kväll.

Skönt att vara hemma, kom hem för en timme sen ungefär och storesyster hade lagat mat, köttfärs med pasta, mums :) Innan hade jag vart i skolan och efter det stan med Elli, Lenore & en kompis Therese till Lenore, Elli skulle köpa presenter till en kompis till henne, riktigt gulliga grejer blev det! Sedan åkte vi vidare för att fixa dricka.. Men som sagt nu är jag iaf hemma och tar det bara lugnt, ikväll får vi se hur det blir, vet inte om jag ens är sugen på att gå ut eftersom jag ska jobba imorn & upp klockan 10.00 men vi får se hur det blir med det, kanske att jag ska försöka va hemma och umgås med systrarna med film och mys ;) Men nu ska jag iaf fika lite sen hoppa in i duschen innan jag ska ringa några samtal! Bye så länge.

//Sandra

Webb

Webbdesign lektion igen, riktigt pigg & riktigt kul, håller på med photoshop, manska göra en egen designskiss pånågon vara. Jag har valt Chanel läppstift, börjar bli rätt fint men mycket mer att göra,men har nästa lektion på oss också, då kanske jag kan lägga uppen bild på hur det blev ;)
Men här är iaf en början :) bye!



//Sandra

Godmorgon

Nu är det fredag och det känns skönt, ska snart till skolan, börjar klockan 11.45 men ska med Sara innan till hennes praktik och få lite papper skriva, sedan ska vi äta någonstans, får se vart :) Kvällen vet jag inte hur den ser ut, men ska nog vara med tjejerna så får man se vad som händer, om jag förstås inte bara stannar hemma, men det har jag ingen lust med.. Nej nu måste jag fixa mig lite innan jag går, bye!

//Sandra

Mutttttttti

Hemma och har nyss ätit, fiskfilé, mums :D Skolan idag har vart lång med helt okej, den började för mig klockan nio eftersom jag skulle göra eng nationell speaking + novell, men det gick bra tycker jag själv så det var bra det! sen åt jag lunch vid 11, halv 12 tiden med Lenore och Hanna + en tjej från deras klass, det var trevligt och mycket gott! Efter vi ätit drog vi oss till skolan igen och skilldes åt då jag träffade Sara för att ha Mediakunskap, men det var tydligen inställd, men eftersom vi inte hade kollat online så visste vi inte om det, vi ska tydligen jobba med något arbeta och då behöver man inte gå på lektionerna men men, så då gick Sara och jag istället till Ö-valls och köpte en macka till henne så satte vi oss i ett grupprum i skolan och prata istället + kolla igenom mediauppgiften.. Sedan var det Pmf och Svenska och det gick också undan och nu är jag äntligen hemma som sagt och ska börja plugga lite smått. Skriver senare.

//Sandra

Natti Natti

Nej nu blir det Close to home och mys innan jag ska sova :) kom föresten på att jag inte käkat någon middag idag mer än två knäckebrö mackor och en banan, fast är inte hungirg så hoppas jag inte blir det i natt bara..  Men nu ska jag stänga av och sätta mig vid tv;n igen! Bye

//Sandra

jo vem vet, jag kanske dör om ett halv år.

Har precis kommit hem och tagit en dusch, gud så skönt det var. Innan var jag och tränade med Lina, Spinning, jävligt jobbigt men skönt på samma gång, speciellt känslan efter! Innan spinningen hade jag bara vart hemma och tagit det lugnt, skrev klart dem sista frågorna på pmf;en och så, sen skjussade mamma mig till tåget och jag mötte upp Lina i slussen och vi åkte vidare till centralen för att handla lite käk åt Lina och naglack till mig, mina naglar går av hela tiden så måste använda genomskinligt naglack på hela tiden för att dem ska hålla något bättre, iaf, sen bar det iaf väg till Hornstull för att spinna gaaalet ;) Och jag tror verkligen jag ska börja träna där, men det blir nog efter julen tror jag, eftersom kortet börjar gälla i januari, men jag har ändå gymkort på ett annat ställe så ska träna där innan jag köper på friskis & svettis :) Men jag och Lina bestämde oss för att bara köpa terminskort till att börja med (ska köpa det i januari) för Lina tänkte att hon "kanske inte kommer träna så mycket och att det var onödigt" och själv sa jag "jo vem vet, jag kanske dör om ett halv år", Garv :D Och en sekund efter det när vi går ut i gatan för att gå så kommer det en taxi som nästan kör på oss, haha det var lite lustigt och läskigt.. Så bäst att hålla sig till terminskort! Efter träningen åkte vi hem och skilldes åt vid bussarna och nu är jag som sagt hemma, med en kopp te i handen, mums! Ska in på JensenOnline och se om vi har några läxor på g snarast så kan jag göra det innan och efter jag ska se Heroes :) skirver nog senare, bye!

image157

//Sandra

lunch

Hemma och här serveras lunch :) Nä men jag mötta Hanna & Lenore efter min webblektion så vi pallrade oss vidare till Ö-valls och köpte varsin sallad, jag tog en kycklingsallad med avocado, mums! Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, ska plugga lite snart också. Ha en bra fortsatt dag!

image156

//Sandra

In school

Sitter i skolan bredvid Fia, vi har webbdesign och ska jobba med photoshop, det är faktiskt väldigt kul när man väl fattar och kommer i gång, idag blir det spinning med lina och kanske sabina, det beror på hur länge hon skulle jobba.  Så får vi se om det är något för oss :) Nu ska jag fortsätta, hej hej!

//Sandra

hur svensk är jag

Hur svensk är du?
[-] Ditt efternamn slutar på -son
[+] Du känner någon som har samma förnamn som du
[-] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[-] I din familj är ni 2 barn
[+] Du bor i villa
[+] Du bor i en tätort
[+] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[-] Dina föräldrar har gift sig
[+] Din mamma är yngre än din pappa
[-] Din pappa heter Lars
[-] Din mamma heter Anna
[-] Din familj har en Volvo
[+] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[+] Du har tillgång till Internet hemma
[+] Du har egen mobiltelefon
[+] Du har ett eget rum
[+] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[+] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[+] Du har varit i Grekland
[-] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[-] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[-] Din familj har en husvagn
[-] Ingen av dina föräldrar röker
[-] Din pappa är lite lätt överviktig
[-] Du idrottar flera dagar i veckan
[+] Du har husdjur
[+] Du får månadspeng
[+] De flesta i din familj är blåögda
[+] Du äter McDonalds
[+] Du följer Melodifestivalen ibland

17/30

godkväll

Nu är klockan strax efter åtta och jag ser på ugly betty, mys :) har pluggat en massa idag och känner mig som vanligt jätte stolt att jag ens har orkat det, tänkte lägga in lite bilder på dagens outfit och fikat ;)



//Sandra

plugg/träna/fika

Nu är jag iaf klar med Novellen som ska vara inlämnad ikväll, den vart inte riktigt en sida och kanske inte så jätte bra men det duger väl, är inte så värst bra på noveller, skriver hellre längre texter eller berättelser och sagor, så svårt att skirva novell tycker jag, speciellt när man måste hitta på eftersom det ska handla om min framtid osv.. Men det funkar nog. Har börjat med pmf frågorna också, men har lämnat två som jag inte förtodd, jag måste fråga vår lärare imorn eller någon kompis som gjort dem ikväll eller imorn så jag får dem gjorda (den ska ändå inte vara inne fören på torsdag kväll + att den är frivillig). Sedan får jag se om jag hinner göra någon mer läxa, eller klart jag hinner eftersom jag inte ska göra något annat idag mer än att glo på tv kl 20-22.00 ;D

Kom på att tänka att jag och Lina ska prov-träna på friskis & svettis imorgon, tror det var spinning just då, har spinnat 100 gånger förut men inte på just friskis & svettis, så vi ska se om det verkar bra och om så ska vi köpa ett gymkort där, så man kommer igång med träningen innan jul :), Egentligen är det inte ens jobbigt att träna (om man förstås inte är ett stort fetto höhö) jag menar det är ju bara skönt, eller iaf efter när man känner att man gjort så bra ifrån sig och speciellt om man ändå vill gå ner i vikt och på ett bra sätt! Men det sitter mycket i det att man inte har tid, så är det för mig iaf, eller att jag är för slö för att orka ta mig dit, inte för slö för själva träningen utan att veta att man måste ta bussen för att komma dit osv, tanken är ännu värre nu när det är så äckligt kallt ute men ändå inte snöväder eller vinterväder, bara äckelpäckel väder^^ Men men, det ska som sagt bli skönt att komma igång lite så man får röra på fläsket som man brukar säga ;)

Mamma hade föresten köpt hem lussebullar, åh gud i love it, det är verkligen jätte gott och nä man kan äta hur många som helst när man väl har börjat ;) sen blev det kaffe till, inte bra, men gott, måste sluta med det genast, allt försämras verkligen, men har iaf trppat ner till 2, 3 istället för 5, 6 ^^ sen så har jag slutat att dricka det efter klockan 7 på kvällen eftersom det är det som håller mig vaken om natten, Men annars, vad kan man byta ut till liksom, finns inget bra, för te dricker jag ändå också jätte mkt av, hm vilka promblem jag har, haa! Men jag drack faktiskt också c-vitamin till fikat vilket är nyttigt och gott :)

Nej nu ska jag försöka lösa dem sista frågorna, annars får jag väl fråga mor min när hon kommer ehm från sin träning ;) hon borde nog fatta vad som menas, skcikar in min novell så länge, skriver sen!

//Sandra

Magnus Betnér

http://www.youtube.com/watch?v=eEw28P8pRl4&feature=related

Så grymt jävla skön haha :D (vet inte hur man laddar upp vidio än så blev bara länken)

tisdag

Gjorde eng nationella idag, hoppas det gick bra även fast det inte kändes så, blev jätte stressad och hade ont i huvet, sovit för lite såklart, hade jätte svårt att sova igår (som vanligt) Men ska försöka lägga mig extra tidigt idag iaf! Men som sagt hoppas det gick bra, vet inte hur man gör om man inte klara ett av alla nationella, det händer väl inget då? Vill ju inte få IG igen, då ger jag nämligen upp! Men men nu är jag iaf hemma, skulle haft pmf idag men hade så lång håltimma så jag gick hem, tänkte att det är bättre att plugga lite än att sitta och bara vänta, + att jag har ont i huvet som sagt och är lite smått förkyld :/ Men annars mår jag prima faktikst, känns bra att jag jobbat ordentligt med läxor som inte ska vara inne fören en lång tid framåt och så. Satt föresten inne och kollade lite på "din sko's" hemsida och hittade tre jätte snygga skor, eller två st men en av dem är i olika färger, inte heller dyra och deras kvalité på vinterskor brukar ju duga.. Vad tycker ni? vilka var snyggast?


380 kr                        380 kr                        440 kr

Nu ska jag skriva det sista på min novell eftersom jag inte hann klart igår sedan göra lite frågor inom pmf!

viktorias hjärta

Såg dokumentären viktorias hjärta och höll på att börja gråta, tycker det är så orättvist att det ska vara så, hon är liksom bara ett litet barn, helt sjukt när an tänker efter.. Jag tycker verkligen alla borde donera sina organ när man ändå dör, eller om man dör i en olycka utan att hjärtat tex förstörs. Jag vet att det kan kännas lite konstigt att ge bort sina organ, men jag menar, varför inte? du är ju ändå död och kan då istället ge ett liv till någon annan person som behöver det mer än din döda kropp. Självklart ska man göra som man vill coh jag tänker inte sitta och övertala någon men vissa borde kanske tänka efter iaf!

image150

"Just nu väntar sex barn på nya organ.

Viktoria, 8, är ett av dem."


Nu ska jag se prison break innan jag ska sova, godnatt! :)

Plugg/Jobb

Nu har jag pluggat sen 18 och det känns bra, var tvungen att skriva en novell till svenskan som ska vara klar till imorn kväll, emn skönt att göra klart den redan nu, vilket jag snart är klar med, sedan ska jag också börja lite smått med en frivillig läxa i pmf, varför den är frivillig är för att om man vill ha mer än g ska man helst göra den, och det vill jag gärna ha! Annars har jag inte pluggat så mycket mer än så. Men jag har ringt till Ellis jobb för att se om dem hade någon ledig plats eller så, det är ett telefonförsäljare jobb haha, inte det bästa, men bättre än inget, speciellt nu innan jul, så man kan få in lite pengar till julklappar och sådant :) Tjejen jag fick prata med lät trevlig och tyckte detsamma om mig så jag får komma och pröva på lördag klockan 13.00, ska bli spännande, hoppas bara jag kommer upp innan ett och att jag hittar! Men nu sla jag skriva det sista på novellen innan jag ska se en dokumänter som går på fyran klockan 21.00. skriver sen!

Kram

jag förstår inte hur jag lyckas

Hatar när den satans räkningen kommer hem, där det står hur mycket att har ringt för och man bara behöver ta en kort blick på papprerna för att se vilken som är min, jo självklart den med högst siffror, jag fattar inte hur jag lyckas varje gång alltså, det kan inte vara så svårt att låta bli att messa någon dag eller ringa någon dag, men tydligen är det det. Jag har sagt att jag vill ha kontantkort istället för jag klarar tydligen inte av abudomang (vet inte riktigt hur det stavas) men det tycker inte pappa osv, han tycker jag ska klara det ändå, och ja visst borde jag det, men fan det är inte mitt fel liksom, det känns tex inte som att jag skickat 105 sms den här månaden vilken jag tydligen ungefär hade gjort, och det känns inte som att jag pratat i nästan tre timmar den här månaden, vilket jag också gjort, jag förstår inte hur jag lyckas. Jag måste verkligen skärpa mig nu, men det är ofta för att många av mina kompisar skickar sms då gör jag det tillbaka, jag brukar nästan aldrig starta ett sms, och med ringningen är det ofta för att mina kompisar inte har pengar eller så & då måste jag ringa, väldigt irreterande men sant. Men nu ska jag verkligen försöka skärpa mig, innan december månad är slut får jag högst skicka 10 sms till och prata korta samtal. Men men nu ska jag plugga lite innan jag ska till mamma :)


love


1408

Kom att tänka på att jag såg en otroligt bra film i helgen, '1408' hette den och John Cusack är huvudrollen i filmen, han är både riktigt bra och lite sådär full/snygg tycker jag själv ;) Filmen var iaf jätte bra tycker jag, läskig men riktigt bra gjord faktikst! Filmen går just nu på bio, men Elli hade bränt den redan :) Förstod egentligen inte så mycket av filmen för den var väldigt komplicerad tycker iaf jag, men annars var den som sagt bra. Ger den en stark 7 av 10, och man kanske inte borde vara 12 år för att se den för som jag sa måste man vara med hela tiden!
Men nu ska jag skriva det sista innan jag ska sova, ha en bra fortsatt kväll!

image149

PUSS & Godnatt!


Back to hell.

Okej, plugg, plugg, plugg hela dagen idag haha, men det har faktikst inte vart så jobbigt som man kan tro, trist men inte jobbigt, jag menar vad ska jag annars ha gjort idag, sovit bort hela dan eller vadå, det va ändå trist väder ute osv, så hade ju inte precis något annat för mig, + att det är bra för mig, pluggar allt för lite annars.. Eller jag har ju inte pluggat hela dan, vaknade vid 12 och då tog jag det lugnt med en lång frukost och chill, sen som jag skrev förut var jag ute och gick med Camilla ett bra tag sen in igen. Sen har jag väl för det mest suttit vid datorn och skrivit på tre olika läxor, men jag vart ju klar med två av dem som egentligen inte ska va inne fören om två veckor typ ;D så känner mig riktigt stolt och duktig, haha! sen har jag ju inte suttit och råpluggat utan jag har ju pratat en massa med sara i telefon som jag inte träffat eller pratat med på typ två veckor sen lyssnat på en massa härlig musik :) Men apropå plugg, imorn är det Back to hell  igen :/ jobbigt, men sant, har inte vart i skolan på 4 hela veckor, pga praktik och lov, hur skönt som helst och nu måste man tillbaka. Men det är livet och det är bara att dansa med ;P Men men nu ska jag fortsätta lite med sista läxan som faktiskt råkar vara till imorn (vilket jag fick reda på för 1 timme sen) men är väl halvklar så det går nog rätt fort hoppas jag. skriver kanske senare igen, annars imorn!

image148
känner mig lite som den här snubben, haha :D

puss

Nöjd

Fredagkväll lugn hemma kväll, jätte skönt och mysigt, lite snacks och läsk med tv-tittande, lördag-dag chill, lite plugg, bara tog det lugnt och umgicks med familjen och systrarna :) Kvällen igår vart riktigt najs, fest med några av tjejerna, festen kom upp lite sent men vi drog dit ändå och hade jätte skoj, kom heller inte hem för sent, skönt folk och bara nykomlingar :) glömde kameran hemma så tog inga bilder men får se om någon annan tog så kanske det kommer upp senare!
gjort idag då, gick upp vid 12, åt och gjordde mig klar, camilla kom förbi och vi tog en långpromenad på två timmar och bara snackade en massa blarr, mysigt! Nu pluggar jag lite, inget det är bråttom med men skönt att få gjort, det är bara lite frågor om turism^^ men men skriver senare ikväll!

LOVE

kväll

lördagskväll och mkt har jag fått höra, jag tänker seriöst inte ta upp det här men vill bara att folk ska börja bry sig mer om sitt egna liv en andras specillt när det dem säger om den andras inte stämmer.

annars då, jo kanske fest på g eller bara lugn kväll gör faktiktiskt mig desamma just nu, men men..

lördags eftermiddag.

Oj var lite väl trött när jag skrev mitt förra inlägg hehe, inte full men trött, Aja det jag skrev stämmer väl delvis höhö! Men men, idag mår jag faktiskt jätte bra :) inte ont i huvet alls, inte i kroppen inte ens i halsen, fan va najs, så ikväll får man hoppas att något händer. Fia är ensam hos sin mors kille men hon vill inte dra dit folk vilket jag förstår till 100% mer än oss tjejer såklart, men tänk om det inte händer nåt då vill man ju inte sitta inne hela kvällen, men men vi får se hur det blir med det, ska ringa resten av folket lite senare, för nu ska jag plugga lite, inget som det är bråttom med men eftersom jag ändå inte har något annat för mig kan jag lika gärna börja lite ;) Ha en bra fortsatt trevlig dag, skriver när jag vet mer om kvällen!

Kram

'då två i din klass helt seriöst (det är 9 åriga barn vi snackar om här) KISSADE på sig'

Haha, jag är som ett litet barn när jag tänker efter, men vadå, det är exakt en månad kvar till julafton, så varför inte vara lite små happy 'yey'. Jo men visst är det för härligt, med snön liggande på marken, julmusiken som spelas i alla butiker + på radion, varför inte liksom, alla barn som skriker av lycka av att det börjar bli kallt, för då vet dem att det börjar bli jul och att dem snart ska få sina klappar, ja gud tänk på alla mat man får på julen och allt godis, alla varma jackor man börjar använda och sina skor, när lucia kommer och man väljer lucia, lillesysters och lillebrors julkörer att lyssna på, kalle anka på tv, hela släkten är tillsammans, inget festande även om julafton skulle råka vara på en lördag, man ska bara vara hemma och ta det lugnt, allt man har med advent i skolan och på dagis, och julkalendern alla barnen gillar, sen ska man tända ett ljus för varje advent som går, pulka i backen med småsyskonen, bygga stora snögubbar och snögrottor, stöpa ljus, äta knäck, ja bara ha det sådär riktigt jävla trevligt.. Nä men vafan är det här, tror ni jag sitter här och skriver och är seriös, vafan tänk om, man är inte 7 år längre utan 17, Snön skulle jag liksom gärna ta bort, eller det kunde völ för fan iaf vara snö och inte SLASK, julmusiken? det är för fan bara den 24 November och jag har hört så jävla mycket julmusik redan så jag tror jag snart tar livet av mig, finns ju ingen låt man kan lyssna på längre av jullåtar för att känna julstämning, och alla dessa barn, men vafan håll käften och va glad att du ens bor i fucking jävla sverige och får något alls, håller med där iofs, det jag förknippar med jul är KYLA, brrrrr. Men i helvete heller, varför säger alla att julmat är så gott, det består ju bara av lite olika rester kan man säga, köttbullar mums eller blä, korv bläääch, ja ni fattar vad jag menar, det är samma shit man får på alla högtider. Och godiset, men tack så mycket att man går upp ungefär 20 kg på julafton och dagarna innan & efter hurra! j för jag älskar ju verklligen att gå med världens fetaste jacka i minst två månader + se alla andra jävla ungar med sina nya snygga frächa fjollrövar, jag säger bara hur kan man vilja ha en sån, jo juste, vi bor i sverige och här har vi icke snö men kallt ska det vara , jo varför inte. Jo för i min härliga skola är det ändå lärarna som blir lucia eftersom dem tror vi går kvar på lågstadiet och skulle tycka det va lustigt bara för att det alltid är killar som
lir valda, hahaha så kul, not. MEN jag vill inte se på eran sugia julshow amanda, för dem suger, ni kan verken sjunga eller dansa, ni bara står där och ser söta ut, men knappt är ni det, eftersom jag har hemska minnen av förra året ni hade det, då två i din klass helt seriöst (det är 9 åriga barn vi snackar om här) KISSADE på sig och en spydde, hur fan lyckas en 9 åring med det, sen stodd resten av alla 30 barnen och peta sig i näsan, ja men gud så bra det var och så ska föräldrarna sjääääälvklart filma detta, det är för MKT! Speciellt när man fått höra att din lärare (+ min förra underbara lärare maggan) som var med och gjorde konserten, ha haft SEX på köksbordet en vardag klockan fem på morgonen :O det är ju mer än för mycket, det ända jag gjorde där sittande i min stol var att garva. Jo men visst kalle anka är kul, jo men visst det är en tadition, så varför i hela fuuucking friden har vi då köpt det på DVD? för att vi ska se det yttligare 100 gånger per år för att inte glömma hur trevligt och kul det är med kalle anka. Jo men okej, släkten är mysig, men snälla, jag tror faktikst att både amanda och douglas (minsta barnen i släkten) redan fattat att jultomten inte är riktigt utan att det antingen är pappa, allan eller morfar, dem är faktikt inte utvecklingsstörda. Nu kommer iofs julafton vara på en måndag men förra året har jag för mig det var på en lördag och då va man tvungen att umgås med släkten, okej det var julafton så ska väl inte säga att det va en pest, men jag menar kan man inte sätta julafton på en måndag eller tisdag varje år? nä för dte går inte! Men hallå, det här med advent och adventskalendern, dte är ju  bara sjuk, okej när man gick i trean och tände lite ljus, men om man går andra året på gymnasiet nu så börjar man ju fundera, TROR NI VI ENS BRYR OSS!? och alla jävla julkalendrar, det roliga är att dem varje år försöker göra en bättre till nästa jul men att dem bara blir sämre och sämre! visst det är jätte kul att åka ner för backen förutom att man får trehundrafemtioelva liter snö i jaacka, men att ta upp pulkan varje gång är ju bara för mycket, + att man alltid måste låna ut sina egna vantar för att lillsyrran envisats om att hon SKULLE HA DEM ROSA FINGERVANTARNA & INTE DEM LITE TJOCKARE TUMVANTARNA SOM RÅKADE VARA SVARTA^^ utan hem kommer man med tomatröda ringrar och frusen haka. Jag tycker inte ens om snögubbar och har aldrig gjort det, dem är läskiga och konstiga, dte är bara jobbgt och tungt att rulla dem, det är helt enkelt inte min grej, men hahah va gör det om 100 år för då kommer vi inte ha någon snö, fast det kommer vi vä inte i år heller.. Men ja jippi visst knäck är typ super gott, och just  däörför, jag vill inte gå upp yttligare 20 kg till, nej tack!

Nu när jag tänker efter så undrar jag varför vi ens firar jul, det är väl posetivt med julklappar om man en kommer på något att önska sig och att man är ledig två veckor från helvetet, men annars, jo juste det var ju för att Jesus föddes den här dagen, för han tror man ju så mycket på, nej ni får verkligen inte tro att jag inte tycker om julen, för då har ni fattat helt fel, nej nej, jag tycker bara att man inte behöver gå till överdrift, det är ju för fan bara JULAFTON!


Nu ska jag sova, är trött & vill vara frisk imorn så man kan hitta på härligt! <3

S&A

"Fan va jag hatar det kukfittarslet!" "Men du hatar ju för fan alla" "Amanda lilla, jag hatar inte alla, jag tycker bara illa om väldigt många."


fredag.

Sitter hemma nu i mitt rum med syster i mitt knä, har bestämt mig för att vara hemma ikväll, ska bli skönt + att jag fortfarande inte är helt bra, har inte ont i kroppen eller huvet, men är fortfarande lite små förkyld så satsar hellre på morgon dagen, eftersom tjejerna ändå också bara ska ta det lugnt :)  Praktiken gick bra på sätt och vis, belv jätte varm och så när jag var tvungen att springa runt trodde nästan jag skulle svimma, men det försvanna sen efter lunch så det var tur det! Fick massa godis (mitt favorit godis, TWIST) som avskedspresent (även fast jag har godislöfte nu :P) men men nu ska jag käka !

image147

Love

nej

Imorn är det fredag och jag känner mig fortfarande sjuk, det är inte shysst alltså, för det första vill jag inte vara sjuk, vem vill det, för det andra är det min sista dag på praktiken imorn och för det tredje är det för i helvete fredag imorn.. Säg inte att jag ska stanna hemma hela helgen, det vill jag inte, det orkar jag inte, det tänker jag inte.. Jag får väl hoppas att dte blir en lugnare kväll imorn och sen att det dyker upp något på lördag så kanske jag mår bättre då.. känns tråkigt att bara vart hemma idag, har ändå bara sovit bort hela dagen, bra på sätt och vis så man blir frisk men ändå, sov från 11 till halv tre, aja som sagt märker lite skillnad efter sömn och alvidon :P Tror hur som helst att jag måste gå till praktiken imorn även fast jag inte är helt frisk, eftersom det är sista dagen, kanske att jag får gå hem tidigare eller något.. Juste, apropå inget, fick mina kläder som jag betällde från H&M för jätte länge sen idag :D tröjan satt jätte bra och västen lika så, bekväma var dem också :) kanske lägger ut bilder på det imorn eller i helgen om jag orkar :) Så händer det något trevligt i helgen vet jag vad jag ska ha på mig iaf! Men men nu ska jag kolla klart på Medium sedan ta mig en lång dusch, sedan lägga mig, för är jätte trött just nu..  Ha en bra fortsatt kväll!

Love

ett år..

Nu har det gått ett år och jag har äntligen slutat tänka på dig, iaf på det där sorliga sättet, jag mår bra av att tänka på dig nu, eftersom jag tänker att det var bra att det egentligen inte var du och jag, hoppas du får all lycka med din nya tjej, fan va skönt, nu kan jag sluta tänka på dig, för all min tid!

Good by my old lover.


torsdag.

Nu är det redan torsdag och jag är hemma eftersom jag känner mig jätte seg och sjuk, vet inte vad det kan vara, hade jätte ont i kroppen i gårkväll + huvet, sen frös jag jätte mycket under natten, inte kul alls :/ Det är ju bättre nu såklart, men jag har fortfarande ont i huvet + att jag är jätte seg, vil ju inte bli sjuk till helgen vafan.. men men dem sa på praktiken att det var lungt så det var ju bra det :) men men nu ska jag göra mig lite käk, sen försöka att sova lite, iaf vila, kan ju vara det som jag sa igår också, att jag sovit för lite...

puss

megaseg

Är extremt trött idag, vet verkligen inte varför, somnade inte senare igår än bad jag brukar, men kanske att det börjar bli för lite sömn i helhet, vad vet jag.. Det gick bra på praktiken i dag, byggde barbie + utkläddningsstället :) Mamma bjöd på lunch på ett mysigt café i närheten, bordet bredvid oss satt B"kändisen" Martin Svensson som sjuger bl.a "du är så yeah yeah, wow wow" haha han av fin ;D När jag kom tillbaka efter lunch fick jag även besök av Tobbe & Wille som skrämde mig lite smått, haha trodde det var några kunder som frågade om något men det var dem ;) Stodd och pratade lite med dem innan jag jobbade vidare och dem skulle iväg.. Men men, nu ska jag käka, är döhungrig!

image146
Ett foto av Martin Svensson, sezzsxy ;D

puss!

God skatt.

Tja! Dagen har gått fort idag, fortare än vanligt, undrar om dte är för att det bara blir roligare för varje dag eller om det är något annat, idag byggde jag i alla fall tre stycken hyllor med leksaker, barbie, tingeling & flaxi-trax haha, dte var krånligt men samtidigt kul och så.. Åkte hem med Lenore, och vi gick av vid huddinge c med pendlen för att jag skulle lämna mitt CV, men "chefen" var inte där så blev ej av, åkte sedan hem till halv 7, pluggade lite sen åt jag middag. Kollade på Ugly Betty och Desperate Houswives med mamma och nu sitter jag här, reda för att bege mig till min sköööna säng, ska se om jag ska läsa lite sen bara sova eller om jag ska se en film eller kolla om det är något roligt på tv, men men, blir att jag skriver mer imorgon istället :)

image145image143
(Två av favorit serierna) :)

love and take care.


pussel

"Man brukar säga att livet är ett pussel, isåfall har jag många bitar kvar att lägga"


'Bara för att du sitter på toa behöver du inte mumla med mig i telefonen'

Jobbig men skön dag, eller jag är typ jätte trött efter helgen, men annars är det väl okej, har vart på praktiken idag, det var som vanligt, rätt kul faktikst som vanligt :) och fort gick dagen, fick jätte mycket gjort skönt! Nu är jag iaf hemma, har precis skrivit klart mitt CV jag ska skicka till Br-leksaker i Huddinge och så, för att se om jag kan få juljobb där! ska bara finslipa lite på det.. Kom lite försent i morse, eller kanske 15 minuter eftersom jävla busshelvetet var försenat på 9 minuter :/ men men, min handledare blev inte alls arg så det var tur det hihi.. Men nu ska jag ta mig en fika med mamma & CO och bara ta det lugnt framför tv:n innan jag skickar in mitt CV ;P


Har tänkt, tänkt mycket, men det man egentligen vill är något helt annat och det har jag ingen aning om..


lite piccccs från kvällen ;)


Och ja, klockan var ungefär halv 4 på natten på bilderna haha :D

men kul var det..

Oj, nu är det redan söndag, sorry för att inte skrev mer igår men hade fullt upp hihi, Nä men lördagen såg ut så att jag åkte och möte Lenore i huddinge c för att ge hennes och hannas dricka som jag hade haft hos mig, sedan ville vi inte bara skilljas åt direkt så vi gick och kolla lite i affärerna i kanske 30 minuter, visade tex jackan jag jäääätte gärna vill ha och lite sånt :) sen så gick vi till skilda bussar och åkte hem till var och än, när jag kom hem vid 4 tiden så packade jag ihop mina kläder och saker för att vi skulle äta ute eftersom amanda hade gjort mål haha, så så blev det, efter vi ätit skjusade mamma hem mig till pappa, där var jag ensam eftersom bror är i Åre och syster va hos farmor och pappa i kanarieöarna :) jag kom till pappa vid 7 tiden och då gick jag ducshade och bestämde vad jag skulle ha på mig på kvällen eftersom vi skulle med killarna på fest hos någon kompis till dem, vid 9 tiden kom Sabina och Lina, och vi började gör oss i ordning för kvällen senare vid 20 över nio kom Fia, innan hade vi precis förklarat vägen eftersom hon fick skjus och det gick ju inte så bra kanske? hahhaha :D men men, väl hos mej fixade hon sig med och vi drack lite innan vi skulle gå vid halv 11 tiden, vi möte Elli i Axelsberg och där kom Tobbe och häntade oss med en extremt het cyckel ;D hahaha! Väl på festen var dte iaf kul, det var lote stört folk, men kul :) bra musik tack varae killarna, (eftersom det annars skulle vart endast rock :P) men vi drack och hade det trevligt, man började undra vad det var för åldrar där eftersom alla tjejer var typ en meter långa, eller nästan alla iaf, sen så visade det sig att killens lillsyrra också hade kompisar där haha, + att jag senare under kvällen såg en tjej med en tjocktröja där det stod "since 1992" hahahaha, men kul var det.. Vid halv 2 tiden drog vi därifrån, och då va en vis person apfull hahah, nämner inga namn gumma ;D haha! men men, det tog ett bra tag innan vi kom hem eftersom vi gick ett bra atg på grabbarna, och sedan fick vänta 30 min på tåget vi skulle ta.. väl hemma gick vi och la hos och somnade direkt ;D

Söndagen såg ut såhär, Sabina och Fia åkte från mig vid 2, 3 tiden och jag kort därefter hem till mamma, där gjorde jag mig klar och åt sedan var det nästan direkt iväg på bio med killarna + Lina & Elli, det vart mycket folk, mer än jag trodde och det va kul :) Vi såg SAW 4 och den va helt sjuk hahaha, inte läskig men äcklig som fan! Men men nu ska jag ta mig en kopp te och bara at det lugnt innan jag ska sova :)

puss

Godmorgon

Godmorgon folket, Har nu sovit i 10 timmar exakt, det känns verkligen och det pehövdes verkligen, så nu hoppas jag det händer något ikväll för då kommer iaf jag vara riktigt pigg :) Idag på dagen vet jag inte riktigt vad som ska göras, jag hade tänkt åka till stan eller så, men jag har ädå inte så mycket penagr just nu så det struntar jag i, men kanske att jag ringer tjejerna och man kan ta en fika någonstans istället :) det är alltid mysigt och skönt! men men nu ska jag göra mig en kopp och äta lite frukost, skriver sen!

love

godnatt.

När jag verkligen tänker efter är jag glad att jag stanna hemma idag, har vart hemma hela dagen och med mamma hela tiden, riktigt mysigt och ovanligt :) men men nu ska jag iaf krypa ner i min sköna säng och sätta på en film sen försöka sova så jag ska göra något bra utav morgondagen och kvällen! :)

'Varför gör mig så förvirrad, när jag vart med om det förr'

Godnatt<3

"Jag grattar att din lilla bög åkte ut"

hahahahahahah sandra är överlycklig eftersom den lilla bögen åkte ut, som lenore sa när hon hade problem om en hemlig sak thihi "Men sandra lyssna nu" "jippi hahahahhaah" "Jag grattar att din lilla bög åkte ut, men nu får du ta och lyssna" hahaha, jag är larvigt överdriven men så jääääävla happy! :D

KRAAAAAAM!


Något folk bör inse.

Fredag, sitter hemma, i soffan, med vindruvor, läsk & mamma, kan det bli bättre? Ja! Eller nej, det är iofs rätt mysigt, det ända dåliga är att dte inte är något bra på tv, annars skulle det här vara en enkel och mysig kväll, men mamma är en sån som många andra mammor och familjer, hon vill se på Idol, och jag vill egentligen inte alls göra det för jag tycker det är ett så oseriöst och tröttsamt program, jag kan erkänna att det var bra för kanske tre år sen, men efter att Agnes kom så mycket som etta, började man undra vad som hände, är det juryn som är tondöv + resten svenska folket? eller är det kanske jag som är det? Eller som nu tex, någon kille med namn Mattias är kvar, det är ju mer än sjukt, det är ju fruktansvärt, han suger, suger, suger så jävla hårt att man bara vill skjuta människan, han tror han är någon jävla Danny, eller Måns-kopia, haha nej nej, inte för att jag tycker dem är super bra men dem har iaf en bra röst och ett shysst utseende. Men nej usch den jäveln är kvar, för att äckliga små fjortisar som min lillsyrra sitter och röstar på han för att han är ung och tydligen "snygg" i deras så kallade ögon.. Men jag ska inte sitta här och kritisera för mycket, det är inte hans fel att han är kvar, men jag blir bara så arg av att folk med ett nöje sitter och tittar på det här skitprogramet, nä förlåt mamma men du är konstig du och resten av svenska folket!

image125

Puss!

eftermiddag.

http://www.youtube.com/watch?v=ibceAPKotY0&NR=1 Vet inte riktigt hur man gör för att sätta in vidio från youtube och så men här är iaf länken till ett jätte roligt klipp :D

Föresten kom jag nyss hem, ha vart med mamma i Centrum, vi kollade lite i affärerna och jag frågade om juljobb på Br där, men dem sa att jag skulle komma imorn eller nästa vecka och lämna ett CV, jag som suger på att skriva CV :O men men.. Men mamma bjöd iaf mig på en fika, så blev att vi satt på ett Cafe ett tag, jätte god kladdkaka (A) & jätte mysigt helt enkelt, mamma bjöd mig även på en Mössa jag tyckte va så fin, en blus/tröja och en fondation ;) tack mamma :) kan lägga upp bilder sen! Men men, nu är jag iaf hemma och ska bara at det lugnt, kanske ta en power-nap snart, så skönt! Så får mna helt enkelt se vad som händer ikväll eftersom det är oklart, ska kanske höra med tjejerna om dem vill gå och se SAW 4 som har premiär idag haha, men vet inte om dem vill eller ens jag, den verkar ju bara så jävla SJUK haha! men men, skriver mer sen!



Puss<3

Grattis!

Tänkte bara skriva ett litet inlägg för Milton som fyller 18 år idag :O Grattis!
Hoppas du och killarna får det kul på krogen ikväll :)

image124

/S


sex and the city

Så nu är det äntligen helg igen och det kan man säga att jag är glad över, fast jag är otroligt trött och seg, sov inte så länge i natt, eller mellan typ 1.00 och halv 6, alltså inte mycket alls.. men men, blir så när man upptäcker att det är Sex and the City på tv, man kan liksom inte slita sig, även fast jag sätt varje avsnitt minst två gånger redan.. Men föresten va bra nu kom jag ju på en till greej jag ska önska mig i jul, Sex and the City boxen ;D För då kan man ju se dem när man vill istället för mitt i natten när man egentligen borde sova. Ja ja, varför jag gick upp halv 7 istället för halv 8, 8 var för att jag inte skulle till praktiken idag, utan istället till skolan för att skriva ett eng nationella prov ( eftersom jag fick ig i eng i ettan :/ ) Så har lite saker jag måste göra för att bli godkänd.. Men hur som helst så tror jag det gick bra, så håll tummarna för mig! Men nu ska jag ringa till min praktik och säga att jag inte kommer eftersom jag ändå inte kommer komma dit fören 1 + att jag är jätte trött och har lite små ont i huvet, hoppas det går över till ikväll om vi nu ska ut.. Men nu ska jag som sagt ringa dem sen joina mamma med lite fika :)

image123

Puss!

Godnatt!

Nej nu ska jag lägga mig & sova, inte allt för sent, helt perfekt :) imorn blire troligen fest på kvällen & på dagen blire inte alls mkt, men men, ska & orkar inte skriva mer nu, skriver imorn istället :)

Puss!

Minnen från sommaren

Var bara tvungen att lägga in lite bilder från när vi var på Gotland i sommar, vilket var en underbar och härlig tid, + att man lärde känna en massa nytt folk, vilket jag är jätte glad över nu :)



Vad kan man önska sig?

Vad ska jag egentligen önska mig i år? pengar är så tråkigt, eller det är ju guld att ha iofs, men jag vill gärna önska mig något annat än det också, men kommer inte på något mer än spice girls skiva, haha (A) aja det kommer väl med dagarna, men problemet är bara det att när man tex går i stan för att kolla vad man kanske vill ha så köper man det ändå själv tillslut eller iaf om man har pengar, men jag får väl göra så ändå .. Men men ska se klart heroes nu sedan krypa ner i sängen med en kortfilm så jag får sova iaf min åtta timmars sömn ;D

image91
Skivan jag önskar mig är blandade låtar från spice girls, haha, men erkänn, dem är BRA!

Löve!

kommer hålla mig varm i vinter

Mamma har vart en ängel & stickat en halsduk till mig haha, gulle!
(osminkad & härlig bild) ;D

Så kan det gå när inte haspen är på..

Nyss ätit och kommit hem från praktik, skön att vara hemma, är jätte trött, sovit dåligt i natt, eller inte dåligt men kanske inte så länge vilket inte är så bra.. Men kom på att tänka på en sak som hände igår, väldigt irreterande och ja bara irreterande, jag och dem andra praotjejerna hade för en gång skull lite kul, vi brukar aldrig jobba tillsammans annars men nu var det ont om jobb så alla hjälpte till med en vägg, plötsligt ser vi en pruttkudde och ni kanske förstår vart det leder, det leder iaf till skratt som kanske varade i EN minut, sen tänker vi, "äh bäst att börja jobba igen" så det gör vi.. En minut efter att vi börjat jobba igen kommer en tjej som jobbar där och säger att Sveriges, Norges & Danmarks Br-chef va inne i butiken :O och hade sagt till henne "Jaha så ni låter era praoelever skratta och inte göra något" och guuuud så pinsamt, alltså annars har vi alltid vart jätte duktigt och sköt allt, men jag menar han va typ dum i huvet för han blev arg på dem andra i personalen bara för att en sak stod lite snett, helt sär, det ända han gör själv är liksom att kolla så allt ser okej ut.. men men, så kan det gå när inte haspen är på, Ja ja, nu är det lugnt, hoppas inte att dem inte vill att jag ska jobba där nu om jag tänke söka juljobb haha, men tror ändå jag ska fråga på Br i Huddinge eller Skärholmen istället :) Annars har dagen på praktiken vart skön idag, fick mycket gjort och även lite snack med dem som jobbar där, dem är jätte trevliga, iaf killarna som jobbar där :D Men nu ska jag fika lite med syster som är här & mamma :)

Puss!


'

'Fortsätter det såhär, kan jag samla en hel burk med det, ja jag skulle nästan kunna sälja allt sen, för en lite mindre slant, men det är ju så mkt, så varför inte ta i lite, jo det gör vi'

Lista igen ;)

Vad har du för mobil?
Motorola, Dolce & Gabbana.
Hur många tv; apparater har du i ditt hus?
Två hos mamma och fyra hos pappa.
Har du någon mp3/ipod?
Ja, en mp3.
Hur många telefoner finns i ditt hus?
Två hos mamma och 12 hos pappa.
Hur ofta sitter du vid datorn per dag?
2 timmar sammanlagt kanske.
Hur ofta sitter du vid tv;n per dag?
2 timmar här med ungefär.
Hur ofta festar du per månad?
Minst 4 gånger högst 8 ;)
Är du en sån som sover länge?
Jo faktikt, eller på helgerna alltså.
Film/Tv/Bio eller dator?
Bio och film älskare!
Godis eller riktigt god mat?
Riktigt god mat.
Läsk eller alkohol?
Beror på, men klart man hellre dricker läsk hemma och alkohol på fest :P
Fest eller myskväll?
Beror på humör.
Familjemys eller kompismys?
Både och.
Har du pojkvän?
Nej.
Är du deprimerad?
Haha, nej nej.
Går du på någon sport?
Inte just nu, men tränar så ofta jag får tid.
Hur ofta shoppar du kläder/smink osv?
Smink är olika, när det tar slut liksom, kläder 2-3 gånger i månaden kanske.
Är det ett måste för dig att sminka dig varje dag?
Inte ett måste, men hellst.
Sminkar du dig mer på fest än en vanlig skoldag?
Jo lite mer iaf.
Hur ofta äter du på resturang?
Varje dag nästan, eftersom vi har matkort i min skola.
Åker du mest bil/buss eller tåg?
Buss.
Bor du med båda föräldrarna?
Jag bor HOS båda men inte med båda samtidigt.
Vad gjorde du i helgen (fredag-söndag)?
I fredas var jag på partaj och i lördas var jag hemma hos fia & chilla galet.
Hur är ditt humör just nu?
Seg men glad.
Vad var det sista du gjorde innan du gick och la dig igår?
Stängde av tv;n
Vad ska du göra nu?
Göra te sen se klart på Desperate Houswives.

Lista jag hitta från en annans blogg.

Hur svarar du i hemtelefonen?
Aah det är Sandra.
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Tja det är Sandra eller bara hallå.
Ringer det mycket till dig?
Jo, det tycker jag det gör.
Ringer du mycket?
Ah eftersom ingen av mina kompisar har pengar på mobilen.
Vem ringde dig senast?
Mamma
Hur mycket pengar har du?
Ska jag vara helt ärlig så har jag 50 öre exakt, sen är två kompisar skyldig mig 60 spänn var ;)
Senast kramat och när?
Amanda (lillsyrran) nyss.
Sov du ensam?
Ja.
Vad ser du fram emot?
Helgen.
Vad vill du ha just nu?
Kaffe .
Vilken buss åker du oftast?
76;an.
Årstid är det nu?
Höst/vinter.
Vad åt du senast?
Kladdkaka.
Är du polare med grannarna?
Faktiskt med en granne hos mamma som joinade oss för några helger sen när jag hade partaj.
Har du varit på ett party?
Inte ett men hundrafemtioelva kanske ;)
Var är dina syskon just nu?
Äldre bror & syster hos pappa, yngre syskonen ute.
Vilken tid gick du upp imorse?
Åtta.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Hade precis somnat.
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar på klockan sen in i badrummet.
Vad ska du göra efter det här?
Dricka mitt kaffe och ta en till bit av kladdkakan (A)

picccccs

Lite bilder bara :) En skit fräsch väska jag hitta, mina skolfoton (A), kaffe<3


Jag skulle inte ha sagt det bättre själv.

Nämen! Hemma från praktiken, eller kom hem för ett tag sen, fick sluta lite tidigare idag eftersom inte min handledare/chefen var där, så en kille som jobbar där sa till mig att jag fick gå bara jag inte sat det till någon haha ;) men men, vägen hem gick ovanligt bra, allt matcha skitbra, bussen kom efter en minut samma sak med tåget och nästa buss efter fem, helnöjd haha, om man jämför med igår dåra, jag ursäktar föresten för mitt utbrått men ibland får man verkligen NOG! men men, sitter iaf hemma i vänta på att middan ska bli klar, är jätte hungrig.. Idag fick jag bygga upp en massa nya vägger och så, först skulle jag bygga klart dockvägen jag gjort sedan fick jag och fatama (Emilia i slutet) göra en annan vägg med klossar och en massa killleksaker, det var kul men jobbigt och tungt att göra om hela vägen eftersom man måste byta hål på hyllorna OSV ;) sedan fick jag göra en till vägg men den var lätt så det gick undan.. Juste nu när jag kom hem sa även mamma att mina skolfoton kommit :O vart livrädd men som tur var så var dem helt okej iaf, inte bra men helt okej :P Nej nu blir det att hjälpa mor min med maten så det blir klart snart (A) skriver sen!

puss!

Jag är inte gud

Okej nu har det till och med gått så långt att hastalapastasandra tänker skriva ett inlägg om detta, tänkte inte på det förut idag, kan det kanske vart för att jag inte hörde vad jag tänkte tack vare dig? Jo det jag menar är när man kommer till bussstation och precis missar bussen, ni vet ju hur lagom gald mab blir då, jo jätte Happy! Sen så får man vänta 10 minuter på nästa istället för 5 för att det är fucking jävla oväder ute (nästan), sen völ på bussen så släpper man ut håret, ni vet tjejer när man haft dte uppe hela dagen och tar ut det, ni vet hur snyggt det brukar vara då, Inte :) det ser helt enkelt ut som en risboll, höhö, så jag försöker borsta det emn borsten är dum och vill inte sammarbeta så jag tappar dne på bussgolvet, i en lite slaskig pöl en 4 åring lämnat efter sig från sina härliga prickiga gummistövlar, tack! så då fick jag skita i det coh sätta upp det igen, när jag tillsut kommer fram till tågstation så får jag rusa av efterso, jag satt kvar lite för länge än vad jag borde, men jag hinner av, efter att fått sådär än femtioelva snea blickar av 70 och 80åringar, men gå & dö för i helvete tänker jag! jag fortsätter mot stationen och jag drar mitt kort, det börjar pipa, oj jippi va bra härligt, än gång till, nej liksom jag vill ner till tåget nu, det kommer snart, det funkar, åh tack skönt bra! jag kommer fram till skylten där tiderna står och vad tror ni händer nu, så tåget är 7 minuter försenat :) YES! tänker INTE sandra, då tänker sandra, jag kunde lika gärnas stå vid spärren och jucka med mitt kort eftersom det var roligare än att ställa sig nere i kyla för att vänta på det jävla tåget, men nej nu var det som det var och jag är inte gud så jag gick ner till tåget, stod där och hutra i NIO minuter efterso det var försenat ytligare 2 minuter, grrr. Sen började det hela, för det jag nyss vart med om var bara början. Jag gick på tåget, eller gick & gick jag trängde mig in eftersom alla andra gjorde det och eftersom tåget var lika trångt som en, jag vet inte och vill inte veta, ja iaf, det var trångt! man stodd där och trängde ihop sig och hoppades att inte mobilen skulle ringa eftersom jag har hastalapasat signalen på högsta volym (eftersom jag inte hör den annars) eftersom jag inte kunde ta upp den för mina händer var pressade mot stolpen i mitten..men inte nog med det, sedan kliver en stor mörk kille in (lägg märke till att jag anvönder fina ord) och tror ni inte hans mobil ringer, jo men visst och han besvärar sig inte alls med att ta upp den, nej nej, sedan låter det på ett ungefär såhär när han "pratar" om man kan kalla det att prata "jalla mannen, ah azzå abo du e fett skön länh, va skojaru, serri? nä fan va häftigt, okej okej, ja ja, ABOOOOOOOU, nä jag ba gittade, ja men va fan va skulle jag annars göra länh? Fan vadå? jaha, nä bangar inte, fest? okej, mohamed? kommer kommer gör jag, abou, okej, vi ses vi ses ey" Därefter kommer min favorit, han tar upp sin jävlas ipod och tror ni han ens tänker tanken att han står tillsammans med femtioelva andra personer, nej nej, varför ska han det? nej han sätter den på högsta volym och börjar digga med med fötterna, nästan på mina fötter :O Så i mina stakars små öron spelas nu på högsta volym "You can put the blame on me" Alltså ABOOOOU! Det är inte så att jag blir arg, jag blir mer skrattretande för att det var så sjukt högt, som jag sa till sabina, "det var inte högt, det var sjukt högt" "han kunde lika gärna dela ut hörlurar till alla på tåget, för vi skulle hört lika bra då med" "elr varför inte haft med sig hela cd-spelaren?" "Bjud på lite mer ville jag skrika, Höj lite till så dem i sista vagnen hör också!" "Kom igen" men jag var för trött för att bry mig eftersom jag hörde röster u huvet, allstå jag är inte konstig som ted gärdestad eller så, utan mer röster som kommer från praktiken... det värsta var över, trodde jag, trodde ni, men nej när jag kommer fram till min buss har den prescis gått så jag får gå hem i 25 minuter i regnet, överlycklig och happy som jag var redan från första början jag gick från praktiken..

det jag vill få ut med dett är, använd hörlurar som endast gör så dina öron hör, lär er prata svenska iaf på tåg i min närhet, för jag tycker abou låter som aladins apa (jag är inte rasist jag har bara lite tankar) sen att gamlingar borde lära sig att allt kräksar inte kring er, eftersom det var dem som puffade på som mest och trängde sig som mest, annars var det väl inget mer, jo juste, gud om det hör detta, kan du göra så att det aldrig mer regnar?


Måndag.

Andra veckan på praktiken redan och det känns bara bra :) äntligen börjar dem ändra ut lite leksaker som låter och som har en egen tv, eftersom att varenda lite unge som går in i butiken trycker minst tre gånger var på en docka, då kan ni ju gissa hur många gånger man hör dockan Dora :O efter att ha jobbat med samma sak på ett ställe bredvid i tre timmar, hm ja kanske femhundrafemtioelva gånger :) inte kul, sen den där jävla tv;n "Snabb & smart!" jag dör på riktigt, men som sagt, nu har dme byt ut det :D & eftersom jag gjorde om dockväggen så tog jag ju bort Dora :D men men "nog om det!" Praktiken är iaf som sagt fortfarande nice och tänker i slutet av veckan eller början av nästa fråga om juljobb :) Annars har jag inte gjort mkt idag, har precis ätit efter att jag kom hem och nu sitter jag här ;) Jo juste en sak :O :O :O  Jag kom på NU att jag missade Prison Break förra måndan :O vafan, fattar inte varför och hur, men men ska se det idag så får jag hoppas att jag hänger med ändå! Men men nu ska jag chilla galet, puss!

snodde av sabina som också snodde den ;D

Hur lycklig är du?

[ ] Du har en pojkvän/flickvän
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har en mobil
[x ] Du har en iPod/MP3 spelare
[ ] Det finns en pool på din gård
TOTAL: 3

[x] Du klär dig som du vill
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum
[x] Du har aldrig blivit nerslagen
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på
[x] Ditt rum är stort nog för dig
[x] Människor tycker om dig för den du är
[x] Du har varit på konsert
[x] Du har över 50 kompisar på facebook
[x] Du har bilder på facebook
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på facebook
[x] Du får tillåtelser
[x] Du samlar på något normalt
[ ] Du längtar till skolan
[x] Du önskar inte att du var någon annan
[ ] Du spelar någon sport
[x] Du brukar göra något efter skolan
TOTAL: 15

[ ] Du äger en bil
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar
[x] Du är nöjd med ditt utseende
[x] Du har bra självförtroende
[ ] Du har aldrig fått ig
[x] Du har vänner
TOTAL: 3

[x] Du bryr dig om folk
[x] Du är nöjd med ditt liv
[x] Du kan mer än ett språk
[x] Du har ett husdjur
[x] Du kan hela orden från 5 låtar
[ ] Du har inga fiender
[x] Du är en ganska snäll person
TOTAL: 6

antal x= 27*3= 81
multiplicera antalet x med 3
Resultat: 81 %  Lycklig!

Jag är så jävla lycklig :D (vilket stämmer, så ta dig)


dagen..

Dagens vill ha: en man
Dagens klädsel: jeans, linne, kofta
Dagens smink: svagt med puder & mascara
Dagens frisyr: uppsatt lite halft
Dagens låt: magnus ugglas skiva
Dagens gjort: vart hemma hos fia & hos pappa
Dagens saknad: mamma
Dagens dummaste: att det blåser
Dagens misslyckande: inget än
Dagens drog: mjölk
Dagens köp: inget
Dagens godis: en lite chokladbit
Dagens humör: seg men glad

()

'Det är enkelt att förstå när man är van'

Söndag.

Nämen! haha, oj har glömt att skriva på ett tag (en dag) men har haft lite att göra så har inte hunnit/orkat ;) men men, Fredan hos Jossan vart iaf lyckad, alla mina tjejer kom till mig först förutom Lina, men iaf Elli, Camilla & Lenore :) vi fixade oss och snackade sedan drog vi, och som tur är bor Jossan bara 5, 10 min från mig när man går, så nära vara det, sedan kom också Lina dit vid 10 tiden och vi hade kul, drack, snacka, prata med nytt folk och dansa, sedan fick som tur grbbarna också komma för Jossan efter att vi tjatat lite (A) Det var Ivar, Tobbe, Hampus, Viktor, Snaiiiden och Milton som kom, jätte trevligt att träffa dem :D men men kvällen rullade på och det var kul som sagt, sedan blev dte att bege sig hem och vi skilldes åt utanför mig vid tre tiden, kom hem och somnade direkt i min sköna säng. På lördag morgonen vaknade jag vid halv ett tiden och då gjorde jag mi i ordning för att åka till Stan och Fia, väl hos Fia pratade vi en massa skit och sedan skulle Emilia klippa mig eftersom hon går frisörlinje och är riktigt duktig, så blev att jag klippte mig och jag tilloch med klippte LUGG :O kan sätta in en bild längre ner sne så får ni ser hur det blev ;) jag är iaf nöjd! sedan började vi med maten och åt, vi drack inget eftersom vi inte visste hur vi skulle göra senare, vilket var tur eftersom de blev att vi bara va hemma, jag skulle dragit till Charlies bor med tjejerna, men eftersom hälften banga och några skulle nån annansstans så sket det sig och vi kollade på film och mös hos Fia istället :) men det va skönt det med! Nu är jag iaf hemma och gör inte mkt, ska snart packa för att bege mig till mor min :) men men skriver senare!



Kram!

Dagen.

Dagen har vart skön men ändå jobbig och stressig, men nu är jag iaf hemma och har precis ätit middag och sitter nu bara och slappar här framför datan, men ska strax ta en lååång dusch :) Dagen såg ut såhär, Jag började åtta istället för 10 men fick då sluta två timmar tidigare, alltså 3, då jag åkte hemåt för att möta elli, lovisa och ronja (jätte kul att träffa ronja föresten :D var så länge sen), sen så skulle vi fixa lite kroek och det tog sin "lilla" tid haha, men men tillslut så fixades allt.. innan på praktiken gick det bra, jag var där innan öppning, så jag hängde upp en massa prislappar och skyltar i hela butiken, sen fick jag damsuga hela butiken vilket tog ett jävla tag och var jätte jobbigt, blev varm efter bara tio minuter och då var det 30 minuter kvar typ.. men men, sen kom dem andra prao tjejerna, Fatma och Emilia och då började dem hänga upp och lägga fram den nya julkalenden och jag började fixa med alla julsaker och det, men men, iaf så blev hela julväggen klar och jag är riktigt nöjd :) sen åkte jag och mötte tjejerna och nu är jag äntligen hemma (har väl vart det i nästan en timme iofs) men men, ikväll så blir chill/krök/fest, man får se vart det leder, ska bli najs iaf, eftersom förra helgen sög möööörra.. höhö! Så det blir att träffa alla tjejerna, antgligen dem vanliga, Lina, Elli, Lenore och Camilla, ska bli skit kul att träffa camilla som vart bortrest i två väcker i indien :O :) men men, sen vet jag inte om vi blir fler eller ej, men kanske, sen ska vi ju såklart inte bara sitta vi uten vi ska hem till en annan tjejkompis som ska ta dit en massa folk, ska bli kul! Men men nu ska jag duscha och fixa lite i mitt rum innan Elli kommer för att fixa oss innan vi går :) skriver kanske senare, annars imorn!

Kram!

fuck

Jag hatar dig din jävla fan!

Om moi

Snodde den här listan av sabina :)

Hur gammal är du?
fyllde 17 i augusti

Hur lång är du?
164 cm

Vilken är den senaste filmen du sett?
 
film "superhjältarna" igår (A) Bio "Mr Woodcock"

Vem ringde dig senast? 
Fia

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
 
Ringa!

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Har aldrig vart gifta, men flyttade ifrån varan för tre år sen

När såg du senast din mamma?
Igår

Vilken ögonfärg har du?
Grön/grå

 När vaknade du i dag?
 
Halv åtta

Vilken är din favoritplats?
 
Dansgolvet/sängen/badkaret

Vilken plats föredrar du minst? 
Hiss

Var tror du att du befinner dig om tio år?

I Johnny Depps hus

Vad skrämde dig om natten som barn? 
Inget eftersom jag alltid kollar under sängen innan

Vad fick dig verkligen att skratta senast?  
På praktiken idag

Hur stor är din säng? 
Har ingen aning

Har du stationär eller bärbar dator? 
Både och

Sover du med eller utan kläder? 
Inte kläder men pyamas, haha

Hur många kuddar har du i sängen? 
5

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? 
Strumpor<3

Är du social? 
Ja

Vilken är din favoritglass? 
Alla möjliga men allra mest vanlij

Tycker du om kaffe?
Ja tyvärr

Vad dricker du till frukost? 
Kaffe eller te

Kan du spela poker?
Lite kanske?

Tycker du om att mysa/kela? 
Jora

Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Många med samma siffra men ingen med exakt samma

Kan du några andra språk än svenska?
Bad english

Har du någonsin åkt ambulans? 
Nej

Äger du dyrbara smycken? 
Sånt ska man väl inte tala om

Flirtar du mycket? 
Jo, folk brukar säga det

Kan du byta olja på bilen? 
Vet inte, men på moppen kan jag ;)

Vilken var den senaste boken du läste?
Jag minns inte vilken den senaste var, men nu läser jag "Våld, en historia om kärlek"

Läser du dagstidningen?
Rätt ofta

Prenumerera du på någon veckotidning?
Har gjort men inte längre, köper istället lite olika när jag har lust

Dansar du i bilen? 
Om det är en bra låt så vickar man ju alltid lite på höfterna? hahaha

När var du i kyrkan senast?
I lördgas då det var allahelgona helg (halloween) för att sätta upp ljus.

Godmorgon!

Nu är kla 9.00 & jag ska precis åka till min praktik, ska bli kul såklart, men först ska jag fixa mig lite till innnan jag drar.. skiver när jag kommer hem igen!

Kram!

Natti Natti

Förlåt att jag inte skrivit fören nu, haft mycket att göra, eller egentligen inte men har inte orkat fören nu ;) men men dagen på praktiken var i ungfär samma ordning som i går och i måndas, igår tog vi ner alla halloween grejerna och nu satte vi upp alla julgrejerna, som jag sa igår, jo jag vet "redan" ^^ men men, det var kul men slitigt, fastnade även i hissen med en annan tjej som också praktiserar där, väldigt läskigt men det fixade sig tillslut ;D när jag kom hem vid 6 tiden åt jag lite sen drog jag ut i regnet för att gå en långpromenad med Lina :) vi var ute i nästan två timmar, jätte skönt och kul att prata såklart, blev mkt prat om helgen, vad vi ska göra osv, men vi hoppas på fest eftersom förra helgen var så lugn.. Men men nu ska jag krypa ner i min säng för att sova min 8 timmars skönhetssömn som jag mkt väl behöver :D

jag efter... halloweenfest haha :D

Godnatt<3


.

Nu blev det lite småsent ändå :/ men men, kollade på film så då blir det så, men den är så roliig så det är whatever ;) men men, har inte så mkt att skriva mer än det, så ha det så bra så skriver jag igen imorn :)

Godnatt<3

godkväll!

Praktiken idag va också nice :) jobbigt och slitigt men jätte kul, fick göra en hel del, men det var som sagt bara skoj.. Imorgon ska vi börja ta upp julgrejerna och så, jag vet vad ni tänker "redan" men så är det ;P vi tog bla ner alla halloween grejer idag tog några timmar för två tjejer.. men men nu ska jag se klart filmen jag ser "Starsky & Hutch" ;D med Ben Stiller & Owen Wilson, älskar dem båda haha :D skriver sen!



Kram!

en tanke..

Jag förstår inte varför jag skriver och tänker på dig, för jag älskar dig inte, jag är inte ens kär i dig, jag får bara ont i mig av att tänka på dig, för egentligen känner jag i mig att jag bara gillar dig...

god kväll.

Såg att pappa hade köpt "spider man 3", så blev den, super bra film, nästan bättre än ettan :) sorligt slut men ändå väldigt bra och fint! men men, hoppas det  blir en lika kul dag imorn på praktiken som det var idag, för isåfall ser jag fram imot det :D men men, nu ska jag läsa lite (A) och lyssna på lite skön musik innan jag ska sova.

image80

Godnatt<3


slut..

Jag är slut, verkligen helt slut efter min praktik dag, då kanske ni tror att jag har jobbat och slitit som fan hela dan, hm ja okej det har jag ju iofs, men jag har inte haft tråkigt, tvärtom, dte har vart så jväla kul och all personal där är astrevliga, jag får göra jätte roliga saker och jag är verkligen nöjd med platser jag valt :D det är nästan så att jag längtar till imorgon då jag ska dit igen höhö (A) jobbar föresten mellan 10.00-17.00 inte farligt alls och fick välja tiderna själv :) vill jag får jag komma på någon helg också och få ledigt en vardag osv, helt perfekt! men men som jag sa är jag jätte trött, så nu ska jag hämta mig lite glass, ramlösa, en film och lägga mig i min säng (A) men om ni skulle gå in på Br-leksaker i ringen så vet ni att det är jag som gjort "miniköket" för barn, bondgården, smink & smycke väggen m.m. :D ;)


image79
Kram!


Godnatt!

Nu har jag sätt klart filmen, det blev den första "Being Julia" :) den var faktikst riktigt bra tycker jag, en bra handling och bra skådespelare, det var en dramakomedi, den bästa slags filmtypen tycker jag själv! Föll lite för en riktigt söt kille i filmen, skulle föreställa sig att vara Julias son, han heter Tom Sturridge, riktigt söt/snygg (A)
men men bli att jag sätter ut en liten bild på han längre ner, för nu ska jag lägga mig och sova, ska upp klockan halv åtta imorgon till min praktikplats, önska mig lycka till :)

image78

Godnatt!

söndags kväll..

Har nästan precis kommit till pappa, skönt att sitta med datan i sitt rum ostört eftersom vi bara har en data hos mamma som är i hallen, men hos pappa har jag en egen bärbar i mitt rum :) men men, annars är det väl sådär att vara här, trivs nästan bättre hos mamma, eller det är svårt det där, har närmre till dem flesta kompisarna hos pappa och skönt att bo i en stor villa + att få träffa bror & äldre syster som bara bor här, men annars gillar jag mammas lägenhet, det är någon slags skön stämning där, gillar det väldigt mycket + att jag är en riktig mammagris (A) men men.. nu är det söndagkväll och hela lovet har redan sprungit iväg, det har verkligen gått fort, visst har jag väl hunnit med endel, men ändå inte, känner att jag sovit bort ganska mycket tid genom att ha sovit till 1, 2 några dagar, inte bra alls.. men annars har det vart lyckat, hade iofs velat åkt till k-holm och hälsat på mina sysslingar som jag inte alls ofta träffar även fast vi har jätte kul tillsammans, men det får bli på jullovet eller någon annan helg det  :) annars har jag väl gjort rätt mycket i veckan, filmkvällar, festat, umgåts, shoppat, bio, kalas m.m. :) Juste hade nästan glömt det, imorgon är det inte skola som gäller och inte veckan efter det heller, ja eller helt enkelt inte på tre hela veckor eftersom vi ska praktisera, ska bli super kul det tycker jag, hoppas bara inte min handledare är jätte sträng eller vad man säger och bara jag inte behöver göra jätte jobbiga och konstiga saker så blir jag nöjd, men Br-leksaker låter ju inte så trist så det ska nog funka tror jag! ska vara där klockan 10.00 imorgon men har ingen aning om när jag får gå hem, jag antar att vi ska betsämma tider och sånt idag och att det kanske blir lite lugnare och så, sen så skulle jag ju jätte gärna vilja ha jobb där i jul, så måste verkligen försöka smöra lite dem här veckorna så det blir lättare att få jobb eftersom jag vet att dem behöver hjälp i jul ;) men men jag tror att jag ska göra mig en kopp te nu som vanligt sedan sätta på en film här på datan, jag har inte riktigt bestämt mig än, antingen blir det en film som heter "Being Julia" som jag tror mamma fått av någon tidning, har aldrig sätt men som jag ändå vill pröva att se och kolla vad det är för film, den ska iaf utspela sig att vara på 30 talet.. eller favoritfilmen "Moulin Rouge" :D eller "sagan om konungens återkomst" haha, tycker faktikst den är jätte bra, emn eftersom jag ska lägga mig tidigt ikväll blir det nog någon av dem första :) skriver sen vilken jag såg!



Kram!

grr

Alltså grr, orka att det händer såhär mycket ikväll (NOLL), blir så förbannad, vissa helger händer det as mycket som man vet inte vad man ska göra och vissa inget, som ny tex^^ antagligen blir det bara chill med tjejerna eller något, jag har ingen aning, just nu är jag bara riktigt jävla irriterad och sur, vill kunna gåut på krogen som gräbbsen ;O men nej nej, här fyller man år sent som fan, helvete! Men men, maten blev iaf god :D haha, nu sitter jag med lite cocacola och en damsugare så får man se vad som sker, kanske att något dyker upp, säkert, men det är kanske vid 12 tiden eller nåt skulle jag kunna tänka mej och då är jag inte sååå sugen på att dra ut^^ men men, ses!


Min mat :D (ser kanske inte jätte gott ut men det är det)

Kraaam!

lördag..

Hemma från kusinerna och kyrkogården nu.. alla hade gjort det jätte fint med att sina ljus, verkligen jätte vacker att bara stå och titta på det.. väl hemma hos mamma igen, ska jag laga mat, blir världens godaste recept från min syster, i love it.. efter det tror jag det bli utgång men är inte säker för har inte pratat med så många och det kanske inte händer nåt, men hoppas kan man! :) men men nu ska jag fortsätta med maten, skiver senare!

Receptet till den urgoda maten jag ska laga :)

FLÄSKFILÉ I UGN


Fläskfilé

Salami

Grädde; 3-5 dl beroende på hur mkt sås man vill ha. Man kan även spä ut med lite mjölk

Ädelost

Ost

Salt och peppar (andra kryddor)

Lök

Vitlök

Rensa fläskfilén

Stek lite lätt tills köttet fått ljus färg (behöver inte vara helt genomstekt eftersom den ska in i ugnen sen)

Skär sedan jack genom halva filén med jämna mellanrum


Blanda grädde, kryddor, vitlök och ev. smak som ädelost och chili.


Lägg filéerna i en form. Salta och peppra på.

Stoppa ost och salami (ev. lök) i springorna.

Lägg ev. ost, ädelost på köttet.


Häll gräddsåsen över.


In mitt i ugnen i ca 30 - 40 min. i 225 grader

Se efter så inte osten blir för bränd.


Ta ut, låt svalna och servera gärna med potatis och en härlig sallad.



Kram !

natti

Blev en lugn men härlig hemmakväll ikväll :) med mamma & idol och godis såklart! & nu hade jag redan tänkt lägga mig, eller ska sätta på någon film först, sen försöka sova eftersom jag ska på kalas imorn hos mina kusiner.
skriver imorn!

image72
Min söta lenore i söt mössa på indiska :D haha!

Kram!

heldag.

Hej! idag blev det att ställa klockan på 11.00, även fast jag sovit över hos lenore, på kvällen igår så kollade vi på sex avsnitt av "skins" jätte bra serie faktikst, ska se dem andra tre någon annan dag med henne eftersom hon laddat ner dem :) men men, vi gick upp vid halv 12 ungefär, duschade och åt lite frukost, gjorde oss i ordning och tog bussen och tåget in till stan så var inne till två ungefär, lenore byte lite saker hon skulle byta, sen skulle vi käka på sandys, deras wrap är det bääääästa haha, fast sen blev det ändå makkkkfethoe, usch inte bra, men jävligt gott! sen så fortsatte vi att kolla runt i stan och jag köpte faktikst två nya grejer, ett nytt linne och en mössa, jätte fina och söta båda två :D lenore köpte också en mössa och ett puder, annars inget mer.. vi var drä en stund till sen åkte vi hem till var och än, nu sitter jag och dricker kaffe och äter damsugare :O muuuums, har precis ätit middag med! men men, angående kvällen, hmm på ett sät är alla sunga på fest, men ändå är ingen det och alla är borta eller sjuka, så blir nog att satsa på morgon dagen istället och chilla galet ikväll istället! så hej hej så länge för nu ska jag se idol med mamsen :) skriver kanske senare!


                                              Mitt nya linne från Gina, mössa från h&m och latte som vanligt :)

Kram!

:)

Mums mums, ätit klart precis, blev pannkaka :) och nu en stor kopp latte, finns fan inge bättre, men men kom inte på så mkt att skriva mer än så, ska ringa lenore nu och ta ett bad tror jag :D skriver senare!



Kram!

Blandat..

Jag har verkligen tänkt på en sak, alla mina vänner också, veckorna gå sjukt, verkligen sjuuuuukt fort nu för tiden, först trodde jag det bara var på helgerna det gick fort, men sen även vissa vardagar, sen blev det sommar och jag tänkte att det måster bero på det, men Nej, det går fortfarande jätte fort och nu är det ändå höst, världens segaste och tråkigaste årsid på året och ändå går det fort, jag fattar inte riktigt det.. Visst det är jätte skönt att vardagarna går fort när man går i skolan, men nu när dte liksom är lov och när det är helg, då vill man juinte att det ska gå fort, det är liksom redan torsdag och nyss var det ju söndag, jag förstår verkligen inte..
En annan sak jag bara kom på att tänka på var halloweenfesten hos amelie, jag skulle ju ladda upp bilder men det blev inte av, har en massa på fejjan istället som ni som vet vad jag heter kan kolla in :) men jag vill iaf lägga ut en bild på min fina klänning jag hade på mig, för det skulle jag också göra, dem har så himla mkt fint på Gina Tricot, och det är inte alls dyrt, har köpt jätte många klänningar och t-shirts där det här året efterom dem är så himla bra! Känner föresten att jag inte shoppat på länge, eller jo visst klänning köpte jag i fredas och så köpte jag pärlörhängen i tisdas, sen lite smink och sånt, men jag brukar alltid köpa en massa samtidigt, kanske att det blir stan imorn eller något, måste bara se till så jag kan åka med någon så man kan stanna och ta en fika också :) Har ändå det mesta av mitt studiebidrag kvar så.. Juste jag undra vad som sker i helgen, det är nästan inga hemma vilket är jätte tråkigt, eller alla kommer typ hem på lördag och jag och tjejerna som är hemma vill ut imorn, kanske bli både och iofs, måste bara fixa dricka så löser det sig nog.. Jätte kul att våran tötzsnot elli kommit hem från Milano föresten :D saknat henne, alltid lika kul att träffas! Vill också till Italien, har iofs vart där en gång med syster och mamma, men då gick jag kanske i femman/sexan och tyckte inte alls det var lika kul med tex shopping osv som jag gör nu, så utnyttjade inte det så mkt då, men men.. Hon hade haft ungefär 17 grader varmt där också, och då blev man ju ännu mer avis eftersom vi har jäkla pissväder här hemma i Sverige, blä! Men då ska vi iinte bara tala om det utan våran lilla unge Camilla, är också utomlans fast i INDIEN :O hon har vart där i en vecka nu och ska vara där en hel vecka till, snacka om att hon kommer vara brun som satan när hon kommer hem, daaaamn, vill också härifrån, grrr! Men men blir nog utomlandsresa för mig i vinter/vår istället, + att jag kanske ska åka utomlans med lina, elli och CO i sommar :D längtar! Men då får vi se vart det blir, kanske Italien eftersom elli ville dit igen eftersom hon tyckte det fanns så heta grabbs där haha! Men men det är ett jävla bra tag till dess så det får vi se hur det blir med :) Men men nu ska jag hjälpa mor min med maten, så skriver jag igen sen!


Min klänning :) Jag som katt haha, elli i milano :D

Puss!

Saw och Ikea

Alltså usch och nej, vi såg Saw 3 igår, fan vad den var äcklog, trodde vi skulle dö av skräck haha, nej fyfan, aldrig mera den filmen (även fast vi ska se Saw 4 på bio) haha.. Jag fick övertala lenore att sova hos mej efter filmen hos elli, så jag skulle våga sova, så det gick väl bra.. men i morse kl halv 11 vaknade jag av att lenore skulle träna och mamma och linn till Ikea, och jag var tvungen att gå upp då eftersom jag inte ens nu vågar vara ensam, usch, hur ska jag klara mig i natt alldeles själv i mitt rum :O haha, stört men så är det! men men, har som sagt vart på Ikea hela dagen, ääälskar Ikea, haha, köpte lite saker, smörknivar till pappa, haha, en slags plastlåda till mej där jag kan ha mitt smink, ramar där jag ska sätta in lite kort i och galger som jag länge behövt till ändel kläder :) sen köpte även mamma en massa grejer, dynor till köksstolarna, lampa, ramar, krokar, massa köksredskap m.m :) men men, nu är jag ensam hemma med syster iaf, vi ska se på film, skriver senare ;D

kram!

RSS 2.0