Vill ha

Hallu, hemma nu.. eller har vart hemma ett bra tag men ändå, har käkat, städat och pluggat, men nu är jag klar :D Har ju kollat en hel del på klänningar till avslutningen och om jag inte ska ha den svarta ska jag nog beställa den här snygga klänningen, (bara jag hinner, för bar avslutning om typ 12 dagar och det kan ta 8 till 15 dagar att få hem den :/)

image581

//Sandra

Torsdag

Godagens Lovers! Torsdag idag och vädret är helt sjukt, känns verkligen som sommar nu och jag känner att jag borde tagit lite mindre kläder.. även fast jag har långskjorts och t-shirt bara.. Sitter i skolan nu och har näthandel, håller på med ett grupparbete :P som ska vara klart imorgon.. Idag när jag kommer hem ska jag verkligen bara ta det lugnt, sola och va snäll och hjälpa till med maten.. Sen ska jag se om jag ska jobba imorn eller inte, det gäller bara tre timmar på morgonen mellan 9-12 (börjar ju inte skolan fören 1) så det ska väl gå, bra att tjäna lite pengar.. Jaja nu ska jag hjälpa till även fast jag gjort det mästa hittils ;)

//Sandra

lackar bäver snart

'Blir så trött på folk dom gör bort sig medvetet, speciellt på ett så sjukt sätt och mot sina egna vänner, då bröjar man ju undra om man ens är vänner längre'

Klart ni vill veta vad jag åt till frukost

Har i alla fall haft en bra dag, klarade provet i historian och fick godkännt i kommunikation (TUR), Var hos läkaren på mrogonen och solade med Sara efter skolan.. Nu är jag hemma och har precis käkat, ska skriva lite på min romananalys nu, sen har jag inga mer läxor på flera månader :D Eller ska göra en valfri uppgift i Arm så jag kan få Mvg :) Men den är inte föreen tills nästa torsdag.. Men men, ska skriva klart om boken nu, puss!

image578image579image580

Bjuder på lite bilder på mig från i morse när jag vänta på Sara (ska man börja ta lite bilder varje dag och lägga ut?, Äh får väl se hur jag gör med det) Lite outfit och lite frukost :)

//Sandra

Kan man ha på sig svart på en sommaravslutning?

Ja det är verkligen frågan måste jag säga.. Jaghar kollat jätte mycket på klänningar, både på nätet och i olika butiker, men jag hittar inga bra eller passande, vitt är för mycket och ljusblå känns så bebis aktigt tycker jag.. Men om klänningen ändå är svart men ändå fin och liksom inte begravningsaktig, borde det väl funka? För jag hitta nämlingen den här söta klännien på http://halens.se För endast 129 kr ;

Klänning
Urgullig om ni frågar mig, den finns också i vitt och ljusblått, men nää det är inte jag helt enkelt..


//Sandra

Måndag

Godagens! Sitter i datasalen i skolan för att ha prov i MT, men tydligten så har det krånglat så proven kommer inte fram, eftersom vi ska göra dem på datorn.. Så hela klassen + vår lärare sitter och väntar på att någon tekninsk grabb ska komma hit och fixa det, seeegt! Vi började egentligen åtta idag, men det kan man ju bara drömma om.. Efter provet ska jag i alla fall hem eftersom jag inte börjar fören fyra igen i eftermiddag.. Kommunikation är det som väntar klockan fyra, vet inte om vi kommer göra något viktigt únder den lektionen, men bra att gå ändå, tror vi ska prata betyg och det vill man ju gärna veta.. Annars efter skolan vet jag inte vad som ska göras, tror jag ska plugga lite på en frivillig uppgift i arbetsmiljö och säkerhet, för vill gänr ha MVG i kursen och då behövs den göras.. Sen ska jag nog bara ta det lugnt, försöka gå ut och promera lite eftersom jag inte tränat på en vecka eftersom jag vart lite småsjuk.. 10 minuter tills vi får göra provet, segt orkar inte vänta längre.. Men men, skriver senare igen, kyss!

//Sandra

Min helgich!

Nämen hej igen på alla glada!
Jo men som sagt har min helg vart lyckad måste jag erkänna.. När jag kom hem på fredan visste jag inte vad jag skulle göra men blev att jag åkte in till stan och mötte upp Sabina för att ta en kvällsfika, vi visste inte vart vi skulle gå så vi gick mot kungsan, eftersom jag inte är 18 än så gick vi in till Fridays som ligger där och Sabina beställde öl till oss.. Satt där från halv elva till halv 2 då dem börja stänga.. Innan vi gick därifrån hade vi träffat på några killar som kom från sundsvall, riktigt trevliga och roliga.. dem bjöd på lite dricka och vi hade det skoj.. Sabina hade hunnit hem föra mig eftersom jag skulle låna norrlänningarna toalett på deras hotell, men tillsut kom jag också hem till Sabina efter rätt många omständigheter.. Vi gick och la oss och somna direkt.. Nästa morgon vaknade vi vid 10 tiden och gick upp, åt frukost och tog det lugnt, jag åkte hem till mig vid 12 tiden och fixade mig lite och mötte sedan upp Sabina i stan igen vid 2 tiden, Sabina skulle köpa skor och jag skulle inte köpa något, trodde jag.. Blev en hel del som vanligt (A) Ett par bruna chinos, skor, kofta, kjol och sen ett halsband till mamma och ögonskuggor i morsdag present :) När vi kom hem vid halv sex tiden hade vi köpt med mat från donken så då satte vi oss och käkade i Sabinas kök, efter det bestämde vi oss för att ta en power-nap så vi la oss i sänge och kollade på en film som var på tv, riktigt bra film, vet inte va den heter men det är med Robin Williams, somnade efter ett tag och efter en timme så vakna vi igen, duschade och började fixa oss coh sen vid halv 10 tiden så gick vi ut igen och blev faktikst Fridays igen eftersom vi inte orkade med fest, för då var vi tvungna att åka ut till Nacka^^ Så vi satte oss där och hade det trevligt, efter ett tag kom några killkompisar till Sabina dit så vart lite snack och så :) Vid halv 2 var jag och Sabina självklart ute sist precis som i fredas från Fridays och då gick vi sorligt nog till donken igen. Sen får det nog ta stopp där för efter det hände det mycket saker, men det är mellan mig och Sabina + hela världen :D haha!
Kom i alla fall hem till Sabina vid 3 igen, chillade gallet ett tag innan vi gick och la oss..
Tack för en super helg Sabina!

image575image576image577

//Sandra

Söndag

Har suttit och pluggat nu några timmar (stolt). Men men, till något viktigare, min frukost bedstod av bagett och risifrutti, bara så alla vet, coca cola till också! Min helg har i alla fall vart riktigt bra och lyckad tycker jag, bara umgåts med söta sabina vilket är ovanligt men kul :) Berättar mer om min helg senare ikväll, för nu ska jag packa till mamma..

//Sandra

ESC



HAHAHA!

JAG ÄR INTE EN FJOrTiCh

Nu ska jag och Sabina in till stan och kolla lite, kanske handla lite mat till kvällen och shoppa skor till Sabina (och jag vet att greggan kanske inte bryr sig :)) Föresten greggan, jag åt bajs till frukost :) och ikväll ska jag blir så jväla fffffffuuuuuuuuull på en tre femmA! NEJ MEN MEJ SKA INGEN RETA UPP, SKRIVER SENARE OM GÅRDAGEN SOM VART LYCKAD OCH KVÄLLEN SOM KOMMER VARA ÄNNU BÄTTRE..

P.S. NORRLÄNNINGAR HAR LÅNGA TUNGOR :) (BARA JAG Å SABINA SOM FATTAR :))

<3

hej

Jag skriver för att skriva av mig inte för att ni ska ha nåt att läsa.

jag

ni vet när man mår så dåligt så man vill dö?

F som i mycket hemska saker, men även också Fredag & FRI!

Höhö där fick jag till det ordentligt! Kom nyligen hem från Kista, har vart och handlat en klänning som jag vart riktigt nöjd med och lämnat in min mobil på lagning.. Skolan idag gick bra och vi fick sluta 50 minuter tidigare :D Nu tar jag det bara lugnt, ska läsa lite på MT provet vi har på måndag sen ska jag väl inte görs så mycket mer, hoppas på att något händer i det fina vårvädret.. Annars blir det väl att bara chilla galet istället hemma :) Men men nu ska jag plugga lite ute i soooolen, kyss!

//Sandra

Tors

Nu har jag duschat och tvättat håret,, skönt skönt! Kollade innan på sanningens ögonblick, fyfan vilket skit, det måste vara skådespelare, är det inte det så är det riktigt fattiga eller sjuka människor.. Jag menar vilken normal männikska ställer upp i dett program, Egentligen? Nej, är inte alls förtjust i det samtidigt som det kan vara liiite spännande när det är dem värsta frågorna.. Blev i alla fall inte att jobba ikväll, orkade inte och är sjukt hes.. Så åkte bara till stan en stund och kolla lite på klänningar till avslutningen, hittade två som jag la undan till löningen imorn :) Får se om jag köper någon eller ej, blev bara att jag köpte ett puder.. Sen så åkte jag och solade och blev apbränd eftersom jag smörde in mig innan med någon kräm, men den smällen får man väl ta :P Imorn går jag i alla fall skolan mellan halv 9 och halv två sedan ska jag och Fia lämna våra cp mobiler på lagning och försöka få skiten fixad.. Tror ändå inte jag ens vill ha tillbaka min, eller använda den mer även om den blir lagad, för är trött på att den alltid segar, men men.. Sen senare imorn ikväll vet jag inte, beror helt på vädret och alla människor :) Men för att vara något pigg imorn eftersom jag ska upp vid 7 så tänkte jag sova nu :) Hare bra!

//Sandra

:)

Var inne på lite nätbutiker nyss, hitta massa snyggt man vill ha, först ett par as balla skor, converse såklart, slivriga ;D Och sedan en riktigt jävla snygg klänning från Gina, måste in till stan och köpa den snarast, så den inte försvinner! Hade tänkt ha den på avslutningen eller nåt :) Gick inte att ta bilder på något av det, men förhoppningsvis så köper jag det snarast och kan visa då.. Nu ska jag krypa ner i sängen och soooova, är jätte mega trött! Hare bra, godnatt!

//Sandra

Ja eller Nej

Ja eller nej till dödstraff, egentligen tror jag ingen är säkert på något av det, för det beror ju alltid på hur, var, vem och varför även om det kanske inte borde.. Jag skulle i alla fall säga Ja till dödstraff eftersom jag vet att ingen av dem jag känner skulle döda eller skada någon annan och vet att det finns så många idioter i världen som gör sådant.. Varför ska dem få leva och varför ska vi få låta dem sitta i fängelse, vilket betyder att vi betalar deras mat och ja allt dem gör, nej jag tycker det är fel. Erkänner personen att den dödat någon eller om man har så bra bevis, att man kanske har mordet på film, tycker jag det borde finnas, annars vet jag inte..

Svår fråga vi hade på Kommunikationen igår, samtidigt som den är så jävla enkel om man tänker att det skulle hända en i familjen eller så.. Att folk säger "vadå ska vi sjunka lika lågt som mördaren?" Ja tydligen om det nu är vad som krävs. Som en annan sa "om man vet att det är dödstraff som gäller i ett land, klart som fan att det skulle finnas färre mördare", smart!

//Sandra

ord

Hur mycket jag än försöker glömma så går det inte, du kom in i mitt liv och nu är du fast här, för jag kommer aldrig släppa taget om dig även om vi inte är tillsammans, utan ensama.


//Sandra

Onsdag

Skrev inte igår såg jag, vet inte ens om jag skrev i måndags heller, men men sånt händer och det vet ni ju redan sen innan.. Igår var jag i alla fall i skolan mellan halv 9 och halv 2 med Sara sedan så bestämde vi oss för att åka hem till Saras mamma och plugga där vi kunde vara i lugn och ro eftersom ingen var hemma, så vi köpte med oss lite käk och godis och åkte dit :) Först tog vi det mest lugnt med senare gjorde vi mat, gott gott! Efter vi ätit så förhörde vi varan på prvet och det gick riktigt bra måste jag säga, sen vid nio tiden gjorde vi i ordning jordgubbarna vi hade köpt, smälte choklad och tog fram chipens för att mysa framför Desperate Houswives :) Sen kollade vi bara en massa på tv, duschade, målade naglar osv osv osv.. Strax efter 12 tänkte vi att det var bäst att sova så vi gick och la oss och somnade vid 1 tiden.. Upp igen nästa morgon vid halv 7, gjorde oss i ordning och gick till tåget, kom till skolan hade ARM och sedan His prov, tror det gick bra, inte Mvg men helt okej :) Efter det kilade jag och Sara och åt eftersom vi blev klara så snabbt, satt på Erikas ett bra tag sedan åkte vi och solade, vid halv ett tiden skildes vi åt, jag åkte till jobbet och Sara hem.. Jobbade mellan 1 och fem och sedan hem direkt.. Så nu har jag vart hemma sen 6 ungefär, ätit och packat med mamma, tog bara en liten paus nu.. Men nu ska vi fika lite, hare så bra!

image574
Jag och Sara för lite mer än ett år sen :)

Tråkigt inlägg om Sandras härliga onsdag (naaaat)

//Sandra


GODNATT

Nu ska jag sova min små vänner, och jag ska verkligen sova, kanske läser några sidor i min bok, men inte mer än så för är verkligen astrött och behöver mina timmars sömn.. Imorn börjar jag halv nio och slutar halv två, sen ska jag bara hem och plugga galet inför provet på onsdag! Sen ska jag jobba onsdag eftermiddag och torsdag kväll, ser inte fram emot det, men vad gör man inte för pengarna.. Sov gott på er <3

//Sandra

'det finns en gata där alla kan mitt namn'

Ångesten börjar i alla fall sjunka, skönt skönt, har övertalat mig själv att det inte var någon big deal.. Nej men sitter och pluggar lite och ja nu är vi där igen, jag har extremt svårt att plugga ur min historia bok eftersom den luktar skunkstiert, som jag sagt i ett tidigare inlägg en gång, men får köra på endå! Vår lärare sa att om man kunde instuderingsfrågorna så kunde man provet och jag har i alla fall skrivit ner svaren på alla förutom 4 av 24, så ska försöka hitta dem sista nu, så jag bara kan öva imorn! Nej nu ska jag dricka upp kaffet och försöka få den här skiten klar så jag kan laaaata mig sen ;) puss


image573
stiiiinki


//Sandra

Panik och ångest

Ni vet när man har sådär SUPER mkt ångest så det liksom kliar i fingrarna och hela kroppen och man typ vill backa tillbaka tiden och få det ogjort, även om det var en löjlig grej, ni vet när man liksom blir så förbannad på sig själv fast man vet att det inte går att ångra eller ändra på, man ångrar att man gjorde något men då tänkte man inte ens på det. Man får liksom värsta paniken och vill liksom skrika. Sån ångest har jag, och det stör mig!

//Sandra

Måndag

Så var det måndag (igen), gud vad veckorna går fort, helt jävla sjukt! Var ju nyss måndag.. idag är det i alla fall om man räknar med idag och avslutningsdagen 23 dagar kvar till vi slutar!!!!! Låter så jävla nördigt men gud vad man längtar, 10 veckors härligt sommarlov, ska bli så jävla skönt :D Nej nu ska jag dricka upp mitt te, sedan börja ta mig till skolan och idrott, sov hos Lenore igår men mådde inte så bra på morgonen så blev hemma då, men vill inte missa idrotten så måste gå, sen blir det plugga av när jag kommer hem.. hejhej!

//Sandra

hos lelli

Ligger i lenores säng tillsammans med svettiga kroppar, mysigt värre.. kollat på film, blev att vi hyrde "guld kompassen" Den va bra men jag fattade inte så mycket (eftersom jag inte kolla så noga :P) Nu ska vi se en annan film sen suuuva, imorn är det skola för båda men senare på eftermiddan.. Gårdagen var föresten lyckad, var på fest hos en vän, allt va nice förutom att alkoholen tog över festen och min kropp (som vanligt) höhö! Nej nu ska vi loooka film, pöss

//Sandra & lelli


Basta

Nu är klockan 19 och jag har precis käkat middag med mamma och syrrorna, blev kyckling och massa gott till :) Har kollat lite med tjejerna och troligen ska vi på inflyttningsfest, är inte helt bestämt men förhoppningsvis blir det av.. Känner föresten hur slö jag måste vara för jag har bara packat en till låda och jag är ändå svin trött på det.. Men men.. Ska snart duscha och basta med min lillsyrra, ska bli asskönt, sedan ska jag väl ta reda på hur det blir tonight, annars får man se vart kvällen leder.. Hur som helst ska jag försöka hålla mig till en rätt nykter kväll, både för att mitt förråd är rätt så tomt och för min och allas skull ;) Nej men nu kallar bastun, hej så länge, skriver igen sen!

image572

//Sandra

lördag

Hallu hallu :) Har vart vaken i mer än 1 timme nu, fatta den ni :D Somnade innan 2 igår och vaknade strax efter 11, stolt som atans! Undrar föresten vart alla är, är helt tomt i huset.. Aja, Sitter och pratar med Sabina som är och jobbar, vi tycker det skulle vara as najs med grillning och shit, men nej nej, nu är vädret helt stjärtit, fan! För mer än så händer ju inte och jag kan ju inte gå på krogen :(   Kollade in vädret dem visade på expressen.se och där såg det ut såhär;
image571
Och jag blir så förbannad att det är bajsväder just idag, kunde inte lördagen få söndagens väder, då är det ju i alla fall varmt och soligt under kvällen och natten liksom, men men, allt kan man inte få i livet^^
Nu ska jag käka klart min fruksot sedan ska jag packa och städa en massa eftersom mamma tjatar om att jag måste fylla minst 5 kartonger till klockan 2 och jag har fyllt 1 (eftersom vi ska flytta om tre veckor) (A) Ha en fortsatt bra dag!

//Sandra

frrrrriday

Min dag har föresten i helhet varit bra tycker jag, provet idag gick bra och på svenskan läste vi bara och jag läser ju en bra bok så det var ju helt okej, läser "mannen som kunde tala med hästar" ruskigt bra bok, ruskigt bra film.. Sedan på historian kollade vi bara klart på filmen om hitlers liv, riktigt bra film måste jag säga, spännande och sjuk men bra! Man lärde sig mycket mer genom den tycker jag, även fast vår lärare är duktig på att undervisa kan det vara skönt och bra med annat med :) Tillbaka till provet, jag tycker det gick bra som sagt men jag tror inte jag får mvg :( G helt klart, troligen VG men inte mvg och fick jag bra på det får jag mvg i hela kursen, så ska väl försöka smöra in mej eller fråga om man kan göra nåt mer för att uppnå det :) Juste innan  provet kom våran coch Jonatan in haha och skulle säga att vi måste skärpa oss med frånvaron speciellt för att då får man välja när man vill ha idrott nästa år (och vi har ju på måndagar vilket suger) + att den som vinner "närvarotävlingen" får springa ut först i trean på studenten, men i allafall tack vare mig får vi nog springa ut sist eftersdom jag tydligen hade 25 fucking jävla % frånvaro :O :O och har man över 20 får man indraget studiebidrag, alla vart fan as häpna när jag hade mest hahahaha, och eftersom alla andra i klassen sa att Jonatan kunde läsa högt sa jag att han kunde läsa mitt med eftersom jag trodde jag låg på kanske fem eller nåt, men ack nej TJUGOFEM hahahah! Men sedan fick vi veta att dem gjort massa fel + att mor min glömt att sjukskriva mig tre dagar^^ vilket får procenten att gå ner mer än hälften :P så har kanske 10 % högst egentligen så det var lugnt, så jag kommer få mitt studiebidrag :P Men kul att man liksom hade mer fråvaro än dem värsta i klassen haha, men det kan ju bero på att dme fyllt 18 och kan sjukskriva sig själva och det kan inte jag.. Men men, "NOG OM DEEEET" Efter skolan hade alla bråttom hem men inte jag, eller inte så värst i alla fall, så jag åkte in till stan och kollade lite, skulle köpa ett par tygskor och en tunnika men den tunnikan jag ville ha fanns ingenstans så det fick bli en annan jätte fin beige aktig med spetts typ^^ låter kanske skumt, men den var ur gullig :) Sen köpte jag ett par andra skor också eftersom dem jag ville ha inte heller fanns nån stans, så det blev ett par liknanden as balla från H&M, Vita tygskor det med då men lite rundare där fram och silver snörren haha :D kan visa bilder imorn :) Sedan blev det inte så mcyket mer skulle köpt en tunnika till som var på rean men hade bråttom till byssen så fick skippa den.. Kom i alla fall hem vid sju tiden, käka lite sen plugga jag lite, sen har jag bara suttit framför tv:n med mor och syster och kollat tråkiga familjeprogram och käkat poppcorn och godis :D Imorn blir det förhoppningsvis en lite roligare kväll, ska höras med mina tjejer så får vi se vad som händer, har man tur är vädret på topp och man kan vara ute och grilla och sen dra vidare eller nåt ;) Nej nu ska jag värma mej en kopp med te sedan blire att krypa ner i sängen (JA REDAN) men ska se på film eftersom jag hittade en låda fullproppad med gamla inspelade filmer, alltid spännande! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, tack och hej!
 
(långt segt tråkigt inlägg)

//Sandra

Tänk hur det va förr

'En mamma och hennes lilla son satt på t-banan en dag och mittimot dem satt en gammal farbror, när barnet plötsligt började sparka på farbrons ben om och om igen och farbron sa åt ungen fler gånger, sa han tillslut till mamman istället, då mamman bara sa; Mitt barn har fri uppfostran, så han gör som han vill. Gubben sa bara : Jaha. och försökte att inte bry sig mer. När t-banan nästa gång stannade vid nästa stopp gick en ung tjej av, men innan hon gick av t-banan så spottade hon mamman i ansiktet, mamman kollade konstigt och argt på henne, men tjejen sa bara : Nä men jag har också fri uppfostran'

Såhär kunde det vara på 70-talet när det fanns "fri uppfostran" berätta min moooor haha

//Sandra

fatta ironin

Kom för ungefär 30 minuter sen hem från stan, har vart i skolan sen mötte jag och sara upp jennifer och fia, vi skulle träffa fias vänner och käka på pizza hut, riktigt jävla gott måste jag säga, har inte käkat pizza på år och dar typ.. Dem andra skulle vidare på fjortisfestivalen (höhö) men jag och sara dissa det pågrund av plugg och för att jag tycker det suger stiert :) Men alla har olika uppfattningar om allt.. Så nu är jag i alla fall hemma, dricker lite te och pluggar för fullt, klarar jag provet imorn bra får jag mvg i kursen, vilket jag vill få såklart!! Så ska ta mina anteckingar jag skrivit nu in till mitt rum och sätta mig där och plugga ett tag till.. Imorn är det i alla fall fredag igen vilket känns super skönt, behöver verkligen helg, inte för det kommer vara så jätte shysst väder men men, ska ändå plugga en hel del + annat såkkart, så det ska nog gå bra ändå :) Imorn går jag 11-halv 5, så ser inte fram emot dagen så mycket, låter kanske som en kort dag, men våra dagar brukar bara va mellan 8-11 eller 2-5 så man är ju van med det bästa.. Nej nu måste jag få det sista gjort, ha en bra kväll så frå jag se om jag skriver mer!

//Sandra

Yey

Känner att jag suger på att uppdatera föresten, men vafan det kommer när det kommer så får ni liksom hålla ut istället höhö!

M som i MONGOLID

Jag undrar om M verkligen står för motorola på min mobil, föresten på allas motorola mobiler, jag undrara im inte det står för något annat, något helt annat, eftersom dem är väldigt dåliga på att samarbeta med människan, jag menar dem ska ju lyda människan, dem ska inte fara iväg och tro att dem kan bestämma över än, uatn det är ägaren som ska bestämma över den! Men så är det inte, inte för mig eller någon jag känner med en så kallad motorola mobil.. Utan jag har kommit på ett helt annat namn för denna mobil, jag tror det brukar kallas Mongolid.. Jag menar den vill allt utom att samarbeta och den vill liksom aldrig vara lite gullig och snäll och gfungera på det viset den ska fungera, man har lämnat in den på lagning sådär än femtielva gånger men felen kommer tillbaka om inte värre denna gång, varför varför varför, det undrar jag, varför ens skapa en mobil som inte ens fungera, jag har inte riktigt förståt det där, man tyckte den var toppen först, men ack nej, det var dej ej. Jag vill liksom slänga den i vägen och trmpa på den 10000 gånger och liksom se hur den lider, men det kan jag ju inte göra, vad ska jag då ha att ringa med, eller försten, jag kan ju inte använda den ändå!

MOTOROLA IN MY FUCKING AAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZ!

//Sandra

sanna mina ord

Jag är mycket lätt att gilla och ännu lättare att älska, men lättast är nog att hata mig


hääärligt

image570

//Sandra

Måndag

Måndag igen.. Oj så fort veckorna går, man får ju hoppas att veckorna inte kommer gå lika fort under sommarlovet, för det vill man ju ska vara så länge som möjligt.. Idag hade vi i alla fall idrott som vi inte gick på eftersom vår läarae kom 45 minuter för sent och jag, emelie och jennifer inte orkade vänta, så vi gick till donken istället och käkade frukost, jag åt toast och dem åt pankisar :) Efter det drog dem på engelska men jag drog hem till pappa och duscha eftersom jag inte har engelska B, sedan mötte jag Sara och vi gick och köpte en sallad till mig sen gick vi till skolan och hade historia, bra lektion, med repition, pp och eget arbete :) Sedan hade vi kommunikation där vi hade en kille från trean som hade föredrag om ledarskap, han var riktigt bra på att få fram det han ville och alla lyssnade för en gång skull väldigt bra :) Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och ska snart göra lite historia, till provet nästa onsdag, men bra att börja i tid eftersom det är rätt många sidor, sen ska jag käka :) hej så länge!

tråkigt inlägg men vafan!

//Sandra


..

Vad gör man om man verrkligen inte vet vad man vill längre, man vet inte om man har gjort rätt eller fel, om man gjorde något jätte dumt eller om det bara var bra.. Hur vet man det? För om det liksom känns helt fel, då måste det ju vara fel, men hur kan det vara det när det då kändes helt rätt? Nej men jag förstår inte, förstår inte hur jag tänkte, tänkte jag för mycket, vill jag ha för mycket, mer än jag kunde få, har personen fått sig en tänkare, precis som jag, eller vad är det som har hänt med mig. Var det när jag märkte hur personen verkloigen tänkte som jag förstod vad jag gjorde.. Jag tror snart jag dör av förvirring, kommer jag nånsin förstå om jag gjorde rätt eller inte, eller jag har ju inte precis gjort något fast beslut, det sa jag aldrig, jag har fortfarande tid att tänka, frågan är om den andra har orken att vänta, eller om det är försent..

S

Nu har jag solat nästan hela dagen, först med Elli sen hemma själv.. Jag hämta upp Elli så drog vi till långsjön vid några klippor där vi la oss på en filt och hade med oss massa gott.. Verkligen jätte skönt, prata om allt och inget och fick massa färg :) Sen skjusa jag hem Elli och åkte hem till pappa, efter att jag solat där plugga jag lite sen käka vi middag och nu är jag hos mamma igen och ska snart förflytta mig till Tv:n istället och parlamentet :P Hej så länge!

Juste, var så nyfiken på Desperate Houswives så vet vad som hände efter tornadon, tänker inte säga vad, men jag är i alla fall rätt glad ;)

//Sandra

Söndag

Och solen skiner än i dag, gud vad underbart väder, låg i sängen vid 12 men som tur var ringde Elli mig så jag fick stiga upp :D Hon undrade om jag hade något för mig och ville sola med henne och det tackar man ju icke nej till, så ska om någon timme iväg och sola :) Men först ska jag käka lite och klä på mig bättre kläder.. Hm man vill ju inte ha bikini nu, för vi ska typ till någon strand, får väl bli ett par kortare skjorts och bikini + linne, bra bra! Nej nu är min kopp med te klar, ses!

image568image569
Jaah, det här är då Elli och jag, FULLT normala :)

//Sandra

schnyggt

Hallu igen, var bara tvungen att slänga in en bild på Grys klänning jag snackade om förut :)

image567
Inte så bra bild, men men, kommer från aftonbladet.se


//Sandra

Bye

Gud vad trött jag är nu känner jag, har ju bara sovit fem timmar inatt + att jag drack igår och det blir ju inte precis bättre då.. Men ikväll har jag iaf bara tatt det lugnt, mamma och jag lagade middag när hon kom hem sen har vi kollat på tv + filmen "min bästa väns bröllop" älskar den filmen, rolig och romantisk :D Nu ska jag sätta på en till film, får se vilken det blir, spelade in en film här om dan som jag inte hunnit se, eller så blir den någon gammal goding.. Sen ska jag försöka sova, ska inte upp särskillt tidigt imorn, och ingen speciell tid, men är som sagt trött så det behövs ju ändå :) Ha en fortsatt trevlig kväll!


Bästa scenen :D


//Sandra


!

Kollar på körslaget med mamma, brukar som jag sagt förr inte kolla på underhållningsprogram som talang, idol, singalong osv, men ikväll blir jag hemma eftersom jag är så trött så tyckte jag kunde joina mamma :) Det jag ville säga var i alla fall att jag bara älskar Grys klänning ;O fan vackraste jag sätt, vill ha vill ha! Måste ta reda på vart den är köpt för skulle verkligen vilja ha den på avslutningen isåfall :P Kanske lite för mycket klänning men jag måste verkligen haha :D Nej nu ska jag värma lte te och äta choklad, pusshej!

//Sandra


Världens bästa tjej!

Vi bjuder ut oss! (tolkningen är valfri)

image566
Och ja, jag är medveten om att jag ser ut att vara 7 :)


//Sandra

Tja

Tja igen! Nu sitter jag och Lenore och smådricker lite :) Har käkat god mat vi lagade själva ;P och fixat och dundrat med musik :D Snart kommer våra vänner Charlie Lina med CO, och senare antagligen dem andra killarna :) Nej nu blir det mer dricka och mer snack med min käraste VÄN LEnORE :D ses!

Bjuder på sezzxy bild på moi ;

image565
kvällens outfit :)


//Sandra

Älska

Alltså gud vad jag älskar detta underbara väder, blir så jävla glad av det :D Känns ju som sommar eftersom jag tyckte det var skit varmt med bara uppkavlade chinos och linne.. Nej nu sitter jag hemma hos mamma och surplar på en kall cola, ska städa lite sen ska jag förbi pappa och duscha och så :) sen hem igen, städa mer, Lenore kommer vi lagar mat sen fixa oss & sen kommer resten av girlsen :) hej så länge.

Njut av lite muuuuusik!



//Sandra

Fredag!

Nämen, tjenare! Nu är det fredag, värsting skönt måste jag få be att säga :) Sitter och dricker lite te och käkar mackor, mums.. Ska snart fixa mig lite innan jag kilar iväg till byssen ;) Idag går jag mellan 08.35-13.45 och har Svenska, Nät och Historia, helt okej lektioner, hoppas vi gör något kul? ;P Efter skolan ska jag handla lite mat till mig och Lenore eftersom det endast blir hon och jag som käkar, blir nog kött med något gott till :) Sen ska jag hem till pappa och duscha och hämta lite saker, sen till mamma igen och städa och packa lite (eftersom det är lite stökigt eftersom vi håller på att flytta). Sen ska jag väl bara vänta in Lenore som kommer vid sju tiden och göra iordning maten :) Sen lite senare kommer resten av girlsen :) Sen får vi se om det skulle komma fler, vilket jag tror..
Nej nu ska jag äta upp och göra mig klar, min buss går om exakt 30 minuter (07.32) ;)

//Sandra

Hej

Sitter i datasalen med klassen, vi har svenska och ska ju egentligen inte vara här, men eftersom nästan alla som går i tvåan i skolan har matte-nationella så har dem bokat alla klassrum och vi får sitta här.. Är så trött just nu.. och är rädd att jag ska bli sjunkare igen, halsen börjar krångla :( :( :( men men det blir nog bra snart :)

//Sandra

Godmorgon

Tjenare! Nu blir man sådär riktigt glad när man vaknar och känner sig jätte pigg och bra igen.. kan berått på att jag somna innan 12 igår.. Nej men jag har i alla fall inte ont i huvet längre alls, inte halsen heller och ingen jobbig näsa :D Är lite hes, men det är ju inte särskilt jobbigt. Men ska ta det jävligt lugnt idag och ändå äta massa frukt och dricka massa te så det icke kommer tillbaka :P Sitter faktikst just nu med en stor kopp te, ljuuuuvligt gott, ska göra mig en smörgås också innan jag ska ta bussen 07.06, hare så bra, får se om jag skriver mer idag :)

//Sandra

Godnatt

Nu har jag kollat på Beck-Gamen på Tv 1000, sätt den förut men älskar beck så varför inte :) Hade tänkt krypa ner i sängen nu, blire väl lite tv-tittande som vanligt innan jag somnar in.. Imorn går jag mellan 8-11 igen sen ska jag luncha, troligen med Sara? Sedan ska jag fråga om hon vill in till stan med mig en snabbis, har nämligen hittat min nya kärlek, en jacka som jag vill ha såååå gärna (A) Sen efter det ska jag hem till pappa fixa mig lite sen iväg igen och träffa en vän som ska hjälpa mig med en sak som jag inte är tillräckligt gammal för att göra än :P ( låter pervest men det är det inte :O ) Sedan ska jag hem igen och sedan är jag utbjuden på middag :) Hoppas ni får en lika bra dag som jag ;)
Godnatt sötisar!

//Sandra

Tre månader

... Nu börjar jag räkna ned, haha skoja! Det gjorde jag för 17 år sen.. Nej men om exakt tre månader så blir jag 18 år :D Längtar så jävla mycket eftersom att nästan alla mina vänner är 18, ska bli så jäkla skönt att ha fyllt det känner jag! Jag säger bara det, akta er den 7 Augusti, då dansar Sandra på bardisken höhö!

image564


//Sandra

Sleeeeeten

Super duper troet.. Nej men jag tror jag börjar bli sjuk, känner mig jätte seg i kroppen, halsen krånglar och så är jag jätte täpt :( Det kan ju vara en sak som bara kommer någon dag om man sovit för lite eller så, så får hoppas på det för vill ju bara frisk till helgen.. Men det är ju inte så jobbigt att jag inte kan jobba eller gå i skolan, fast det är ju kanske inte så bra att träna därför skippade jag det idag, hade fan velat :/ Men men tänker inte jobba igen imorn orkar fan inte även om jag borde^^ Utan imorn ska jag bara ta det lugnt, köpa lite kläder efter skolan och sen fixa lite drinki till helgen (A) Sen på kvällen så ska jag ut och äta :) På fredag vet jag inte vad som vankas, är ensam fredag till lördag så tjejerna ska komma hit, sen kanske jag frågar lite mer folk, men det får jag se, eftersom vi håller på att flytta här hemma.. Nej nu ska jag käka lite och dricka teeeee :)

//Sandra

Godnatt

Nej nej nej! Det får icke vara sant (gud vad larvig jag är men vafan) Alla som såg Desperate Houswives vet vad jag snackar om :O Gud vet inte ens om det där va sista avsnittet eller nåt, men hemskt var det, hoppas det inte hände något med lynettes man och barn. Dem sa iofs i början att nån skulle mista en man och alla en vän, men det måste ju vart Viktor dem mena eftersom han fick en planka genom magen, hmm hoppas på det, men vem är den där vännen då :O? Va fan nära på att gråta en skvätt! Nej nu måste det bli tisdag igen så man får veta..

Nu ska jag lägga mig, är aptrött, eller hm ska se en film hade jag tänkt, att jag aldrig ger mig.. Imorn är det skola mellan 8-11 sedan lunch sen jobbar jag mellan 1-5, sen får jag se vad jag gör, träna kanske eller simma :)

image563
lovelovelove


//Sandra

skinssss


Hatar att Chris (roligaste karaktären i serien) dog, men måste ändå säga att den här scenen är fan bäst, haha (Det är efter att Chris pappa sagt att Chris kompisar inte får komma på begravningen). Glöm inte att kika mellan pappan och liknissen när dem snackar haha, Bl.a. därför älskar jag denna serie.

//Sandra

Skins

Kom hem från promenixen för nån timma sen så kollar på avsnitt från Skins, gud vad jag älskar den serien.. Kan den inte komma till Sverige igen, är tvungen att se på youtube och det suger ju bara lite liksom.. Men men, får ha tålamod eftersom det inte kommer till Sverige igen fören efter sommaren typ.. Gud vad jag tjatar om värdsliga saker men jag menar, det är verkligen SÅ SÅ BRA! :D

//Sandra


promenix

Nu hade jag tänkt vara sådär riktigt duktig och gå en långpromenad i solen.. Har suttit inne hela dagen nu förutom påväg till och från skolan så känner att jag behöver det :) Sen ska jag nog hyra en film och bara ta det lugnt igen, slappis dag.com men är ensam så vad gör man inte :P Hej på er snyggisar!

//Sandra


Nämen

Ä
r jag en tönt nu helt plötsligt? Bara för att jag börjat glutta lite på den där serien "andra avenyn", har alltid trott det var värsta skräpet och trott det handla om något helt annat, men efter typ 10 avsnitt verkar det faktikst rätt bra ska jag ta till mod att säga, förutom att skådisarna är usla och det är rätt segt typ halva tiden.. Men annars tycker jag handlingen verkar okej, och fullt med snyggingar i hela serien :O Nej men kollade på det på tv:n här om dagen och tyckte att jag måste kolla vad det är, så nu har jag suttit på youtube och kollat en massa avsnitt, får se om jag fortsätter, det har ju gått typ 100 svsnitt, men lite ska jag i alla fall kolla, antingen blire kanske tråkigare eller så blire bättre.. men varför heter det ens Andra avenyn? Fattar inte vad det står för :D

image562


//Sandra

Tisdag

Kom nyyyyyyligen hem från skolan.. Slutar egentligen typ halv två idag men jag mår så jävla blä idag alltså.. Jag är inte jsuk men jag är så fruktansvärt seg och trött att man börjar undra vad som händer med mig.. Nej men somna typ halv tre igår och vakna halv sju, så har inte sovit mina (minst) åttatimmarsskönhetssömn som jag borde, vilket är illa.. Blir alltid seg om jag sover mindre än åtta, jaja! Jag gick i alla fall hem efter Samlingen och provet, så gjorde i alla fall det viktigaste.. Provet gick föresten helt okej, vet inte vad jag får för betyg men jag klara det och det är bra.. Sprang föresten in på H&M efter skolan, behövde ett par nys solisar så köpte ett par snygga runda stora med nåt shekt mönster på bågarna för 59 spänn.. Sedan sprang jag in på kiosken vid mig och köpte den nya Magnum glassen (minns icke vad det hette men go va den) så nu är jag hemma och ska verkliogen bara chilla galet, ska kolla om vi har några läxor i veckan som jag kan börja med, annars ska jag vara lite småtöntig och bara lägga mig i solen och läsa :D Hej på er så länge, nu blir fruktsallad igen ;)

Har ju bytt profil föresten, tyckte den här va lite roligare och sommrigare :)

//Sandra

godernatter

Godkväll mina damer och herrar :) Dagen har vart riktigt skön och spenderats för det mesta i solen med en bok eller plugg.. Låter kanske trist med plugg, men det blir alltid bättre när man vet att man solar samtidigt och har en fruktsallad i knät ;D Nu ska jag snart träffa en vän en snabbis, sen ska jag försöka sova eftersom jag börjar vid halv nio imorgon.. Hare så bra!

//Sandra

yey

Nu ska jag lägga ifrån mig Kom-papprerna och ta fram en bok istället haha, men ska fortsätta att sitta i solen :)

image561
Muuuuuumma!

//Sandra

så det kan gå

Juste min nacke har läkt nu, glad glad, glad :D För er som icke vet så har jag ju haft en percing där men bytte ut den mot en annan, men den var tydligen för kort så jag fick värsta infektionen så min nacke svullnade (läskigt/farligt), så tog ut den.. Och nu kan jag inte ens få tillbaka min gamla i efter att det blitt bra, trodde inte det skulle läka så fort, har ju ändå haft det i ett år.. men tydligen, men ska göra om det i sommar tror jag :) eller innan sommaren.. För jag vill ju ha där eftersom jag tyckte om den ;D Nej men nu ska jag sluta blarre.. Tillbaka till frukten!

image559image560

Här sitter jag och steeeker :) Och där är det som är kvar av såret i nacken, riktigt fint har det blitt nu haha


//Sandra

Solen skiner och Sandra är glá

Gud vad glad man blir när solen skiner som den gör, kom hem från skolan för ungefär två timmar sen och har suttit ute i solen sen dess och pluggat lite kommunikation, har prov imorgon, men det verkar rätt enkelt så det ska nog gå bra :) Provet i svenska gick faktikst ovanligt bra idag, jag kan ju inte lova att jag få g men troligen eftersom jag kunde det mesta.. Annars ska jag inte gör så mycket mer idag vad jag vet.. försöka få lite bränna, skönt att passa på nu när det inte regnar och så man slipper sola solarium eftersom jag egentligen inte gillar att göra det.. Mor min frågade om jag ville med och simma ikväll, får se hur jag gör med det, är rätt seeeg idag känner jag (A) Imorgon går jag i skolan från halv nio och halv 2 efter det ska jag bara hem och hoppas på sol imorn med så man kan steka galet då med :) Men ska försöka träna imorn eftersom det antagligen ej blir av tonight..

Håkan=Sommar känsla!



Nej nu ska jag skiva upp lite frukt och glass till mig och bara ligga och steka i solen med Kom-läxan ;)


//Sandra

Sommarminnen med er katrineholmskor :D

image558

//Sandra

får tårar





//Sandra

Sommarjobb

Nu har jag kollat lite sommarjobb.. Hittade egentligen inte så många som matchade när jag kan och sånt vilket är viktigt, det var många jobb som började innan min avslutning och många som slutade långt efter jag börjat skolan igen.. Jag har ju redan mitt jobb och så, men jag känner att jag inte kommer orka göra det hela sommaren, utan kanske bara några timmar två gånger i veckan högst, men då vill jag liksom ändå ha något mer jobb så man inte sitter hemma hela dagarna och slöar som det brukar bli.. Utan nu hittade jag i alla fall ett jobb där man ska jobba med äldre, äldreomsorg alltså, man behöver heller inte göra några jobbiga saker som dem som jobbar där på riktigt gör (mata och sånt) utan det här gäller bara att vara med på olika aktiviteter, läsa för dem, promenera med dem, spela spel och bara sitta och prata osv.. Låter både kul och tråkigt tycker jag själv.. Men mest kul om man säger så :) Det är inte alls många timmar eller dagar i veckan, utan det handlar om ungefär två dagar i veckan 2/3 timmar dem dagrana i tre veckor.. Inte alls jobbigt men ändå att man lär sig lite.. Det kan ju allatid vara bra att ha kunskapen efter skolan osv, man kanske får extra jobb eller vad som helst :) Så jag har i alla fall skickat i min ansökan och skrivit en massa bra saker om mig själv ;) så hoppas får man göra nu, för det vore roligare med lite veriation än att bara sitta i en lokal ochr ringa sura tanter och gubbar ;) utan få umgås med dem istället :D haha! Vilket jag tycker var ännu bättre är att man får skriva sin ort och så i ansökan så man kan få ett äldreboende i närheten så man slipper åka ut till landet eller stan för bara några timmars jobbande.. Nej nu ska jag inte hoppas för mycket, ska kolla lite mer efter jobb nu, sen börja plugga lite.. Får ångest för imorgon, MÅSTE klara provet :(

//Sandra

Äcklig VS Äcklig

 

Kommer fler bilder innom kort...

//Sandra

får helt eneklt se vart kvällen leder..

Så nu har jag pluggat klart för idag i alla fall känner jag, jag kan väl det mesta, men det är svårt, verkligen as krångligt tycker jag.. Men jag vill ju inte förstöra hela lördags eftermiddan med plugg så sparar dte sista till imorgon.. Pratade nyligen med Fia, hon ville hitta på något ikväll med några va hennes vänner också, men frågan är vad, finns inte så mycket att göra, kanske att man åker till några vänner som ska vara ute och dricka och umgås eller så vet jag inte, är iofs ensam hemma, men törs inte ta hit några, bor stå stort hos pappa.. Nej jag tror mer på en lugn kväll för mig, kan hända att jag ångrar mig om vädret blir ännu bättre, men det beror på helt.. Nu ska jag packa ihop mina grejer och åka till mamma, ska hjälpa henne med maten hade jag tänkt!

//Sandra

det är ju ta mig fan bara lördag

Hejsvejs! Idag är det Lördag men det känns som tisdag typ eftersom vi haft en så lång helg, jätte skönt måste jag säga.. Sitter just nu hemma hos pappa och pluggar eftersom jag sov här i natt eftersom det är närmare från Elli där jag var igårkväll.. Sitter och pluggar till provet till på måndag, är jätte nervös att jag inte kommer klara det, men jag borde verkligen göra det eftersom jag suttit varje dag i snart en vecka och pluggat^^ Ska kolla lite till på det sen ska jag nog hoppa in i duschen och åka till mamma igen.. Har inte bestämt än vad jag ska göra ikväll, dem andra tjejerna ska ut så kanske att jag är med dem innan och förar hos Elli eller så tar jag det bara lugnt hemma vilket också vore skönt iofs :) Typ hyra en film och köpa en massa godis, mumma! Gårdagen var föresten jätte kul, det bjöds på super god mat och det var trevligt folk och roliga utklädnader eftersom det var maskerad :D Jag tog inga bilder själv eftersom min kamera strula, men många andra tog så får se när jag lägger upp lite bilder :D tack ännu en gång Elli och Emma :) Nej nu ska jag plugga det sista, sen får jag göra resten imorn, hejhej!

//Sandra

Glad

Jag har det där super härliga glädjeruset i kroppen och jag vet inte vad det kan vara, är man bara glad, kanske för att sommaren är påväg? Att man längtar så mycket till allt man ska göra undr sommaren, tanken att det bara är 1 år kvar till studenten, är man kär, är man egentligen ledsen, men att man vänder på det, är det kanske bara just denna dag man känner sig såhär, eller är det så att det verkligen är någon som gjort mig såhär?


När jag är glad ellere behöver bli glad, då lyssnar jag på denna!

Min valborg

Tjenare! Nu känner jag att jag inte skrivit på ett väldigt långt tag och det ursäktar jag för så mycket.. Har haft mycket i skolan och bara inte haft tid helt enkelt av andra anledningar.. Men veckan har egentligen vart rätt lugn så inget spceillt har hänt, igår var det i alla fall valborg som alla vet och det var ruskigt kul måste jag säga :) Först var vi i skolan från 2 till 5 sen drog Emelie, jag, Fia, Sara och Jennifer hem till Emelie i Tyresö och är fixade vi till oss och sedan kom Emelies andra gamla tjejkompisar, Titti, Anna och Linnea, vi fixade med maten, grillade, snacka, drack och hade det trevligt, maten vart riktigt lykad måste jag säga :) Vi satt ett bra tag på Emelies inglasade terras och mös och snacka, vi hade lite olika alternativ vart vi skulle men tillslut så drog Emelies kmpisa till en fest i närheten, Sara drog hem och jag, Fia, Jennifer och Emelie stannade kvar hemma hos Emelie med hennes bror och två kmpisar till han, efter lite snack med dem och några glas senare så hängde vi med dem till en lokalfest, som var helt okej :) Sen drog alla hem till olika håll.. Sen var det bara att stupa i sängen efter en lång men jäkligt kul kväll :) Nu håller jag i alla fall på att plugga lite och ska om ett tag ut och äta :) hej så länge <3

//Sandra

RSS 2.0