Bus eller godis?

Nu har jag ändå bestämt med Elli, Ska ta bussen om en halvtimme, så stannar jag där till 12, halv 1 i allafall.. Kände att jag måste hitta på något i alla fall.. tråkigt att bara sitta hemma hela dagen och kvällen, äen fast vi inte kommer göra mer än att kolla på film ;) Tror det här blir sista inlägget för kvällen, om jag inte orkar skriva ett när jag kommer hem.. Men annars får resten ha en toppen kväll & ta det chill!

//Sandra

Det känns som Lördag

Nyss ätit en smarrig middag med familjen, det blev lövbiff och pommes ;D Gud va skön den här dagen har varit, bara en massa film och tv-tittande för mig, behövde inte ens ta bussen till vidiobutiken eftersom bror min skulle köpa godis till familjen.. Lat men glad, är mitt nya motto haha! Har inte pratat med eElli än, så tror nog att jag ska vara hemma hela kvällen, men ska nog ändå slå henne en pling senare och kolla läget, eftersom hon fick jobba själv idag :( Så för mig blir det nog film, godis och mys, låter både skönt och tråkigt, men vill man bli HELT frisk så måste man ju.. Imorn händer det ju ändå saker så det jämnar ju ut sig! Får se om vi har någon bra film hemma, eller om det går något på tv, annars får jag gå eller åka till vidiobutiken igen och hyra en.. Sen har jag ju bestämt mig för att inte lägga mig allt för sent.. Visst kan jag sova till två imorn om jag vill, men jag kände idag när jag gick upp vid halv elva att dagen vart bättre och längre, därför ska jag försöka sova vid 12, 1 i alla fall.. Nej nu ska jag värma min typ 10nde kopp te och se några avsnitt från skins innan det blir lets dance, vilket är ett bra program när man ändå bara sitter hemma :) puss på er!

//Sandra

hej

Sådär nu börjar dte likna nåt, börjar känna mig mycket bättre, måste vara tack vare dem 3 koppar te jag dryckit samt hostmedicinen som gjort det, tack till den! Men vad ska mna göra idag då?, Jag tror det blir en såndär, bara va hemma och ta det jätte lugnt dag, ska endast iväg när jag ska lämna tillbaka filmen vi hyrde igår.. Annars bara ta det lugnt, kanske att jag ska träffa Elli ikväll och bara ta det lugnt, men får se om det är någon meningen, är ju nästan bättre att jag blir helt bra först! Nej nu ska jag käka lite lunch, har kollat en massa på tv och tråkagt ett bra tag nu känner jag.. hejhej!

//Sandra

Godmorgon

Halloj, vaken sen en timme tillbaka, har precis ätit en god men nyttig frukost som bestod av fruktsallad och yoggy, ägg, lättdryck och en stor kopp te, mums! Känner mig mycket bättre idag än igår, det ända som krånglar nu är näsan, fortfarande täpt, men mamma har vart så snäll och hämtat ut nässpray så jag klarar mig ;) Har i alla fall äntligen lyckats sovit mina 10 timmar den här natten och det känns verkligen :) Men men nu ska jag hitta på något med små syrrorna, hare!
image478

//Sandra

hårda tag

Det är ta mig fan inte sant, nu är jag tillbaka på ruta fucking nummer ett, varför varför varför? Jo därför vädret är pisst, sover för lite, folk som redan är där stannar inte hemma och min kropp är så jävla känslig.. Jo jag har blitt sjuk, eller sjuk och sjuk, jag börjar bli sjuk typ, jag är helt öm i kroppen, kliar i halsen och näsan är täpt, sen det där jävla huvudet som värker som en jävla jordbävning.. AJ! Ledsen och besviken på mig själv och alla andra sitter jag nu i mitt rum, en hård dag efter jobbet med en stor kopp te och 10 alvedon i kroppen, mysigt!  Nej nu ska jag inte klaga som en annan utan nu ska jag vara glad.. Kom nyss hem från Camilla, vi hyrde film efter jobbet, vi skulle träna (A) men eftersom jag hade så ont i kroppen samt halsen just då sket vi i det och hyrde "Bristande Bevis" med snyggingen (fan va många snyggingar jag vet höhö) Ryan Gosling ;D och duktiga skådespelaren Anthony Hopkins.. Den var iaf riktigt bra tycker jag och jag skulle kunna se den fler gånger igen även fast jag vet vad som händer.. Ganska lik ett csi avsnitt fast bättre och längre ;) imorn har jag föresten sjukanmält mig eftersom jag inte är på topp, eftersom jag ska på musikalen "Footloose" med bl.a Måns Zelmerlöw ;) på lördag och efter det ska jag vidare på 20 års fest hos min syrras kompis, najs najs.. Men men, nu ska jag börja tänka på rerän, ses!

image477


//Sandra

Hah, där skrämde jag er va!

Nu är jag tillbaka, det är inte slut än, jag har inte dött, jag lever, lever i samma kött och blod, ja ni fattar.. Skrev inget igår, var inte ens i närheten av min fina söta data, den bara låg där alldeles ensam och övergiven hela dagen.. Igår var det ändå fullt upp hela dagen.. Upp vid nio, blev hämtad av mamma, åkte till farbror doktorn, kollade om jag var allergisk mot något men icke, pratade om min halsmandlar som tydligen är lite större än vad dom ska och om mina pulyper (vet verkligen inte hur det stavas), det gick bra, jag ska skickas vidare som ett litet brev till en annan läkare.. Sedan så träffade jag Fia i stan, köpte med oss mat och åkte till jobbet, jobbade mellan ett och nio, segt men helt okej ändå.. Åkte hemmåt men svängde upp åt andra hållet när jag gick av bussen och gick till Camilla istället.. Vi kollade på film, blev "The Holiday" Älska gånger hundra, med snyggingen, hetingen, gaah Jude Law :) Sedan vid halv ett tiden tog jag mig hemmåt och var hemma fem minuter senare.. Gick och la mig och här sitter jag nu.. Ska äta lite och fixa mig lite innan hela familjen ska vaccinera sig, eftersom vi ska utomlans (A).. Efter det ska jag möta upp Fia och sola sedan käka lunch och sedan jobba precis som igår ett till nio.. Sedan bara hem och sooooova :) Ni får ha det gött så länge, och alla jävlar som har lov kan gå och dö! miiihhuhi

image476


//Sandra

'Jag är snygg när ingen ser'

Bloggandet förföljer mig, vart jag än går så är det där, vad jag än gör så kommer det bara, blogg blogg och åter fucking blogg, varför bloggar man ens om sitt liv, om sina intressen om vad man tycker är mode eller vad som är mode, vad som kommer på tv ikväll och vad jag gjort under dagen, vem är egentligen intresserad? Ingen egetnligen, man gör det bara för att fördriva sin tid, visa att man är någon, som att det vore speciellt att blogga när till och med min 10 åriga lillesyster skulle kunna gör det.. Det är ljöligt men det är sant.. Även om man har endast 10 besökare om dagen eller 100 så fortsätter man, varför? Jag vet inte, lite för att minnas vad som hänt under dagarna, jag menar det lär ju bli kul att läsa mitt första inlägg i oktober, då det gått ett år sen jag började.. Man har lagt ut en massa bilder på vännernan och annat shit, visa upp? Endast visa upp.. Man läser andras bloggar för att se vad dem gjort, hur mycket bryr man sig? Inte mycket, nästan inget alls, men ändå gör man det.. Just då är det kanske intressant och kul, men jag menar, när jag tänker tanken nu så suger ju dem flesta bloggar man läser, det står ju ändå bara, jag menar det gör det ju i min med, vad man gjort under dagen, jobbat, skolan, ätit, sovit, pluggat, tränat osv.. Jag menar dem flesta som har bloggar, bloggar ju bara om sånt.. Så tänkte bara göra klart för alla, ja alla som läser min blogg.. Det blir inte roligare än såhär, om det typ inte händer något snart, något jävligt bra och kul snart.. Mitt liv är precis som alla andras i 17, 18 års åldern.. Man går i skolan, man hatar det, man kommer hem och pluggar, man längtar som fan till nästa helg då man ska supa sig redlös och dansa runt som en galen apa, ja ni fattar.. Livet går fort men ändå händer det inget, snart är jag väl 27 och har barn, eller, hur kommer jag sluta, vem vet jag kanske dör imorn, eller jag kanske dör om någon minut, vem vet? Det här är kanske mitt sista inlägg för alltid, vem vet, ingen, erkänn att det är lite ballt?!

//Skrivet av en 17åring, Sandra tror jag hon heter, med stora funderingar om bloggar & livet, skjut henne för fan!

Det här får bli mitt sista inlägg för denna söndag.

Hemma hos pappa och nu blir det ramlösa och Lost istället ;D Ska kolla från säsong ett här på datan och se om jag minns något, det händer ju så mycket nytt hela tiden, då man hänger nästan inte med.. Men hade också tänkt lägga mig snart eftersom jag ska upp vid sju tiden imorn och jobba.. Ska inte blir så kul, men det funkar väl i aalla fall när man är två :) Men ska somsagt se klart något avsnitt till sen ska jag krypa ner i sängen som jag redan egentligen sitter i hehe :) Men resten av er får ha en fortsatt bra kväll!

//Sandra


Ett klipp till

http://www.youtube.com/watch?v=D_EcZrjDddo&NR=1

Så sjukt vacker (A) höhö'

//Sandra

klipp från "Skins"

http://www.youtube.com/watch?v=4N_l0HYTTLg

//Sandra

Skins

Blev att se på andra säsongen av skins istället, det är så jävla bra (A) Det är ju bara första säsongen som gått i Sverige, men dem har lagt ut några avsnitt från nya säsongen på youtube så kollar där ;) Längtar tills det kommer till Sverige, vilket sker om kanske ett halv år :S Men men.. Nej nu ska jag fortsätta kolla tillsammans med en stor kopp kaffe :)

image475
Och min favorit i serien är såklart hetingen Maxii, självklart är han gay också ;D


//Sandra

Söndag

Söndag är en såndär seg dag, antingen så jobbar man eller så är man bara hemma och segar som sagt.. Idag blir det en seg jävla söndag.. Kom nyss hem från Kusinen och nu hade jag tänkt att ta något litet att äta.. Den här söndan blir som en vanlig söndag för mig, alltså inte som för alla andra, som har lov, utan jag jobbar imorn 9-5.. Men jag får ju också pengar vilket alla andra inte får ;D Men den här dan ska inte bara tillbringas vid datorn, absolut inte.. Utan jag ska även lite senare ta en promme med tjejerna, eller iaf Lina och sedan ska jag till far min, städa lite och om jag orkar träna.. ;P Men det orkar jag nog inte, höhö! Hoppas ni får en bra Söndag.. Ska nog krypa ner i soffan och kolla film nu istället, innan jag ger mig in på dagens jobbigaste höjdpunkt, STÄDA MITT RUM :(

//Sandra

kusin

Kom precis hem från farmor, fast åkte inte hem utan åkte med Angelica hem till henne, så blir att jag sover här inatt, eftersom det aldrig händer annars :) Hos farmor var det i alla fall trevligt, mycket prat och god mat, kollade också igenom en massa gamla foton vilket var både kul och hemskt ;D Vi tog med oss fika och farmor lagade middag, blev potatis och fläskfilé vilket satt bra hihi! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir väl film och mys (A) Skriver igen imorn, puss!

image474


//Sandra

Lördag

Lördag och klockan är ungefär ett, pigg som en mört och glad som en lärka höhö, Idag är det faktikst bara så alla vet exakt tre veckor kvar till V I och jag längtar bara mer och mer, känner mig fan som ett barn, men ändå :) Ska strax ta bussen till handen och möta Angelica (min kusin) sedan vidare till farmor och fika och umgås lite som sagt.. Får se om vi stannar över middagen med, det beror på hur min kväll ser ut, ska ju försöka träffa Lina och CO.. Nej men nu ska jag kolla så jag har med mig allt och fixa mig lite till, Ha en fortsatt bra Lördag så skriver jag ikväll igen :)
 
P.S Våren är snart här, solen skiner som fan :D

image473


//Sandra

Home

NU är jag hemma från skolan, eller sen 30 minuter tillbaka.. ska strax äta eftersom jag är grymt hungrig och bad mamma skynda på :) Känner att jag måste städa lite i mitt rum idag också, det ser inte roligt ut alltså, fysatan.. Har föresten skickat in mitt arbete nu och jag är riktigt nöjd, tror nog inte på ett MVG som sagt, men hoppas i alla fall på ett VG :) Men vår lärare rättar rätt strängt typ, tycker jag så jag får säker bara G+ eller nåt, men då blir jag fan arg! Mamma ska föresten KANSKE klippa till mitt hår idag, vill ju klippa bort dem där äckliga topparna i alla fall.. Nej nu ska vi käka hör jag, skriver väl igen lite senare, kysssis!

image472


//Sandra

Fredag

Nu är det Fredag och jag är happy! Sitter i datasalen och har historia, man får jobba på sitt arbete så är alldeles strax klar med det :) Jag satsar på MVG så jag hoppas jag får det, men säkert inte.. Skönt att bli klar nu så jag slipper sitta hemma efter skolan.. Men skickar nog in det hemma ändå, så jag blir mer säker på det och hinner läsa det några gånger till.. Nej ikväll ska jag endast mysa och ta det lugnt har jag bestämt :) Så får man se vad som händer imorn, på dagen ska jag till farmor, men senare på kvällen får jag se som sagt, blir nog att träffa tjejerna eller något sånt :) Nu ska jag fortsätta läsa igenom allt, hej så länge!

//Sandra

Fars mor.

Har nu pratat med min kusin och farmor och vi bestämde att vi ska dit på lördag.. Hon klagar på att vi aldrig kommer dit osv, så nu tänkte vi överraska henne lite, eller hon vet att vi kommer, men ändå, visa att vi bryr oss om henne, för hon är ju ändå så himla rolig och snäll :) Så blir att jag och Angelica köper med oss lite fika och åker dit på lördag vid 2 tiden.. Får se hur länge vi stannar, tror hon gör middag till oss med ;D Sen får man ju också se hur länge man själv orkar eftersom hon pratar 24/7 :D Nej nu ska jag lägga mig efter en lång dag med jobb, skola och pluggande, gör klart det sista imorn på lektionen och när jag kommer hem! Bilder på prylarna läggs väl ut imorn om jag får tid :)

//Sandra

V I

Satt och tänkte på hur min nästa vecka kommer bli och den veckan efter den och den efter den osv.. Och då kom jag på att efter fredag kommer inte jag vara i skolan på hela fucking underbara äckliga fem veckor, wiiie! För först blir det tre veckors praktik/jobb (eftersom jag ska praktisera på mitt jobb, kommer jag också få lön ;D), sedan två veckor med familjen i Västindien :D Så jävla härligt så jag bara dör! På lördag är det alltså tre veckor exakt kvar till vi ska dit, längtar som fan! Men i alla fall.. Varför jag inte kommer vara i skolan på fem veckor är alltså för att vi först har lov en vecka sen praktik tre och sedan lov igen en vecka, men eftersom jag då ska utomlans så har jag flyttat fram min praktik vecka osv :) Nej men det var allt, nu ska jag fortsätta PLUGGA ;(

image466image467
image468image469
image470image471
Jag vill dit nu :)


//Sandra

pluggis

Hemma från skolan och ska precis käka middag.. Har suttit en liten stund med arbetet (hemtentan) till imorn, blev tornespel och riddare istället, haha.. men på bara 30 min har jag ändå kommit en bit, så det lär bli bra och intressant.. Ska fortsätta plugga efter käket, vill som sagt få klart det idag så jag kan göra annat imorn efter skolan.. Skriver igen lite senare, lägger kanske ut någon bild på sakerna jag köpte idag också ;D

//Sandra


de najs

Har nyss vart och käkat på Kina med Sara.. Efter det vart det lite shopping i ringen innan vi gick till skolan.. Köpte ett solpuder, vanligt puder, fondation, en sjal, skinnväska, armband och två solisar ;D Både lite onödiga och nödiga saker om man säger så.. Som jag sa igår så skulle jag skriva om satan och det gjorde jag också, men jag skulle fråga min lärare idag om vad han egentligen menade med det.. men eftersom han inte är här så går det inte, fuck! Så blir att skriva om korstågen ändå.. Men men det är väl också kul, all historia är pinsamt nog intressant.. Men nu ska jag kila, ses på stan!

//Sandra

Lååång dag

Jag vaknade upp och kände att den här dagen säkerligen kommer bli lång men bra.. Har i alla fall sovit 7 timmar vilket är väldigt förvånade när det gäller mig.. Idag står Jobb 9-12 på schemat och sedan lunch mellan 12- 13.45 med Sara på Kina, antar att Fia också glider med eftersom hon också jobbar.. Sedan från 13.45-16.50 ä det skola med Näthandel samt Svenska, så det funkar väl ändå.. Måste söka upp min lärare under dagen också och fråga om hemtentan och Satan, för jag vill ju som sagt inte skriva något i onödan och jag kanske skrivit helt fel.. Så när jag kommer hem är det plugg som gäller eftersom jag inte kan sitta på fredag och göra det, eller rättare sagt, vill inte sitta på en fredag och göra det.. Men nu ska jag göra mig lite snygg, puss på er, ha en toppen dag!

//Sandra

puss

Var föresten på Emilias skola idag med Fialotta och Sara och fixade håret, blev jätte nöjd.. Hann inte klippa mig, eller jo min lugg han klippas, så den är kort igen, men får se hur länge jag orkar med den, tycker den är rätt mycket i vägen ändå..  Men jag färgade utväxten och slingade håret ljustbrunt samt fixade luggen dåra, så det vart jag nöjd med som sagt :) Emilia ska troligtvis klippa mig en annan dag, kanske på lovet eller så, och då ska jag nog klippa rätt mycket så det där fula slitna försvinner..  Men men nu ska jag plugga vidare om Satan er jävlar!

image465
En bild på nya frillan, inte den bästa bilden verken på mig eller håret, men men :)


//Sandra

Kan inte riktigt bestämma mig

Alltså, vi håller ju på med en hemtenta på historian och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska ta, det finns fyra olika alternativ och dem jag funderar över är "korstågen" & "Satan", jag är mest på Satan, men den uppgiften fattar jag inte riktigt vad jag ska göra, alltså vad jag ska ta ut för fakta osv. Jag fröstår att man vill veta vad satan var och när man började tro på den och sluta tro på den osv, men mer liksom, för det står liksom inte som det gör på dem andra alternativen mer utförligt vad jag ska ta reda på OM det.. Så jag kanske sitter och skriver en massa i onödan vilket känns något onödigt.. Men då frå väl min lärare skylla sig själv eftersom det var han som tyckte att jag skulle välja Satan.. Fan vilka problemas, nu tar jag Satan, det är liksom spännande och enkelt, det är liksom häftigt och hemskt, det är liksom läskigt och intressant, det är liksom Jag!

image464


//Sandra

kväller

Nyss pratat med Fia som var påväg hem från jobbet, jag skulle också jobbat idag men eftersom jag inte var på topp så ringde jag och avbeställde mig tid.. Fia skulle bara kolla om jag skulle med imorn och jag sa ja eftersom jag är 99% säker på det, vill verkligen få håret fixat! Hon ska ringa mig igen när hon kommer hem eftersom hon ska hjälpa mig med en fråga på historian som jag inte fattar, detär femman, den klurigaste enligt mig.. Sen är jag helt klar med G delen och kan då börja med vg mvg delen som sagt, då man får skriva lite mer fritt :) Allt ska vara inne på fredag kl 24.00 så jag lär nog hinna.. Nu kollar jag lite på tv, filmen "Mina jag och irene" är på kanal 3, den är kul, speciellt eftersom Jim Carrey är med, älska :D haha! Nen nu är visst pausen slut, hare så bra så skirver jag igen imorn + lägger ut en bild på hur håret blev..

image463


//Sandra

bättre

Nu känner jag mig mycket bättre, inge magbesvär eller hammrande i huvet.. Bara lite vanlig huvudvärk som troligen blir bättre till imorgon.. Har käkat några alvedon och ätit bra mat idag så det är nog därför :) Hatar att vara sjuk en längre tid, det får mig att må ännu värre, sen missar man så mycket också vilket jag avskyr.. Men idag har jag i alla fall gjort lite nytta av dagen, tagit hand om syrrorna som också vart hemma eftersom dem också är sjuka, städat lite, pluggat en hel del så nu är jag klar med G delen, börjar med VG- MVG delen imorgon.. Imrogon ska jag också till Emilias skola med Fia och Sara och få håret fixat, ska klippa det och slinga det, inget konstigt bara sätta i lite mer ljustbrunt så det blir mer naturligt.. Ska kanske också klippa till min lugg igen, den börjar ju bli lång och jag tror jag vill fortsätta att ha lugg, trivdes rätt bra i det faktikst :) Efter det är det skola som gäller mellan kvart i två och fem, sen bara hem och ta det lugnt/plugga.. Men eftersom jag mår mycket bättre nu så ska jag göra i ordning lite glass till det sista pluggandet, har visst en fråga kvar ;) Sen vid 20.00 blir det Gossip Girl! Hejhej.

image462

//Sandra

Sjuk

Jag är då sjuk idag, inte jätte allvarligt men har ont i magen och ont i huvet, känns som att någon hammrar på tinningen, aj aj! Så det är kanske visst allvarligt? Men men, då hinner jag i alla fall göra klart min hisoriatenta, som jag annars knappt skulle hinna göra.. Så ska sätta mig och skriva på den nu, hoppas ni får en bättre dag :)

//Sandra

Pics


Lite bilder från kvällen hos Wille, lyckat som sagt :)

Måndag

Måndag, igen, fan som vanligt vad dagarna går och vad veckorna går fort, hinner inte med, känns som att jag snart kommer ligga på ett jävla ålderdomshem med skrynkliga händer, grått hår och en rullator tätt intill mig varje dag.. Fyfan för det fyfan för gamlingar, det ända posetiva är att sommaren "snart" är här och det är det ända som orkar hålla mig kvar på denna jord (lite självmordsbenägen får man väl va)..Nej men slut på trams, nu hade jag tänkt att lägga mig är lite småtrött, sätter nog på en film att somna till eftersom jag ändå inte ska upp fören 10 imorn :) Hare så bra så länge, kyssar!

Hade föresten tänkt lägga ut lite bilder från i Lördas, men gör det imorn istället ;)

//Sandra

Söndag

Jaha nu är det söndag, söndagkväll och jag kollar på Wallander med mamma :) Läskigt men spännande.. Har sett den här Wallander förut men eftersom jag tycker det är så bra kan jag lika gärna se det nu.. Men ska nog ändå lägga mig strax eftersom jag ska upp vid 6 imorn.. vi ska bada isvak på idrotten, och jag hade tänkt göra det först men nu har jag ångrat mig och vågar inte hehe (A) man kan ju faktikst få värsta chocken och dö? vill inte dö, vill inte dö.. Men man måste ändå gå dit för att få närvaro och så, så det ska jag ändå.. Helgen har i alla fall vart jätte kul med korta ord.. Fredan var det bio med tjejerna och sedan krök hos Jennifers kusin, najs najs! Lördagen spenderades med plugg och vila, också najs, sedan på kvällen gick jag till Camilla och träffade rersten av tjejerna och vi drog senare vidare till Wille som hade fest, och det var riktigt najs där måste jag säga, Mycket folk, men väldigt kul och trevligt folk, bra musik, DANS,  inte allt för mycket dricka för mig heller eftersom jag jobbade idag, men nåra cider och öl, så en helt perfekt kväll alltså :D Kom hem vid fyra tiden och somnade bums, var oroliga att jag skulle vara bakis today, men det var jag inte när jag vaknade, antar att det var för att jag inte drack sprit, ska fortsätta så.. Jobbet gick bra och jag sålde mycket :) Men men nu är pausen slut, ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag imorn, kyss!

//Sandra

Du är ful, jag är full, men när jag vaknar imorn kommer jag vara nykter men du kommer fortfarnde vara ful :)

Nu skriver jag, ja nu, har inte haft tid eller ork tidigare idag, så blev att jag inte skrev fören nu, ja nu.. Igår var jag på bio med tjejerna, såg som sagt Johnny Depps nya film, Sweeney Todd, och jag älskade den, den var så jävla grym och bra, såklart var den lite äcklig med, men man blev van tillslut och började gilla det, mahaha :) han var så otroligt sexy när han skar av olika mäns halsar, grr like it! Nej men seriöst den var ruskigt bra, värd att se, värd att se! Efter det skulle jag till till Jennifer kusin, sen skulle jag inte dit, sen åkte jag dit, där var det rätt mycket chill, men när vi drog igång med ölspelet och grejer började man känna av den härliga känslan av sprit och annan god dricka, de najs! Drack lite för mycket tror jag, och inte kom jag hem heller, fören 10 i morse, illa, men sant, mycket illa! Men sov några timmar när jag kom hem, så nu är jag pigg och allt utom bakis, typ :) Nu väntar jag på maten, sen ska jag bara duscha och göra mig fin, sen ska jag över till Camilla och träffa dem andra tjejerna, blir att sncka siiit och göra oss ännu finare tillsammans :) Sen bär det av till en vän som ska ha fest/party/chill/krök whatever :) najs blir dett nog i alla fall! Får se hur länge man orkar har sin häck i hans hus eftersom man ska uppv id 10.00 imorn och jobba vid 12, inte sugen, inte sugen nånstans! Men pengar är gott. Atans vad jag är hungrig, har inte ätit någon frukost eller lunch idag, och igår åt jag heller ingen lunch och inte heller någon middag kom jag på nu, eller jo en cheesburgare på donken, men det mättar inte min mage nånstans :S Men nu ska jag plugga klart, ja precis tror det eller ej men sandra sitter och pluggar, inget brådskande, men kan vara skönt att få klart, pussar & kyssar på er hoppas ni får en ryssssssssssligt bra kväll, kyss!

//Sandra

Alla <3 dag

Idag är det alla hjärtans dag, och det är mys, ingen jätte speciell känsla, men visst finns den där :) Idag i skolan så gick allt bra, gick igenom nationella och lite sånt, sen hade vi näthandel och lunch.. Skulle köpa friskis kort idag men det kostade 1800 och inte 1700 som det stod på deras hemsida, så det var bara att ta sig hem och be pappa om en till hundring, så ska köpa det imorn istället.. Ska föresten inte till skolan imorn eftersom jag är "ledig", skönt! Men har ändå rätt fullt upp både på dagen, eftermiddan och kvällen med um, fika med nåra gamla kompisar, bio och fest :) Men men nu ska jag sluta skriva, skriver när jag kommer hem ikväll!

image444

//Sandra

Josh Holloway/Johnny Depp

Hallu hallu :) Har precis kollat klart på andra avsnittet från LOST, så jävla spännande, love it! Så jävla sjuk att man är så beroende av en serie men jag älskar det verkligen, vill bara se mer, mer, mer! Och sen blir det ju bara bättre när hetingen Sawyer (Josh Holloway) är med, älskar hans personlighet i serien och hans utseende grr, hihi! Om jag inte har något för mig i helgen eller iaf innan nästa Onsdag ska jag fan se hela första & andra sesången som jag har på dvd-box så jag minns mer vad som hänt, det var ju så länge sen det visades, typ åtta månader :S Så måste verkligen det.. Idag bestämde föresten jag och tjejerna att det blir bio på fredag, vi bokade biljetter och så redan nu till "Sweeney Todd", alltså Johnny depps nya rulle, verkar otroligt bra, älska! Så kl 18.15 på fredag blir det bio med Fia, Emilia, Camilla, Lina, Elli och kanske Emelie :) de najs! Nej nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen, ska försöka släcka och så innan 11, får se om jag lyckas ;D pussar!

image442image443
Love love love, sexy!

//Sandra

Godnatt 00.00

Nej nu är det på allvar dags att sova, känner hur ögonen tynger och känns som russin, inte najs! Hare.

//Sandra

picccs

image440image441


//Sandra

lista

(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt.
( ) Krockat någons bil
( ) Har krockat med moppe (inte krockat men ramlat två gånger)
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
(x) Haft sex på offentlig plats 
( ) Snattat
(x) Varit i slagsmål
(x) Smugit UT ur dina föräldrars hem
(x) Blivit påkommen av någon när du har sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
(x) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse.
(x) Rest runt I Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
(x) Känt som du skulle dö
(x ) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat I regn
(x) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor  
(x) Något smeknamn
Pappas namn?
 Max
Mammas namn? Gunilla
Favoritdricka? Coca cola, vatten, kaffe
Tatuering? Nej men ska göra när jag blir 18 :)
Kroppspiercing?
 Nacken, öron, näsan (använder inte längre)
Födelseort: Stockholm.
Favorit semesterort?
 Italien, Gotland
Har du nånsin vart I Afrika? Nej.
Någonsin stulit en trafikskylt?
Haha, ja & en GB gubbe ;)
Favoritmat?
Kött
Favoritdag I veckan? Fredag.
Vad gör du för att koppla av ? Lyssnar på musik, tittar på tv, pratar med vänner
Meddelande till dina vänner som läser detta: Jag hoppas ni köper nåt fint till mig när jag fyller 18
Hur ser du dig själv om 10 år? Mamma, pappa, barn
Vad gör du när du är uttråkad?  Kollar på film typ
Vad tycker du om att få? Mat

de najs

Hemma från jobbet, eller kom hem för ungefär 60 min sen, men har käkat lite plus tagit det lugnt och krypit ner i sängen :) det gick i alla fall bra på jobbet idag, inte så jätte segt och hade rätt många bra samtal med personer som tackade ja, de najs! Vägen hem gick segt men det finns inget att gör nåt åt.. Ska slagga nu, kyss!

//Sandra

mumma

Tog en sväng förbi mamma istället för att behöva sitta och vänta på pappas buss, så blev fika och prat med henne istället, städade även bort lite skitsaker från rummer eftersom vi ska ha vising på huset på söndag och måndag, vi ska ju flytta inom en snar framtid.. Och när folk kommer och kollar ska man ju inte ha en massa smågrejer framma så har som sagt plockat med det.. Just nu dricker jag Te, ska joina mamma igen snart, men var tvungen att kolla upp lite saker på datan.Orkar och vill verkligen inte jobba idag, måste gå om en halv timme :( Grejen är att man kommer hem så sent, efter 10 liksom och då måste man ju i säng dirket eftersom man är så fruktansvärt trött + att man ska upp vid 6 nästa dag, men som tur var har vi inget plugg på ett tag nu i alla fall, endast redovisning om projektet på torsdag, men det går nog fint, vi har lånat en film och så istället, + att vi gjort en affisch och ska väl prata lite också.. Men men, nu ska jag joina, vi hörs!

image439
Ibland känner jag för att göra samma sak

//Sandra

Skolan

Sitter i skolan med Sara, håller på att skriva klart ett projket vi hållt på med i några veckor på mediekunskapen, vårt projekt handlar om barn i andra länder hur dem mår och lever osv och hur man ska hjälpa dem osv med hjälp av reklam.. Innan var vi och åt med Jennifer och Emelie på "erikas" såklart, gott! Vi slutar egentligen 13.40 men eftersom jag och Sara åt snabbt så började vi också snabbare och kommer få gå när vi är klara, vilket är elldeles strax :) Idag när jag kommer hem kommer jag hinna vara hemma i ungefär två timmar sen är det iväg till jobbet som gäller, jobbar 17.00-21.00, tråkigt men sant, har inte jobbat på ett tag så är bäst att göra det känner jag, ska försöka lägga mig tidigt ikväll annars kommer jag aldrig orka skolan imorn, inte för att dagen är lång men ändå.. Nej nu är det min tur att skriva lite, hare bra!

//Sandra

Molly

Min mamma och mina tre systrar var ju hos mormor i helgen för att hälsa på samt träffa deras hunde dem har köpt, jag ville på sätt och vis följa med men hade annat för mig ;) så kunde ej göra det.. Men min storesyster tog en massa bilder på den och den var ju bara för underbart söt så var tvungen att visa upp dem lite :D


Lillasyster & Molly, Molly, Molly, Mormor & Molly :)

//Sandra

23.39

tjenamors.. Tog et avbrott från pluggandet och bad mamma att skjutsa mig till Lenore istället, så nu har vi kollat på film och käkat popcorn, såg saw 4, har sätt den på bio förut men Lenore hade inte sätt den så tänkte att ja lika gärna kunde se den igen .. Sover över här också eftersom jag inte orkar ta bussen hem.. Nej nu blir det mer film och snack, skriver imorn kväll, puss & godnatt!

image431
image432image433

//Sandra & Lenore

skulle aldrig orka utan kaffet

Nu har jag gjort mig en riktigt stor kopp kaffe för att det ska gå bättre med pluggandet, har pluggat ett bra tag nu, men har fortfarande bara ungefär 5 papper att utgå från så vet inte hur detta ska sluta :/ Det är inte bara jag heller som tycker det här är konstigt utan typ alla.. Sen att dem som har idrott på Måndagar måste ha provet då, men tex Lenore och Hanna som har idrott på Fredagar får ha provet då.. Kul för oss som måste plugga på helgen :/ Och han förklarar så dåligt, fattar inget, fan! Vill ju klara det här provet, annars måste jag göra om två prov samma dag och det vill jag inte.. Jag kan ju dem här fem sidorna jag läst, men det är inte så mycket så tror knappast det bara är det heller.. FÅR PANIK!


//Sandra

I am legend

Morrrrrning! Har sovit gått inatt och länge, så måste strax börja plugga lite MT, inte för att jag fattar vad vi ska ha det till eller fattar vad jag ska plugga på, men ändå, det är bara att köra på.. Igår var jag föresten på bio, såg "I am legend" med snyggingen Will Smith, den var jätte bra tycker jag, sorlig men bra som fan! Nej nu ska jag som sagt plugga vidare, så får jag se när jag skriver igen och vad jag ska hitta på senare, skulle åkt till min kusin på kalas, men orkar inte + att jag inte hann.. Hej så länge!

image429

//Sandra

Lördags eftermiddag/kväll

Oj, gårdagen var kul, eller den var rörig men kul, ångrar inte en sekund, alla verkade ha trevligt och det var ju det som var den hela poängen om man säger så ;D Kommer nog inte bjuda på så många bilder eftersom det inte togs så många, men någon lägger jag väl ut, Nu har precis mamma och CO kommit hem, lagom tid så jag har hunnit göra mig klar och vilat, ska snart äta middag, hungig! Har vart för lat för att gör något eget (A) Har inte ätit någon ordentlig mat sen torsdagens middag :/ men men! Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, inge dricka eller festande för min del inte, inte vad jag känner nu i alla fall :P Blir väl antingen filmmys eller något sådant :) Nej nu ska jag faktikst fortsätta plugga lite, har MT prov på måndag :( (för alla som inte vet vad MT står för så betyder det Mental Träning, som vi på jensen har varje dag^^) Hare bra, skriver väl igen om ett tag!

image423image424image425 image426
image427image428
(Nåra bilder av några) :)

//Sandra

Fredag

Sitter i skolan nu på sista lektionen, Svenska :/ Hatar svenska så jävla tråkigt, har aldrig vart på en rolig och intressant svenskalektion i hela mitt liv, men det är bara att bita ihop och kämpa ;P Ikväll när jag kommer hem blir det att städa hela rummet m.m. och sedan fixa och dona :) Sen får man se hur kvällen slutar, förhoppningsvis bra! Nej nu ska jag jobba på så inte våran lärare blir arg! hej hej.

image422

//Sandra

:)

Åkte ju till ICA efter skolan och hämtade mitt paket, så nu har jag alltså kollat på smyckerna, gud va fina dem var, är super nöjd med dem :) Bilder på dem finns längre ner i bloggen!

//Sandra

His my king

Sweeney Todd; The demon barber of fleet street är ett måste på en film jag ska se så snart den kommer ut på bio här i Sverige, älskar häftiga, lite skumma filmer och ett stort plus att min älsklings skådis är med, Johnny Depp!

image421

Älskar alla hans filmer och allt han gör, han är så förbannat ball!



//Sandra


Skolan

Sitter i skolan och det är redovisning, fast i datasalen dåra.. Slutar om lite mindre än två timmar, skönt, vill hem, är trött och har ont i magen :( Men det är nog ingen fara hoppas jag! Blir att skirva rent historian samt öva in den till redovisningen imorn, kommer säkert inte kunna läsa utantill, men bra att veta vad man läser om i alla fall.. Sen ska jag hämta ut mitt paket med smyckerna på posten på ICA eftersom det var för stort att få plats i brevlådan :) Kul att jag gick dem innan helgen, för då ska jag använda några av dem imorn kväll då det säkerligen kommer bli kul! Nej nu ska jag lyssna på redovisningarna, hej så länge!

image420

//Sandra

LOST!

Oj så man har längtar men äntligen, äntligen är det här igen, känner mig som värsta nörden, men är det något jag älskar så är det ta mig fan dett!

LOST IKVÄLL
KLOCKAN 21.00
PÅ FYRAN
TILLBAKATITT!

image419

//Sandra

Summer

Visst man går och längtar till sommaren typ hela tiden, och vill verkligen ha den, NU NU NU! Ja ni fattar, den ska liksom vara här, eftersom den är så fruktansvärt underbar osv, men nu seriöst så längtar jag sjukt mycket, SJUKT mycket! Vill verkligen ha sommar NU!

sommar i bildformat


image410
Lillasyster Amanda
image411
Jag & Camilla, Gotland 07
image412
Elli & Lina vid stranden på Gotland 07
image413
Camilla, Lenore, Elli & jag i Visby 07
image414
Permo-race, Elli & Lina ;D
image415
Jag & min älskling Lenore i Visby 07
image416
Killarna spelar vollyboll vid kallis 07
image417
Jag sthecker på standen på Gotland 07
image418
Korvstroganoff, bara för Fia :)


//Sandra

Hastalapasta

Hej, hej, hej hej hej hej! Kom nyss hem från skolan och har vart en hur skön dag som helst med endast Historia och Arm-prov, 13.45-16.50 gick jag, men man fick gå efter provet så blev klar redan klockan fyra :) Nu ska jag skriva klart min Historia, har redovisning med fyra andra på fredag och vill få texten klar så jag kan börja öva imorn så jag kan det. Men det finns ett litet litet problem, jag HATAR att redovisa, det är fan det värsta jag vet och det går bara inte, även fast jag kan hela texten helt utantill så tappar jag bort mig eller bara kollar ner i papprerna, väldigt jobbigt men sant :/ Men det börjar bli lite bättre så får väl bita ihop och hoppas på det bästa! Innan var jag på "Erikas" med tjejerna och käkade lunch, åt pasta bolonece, gott gott, snackade en massa sjuka gamla minnen, det var både kul och lite hemsk haha :D Nej nu ska jag sätta mig och skriva på Historian innan käkat blir klart, puss & kram!

//Sandra


Pussar

Nej nu ska jag nog krypa ner i min säng med mitt te och kolla på Shark! På onsdag börjar föresten LOST igen, så jag har längtat! :D Ha en fortsatt bra kväll :)

image408
Super goda smaker att blanda! ->

//Sandra

image409

Nej är inte ens ett ord

Hejsan!
Tänker inte prata om min skoldag mer än att den var seg men ändå helt okej liksom, kul lektioner och roliga saker på idrotten, inget att klaga på helt enkelt :) Har föresten funderat på en grej som en i klassen gjorde för ett tag sen, Jo att jag inte ska käka något på tre veckor, eller asså jag ska ju få dricka vatten och äta frukt, kanske knäckebröd och så, men inget mer än det, låter inte det bra? Det är inte för att jag vill gå ner en massa kilon uatn för att se om jag verkligen skulle klara av det, vilket jag knappast tror jag skulle haha.. Nej men tre veckor ska jag testa det här och samtidigt träna dåra, så får jag se hur det går.. Nu i alla fall hade jag tänkt vara duktig och börja plugga på arm-läxförhöret, men eftersom inte instuderings frågorna ligger uppe så går det inte, atans, kommer få sitta imorn kväll efter jobbet och plugga, kul! Nej nu ska jag ta mig en kopp te och plugga lite historia istället, känner mig så duktig!

//Sandra 

Lunchrast hemma

Korvstroganofffffffffffff!

image407

Nu har jag vart hemma och ätit och duschat efter idrotten eftersom min lunchrast var så lång..
Ska snart tillbaka till skolan och har då Historia, kul! :)

//Sandra

Rom och cola utan rom

Jag ursäktar för att jag inte uppdaterat något på ett bra tag men har vart lite upptagen och så :) Gårdagen var i alla fall hur kul som helst, när vi kom till Camilla vara alla utklädda till roliga saker, Hanna var tomtemor, Lina kines, Camilla hemmafru, Rebecka munnspelsmannen haha m.m. :D Vi åt god mat och lyssnade på härlig 60tals musik, blev för, varm och efterrätt och allt smakde verkligen super, duktigt gjort Camilla :D Senare kom även Killarna förbi efter att dem vart på krogen, fulla och roliga ;P Idag har jag annars bara pluggat och vart hos kusinen som fyllt 15 år, blev tacos och negerrutor höhö! Annars sitter jag bara hemma hos mamma nu och kollar på Wallander, dricker lite te och äter vindruvor, ska nog snart lägga mig, börjar bli trött och börjar 8.00 imorn med idrott^^ Men ni får ha det så bra och njuta av några bilderna i alla falla :D




 //Sandra

Lördag

Hoj hoj! Idag har jag gjort endel tycker jag. först gick jag upp vid halv 12 tiden och gjorde mig klar för att träffa Lina och Rebecka i stan, där köpte vi presenter till Camilla :) + att jag köpte en sak till mn utklädnad ikväll moohaha! Åkte sedan hem till mor min för att hämta lite saker och sedan tog jag bussen hem till pappa igen.. Så nu sitter jag här och mest bara segar, ska snart ta en lång dusch och börja fixa mig lite för kvällen, ska ju som sagt på Camillas 18års middag, där hon betsämt olika teman för varan som en maskerad (spännande eftersom vi inte vet vad varan ska vara). Det börjar klockan 19.00 så kan gå fem min innan eftersom hon bor så nära, skönt! vad vi kommer göra under kvällen vet jag inte än, Camilla är ensam så får se om vi bjuder dit några eller om vi drar ut eller bara tar det lugnt :) Hoppas ni får en lika bra lördag som mig, puss!

//Sandra


smycken som i sandra

Jag ger mig verkligen aldrig, känner verkligen hur mina pengar bara springer iväg, och fick dem för bara en vecka sen, men men.. Jo jag hittade i alla fall en urgullig sida genom en annans blogg, http://www.fetishforfashion.se heter sidan och där hittar du alla möjliga gulliga smycken (älska) Jag betsämde mig i alla fall för att ligga i rejält, så för min del blev det mycket :D

image376image377
image378image379
image380image381

image382image383
Allt det här beställde jag för ynka 120 spänn, utan frakt (eftersom det var över 100 kr) är inte det ett (flera) kap?
Köpte också ett till armband men det fanns ingen bild kvar på det senare eftersom det fanns så några av det..

//Sandra


..................

Det blir måndag och man får största ångesten att helgen är slut och skolhelvetet är tillbaka. Det är tillbaka till plugg, skola, skrik, gnäll, tidiga mornar och stress och man orkar bara inte. Man längtar varje dag mer och mer till att helgen ska komma igen och vissa dar och veckor går det fort, och vissa inte. Man går upp tidigt tar sig till skolan illamående och trött, huvet värker och man tar oftast bara på sig det man hittar först i garderoben. Man går till bussen som man alltid missar för att man antingen har försovit sig eller så kom den för tidigt, alltid något.. Man kommer till skolan ungefär 2 minuter försent och får då stå och vänta utanför i 40 minuter och får då dem 40 minutrarnas frånvaro, toppen! Sen går man i skolan med galningar och när man äntligen kommit hem är det ändå plugg som måste göras till 12 på natten och det har man verkligen ingen lust med. Sedan är det samma sak när mna ska upp igen nästa morgon, men vafan, det varar ju bara i 1,5 år till så det är snart över, det är bara att hålla ut Sandra! Nu ska jag gå, hejdå, inget mer

//Sandra

korv

korv är det äckligaste som finns på jorden, speciellt korvstråganof, så nästa vecka har jag lovat emelie och jennfer att jag ska ha en korvstråganof bild i varje inlägg i min blogg i en vecka, så inte Fia kan kolla in min blogg mihihi (för hon hatar nämligen korvstråganof)

//Sandra


hej

Har nyss ätit middag med familjen, gott! Idag blev det en skön dag tycker jag, skola mellan halv 9 och halv 2, sedan till banken och sedan hem och bara ta det lugnt :) Fick föresten veta idag av vår historia lärare att alla i klassen hade fått minst G på provet, så jag hoppas verkligen på ett VG nu! Skulle föresten lägga in bilder på alla mina things jag köpt i veckan, men har inte orken just nu att plocka fram allt och fota, och hittade typ inga av kläderna på internet, så det får vara så länge :P Nu ska jag i alla fall rota i mina kläder ändå efter kläder till imorn eftersom Camilla har Maskerad haha :D alla har fått ett eget tema, så hoppas jag hittar saker som passar, kan inte skriva heller vad jag ska va än eftersom det ska bli en överaskning för alla imorn, så imorn kväll eller på söndag så får ni troligen se bilder :D ! Skriver lite senare igen, bye!

//Sandra

RSS 2.0