Halluu

Hejsan svejsan, idag är man bakis som varje torsdag i mitt liv, inte en så härlig känsla om ni frågar mej :) Idag har jag även klippt mig, eller ja Emilia gjorde det eftersom hon gått frisörlinjen, och det blev samma frilla som förut, men kortare och så mycket snyggare :) Är jätte nöjd faktiskt! Därför ska ni få se bilder ;)



Men nu ska jag fortsätta se film med mamma min som är hemma för en gång skull :)



Sandra


LOVE



Sandra

korv med ris e äckligt

Idag är jag så duktig att jag gick upp halv 8 imorse, eftersom jag jobbade 9-4, efter att jag jobbat och kommit hem så somnade jag direky när jag la mig i sängen och vaknade inte fören halv 6 en timme senare,  så när jag vaknade börjafde med middagen, ja precis, jag stodd för den idag, fläskfilé i ugn med pressad potatis, godaste som finna någonsin, speciellt eftersom jag gör den :) Så just nu är den i ugnen och är väl klar om sådär 10 minuter :) Senare ikväll ska jag på bio med min kära vän Emelie igen, vi ska se Harry Potter :D fett nice, inte på premiär dagen, men så skulle vi fått cebrail (stavning) platserna, vilket vi iofs inte tackar nej till, men ack nej ändå.. Så det blir ikväll runt 9 istället :) Sen när jag kommer hem ska jag stupa i säng även fast jag inte börjar först 12 imorn :P Ha det mina gullisar!



Sandra

Gaaah

Hejsan! Ja det blir såhär typ varje dag, att om jag skriver så skriver så sent på kvällen.. Jag är en vuxen människa, ni vet jag jobbar.. och självklart konstiga tider, 12-20 för det mesta.. Men nog om det, nu är i alla fall resan betald, eller inte riktigt, vi har alla skickat pengar till en av oss som då ska betala allt på tisdag typ :) FAN VAD JAG LÄNGTAR haha! Men nu innan är det bara att jobba på, schemat kommer ändå bli softare nu på slutet har jag märkt och det är tur det! Annars då, är ledig på tisdag så får se om man kan hitta på nåt kul imorgon kväll, slutar iofs 8 och jobbar hela dagen, men orken finns alltid där för lite öl & vin haha ;D Men nu ska jag ut en stund med en vän innan jag ska sussa (inte ut på krogen alltså, bara ut och få lite frisk luft), pussen


Aruba 08, inte en dum resa det heller


Sandra

Rhodos

Ville bara att ni skulle bli lite avundsjuka en stund, så kolla här på hotellet vi kommer bo på som ha allt!



Hejsvejs, nu ska jag göra dipp till chipsen och bara va ;D


Sandra

Uggla

Var med boysen & Lenore igår och drack och hade det riktigt trevligt, denna låt spelades ett antal gånger då, me like


Sandra

yes yes yes

Som sagt jag är bäst på att skriva och jag skriver typ varje dag känns det som, Noot.. Men idag skriver jag och idag har jag en bra och kul nyhet :D För den 16 augusti åker jag med mina damer till Grekland wiie, fan vad kul det ska bli, längtar sjukt mycket, det är även ända veckan jag är ledig på typ så man passar ju gärna på! Hotellet är även också skit nice och vi kommer ha havsutsikt så jag börjar gilla läget ännu mer, slänger in bilder senare, när min bebi Jennifer skickat dem, är inte så insatt ännu haha :)

Zakke 08 med mina andra flickor! (kolla vad brun jag är, och jag ska bli värre denna gång hihi)



Sandra


Ett inlägg som inte leder någonvart

Hejsan.. Har vart uppe i någon timma nu, ätit och bara tagit det lugnt, något som behövdes :) Men måste städa lite nu känner jag, hela mitt rum ser ut som jag vet inte vad och så lovade jag mamma att damsuga lite, så får väl ta tag i det nu, klockan 16 börjaar jag idag, rätt skönt att bara jobba i 4 timmar, det går jäkligt fort faktikst :) Efter jobbet ska jag hem igen och troligen kommer lite vänner till mig hit, dricka lite och bara umgås, alltid lika skönt och najs! Men men rör på pokarna så skriver jag senare.

Sandra

yey

HEJSAN! Dags att sova snart, men först ska jag som alltid se en film först :) Har en på G som jag inte hunnit se ännu.. Imorgon jobbar jag också, som vanligt skulle man väl kunna säga.. 13-20.15, men det funkar.. Man gör ändå inge vett om dagarna och nu ska ju vädret bli dåligt har jag hört? Nej filmen kallar, skriver kanske något litet innan jag kryper till kojs!

Sandra

Jag bara blarrar, men vafan

Så vafan ska man göra idag då? Endast jag och minsta syrran hemma.. Mat är en bra sak man kan göra när man är bakis och uttråkad, så vi ska ta oss till ICA (mitt jobb vill säga) köpa massa salladstillbehör och göra en god sallad och sedan gå ner till vattnet och sola :) Det låter väl som en bra plan tycker jag!


puttenuttsyrran och sysslings barn :)


Sandra

Därför känns inte frittfall eller bergodalbanan som ett säkert kort längre..

Jag och Sanna pratade igår om att vi skulle gå på grönan idag haha, ingen av oss har gjorde det på väldans länge, så why not? Då var vi dock på vårat bästa humör och fulla, nu är vi på vårt liiite sämre humör och bakis.

Sandra

Ojoj

Vad är ordet för trötthet, lite illamående, snurrigt huvud och seghet, jag har glöm det, men ungefär så känner jag nu.. Jobbigt läge nummer ett, men gårdagen var kul, så jag klagar inte ändå!

Sandra

RSS 2.0