Ledig

Nu har jag förflyttat mig från köket till min säng till tv-soffan :) känner mig rätt klar för idag, börjar fatta as bra nu, tror jag (A) så nu blir det idol. Jag håller faktikst på alla förutom den där killen som ser ut som en tjej, johan tror jag han heter. Usch gillar han inte vet inte varför, men tycker han ser skarrig ut sen har han ingen bra röst, kanske lite utstrålning och jag kan förstå att andra tycker han är "söt" men nä fysatan.. Lars, Robin & Robin är mina favosar :) Men hej så länge, nu ska Jesper sjunga, the blond head haha, för söt!

//Sandra

plugg

Suttit och pluggat en liten stund igen. Börjar förstå det mesta, har gjort massa uppgifter från boken, vilket är till stor hjälp så nu ska jag bara läsa det andra kapitlet med sen får jag vara klar för idag.. Ska plugga imorn också efter skolan och stan.. Sen ska jag försöka skriva provet på  torsdag eller fredag om jag får och kan för min lärare.. Annars får jag väl göra det nästa vecka.. Nästa vecka har vi också prov i psykologi, inte mitt starka ämne det heller men tänkte kolla lite på det redan på torsdag så jag verkligen är säker.
Åt föresten pannkisar till middag, länge sen & super gott, gick hur galant som helst att äta, men nu är jag proppis :)
Nej nu ska jag som sagt läsa det andra kapitlet sen kan jag roa mig med lite TV-tittande :P

//Sandra

DH is back

Jag kom just på att tänka på en kul grej! Desperate Houswives börjar idag klockan 21.00 på femman! Har ju vart en pause på mer än ett halvår skulle jag gissa.. Så det ska bli kul att se, har nästan glömt vad som hände sist.. Men iofs så har jag ju sätt mer än dem flesta på youtube, men det va månader sen så jag minns inte så bra ändå.. Men men tillbaka till lost :P



//Sandra

pluggpause

Okej jag har kommit igång nu, jag håller på med uppgifterna som finns i boken och har kommit en bra bit för dem förstår jag, sen så har jag läst kapitlet också som hör till provet.. Men nu ska jag ta en liten paus, göra lite te och kolla lite lost avsnitt på youtub eftersm boxen med sesång ett är slut.. Hej så länge!

//Sandra


klurigt

Okej nu sitter jag med plugget.. Boken, anteckningar, penna, kalender, hela kalaset. Men jag fattar inget! Jag vet inte om jag inte hängt med på lektionerna, bla för att våran lärare är en läckerbit, eller om jag bara är helt dum i huvudet. men jag minns inte att vi gjort något av det jag har skrivit ner.. Jag vet att jag har missat två lektioner nu när jag vart sjukskriven, men provet hade vi ju innan.. och inna dess har jag kanske missat tre lektioner.. dem har säkert gått igenom det just dem lektionera.. men känns inte så bra att jag vart på fyra lektioner av 9 :/ hehe! Jag måste verkligen skärpa mig. Nu kan jag ju inte hjälpa att jag missat och kreta ångrar jag inte en sekund.. och det är bara då jag har missat, så det kanske inte är så farligt om man tänker så.. Nä jag får läsa igenom kapitlet och kolla igenom frågorna som finns, det brukar hjälpa :) sen får jag väl ringa en kompis och kolla med dem, vad som var med på provet och så.. Jag undrar föresten om vi har det här ämnet endast till jul eller om vi har det ett helt år?


plugggggg ^^

//Sandra

blarr

Ja nu sitter jag här med min frulle. Blev faktikst ett ägg, det går jätte bra att käka det, bara så ni vet ;) sen hittade jag flingor med torkade jordgubbar, som jag och mamma hade köpt, det hade jag helt glömt och jag som ÄLSKAR såna! Så det fick fylla ut min fil :) Sen ett glas mjölk såklart! Ska bara äta klart sen ska jag försöka kolla igenom lite anteckningar till provet dem andra redan gjort.. tyvärr vet jag egentligen inte riktigt vad jag ska öva på, kanske ringer nån av tjejerna och kollar vad som var med ;P

Juste det glömde jag säga, jag och sabina kommer få vårat studiebidrag denna månad ändå. vi skulle nämligen inte fått det för när vi åkte till kreta fick vi ogiltigfrånvaro och vi var borta mer än man får. Men ändå har båda vi fått hem ett brev om att vi kommer få det och nu när jag gick upp hade jag fått pengarna också :D haha! Efterosm jag inte hunnit få något när jag vart 18 så måste jag fixa så det kommer på mitt konto så jag slipper åka och hämta det vid banken jämt, så det fixar jag imorn tror jag när jag ändå ska in till stan för att hitta en klänning med sabina.. vill ha en ny som man kan ha som party klänning ;) på krgen och så.. Juste sen fick jag 200 kr av mitt gamla jobb också, jag hade tydligen jobbat 2 timmar i augusti haha :D Mycket pengar för en fattig tjej som mig. Nu gäller det att spendera dem bra och spara!

Men här kommer iaf lite bilder på dem nya datorerna & min frulle ;)


Dem två första bilderna är på minidatorn + ett fodral till den, lite större än vad datorn själv är, sen är det den andra nya datorn, den större och sedan mina goa flingor ;) haha

//Sandra

Tisdag

God morgon :) Somnade runt 2 igår, men vaknade halv 11 nu så känner mig ändå rätt utvilad. Hade egentligen tänkt gå upp lite tidigare än såhär.. För ska försöka plugga lite.. men vad jag ska plugga på vet jag inte. för det verkar inte som att min klass fått några läxor, inte dem jag pratat med i alla fall.. Så det jag ska plugga på blir försäljning & service, för det hade klassen prov i förra veckan när inte jag var där. Så ska försöka få det provet gjort så fort jag kommer tillbaka, vilket antagligen blir imorn eftersom jag mår ganska bra nu, inte lika bra som igår kväll/natt, men helt okej.. Fortfarande besvär med halsen och öronen. vilket leder till svårt att prata och äta.. men men..
Ska i alla fall göra lite frukost nu. Det blir antagligen yogurt och fil, samt mjölk. Men sen ska jag nog koka ett ägg också för det borde funka. Jag åt ju rktig mat i fredas kväll, då hade jag liksom inte alls ont.. Så det kommer verkligen och går.. Men ha det så länge så återkommer jag.

//Sandra

godnatt

Wie! Jag kan svälja och prata nästan helt normalt. Fast det betyder ju inte att jag kommer kunna det imorn.. Så hemma blir jag ändå.. men på onsdag SKA jag gå! Och i helgen vill jag kunna gå ut med tjejerna! :) Men men nu måste jag försöka sova!

//Sandra

Hej

Hallu mina vänner. sitter i soffan och har kollat idol. fattar inte varför pausen är så himla lång. börjar inte igen fören 22.40. min lillsyrra som är 10 år, ska hon sitta uppe till då liksom? låter som värsta mamman men ändå.  nej nu är det en annan sak på tv, en dokumentär om en kvinna som gör dockar. verkliga dockor. skit äckligt. sjukt ju. till såna som inte kan eller vill ha riktiiga. nä fyfan va läskigt! Det va det för nuet. har suttit hela dagen vid datorn, men varför är hemligt. får se om jag avslöjar det senare någon gång i mina dar hihi!

//Sandra

Måndag

Nu sitter jag på den andra nya datorn. Den lite större, eller lite och lite haha :D Ville prova den med, men nä jag gillar den lilla även fast jag fortfarande är lite osäker på hur den fungerar och så. Den har lite andra funktioner nämligen.. Men den passar mig ändå :) Stannar föresten hemma idag med. Vi skulle tydligen ha någon föreläsning på Älvsjömässan om UF, vilket hade vart intressant och kanske bra. Men jag hade så grymt ont i natt och imorse så jag kunde verkligen inte gå.. Det var typ vid 9 imorse, så nu mår jag mycket bättre, inte bra men bättre.. Har försökt äta också och det har gått sådäär... Men men ska sluta klaga..

Men innan jag byter tillbaka till den andra datan vill jag bara visa ett måste för mig i vinter, nämligen denna;

Den här skönheten. Antingen den svarta eller lilaaktiga.. 600 spänn på H&M, inte illa :)


//Sandra

Favorit lista

KLÄDER
Skor: Det får bli mina låga svarta klackar från Wedins, fina & även väldigt bekväma
Sneakers: Mina Vagabond, snygga & bekväma
Jeans: Lagom slitna stuprör med dragkedja ner till, från Gina
T-shirt: Helt vanliga bekväma med något snyggt tryck. Just nu En ljusgul från H&M med trädtryck
Underkläder: Hotpants eller hipster, snyggast & bekvämast

ACCESSOARER
Väska: Silvrig Guess, älskar. Både kort & långt handtag.
Plånbok: En röd stor potmone från NEYE, köpenhamn
Solglasögon: Favoriterna är mina röda från Gina
Klocka: Jag använder inte klocka, men jag funderar på en riktigt stor & manlig.

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: NEA, Aloe Vera
Parfym: Ralph Lauren
Medicin: Just nu Alvedon samt två till för min smarta alá´halsmandlarna.
Vitamin: Förr drack jag alltid C-vitamin, brustablett, men nu är det frukt som gäller, minst två om dagen
Huvudvärkstablett: Brukar inte ta, men om jag tar får det bli alvedon

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa såklart, alla smaker!
Vin: Vitt vin, alla slags där med
Bröd: Äter inte så mycket bröd, oftare blir det knäckebröd, men om så blir det hälst limpa, mumma!
Glass: Jag är rätt tråkig, vanilj. Men sen gillar jag alla Magnum glassar också!

HEMMA
Säng: Ikea
Lakan: Svart lakan, vit/silver/svart örngott och täcke. myys.
Espressomaskin: Ja det har vi hemma, vad den heter vet jag inte.
Kylskåp: Från Electrolux

Hallu

Ny dator :) Kan man kanske börja med i alla fall, skulle följa med mamma och välja, så blev det två. En till alla, tydligen jätte bra och skit snygg, sen en till mig, eller dem andra får väl också leka med den, men så att jag kan ha med den på tåget eller i skolan. Den är liten och jätte söt ;D Kan lägga ut bilder på båda sen!

Men men, sitter i soffan och kollar på hål i väggen :D Och försöker installera msn, haha, går inte så bra så får be bror min att lösa det, han är ändå här och har fixan nätet på dem nya.. Skönt med en data som fungerar bra!!! Däremot är den väldigt liten vilket kan vara både posetivt och negativt.. Men än så länge är jag skitnöjd!

Mår lite bättre nu också, hoppas inte smärtan tar över igen.


Lillsys och jag med webbcameran som följde med inbygg i datan

//Sandra

Söndag

Jag fattar inte men smärtan är sjuk, verkar alrig vilja försvinna.. Ibland blir det bättre för en stund, men sen kommer det tillbaka :S Just för sekunden är det ganska bra, bara lite ont i öronen.. Men jag lovar att det inte är över..

Men men, jag ska i alla fall göra mig iordning nu för sen ska jag iväg med mor min och kolla på en ny dator. Den här datorn är seg och jag klarar bara inte av den. Så en ny kommer sitta fint. Vi behöver liksom två eftersom vi är 4 personer.. Tror det kommer bli en bärbar så man kan ha den vart man vill, lättast så, så har vi hos pappa. Men min bärbara data där funkar inte hos mamma av någon konstig anledning vilket är synd.. Men men, nu ska jag försöka äta mitt ägg, börjar klara sånt nu :) Sen mot duschen!

//Sandra

Spex

Men jag kan iofs sätta in en bild på klassen, när vi spexat, inte den bästa bilden, den i kataogen blir nog bättre när alla är berädda ;)


Jag vet inte ens själv vad alla är, men jag är Kajsa Anka, Sara är Mimmi Pigg, sen har vi en brandkvinna, tingeling, Kyckling, mumie, Och självklart Jasmine & Aladin :D haha M.M.
Temat är typ disney^^


//Sandra

Stakars mig

Alltså nu är den värsta smärtan tillbaka igen, det var rätt bra igår, jag lyckades komma på spexfotot i skolan och så, jag höll iofs på att svimma efterom mina smärtstillande tebletter är så starka men det gick i alla fall.. Men nu när jag vaknar up så har jag så fruktansvärt ont i halsen igen, skulle kunna börja gråta av smärta :( Just när det är fredag också.. Hoppas verkligen det blir bättre snart, ibland är smärtan som värst tidigt på dan, så förhoppningsvis :) Men men, nu ska jag plocka undan min mat som jag knappt kunnat äta, sen ta en dusch.. Sen får jags e vad jag gör med min dag.. Ha det!

//Sandra

Plugg och vila

Nu har jag suttit och pluggat historia i lite mer än en timma, kommit en bra bit, tycker det är intressant, men svårt.. Skriver om Revolten i Ungern, säger er inget, nä förstår det.. Man ska analysera mycket.. Handlar mycket om källor och sånt.. Men har gjort mer än halva, ska bara skriva en sammanfattning om texten.. Men det väntar jag med till senare, eller till imorn, den ska ändå inte vara inne fören 12 imorn kväll, och jag blir ju hemma då också.. Blir helt slut av att sitta vid datorn, kramp i fingrarna och trött.. Ska sätta mig framför tv:n istället och kolla Lost, lånade hela boxen av syrran :) Men innan dess ska jag göra mig lite lunch, och ni kan ju gissa vad det består av? Åh jag är hungrig :( :(  Lär väl ta minst en timma att äta, det gjorde det imorse med frukosten i alla fall..
Men men ha det så länge..

Jag kan nämna att man är verken snygg eller fräsch när man tatt bort halsmandlarna samt en körtel bakom näsan, Varför har jag inte ont i näsan föreesten, näsan som är så känslig? Nä den mår bättre än innan operationen till och med, konstigt, men bra!


//Sandra

Jag tror inte ni fattar smärtan

Okej, nu var det klart. Operationen igår gick bra, fast jag var LIVRÄDD innan, var tvungen att hålla mor min i handen när dem skulle söva mig. Kom lite tårar också.. usch, stakars töntiga flicka! Men jag kan säga att det är inte över än. Utan jag mår piss, igår mådde jag ännu mer piss, grät av smärta om ni vill veta det till och med, fick stanna tre timmar på sjukhuset efter operationen, spottade blod, och idag är det inte alls så mycket bättre mår fortfarande skit dåligt :( Seg i kroppen, ont i öronen (dem har gjort något som orsakat att jag har ont där med, fattade inte vad), ont som fan i halsen, kan inte svälja, eller ens gapa, knappt prata och inte heller vågar jag hosta, fast att jag känner att jag måste. sen har mungiporna spruckigt, eftersom dem var tvunga att öppna min munn så mycket :S Har jätte ont där, sviiider :( Känns som att jag har en strumpa i halsen, helt tjockt :'( Måste ta massa smärtstillande tabletter + Alvedon.. Äta kan jag verkligen inte heller :( Kommer knappast komma till skolan denna vecka.. Min läkare sa att jag kanske till och med måste stanna hemma måndag, tisdag nästa vecka.. Jag som skulle på Ladies night (a) med mamma och syster på fredag, sen fest efter.. Sen skulle jag jobba i helgen, vilket jag hade sätt fram emot med Sabina.. Men har jag tur mår jag bättre då.. Det gäller bara 4 timmars jobb, mellan 12-16.. och Ladies night är också ett måste, man ska ju ändå bara sitta och kolla, och äta och skratta och... Äh vafan jag måste väl blivit bättre då? Festen får jag nog tyvärr skippa.. Sen är det skolfoto på torsdag kl halv 11 var det tror jag.. Och eftersom det är vårt sista fota samt spex, tänker jag gå, i alla fall på fotot! Nej nu ska jag plugga lite historia och tycka synd om mig själv.. Sen är jag jätte hungrig och sugen, på typ Mcdonalds eller kebab eller pizza eller kanske en stor Kinabuffe, eller något sånt, men nej, utan det ända jag får äta, till frukost, lunch och middag är sånt här;


Ser det gott ut? Jag lovar, det är det inte..

//Sandra

:)

Fast jag måste tillägga att jag hade en super trevlig och kul gårdag :D Var ensam hemma så hade en massa folk här, snacka, lyssna på musik, drack och bara hade det allämt skoj! Bilder vet jag inte om jag orkar lägga ut just nu, men än bild vet jag i alla fall att jag måste lägga ut och det är denna;


Min barndomskompis Jessica som lyckades komma hit också :D

//Sandra

:(

Just nu är jag jätte rädd och jag håller nästan på att börja gråta!!!!!!! Min läkare ringde nyss för att prata om min operation imorn, vad jag får göra innan och inte göra.. Tex att jag inte får äta efter 12 inatt.. ÅH jag vill inte, hatar sjukhus och hatar alla slags operationer!!!!!!! Har aldrig blivit opererad och typ aldrig vart på sjukhus så jag kommer döööööö! :( Vet inte vad jag ska ta mig till just nu. NÖÖÖÖÖ nu kommer tårarna!!!!!!!!!!!!!!!

//Sandra

Lektion

Sitter på lektion, historialektion, Kul! Ja jag menar allvar, jag gillar historia.. Vi skriver just nu om Revolten i Ungern. Säger mig egentligen inte så mycket, men rätt intressant faktikst.. Vi ska jämföra olika texter som vi fått ur ett häfte.. man ska välja ut mellan 3 och fem och jag valde fyra.. jämföra och se hur dem skiljer så. Hanlda mycket om källor alltså.. Har kommit en bra bit på första dokumentet så förhoppningsvis blir jag klar rätt fort.. Det ska vara inne nästa onsdag.. Men men nu ska jag fortsätta skriva.. Slutar 16.50 idag.. Hej

//Sandra

Pics



Konstnären, mitt nya smeknamn i klassen ;)


Oj så busigt



Olalaa

Okej ibland får till och med jag vara ego :)


//Sandra

Torsdag

Hallu mina turterduvor, yes nu satta jag mig vid datorn, ovanligt.. Nej men internet är fortfarnde knas, bror kommer hit imorn och fixar som tur är.. Inte för att jag ska vara hemma i helgen, utan imorgon 17.30 ska jag och Sabina ta tåget Uppsala till på Söndag för att träffa Kalles kaviar och Tsatsiki, höhö, nej men Johan & Tobbe, som vi lärde känna på Kreta :) Dem bor ju där och ska ha fest och så, och vi är självklart bjuda, ska bli jätte kul att träffa killarna igen.. Var en vecka sen nu haha :P Nej nu är pausen till idol slut, så hej så länge :)

//Sandra

My day


okej eftersom min fitt jväla kuk arsel bajs röv data förbjuder mej att sitta här eftersom internet pajjar hela tiden osvosv, så orkar jag inte lägga upp fler bilder, viserliogen är det bara tre till ungefär, men men.. här är iaf en bild på min elli pelli när vi åt lunch & min goda brie & salami macka :D


Nu ska jag sova, börjar 8.oo imorn, men slutar iofs 12.25 :D

//Sandra

Veckans pics



Min goda middag (är godare än det ser ut^^), fruktsallad, nypressad jouis, CHOKLAD MYS :D


//Sandra

Regina S

En av mina favorit sångare och låt.



//Sandra

Tja

Gud vad jag inte skriver här ofta längre.. men har ju vart på kreta en vecka, vilket var skit kul och sen har jag bara inte orken eller lusten att dela med mig av mitt fullspäckade liv ;) Men gårdagen var iaf riktigt lyckad, jag åkte till sabina först så jag var där till åtta tiden, vi drack, fixa oss och snacka, sen vid 10 tiden så drog vi till Huset och var där strax innan elva. Där framma kände man nästan alla, eller man visste iaf vilka alla var och det var riktigt trevligt.. Orkar inte ta upp allt som hände, men kul var det och gamla kompisar träffa man :) Nej nu ska jag fixa iordning mig, vaknade ganska nyligen och sen försöka få tag på sabina eftersom jag har alla mina grejer hos henne.. Sedan blir det jag som laggar middagen ikväll, Fläskfilé i ugn med pressad potatis :D mumma!

Bilder från kreta finns uppe på face, så är man vän med mig kan man se dem där ;)

//Sandra

Yey


snurrar runt i huvet just nu, Föresten, jag är hemma nu :) :/


//Sandra

RSS 2.0