Gott nytt år!

Hejsan! Sitter i Sofies rum nu, vi har precis vart ute och gått och jag har solat i 10 minuter också ;) Kände att det behövdes haha! Vi ska i alla fall om ett tag börja fixa oss lite, för sen vid fem tiden ska vi till Emma, Sofies kompis och käka middag, blir hämtmat för vi orkar inte diska idag haha :D Sedan tror vi det blir fest hos en killkompis till dem :) Kameran följer såklart med hela kvällen, men därimot kommer nog inte bilderna upp fören på lördag då jag kommer hem, har nämligen inte med sladden.. Nej nu blire massa musik så man taggar till lite haha, sen kom jag på nu att jag måste måla mina naglar till kvällen, tror det blir svart faktikst, så jävla hett & passar till allt, snyggt när man har korta naglar som jag också haha!
Ha det så länge och GOTT NYTT ÅR!

Sandra

I katrineholm

Hejsan gott folk :D framme i katrineholm sen 7 timmar tillbaka, verkligen kalas att vara här måste jag säga! Sofie möte mig vid tåget och vi gick först och kollade lite inne på Lindex  (dem har ju inte så mkt affäer här haha :P :D) men sedan gick vi hem och jag började packa upp och betsämma vad vi skulle ha på oss på nyår, och allt verkar bli skit bra :) Sedan åt vi den goda salladen och kollade på Tv, senare så gjorde vi ansiktsmasker, käka popcorn och kollade på en annan del av köping, som vi alltid gör när jag är här haha, Och nu har jag precis gjort en kopp med Oboy´ och Sofie målar naglarna ;) Men men skriver när jag får tid igen, annars ha ett bra nyår! :D

Sandra

På tåget

Hej på er igen, halvvägs nu :) framme i k-holm om 25 minuterm skönt, då ska Sofie möta mig så jag får lite hjälp med all packning haha, vilket verkligen behövs, sks alltid ta med mig för mycket, men men, thats life! Ikväll vet jag faktikst inte vad vi kommer göra, bara att vi ska käka tonfisksallad, muuuumma! Och sen blir det nog mest chill skulle jag tro, värma upp inför morgondage naha :D Fan vad jag fryser om fötterna föresten :O sjukt kallt, har i och för sig bara på mig vanliga strumpor  och ballerina haha, kanske köper några socker nör jag kommit fram om det fortfarande är öppet :)

Sandra

:D

Hallu! Lyssnar på massa musik och springer runt i hela huset haha, ska om exakt 30 minuter åka, ska ju till katrineholm idag om jag inte sagt det, fira nyår med min syssling Sofie och hennes vänner :D Ska bli sjukt skoj enligt mig! Här hemma i sthlm suger nyår, i alla fall iår, inget kul på g alls verkar det som, så varför inte liksom :) Mamma skjusar mig i alla fall till pappa först för ska hämta mina skor där sen ska vi till tåget, tåget går 15.40 :) Bloggar kanske då, tar ju med min lilla mini dator :) Men men, nu måste jag fixa mig och packa ner det sista! Hej hej!



Sandra

:)

Tja :D är verkligen på toppen humör idag känner jag, enda sen jag vaknade vid 9 har jag vart pigg och glad :) Eventet som vi gjorde gick i alla fall skitbra och folket jag jobbade med var jätte gulliga, så verkligen en lyckad arbetsdag, på iofs bara 3 timmar :P Efter jag jobbat klart mötte jag upp Sabina så gick vi och kollade lite, hon hade redan köpt massa, men ändå blev det en snygg partyväst också från Zara :) själv köpte jag en lite klapp till en person hihi och sen köpte jag en kofta till mej, skit mysig men ändå fin, även den från Zara! Kan visa bilder sen, så ska jag visa bilder på mina andra saker jag köpt nu efter jul och även på alla mina klappar :D men det får bli lite senare, för nu ska jag fortsätta rensa min äckliga garderob haha, har verkligen över fullt i två STORA ikea garderober, hur lyckas jag?

Sandra


Gäsp :)

Men godmorgon på er! Uppe med typen kan man väl säga vid denna tidpunkt haha :) Somnade egentligen typ halv två inatt men dem ringde från mitt jobb för en stund sen och undrade om jag ville jobba idag med ett kul Event, för någon hade blivit sjuk och jag tänkte, när jag ändå är vaken och kommer hinna, varför inte, det lät kul och man tjänar pengar liksom :P Så nu sitter jag i köket med en stor gröttallrik, en macka och en stor kopp te :) Ska väl börja dra mig om lite mer än en timma, så behöver inte stressa! Skulle åkt in till stan med Sabina vid 1 tiden, men eftersom jag nu kommer jobba mellan 11-14 så hinner jag inte riktigt till det, men kan möta upp henne efter och hinner kolla lite då :) Jaja nu är jag glad, har ju inte kunnat jobba på en hel månad nästan.. Nej ska käka upp nu, hör av mig när jag kommit hem :)

Sandra


Godkväll

Godkväll! Sitter och kollar på film nu, Exorcisten 2 buuuh ;) såg ettan förra veckan tror jag, helt sjuk, men känner att jag måste se tvåan med så.. Inte läskig hittils i alla fall.. Innan jag satte på den så var jag hos stakars Albin som inte alls mår någe bra, feber och grejer :/ Så köpte med mig en cola sen skulle jag hämta mina klappar också där :) Solade idag också, så nu ser man mycket skillnad på min hudfärg en annars :) Sen var jag i skärholmen och kollade lite också, orkade aldrig åka till stan för bara smågrejer, blev i alla fall nya underkläder, puder, tuna svarta strumpbyxor och ansiktskräm.. Får se om jag kanske åker in till stan imorn istället eller om jag tar skärholmen igen, för har nämligen kommit på lite mer saker som behövs haha :P Men men nu ska jag fortsätta kolla på filmen!


En av alla mina fina klappar :) Fick dem av Sabina, Albin fick likadana + hon själv :D



Sandra


hallu

Hejsan på er! Vaknade inte fören 1 idag men det är kanske inte så konstigt.. Men ska i vilket fall ta en promenad med mamma nu sen ska jag åka och sola och efter det in till stan en liten stund för att handla lite småsaker bara :) Sen ska jag troligtvis bara hem och då ska jag faktikst lata mig rejält, kolla på massa film och sånt, skönt! Ha det så länge!

Sandra

Inga fylleinlägg här inte!

Hihi, kom nyss hem från stan yey, har hunnit med en jävla massa ikväll och idag kan man säga, vart i skärholmen, handlat mat med albin, ätit maten, albin har fixat min lillsyrras hår, skrattat, chillat, solade, åkte hem, duschade och fixade mig lite, åkte till albin igen, klapputdelning och kebabtallrik, vart glad för klapparma (fick svart naglack som jag ville, jätte mysiga tofflor :) och en kofta :D) Chillat mer, åkt till stan med pullorna, virrat omkring, satte oss på donken, albin träffade sitt ragg och jag och sabina betsämde oss för att dra till After i gamla stan, satt där från 1 till 3, träffa lite snyggingar, hade det trevligt, drack endast en brezeer (orkar verkligen inte stava rätt?!) Men ni vet såna man blur röd på tungan av :) Sen drack jag inge mer, Vi gick till slussen, stodd därf i 40 min och inte gjort mycket alls, sedan tog vi tåget hem och nu är jag hemma, kom hem för 30 min sen typ :) Så nu ska jag sova, och jag tackar gudarna för att jag inte kommer vara bakis imorn :D haha! Imorn har jag typ inget planerat, men ska i alla fall hinna sola en gång till innan nyår :) Sen ska jag städa mitt äckliga rum och orkar jag ska jag kanske möblera om :D jaa! haha Nej nu ska jag verkligen sova, puss!


Jag på julafton med mormors hund Molly :)



 


Hos Albin

Hejsan svejsan! Sitter hemma hos Albin och chillar galet, han fixar Linns hår, blir galet snyggt, tänk att ha en lillesyrra som är snyggare än sig själv :O haha! Vi har ätit massa mackor också innan vi börja med håret så är riktigt mätt och glad, efter vi är klara ska vi sola också, vart får vi se :) sen ikväll blire lillajulafton hemma hos Albin, så då kommer Sabina också så ska vi dela ut våra klappar också haha! Men men skriver senare ikväll, puss!

Sandra

Hastalapastababy

Gud va trött jag är! Kom hem från stan med Albin för lite mer än en timma sen, så har hunnit äta också, mamma orkade inte laga mat så det blev ost och kex och räkor, men det tackar jag verkligen inte nej till :D mumma! Så nu är jag super mätt och det känns som att jag kommer sprängas snart.. I stan köpte jag i alla fall lite saker på Gina efterosm jag fått presentkort där av min bror :) Blev en skitsnygg paljett liknaden kjol och en spettströja typ :) Jätte fina grejer.. Sen så köpte jag också Sabinas & Albins julklappar, tror dem blir glada ;) Men men nu ska vi spela klart Amandas spel vi inte hann klart med imorse :) Sen ska jag till Albin med Sabina och kolla film och äta godis, får se när jag skriver igen!



Sandra

city

Nej nu bär det av till stan :P Är egentligen sjukt trött, men rean kallar och måste handla lite klappar till mina små pullor haha :) Så ska möta upp Albin & sabina om 20 minuter, så tar bussen strax :) ha en fortsatt bra dag!

Sandra

Jasså

Va ju hos pappa igår och firade jul igen med den släkten så fick massa mer presenter, bodylotien sätt, smycken, pengar m.m :) Men efter att jag kom hemdärifrån bestämde sig jag och Sabina att vi skulle ut eftersom tydligen många skulle ut igårkväll, Så vi mötte upp lite vänner och började föra ett ganska bra tag och sedan bar det av till Pans som låg i Gamla stan, riktigt shysst ställe och jävligt stort :D Så vi kom dit vid 12 tiden och där hade man riktigt trevligt, träffade massa människor man kände och det är alltid nice! Drog sedan vid 3 tiden och nu sitter jag hemma med bara morronrocken och har nyss gjort en ansiktsmask, skönt :) Ska snart ta något att äta och sedan ska vi spela massa spel här hemma haha :D Skriver igen lite senare, puss

Sandra


:D

Annars då :) Vaknade vid 12 tiden haha, men det vart riktigt sent igår, kommer inte ens ihåg när vi åkte från morfar igår kväll/natt :) men men, hade en riktigt riktigt trevlig julafton med mina söta släktingar haha, kändes som vi var fler igår än vanligt, tror vi var typ 20 pers, men det brukar nog stämma :P Jag minns att vi slutade kvällen allaihoppa med kurragömma i alla fall haha :D Maten var gudomlig, gröten lika så, allt godis :D Sen så kom tomten också då vi öppnade alla klappar och vart rikltigt glad över allt jag fick :) Fick bla SATC-boxen, en klocka, en klänning, smink, smycken, ansiktskrämer och masker, handkrämer, pengar morronrock m.m. :D allt jag önskat mig faktikst haha :) Sen ska vi till pappa idag med hans släkt och mina kusiner, ska bli mys :) Men men måste käka upp nu, för bror min ska hämta mig och småsyrrorna om 40 minuter :P Lägger kanske in lite bilder på mina klappar sen när jag kommit hem och på självaste julafton också :)

Sandra

Det gjorde till och med min dag :)

Inte bara det att man vakna upp och snön (frostet) ligger kvar utan att jag vaknade med ett gulligt sms från Sabina där det stod att hon blitt faster i morse :D Och så hon har längtat så är jätte glad för min lilla pullas skull :D Det vart en söt lite pojke :)  GRATTIS!

Sandra

Julaftons outfit :)

Hinner kasta iväg ett sista inlägg innan det är dags att åka, gud så mycket julstämning det blev nu, det har snöat lite och allt :) mys!



Klänningen är från Cubus
Strumpbyxorna är från Lindex
Smycken är från Glitter


Sandra

Jul

God jul igen mina små apor haha :) Har vart uppe ett tag nu, ätit frukost och busat med småsyrrorna ;) Oj vad mycket klappar det ligger i vardagsrummet, spännande :D haha! Vi ska om typ exakt två timmar åka till morfar eftersom det är där vi ska fira julen, så ska faktikst göra mer knäck nu och sedan ska jag börja fixa mig lite :) Tror inte jag skriver mer idag, men ha en God jul som sagt! :)


Min julfrulle :) Knäcke med julskinka & risgrynsgröt, har inte ätit det på 1 år fan :D


Sandra

Godjul

Okej min dator är typ över-varm eller något för den bara stängdes av helt plötsligt, aja :D Ligger i alla fall i sängen och kollar på någon julfilm på fyran, den är väl kul, men fattar typ inget av den haha, har lyssnat på massa julmusik samtidigt så :P men nu hade jag i alla fall tänkt sova, vill ju vara pigg på självaste julafton ;) Jo föresten GOD JUL PÅ ER! haha :)


Jag bjuder på denna, Lillen & jag vill vara snygga inför julafton ;)


Sandra

klappar


Mina paket så fint inslagna :)

Nästan alla andras paket också :) & nej vi har ingen grann iår :(


Sandra

dagens outfit

Här kommer en dagens outfit, bara för att ;) sämst jävla bild eftersom mina kamerabilder blir bajsfula i bloggen samt att jag tagit bilden i spegeln haha ;)


Skjortklänning från Vero moda
Jeansleggins från Cubus
Skärp mammas gamla
Sockor H&M


Sandra

Pics


Me and Albin påväg in till stan idag :)

Middagen, visst ser det föööör gott ut mumma!


Sandra

Hej ;)

Hejsan på er :) Har precis ätit en supergod middag som jag lagat, min specialitet :D haha! Fläskfilé i ugn med pressad potatis :D mumma! Så nu är jag sjukt mätt och skulle kunna dö snart haha.. Har receptet på den andra datan så kan tyvärr inte dela med mig av det, men kanske en annan dag för det är sjuuukt gott som sagt! Men men, idag har jag i alla fall vart i stan med Albin, Sabina va också med en stund :) Vi var och kollade på lägenhet också, den va fin och bra, men vi är fortfarande osäkra med pengar för nuet, men vi får se :) Men i stan hitta jag i alla fall två små saker till mig och sen en extra grej till storesyrran och sen massa småsaker till lillsyrran :) Så nu är jag klar med det, skönt! Håller på att slå in allt och då ska ni få se hur allt ser ut :D Men men, måste bli klar, bilder kommer, på middagen med :D

Sandra

Prutt

Ja denna får duga så länge, sen får jag se när jag byter eller fixar en helt ny :) Nu ska jag ringa mamsen som jobbar att be henne köpa hem mer julpapper och snörren eftersom allt tog slut igår haha, sen ska jag ringa Albin i think :)

Sandra


Funderingar

Jag känner att jag uppdaterat väldigt mycket idag, men det är kul när man väl är igång, nu behövs bara en snyggare design, jag lovar det gör faktikst mycket tror jag, har man en snygg design blir det kuligare att skriva och uppdatera, måste fixas på ett eller annat sätt :) Får se när bara, alla är så snåla och vill säket ha betalt.. Sen är det viktigt med mycket bilder i en blogg tycker jag, och grejen är att mina bilder blir skit snygga på kameran och när man lagt in dem på datan, men när man sätter in dem i bloggen blir dem så trista, nåt händer liksom, varför? Aja vet inte om det går att fixa, måste kanske ha en ännu bättre kamera? :) Aja tänker i alla fall byta design till något nytt som finns som val, för det här gör mig gråtfärdig, visst är jag sorlig!?

Sandra

hmm

Blir lite smått irreterad just nu, grr.. Jag skrev ju förut om det där med linserna som man fick hem gratis? Bara man skrev om dem på ens blogg.. Och dem hade skrivit ut på sin sida att sista dagen var den 16 dec, och jag gjorde det den 15 dec.. Men i alla fall så skulle man få ett mejl förra veckan om sin betsällning, men jag fick ingen så jag mejlade dem och då skrev dem att dem hade fått så mycket respons och att dem inte hade tid att svara på alla mejl och skicka ut.. Dem borde ju veta att det finns så många bloggare, varför inte sätta gränsen tidigare, jo för då ändrade dem gränsen till den 14 dec efter att den 16 vart, sjuk va? Tycker det är jävligt dåligt och borde inte vara okej, inte bara för att jag vill ha gratis linser, men jag hade gärna velat ha dem på nyår och nu hinner jag säker inte ens köpa nya.. Blir rätt sur.. Det är ju som att man skulle skriva att vad som helst är gratis till ett viss datum och sen så bara för att så många köper så ändrar man det? haha aja orka haka upp sig på detta, får väl se om jag kan hitta nån annan sida med linser :p


Julskinka och te såklart ;) Ingefära & Citron te, bra för magen och gott som fan! :)


Sandra

mumma :)

Haha har redan bakat färdigt, men dem går så himla fort att göra :) Men har därimot inte ätit frukost än så det ska jag göra nu hade jag tänkt, får se om jag kan få lite sällskap av lillsyster :)

Detta bakade jag, Osäker på namnet haha, men det är choklad och flingor!

Du behöver:
En kastrull
En slev
En spis ;) Inte på högsta och inte på lägsta
Ljus blockchoklad är goast till just det här
Flingor, jag tog bode Corn flakes & Musli
Lite smör/margarin

Ja sen så smälter du bara chokladen försigtigt, tänk på att hela tiden stå vid spisen och röra lite så den inte bränns vid, lätt hänt! Innan den smällt helt kan du lägga i en klick smör så det också smälter och efter det så häller du i flingorna, krossa dem lite i om dem är för stora.. Rör ihop det och sedan tar du en liten sked så du kan klicka i smeten i formar, knäckformar eller bull, beror på hur stora du vill att dem ska vara, jag tog knäckformar :)

Det blev CA 35 för mig och jag hade 175 g choklad, sedan flingor och smör efter behov :)



Lycka till hihi ;)

Sandra

Dagen innan aftonen

Hejsan! Sitter nu i vardagsrummet och myser här med min dator haha.. Jag vet att klockan inte ens är nio, men jag kan verkligen inte sova, jag vaknade halv 8 och somnade två inatt. fattar inte varför, men har legat och vridit och vänt på mig i nästan en timma, så gav upp, tur var att syrrorna är uppe så man får lite sällskap :P Sen kom jag också på att jag kan baka en sak jag skulle bakat igår kväll, så slipper jag det ikväll :) Så ska börja med det snart.. Igår var jag föresten hos Albin, det va skoj, men det ända vi gjorde var att städa hans vackra ^^ lägenhet haha, han damsög och fixade i resten av huset medans jag tog det värsta av allt, KÖKET hahahahaha, Så nu finns det inte längre smutsdisk i städskåpet & kylen om man säger så ;) haha Hela köket är som nytt och jag är sååå nöjd, sen firade vi med julmust efter och pratade julklappar, får se vad vi köper till varan, jag, albin & sabina ska ju ha vår mini julafton hos Albin i helgen så :) Men men, sen tog jag bussen hem vid 12 och somnade ändå inte fören 2 :/ men men, för nuet är jag rätt pigg :) Men annars idag ska jag in till stan och möta upp Sabina & Albin, sen ska vi kolla på en lägenhet vi kanske kommer hyra tillsammans :D Ska bli skitkul, men vi är rätt kräsna och vi vill att allt ska stämma så vi får se hur det blir :) Sen efter det ska jag och Albin in till stan igen och shoppa dem sista julklapparna, båda ska köpa till våra småsyrror :) Men men, nu ska jag äta frukost, för äntligen börjar jag bli hungrig :)

Sandra

Tja

Hejsan! Ätit frukost och suttit och pratat och kollat gamla foton med mammsen och syrronan haha :) Ska snart åka till Skärholmens Centrum och kolla lite klappar, har ju inte handlat någon typ, illa, brukar alltid vara först med det, men iår blev det inte riktigt så, men därimot har jag tatt reda på vad alla verkligen vill ha  ;) Nej duschen väntar, skriver lite senare ikväll, ska sola efter jag shoppat också ;)

Sandra

Hej

Skrev ett inlägg för ett tag sen men det verkade inte komma med, men men ;) Sitter i alla fall bara hemma nu och lyssnar på massa julmusik och tar det lugnt, var och solade för ett tag sen, vilket behövdes väl haha, använde någon kräm innan också vilket gav bra resultat :) men ska sola några gånger till så man är brun till Nyår! Igår tog jag det i alla fall lugnt, kollade på film hos en vän och bara chilla.. Skönt eftersom det blev en sen natt i förregår haha :P Men hej så länge!


Fjärde advent idag ;) Min frulle, och Bakade knäck igår ju ;D

Sandra

Och här har vi en bild på självaste födelsedagsbarnet :D


Grattis Stumpan igen :)



Sandra


Pics från gårdagen

Gud vilken kul kväll jag hade igår, skit roligt folk att festa med, god mat och dricka, allt var perfekt skulle man kunna säga, bara det att jag inte har någon röst idag haha, men som sagt gud så kul vi hade. Började med att jag mötte upp Fia och sara i gullmars och tog bussen till tyresö där Emelie bor :) mötte även upp Jennifer vid bussen och när vi kom till Emelie blev det massa gott käk och välkomsdrinkar :D sedan efterrätt såklart, gjord extra för mig haha ;) Cheescake :D mumma! Efter vi hade suttit och snackat ett bra tag och så så tog vi oss in till stan och mötte upp killarna från klassen, dansade, drack och snackade (skreeeek hahaha) och hade det jävligt kul helt enkelt, sen efter vi hade shakat loss drog vi till After i gamla stan och tog det lite mer chill, sen var det dags att ta sig hem vilket tog sin lilla tid haha :) Men men, nu är jag i alla fall pigg och alärt haha, har preics bakat knäck och sitter och lägger in fotona nu, ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men troligen åt det lugna hållet :)



Några bilder är tagna med Axels mobil på krogen och vissa med min kamera :)


Sandra

Puss

Hejsan svejsan! NU är det äntligen jullov vilket jag tror många av oss behöver ;) Kom iaf hem från skolan för ett tag sen och sitter nu och inte gör mycket alls, lyssnar på musik och dricker varma koppen haha ;) Ikväll vankas det 18års middag och utgång med Emelie i klassen + tjejerna, ska bli riktigt kul faktikst :D Vet bara inte vad jag ska ha på mig än haha :P Men ska inte åka fören vid fem så hinner nog hitta nåt :) Hos Emelie vankas det i alla fall massa mat och annat gott, och sedan drar vi ut och får se vart helt enkelt :) Men nu ska jag börja fixa mig!

Sandra

Godnatt

Suttit i sängen och kollat massa Gilmore Girl, får sån härlig känsla av den serien :) Men nu ska jag sova så jag är pigg till avslutningen imorn, har satt klockan på 8 så ett par timmars sömn får jag allt ;) föresten så får det nog bli min svarta finare klänning imorn och röda smycken och naglar, det får funka :) Sen har jag gjort flättor vilket var hundra år sen haha, så imorn blire lockigt hår! Men som sagt natti natti!



Sandra

Kväller

Hejsan bloggen! Har kollat massa film och plugga lite idag, men inget jobbigt så är typ klar nu, så nu har jag kollat Bonde söker fru och snart börjar Medium, så bra! Imorn är  det föresten julavslutning i skolan kl 11.15, men jag ska vara där halv 11 eftersom jag är med i kören, sen ska jag sjunga allra först också fast med en vän, läskigt, men vad gör man inte haha ;) Men men ha det sålänge!

Sandra

Negerboll/chokladboll, sak samma :)

Igår tror jag det var, då hade jag och min vän Sara ett snack med våra lärare om vad man ska kalla negerbollar, och ja som ni då märker nu så säger vi negerbollar eftersom det ETT heter det och TVÅ heter det och TRE har alltid hetat det sen jag va noll år liksom ;) Sen om man tar åt sig är det den egens problem, ja ja jag vet att det betyder typ svart slav eller något? Men ofta jag tänker på en svart slav när jag käkar eller är sugen på nergerbollar, ofta jag tänker "Nä gud vad SUGEN jag blev på en svart slav".. Nä precis! Jag tänker på en fucking jävla god boll som råkar heta negerboll och innehåller choklad, och JA det är svårt för mig att säga chokladboll. för jag har alltid sagt negerboll, hela min släkt säger det liksom! Jag har inget emot negrer, älskar dem ;) Men ta inte så illa upp, för jag tänker inte på en neger när jag säger negerboll, samma sak som att Svart (alltså färgen svart) heter negro på spanska, det kan alltså lika gärna betyda svartboll :D haha, så ge upp och ta inte åt er äran att någon skulle vilja smaka på er ;) hihi Over and out.


Kan ni inte läsa, ja då blire svårt, annars ser ni nog att i den här kända bakboken från 90 talet i think, där står det negerbollar :) tror rätt många har den i sitt hus.


Sandra

:D

Vår duktiga konstnär Fia har gjort denna läckra bild på oss, like it!


Sara, Jag, Jennifer & Emelie


Sandra

Haha

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.766878

Jag har inte garvat så mycket på länge, dålig humor kanske, men vafan haha!

Sandra

hallu

Hejsan svejsan :) Hemma från skolan, det var en riktigt kort och skön dag, man fick välja själv vilken föreläsning man ville lyssna på och för min del blev det Läkaren och Farbror blå, jätte intressant båda två! Men men nu sitter jag hemma hos Albin och har gjort det ett rätt bra tag :P Men vi ska snart in till stan eller skärholmen och kolla lite, och jag ska fråga på min praktik om dem behövde hjälp i jul också.. Men men nu ska vi fixa oss lite, När jag kommer hem ska jag plugga, hör av mej då!

Sandra

Godnatt

Kollade precis klart på The Bodyguard, gaah vad vacker Whitney Houston är och snygg Kevin Costner är, äta! Har redan filmen men va bara så tvungen att kolla på den, så underbart bra film! Men men börjar halv nio och slutar 12 imorn, skönt, vi har bara någon slags yrkesdag så det ska nog gå bra :) men nu är jag trött och ska sova, ha en fortsatt bra kväll!




Sandra

Pause

Alltså förlåt, men den där dokumentären som ska gå imorn på tv 5 tror jag det är, den gravida mannen jag tycker verkligen det är äckligt! Fan blir irreterad, borde inte bry mig men nu gör jag det haha! Han är iofs en kvinna egentligen, gjorde könsbyte förut, men ändå, fy!

Sandra

:)

Jaja nu vet ni på ett ungefär vad jag önskar mig och vad som står högst upp, sen óm ni minns min mini dator som min mamma köpte för nåra månader sen, den ska jag få helt själv och fixa större minne och sånt på den bara :) För nu sitter jag mest på den andra bärbara :)
Men nu ska jag kolla på Ugly Betty med lillsyrran, ha en fortsatt trevlig kväll alla :)

Sandra


Min önskelista för i år :)

Jag brukar vara sämst på att komma på vad jag önskar mig, men i jul har jag försökt i alla fall :)



Sandra

Ibland så är även jag sur

Hejsan! Förlåt för mitt lilla utbrott imorse, men jag var trött, irreterad och sur, så vad gör man inte, men nu känns allt mycket bättre, alla tre redovisningar och tre uppsatser är klara för dem här två veckorna, eller en uppgift kvar, i fucking jävla Mental Träning, ja skratta ni, men det är sånt vi pysslar med i min skola, men det är skönt ibland, på morgonen när man är trött och få slappa lite ;), men när man sedan ska gå in djupt på det, äh då börjar man undra vart man hamnat liksom :D Men men, men den ska vara inne på fredag så ska skriva på den imorn och på torsdag, idag är jag för trött, har bara slöat sen jag kom hem vid fem, så himla skööönt! Men redovisningarna gick bra i alla fall, så det är ett stort + :) Nej sitter och lyssnar på Amy Diamonds Julskiva, I love it, och äter knäck, men nu ska jag lägga mig i soffan tror jag, heeej!

Sandra

Kul start på morgonen

Jag vill inte behöva säga detta, men ibland blir jag bara så trött på vissa och allt just nu. För det första så har jag haft så jävla mycket plugg och jag har verkligen gjort allt, vilket jag känner mig stolt till om man säger så, men sen då? Sen har jag vart sjuk också samma vecka som allt plugg vilket som tur är börjar lägga sig nu.. Sen att jag inte kommer få jobba i jul är liksom pricken över fucking i:et, jag skulle jobba massa och tjäna massa pengar men icke, är så jävla frustrerad just nu.. Jag försöker hela tiden, men jag får fan aldrig något tillbaka.. Det är inte ens kul längre, allt kanske låter jätte larvigt, men så är det inte, sen är det mer saker än detta, men det är saker jag inte delar med mig av..

Sandra

Sov gott!

Hejsan bloggen ;) Oj vilken lång dag, trodde aldrig klockan skulle bli 11 haha, skoldagen var seg och hemma har jag bara suttit vid datorn, tv:n och pluggat, samt lagat mat till mig och småsyrrona också ;) Men ändå, dagen och kvällen har vart seg som fan.. Segt föresten att jag inte ska jobba på hela lovet om jag inte får extrajobba på min praktik, inget jobb, inga pengar, bara massa "sitta hemma" tråkigheter :/ Får se hur jag ska lösa detta.. Orkar inte gå in på varför jag inte ska jobba på mitt jobb, men så är det i alla fall för nuet.. Men men imorn ska jag redovia ledarskapen med två andra tjejer i klassen vilket faktikst ska bli lite kul, men samtidigt jobbigt som vanligt eftersom jag tycker det är så obehagligt att redovisa.. Men jag har blivit bättre på den banan i alla fall :) och det är jag stolt över! Sen har vi en annan slags redovisning i psykologi, eller man ska sitta i grupper och disscutera typ, men har gjort klart allt så det ska nog gå fint.. Annars är det inte så mycket plugg nu sista veckan, så ska för det mesta ta det lugnt bara och försöka hinna med att sola någon dag kanske ;O Nej nu har jag pratat massa strunt, nu ska jag sova, Godnatt på er!


Jag kan faktikst laga mat :)



Sandra


Lista var länge sen

Hittade den här lustiga listan, NR är alltså dem jag har i min mobiltelelista ;)

Har du pussat nummer 2?
Ja, det råkar vara mitt ex :)

Vad har du för relation med nummer 20?
Hmm, det är min sysslings killkompis som alltså bor i katrineholm, allex heter han, riktigt söt & shysst kille :)

När ska du träffa nummer 30?
Aldrig skulle jag tro (det är nåt ragg till min vän albin haha, vi har bytt tele och visa av hans kontakter är kvar)

Är nummer 18 söt?
VET INTE haha, samma sak som i den innan, albins vän :)

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Hmm jadu haha, knäpp härlig snygg UNDERBAR kille, det är albin som är nummer 13 :D

Gillar du nummer 14?
Känner inte personen ens, måste vara albins vän det med haha?

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Nä tråkigt nog, stört skön och trevlig kille :)

Är du nära vän med nummer 23?
Ja det kan man väl säga, men vi träffas tyvärr inte så mycket, men vi träffades i helgen på en hemmafest, Amadeus heter personen, underbar kille :)

Har du gått på bio med nummer 4?
Nee

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Min söta kusin Angelica, ja visst, men hon är för liten haha, tre år kvar hjärtat!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Haha, vi kallar han hårda-adam, vi pratar mest snusk ;D

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Ja det har jag redan och skulle kunna ge mer än så, det råkar vara farbrorblå haha, 112 alltså.

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Ingen aning om vem det är

Brukar du och nummer 48 träffas?
Nu kom jag liksom in på bokstaven B, fatta hur många kontakter man har och nej jag känner inte ens tjejen :P


Sandra

Färgade linser i nyår? :)

Kikade nyligen in på en hemsida som säljer linser :D har alltid velat testa det men har inte blitt av, men nu tänkte jag att det vore kul att ändra färgen på ögonen i jul och nyår :) Så om ni också är intresserade kan ni gå in på denna sida ; http://www.fargadelinser.com/ och ännu roligare för dig som är bloggare, då kan du få hem ett par gratis :) om du gör samma sak som mig och tipsar andra på bloggen!



Nu ska jag bara komma på vilken färg jag ska skicka hem :P

Sandra

När man inte har något att göra...



Sandra

Nu är det måndag igen


Såhär brukar min frukost se ut ;) mackor, vanilljyoggy och grönt tee :)


Sandra

:)

Nej nu ska jag sova, precis sätt på Förtrollad, nutte älskar den filmen haha! Men böjar 8 imorn, så lika bra att slå sig till bädds ;P godnatt :)

Sandra

:)

ÅHH, kom hem för någon timma sen, va på bio och såg Twilight, alltså gud vad jag älskade den filmen och båda huvudrollerna! Skulle lätt kunna se den igen, verkligen helt sjukt bra och inte heller trodde jag att jag skulle gilla Robert Pattinson (huvudrollen) så mycket och tycka han va så snygg som alla säger men GUD jag höll på dö, så jääävla läcker, han får gärna bita mig :)


Jag smälter i alla fall :)



Sandra


Söndag

Godmorgon eller vad man säger haha ;) Nej vaknade verkligen inte nu, vakande vid halv 12 ungefär så känner mig laom utvilad, men har ätit och pysslat här hemma, samt pluggat ett tag nu, ledarskap som i går, börjar bli klar :) Hoppas bara dem i min grupp också tycker det låter bra, för jag orkar inte göra om det liksom.. Men hur som helst så funderade jag lite på hur mitt nyår ska se ut, jag kan verkligen inte bestämma mig, ibland säger alla att dem bara ska ut på krogen, vilket suger :P Och ibland att vi ska hyra lokal eller helt enkelt dra på någon fest, så jag vet inte och då kom jag på idén att fira med min syssling i katrineholm, vilket alltid blir lyckat eftersom folket där är så underbara :D Och min syssling visste massa fester och sen drar man alltid ut på krogen efter vilket alltid blir lyckat, så jag får helt enkelt se vart jag tar vägen, just nu är jag jätte osäker.. ska försöka betsämma mig snart i alla fall :) Men men nu ska jag plugga klart, pluggar med julradion i bakgrunden hihi :)

Sandra

Nu ska jag sova, men innan :)

Ja jag är kär i denna låt och Kurt Nilsen!


Sandra

pics



Lite pics från i torsdas :) bilder från igår kommer senare!


Sandra

hemskt

Kollar på fadergalan, så himla sjukt och hemskt så man bara vill gråta, gillar egentligen inte att se sånt här, man mår ändå bara så dåligt, men vad gör man inte.. Ska nog skaffa mig en fadder nån gång snart, och se till så det blir gjort.. Men men har i alla fall pluggat klart nu och bakat en massa gott, marsipangriser, knäck, peppakakor :) Men ska fortsätta kolla nu, hej så länge.

Sandra

Huggen i fingret med en stekspade

Hallu! min störda lillesyrra attackera nyss mej med en fucking jävla stekspade, så har fan ett jätte djupt hack i mitt finger nu, ska döda henne när jag får tid! Förlåt för att jag inte skrivit föresten, men har vart upptagen med skola och festande ;) I torsdas var jag på två kompisars skolfest, dem hade hyrt en klubb, det va kul :) sen igår var jag på julfest på jobbet, vilket va skit kul och sedan på en hemmafest hos en vän vilket också va trevligt :) så idag är jag rätt slut! Men vi håller på att baka här hemma, tills jag blev huggen, men det börjar kännas bättre nu så får se om jag kan fortsätta nu, sen ska jag plugga lite men det ser jag fram emot, intressant det jag ska läsa om, handlar om ledarskap och kommenikation :)

Sandra

Godnatt :)

Såhär kan det gå :)



Sandra

Jag e så jävla bra

Jaha, det va bara någon jävel med väldigt mycket fritid som har lagt ut mig på en sexsida :) Någon som har ett jobbigt liv typ, så då är det okej :) Nä men jag accepterade alla gubbarna, varför inte visa lite bröst i camen liksom? :)

Sandra

Hjälp

AAAAH! Nyss var det 20 pers som frågade om förfrågan på msn? Är det någon jävel som har lämnat eller skrivit ut min msn någånstans? gaaaaah, usch blä, 30 + gubbar!

Sandra

tjuuu

Hallu! Sitter i soffan och kollar på Ugly Betty och snart börjar Desperate Houswives också, pluggat en hel del idag så känner mig stolt över det haha, ska i alla fall lägga mig sen så jag får många timmars sömn och orkar gå till skolan imorn, har ju redovisning.. Hej så länge!

Sandra

Planering

Ska nog börja göra en veckans planering här i bloggen, både för min del och dem som vill veta :P Börjar från morgondagen helt enkelt :)

V. 50
Måndag; Skola 11.15-17.00, plugga
Tisdag; Blev ingen skola för min del, är sjuk, plugga, skulle ha jobbat, men inte det heller
Onsdag; Skola 11.15-15.45, sitta kvar i skolan ett tag med tjejerna som jag är i samma grupp med planera och så, Sen hem och plugga
Torsdag; Skola 8.15-17.00 besök från militären, spännande, Sen hem direkt, fixa mig och sedan festa loss, Mina favotjejers klass/skola har hyrt en klubb så blir att skaka rumpa om jag inte e sjuk :/
Fredag; Skola 11.15-17.00,  kör bla öva öva, sedan hem till sabina, göra mig iordning och sen ska vi på personalfest :D Samma sak där, hoppas jag är frisk, för då ska vi vidare till en gayklubb senare med Albin raraing :)
Lördag; Bara ta det luuuugnt, + julbak med mamma & syrrorna :)
Söndag; Chilla galet + plugga lite, kanske julfika med tjejerna? :)

Sandra

bullshit

Föresten, alla klänningarna kostar mellan 299 och 899 tror jag, helt okej pris eftersom vissa är ett dyrare märke.. men måste verkligen köpa i alla fall en av dem.. Ska beställa hem den 22 december tror jag, när jag får min lön :)

Hur som, suttit hemma hela dagen och bara pluggat och tagit det lugnt, skönt på sätt och vis men ändå så himla långtråkigt, nu är i alla fall mamma hemma, så vi sitter och äter choklad och dricker te, hon hade köpt hem massa te, hostmedecin och nässpray så nu jävla ska jag bli bra!!! Ska lägga mig tidigt ikväll, direkt efter DH! Får se hur jävla bra det går..

Sandra

Vill ha



Jag är helt kär i dessa vackra kklänningar från Nelly.se, speciellt den näst, näst sista och den som den mörka tjejen bär :) Helt underbara!


Sandra

bajs

Är rätt förbannad just nu! I måndags vaknade jag upp med täpt näsa och tjock hals, men det var inte så farligt, bara lite irreterande, men inget mer.. Men nu när jag vaknade upp för två timmar sen så trodde jag att jag skulle dööö, allt var hundra gånger värre och nu har jag skitont i kroppen också.. jag har ändå sovit mer än 8 timmar och jag klädde mig fan varmt igår ;O haha.. Nä är så jävla förbannad, vill inte blir sjuk nu för jag vet att det alltid håller i så jävla länge :( Men jag är i alla fall hemma från skolan idag för att vila upp mig, plugga lite, kolla film, bara ta det lugnt, För sen imorn har jag ju redovisning så då måste/vill jag gå vare sig jag håller på att dö eller inte.. Får därimot se om jag orkar persoonalfesten på fredag & en annan fest jag ska på på torsdag.. men men nu ska jag göra ännu mer tee, sen plugga lite..

Sandra

Flytta hemifrån?

Hejsan, hemma från plugget ;D sitter och pratar med en gammal kompis om att flytta hemifrån och gud vad jag vill göra det just nu, fan! Våran gamla barndomskompis har nämligen gjort det för länge sen, eller typ ett år sen och inte bara vart som helst utan mitt i stan bor hon! Fatta det liksom, om jag hade sån tur liksom.. Hon har viserligen ett jobb och sliter både i skolan och där, men ändå jag vill också, visst älskar jag min mammi och vill bo med henne också såklart, men ibland så vore det bara så skönt att bo ensam, right? Aja det är bara att vänta och se, snart blir det kanske min tur? ;)

Sandra


Godnatt

Nej nu ska jag sova, börjar visserligen inte fören 11.15 imorn men ändå :) är trött.

Sandra


Tomten kom redan igår


Me like, hahaha, av dig får man aldrig nog!


Sandra

yey

Sitter och dricker te, äter vindruvor och kollar Wallander med mamma, men nu är det pause.. Linn och Amanda kom för nåra timmare sen också, fast nu ligger dem i deras sängar så nu är det lugnt igen ;) Imorn är det ju skola igen, orkar verkligen inte, men har sen vecka så det känns ju bra i alla fall..  Och har försökt plugga så mycket som möjligt i helgen så man slipper det i veckan.. Men men nu ska jag ringa lite samtal innan Wallander börjar igen ;)


Markus Fagervall, kollar inte på stjärnor på is, men gud vad het Markus är, vinnare av idol 06 & stjärnor på is 08 :)



Sandra

Pics



Jag hitta lite ego bilder på min nya frilla :) me like


Sandra

Hallu

Sitter och fika med mamma  :) och då kom vi på att det var andra adevent idag haha! Så nu är båda ljusen tända, myyyys! Vi glömde klantigt nog grädden när vi handlade haha eftersom man måste ha det till knäcken och ostkakan som vi köpte ;P så vi måste gå snart igen haha, men först ska jag fika och plugga lite till :) hare så länge!


ljusstaken är tänd :D älskar den, min storebror gjorde den när han va liten, tror han var sex år :)



 


Kool

Aj aj! Drack för varm chokad känner jag, det bränns som fan på tungan, gör skit ont vafan, buuu :( Men men det är sånt man får ta helt enkelt.. Är i alla fall mätt och belåten nu :) Har kollat igenom filmuppgiften nu och ursäkta men jag fattar typ nada, hinner ha min lärare två gånger innan inlämningen men vafan, fattar inte själva frågan. Man tror filmkunskap är busenkelt men icke, det vill dem inte göra för oss, aja får kolla på uppgiften om ett tag igen för nu ska jag följa med min kära mamma till affären och köpa lite föda.. ska kolla in i videobutiken också efter filmen vi ska ha på historie redovisningen för när jag laddar ner verkar det ta 100 år och vill helst hinna se den ikväll.. Men men får se hur det blir med det, nu ska jag göra mig iordning, hejsvejs

Sandra


Söndag morgon

Godmorgon :) Vaknade för någon timme sen men har legat och dragit mig, så himla skönt och kollat på desperate houswives som jag missade förra tisdan.. Men nu är jag uppe, ska göra iordningn lite frukost/lunch, trore blir en stor kopp varm choklad, är jätte sugen på det och mackor såklart :D Sen ska jag och mamma kanske baka knäck senare idag, mumma! Men så måste jag hinna med att plugga lite idag också, har en filminlämning på torsdag så tänkte börja med den redan idag sen kolla igenom historia redovisningen ifall vi ska redovisa imorn.. Men men, det gör jag senare, för nu blire frulle ;)

Sandra

Lördag

Hejsan :) Kom för någon timma sen hem från stan med mamma! Vart en riktigt trevlig och mysig dag måste jag få säga :) Kollade i massa butiker, marknaderna som är uppe nu och i massa småbutiker i gamla stan, får aldrig någon tid till dem annars, men gud så mycket fint man hittar där, bla en julklapp till storesyrran ;) Sen så åt vi också en sen lunch/tidig middag på Fridays, då jag åt friterade Jumboräkor med pommes och någon söt sås till och kokta grönsaker, verkligen jätte gott :) till det blev den en stor öl såklart ;) Sen köpte vi massa polkagrisar, nougat och negerkyssar som det hette när mamma var liten haha, fast nu heter det larvigt nog mintkyssar^^ och massa annat gott :) Själv fynda jag med syrrans present som sagt, en fondation till mig samt ett jätte sött halsband och örhängen som jag ska ha på avslutningen och i jul :) Sen fick det vara nog, måste spara sista veckorna nu, sen får man ju lön den 22 :D då blire ännu mer shopping av klappar :D Mamma köpte faktikst en present till lillsyrran och en till mig, vet vad det är, men det är hemligt haha :D jätte nöjd i alla fall! Nej nu ska jag sluta blarra.. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hade planer men dem sprack, så får helt enkelt se.. Men för nuet ska jag dricka te och äta cocosbollar med mamma haha ;) Ha det så länge!

Sandra

Puss

Nu ska jag sova och gud så skönt det ska bli! ställt klockan på 11 imorn, tidigt för mig, ja ;) Godnatt!

Sandra

:)

Godkväll :) Ligger i sängen nu och kollar på någon B film, men den funkar.. Rätt så trött så direkt efter den blir det blunda och sussa som gäller :P Blev en skön hemma kväll ikväll, hade lite planer men dem sprack/jag var för seg för att orka något haha.. Haft så mycket plugg i veckan och gått upp tidigt varje dag så det behövdes en sån kväll :) Så blev att kolla idol med mamma istället :) ingen för mig men måste ju offra mig lite haha.. Sen bestämde vi att vi ska åka till stan imorn och kolla lite efter klappar och lite sånt, blir en fika också tror jag :) Sen imorn kväll blire nog partaj :D Men ha en fortsatt bra kväll!

Sandra

Ibland har vi våra stunder ;)

Albin ställer mig en väldigt svår fråga:

' - AlbinJameson, Fest hos mej i morrn!! säger:

Du, knullar man hellre med en assnygg kille., eller åker o kollar på idol med en halvsnygg kille ? 

sandra, säger:
hahahah

sandra, säger:
vilken fråga

sandra, säger:
får jag använda den på min blogg liksom

' - AlbinJameson, Fest hos mej i morrn!! säger:

Gör de.

' - AlbinJameson, Fest hos mej i morrn!! säger:

haha men svara 

sandra, säger:
jag skulle nog knulla den snygga jäveln efter jag kollat idol med den mindre snygga

' - AlbinJameson, Fest hos mej i morrn!! säger:

jag frågade han nyss

sandra, säger:
eller så knullar du en av medlemarna i idol, typ robin, två flugor i en smäll där med.

' - AlbinJameson, Fest hos mej i morrn!! säger:

Men serri hur ska jag göra ?

Albin skrattar inte, han tyckte inte det va kul, han var helt seriös med denna fråga!
Därför gillar man han så mkt haha :D

Sandra


fredag

God fredagseftermiddag ;) Sitter och kollar på film och bara tar det lugnt, så himla skönt.. Kören idag gick bra och var kul, fick lära mig allt dem gjort när jag vart borta och det gick galant tycker jag :) Planer för ikväll vet jag inte än, har lite olika alternativ, men får se vad som lockar mest, är lite sugen på att bara vara hemma också :P haha.. Men får se.. Nu ska jag i alla fall kolla klart på filmen sedan kolla lite på min historia, ska ju redovisa nästa vecka & vill kunna den lite bättre ;)

Sandra

Godnatt

Sitter i soffan och myser, så himla skönt att bara vara, pluggat endel idag ja, men efter sju har jag bara tagit det lugnt, kollat på film "ensam hemma" haha så jävla skön och nu på lite sex and the city avsnitt :) Men nu hade jag tänkt sova, börjar inte fören 11.15 imorn, men har sovit så lite i veckan så behöver så mycket sömn som möjligt. Hoppas verkligen magen är bättre imorn, jag börjar fan bli riktigt irreterad nu, den blir ju bättre & bättre, men jag vill att den ska bli helt bra.. Aja skriver igen imorn, har bara en lektion, kör från 11.15 till halv 2 :) Godnatt!

Sandra

Tjena

Hejsan! Kom hem från stan/skolan för ungefär två timmar sen, så har pluggat lite ett tag nu, historia, så nu är jag helt klar med den, ska bara hinna se filmen om personen vi skriver om innan måndag :) Sen har jag gjort klart min loggbok till UF för vecka 48 och 49 i alla fall så man har det klart, skönt. Så nu ska jag bara kolla lite på filmkunskaps uppgiften då man ska analysera två filmer vi har sätt bl.a. den näst nyaste Bond filmen (sög föresten), Men den ska inte vara inne fören om en vecka så ska bara kolla lite på självaste uppgiften :) Sen ska jag chilla galet, är rätt trött, Medium på Fyran kl 21 :D Missar alltid det efetrsom det inte går i repris och jag annars brukar jobba på torsdagar, men hade ont i magen/kroppen idag som vanligt så ringde och sjukskrev mej, skönt.. Men men här får ni en outfit bild på mej ;)

Dagens outfit, vill tyvärr inte visa mitt underbara ansikte idag ;D


Strumpbyxor Lindex
Sockor Nya
Klänning Ny, nån butik på outleten
Halsduken Cubus
Jacka H&M
Tjocktröja H&M

lll
Mamma var ju hos mormor igår och kom hem med massa plagg, till och med lilla jag fick lite plagg :) Dem har nämligen byggt värsta stora outlet centrumet där, skit najs.
Sockor, alltid bra att ha ;) Linne från bondelid org pris 600 typ deras pris 200 :) Klänning från outleten där, ca 40 spänn, sjukt bra och jätte fin på och skit skönt :) har redan en likadan grå.


Sandra

Godkväller

Hallu igen! Äntligen pluggat klart, gjort klart hela köruppgiften + historian, känner mig lagom stolt :) Ska bara skriva ut ett papper som jag ska ha med till filmkunskapen imorn, handlar om filmerna vi sätt, man ska analysera det och så på lektionen.. Sen ska jag faktikst krypa ner i sängen och försöka sova, får se hur bra det går ^^ Men ha en fortsatt mysig onsdagskväll!

Lite pics

Me med luggen, lunchen, kvällsplugg & fik vid tv ;) Min katt råkar älska min väska haha :)


Sandra

:)

God kväll :) kom hem från albin för nåra timma sen, åkte dit direkt efter skolan, för han skulle färga mitt hår och fixa min lugg och det blev en kalas snygg brun färg och rak lugg ;) har haft det förut och trivs faktikst i det även fast jag ser så mycket rundare ut i fejjan nu, men men haha.. Nöjd som sagt! Jag skulle äta nu när jag kom hem, men istället köpte vi hamburgare med pommes och käka, mumma! Så nu sitter jag och skriver historia, till redovisningen nästa vecka, går bra, ska snart skicka in den här delen.. Sen efter det ska jag nog bara kolla på tv och lata mig som vanligt, mamma kommer inte hem fören om någon timma, hon är hos mormor :) Men men.. Skriver sen.

Outfit


Jeans Cubus
Tröja Gina
Väst H&M
Halsband ?



Sandra

Morsning

Godmorgon! har precis ätit en god frukost, gick sådär, fortfaradnde ont i magen :( sara också tydligen, vad fan kan det va? men men kort dag idag, 9.10 till halv ett :) och sköna lektioner, UF & historia, grupparbeta på båda alltså.. Men men ska fixa iordning mej nu så hörs vi senare, ska ta en outfit bild också, men den kommer in efter skolan ;)

Sandra

Kväller

Hallu! Kom hem för lite mer än en timma sen och har precis haft ett långt samtal med sara :) men nu hade jag tänkt ta lite te och lussebullar och sedan sätta på DH, mamma spelade in det när jag va på jobbet.. Imorn börjar jag kl 9.10 och slutar halv ett, så himla skönt.. Sattes föresten på ett nytt projekt idag på jobbet, tråkigt fast ändå kul med något nytt såklart :) gick bra i alla fall, + att cochen är dödsskön där haha! Har föresten haft skitont i magen idag, ingen aning om vad det kan ha vart, men sara hade också det så vi tror det var från den indiska maten igår, för vi var dem ända som åt den.. läskigt! Aja ha det så länge!

Sandra


yey

Kollat på några gamla avsnitt från Gilmore girl, älskar den serien! Men nu ska jag och mamma äta, blir någon kötträtt ser jag, mumma! Sen efter det ska jag plugga liiite till innan jag sätter igång rullen som jag måste se, det är den näst nyaste bond filmen så det skadar ju inte :)

Sandra 

tröttis

Nu är jag tillbaka och har pluggat tillräkligt för idag tycker jag, förstår det mesta i alla fall, ska kolla lite till på det senare, men just nu vill jag bara lägga mig i soffan och glo film eller tv, myyys, är så jäkla trött, till det blir det kaffe & lussebullar! Nu känner man att man vill ha tillbaka snön som försvunnit, men den kommer väl tillbaka lagom till lucia kanske ;)

Sandra

:)

Kom ju hem vid två så nu har jag hunnit vila och lägga ut bilderna :) så nu ska jag faktikst plugga lite psykologi, stress & kriser som sagt, det ska nog gå bra, sen ska jag se en film som vi ska se till filmkunskapen imorn.. Ha det så länge!


Bjuder på den här fina låten innan jag sticker ;) :)



Sandra


Outfit




Pälsen H&M
Halsduk Cubus
Vinterskor Mammas
Chinos Bikbok
Vit långärmad baströja Cubus


Sandra

plugget

Bajs, hade skrivit värsta långa inlägget men det funkade inte att spara och bara försvann, aja skrev ändå bara massa blarr, sitter hur som helst i skolan, historia, skriver om jeanne d'arc, en känd kvinna som levde på 1400-talet. Finns även en film om henne som är baserad på den riktiga historian om henne, Den heter The messenger, har själv tänkt se den faktikst :) Men men, slutar skolan om 10 minuter och då ska jag bara hadla något att äta att ta med hem, sen blire nog en power-nap när jag kommer hem, sen plugga på stress och kriser, skoj faktikst och rätt lätt, annars inget planerat :) Ska lägga upp en dagens outfitbild när jag kommit hem också. Ha det så länge!

Måndag

Hallu! Nu är det ny vecka, fan vad fort veckorna går, helt sjukt! Men men närmare till lovet, julafton och sedan studenten ;) Har inte tänkt så mycket på det faktikst men nu kommer det :P Sitter i alla fall i köket med en stor frukost, gott, men ska om ungefär en halvtimma ta mig till skolan, ha en bra dag!

Sandra

RSS 2.0