jävla skit

Jag hatar allt, jag trodde inte det kunde bli värre, men det är just vad det har blivit.

Vill ha sommar eller Västindien


Aruba 08


Sandra

Torsdags kväll

Hejsan, dagen före helgen, en helg jag väntat på även fast det känns som att det var söndag i igår.. Trött som ett svin och uttråkad, The mentalist på Tv i alla fall, förbättrar min kväll lite.. Har pratat med Lenore hela kvällen i tele, alltid lika skönt att få ur sig allt :) Annars idag, praktik mellan 9-16, sedan in mot stan för att möta upp Elli :) Vi skulle hämta lite saker vi klantigt nog glömde på en krog i helgen, skönt att dem fanns kvar! Sedan åkte jag med henne hem, för att hämta lite saker där med :P och sedan hem till pappa för att kolla på en klänning min syrra sytt om, jätte fin, och så fick jag massa smycken också :D Hon har en vän som jobbar på H&M helt enkelt ;) Och sen var det raka vägen hem till mamma, pannkakor serverades mumma och efter det har jag bara kollat tv och tagit det lugnt.. Men nu ska jag duscha innan jag hoppar i säng!

Sandra

Bättre än inget, eller hur.

Hejsan! Det kan man säga var ett uppehåll, men det har behövts vill jag lova.. Är fortfarande inte redo för att skriva det mest roligaste, men nåt kan jag väl få fram.. Fortfarande praktik, men är dock inne på sista veckan och det är både skönt och tråkigt.. Men för hoppningsvis kommer jag få jobb där, dem gillar mig! Annars så har jag inte gjort mycket denna vecka, bara slitit.. Pratar med min lilla skrutta Lenore i tele nu, alltid skönt att få prata ut, hon är en bra lyssnare, dock får hon inte mycket sagt själv höhö.. Och nu då, inget kul på TV alls ikväll, blää på det, men ska se en film istället eller lite "En ängels tålamod"avsnitt haha, ja ni hörde rätt, har laddat ner alla sesånger, me love, varför slutade det? Ha det så länge så skriver jag när jag får den lusten igen, vi höres!


jag försöker så gott jag kan


Sandra

torsdag

Hallu, vilken härlig torsdag vi har fått! Nu fattas det bara att den jäkla snön försvinner, alla borde hålla med där! Idag har jag inte gjort så mycket, men inte heller sovit till två som annars höhö.. Har pluggat endel, lyssnat på musik, städat hela mitt rum, ätit frukost & lunch, vart ute på en kort promenad ja :) Och snart ska jag till centrum för att handla något att äta till mig eftersom jag är ensam till imorn, så mamma kan inte laga maten.. Men får sällskap senare i alla fall, så jag slipper vara ensam heeela kvällen! Nej nu ska jag ge katten lite mat haha, sen klä på mig för att handla, hej så länge

Sandra

Hello sunshine


Larvig men för gullig video, älskar låten


Sandra

Sussa gott

Oj så mycket klockan är redan och fy skäms att jag bara skrivit ett kort inlägg på hela dagen även fast jag bara vart hemma.. Men som sagt jag har haft tålamodet på en tunn tråd hela dagen och inget gjorde mig glad, fy fan! Tog i allafall ledigt idag från praktiken, kände att det behövdes, det är jätte kul där och tiden går fort, men jag känner samtdigt när jag kommer hem att jag är helt slut, så kände att jag skulle få sova ut och få lite plugg gjort, vilket jag fick, men senare när jag lugnat mig på kvällen.... Efter middan så gick jag en promenad med Elli och det gjorde min kväll, fick rensa tankarna med henne och vi prata om alla våra ynkliga problem vi har nu för tiden, det va skönt :) Tack måste jag nästan säga! Ja så i slutet blev den som sagt bättre. Ska bara vara hemma imorn också, men sen på fredag då kör jag igen :) Men ska sova nu, så skriver jag imorn i think!


Min skugga i havet på Kreta :)


Sandra

Bajs

Jag är så jävla nära ett utrbott just nu, gaaaaa! Jag har inget tålamod och jag hatar detta väder som pricken över i:et.. Orkar inte ens tala om vad jag håller på med men datorn är inblandad och snart kastar jag den ut från fönstret!!!!!!

Sandra

Tisdag

Måste bara säga baaah, gud vad trött jag är, eller kanske inte på ett vanligt sätt, men jag känner att jag kommer bli eftersom jag bara sovit 4 timmar inatt, kunde inte sova och kollade på film...... Inte bra alls, dock kommer jag nog somna som en stock ikväll istället, eller när jag kommer hem från praktiken, som jag för första gången inte orkar gå till egentligen, men det är endast för att jag är trött! Men jag har bestämt mig för att kanske stanna hemma någon annan dag denna vecka, för plugg och utvila, det tycker jag faktikst är okej! Nej nu ska jag göra mig iordning, försov mig lite så har lite bråttom.

Sandra

Man ska inte vara allt för negativ,

så här kommer lite bilder från i fredags :)














Sandra

Morsning

Måndag igen.. Och jag säger även detta igen, DET är sjuuukt hur fort veckorna går, det var ju nyss måndag? Fan snart kommer man vara 50 år gammal och kanske inte hunnit med allt i livet som man vill? Nä läskigt med andra ord.. Vill inte bli äldre än jag är, hade velat stanna på 17 år eller nåt hahah.. Nej som sagt, det är måndag.. Sitter i köket och äter lite frukost, skagenmackor och makrillsmackor, Musli och te ;) För att orka en dag på praktiken bör man äta ordentligt haha :D Ha det så länge, kommer hem under lunchen, får se om jag skriver något dååå!

Sandra

Godnatt

NU ska jag sova, praktik mellan 9-4 ska bli skoj :) Sen promenad efter det och sedan hem och äta och sega såklart haha!

Sandra

Som mamma sa "det är sånna killar som blir psykopater"

Jag bara kände mig tvungen att skriva detta inlägg innan jag ska sova vilket jag ska strax, tillbaka till praktiken imorn ju :) JO svartsjuka killar, eller människor hur som helst är det värsta jag vet, jag menar det verkligen, klart man kan vara rädd om sin partner och bli orolig, men man ska ta mig fan inte anklaga den varje gång personen ska umgås med sina vänner eller ska ut på krogen och dansa och ha kul? Det är fan inte kärlek? Det är bara att denna person vill ha makt, eller? Jag får den känslan.. Jag skulle själv aldrig tillåta att min kille gjorde så (när jag skaffar än), självklart ska han bry sig och så, men inte bli sur varje gång jag ska ut, vilket jag vet många killar blir på sina tjejer och det är med stora bokstäver LÖJLIGT, SYND att ni inte tror och litar på era flickvänner! Ni vet tillslut kommer dem ta modet och lämna er och då står ni där ensam och då kommer jag skratta åt er :) För jag har vänner som är och har vart med dem detta och vad dem än säger så är dem inte lyckliga med detta så sluta upp innan det är försent. INGA nämnda, Jag skriver detta inlägg för att jag tycker så synd om dem som har såna här partners. Ni som tar åt er vet precis vad jag menar.  P.S. Jag är bra på att övertala mina vänner.


Sandra

Tänkte bara dela med mig av min "hemska" fredag

Tänkte att nu när jag ändå inte har något speciellt för mig, utom att vänta på middagen, som kommer bli så god, Bakad potatis med skagenröra och tonfiskröra (A) kan jag berätta om i fredas, varför den vart lyckad och sedan inte alls så lyckad.. Först var vi hemma hos Camilla mellan 20-22 hade det riktiigt trevligt, drack, snackade skit och lyssnade på musik, vi fick även se lite dans av Elli, me like :)  haha. Efter det så skulle vi till Universitetet (Ace) för där skulle det tydligen vara mycket drag, jag och Elli var lagom härliga (fulla/påverkade) så vi sjöng för fulla gubbar på t-banan (sorry till alla som fick höra oss), sedan kom vi fram vid 11 tiden och köpte genast lite öl och annat, dansade och träffade männikor, snackade och så.. Vid halv 2 tiden så gick jag ut för lite luft med några andra och plötsligt så hör vi hur ett tjut kommer igång, någon jävla idiot har lyckats sätt på brandlarmet, och alla var då tvungan att utrymma lokalen, och självlart är det folk som inte vill och jag kom bort från tjejerna, dem försökte ringa mig men det gick inte att svara och jag försökte nå dem, även dem jag var ute med försvann.. Jag ville då inte vara kvar och skulle hämta min jacka och där kan man väl säga att allt började, jag stod i jackkön i minst en timme och jag trodde jag skulle DÖ, helt ärligt, höll på att svimma ett antal gånger, pga att folk pressade så hårt att man inte kunde andas från alla håll, jag fick verkligen en "nära döden känsla", ramlade över folk hundra gånger och folk ramlade över mig, mosades höll på att svimma igen, det var varmt, det var rökigt för att folk rökte inne för att dem trodde det skulle hjälpa dem lättare att få sina jackor, folk skrek och började bråka, jag var verkligen rädd! Tillslut så lät dem oss få våra jackor och folk blev ännu galnare, tillslut så fick jag min jacka, men så skulle jag ut ur kön. Folk fortsatte att pressa och hade ingen respekt alls att hjälpa dem som var klara att komma ut, tillslut var det en tjej som såg att jag verkligen inte mådde bra, hon började då skrika på folk "NU FÅR NI FAN SKÄRPA ER, FOLK ÄR NÄRA ATT SVIMMA HÄR, SLÄPP FÖRBI HENNE! SLÄPP FÖRBI DEM SOM FÅTT SINA SAKER SÅ KÖN KAN BLI MINDRE!!!!!" tillslut så kom jag ut och då var jag verkligen helt slut, men lyckades ta mig till t-banan, där fick jag vänta mer än 20 minuter, tillslut var jag hemma lite efter fyra.. alltså tog det mig nästan tre timmar från att jag skulle hämta min jacka till att jag kom hem.. DÄR har ni anledningen till att kvällen blev misslyckad i slutet, men innan hade jag en skit bra kväll med mina kära flickor, tack för det i alla fall! Men sånt här kanske man får räkna med när man är ute, eller ja tydligen..

Sandra


Hurtful



Sandra

Segaste dagen på länge

Idag är det verkligen en såndär jätte seg dag då man inte gör annat än äter, kollar tv, kollar film, sitter vi datorn, bloggar sen har jag också hunnit med att plugga lite nu, så man får mycket gjort redan nu.. Skönt men riktigt tråkigt ändå.. Men sen så kommer det ju vara en fullspäckad vecka som förra imorn.. Och då kommer jag komma hem jätte trött varje dag igen.. Skulle inte vädret vara så kasst hade jag typ gått en promenad själv eller med någon annan, eller om jag inte var så lat så skulle jag åkt och kollat lite i affärer, endast kollat! Men nä jag väljer att sitte hemma och sega, men om vi säger såhär, jag förtjänar det!

Sandra


Jag har faktikst sagt att jag skriver en massa blarr också

Söndagen är här och det känns bra måste jag säga.. Har kollat på The O.C. hela dagen typ, jaaa jag vet helt sjukt jag hade lovat mej att aldrig kolla på den serien men nu kan jag inte sluta, precis som med gossip girl, och sorligt nog är typ O.C bättre än det! Nä jag måste skärpa mig, jag kommer bli sveriges största serienööörd, vilket folk redan tycker.. Men vadå jag följser bara; Desperate Houswives, Samantha who, Lost, Gossip girl, O.C, Dirty sexy money, The Mentalist, Lipstick jungle (ibland), Scrubs & 2½ man :) Sen har jag väl några till som jag kan kolla på ibland nerladdat, Gilmore Girl och One three hill :) hahahaha! Nej ska inte snacka om mina underbara serier nu, nu ska jag nämligen göra klart min loggbok, sen ska Sara ringa från Thailand för vi måste ha samma planering på loggboken :P

Sandra

Jag ville tro att du var förändrad

Jag hatar att behöva säga detta, men folk hade rätt om dig, och det gör mig så jävla less men ändå inte särskillt förvånad!

Sandra

lördag

Godkväll gott folk! Har vart rätt sliten hela dagen så har inte orkat skriva, var i alla fall ute igår och det var kul till en början, sen vart det bara massa kaos..  Ligger i sängen nu och kollar på Beck, alltid lika bra :) Alltså är det hemmakväll som gäller! Men ska göra iordning lite tee, skriver senare eller imorgon!

Sandra

bara ett snabbt inlägg

Okej nu har kag pluggat lite och kan känna mig stolt som tooooooppen! Mamma kom nyss hem så nu ska hon väl börja med maten. börjar nämligen bli rätt hungerig! Men ska hoppa in i duschen nu :)

Sandra

exempel





Sandra


Väldigt mycket jag & mig

Jag har nu på sistånde, eller ja jag har väl vetat det ett ganska bra tag, men jag har bara inte velat inse det, har inte vågat inse det eftersom det verkligen är sant och är förjävligt! Man förstår inte ens varför det är så, varför ska något sånt för så förjävligt? Det är verkligen en bra fråga som man aldrig får svar på.. Det jag pratar som är uttrycket "När man vill ha något så får man det aldrig och när man sedan får det, vill man inte ha det längre" Vi jävla människor, blir fan aldrig nöjda.. Och det är inget vi ska "skämmas" för, vi bara fungerar så, eftersom att igen som vill ha någon vill ha den tillbaka, och ni som har lyckats, ni har bara haft en sån jävla tur, så var glada! Jag menar bara att världen alltid kommer vara så jävla orättvis vad det än handlar om.. Men jag undrar ändå litegrann, när ska den turen komma till mig? För nu har jag haft den här jävla oturen med mig ett bra tag, snart ger man upp!

Sandra

Har inte druckit cola på jättelänge!



Sandra

Fredag

Hemma över lunchen :) Gud vad fort förmiddan har gått, vi fick massor av nya varaor igår eftermiddag efter jag gått hem så det är det vi plockar med nu, och det är faktikst kul tro det eller ej.. sen satt jag i kassan sista 20 minuterna innan jag gick på lunch och det gick också bra :) Sen slutar jag ju som sagt 3 så ingen lång dag inte! När jag kommer hem ska jag faktikst plugga lite, loggbok 5 ska vara inne på söndag, lika bra att få det gjort, sen vila lite och sen ska jag kaaaanske ut med flickorna, vi skulle tydligen först föra hos camilla :) Sen till Ace, kan nog bli riktigt trevligt faktikst, men får se om jag orkar...... Skriver igen när jag kommer hem eller senare ikväll :)

Sandra

:)

Okej, jag vet inte vad det där var? Haha, vaknat på fel sida, nä absolut inte, jag vara bara tvungen att erkänna det! Jag mår faktiskt toppen idag, det är ju fredag :D Sen har jag sovit ut lite i alla fall, så känner mig rätt pigg! Har precis ätit upp min frukost så nu ska jag bara fixa mig lite innan jag går till praktiken, börjar 9 som vanligt, men slutar 3 :)

Sandra

bara en liten sak jag ville få fram

Jag har kommit på en sak.. Jag hatar verkligen radiopratare! jag vet inte varför men jag klarar inte av dem, jag blir helt stressad och frustrerad av att bara lyssna på deras skit.. Nej det funkar inte på mig, jag lyssnar istället på musik på morgonen eller så har jag TV:n på.. Något som jag hatar ännu mer är Vakna med the voice.. FYFAN.. okej Jacob är kul och rolig, men dem andra, jag dör på dem, spec tjejen, Josefin? eller nåt. blä blä blä! Hon klarar jag verkligen inte av!!

Sandra

Världens finaste syster



Sandra

Min lillsyster får mig verkligen att skratta

Det var en gång en gubbe som skulle rensa sin ofärdiga kyckling och tömde den först på inälvorna.
Sedan la han inälvorna i toaletten men glömde spola och fortsatte att tillaga kycklingen.
När hans fru senare kom hem och skulle gå på toaletten kom hon sedan ut helt blek.
Mannen frågade då:
- Oj vad har hänt, har du sätt ett spöke?
- Nä, men jag tror jag råkade skita ut mina egna inälvor..
- OJ, gjorde det ont?
- Nä inte så värst.. Det gjorde mer ont när jag skulle trycka tillbaka dem.

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHA, JAG KUNDE INTE ANDAS NÄR HON BERÄTTA DEN!

Sandra

Min nya idol

Nu har det ändå bara blitt en massa datasittande, så jävla tråkigt, fattar inte hur man orkar sitta så mycket vid en dator som jag brukar göra.. Hmm Nej nu ska jag kolla tv, se om det är något kul innan nio, Här får ni en till favvo låt av mig hihi :)


Cat Stevens


Sandra

Bara ett inlägg

Näst sista dagen på Ica denna vecka i allafall och dagen gick bra, satt jätte mycket i kassan och ensam till och med.. Lite frågor men inga stora problem :) Försov mig dock lite imorse, men det var helt lugnt eftrsom jag ringde och sa det till dem.. Imorgon gäller samma visa, men då får jag sluta tre istället för fyra ;) Så det är alltid lite skönt.. Så får man se vart kvällen ledar då.. Denna kväll ledar i alla fall till tv:n såklart, Medium klockan 21 också, nya avsnitt! Men NU ska jag göra egen risgrynsgröt till imorgon bitti, mumma!

Föresten, min middag idag, älska !

Förrätt kan man väl kalla det, mmuuums

Varm/efterrätt :)



Sandra

godnatt

Nej nu ska jag sova hade jag tänkt, och jag ska verkligen göra det nu.. Har skit ont i huvudet, kom idag ett tag efter jag kom hem från praktiken.. och nu bara spränger huvudet :( Tog iaf två alvidon nyss, väntade tills nu för hatar att behöva ta mediciner och tabletter i onödan, men det ville aldrig sluta så nu va jag tvungen.. Men men nog synd om mig.. Skriver igen imorgon :)


miss you


Sandra

varför älskar jag uggla?


Klippet är från 1977


Sandra

Blir det bättre när man blir äldre..

Just nu tänker jag vara jävligt negativ och tråkig, ja även fast jag tillochmed gjort om min design och den blev bra.. Jag känner bara att allt är skit nu, kanske inte exakt allt, men jag blir bara så trött på allt och alla nu för tiden, ja till och med mig själv.. Förstår inte när allt verkligen ska ta ett slut. Vill bara krympa och bli liten igen, fan vad allt var perfekt då, verkligen helt perfekt. Men det är inte synd om mig alls, fan heller.. För såhär mår väl alla "ungdomar" någon gång i livet och nu har det blivit jag.

Sandra

Dag tre kan vi väl kalla det

Idag blir det tredje dagen på min praktik och det ser jag fram emot. Frågan är vad jag får göra idag, för endel dagar, som igår tex har dem inte lika mycket att göra.. Men något ska dem eller jag nog komma på :) Juste det här med kassan, grejen är att det är typ as lätt, allt går ju fort och man behöver inte krångla och hålla på som med kassan i en klädbutik.. Men därimot så måste man kunna en jäkla massa koder till löken, potatisen, apelsiner och ja ni fattar och dem här koderna är ju inte bara en siffra eller två utan fyra.. Men men jag försöker, ska skriva upp dem viktigaste idag och ta med hem och öva haha! Nej nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag om en stund ta mig till centrum och ICA ;P

Sandra

Klar

Okej, något sånt då? Det får duga för mig så länge :) vill inte ha en allt för fixat blogg heller som BB eller dem andra fetbloggarna.. Utan lite sådär lagom, ändrat lite överskrifter, inläggens textstil, färger, bilder osv :) Blev riktigt snyggt Men nu ska jag faktiskt sussa, ska upp vid halv 8 imorn!

Sandra

hööhhhö



Fortfarande Sandra som spökar

uppdatering

Leker med min blogg nu därför håller jag på att ladda upp massa egoistbilder på mig.........återkommer!




Sandra

Bara för att

Jag är så grymt het på denna bild..



Sandra

Saft är gott till bullar

Andra dagen på praktiken gick väl bra kan man säga.. tiden går sjukt fort utan att man tänker på det, först 3 timmar innan lunch och sedan 3 till efter lunch, och ja som sagt, denna tid går väldigt fort.. Får plocka varor, stå i kassan m.m. Det låter kanske tråkigt, men det är det faktiskt inte.. Inte så i alla fall :P Som sagt, jag hatar fortfarande min blogg.. Måste verkligen skaffa en snygg design, var inne på en sida och fick lite tips därifrån om koder och sånt, så ska gå in där igen och försöka mig på något nytt haha.. Men nu ska jag äta middag och sedan blir det bara tv-tittande hihi!

Sandra

Kyss mig

Hej igen.. Gud vilken tråkig blogg jag har, jag bara går och dör av tristhet, ingen kul designe, inget kul att skirva om, inga roliga bilder ingen motivation alls, bajs bajs bajs.. Jag återkommer när något av detta slår in!

Sandra

Min första praktik

Hejsan på er! Nyss ätit än god middag med familjen
Kom hem från praktiken strax efter fyra tiden
Och fan vilken bra dag det var, riktigt lyckad plats
Vet att det bara är ICA, men det är sjukt kul folk där
Och jag får verkligen göra allt redan första dagen
Sitta i kassa, plocka upp från lagret, fixa och dona i butiken osv
längtar fan tills imorgon haha, tiden gick verkligen fort idag!
Nej nu ska jag spela kort med syskonen och mamma, hej hej!

Sandra

Denna låt blev plötsligt min favorit



Sandra

Godnatt

Ligger i sängen nu och har kollat på Samantha Who
Skön serie det där måste jag säga haha
Hade tänkt sova nu, tidigt för en gång skull eftersom jag ska upp vid 8 tiden imorn
Hade i alla fall en jätte trevlig gårkväll med roligt folk
Först var jag hos Lina med Elli och käkade och förade lite, sedan drog vi in och mötte dem andra tjejerna
Då blev det Söderhof där vi fortsatte att föra ytterligare, sen skulle vi till ace, men blev ändringar
Så jag och Lenore åkte hem till hennes killes väns bror istället och drack en jävkla massa med dem
Men det var riktigt trevligt och kul måste jag be att säga :)
Ja det var ungefär min gårdag, tog inga bilder, men så kan det gå när man har det som trevligast :P
Men nu ska jag sova som sagt, skriver imorn om min första dag på praktiken, hoppas det är kul!!


Min raring Lenore och jag :)



Sandra


Söndag

Söndagkvällen är tillbaka inom kort
Kollar på Beck med mamma och softar
Ska försöka lägga mig en hyfsad tid ikväll
Ska ju faktiskt praktisera dem härt tre veckorn som kommer
Blir bara på ICA eftersom jag inte orkade annat, nära och bra
Sen kan man kanske få jobb efter praktiken om man sköter sig
Så det blir förhoppningsvis 3 sköna veckor, lite plugg kommer vi såklart ha
Men att slippa allt stress och massa tänkande är mer än skönt (A) haha
Nej nu börjar Beck igen, skriver efter det eller i nästa pause om min gårdag & dag :)

Sandra

RSS 2.0