:)

Oj oj oj vad jag är trött! Har fan aldrig vart så trött.. Drack coh var uppe sent igår (klassfesten) och så jobbade jag mellan 12-20.15.. Jag somnade i kassan liksom, så jääävla skönt att vara hemma nu, har ätit tacos som mamma hade sparat :) Så nu  när ändå mamma kom hem också, ska vi bara slå oss ner i soffan med ett stort glas cola och choklad :) Imorn är det skola igen mellan 8-13 typ.. Kan föresten berätta lite mer om klassfesten senare, den var lyckad iaf!!!
Juste det va en komedi som började på 3an kl 21, bye :)

Sandra

haha

Oj oj säger jag bara.. Fullt upp idag och så blire fullt upp imorn, stakars lilla mig haha! Nej men idag så var det upp och hoppa, ta ut pengar, åka till tatueraren med Sara, göra tatueringen (vilket var det västa jag gjort i hela mitt liv, det gjorde så ont, så alla ni som undrar om det gör ont från ett vettig person, JAA det gör sjukt ont), sen efter det fort till skolan för att skriva på papparena till Årsredosvisningen som skulle skickas in idag, skriva klart en annan sak inom UF och sedan åka hem för att byta kläder, hann vara hemma i 15 minuter sedan gick jag och jobbade mellan 18.00-20.15.. Efter det hem och bara ta det lugnt, + massa planering med Sara haha :)

Och imorn, ja då är det upp och hoppa (dock inte så tidigt, men vi 11 tiden), åka till min söta vän albin och bli klippt, kortareeee :D sedan åka hem, har jag tur skjussar mamma mig till Sara så jag slipper skrammel om ni fattar vinkeln :P och sedan där ska vi fixa oss, och sedan ska vi in till stan och möta dem andra tjejerna, käka middag på Fridays och mysa och sedan efter det hem till Jenny i klassen för klassfest wiihoo haha :) Ja det är väl min helg.. Skulle få slippa jobba på söndag men det är tydligen kaos så jobbar ändå :/ men börjar inte fören vid 12 :)

Jaja nu ska jag ta ett glas mjölk & kolla ett avsnitt från en ängels tålamod haha, sen soova :) Puss

Sandra

Som lovat..


På första bilden ser du, massa smått & gott, smink, väskor, brillor, skor + en ny klänning!
På den andra bilden min väska jag ska ha på studenten :)

Ser bättre ut in real, enkel, snygg klänning från SBS, tror jag kör den på flaket haha

Haha min shortsdress, ser konstig ut på bilden, men är skitsöt :)

Snygg traschig t-shirt med hål i? haha

Balla leggins, dem är sjukt snygga på, nu ser dem mest ut som korvar haha

Dessa är också grymma på, men dem är i storlek L, så måste sy in dem hehe

Ja det var väl på ett ungefär det, orkar inte visa allt, sakerna kommer från i Mån & Ons :)



Sandra

Tänkte avslöja min hemlis

Dadadaddaaaaaaa :D


hihi, det röda är blod om ni undrar mooohaha,


Sandra

Vilken härlig dag, lalalallalallal

Wiie, i dag är det fredag vilket alltid är bra :) Jag gick upp nyss vilket tyder på att jag fått sova länge :) Jag ska göra min hemlis idag som jag avslöjar ikväll hihi, jag ska även jobba idag kl 18-20.15 :) Alltså ingen skola.. Sen ska jag bara ta det lugnt skulle jag gissa, ska nämligen ta en kollega på jobbets tid imorn mellan 9-2 för hon tar studenten idag och va inte så sugen på att börja 9 då haha :) Men hur som helst, ska käka frukost nu, skriver senare

Sandra

..

Jag måste bara få ur mig detta, jag fattar inte hur en människa kan få en att må så bra och känna sig så bra!? Men samtidigt kan den människan få än att känna sig dålig och misslyckad, hur går det ihop? Jag har nämligen träffat en underbar person skulle man kunna säga, men jag vet inte hur det kommer gå och fungera.. Ibland känner jag mig underbar i personens ögon och ibland får jag för mig att personen inte vill veta av mig.. När ska man bli lycklig, på riktigt alltså?



Sandra

Yey

Hej på er :) Sitter hemma och pluggar lite, loggbok 8 är det som skrivs nu, haha sista jävla loggboken för all min tid! Sen är helvetet över! Men jag ska därimot fokusera extra mycket på den så jag får ett säkert VG i UF :) Men har redan kommit en bra bit så är nog klar snart! Gick hem från skolan tidigare idag också.. Mådde inte alls någe bra, haft ont i huvudet hela veckan och hela kroppen.. Hoppas det är borta till helgen! Men åkte i alla fall och köpte en vattenkokare hahah, till mamma efter skolan, hon ska få den i morsdagpresent ;) (det är på söndag om ni inte visste det), våran gick som sagt sönder förra veckan typ så tänkte att det vart en smart present :) Sen kanske jag köoer blommor också :)
Men jag hade i alla fall tänkt plugga klart nu, sen ska jag städa upp i hela mitt rum (stökigt som fan), och sedan ta lite pics på alla mina nya köp haha, som jag lovat.. Sen måste jag också skicka tillbaka en av klänningarna jag beställde, den var inte alls lika fin som på modellen, sen var den för stor... Men men nog om det :)


                                                                       haha jag vette fan vad jag gör på bilden ;)

Sandra

Ett inlägg bara

Snaaaaart klar med hela uppsatsen :) Eller jag är typ klar, men vill verkligen göra den så bra som möjligt! Men den måste vara inne senast 23.59, så alltså lite mindre än en timma på mig, så måste skynda mig lite hehe.. Sen ska jag nog slå mig till ro och sova :) Börjar inte fören 11.15 imorgon då vi ska kolla film, men det är najs! pussi

Sandra

Albin DA man

Åh vad glad man bli när någon person man inte träffat på länge ringer! Albin ringde nyss och vi har inte pratat på evigheter/månader.. Vet inte varför egentligen, men det har bara blivit så, inte haft varandras nya nummer osv.. Men nu bestämde vi att vi ska ses och att han ska klippa mitt hår igen :) Så kommer jag få se hans nya lägenhet också, treeeevligt! Blir på fredag eller i helgen tror jag :)

Klicka f�r att st�nga bilden



Sandra

Kortis

Som ni såg blev det inte så många bilder :P Men dem röda söta skorna köpte jag idag + shortsdressen hihi :) Väskan och dem andra skorna köpte jag i måndags.. Men jag ska låna min lillsyrras kamera imorn då jag har mer tid och fota allt jag köpte (om jag orkar :P) så får ni se då, bye

Sandra

:)

Oooh jag är västa uberhajpat nu (stavning haha), tänk att det bara är två veckor kvar idag till studenten, alltså onsdag om två veckor så kommer jag vara en av dem lyckligaste människorna på jorden typ haha :D Var bara tvungen att få ur mig denna underbara glädje ;) Sitter och pluggar just nu, faktikst rätt kul nu när jag kommit in i det riktigt ordentligt, mycket intressant, har en lite del kvar och det är där jag ska tycka till och lägga in mina åskiter, det burkar vara lätt ;) Så ska faktikst fortsätta nu :)


Köpte en söt shortsdress på H&M idag hihi 98:- bara

Tänkte jag kunde visa lite av det jag köpte igår & i förrigår, här är en av väskorna, 98:- H&M

Jag bytte mina klackar från Belle till dessa söta eftersom klacken hade gått av haha

Jag ska avslöja lite om min student outfit tänkte jag, här är skorna 298:- bara på H&M

Småglutt på min student outfit hihi :)


Sandra


Outfit



Denna bjuder jag på, dagens outfit
Kjol, Topshop
Linne, Åhlens
Lackleggins, Gina
Armband, fått av farmor
Pärlhänge, mormors

Sandra

Dubidu

Håller på att fixa mig lite för ska börja röra mig till skolan om typ 30 minuter, blir en kortis dag, slutar vid 16.50 :) Efter det blir det att åka till biblan och sedan byta en tröja och ett par skor där klacken gått av, haha, för fan heller att jag ska försöka fixa dem, jag ska ha pengaran tillbaka eller byta till nya ;P Sen är dte bara hemgång som gäller och plugga det sista!! Men kom en bra bit igår med uppsatsen i alla fall :) men men, vi hörse senare

Sandra

Fundersam sandra

Har lite undringar om vad man ska önska sig i student, mamma, pappa och släkt tjatar om att dem vill veta :P Tycker sånt är jätte svårt, när man var liten och fyllde år var det ju super enkelt, man önskade sig antingen klistermärken eller barbies ;D Men nu är det helt andra saker på min önskelista, mobil och kamera såklart (eftersom tattarungar var i farten och snodde mina), gymkort (vart vet jag inte riktigt), sedan pengar typ.. Smycken är väl kul, men jag är ändå ingen smyckes tjej, STORA, färgglada assocearer gillar jag, men kanske inte fin fina smycken, sen vet jag redan att jag ändå kommer få massa hur osm helst haha.. Vilka problem!?

VS


Sandra

hmm

Har kollat DH (desperate houswives) nu, spännande, spännande! Sen har jag gjort klart en komplettering jag hade fått i personlig försäljning.. Tycker det är riktigt skumt, för det första hade jag gjort den uppgiften, och bara för att en lärare tappar bort den måste eleven göra om den om man inte har den kvar.. Sen att jag trodde jag skulle få bättre i kursen.. Men men, man kan inte få allt, fick i alla fall ett starkt VG i psykologi B, jätte stolt över det :) Men men, som sagt har skickat in den uppgiften nu och nu sitter jag med häxuppsatsen igen, det är intressant men ändå väldigt förvirrande, men ska sitta ett tag till sen ska jag se en film :) innan jag tänker sova, börjar som sagt 14oo imorn wiie :)

Sandra

Bäst


Här ser ni då en bild på min snygga väska & mina nya leggins ;) Nu är det DH som gäller


Sandra

Jag just nu, super koncentrerad!



Sandra

Hejsan

Hemma nu, vart en tur på stan efter skolan med Fia och Sara :) måste förbanna mig själv eftersom jag inte kan gå in i en affär utan att köpa nåt, bara för jag har pengar.. Blev ett silverschampoo från hår 3000, bra skit tydligen, blev ju inte så lyckat när jag färgade det.. Sen blev det en tygpåse från glitter, ett linne från gina som jag fort lämnade tillbaka haha, och en skit snygg väska som kommer passa perfekt till min student :) Sen tror jag inte det var nåt mer, eller jo tofsar och en mjukglass med choklad strössel (såklart) i kungsan :) trevlans! Efter det gick jag och sola sen åkte jag hem som sagt.. Så nu sitter jag vid köksbordet och ska fortsätta med min uppsats, känns som att jag inte får nåt gjort, men nu jävlar börjar jag komma igång faktikst! Börjar inte fören 14oo imorn så hinner plugga imorn bitti med.. Men men nog om mig, skriver senare!

Sandra


Mössan min


Jag gillar att mitt hår står åt alla håll haha :D


Sandra

inlägg

Hej alla mina små kycklingar! Nu är jag glad igen, eller nej inte glad, jag är super (lycklig), kanske att ta i ändå, men jag mår bra som tusan :) Kom hem vid halv 8 tiden idag, var med en vis person i stan och gick runt och bara pratade, sen åt vi på thai resturang och så, det var trevlans :) men nog om det! Har vart i skolan idag och vi hade också 3 timmars håltimma, så jag och tjejerna åkte in till stan och shoppade, hade fått min feta lön och ja, den var saftig ;D Men den försvann lika fort igen, haha nää inte precis.. Köpte en hel del alltså, men har som sagt ingen kamera fortfarnde så kan inte ta kort :( (tattar jäääävlar), men kanske kan kolla på deras hemsidor om prylarna finns där ;) Köpte i alla fall bl.a: Tunika, ögonskugga, ögronbrynsgelé (trodde det var läppbalsam haha), puder, väska, perfekat kalckar till studenten = H&M. Sedan BH & undisar = Lindex. Två olika leggins (coooola), t-shirt (också cooool) = Gina. Ja det var väl det typ :) Nu ska jag forska om HÄÄÄXOR.

Sandra

Godnatt

Hejsan på er alla. Ska sova nu hade jag tänkt :) Börjar 9.00 imorn till 17.00, så, det är en lång dag som väntar.. Dock får vi ha frukost med oss till första lektionen eftersom vi inte har den någe mer innan studenten och vi ville göra något trevligt :P Annars då, kollade precis klart på sista avsnittet av gossip girl för sesång 2.. ÅÅÅÅH så bra slut, love love love hihi. Nu är det bara att längta till nästa sesång ;) Nej har satt kl på 7, så bäst att sussa nu, godnatt!


Mums, mamma & jag gjorde midsommar middag idag ;)


Sandra

Hay

Kom hem för en stund sen. jobbet gick bara bra idag med, inte så mycket folk och inte så mycket plock, så det var hel lugnt :) Nu håller jag på att kolla upp lite läxor som är kvar. Har en historia uppsats om häxor kvar (ämnet har jag valt sjävl :P), en "mini" redovisning inom personlig försäljning på tisdag med 4 andra och sedan en liten drama sak inom org & ledar med 4 andra på onsdag, hela årsredovisningen (UF) ska va inne på torsdag också, men sen är det slut en gång för alla :D haha, det låter kanske som mycket plugg, men det är mest små grejer, + saker som vi redan är klara med men bara inte har skickat in än..  Annars då, vänter på ett samtal från en idiot, får se när personen ringer, skulle ringa idag efter kl 17.. Sen väntar jag på att lilla Sara ska logga in på msn och skicka onsdagens bilder :D så jag kan lägga upp dem också :) Men men, vi höres senare, ska hjälpa mamma med maten!


Detta var vad jag gjorde igår, färgade håret, blev sådär, men ska köpa silverschampo imorn ;)


Sandra

Söndag

Hejsan gott folk! Idag mår jag lite bättre skillnad mot igår, men det behöver vi inte gå in på hur som.. Jag ska i alla fall jobba idag, men bara mellan 14-17, så det är tur det, hade aldrig orkat 8 timmar.. Ska gå om en halvtimma ungefär, så tänkte plocka undan frukosten och ta en snabbdusch, ha det så länge, skriver väl när jag kommer hem också :)

Sandra

Shopping på nätet

Vet ni vad jag gör? Det får ni inte veta än :) haha! Nej men bl.a. är jag inne på lite olika Shoponline sidor eller vad man kallar det :P Hittade massa söta plagg (och väldigt billiga) på halens.se riktigt shyssta saker :) Undrar om det är bra kvalité bara? För funderat på att klicka hem lite saker på måndag när jag får min lön :)
Tunika

99 kr för denna söta tunika/jacka :)              Eller denna klänning, för 199 kr, finns i röd också
BlusBlus
Sött linne för 99 kr, finns i fler söta färger.  Mönstrad Tunika, bara 99 kr!!
JackaShorts
Snygg enkel jacka för 199 kr                        Snygga korta beiga shorts, 99 kr
StrandklänningTunika
Lång strandklänning är skit snyggt 199 kr    Söt Tunika igen, 179 kr för den



Sandra


mat

Har suttit hemma hela dagen, pluggat lite, annars bara inte gjort något, segt.. Men nu sitter jag i alla fall och äter middag, har gjort fiskpinnar med stekta potatisklyfter & majs, ärter & nötter :) jätte mumsigt! Mamma jobbar till halv nio idag, segt.. Tror att det blir en myskväll today, kolla tv och äta lite smått och gott :) trevligt, jobbar imorn mellan 14-17, sköna tider det! Ha det så länge så skriver jag väl sen.


Som sagt, bilderna ser fejk ut haha



Sandra


Jag är så jävla lättlurad

RADERAT INLÄGG


Problem, igen :P

Haha fan vilken tråkig dag detta har vart, jag skulle ha åkt in till stan eller bara skärholmen eller nåt och kollat lite, tagit en fika med någon, men icke jag har bara suttit hemma och segat, pluggade lite tidigare, men från tre har jag liksom bara suttit vid datorn eller segat runt hemma och gjort jag vet inte vad haha.. Men nu ska vi snart käka, är jätte hungrig, bli lövbiff, och massa goda ugnstekta grönsaker och potatis mumma! Sedan ska jag väl hoppa in i duschen för att börja fixa mig :) Men jag har som sagt bestämt vilken klänning, men fortfarande inte skor ( har glömt att berätta att min klack gick av på mina skor, hahah, så kan inte ha dem :[ ), därför tänkte jag sneakers eller något i den stilen, så jag rotade fram och tvättade mina favoriter från förra våren/sommaren.


Använder min cam på datorn fortfarande, har samma dator/cam som Kissie. Man kan inte precis säga att bilderna ser äkta ut, dem blir riktigt kladdiga och fejk'iga' med camen :) Men snart får jag en digitalkamera, om typ tre veckor skulle jag gissa (studenten ;D). Juste, skorna är från Vagabond.


Sandra

goodie

Nu har jag tänkt och jag tror det blir en av klänningarna som jag beställde som kom idag :) Den är enkel men ändå snygg och festlig, så får det bli, med lackleggins och några fräscha skor till :) Väntar föresten på att Sara ska skicka bilderna från i onsdags till mig, blev faktikst en del, så dem lägger jag väl upp sen :)


haha vilken bra bild jag fick till, för det första är den tagen med min cam så :P


Sandra

:)

Är inne på en cool hemsida som heter "Modekungen.se", riktigt fräscha kläder tycker jag!

Klänning med leopardmotivKort klänning med dragkedja

T-shirt i färgglad modellMantelinspirerad t-shirt
Jeansshorts med snygg tvättningEnkla och korta shorts med rosett
Sommarkjol med rosorEnkel kjol i söt modell
Klänningar, t-shirts, shorts & kjolar i massor :)



Sandra


Du behöver inte läsa detta om du inte vill veta min kväll

Fan vad sliten jag känner mig, säkert bara för att jag sovit för länge istället nu.. Aldrig är man nöjd! Har i alla fall bestämt med min söta vän Sabina att vi ska ut nu, en killkompis jobbar på någon ny klubb/krog som vi tänkte kolla upp, ska bli skoj :) Tror dock inte det blir så sent, vi tänkte vara där rätt tidigt.. Men inte bara det utan antagligen kommer vi träffa en annan killkompis med, som jag och Sabina träffade på Kreta förra sommaren, var länge sen man såg han, så det blir nog kul det med :) Han skulle ut med sitt jobb tydligen! Men innan jag ska ut ska jag käka med mamma, mammas syrra kommer hit också.. Så nu är det bara en sak kvar, Vad ska jag ha på mig, största & vanligaste problemet som alltid..

Sandra

Inget spec

Jag är snart klar med Caset, Organisation och ledarskap är det.. Ska bara kolla upp några lagar som man ska ha med :P Annars då har provat klänningarna nu och dem satt jätte bra, dock är den blåa klänningen lite stor, men ska sy upp den så blir den nog perfekt :) Tänkte att jag ska bjuda på lite läckra bilder på kläderna och min sysselsättning just nu haha :D


Bara jag får min cola så är jag nöjd ;D


Sandra

Ny design igen

Ja nu har jag gjort om min design igen, ville få den lite mer somrig och inte så mörk och svart, och jag tycker faktikst det gick bra, en fin bakgrund och sedan vitt tema :) Läckert, får se om jag fixar mer med det, ny bild kanske eller så? Men nu har jag i alla fall ätit klart, så ska bara sätta på mig lite frächare kläder och sedan gå med mamma ner till centrum för att hämta mitt paket :) Hej så länge!

Sandra

Fredag

Hallu i stugan! Jag vaknade faktikst halv 12 idag, riktigt stolt, och jag behövde mina 10 timmar eftersom jag bara sov typ 4 timmar förra natten :P Så nu sitter jag och äter engod frukost och skriver lite på en läxa.. Fick också nyss hem ett litet brev om att mina varor har kommit :D (klänningarna), så ska hämta dem strax på VI :) Annars då, dagen lutar åt att bara ta det lugnt och skriva klart den här saken.. Och kvällen lutar åt utgång, men jag är inte helt säker än.. Men men ni får ha en fortsatt bra dag, skriver senare igen.


Gud vad skönt det är med kortare hår & kortare ska det bli :D


Sandra

Godkväll

Hejsan vänner små! Kom hem för en timme sen ungefär, var ju på bio med mamma, såg "män som hatar kvinnor" (vet att vi är lite efter) och den va skit bra måste jag säga :) Hemsk men bra! Middag åt vi innan också, fysatan vad gott det var, kött, pommes, sallad med rödvinssås och smör mumma, tack MAMMA! Efter bion vid halv 12 tiden åkte vi hem igen från stan.. Och när vi precis kommit till porten tror mamma att hon tappat sina nycklar, och jag hade inga med mig, men efter mycket letande så hittade vi dem tillslut i fodret på jackan typ hahah! Men men nu är jag skit trött, vi hörs imorn istället :)

Sandra

Hej, jag heter Sandra & jag är alkholist

Hejsan Sandra heter jag! Var ute igår med tjejerna från klassen och det va skit kul :) Var ett tag sen faktikst.. Men man känner i kroppen idag att man kanske skulle skippat en öl eller två haha, men annars mår jag prima :) Har nyss duschat och klätt på mig lite shyssta kläder för ska in till stan med mamma och äta god mat och sedan gå på bio :) Ska bli trevligt, åker väl om någon timma.. Hoppas ni hade en bra gårdag/kväll, så höres vi!

Sandra

Mys

Hallubaberiba! Sitter hemma och softar galet.. Nej jag låg faktikst i soffan för bara fem minuter sen och sov, sen vaknade jag upp med ett ryck och upptäckte att jag sovit i en timme, skön som fanken! Nu ska jag och mammsen snart äta, blir lite avocado, rostbiff, sallad och så sen vid 8 tiden ska jag ut med tjejerna i klassen, ska bli skojigt, händer ju inte så ofta :) Blir nog något ställe med uteservering för vädret verkar ju hålla i sig en aning i alla fall! Men men, skriver igen later och kanske slänger ut en bild på outfiten, yey

Sandra

Onsdag (men nästan som en fredag)

Ja faktikst! Idag är det som en fredag eftersom man är ledig torsdag & fredag denna vecka :) Verkligen långhelg skulle man kunna säga, men det gillar vi! Jag har faktikst inte så mycket bestämt denna långhelg heller, ska endast jobbar tre timmar på söndag, mellan 2-5.. Sen håller jag på att föröka byta min nästa lördag till denna istället, eftersom jag har planer nästa lördag.. Men får s eom det är någon som vill :P Annars då, VET NI VAD JAG SKA GÖRA OM EN VECKA? Hihi, det säger jag inte för det är en hemlis, men jag kommer säkerligen avslöja den innan den dagen ändå haha! Men nu ska jag äta klart min frukost innan jag fixar till mig lite, Pöss!

Sandra

Godnatt

Hej nu hade jag tänkte sova faktikst :) Börjar halv 10 imorgon och har endast två lektioner, och både är intressanta/roliga, så tur där :) Har kollat massa "en ängels tålamod" nu innan jag skulle sova, fyfan va man garvar sönder :D Innan det såg jag DH, gud så spännande, men tyvärr, hejdå Edie, jag tycker själv det va skit dåligt att hon dog, hon var ju klockrenast av alla :/ Men men, det är bara en serie :P Har föresten kommit på en lösning på mitt morgon problem jag har, vare sig jag har sen eller tidig vecka, om det är helg eller vardag, om jag går upp en timme innan jag ska gå eller tre timmar.. Så kommer jag allid sent, inte mycket utan missar första t-banan alltid, vilket gör att man blir mellan 5-10 min sen.. Jo jag har nämliigen börjat välja kläder kvällen innan (patetiskt jag vet), och packat ner alla böcker vi ska ha nästa dag i skolan, + penna osv! Även börjat tagit fram kopp, fat osv till frukosten, men jag tror att det är vad som krävs, hjälper inte det ska jag fan börja lägga sminket i den ordning jag sminkar mej på mitt bord, göra en macka dagen innan, även fast jag inte ens äter mackor på morronen (äter absolut frukost, men bara inte mackor), även ställa fram dem skor jag ska ha, och för i helvete fälla upp toalocket innan jag lägger mig, då KANSKE jag hinner, grrrr! Nej sova var det, puss :)

Sandra

Design ändring

Kolla, har fixat med min design nu, inte så mycket dock men snyggare blev den, svart, svart, svart ;D Nej men vill ändra den mer.. Vill egentligen göra den lite somrig, rosa, gul, guld, ljusgrå osv, men är det jag? hmm.. Äh får tänka på det så har jag såhär så länge, vill även ändra bild ju :) Men nu ska jag förflytta mig från köket till vardagsrummet med Te koppen, för nu blir det Desperate Houswives :D



Sandra

Casanova

Hejsan svejsan! Sitter hemma och pluggar lite, branch & produktkunskap, det är helt okej :) VI håller på att utforma en varsin chokladförpackning, där man ska få med allt som har med ämnet att göra, lagar och sånt bl.a. Sen fick alla olika teman att hålla sig till och jag fick såklart Casanova ;) Passar mig utmärkt hihi.. Ikväll blir annars att bara at det lugnt, sen vaknas det DH på tv klockan 21 jippi! Spännande som fan hahah! Annars då, väntar på att mamma kommer hem med maten, blir köpmat av något slag.. Skriver igen när jag har något kul att skirva, tänkte ändra lite på min design ikväll också ;D



Sandra

Hemma

Hemma från skolan, skönt som fan! Har plockat och städat lite här hemma, såg för jävligt ut i bl.a. mitt rum, usch! Så nu sitte rjag och läser ur Hänt BILD som alltid, sjukt att man kan vara så kär i en skvallerblaska haha! Lina kommer föresten hit ikväll, vi ska käka middag och bara snacka massa skit i think, blir trevlans! Men innan hon kommer ska jag hoppa in i duschen, ha det så länge :)

Sandra

Söndag kväll

Jaha, då var det söndag igen och snart är vi inne på en ny vecka.. Herregud så fort det går, sinnes! Jobbade idag som sagt mellan 3-8, sköna tider! Efter det har jag bara umgåts med mammi, ätit cheescake, druckit te och kollat på film :D Men nu ligger jag i sängen för att snart sova :) Börjar redan kl 8 imorgon, sen slutar jag inte fören vid halv 5 :/ hur ska man orka? Nej jag klarat! Men men ska läsa lite skvaller nu, sen sova, ha det!

Sandra

Lördag

Lördagmorgon och solen skiner, eller? Det ser så ut iaf :) Gick upp för nån timme sen, jobbar ju idag, men det känns bra, va ett tag sen jag jobba, så lite taggad är man, tiden på helgerna går ändå så fort så, sen är det lugnt och skönt :) Tänkte äta min frukost på balkongen, men blev köket ändå tillslut, litar inte på solen till 100% än :P När jag kommer hem kväll vid halv 9 tiden så får jag se vad jag gör, jag har ju tänkt att det ska bli en lugn helg denna helg, men jag känner ändå för att gå ut, men dock inte lägga ut några pengar på dricka och så ;) Men jag får se helt enkelt! Ha det så länge!

Sandra

Fjolla

Och vet ni vad, igår i skolan fick vi order om (höhö) att vi ska välja två låtar var som vi ska spela på flaket när vi tar STUDENTEN hihi, och mina val är såklart Svenne banan och I Stockholm med Lars W :) sköna och bra båda två! Ja det var väl det sista jag skulle säga innan jag ska sussa, eller ska läsa lite skvallertidningar nu hihi, köpte med mig BILD, ett alltid varje gång nya nr kommer ut! Puss & Godnatt!

Sandra

Mumma


Juste jag bakade cheescake också hihi, vet att den ser fett fejk ut på bilden, men det blir så med min cam :P


Sandra

Det är inte mitt fel att jag är bäst

Hejsan, trevlig fredag kväll/natt på er! Har haft en skön familjekväll eller vad man ska kalla det, bara vart hemma och kollat tv och tagit det lugnt helt enkelt, skönt, något jag verkligen behöver och har behövt länge.. Jobbar ändå imorgon så kan vara skönt att var utvilad då.. Börjar inte fören 12 så det är bra, men det jag tycker är dåligt är att jag jobbar så många timmar, ända till 20.15, men men det brukar gå bra :) På söndag jobbar jag också fast då bara mellan 15-20.15.. Annars då, ja skoldagen har jag inte så mycket att säga om, mer än att det kändes som att vara tillbaka på mellanstadiet igen.. Annars var den skön.. Sedan bar det av till skärholmen eftersom jag skulle lämna tillbaka ett par skor jag köpte fel storlek i, vet inte vad som hänt, men måste ha 36 i alla skor nu för tiden, förut va det bara i klackar^^ Men istället för att byta dem köpte jag lite annat för pengara, undisar och ett solglasögon fodral bl.a. :) Lillsyrran var också med och skulle byta sina skor till ett par andra.. Sen har jag som sagt bara vart hemma, bror och storesyrran har vart här då, ätit middag och så :) Och nu då, kollar på film, Across The Universe, skit bra musikalfilm typ.. Men så låång så kommer inte orka se hela även fast jag inte behöver sätta kl på tidigast 10 hihi! Vilket ointressat inlägg, men lite fakta om mina dagar vill man väl ha höhö..

Sandra

Yey

Nu ligger jag i sängen istället för sittandes vid matbordet :) Tänkte se en film nu, börjar inte fören 1 imorn, så ingen bråtska med att sova inte haha!  Tror jag ska se Brokeback Mountain, snyftfilm nummer 1. Får se om jag skriver mer idag, men imorn gäller iaf skola mellan 1-17, sedan ska jag byta ett par skor jag köpte till annan storlek och lillsyrran samma sak.. Sen ska jag nog spendera kvällen hemma, är verken sugen eller rik nog att gå ut haha.. Sen ska jag ändå jobba i helgen.. Men ha det så lääänge!

Sandra

GG

Och här kommer en bild på min Outfit igår när jag var på gossip girl tema på Ellis skiva :D


Kan ni gissa vem jag tog insperation av? ;)


Sandra

Vad gör Sandra just nu?


Jo jag gjorde precis fruktsallad, bestående av banan, äpple, clementin, blåbär & hallon, sedan smälta hallon som överdrag :D mumma! Föresten, på köpet fick ni en bild av dagens outfit :)


Sandra

Jag vet att jag är lite patetisk

Godkväll på er! Sitter och pluggar lite historia, inte för att det intresserar er, men kanske lite mer om jag säger att jag forskar om häxornas tid ;D Skit spännande, men har bara kommit en bit, har knappt kommit in på självste fakta delen.. Men man har ungefär två veckor till på sig så det ska nog gå bra :) Annars då, kollar massa bloggar, först såklart blondinbellas, min favvo höhö och sedan en ny blogg som många fått syn på nu, Foki.blogg.se riktigt kul blogg :) Sen lite andra bloggar jag brukar kolla igenom, alltid lika intressant.. Jag undrar när jag blir en sån som skriver så mycket, typ 5 inlägg om dagen minst.. Haha kanske när jag tagit studenten? Vem vet? :P För helt seriöst, trixen till en bra blogg kan jag.. Men orken har jag tyvärr ej :P


Denna låt snurrar nog i mer huven än mitt va? ;)


Sandra

Torsdag

Var ute igår, men kom upp ändå idag :D Så ska strax åka till skolan.. Hmm måste hinne fixa mig lite innan också, bye!


Juste, glömde jag berätta att jag klippte mig och att det blev skit bra :D


Sandra

'För den 25e smäller det'

Och så ni vet, den 25e smäller det och jag får min första lön från mitt nya jobb (ICA), haha.., Inte haft någon lön sen tre månader tillbaka eftersom jag slutade jobba på mitt förra jobb, så det blir najs, och då blir det först en shoppingdag på stan med Sara (redan bestämt haha) och sedan ska jag skcika efter massa kläder från bla StyleByStars :) Och då blir det minst två av dem klänningrna :) hihi!! Bredbandssnubbarna har föresten inte kommit än, så nu hoppar jag in i duschen lite fort, bye!

Sandra

Glad/Klänningperiod

Hejsan på er, är på riktigt gott humör idag, iallafall hittils.. Var dock tvungen att gå upp strax efter 8 istället för 9 som jag brukar när jag börjar sent.. Dem ska byta bredbandet, vilket dem gör i alla lägenheter här, men dem har inte kommit än, så lite tidigt gick jag nog upp änd haha, men inte vill jag att dem ska springa omkring här när jag ligger i sängen heller ;P Somnade ändå rätt tidigt igår så fick mina 8 timmar i alla fall :) En annan sak då, jag vart lite sugen på lite snyggare klänningar, inte till något speciellt tillfälle, men när man går ut, och jag hittade 4 snygga från StyleByStars, här har ni dem som jag tyckte toppade bäst;



Dem två första är kanske lite mer "finklänningar" & dem andra lite tuffare, gillart!


Sandra

Måndag

Hejsan mia kära vänner! Hoppas ni haft en bra dag, det har jag, lång men ändå skön :) Åkte efter skolan till biblan för att låna lite böcker till mitt valfria arbete i historia B, jag vill skriva om Häxor, så två böcker hitta jag, sen lånade jag lite andra böcker också hihi! Annars då, sitter och äter Ben & Jerry nu, mumma, och pluggar ledarskap, men är strax klar, och då blir det bara slappa resten av kvällen :)



Sandra

Puss

Sitter hemma vilket jag har gjort hela dagen och kvällen idag :) Va ju på Hannas och Lenores skiva igår vilket va riktigt kul! Mår inte alls dåligt eller så, men dock är jag lite seg och trött, så ingen utgång idag inte, ska ändå på födelsedagsmiddag hos Elli imorn, grilla och dricka vankas då, sedan utgång! Men idag är det bara jag, brieosten, teet och fruktsalladen tillsammans hemma haha :D Sedan lite talang och film också! Men ha det så länge snyggingar

Sandra

Lilllördag

Sitter i skolan på UF lektionen, ingen Sara här så får jobba på själv med företaget, men det funkar! Idag har vi bara två lektioner vilket är skönt som attans, började klockan 8.00 och slutar 11.10. Efter det blir det lunch och sedan klockan 13.15 så ska jag klippa mig hos Emilia, jippi, så man har längtat, blir några blonda slingor också :) Sedan bär det av till mamma, för tänkte käka där och hämta några saker, sen raka vägen till pappa, fixa mig och sedan tror jag Hanna kommer, så ska vi föra innan vi åker in till Sabinas Studentskiva tema"yrke" , och självklart ska man vara Rörmokare! Men ska fortsätta skriva nu, pussi

Sandra


Asfalt

Bloggen har typ krånglat så har inte haft energin till att skriva i den.. Men lever gör jag än! Börjar idag 9.40 till 12.25 and I love it haha! När jag kommer hem ska jag nog röja upp en hel del, ser väldigt stökigt ut i mitt rum hos pappa.. haha + städa lite i resten av huset innan han kommer hem på torsdag kväll :P Senae har jag väldinga planer alls, tror inte ens vi har någe plugg denna vecka eller som jag bör börja med, sköönt! Men imorn ska jag i alla fall klippa mig, spännande, har ganska stora funderingar, sen kommer det bli lite bleka slingor i håret.. Sen på kvällen imorn blir Skiva och samma sak på torsdag, fråga mig inte hur vi orkar.. Men ska käka klart nu, ha det!

Sandra


Valborg

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja faktikst.. Men gud vilken skum men kul gårkväll hahah.. Planerna var att vi skulle va hemma hos min pappa eftersom han är bortrest.. Tänkte gud vad bra, hela villan för mig själv.. Så tänkte vi vara några tjejer bara, dem vanliga :) Käka middag, dricka massa vin och sjunga singstar.. Men icke, när jag kommer hem med massa matkassar så strår bror min i hallen med massa öl och annat och tydligen skulle han också bjuda över folk (vi hade inte pratat med varan innan, så ingen visste att den andra skulle bjuda över folk, haha dumt :P), men jag orkade inte bry mig så det fick helt enkelt bli duppeltupp.. Efter att jag fixat mig och så kom hanna och vi började göra maten, sedan droppade alla brosans vänner in, nåra tjejer och alla hans killkompisar.. Lina kom och sedan resten av ligan.. Vi åt och drack och hade det riktigt trevligt (vi tog köksbordet, medans bror fick sitta på våran terass och frysa med sina vänner hihi), Efter en massa mat och dricka blev det singstar och sedan orkar jag inte berätta mer, men vilt gick det till och jär är riktigt nöjd med min valborg även fast jag fick städa hela huset själv imorse, medans bror sov.. Så ikväll då, et blir en lugn kväll, jobbar imorn kl 12 och sen är jag helt slut ändå :P Lina kommer därimot förbi tror jag, hon glömde sin kamera.. Så bilder läggs upp senare :) Hej på er!

Sandra

RSS 2.0