måndag

Idag orkar jag verkligen inte skriva något, ska precis iväg och innan har jag bara vart i skolan sen hem och plugga och käka.. Nej får lova att skriva imorn istället, då slutar jag halv 5 :) hejhej!

//Sandra

-

Hur kommer det sig att det finns vissa låtar man bara inte klarar av att höra.. Att varje gång man hör denna låt så kommer det upp ett minne eller fler, bra eller dåliga minnen, sorliga eller vackra.. Att en låt kan få en att känna sig så värdelös och dum, att en låt kan få en att sakna en person så mycket.. Att en ända låt kan få en att vilja backa tillbaka tiden så man kunde få uppleva det man gjorde än gång, fast ännu bättre, så att den här låten kunde bli en vacker och bra låt, som ger fina och underbara minnen och inte göra så att gråten sitter i halsen och man bara vill försvinna, att en låt kan få en att känna sig så jävla låg, man trodde man hade glömt, men tydligen inte, och det bevisar en värdelös låt som precis spelas på radion.

//S

Söndag

Gud vad jag älskar denna underbara årstid, fåglarna kvittrar, solen skiner och det är bara så härlig stämning på nåt cp sätt, men gud så mysigt det är! Kom nyligen hem från Lenore och ska precis börja plugga lite, fett synd att jag inte har min laptop här så jag kunde sitta ute i solen och plugga :( men men, får räcka att jag har balkongdörren öppen :D Inte världens jobbigaste plugg heller, eller det är ett prov jag ska göra på måndag om en vecka, om epokerna och det i svenska, det svidiga är att om jag inte klarar det får man ig i hela kursen, helt cp, men sant.. därför tänker jag börja redan idag så jag klarar det ;P Men hårdplugga får bli en annan dag, nu blir det mer ta-det-lugnt-plugga-med-musik-godis-och-bloggning pluggning ;) Men men, hej så länge!

//Sandra

Lördag

Och solen skiner än idag, dock inte lika mycket, men den finns i alla fall där, så man behöver inte oroa sig för vad man har på sig, räcker nog med bara någon tunn långtröja.. Ska in till stan idag en stund, får se hur länge man blir där, ska bara inhandla tre saker så det går rätt fort, vet exakt vad jag ska ha och så.. Efter det ska jag åka till pappa och fixa mig sen kommer tjejerna förbi och vi kilar tillsammans över till Hanna eftersom hon bara bor nåra hus längre bort :) Där ska det bli trevligt, Hanna har fyllt 18 år och hon ska bjuda på mat osv.. Vet inte om vi drar ut senare eftersom inte alla är 18, men förhoppningsvis hittar vi något annat så att alla kan hänga på :) Nej nu ska jag dricka upp mitt te och min frukt, sen bär det av till stan, hej hej så länge!

//Sandra

Pics

Har inte hänt så mycket under kvällen mer än att jag blir hemma.. men det kan också vara skönt ibland :) blir ju partaj imorn istället :D Här är i alla fall lite bilder på kläderna jag köpte :)

image552image553
image555image554
Där har ni lite pics på kläderna :)


//Sandra
 


Shopping

Idag har jag vart med mamma och syrran och shoppat en massa, blev presenter till Hanna, en klänning till mej, en skjorta, shorts och en till klänning :) sen köpte jag också en percing till min nacke, den är super ball (A) Idag ska jag i alla fall umgås med Jennifer och MIN Olivia, eller tror  i alla fall vi skulle träffa henne en stundm måste kolla upp det :) Men något blir det i alla fall! Nej nu ska jag fixa mig lite och käka, hejhej!

image550 Dålig bild men det är iaf en dracke (A)

//Sandra

hallu

Nu är jag hemma hos mamma och lyssnar på lite musik och pluggar lite till ett gamalt prov som jag måste göra om :( Det är inte omprov fören om 1,5 vecka, men vill vekligen klara det så därför kan det vara bra att börja redan nu eftersom det är ganska stort, tur att vi inte har nåt annat i veckan i alla fall :) ska snart käka lite och sedan ska jag iväg och simma sen får jag se vad jag mer gör ikväll, antingen försöka lägga mig tidigt eller inte ;P Vet inte om jag ska gå imorn till skolan eller ej, måste kolla med dem andra tjejerna, för vi ska nämligen bara ha massa tråk och onödiga saker på lektionerna^^ Får väl be mamma sjukanmäla mig (A) Nej men ibland orkar man bara inte! Nej nu ska jag och mamma gör något att äta, hejhej!

//Sandra

TORSDAG

Sitter i skolan och har näthandel, trevligt trevligt, vi ska egentligen göra några uppgifter men alla har glömt boken så vi sitter bara och slöar framför datan.. Har haft svenska innan näthandel där vi hade betygsnack och såg på film.. Så dagen har hittils varit väldigt slapp och enkel.. Efter näthandel så ska vi käka lunch, får se vart det blir och sedan har jag och Sara mediekunskap, orkar egentligen inte gå på den eftersom den känns så meningslös, men måste eftersom min frånvaro är rätt hög ^^ Senare ikväll ska jag i alla fall simma som jag skrev igår, det ska bli skönt!

//Sandra

G som i godnatt!

Nu är det dags för mig att krypa till kojs känner jag, är rätt trött och sliten så ska bli skönt att sova lite, har klockan ställd på halv sex, sp blir inte så många timmars sömn, men dte får jag skylla mig själv för.. är i alla fall i säng tidigare än vanligt.. Imorn väntar i alla fall skola mellan 8.00-13.30, sedan ska jag ha ett samtal med min svenska lärare om hur jag ligger till i senskan och lite om mitt prov jag ska göra, så jag vet hgur jag ska öva och så, eftersom jag alltid lyckas öva in fel.. Det tar väl högst en timma, efter det bär det av till pappa, ska hämta min packning och sedan tar jag ut moppen för första gången i år, (jag vet moppe, haha men dte är så jävla smart när man vill ta sig någonstans snabbt när man inte har bil) Så ska jag ta den till mamma, käka där och sedan iväg och simma, sen bara hem igen och slappa :D Så ligger min torsdag till, sedan är det Fredag och då får jag se vad som väntar, ska bla simma under dagen då :) Sen på lördag ska Hanna ha 18års middag :D hurra hurra! Men hare så gött alla, pusss!

//Sandra

Va sa du!

Hur som helst har Sandras dag gått bra, först var det nationella sedan shopping med tjejerna, då jag inhandlade nya byxor, blev ett par beiga chinos från H&M samt ett par korallröda Shorts därifrån också.. Innan det så åt vi också på Erikas.. När vi kollat ett tag så åkte jag och Fia vidare till jobbet och jobbade från 1 till fem sedan bar det av hem och här har jag väl inte gjort så mycket mer än tagit det lugnt och duscha och så, väntar bara på maten nu.. Ikväll blir det endast chill och lägga mig tidigt, eller ska i alla fall försöka :) Nej nu ska jag packa ihop lite grejeer eftersom jag ska till mamma igen imorn, trivs bättre där så bor mer där nu för tiden.. Hej så länge!

//Sandra


Mer om sandra

Namn: Sandra
Piercingar: Öronen, ena bröstvårtan och nacken
Tatueringar: Nej, men när jag är 18 så
Längd: 1.65
Skostorlek: 37
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: Inte kär inte
Önskar du att du bodde någon annanstans: Mja, kanske i stan, men samtidigt vill jag bo i villa som jag gör
Tänker du på självmord: Nej fyfan
Tycker andra att du är attraktiv: Självklart
Vilket shampoo använder du: Fructis bl.a
Vilken parfym använder du: Viktor&Rolf
Vad är du rädd för: Spindlar
Gillar du att tvätta: Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA

SENASTE..
Film du hyrde:
 "Djävulen bär prada"

 Film du köpte: Köper aldrig filmer själv, men pappa köpte väl typ 1408 & 16 blocks
Låten du lyssnade på: Save me from my self-Christina Aguilera

Låten du hade på hjärnan: "vi ska dansa i neon"
Låten du laddade ner: Laddar aldrig ner (A)
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Desperata Houswives igårkväll
Personen du tänkte på: Mamma


FAVORIT...
Mat:
Pepparstek och lasagne
Låt: Mycket men just nu kanske your song-Eloton John
Sak att göra: fotografera, umgås, shopping, festa, resa
Sport: Hockey när det gäller boys
Dryck: Coca Cola/Vatten
Kläder: Jeans och t-shirts
Film: Krigsfilmer och drama
Bil: Tyvärr ganska rädd för bilar, har ingen favorit

ANTAL..
Gånger du varit kär:
 På riktigt riktigt 1 gång, sen har man väl vart lite småkär nåra gånger
Gånger ditt hjärta brustit: 1 (A) men det låter så hemskt, blev bara väldigt ledsen
Hjärtan brustit på grund av dej: Många gånger, tyvärr
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Inte just jag, men mitt namn har säkert vart med ett par gånger ;)
Ärr du har på kroppen: Hackan, fingrarna, pannan, axeln

SENASTE..
Bok du läste: Midvinterblod
Personen du fick mail av: Olivia, via facebook
Personen du fick brev av: Det va typ en månad sen och det va från mitt jobb (lönen)
Personen du fick sms av: Gurra
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Kanske tre år sedan, eftersom mor och far är skilda, annars var det väl igår sist (alla utom mamsen)
Saken du köpte: Beiga chinos från H&M, korallröda shorts från H&M (idag)

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag:
Vart i skolan och haft nationella i svenska, shoppat, jobbat
Var det kul: Dem första grejerna var väl det, men inte att jobba eftersom det gick sämst
Hur tidigt stiger du upp: Beror på när jag börjar, men jag gå väl upp 1.30 min innan jag ska dra
Gillar du att slåss: Hatar, där i mot är det kul att örfila folk lite då & då
Vad ska du göra ikväll: Äta snart hoppas jag (hungrig), bara ta det lugnt, sen sova

Är du seriös: Nästan aldrig
Vad är du allergisk mot: Kivi och jag får kvällningar av korv så typ korv också (A)
Var har du ont: Mellan brösten, ( Jennifers kusin fimpa sin cigg där i helgen :( )
Använder du hårspray: Nästan aldrig (måste vara försiktig med mitt hår)
Kan du stå på händer: Mot en vägg? Elegant, inte annars :D
Favorit serie: Alla älskar Raymond, Lost och DH


Salt eller socker: Både och, beror på vad man är sugen på
Gillar du ketchup: Nae
Är du glad nu: Glad och glad, jag är ju inte precis sur
Var du glad igår: Under dagen ja, sedan på kvällen vart det värre
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Typ allt
Stockholm är: Inget speciellt för mig
Göteborg är: Fint och trevligt, ska ju dit i början av sommaren :)
Kan du sjunga: Nej, bara i duschen
Mer värt än guld: Jag
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Så himla många, men Typ Usa
Ska bli skoj: Att ta studenten om typ 1 år och 40 dar eller nåt
Ska inte bli skoj: Att jag vet inte
Sparar till: Grekland och Gbg i sommar
Väntar på: Sommaren
Pålägg som gäller: Leverpastej eller ost
Dagens dryck: Kaffe och Te

//Sandra


Onsdag

Redan onsdag och det betyder alltså att det är valborg om en vecka, minns inte nu vad jag gjorde förra valborg men jag antar att jag umgicks med nära och kära och hade det trevligt ;D den här valborg ska jag i alla fall vara med tjejerna från klassen hemma hos Emelie eftersom hon är ensam, det blir middag med hennes tjekompisar också och en massa musik och dans ;) Kanske att vi kommer ta något dopp i hennes jacussi också, vilket vore super mysigt under kvällen :D Sedan senare ska vi troliogen dra ut om det händer någe skoj :) Men det är som sagt en vecka innan dess, så bäst att inte se för mycket fram emot det ;) Nej nu känner jag för en dusch innan middan, hej hej!

//Sandra

promenad, snacks, film :)

Kom nyss in med mamma från vår kvällspromenad, då vi också gick förbi affäeren och köpte hem lite snacks. Chips och choklad (A) Så nu blir det bara en helkväll med mamma :) med film och gott, får se om jag skriver mer ikväll, annars får alla ha det bra!

//Sandra

lammkött har humor


Måndag

måndag igen och tiden går så väldigt fort måste jag få be att tala om mina "kära" läsare, Kom hem från skolan för någon timme sedan, fick sluta tidigare från idrotten eftersom vi gick vandringen idag så fort (A) Skolan var i alla fall helt okej annars också, inga konstigheter, hade tre timmars håltimma som vanligt så jag och sara satte oss på Öw med en stor sallad, sedan efterosm vi inte hade så mycket för oss åkte vi in mot stan och kollade bussbiljetterna till Gbg och lite sånt, sen mötte vi upp dem andra tjejerna och tog oss till hellasgården för att ha vandringen som bara tog 30, 40 minuter^^ Sen åkte jag och sara hem och nu är jag då hemma ;D ska snart göra lite käk till mig och mamma, sedan ska jag ut och promenara och bara ta det lugnt eftersom vi inte har någe plugg denna vecka som jag vet än i alla fall :) Men men, skriver sen!

//Sandra

Pics från lördan :)

 Älskar räcker inte ens!

//Sandra

konversation med bästis

saNdra, säger:
jag vill ha en smart, snygg, charmig, rolig och snäll kille som vågar ta intiativet och liksom våga va lite självgod

saNdra, säger:
ingen jävla pussy!

Lenore säger:
jo vem vill inte det (A)

saNdra, säger:
ja men man får ju aldrig det! grr (@)

Lenore säger:
nä det e svårt , men det kommer säkert nån perfekt snart, tålamod bara ^^ haha

Lenore säger:
får man hoppas :P

saNdra, säger:
TÅLAMOD sandra TÅLAMOD

saNdra, säger:
jag ska bli lebb, är du på? :)

Lenore säger:
jag är på, räkna med mig!

Lenore säger:
typ lättare haha :D

saNdra, säger:
typ mysigt!

Ja, här fick ni er en tänkare, kyss! (hälften oseriöst hälften seriöst till 1000)

image534


//Sandra and Lenore


Söndag

Men en jävligt härlig och fin söndag måste jag ändå få be att säga :) Solen skiner som aldrig förr och det är varmt också.. Har ätit frukost med mamma, eller lunch för henne dåra, för någon timme sen och ska snart ta mig en stor kopp kaffe :) Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt, kan hända att jag tränar vid fem tiden om jag verkligen orkar och så, + att jag ändå tänkt ta en långpromenad i det underbara vädret istället ;) Ska inte plugga idag, men ska läsa igenom lite papper som vi ska ha gjort till idrotten imorn, men det går ju fort :) Annras som sagt bara ta det lugnt och äta massa godis och kolla på film :) Igår vart det i alla fall en jätte lyckad kväll måste jag säga, hann med mycket och blev endel dricka (A) Men kul var det och det är huvudsaken, hur jag kom hem behöver jag inte ens gå in på haha :D Hoppas ni får en lika bra söndag som jag ;)

Ska i alla fall bjuda på en underbart (naaat) bild på mig & hemlig bredvid mig från gårdagen haha;
image533

//Sandra

jeansjacka?

Jag har tänkt lite på det där med vår och sommarjacka på sistånde, ska man köpa en jacka man kan ha bådedera eller ska man köpa två? Tvåblir nog bra föresten, eller tre kanske.. äh många vill jag ha (A) Sen det där med jeansjacka, är det verkligen snyggt, för jag funtar faktikst på det, asså ingen ful jävel, utan om man hittar någon snygg som verkligen sitter bra och passar och så, då skulle det vara riktigt snyggt tror jag :)! Det ser likosm lite ledigt ut men ändå fint, aja slut med blarr, jag ska fundera på det lite till, annars blir väl både en jeansjacka och någon mer neotral :) Det här fick nog bli mitt sista inlägg för denna kväller, för nu känner jag mig faktikst lite trött.. Ska väl krypa ner i sängen och se någon bra film nu hade jag tänkt :) puss

//Sandra

sandra tipsar hah

Måste faktikst vara lite töntig och så just nu, men vill bara tipsa om en super bra och otroligt spännande bok jag läst nyligen, jag började egentligen på Aruba, men när jag kom hem så blev det så mycket plugg så jag läste inte klart den förens någon vecka sedan.. Den heter i alla fall Midvinterblod och är skriven av Mons Kallentoft, alltså en riktig ruggis, nej men riktigt spännande och bra, inte för läskig heller utan har mycket handling om allt, inte bara om själva mordet osv :) I like it!

image532

bild lånad från google

//Sandra

:)

Amandapandas frilla ;D Riktigt nööööjd!


Min lilla sötnos :)

//Sandra

min frädag

Måste väl ha ett sånt där dagsinlägg också, eller det blir ett kvällsinlägg men om det jag gjort under dagen om ni fattar, haha! Idag var jag i alla fall i skolan som alla andra dagar i veckan, jobbade inte imorse så jag fick sovmorron till halv 9 och jag somnade innan 11 igår så fick alltså sova ut 10 timmar, helt underbart och fantastiskt måste jag erkänna :) Så har vart överpigg hela dagen idag som Fia kalla det :D Mötte i alla fall upp Sara på tåget sen Jennifer vid station, vi tog oss till Öw och köpte lite frallor och frukt och sedan till skolan och första lektion, Historia såklart ;) den va rolig och inte så jobbig eller ansträngande.. Sedan var det näthandel och läxförhör där, gick väl helt okej i alla fall :) sedan en massa prat om något jag inte ens minns nu :/ läskigt.. säger ju et skolan spelar ingen roll för mej, jag kommer inte ens ihåg vad vi prata om .. hahah, sen var det i alla fall Svenska där vi lyssnade på tre tal och sedan gick igenom nationella i svenska, det skriftliga dåra och sedan en lång pp där vi köpta glass och läsk (A) Sedan vi sluta och jag tog bussen hem och fixade lillsyrrans hår, blev väldigt collt måste jag säga hihi ;D Sedan har jag faktikst bara vart hemma, ätit, suttit och skrivit på min historia uppsasts och kollat på "talang" haha, rätt kul faktikst, även fast jag inte brukar gilla sånt ;P Och ja nu gör jag inte alls så mycket, är sugen på en kopp te och lite choklad så blir väl att unna mig med det i min säng med någon bra film, så tänker faktikst jag sova snart, eller blir nog inte förens efter 12 men ändå.. Imorn ska jag till Jennifer, då ska vi fixa käk ihop, Sara, jag och Jennifer, sen ska vi dricka lite och bara ha det trevligt, troligtvis kommer Jennifers kusin och nåra om vi inte själv drar ut :) Men hare så bra ikväll, så skriver jag väl imorn,( skirver kanske mer idag om jag kommer på något kul ;) )

//Sandra


måste haaa

Dem här grymt snygga skorna är jag bara så kär i just nu, såg dem för någon vecka sedan i stan inne på Wedins tror jag och känner att jag måste ha dem (A) Så det blir nog mitt första köp när jag får lönen om en vecka, 600 spänn kosta dem :) (just dem här är från ellos, men dem från wedin är nästan likadana, fast lite mer marinblå..
image528
Bild tagen från http://jnyyy.blogg.se/ blogg

//Sandra

torsdag

Hejsan svejsan! Är så himla nöjd över mig själv just nu (A) Eftersom jag höll talet idag och det gick riktigt bra faktikst! Fick ihop det till 3.40 min och kollade upp litegrann i alla fall :) mycket aplåder och så hihi.. Annars har det inte hänt så mycket idag mer än att jag jobbade imorse med Fia och kom nyss hem från träning och ska precis ta mig en dusch och käka :) Kom föresten på nu att det är medium ikväll, yes yes spännande! Nej nu ska jag fixa mig färdig sedan plugga lite :( puss

//Sandra


onsdag

Hallu hallu! Nu har jag suttit och klurar och övat pch övat på mitt tal och nu kan jag det nästan helt utantill, måste kolla ner i pappret lite då och då så det är väl okej får jag hoppas.. Det tråkiga är bara det att när jag väl kommer framföra det imorn eller på fredag så kommer jag kolla ner i pappret hela tiden + att jag kommer prata jätte fort och säga eh och äh hela tiden som vanligt.. Men mest är jag rädd för att prata för snabbt för då kanske jag inte få g, nu är talet fyra min och det ska vara så nära fem som möjligt, så fyra är ju jätte bra, men jag vet att jag säkert kommer göra det på två och det får inte bli så, för då kanske man får ig :/ Men så får jag inte tänka, skärpning nu sandra, jag ska tala långsamt och tydligt, sen om jag kollar upp får jag se hur jag känner då.. Men men nog om det, idag vart det en lång dag, precis som jag skrev igår, fast utan träning, men en långpromenad och joggning istället :) tyckte att jag beövde mer tid att plugga så sket i att träna, blir imorn istället.. Sen ska jag väl inte göra så mycket mer, plugga lite till såklart, sedan får jag se :) ska inte jobba på fredag morronen så får sovmorron då i alla fall :P men men nu känner jag hur ögonen bara tynger och hur kudden suktar, nu blire Sex and the City istället för detta eländiga tal och skrivande.. Hej så länge & godnatt!

//Sandra

Tisdags kväll

Har nyligen sätt klart Desperate houswives som börjat igen, spännande och bara så bäst :) Kom hem starx innan nio från min och saras tripp, så det var bara att värma en kopp te och sätta sig i soffan med myspyskläderna dirket.. I pauserna har jag skrivit klart det sista på mitt tal och det börjar i alla fall likan något så det får duga, ska väl öva på det imorgon så jag kan det till torsdag också.. Ingen av mina närmsta i klassen ska göra sitt tal av olika skäl, men jag känner att jag både vill och måste så får det väl bli som det blir.. Men men, nu ska jag krypa ner i sängen, imorn väntar jobb 09.00-12.00, luncha med sara 12.30-13.30, ta oss till  skolan där första lektionen börjar kvart i två, efter skolan vid 5 tiden ska jag träna och sedan är det hem till pluggande och mys ;) men men, puss på er!

//Sandra

Godnatt.

Nej nu känner jag att jag har gjort allt jag ska ha gjort ikväll och idag, pluggat, vart ute och gått, tagit det lite lugnt på det osv :) Så nu är det dags för sömn eftersom jag ska både jobba imorn och gå i skolan ända till halv fem :/ Efter det ska jag göra en annan sak med sara, men det är en hemlis och kommer så förbli hihi! (låter lite pervest men det är det inte, lovar (A)) Men som sagt godnatt på er så får vi se när jag kommer hem imorn kväll, kan ta sin tid.. Men som sagt, puss & hej!

//Sandra

vidioklipp

Underbar.


Sista snubben som sjunger, sjunger så jävla fin att jag ryyyyyyysssser, dock inte så het ;D


//Sandra

Måndag

Okej, en av anledningarna till att jag inte skriver så ofta är för att blogg.se suger röv ibland, och allt man skrivit plötsligt försvinner, när man liksom verkligen vart på humör och skrivit massa saker.. Nu vet ni det i alla fall!

Jag skrev i alla fall på ett ungefär att min måndag har vart bra, eftersom den har vart rätt chill med roliga lektioner och ingen stress, vi hade historia vilket jag älskar (A) och kom vilket är ett lätt ämne.. Innan hade vi en jätte lång rast så jag och sara gick inte på idortten som var på morgonen, istället så sov jag några timmar längre och mötte sedan upp sara och åt på kina, gott och fettigt, ja! Vart ska detta leda? Sedan mötte jag och sara upp dem andra tjejerna och vi gick till skolan dåra.. Vi fick sluta lite tidigare från kom lektionen så kom hem redan för någon timme sedan.. Har lyssnat på endel musik och ska väl precis börja plugga.. mamma hade köpt pizza men jag är inte ett dugg hungrig än så får bli kaffe för mig bara, så käkar jag pizzan senare ikväll då jag också hade tänkt ta en promenad eller springa eftersom det är så härligt väder.. Gud vad mycket piggare man blir i fint väder har jag märkt, i alla fall jag :) Sen har vi pratat mer om gbg, eller att vi måste boka bussbiljetter imorn (ja vi ska åka buss, det blir billigare så för fem fattiga töser som vi) och lite sånt, längtar jätte mycket, ska bli extra kul eftersom det är med tjejerna från klassen eftersom vi inte umgås så mycket på fritiden :) Nej nu ska jag jonia min mumma innan hon ska hämta lillsyrran på fotbollen med lite kaffe, hejhej!

//Sandra


vårjacka


helt betuttad i dessa jackor, vilken ska jag ha :/

mina helgdagar tar över mig

söndag och mycket utvilad, skönt! Vaknade vid 1 tiden så har sovit exakt tio timmar vilket behövdes.. Igår var jag först bara hemma sedan blev det en sväng till Lenore och vi kollade på film och åt chokladfondyr :D gott! Fick skjus hem av henne senare och somnade som en stock om man säger så.. Idag blire bara pluggande och träna.. Min syrra skulle ha kalas för henne igen men för pappas släkt, men eftersom jag redan firat henne två gånger så struntar jag i det + att jag har en massa läxor, eller två uppsatser och så ska jag göra ett tal inför nationella^^ så bäst att börja med det nu så jag får någon ledig tid över i alla fall. Hejhej!

//Sandra

så här taggad var jag igår

image523

Lördag

Och det känns som Söndag, för jag sitter och pluggar och segar något otroligt mycket.. Kvällen igår var iallafall trevlig, det var bara jag och jennifer sedan två killkompisar som var här, så det blev endel dricka för alla och mycket prat och så :) Blev inte så mycket sömn eftersom vi somna vid fem tiden, men det får man ta igen inatt eftersom jag bara ska vara hemma troligtvis :) nej nu ska jag tydligen käka, hejhej!

//Sandra


FREDAG

F
redag är det nu och jag är glad, men jag vet inte vad som händer ikväll.. Mor min ska iväg med sisn syrra, dem ska typ ut och dansa, festa som dem kallar det.. Så jag blir ensam under kvällen och antagligen halva natten.. men då är den stora frågan, ska jag ge mig iväg? eller ska jag ta hit någon och mysa? eller ska jag ta hit fler och ha det gott? jag har inte bestämt mig än och det är inte så många hemma i helgen, mina flickor är ju i gbg och dem andra vet jag inte om dem kan.. Så sandra får helt enekelt se hur hon gör.. Nu är det i alla fall tillbaka till lite lätt pluggande sedan vila! :D

image522
bjuder på en fin bild på mig :) (A)


//Sandra

hejhej

Nej nu är det plugga som gäller så jag slipper sitta i helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

movie

Måste vara extra töntig och tipsa om massa filmer jag sätt på sistånde ;D

image514image518
image517image515
image516image520
Det här är då bara några av alla filmer jag sätt dem sista två veckorna efter jag kommit hem, men har ju vart hemma en del från skolan eftersom jag inte vart på topp, men nu börjar allt ordna sig, mår bättre för varje dag :)

//Sandra

Min tors

Jag skriver typ aldrig längre känns det som, verken bra eller inte bra.. har mna inte tid så har man inte och då orkar man liksom bara inte lägga ner tid på att skriva en massa blarr bara.. Men jag tänkte iallfall berätta hur min dag vart idag.. Jag sov bra i natt och sov i allafall mer än sex timmar, har vart i skolan från 8-10.30 sedan åt jag lunch med tjejerna, blev en sallad på ÖW.. sedan hem och nu har jag vart hemma någon timme ungefär.. Har plugga lite, skrivit på uppsatsen som ska vara inne på måndag, fattar typ inte alla frågor och läraren vi har i ämnet är i paris nu så man an verken mejla eller fråga henne :/ Men får väl försöka att klura ut dem eller kolla med mamma.. Sen har jag också övat lite historia eftersom vi har muntligt läxförhör på det imorn..  Sen så ska jag väl bara ta det lugnt idag, skulle kanske gått en promenad med Jennifer nu, men får icke tag på damen sen ska jag ju ändå träna vi halv fem så det får kanske räcka då.. Tillbaka till pluggandet, hej!

//Sandra

GBG

Pratar just nu med Jennifer, vi planerar för våran resa till GBG i sommar, eller i början av sommaren, mellan den 5-8/6.. Kommer alltså hem två dar innan skolavslutningen.. Vi har någon slags temavecka den veckan så därför åker vi eftersom vi ändå inte har några lektioner mer än idrott.. Men hur som helst ska det bli sjukt kul, längtar jävligt mycket just nu när vi pratar om det. Det ända problemet är att jag måste ha pengar till det.. Men det är inte så farliga pengar, 3000 hade jag tänkt lägga undan till det, så det är väl bara att jobba som jag tänkt.. Men eftersom våran avtal på jobbet nu har ändrats och eftersom jag skrev på det igår så kommer jag tjäna mer än väntat vilket är bra.. Måste ju lägga undan pengar för grekland med dem andra tjejerna också.. Men det löser sig nog, det är ju ett tag kvar :) Sen ska väl mamma och pappa bidra lite också hade jag tänkt ;D nej men usch så mycket jag längtar till båda nu. Mest av allt till sommaren! Nej nu ska jag plugga vidare, är föresten ledig idag, så idag blev det plugg, ska snart iväg och träna och sedan ta det lugnt :) hej hej!

image512image513


//Sandra

I huvudet just nu

Ni vet, ibland går inte allt som det ska, det blir annurlunda, eller bara jätte konstigt. Det kan ju vara både bra och dåligt eller lite både och typ. Ni vet den där jobbiga känslan, när man vet att man måste få ett slut på något eller att man liksom inte vill eller vet något längre, men att man samtidigt kommer såra en människa när man gör det, ni vet den jobbiga känslan. Just nu känns kanske allt så jobbigt samtidigt som det känns så fruktansvärt skönt, man vet inte hur man ska göra och man vet inte ens om man bestämt sig än.

 

söndag

Söndag, har gått upp, har ätit, har pluggat, har tränat, har hyrt film, har ätit, håller på att plugga & ska när mamma kommer hem sätta på en av filmerna :) En sån här seg men härlig dag, som antingen går fort eller inte fort.. I helgen har jag iaf haft det kul. I fredas var jag med tjejerna från klassen + några grabbar och krökte och hade det trevligt! I går var det kalas hemma för lill & storsyrran sedan senare på kv'llen var jag med mina andra tjejer hos elli och glodde film, mys :) Men hur som helst pallar jag inte ta upp exakta saker som hände haha, så det här får duga för nu ska jag skriva lite på en uppsats sedan glo film, kyss!

//Sandra

tors

Sitter i skolan med alla tjejerna.. Datasalen, näthandel, trist! Eller trist och trist, vi sitter bara och lallar, alla vi är redan klara med vårt arbete så vi har inget att göra mer än att kolla in andras bloggar, tönta inne på aftonbladet och snacka om morgondagen.. nu slutr vi ser jag, heeeeeej!

Onsdag

Hallu, hallu :) Onsdag idag och jag är så trött att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.. Jag har nämligen haft fullt upp hela dagen med jobb, skolan, kollat i lite affärer och tränat, kom alldeles nyss hem och ska precis ät alitre framför tv:n eftersom det är LOST! (21.00 på 4;an).. Men känner mig samtidigt duktig att jag jobbat på och gjort bra ifrån mig idag, händer inte sååå ofta.. Nej men det finns en till anledning till varför jag är trött, jag har inte sovit något i natt, precis som måndagsnatten till tisdagen, och då menar jag också det jag säger, inte en endaste lite minut eller sekund, ögonen har vart klarvakna hela tiden.. så har legat och vridit och vändit påp mej sen 11 till halv 7 alltså.. Vet inte varför det blir såhär ibland, men men.. Tisdagnatten till onsdagen så sov jag iofs 12 timmar eftersom jag inte sovit ågra timmar natten innan. så antar att jag kommer somna lätt ikväll med, men imorn ska jag upp vid 7, eftersom jag ska jobba imorn med innan skolan, fast då med Fia också :) Nej nu ska jag värma käket och sätta mig framför tv:n ! Vi hörs om jag inte skriver mer ikväll!

//Sandra

liv, livet, lever, leva, levde

Hemma idag pågrund av att jag har huvudvärk och låg feber, beror på landbytet skulle jag tro, brukar bli lite skakis när jag kommer hem från andra länder, illamående och sånt, men nu är det som sagt bara lite huvudvärk, inget farligt egentligen, men tyckte jag kunde vara hemma eftersom det var ok för mamma ändå + att vi bara skulle se på film på en lektion och på den andra var det redovsning, men vi har redovisningn imorn (jag & fia) så därför skippade vi den.. Har istället pluggat lite, eller skrivit klart redovisningen, ätit, tagit det lugnt, vart ute och gått i det underbara vårvädret.. Så nu hade jag tänkt städa mitt rum eftersom det är i en jävla röra bara sedan sätta på lite skön lugn musik och göra lite joggaövningar, tro det eller ej, men gud så skönt, nästan som mentalträning (som vi har i skolan) fast skönare, man blir så lugn :D haha!

Jag har föresten bestämt mig för att bara skriva när jag har något roligt att berätta, inte för att det här var roligt men ändå, eller föresten, jag skriver när jag får lust vara sig det är rolig, trevligt, bra eller så, ah det blir bra det!
 Nu till mitt härligt stökiga rum, om jag hade vågat kunde jag tagit en bild, men jag vågar seriöst inte, det ser liksom inte ut som ett sovrum, mer som en, det finns inte ord :) hej!

//Sandra

RSS 2.0