort som sagt.. Idag har jag två lektioner, webb :) och idrott och mellan dem två lektionerna har jag tre timmars lunch, vilket jag kommer få tillbringa ensam :( eftersom Fia och Sara är skolkare och Jennifer och Emelie har eng (duktiga tjejer där) ( och jag jag är mobbad jag har bara fyra vänner i min klass, eftersom jag hatar ungefär hälften av alla andra :) ).. Men men ikväll blire plugg i massor, eller inte massor men ska göra klart det där eng brevet och sen börja lite till med medialäxan.. men men, nu ska jag göra mig iordning, bye!

//Sandra

godnatt

Nej nu ska jag sova, eller iaf krypa ner i sängen med någon film eller något bra program på tv :) Imorn börjar jag 8.40 så imorn ska jag upp vid 6, halv 7 ungefär.. Får åka till pappa och spara mina arbeten på min mejl istället eftersom jag inte hittar mitt minne men har sparat texten på min data där.. Men men, skriver imorn, godnatt!

image179

//Sandra

två veckor kvar till julafton.

Tisdagskväll och svinseg, har vart och ätit (ASMÄTT) och handlat lite klappar, blev endast till mamma, vet inte vad jag ska köpa till bror min + Lenore, dem hjälper mig ju inte med förslag grr! Men till mamma blev det iaf två ansiktsmasker, body lotion, ett långt halsband och ett läppglans :) hoppas hon blir nöjd och att hon inte vet om min blogg höhö ;D Juste jag hittar fortfarande inte mitt minne till datan där jag har massor sparat, bajs.. Måste leta ihjäl mig snart igen, orka! Men men nu ska jag iaf skirva klart det sista på den andra läxan (den ska inte vara klar fören om en vecka hihi)

Hur som helst är det bara två veckor kvar till julafton, mys :) bye!

image178

//Sandra

mat

Nu är jag hungrig, har pluggat hela dagen, inte så jobbiga läxor, rätt intressanta, man lär sig så mkt om eget företag och försäljing, hur en butik ska lyckas osv, nu vet jag inte om jag ska bli egenföretagare, men det är ju alltid bra att kunna iaf :) Annars har jag bara lyssnat en massa på julradion haha, det är alltid kul det med.. När mamma kommer hem blir det lite julshopping som sagt, sedan mat! Inte bra med donken, men så jävla gott tyvärr :O
Nej nu ska jag skriva det sista, love love love!

//Sandra

Tävling.

Tävling.

Bloggen sjukdom har anordnat en tävling där man kan vinna en Ipod Nano samt en mp4spelare och biobiljetter.
gå in och tävla du med.
Man kan vinna fina priser som biobiljetter och ipod och så, alltid kul med tävlingar bland bloggarna :)
sjukdom.blogg.se/1197118686_jul...inn_ipod_n.html

Varför borde just jag vinna; Jag vill och borde vinna eftersom jag gärna skulle vilja ha en ipod, har en mp3 men den är inge bra tycker jag själv, eftersom jag vill kunna ha flera låtar på den.. Sen är det alltid kul att vinna, eftersom jag nästan aldrig brukar vinna ;P Jag skulle bli glad för biobiljetter med, det är alltid kul att gå på bio, speciellt eftersom jag älskar det och det går många bra filmer nu :) och självklart skulle jag bjuda med en vän om jag vann två biljetter ;)

//Sandra

ssss

Är ledig i dag skönt, vaknade halv 1 av att mamma tyckte jag skulle gå upp och äta samt plugga, hmm.. Har drömt mardröm i natt, den värsta sorten också, om spindlar, ussssch får ryssningar av bara ordet, dem var så äckliga och så många och nä jag tror jag ville dö hundra gånger om, när jag vaknade varjag livrädd att det skulle vara en i mitt öra eller nåt, helt crazzy men sant.. Vet iaf att jag inte mår bra om jag drömmer om det, eller det brukar vara så.. men men nog om det, bläch! Har gjort mig lite kaffe och frukost, ska skriva lite på eng brevet och en pmf läxa, men eng brevet har jag i mitt lilla minne till datorn som jag inte hittar eftersom mitt rum är i en stor röra just nu, aja, får väl börja med den andra läxan så länge och leta sen. Ikväll blir det donken med mamma, linn & amanda fetma yey och sedan handla dem sista klapparna :) men men nu ska jag sätta igång. Bye!

'man gör som mest dumma saker, när man är som osäkrast.'

//Sandra

tisdag

'hatar att det alltid går dåligt och när det inte går dåligt så går det bra, men det händer nästan aldrig för det går nästan alltid dåligt.'

Onödig dag i skolan och julklappsshopping.

Satan vilken lång dag eller nåt, nej men skolan varade ju inte länge alls till att börja med, var där mellan klockan halv fyra och fyra, två i klassen hade föredrag sedan var det bara att gå hem(stan), men men. Innan hade jag iaf mött Fia och Emelie i stan för att handla lite klappar och så + fika.. Och det kan man säga gick bra, har handlat till mina systrar + pappa, är bara Lenore, mamma och bruuur kvar, får bli att jag handlar åt dem i helgen eller nåt sånt. Nu sitter jag iaf sliten och go och äter glass + skriver på en novell (igen), ska skriva om hur jag skulle reagera om jag vaknade upp och märkte att jag var blind, antagligen skulle jag skrika och dö liksom, men det blir ju inte så mycket text så måste ju hitta på en massa annat blarr^^ men har kommit igång så det ska nog gå bra :) men men skriver igen senare, bye!

image175image176

Bjuder på en bild på moi och en på syrran ;D


//Sandra

godmorgon måndag

Redan måndag igen, veckorna går så sjukt fort så det är fan läskigt ;S det var ju för tusan alldeles nyss onsdag haha.. Har iaf för någon timme sen vaknat :) tagit en dusch och nu sitter jag och käkar lite frukost, te och julvört såklart! Det läskiga är att det är mer julstämning inne i huset än ute, eftersom det finns så här mycket snö (noll). Men men, jag klarar mig utan den.. Idag ska jag möta Fia, Emelie och Jennifer för att ta en tripp i stan, tur att vi börjar senare för nu hinner jag ju handla julklappar, iaf till hälften :) ska va inne till ungefär halv två så hinner vi väl gå i en timma eller så, så det blir prima.. Såg på Titanic innan jag skulle sova igår, gah den är så himla bra men sjukt sorlig, hann inte se klart filmen, får bli resten ikväll eftersom jag börjar kvart i två imorn ;) Nej men nu ska jag sluta skriva så jag hinner fixa mig och ta bussen i tid, det jobbiga är bara det att sl.se funkar inte just nu så kan inte kolla bussen, men jag är nästan hundra på att den går halv ett ;P jaja, bye!

//Sandra

20

natti

Nej nu ska jag ta mig till sägen, och  ligga där och kolla klart på filmen istället :) fick nyligen reda på att vi börjar inte kvart i två imorn utan vi börjar 15.20 ;S och har en lektion hm, men ska ändå gå såklart så ska jag möta Fia och Emelie innan och handla klappar :) men men godnatt, bye!

//Sandra

kväll

Kollar på "Love actually" just nu, så jävla bra film (som sagt), äter vindruvor och dricker te :) bättre kan det inte bli en seg söndag som denna.. Imorn är det skolan mellan klockan 13.45-17.00 skönt! Får se om jag äter något hemma bara eller om vi drar och fikar eller något innan.. Elli fråga om jag ville jobba med henne imorn men då börjar jag fem och jag slutar ju som sagt då så hinner inte :/ får bli att jag jobbar på onsdag eller torsdag, för någon av dem dagarna (vet inte vilken i huvet) slutar vi fyra så då hinner jag dit, blir perfekt :) Men nu börjar filmen igen, skriver väl igen innan jag ska sova, bye!

image174

//Sandra

övrigt

Sitter och skriver lite på min eng text (& äter en fläskig "billys pizza" känner mig fett big just nu haha, man ser liksom hur det bara dryyyyper om pizzan haha, men jag dricker mineralvatten till så det är ju iaf bra ;) höhö), det är inge brodskande men vill ändå få den klar så snart som möjligt så jag slipper sitta mitt i natten sista dagen, det blir bara jobbigt.. Nu har jag skrivit 400 ord och man ska ha mellan 500 och 900 så det kommer nog gå bra det! Hade tänkt sätta på "Die hard 4 nu", så får jag se om den är bra eller ej, har inte hunnit se den än så tänkte passa på nu.. Juste idag kommer en av mina favorit filmer på tv 5an tror jag, "Love actually" älskar den filmen, så grymt härlig, ska se om jag till och med spelar in den :) det är grymt bra repliker i den och det är grymt bra skådisar! En film iaf jag kan se 100 gånger om. Sedan senare ikväll bär det av till mor min så ska packa till det också. Har hur som helst tänkt på en sak, Vad ska man köpa till alla i julklapp, jag vet verkligen inte, jag ska köpa till 7 personer vilket är 6 i familjen och 1 kompis (Vi drog lott i fredas hos mig om vem som skulle köpa till vem så man inte behöver köpa till 5 pers typ), det är alltså pappa, mamma, allan, carro, linn och amanda + Lenore som jag fick :) sen är ju alla så jobbiga och säger inte va dem önskar sig så måste ju chansa och det orkar jag inte egentligen, vet inte ens när jag ska få tid att handla det^^ men får väl bli någon gång innan skolan i veckan eftersom jag har sen vecka + någon dag i helgen, antagligen söndag eftersom jag tror jag ska jobba på lördag som vanligt.. känns föresten as skönt att ha ett jobb, så man kan tjäna lite pengar utan att behöva anstränga sig allt för mycket med sköna tider och så, inte bästa jobbet men vem bryr sig ;) Nej nu ska jag sätta på filmen och stänga ner mitt arbete för dagen! skriver laaater, bye!

image173

//Sandra

Lista

Hej igen, tänkte lägga till en liten lista jag hitta, lite om mig och vad jag tycker ;)

Lack - ballt på ändel saker

Paljetter - kan vara fint men inte för mycket
Blommigt - min nya tröja är faktiskt blommig, typ, men annars nej

A-linjeskurna klänningar - jora

Fodralklänningar - kanske inte på mig

Rågummi - ?

Ugg's - sköna, men slängde mina här om dagen eftersom jag ska köpa nya i veckan

Leggings - det är snyggt och skönt till shorts eller kortare klänning

Stuprör - jävligt snyggt tycker jag

70-talsvida ben - nejnej

Shorts - både på vinten och sommaren funkar det

Djurmönstrat - ja litegrann är alltid snyggt, typ leopard

Randigt - kan vara snyggt på tröjor och så, speciellt på killar!

Rutigt - rutigt funkar också på vissa

Oversize - yes

Stövlar - det är grymt snyggt till nästan allt

Orange - har orange halsduk men längre än så får det inte gå

Cerise - mja

Lila - snyggt på vissa kläder faktikst, men har inget själv

Grått - det är en enkel ganska fin färg

Svart - det är galet snyggt

Senapsgult - tror inte det

Ballongkjolar - väldigt söta

Converse - snyggt på vissa, har själv svarta, väldigt hett på killar

Ballerinaskor - absolut

Klassiska pumps - snyggt

Grova pumps - snyggt

//Sandra


Andra advent

Nu är det söndag och andra advent, mysigt! Hann inte skriva något igår eftersom jag hade fullt upp med en massa annat, jag gick upp vid 10 tiden och mamma skjusade mig till t-banan eftersom jag skulle jobba med Elli och Lina, mellan klockan 12.00-18.00, det gick bra men det var segt som fan, skönt att man har lunch när det är helg annars skulle jag nog ha svimmat. Ringde flera störda personer som sa dem mest sjuka grejerna haha.. jaja! När jag kom hem till pappa sedan vid 7 tiden skulle vi äta så det blev fläskfilé, jätte gott! efter att jag ätit, tog jag en lång dusch, satte upp mitt hår, klädde på mig och packade med sakerna jag skulle ta med till Camilla eftersom vi skulle dit innan vi skulle vidare på en fest i Nacka som Charlie bjöd med oss på :) Jag kom till camilla vid halv nio och då var redan Lina och Elli där, vi byte om och fixade oss, Hanna kom också men när vi skulle gå sedan vid halv 10 tiden så drog hon och träffa Lenore och gick på någon annan fest.. Men Camilla, jag, Lina och Elli drog iaf till Nacka och träffade killarna + lite nytt folk, det var inte så mkt folk där men det var kul ändå faktikst. Vart ganska sent så nu är jag jätte trött, men vill inte lägga mig för då kommer jag inte kunna somna ikväll^^ Ska föresten sätta in lite bilder från gårdagen och fredagen ikväll eller imorn för har kameran kvar hos mamma.. Men men nu ska jag hämta ett glas med cola och sätta på en bra film :) Skriver senare, bye!

image172

//Sandra

Godnatt.

Nu har hela kvällen gått och vi har haft det jätte mysigt och kul, bestämde vem som skulle köpa klappar till vem, åt, snackade en massa skit, lyssnade på musik, kollade på tv och kollade på idol^^ det var iaf bra att Marie vann, en värdig vinnare tycker jag själv! Snackade om vad vi ska göra imorn och så.. Men men Camilla, Lina  och Elli drog nyligen men Lenore stannar kvar över natten hihi, Men men Lenore ska upp tidigt och plugga imorjn och jag ska jobba så vi hade tänkt krypa ner i min säng nu med te och någon bra film :) höhö (mysigt, i know) Skriver imorn + lägger in lite bilder imorn, bye!



//Sandra & Lenore :)

(Nu vet jag vad jag ska ge mamma i julklapp: Jag ska ringa busch & alibaba och be om fred på jorden :D)

Mys!

Nu har jag och tjejerna vart hos mig i ungefär en timme, lagat mat och fixat, så nu ska vi äta, är jätte hungrig! :) Men men lägger in lite härliga bilder sen på maten & flickorna :D bye<3

//Sandra

snabbt inlägg

Nu har jag till och med vart så snäll att jag bakat kladdkaka till mina tjejer till kvällen haha ;) ska bli smasigt som efterrätt! Och så har jag gjort en lista på vad vi ska köpa så att det ska bli enklare :) Men men ska möta tjejerna om ungefär en timme så ska duscha och fixa mig lite innan, hejsålänge, bye!

image170

//Sandra

Fredag

Hemma, gud så skönt, skolan gick bra och fort, när vi slutade stack jag och Fia och käkade sedan drog hon för att hämta hennes mobil på lagning och jag drog hem till pappa, har vart här i ungefär en timma nu. Ska hämta lite saker här och så för snart ska jag till mamma och städa och fixa lite där innan jag ska möta tjejerna för att handla käk till kvällen :)

Nej nu måste jag se så jag fått med allt, så jag inte missar bussen och så :) bye så länge!

//Sandra

I skolan

Sitter i skolan på lektion, webb såklart.. försov mig lite imorse men det hade inte spelat någon större roll eftersom tågen krånglade hela morgonen, men men.. nu är jag iaf här och har just nu rast.. Ikväll blir det mys med tjejerna, sak min kul att träffas allihopa var ett tag sen, vi ska mötas vid 18.00 och handla mat och snacks sedan åka hem till mig och tillaga den :) Ska försöka att inte bli för sent heller seftersom jag jobbar imorgon 12.00 till 18.00.. Men antar att Lina och Elli också ska jobba så dem vill nog också sova i lagom tid ;)
Men nu måste jag stänga ner skärmen, bye!


Här är min skiss när den är klar, fast nu ska man börja sätta in koder och sånt med, vilket är krångligare..

//Sandra

Wej

Wej! Nu har bror min fixat mitt internet :D Va typ tre månader sen jag kunde sitta vid min egen data och surfa runt, känns fett skönt och bra! Nu får jag inte sabba det här, fast det går nog inte heller eftersom det är en bättre internet grej i datorn nu ;D Nog om det! Har målat naglarna lite julröda, alltid så himla fint och härligt, inte för att mina naglar är dem längsta men fint hur som helst.. Hade snart tänkt lägga mig, Ja helt seriöst, får inte bli som gårdagen, absolut inte! För imorn är det fredag och lite roligare lektioner iaf ;) webb och så.. Skriver igen innan jag lägger mig, nu blir det lite julmusik och snack med vännerna! Bye.

//Sandra

'säg mama'

Nej nu har jag pluggat en massa + städat lite, är nästan klar med min engelska text, den ska inte vara klar fören nästa vecka på torsdag så är lugnt, men alltid skönt att bli klar i riktigt bra tid! Nej nu känner jag att jag behöve lite glass och te (A) Så ska jag sätta mig framför Tv;n och se Medium, love it! Bye så länge..

image168

//Sandra

När man talar om trollen.

Har nyss ätit och precis innan vi skulle äta kom pappa upp med en sån där grej man sätter in i datan för att internet ska funka haha, vet fan inte vad det heter men ni som har bärbart internet fattar nog ;) Iaf så blev jag väldigt glad för det! Men min bror har inte fixat det än för han är inte hemma just nu, så han fixar det senare ikväll :D Äntligen så kan jag ha min egna dator igen!
Har föresten pratat med min lilla favoritunge Lina om helgen och det blir antagligen fullt upp :) imorn ska jag träffa tjejerna och ha myskväll hemma hos mig med ost & kex & en massa gott, eftersom min kära mor är bortbjuden på idolfinalen :) (glad för hennes skull, själv gillar jag inte idol) sen får vi se vad vi gör av kvällen, tror att vi bara stannar hos mig och tar det lugnt och fläskar höhö eftersom det troligen blir fest på lördagen istället, Men men nu ska jag städa mitt rum lite, bye!

//Sandra


hmm

Blir så ireterrad på min dator, för min bärbara data är verkligen bäst haha och har allt man behöver, FÖRUTOM internet, självklart har den det egentligen men vi har bärbart internet eftersom alla i familjen har en varsin bärbar data, och mitt har bökat så jävla mycket och nu funkar det inte alls, jävligt ireterrande tycker jag själv, eftersom jag behöver båda skirva ner saker på tex word och samtidigt behöver internet, nu sitter jag med internet på lillsyrrans och word på min, tar mycket plats och är bara allmänt jobbigt, men jag ska antingen få en ny data eller bara en ny sån där sak man stoppar i datan för det är antagligen den som inte funkar.. Får se när det blir, är väl inte jätte bråttom men det är mer det att min lillsyrra vill ha sin data ibland fast jag håller på med något viktigt osv.. men men finns inte så mycket att göra åt det just nu.. Men nu ska jag fortsätta plugga lite till, sedan blir det att göra annat..

//Sandra


En torsdagseftermiddag.

Klockan är nu runt fyra och idag råkade det bli så att Sandra vart hemma, det var verkligen inte meningen men klockan kvart i nio hörde jag hur min mobil ringde (skulle gått upp vid kvart i sex) och det var Fia som ringde, "ah alå de e sanda" "he sanda de e ia, ja ligger i sängen, du me elle?" "ah o ja gö ju de" (ja på ett ungefär lät vårt samtal sådär haha) Så båda bestämde sig för att stanna hemma eftersom det tar minst en timme att göra sig i ordning och sen ungefär en timme att åka, då skulle jag vart i skolan kvart i 11 och jag slutar 11.10 så kände att det kanske var liiite onödigt, så blev att sova vidare istället och vaknade då kvart i ett, skönt :) haha! Men sen har jag faktikst både tagit det lugnt (vilket jag behöver) och pluggat en massa, så har inte slängt bort hela dagen iaf! Hade tänkt att jag kanske kunnat jobba idag, men jag orkar inte komma hem 10, halv 11 ikväll + att jag måste plugga ytteligare någon timme till och det tar nästan en timme till jobbet så skulle aldrig hinne, får bli på lördag eller söndag istället, då jobbar jag inte ensam heller! Men men nu ska jag plugga lite till innan jag ska städa och damsuga hela mitt rum ;P skriver senare, bye!
Kom föresten på att jag önskar mig en mobil också, för motorola suger vekligen, alla mina vänner och bekanat som har en har alltid haft något problem med sina, jag har dock inte haft något speciellt, mer än att man kan ha ungefär tre låtar och inte längre kommer in i fotoalbumet (tur att jag har sparat alla bilderna på datan iaf) men vet inte om jag ska vänta till efter några löner och köpa en själv eller om jag ska önska mig en, får se helt enkelt :)


Vill ha någon av dem här, båda har grymt snygga färger & verkar iaf bra, någon som kan intyga det?
Den röda är en Sony Ericsson W910 och den lilla Sony Ericsson K770i.

//Sandra

Faith Hill - Where Are You Christmas

Hittade inte den låten jag ville hitta men jag hittade den här gamla favoriten ;

http://www.youtube.com/watch?v=e5WS6JjGNQg

Tycker det seriöst är den bästa jullåten som gjorts ;) :D

Men nu ska jag sova, för nu har jag blivit lagom trött!

//Sandra

ville bara tilläga

Fan vad dålig jag är, men jag är inte trött nog än och istället för att läsa så kan jag läsa några bloggar istället så jag blir trött, är faktikst riktigt kul att se hur folk tänker och tycker, vare sig jag håller med dem eller inte så är det intressant att läsa, man lär sig så mycket nytt, fan låter som någon jävla lärare här, men helt allvarligt alltså ;) Vet inte riktigt vad folk tycker om tex "blondinbella" men jag tycker fan hon är grym haha, inge fel alls på henne som alla säger, jag tror absolut inte det behöver vara avundsjuka bara för att folk ger elka komentarer och sånt till henne, men jag tycker bara det är så mesigt att göra det, haha dem känner ju inte ens tjejen, okej inte jag heller, nej, men just därför tycker jag antingen inget om henne eller så tycker jag hon är grym ;D varför jag tycker det är för att hon är sig själv och tycker som hon vill även fast inte ens jag håller med om allt.. Jag menar skulle jag skriva att jag inte tycker att man ska bära keps i skolan för det ser ovårdat ut skulle ingen bry sig (nu tycker jag inte det men om) och sen skulle hon skriva om det, VIPS så skulle hon ha typ 1000 komentarer vilket 900 av dem är elaka, inte för att dem bryr dig om inehållet i inlägget, utan att dem bryr sig just om henne och det är just det som är så jävla pinsamt larvigt :O haha! Men men vill inte sitta här och prata om det, vill inte verka vara som värsta skyddsängeln över henne för hon verkar ju klara det där fint själv! Annars då varför bloggar folk? Jag bloggar för att komma ihåg roliga minnen eller tråkigare, eller bara min dag i skolan, det kan alltid vara kul att veta, sen ibland kanske man kan skriva något mer underhållande, men det får vi se när det sker nästa gång ;) Jag har iaf lärt mig att man inte ska skriva för mycket känslor och sådant blarr i sin blogg, för folk får för sig saker som inte stämmer, folk får för sig att man pratar om en person fast man pratar om en annan, det är lite lustigt och lite ego skulle jag kalla det själv, sedan ska man inte skriva dumma saker heller, eller lägga ut fula bilder på vänner och bekanta för då får man igen (A) Jag hittade tex på youtube en vidio, någon riktigt skön människa (måste det ha vart) gjort om "älvsjös fjortisar" (typ alla 92or & 91or är med) och det var nog det roligast man sätt på länge, de roliga var att det stämde in väldigt bra ;D haha, så att jag inte ska få skulden kan ni gå in själva och kolla på youtube och sedan på "älvsjös fjortisar" som sagt haha.. Men nu ska jag iaf blogga lite till innan jag ska sova, får se när det blir, lyssnar på www.julradio.se och den underhåller mig riktigt ordentlig men en massa rolig musik haha :) hörde en bra låt nyligen, någon eller några yngre tjejer sjöng på engelska, den var riktigt bra, ska försöka söka på den på youtube eller nåt nu i think.. Så skriver snart igen, bye!

//Sandra

sandras önskelista.

Nu tänkte jag att ni ska få ta del av min fina önskelista jag har gjort, är grymt dålig på att skriva önskelistor och sådant, fast ändå vill jag ha en massa saker, haha ja men ni fattar precis vad jag menar, när det gäller går det bara inte!

1. PENGAR
2. SpiceGirls-cd
3. Converse Bag från Åhlens
4. Alla möjliga smycken (love it)
5. Mascara Double Extension Carbon Black de L'Oréal (gammal favorit)
6. Fondation (Någon som vet någon bra, känns som att dem flesta av mina suger) :P
7. FACE stockholm, Lipgloss Rose (Älskar den)
8. Inpackningar & allt möljigt till håret
9. Ny ipod

Det var väl på ett ungefär vad jag kom på ;D önkskar mig en massa småsaker med men men :) (inte i ordning)


Mascaran, väskan (fast jag vill ha en guld eller silver), läppglanset på ett ungefär, det jag använder/vill ha är utan glitter..
Men nu ska jag sova, ni får ha en fortsatt trevlig kväll :) Bye!
//Sandra

godkväll!

Nu ska jag försöka få till ett bra och långt inlägg med en massa roligt att skriva och ta upp med en massa bilder och sånt blarr, eller hur, nej men jag kan ju alltid börja med min dag :) Vart tidig morgon som sagt, men det gick rätt bra, sen har jag vart i skolan och sedan hemma på lunchen( på bussen påväg hem då somnade jag till en sådär femtioelva gånger och hela tiden gick det på nytt folk, måste sätt riktigt kul ut haha(A) ) och sedan i skolan igen.. När jag kom hem så gick jag av två stationer tidigare för att bränna lite fett hahah, duktigt tycker jag! sedna väl hemma vid fem tiden började jag plugga lite på en mediakunskapsläxa som ska vara klar nästa vecka, har gjort den halvklar så det känns iaf rätt skönt, sedan vart det middag vdi 19 och sedan plugg igen till 21 och då pluggade jag engelska, man ska skriva ett brev om USA till en vän i Sverige, har kommit en bit iaf, måste vara minst en sida och har gjort en halv av en halv sida iaf ;) den ska inte vara inne fören om en vecka så det kommer nog gå bra det med :) Ska bli skönt att bli klar med engelskan snart, är verkligen trött på det och klarar inte av mer, känns nästan som att jag bara blir sämre och sämre av någon jävligt störd anledning.. Men men nog om plugg! Efter pluggandet vart det lite TV + lite prat med Fia på telefon.. Det var väl på ett ungefär mig härliga dag och kväll :)

Måste föresten tilläga, jag FÖRSTÅR inte folk som sitter och putar med läpparna i bussen när det endast sitter en massa gamlingar och MIG i bussen, puta med läpparna kan man väl göra någon annanstans, förstår ni vad jag menar, är folk så vana med det att dme gör det mot sin mamma med, ni vet sådär trycker tungan mot baksidan av framtänderna och sedan putar med läpparna, haha, sjuk tanke men jag tycker bara det ser så kul ut, jag menar mitt i en jädrans buss :D

//Sandra

Lektion

Sitter på lektion just nu, slutar om 45 minuter ungefär, håller på med photoshop och det är kul som sagt.. Börjar bli klar så ska snart skicka in den.. När jag kommer hem blir det att plugga någon timme, sedan middag och sedan att plugga lite till innan Heroes börjar klockan 21.00, idag ska jag försöka lägga mig tidigare än igår, för känner mig riktigt trött just nu.. Men men nu ska jag göra klart det sista. Bye!

//Sandra

uppe med tuppen..

i onödan.. Fick nu höra att vi började nio idag och inte åtta, härligt att få veta det när man redan gått upp, atans.. Aja istället behöver jag inte stressa alls, det är iofs väldigt skönt :) men som sagt nu måste jag fixa mig det sista, så jag kommer iväg i tid och så, ska möta Fia i gullmars halv nio..skriver när jag kommer hem och då blir det plugg^^

//Sandra

sent.

Nej nu vart det sent, har pluggat, lyssnat på musik och sätt en massa roliga parlamentet klipp (A) så råka bli såhär sent, kommer aldrig orka dagen, men men.. Imorn är det iaf idrott mellan 8.00 till 10.00 sedan är det, tro del eller ej, lunchrast i 4 timmar ;S och sedan vid två till halv 5 webbdesign, något roligare iaf! aja så att jag inte ska vara stendöd imorn ska jag sova nu, ha en fortsatt trevlig natt :) bye.

Två jätte roliga klipp från parlamentet, har ingen favorit så här är blandat :)

http://www.youtube.com/watch?v=49UD0w6tfL0

http://www.youtube.com/watch?v=RBk13wJbGAk&feature=related


//Sandra


Tisdag.

Hejsan hallå! Skrev ej igår och det var inte alls meningen (inte för någon bryr sig men men) Igår var jag iaf dödstrött och då menar jag med fullaste allvar, ja! Jag ålte hem till mamma efter att jag slutat och vart med Sara på en resobyrå och frågat massa konstiga frågor.. mamma bjöd på fika och vi prata och var ute och gick, det va skönt, jag hanna tyvärr inte ta en tupplur eftersom jag pluggade också, så efter att ha vart hos mamma i typ två timmar skulle jag åka in till östermalmstog och möta Elli och Lina för att jobba, jobbet gick bra, men var riktigt trött efter, så när jag kom hem vid halv 11 gick jag och la mig direkt och somnade innan tolv :) Idag  hade jag ställt alarm på 10 så fick sova mer en tio timmar riktigt skönt. Jag gick upp , duschade och gjorde mig i ordning sen vid 12 tiden åkte jag för att jobba eftersom jag var ledig från skolan.. jobbade mellan 13.00 till 17.00 och det gick bra, Elli eller Lina var inte där så jobbade bara med massa andra, men det gick bra, det var ett roligt och härligt gäng jag fick jobba med istället ;P Vid 17 drog jag hem och kom hem vid 18 tiden, då vi åt middag och nu tiden efter det har jag pluggat lite och bara tagit det lugnt, ska plugga lite till innan jag ser Ugly Betty & DH .. Ha en fortsatt trevlig kväll allesamans, bye!

//Sandra

dags att sova

Nej nu har jag bloggat en massa och kollat lite på lite olika läxor, har inte gjort så mycket av dem men tänkte att jag gör det imorn istället eftersom jag slutar så pass tidigt då, så sover jag nu :) Ha en fortsatt trevlig kväll/natt, bye!

//Sandra

Min söndag

Min söndag har sätt ut såhär, jag åt frukost och tog det lugnt ett tag, vid två tiden satt jag mig vid datorn igen för att plugga lite, vart lite på pmf läxan och turismen som vi har till tisdag, blev nästan helt klar, fast det var två frågor som man måste fråga en resobyrå om så det ska jag göra imorn så jag får det gjort, slutar ändå vid 11 tiden :) Sedan vid halv fyra vart det lite fika och mys och alltås en paus från pluggandet, sedan var jag ner till affären för att köpa lite things. Sedan har jag pluggat igen från fem till sju med med lite avbrott.. sen blev det middag och nu sitter  jag hemma hos pappa och läser lite bloggar och lyssnar på julmusik (tro det eller ej) men fick ett tips om www.julradio.se så gick in där och började lyssna, mycket mer julstämning nu :) Har precis måla naglarna så att dem inte ska gå av (ointressant, jag vet) det bästa är nästan depend, billigt och bra, finns bla på Åhlens och Lindex, för 25 kr. Annars ikväll ska jag väl inte göra så mycket, bara ta det lugnt och blogga litegrann. Kanske att jag pluggar lite till innan jag ska sova, har blivit plugghäst för att jag har rätt mycket nu men lite roligare läxor om man säger så, inte en massa "lär in en text & så ska du kunna den" läxor ;P men men.. Imorn blir det iaf skola mellan 08.00 (jobbigt) till 11.10, sedan ska jag hem och bara ta det lugnt, äta och plugga lite (8-|) Sedan vid fem tiden ska jag möta Elli för vi ska jobba mellan 17.00 till 21.00, jobbigt och kul på samma gång, roligt om man ringer roliga personer, tråkigt för att det är samma sak hela tiden + att jag kommer va jäääätte trött när jag kommer hem även fast jag säkert komma hinna med en power-nap efter skolan.. Men det är bara att hänga med, man får ju lön iaf ;) Men nu ska jag försöka skriva min önskelista (mamma & pappa tjatar om att dem vill ha en nu :P), kanske sätter in den här sen ;) Ha en bra fortsatt kväll, bye


lillsyster redo för fotboll :), mitt lilla krypin vid datan (A)
//Sandra

Söndag

Idag är det söndag och jag är riktigt stolt över mig själv att jag är uppe nu, vaknade för mer än en timme sen vilket jag annars inte brukar göra och det var faktikst bara riktigt skönt, för har lite saker att hinna med idag. Som plugg, gäster här hemma, iväg och fika och handla lite och sen ska jag till pappa och vill inte sitta där och plugga en massa. Men det ska nog gå bra eftersom det ändå inte är så mycket plugg. Igår bestämde vi oss iaf för att bara at det lugnt, jag och Lina åkte till Camilla där redan Rebecka, Amelie och Mirre var, dem hade småkrökat lite, men eftersom vi inte skulle ut så struntade jag och Lina i det, gjorde mig bara en liten drink :) Vi var där i ungefär två timmar sen tog vi sista bussen hem och jag mötte även kusin och syster som hade vart på krogen. Påväg hem såg jag att Tobbe ringt, så ringde upp han och kollade läget, dem var ute på krogen men tydliigen var det misslyckat och vill kolla vad vi gjorde, men jag skulle som sagt hem och sova. Väl hemma vid 1 tiden gick jag och la mig direkt, skööönt!

Men nu ska jag iaf äta lite frukost/lunch och sedan göra mig i ordning och plugga lite grann, bye!


Gammal bild på Lina & mig ;)
//Sandra

Lördag

Slut på ett skönt sätt, har jobbat från 13.00 till 18.00, så är lite slut i rösten också, men kul var det och bra gick det verkligen :) dem ville att jag skulle komma tillbaka så antar att jag fått jobbet, ska dit igen på måndag! Vissa man ringde till var jätte konstiga och vissa var snälla eller roliga, så det gick bra.. Sen drog jag hem och nu är jag hemma och har precis duschat och så.. Ska kanske iväg senare, det är oklart just nu.. Men men jag skriver senare igen, bye.

//Sandra

RSS 2.0