höhöhhöhöh

Blir så satans irri på allt just nu, tänker inte gå in på det.. Sen är vädret piss vilket inte gör det så himla mycket bättre.. Hatar detta, fan! Nej usch så negg jag låter, ska hur som helst snart till Sabina, vi ska köpa mat till morgondagen sen ska vi hem till henne och fixa oss, sen ska vi på personalfest typ haha, på nya jobbet, vi vart bjudan så why not? Hoppas det blir kul, dem säger inte vad som kommer hända eller vad vi ska göra, spännande haha :P Men men, nu ska jag packa klart det jag ska ta med, hej så länge, så sur e jag inte :)

//Sandra

Första dan

Tjena! Jag vet, klockan är mycket och jag borde sova, men icke, jag sitter och kollar på film, som vanligt.. Tänkte bara säga att min första dag på nya jobbet gick fin fint :D och jag sålde också mest av alla som var där, hihi ;) Så imorn tänker jag också jobba så man hinner tjäna ihop lite pengar, då jobbar jag 17-21.. Nej nu ska jag faktikst läsa lite i min bok jag läser, väldigt bra som sagt, sen sova :) ställer klockan på 11 så jag hinner sova ut :) Hade nämligen tänkt sola imorn också + äta lunch/middag med Sabina innan vi börjat jobba :) Men men, sovgott!

//Sandra

Godkväller

Ligger i sängen och pratar med Sabina om morgondagen, båda vi har ju fått anställning hos manpower och ska skriva på lite avtal och sånt imorn kl halv 3, därefter ska vi redan provjobba, ska bli intressant, hoppas man inte gör bort sig, var ett tag sen jag jobbade haha :P Nej men jag ser den bara som något bra, behöver pengar, behöver sysselsättning, och det är även också en väldigt bra merit i framtiden, med snabba ord, jag är nöjd! Sen är det självklart bara en +poäng att Sabina och jag fått jobb på samma ställe ;) Men men, nu ska jag se en av mina favoritfilmer Moulin Rouge! Puss


Hittade en till liten snuttgumma bild ;)

//Sandra

:D

Sitter i köket med min lilla data, mamma lagar mat, så blir bara hungrigare och hungrigare haha :P Kom hem för någon timma sen.. Så jo intervjun gick bara bra :D jag fick anställning och ska skriva på lite papper imorn + få provjobba, så äntligen äntligen måste jag få be att säga, nu har jag ett jobb, det verkar också vara bra och roligt, bra betalt också så jag är mega nöjd ;) :) Efter intervjun vid halv 12 tiden så åkte jag istället och mötta upp mamma, storesyrran och småsyrrona för shopping lunch och fika.. Fick med mej en slags body från Monik hem, men tyvärr var den för liten :O och man får ju inte byta såna.. Inte för att jag ensd fick den över mig men ändå haha..men den var inte så dyr så det är lugnt, synd bara att jag inte kund eha den för jag gillade den, ska kanske köpa en större storlek i veckan om jag hinner, för gillade den som sagt.. Måste typ ha medium, jag som trodde jag kunde ha xs, men inte ens min syrra på 14 kunde det, och hon är liten.. haha! Men men nog med problem! Har ju fått jobb ;) och ska inte gå i skolan på hela lovet såklart sen har vi praktik i tre veckor, YES! Nej nu ska jag hjälpa till att duka fram lite, syrran är ju här och bror kommer också snart, så en riktig familjemiddag ;) Hej så länge!

//Sandra

Tisdag

Uppe tidigt och det känns bara bra, somnade vid 12 tiden så har fått mina 9 timmar ;) Sitter iaf med en macka och en kopp te och ska snart ge mig iväg för  intervju, hoppas det går bra bara, tjejen jag ska träffa verkar trevlig :) Efter intervjun ska jag nog sola sedan bara hem så får jag se vad jag gör. ha en bra morgon!

//Sandra

;)

Sen spelade vi Eva & Adams Sällskapsspel ;)



//Sandra

Godkväll

Nu är kvällen här igen, mys! Ligger i soffan och har precis kollat på Simon & Tomas design samt Matakuten ;P riktigt skoj och intressant.. Blev en massa ost och kex när mamma kom hem, mumma! Men snart ska jag hoppa i säng eftersom jag ska upp vid 9 tiden imorn, ska ju på intervju hos manpower kl 11 imorn :) Hoppas dem kommer anställa mig hehe.. vill verkligen ha ett jobb nu! Hade tänkt hinna se några avsnitt från Lost också innan jag sussar, så lika bra att röra på sig, vill vara lagom pigg imorn :) Hoppas bara jag kommer kunna somna, sov iofs bara tre timmar i natt på kryssningen men sen när jag kom hem somnade jag vid 8 till 12, så man vet ju aldrig.. Men ni får ha en fortsatt bra kväll :) Godnatt!


Såhär mysigt klädd var jag idag ;)

//Sandra

Sånt händer och så kommer det förbli

Fan vad man bråkar med sina syskorn hela tiden, så himla trist och jobbigt, men ibland vill man verkligen strypa dem .. Men tycker det är synd att det händer nästan varje dag, men visst det är en syskon så det är okej.. Men idag var det verkligen kaus när mamma hade gått till jobbet, jag var trött och irreterad eftersom jag va lite små trött helt enekelt och försökte läsa samt plugga lite, och småsyrrorna skulle självklart kolla på TV på högst volym, eftersom dem alltid ska kaxa så mycket så vart det bara bråk och massa tjaffs och slutade med tårar, samt en stor bula^^ Men men, nu är vi vänner igen :P och så har jag försökt prata vett med dem att jag inte ska bli allt för arg på dem och att dem ska sluta kaxa och tjaffsa hela tiden, både mot mej och stakars mamma.. Så nu ska vi äta middag och sedan spela sällskaps spel ;) Till det blir det TE såklart ;)

//Sandra

träning

Spinnat i 20 minuter nu, skönt men jobbigt som fan, haha! Blev ett par km, så är lagom stolt att jag ens tog steget! Nej men måste verkligen utnyttja träningscyklen nu, så 15, 20 minuter på morgonen eller dagen & lika så på kvällen, sen inget godis mer än högst en gång i veckan på 4 veckor (lov nu och sedan praktik i tre veckor, så det ska nog gå), får se hur det går haha.. Kom föresten på att jag inte ätiti frukost eller lunch idag, men men är ovanligt nog inte hungrig, så blir istället en kopp kaffe och en banan tillsammans med en ny bok jag läser nu, syrran tyckte jag skulle läsa den, Bryta om.. Spännande hittills :) hej så länge!

//Sandra

Måndag, men lov

Hallu! Hemma och pigg från kryssningen ;) Nej men inte alls bakis eller så iaf, sen har jag hunnit sova nu på dagen, skönt! Hade iaf jätte kul, man var rätt trött, men på kvällen blev det bättre :) Har inte så myclet att säga mer än att vi dansa galet och hade det trevligt helt enkelt! Bilder kommer upp senare :)

Annars då, lillsyrran visade en trailer för ett tag sen, Titanic 2, fattar inget, finns det eller är det bara något påhitt, känns som att jag hört om det förut, men är inte det lite dåligt? Inte bara det att trailen var rätt overklig, eller overklig och overklig, den var lite konstig, men verkade faktikst rätt spännande, och lite sorlig såklart.. Men jag undrar om dem verkligen skulle få göra en tvåa på den.. Speciellt när den är som den är? Undrar verkligen om det är något några bara gjort på skoj, eller om några riktiga bra resigörer har gjort en, men sen så fick dem inte ge ut den? Äh jag har inte en aning, här är iaf trailern på tvåan;



//Sandra

Lördag

Gud vad skönt det är att vakna upp i en säng helt pigg och utan huvudvärk haha! Borde hände så mycket oftare! Blev alltså som sagt tv och film-tittande igår, bla Cry baby med min älskling Johnny Depp & Mamma mia the movie ;) Båda grymt bra musikaler! Vaknade vid 12 tiden och har mest bara tagit det lugnt ensam hemma, städat lite pakat lite suttit vid datan osv.. Ska om ungefär en timma åka och möta Elli, vi ska sola och köpa mat till ikväll + morgondagen :) Så idag blir det också bara mys i soffan :P För imorn vankas det Kryssning, ska bli grymt kul! Men men nu ska jag paka ihop det sista, ha en trevlig helg!

//Sandra

Mys fredag

Sitter hemma med hampieboy och kollar film och Tv, nyss ätit en god wok med kyckling, mums! Killarna kom hit en stund också, så dem sitter och dricker öl & vin medans jag dricker cola, dem ska vidare ut snart, men ville svänga förbi här eftersom jag är ensam hemma.. Men för mig blir det som sagt hemmakväll, vilket jag inte kommer ångra! För imorn ska jag till elli och mysa sen på söndag blir det kryssning :D Nej nu ska jag kolla på Apornas Planet med dem andra ;)

//Sandra

Kvällens sista

Sitter och dricker te haha och kollar på Mumien 2 som går på 6an, med mamma, men ska snart lägga mig, är jätte trött.. Har någon frilufsdag med skolan imorn så börjar inte fören 12 vilket är sköönt! Närvaron räknas imorn till utspringet i Juni, så hoppas alla är där ;) Inte för man vill springa ut först, men typ tvåa haha :D Men men, ska & vill inte tänka mer på det nu.. Idag köpte föresten mamma och jag en träningscykel :) så nu blir det träning för hela slanten, minst 30 minuter om dan har jag sagt ;) Senare ska jag också köpa gymkort.. Men men ska se klart filmen sen sussa :)

//Sandra

Min torsdag

Hejsan :) Sitter och pluggar endel.. Loggbok + ledarskaps punkten till den, inget jobbigt plugg, är ju mer som en dagbok, fast hur man tycker det går i sitt företag och hur man trivs i sin grupp osv. har suttit i snart två timmar med den, men har blivit endel musik till också, men internet har jag inte öppnat ;) känner mig stolt haha! Idag var jag hur som helst hemma från skolan, var så sjukt trött imorse vid sex att jag inte kunde ställa mig upp, sen hade jag ont i huvudet och magen också, så blev som sagt hemma, tur var hade vi bara halvtidsresultag på lektionerna så jag missa inget :) Istället sova jag till halv elva och sedan gick jag upp och käkade en lång frukost med mamma som var ledig, sen vid halv ett tiden åkte jag in till stan för att byta mitt mobila bredband, men var tvungen att åka till Kista där jag köpte det, men han i butiken tyckte inte att jag skulle byta eftersom jag hade fått ett så bra erbjudande av honom, vilket jag också hade fått, så jag behöll det så ska Hampieboy hjlpa mig att fixa windows på min lilla plutt data istället, för då kommer det funka & då kommer jag va glad över att jag valde telenor eftersom dem är väldigt bra! Så någon gång nästa vecka så kommer mitt mobila bredband fungera :) Men nu ska jag skriva klart det sista på loggboken så jag har det klart, hej!

//Sandra

Godnatt!

Ligger i sängen och har precis kollat klart på SATC filmen, älska älska älska! Så ska verkligen försöka sova nu, imorn gäller skola mellan 8.05-12-25, orkar inte, vill inte, men måste.. Efter skolan ska jag ju byta mitt mobila bredband, och nu ska fan ingen jävel lura mig eller vad man säger hehe, iofs va killen som hjälpte mig i butiken jätte snäll och det han erbjöd va ju toppen, bara det att det som sagt inte funkar på min mini dator.. Utan imorn köper jag tele2 som jag skulle från början.. Men men nu ska jag lägga ifrån datorn och sova, pussss!

//Sandra


OTUR

Måste bara säga att jag har så grymt mycket otur, alltid! Jag var ju i Kista idag för att bta min jacka vilket jag gjorde, så är nöjd, hade iofs tur med det eftersom min storlek var slut överallt :P Men iaf, min intervju blev instädd till nästa vecka ^^ Otur.. Och inte bara det, utan jag skulle fixa mobilt bredband till min lilla data när jag ändå var där, så jag går in på the phone house för att fixa det och jag skulle skaffa tele2 eftersom jag hört att det va bra plus gratis startavgft, men sen övertygar killen mej där att köra på telenor istllet för det var mycket bättre och bla bla, så jag ger mig tillslut och väljer det, men när jag kommer hem så funkar det inte eftersom man måste ha windovs och det har ju inte jag på min lilla data, så jag har dampat sönder på det & det som var ännu värre va att jag skulle kolla vilka mobilabredband jag kunde använda på min inställning på datan, och tro det eller ej, jag kan ha fucking jävla precis ALLA jutom juste telenor som jag köpte, faaaan så typiskt min otur! Men som tur är kan man lämna tillbaka det inom en månad, så ska lämna tillbaka det och byta till tele2 som jag tänkt hela tiden och ingen ska få stoppa mig!

//Sandra

Historia

God förmiddag! Sitter inne på Historia lektionen och skriver på min uppsats, som ska vara inne om ca två veckor, har nästan kommit halvvägs, det är rätt intressant faktikst, som alltid haha.. Vi skriver om World Trade Center olyckan som skedde år 2001.. Hemskt men ett kul ämne. Man har fått välja mellan lite olika punkter, vad man vill fokusera mest på.. jag valde den när man tror att politikerna och regeringen visste om attackerna redan.. Kan tänka mig att det är sant.. i slutet av uppsatsen ska man skiva en egen analys om vad man tycker och tror själv.. Annars idag, slutar efter denna lektion, har endast haft UF innan, så efter skolan vid halv ett ska jag åka till Kista centrum, kolla om en jacka jag ville ha finns i min storlek, för isåfall ska jag byta, annar behåller jag den jag köpte, trivs iofs med den med :) Efter det klockan 15.00 ska jag på intervju hos Manpower och sedan hem och skriva i min loggbok, sen får jag se vart kvällen leder, slapp tv-tittar kväll som vanligt ;) Nej ha det bra!

//Sandra


Sov så gott

Ligger i sängen och kollar på SATC filmen, sätt den på bio föut, men älskar den så ville se den igen ;) Den är rätt lång så pallar inte se hela, får se resten imorn för nu ska jag sova :) Imorn börjar jag 09.10 till 12.25 skönt! Men men, Godnatt!

//Sandra


Upprörd

Alltså va? :O Kollade på Desperate Houswives som alltid och det var nog det mest skumma avsnittet jag sätt :O Fattar verkligen inget? Var det sista, eller va händer nu, helt plötsligt var det fem år senare :S Nej nu blir jag arg, inte bara det, Susan har skaffat en ny kille :O Vart är min favo Mike? :(

http://litenpyret.files.wordpress.com/2008/02/desperate_housewives_33a909_300_.jpg


//Sandra

Nu är det tisdag

Yes! Sitter och kolla på "S.O.S. Familj" med mamsen :P Roligt program det, stakars mamman i det här avsnittet, skulle vara så typiskt mig att få fyra bråkiga killar när jag blir stor, älskar barn, men haha nej tack! Annars idag har det vart heldag i skolan idag, Försäljning & Service, Psykologi (då vi också gjorde vår redovisning som gick jätte bra), Filmkunskap, Lunch då jag och Sara käka på Kinan mums, och sen Ledarskap där vi fick sluta mycket tidigare än menat. Så efter skolan åkte jag till Skärholmen och kollade efter en jacka eftersom jag behövde en höst/vinter jacka, har en kappa men som jag inte gillar allt för mycket och en tjock PEAK jacka som jag använder då det är mycket kallare.. Så i alla fall jag sprang runt i massa affärer och letade som en galning, hittade en jag kollat på förut, men den fanns som minst i storlek 40^^ Det funkade faktikst, men ändå kändes den lite stor så hittade en liknande inne på BikBok faktiskt, jättefin, fejkpäls såklart :P Men varm och skön! Får se om jag kanske byter men tror inte det :) Men men pausen är slut, hejhej!

//Sandra

Så kan det gå

Godkväll! Mår något bättre nu, bara lite huvudvärk och trött.. Har ingen ångest för igår för det var en galen och skit kul kväll verkligen :) Men med lite för mycket dricka tyvärr haha, men det är smällar man får ta :P Anledningen till att det blev så sen och till varför vi alla drack en hel del var för att jag först träffade Sabina hemma hos henne, förade lite med en grogg och mötte sedan upp två killkompisar, först satt vi på ett ställe vid kungsgatan, drack bara en cider och dem andra lika så, det var inte så mycket drag där så vi drog efter någon timme eller två vidare då willes mamma var på 40års fest, gratis dricka så varför inte tänkte vi ;) när vi kom dit strax efter ett nån gång  (blev lite snet eftersom vi inte hittade och råkade gå in på fel fest hahah, han tänkte hämta en vakt så vi flydde fort), men som sagt när vi tillslut hitta så var alla som galna, folk dansade och drack i mängde haha, det var så kul att se, kanske läggs upp video senare ;P Det var kanske 15 kvar på festen eftersom många åkt hem, men dem som var kvar var taggade till 1000 haha, så ja när vi slått oss ner vid ett bord så kommer alla fram med vin, gin, vodka, öl och grejer så vi börjar shota direkt och ja med den vägen gick det haha.. Men KUL var det!
Men dagen efter är som sagt inte alls lika kul, men det får man som sagt ta! Så dagen har endast ägnats i min säng och i soffan.. Men nu ska jag faktikst gå och sova och verkligen sova direkt, är jätte trött och börjar 08.05 imorn men endast till halv 1 skönt, efter skolan åker jag hem sen ska jag vid fyra träffa Elli då vi ska åka till Centan, vårt gamla jobb, jag ska skriva på mina uppsägningspapper som jag inte hunnit med än :P Sen be efter referenser eftersom jag ska på intervju hos Manpower på onsdag kl 15, ser fram emåt det, vill fan ha jobb nu! Nr som sagt, nu ska jag sova, Godnatt!

//Sandra

korv

Bajs, jag ska aldrig mer dricka!

:)

Hallu! Sitter hemma hos Sabina och förar lite med en grogg, mums mums! Vi har fixat oss klart för kvällen och lyssnat på massa härlig musik, så nu blir det utgång ändå med boysen.. Får se vart kvällen leder :) Men men vi har en t-bana att hinna med, så i med groggen och på med kappan och stövlarna :) hej!

//Sandra

Träning

Jag kom att tänka på en kul och bra grej.. Jag har ju inte hunnit köpa gymkort än, eftersom jag inte vet vart jag ska köpa, antingen på SATS eller på friskis.. Friskis är ju något billigare men SATS är ju iofs väldigt bra, så får helt enkelt se, spelar mig egentligen ingen roll eftersom jag bara vill träna av mig :P Men som sagt, ska vänta lita med att köpa det, men innan dess vill jag ju ändå kunna träna liksom.. Och springa är ju ett alternativ vilket jag gör ibland, men ibland vill man ju göra något annat eftersom att springa kan bli rätt tråkigt i längden.. Så därför pratade jag och mamma om att köpa en träningscykel, som man då kan ha stående i vardagsrummet eller något, så kan man träna framför någon film eller tv.. Skitsmart och bra.. Ska kolla med henne ikväll när dem kommer hem från bion.. Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, bara att jag nu ska göra mig lite middag :)

//Sandra

Lördag

Idag är det lördag och jag mår bra. Inte trött och inte bakis haha.. Kan bero på att jag som sagt bara var hemma igår, eller hemma hos Lenore och svulla och myste, skönt och det behövdes! Nu sitter jag i alla fall hemma och har precis skrivit klart min loggbok för veckorna som gått, även skrivit på en annan sak, men det är heeemligt haha! Funderar på vad jag ska äta till middag idag, Linn är hos en kompis och mamma och Amanda är på bio och ser Patrik 1.5 och skulle käka där.. Så får väl bli något lätt eftersom jag inte orkar göra värsta måltiden till mig själv.. Typ toast eller något kanske? Det är ju skitgott hihi! Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra, är på sätt och vis sugen på att bara vara hemma och chilla, men samtidigt så vill jag gå ut, men med vem, vilka och vart vet jag inte, fortfarande pank, ovanligt va? Nä men på Fredag om en vecka kommer äntligen lönen, även fast jag kommer få använda den till det allra nödvändigaste bara :/ + kryssningen som jag ska på nästa söndag, vilket jag iofs ser fram emot!!! Blir med Elli och Lovisa, samt hennes kill och tjejpolare, ska bli skit kul! :) Men men, får se vart kvällen leder, klockan är ju inte ens fem än.. Ha det så länge, nu ska jag städa lite i mitt rum :O haha!

//Sandra

Hej!

Sitter i Lenores kök medans hon fixar maten haha, blir ju planka! Skitsugen! Senare ska vi käka massa godis och dricka gott till massa filmtittande :) Ska bli skönt, sover kvar också.. Så ingen utgång idag inte, lilla Lenore är ju bara 17 år hihi! Blev misslyckat på psykologin idag föresten :/ vår film funkade inte så vi ska göra på tisdag istället, hade gärna haft det gjort men men.. Annars mår jag toppen! Nej nu ska jag sluta för att hjälpa henne haha, ha det!

//Sandra

Fredag!

Frukost är verkligen den godaste måltiden på hela dagen, i alla fall om man är hungrig och sugen! Haha och det är ju oftast jag så ;) Så ja, sitter och äter min frulle, läser lite bloggar och lyssnar på musik^^ Idag ser schemat ut så att jag börjar 11.15 med kör till kvart i två, sedan lunch och sedan börjar jag igen vid halv fyra då med psykologi som jag och Sara + alla andra ska redovisa sina experiment. Ska blir lite skojigt även fast jag hatar att redovisa, men jag börjar i alla fall bli bättre :) Direkt efter skolan ska jag åka till Lenore eftersom vi inte sätts på evigheter, får se vad vi gör, men jag vet att det serveras planka till middag i alla fall (A) haha! Nej nu ska jag äta upp sedan fixa mig, ha det!

Juste intervjun igår gick bra :) Men vet fortfarande inte om jag är säker på om jag vill, ska ju på manpower intervju nästa onsdag, får se efter den, jämföra osv ;)



Dagens outfit, webben här med = lite dåliga bilder :P

//Sandra

Torsdag

Lär mig aldrig detta.. Det är kul att blogga, för det mesta, men man glömmer och man orkar inte, eller så vet man inte vad man ska skriva om och då blir ju inte inläggen heller särskillt roliga? Men men, nog om det, jag kör med mitt race helt enkelt ;) Igår gick i alla fall skolan bra, kort och skön dag.. Jag och Sara stannade kvar i kanske 40 minuter efter skolan och skrev lite på vårt psykologi experiment som ska redovisas på fredag.. Vi blev nästan klara, så ska fixa resten idag på vår UF-lektion då vi har datorerna i skolan.. hur som helst ska jag på en anställningsintervju idag, inte manpower, ett annat företag, ska bli intressant :) Men nu måste jag göra mig iordning innan jag ska dra mig. Ha det!

//Sandra

God morgon!

Sitter och äter frukost, Safari mini-youggy hihi, te och knäcke med ost, mumma (ja jag äter endast knäcke). Lyssnar självklart på Adam & Gry, love love haha, så underbart sköna! Alex Schulman är också där och blarrar en massa.. Dem pratade om Blondinbellas pojkvän och att han hade stora bekymmer eftersom han glömt sin penna hemma haha, för att han ville ha "en penna som man inte behövde trycka för hårt med men ändå inte som kladdar" haha, så han hade gått för att köpa en då han skrev "Hej jag heter Nils" och tyckte det var så skojigt eftersom han alltid gör det och tydligen alla andra med^^ Då säger Gry förvånat, aha jag brukar allatid skriva "Bajs!" haha Men då kncäker ändå Adam henne med att säga aha men jag brukar skriva "Hej jag heter bajs!" hahaha.. Oj förlåt för min dåliga humor såhär på morgonfronten :)
Men men, ska snart börja fixa mig lite och sedan blir det att ge sig ut i kylan, blir kappan och nya stövlarna + mössa, halsduk och vantar såklart ;) Idag går jag i alla fall från 11.15-15.45 men efter det ska jag och Sara stanna kvar och skriva lite på vårt lilla experiment vi gjort som hör till psykologin.. Men ha en bra dag!

Dagens Outfit;


Inte så bra bilder eftersom jag tog dem med webben, men orka inte rota fram kameran..

//Sandra

Godnatt

Tjenare! Ska precis sova, har haft en låååång dag :P Nej men skola från halv nio till halv fem, sen har jag handlat skor med mammsen, skit snygga svarta stövlar, efter det käkade vi, mamma bakad potatis och jag sushi :) Så kom hem vid sju tiden och efter det har jag bara kollat Tv , DH såklart och lite annat.. Men nu ligger jag i alla fall i sängen och kollar på "dem bästa klippen" från en film vi såg på ledarskapen idag, fan bästa filmen jag sätt föresten! As bra syfte och handling, skådespelare, allt, snygga också (A) haha.. Har föresten ändå bara kollat på film i skolan idag, både på ledarskapen och filmkunskapen såklart, sen på försäljning & service lektionen redovisade vi om butiken vi vart i om hur deras service var och det gick ju bra.. Så nä inte en så ansträngande dag inte ;) Men nu ska jag ändå sova, börjar 11.15 imorn till kvart i fyra, sköönt!


Dem bästa klippen från filmen, som hette Coach Carter, sista klippet är såååå fint :')

//Sandra

Tråk

Kan inte sova :/ så kollar nu istället på lost, men tänkte fylla i en sånhär tråkig lista först...

Humör: Trött men ändå inte, annars ärr jag väl både glad och lite irreterad på ett & annat
Åt sist:
Prinsesstårta & negerbollar ;) mumma
Sa sist:
Godnatt
Prata med sist: Mammsen
Stog i ditt senaste sms: "Ja det får bli imorn. Vet ej om jag får bilen idag. Kram"
Från:
Mammsen
Har på dig: Haha, Rosa långkallingar med blommor och ett vitt linne, klockan e ju förtusan efter 12 :P
Sitter just nu: Ligger i min säng :)
Dagens sug: Indisk mat, men blev sallad, även också sug efter cheescake, som jag inte heller fick idag :(
Sysselsättning just nu (utom detta): Tv, msn, musik, Lost, haha rånörd!
Dagens musik:
Låten i inlägget neda, love love love!
Veckans film: Måste få bli What happen in vegas som jag såg i helgen, grymt bra!
Helgens klädsel: I Fredas hade jag svart kjol och pösigt vitt spettslinne till och höga stvövlar, lördagen hos sara spenderades i mjukisar och t-shirt :)
Saknar just nu: En person, hemligt hihi! (+ morgondgens lunch, kiiiiina eller indiiiiskt)
Klädsel tidigare idag: Svarta strumpbyxor, grå klänning med svart skärp, kappa och Mocka klackar, självklart mössan och halsduken på :)
Veckans vill ha: Svår fråga, allt. Men om jag ska runda ner.. Ja en bra höst/vinter jacka, även fast jag redan har två och sen ett par sköna men snygga vinterskor, sen en stoooor halsduk, dem tre grejerna är det viktigaste i alla fall :)
Dagens/kvällens tv-tittande: Simon & Tomas design såklart! Kollade även på matakuten lite
Läst idag: Bara ur min skvallerblaska.. Måste börja läsa en bok på riktigt igen, har massa!
Vad ska du göra nu: Jag ska sova, eller försöka i alla fall, annars blir det väl mer Lost, men ska upp om 6 timmar så vore skönt att få sova lite i alla fall..

//Sandra

Första dagen på veckan

Jag som jag säger typ varje måndag.. veckorna går så äckligt fort, visst är det bra, närmare till nästa helg, närmare till julafton ;) närmare till sommaren, närmare till studenten.. Närmare till döden.. Sorligt men ändå sant! Idag var det hur som helst min favvo dag tydligen, eller tur dag kanske man säger haha.. Och jo det kan man väl säga :) vaknde med ett toppen humör, men hade lite svängningar i skolan, som vanligt, tack vare min tröga cosch hehe, men annars va den bra, sen så ringde dem från manpower och jag ska få komma på intervju och det lät som att jag skulle få jobbet jippi :D Sen köpte jag en trisslott och självklart vann jag hihi, tyvärr bara 25 kr men ändå, men för den köpte jag en till, men på den vann jag inte haha, men men, lite tur hade jag idag ändå :) hihi! Men sen nu ikväll så tog vår katt in en lite mus (död) usch stakare, jag vart såååå rädd :/ hatar sånt, blää.. men det läskigaste var att vi hade snackat om det vid middan haha..

Annars då, måste ju ta igen lite.. I fredas var jag som sagt ute med syrran och kusinen + deras vänner, skit trevligt! Sen i lördags så var jag med Sara hemma hos henne och bara tog det lugnt, skönt det med! Köpte massa gott och hyrde två filmer, What happen in vegas och The eye, båda var bra speciellt komendin, trodde jag skulle dö av garv hela tiden, älskar både Ashton Kutcher och Cameron Diaz mycket, så sköna & läckra haha! Sov i alla fall kvar där eftersom det blev rätt sent och kom hem vid fyra tiden på söndan, åt lite med mamma och pluggade lite, sen hämtade vi Linn och Amanda och sedan blev det bara massa tv-tittande och så :) Spelade även in filmen Se upp för dårarna den var både lite skum, men också rätt bra.. Hann sova nio sköna timmar och idag var det bara skola som gällde då da.. Kom hem vid 5 tiden och då har jag för det mesta bara segat (som vanligt) men sen har jag också skrivit klart min del av affärsplanen så jag har det gjort :) skööönt! Men men, nu ska jag sova faktikst, imorn går jag 8.30-16.30, efter det ska jag träffa mamma och shoppa lite, vinterskor står högst upp på listan.. Bye


Avslutar kvällen med denna fina låt, kan lyssna på den 100 gånger om..

//Sandra

Lördag

Lördag! Var ute med syrran, kusisnen & deras vänner igår, det var jätte trevligt! Var på någon krog på götgatsbacken, 20års gräns också ;) men jag kom in med syrran som tur va :) Drack inte alls mycket, utan lagom och det tackar jag för idag ;) Mår som en prinsessa! Ska hur som helst senare ikväll träffa Sara var det tänkt och vad vi gör vet jag inte, antingen fest eller bara vara hemma och kolla film och käka gott ;) Båda låter kul haha! Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och städa lite innan jag ska läsa min skvallerblaska!

//Sandra

Helg

Fredag!

Ja det säger väl ganska mycket för mig och för dem flesta, helg! Utgång, träffa nära och kära.. Eller det bästa av allt, bara ligga hemma och slappa, antingen en fredaskväll eller en heldag.. Visa tänker att man slösar bort dagen, men fan heller, man jobbar ju och går i skolan hela dagarna annars, någon gång måste man ju få slösa sin tid!
Min helg ser i alla fall ut såhär ; Nada! Vilket både är skönt och icke skönt. Har pratat med lite folk + syrran om utgång, men jag vettefan.. är rätt trött (som vanligt).. och pank som vanligt såklart.. Men finns ju en del ställen där man slipper inträde, eller om man är där en vis tid så hinner man in, får väl göra så.. Men först och främst ska jag betsämma mig kanske.. Ska prata med syrran när hon kommer hem efter träningen och efter vi ätit, så får vi se då.. Annars blir det chips, cola och godis ikväll.. Låter iofs väldigt lockande i mina ögon. Aja jag ska sluta blarra haha.. Men har suttit vid datan sen 4 så då blir man lite seg och tråkig, har föresten pluggat också, känner mig fett stolt! Både loggboken inkl ledarskapspunkterna som ska höra till.. Men men.. nu ska jag lyssna på lite sorlig musik och skicka in mitt CV till manpower eftersom dem inte ringt mig sen vi prata i skolan.. haha.

//Sandra


Godnatt

Nej men godkväll kära läsare :) haha! Har suttit och spelat thesims sorgligt nog i två timmar nu haha. Hade inte spelat det på en evighet så lånade det av syrran och satte igång det och gud så kul jag hade haha.. Nej men innan det så åt jag middag och såg en läskig dokumentär på tv4 +, hette "Flickan med fyra armar & fyra ben", handlade om en skitsöt tjej på två år som hade så.. Kom från indien, och som ni vet så ser deras gudinna ut så på ett ungefär.. Så alla kollade jämt och ständigt på henne, folk åkte fårn andra byar för att kolla osv.. HEMSKT! Mamman gillade det inte och pappan var tveksam.. Dem kunde tjäna pengar på att folk skulle få se henne. Folken i byn trodde hon var deras gudinna, helt psyko.. Stakare säger jag bara.. Men i slutet av dokumentären så gick i alla fall allt bra och dem opererade henne :)




Annars idag har jag pluggat lite på dagen.. sen åkte jag och köpte lunch och sedan åkte jag till skärholmen för att kolla praktikplats.. Jag gick in på Cubus för att kolla och det lät som att dem ville ha mig där på praktik.. Hon som hade hand om det skulle bara kolla sin kalender ikväll och ringa mig imorn eller på måndag och meddela mig då :) Hoppas.. Ville ju egentligen inte ha på en klädaffär, men Cubus är en rätt lugn affär tycker jag.. Inte riktigt som H&M eller Gina osv.. Skulle jag inte få praktik där så ska jag kolla runt lite mer, finns ju jätte många affärer där..
Men men, imorn är det först psykologi kl 8.00 sedan har jag en lång rast på 1.5 timma (ensam, alla andra har annat estetiskt val än jag) och efter det kör i 2.5 timma, sedan slutar jag.. Får se om jag äter lunch ensam innan kören eller om jag köper med hem efter.. Imorn efter skolan ska jag i alla fall vad jag vet bara hem.. Sen på kvällen får jag se, ingen utgång i alla fall, eller inte krogen rättaresagt.. Gärna en mysig hemmakväll kanske? haha.. Lördag inte heller något betsämt och lika så söndag.. Inget plugg har man heller, mer än att jag och Sara ska kolla arbetsmiljön och lite sånt i en butik tills på tisdag.. Nej, nu blarrar jag som vanligt, ska faktikst sova ju :) Godnatt!

//Sandra

Veckorna gå undan

Hallu! Redan torsdag, gud vad fort veckorna går! Stannade hemma från skolan idag, mådde lite sisådär i morse + att vi bara hade en lektion typ.. Men har suttit och pluggat lite hemma i alla fall, så har inte precis segat hela dagen.. Gick upp halv nio och sen har jag pluggat från 10 till nu, läst psykologi, man ska ha läst några sidor till på fredag, inget förhör, bara så man är med på lektionen sen.. och nu sitter jag med min loggbok del 2 till UF. Försöker få in ledarskaps punkternar också, som man ska göra.. Svårt, men jag försöker.. Ska snart sluta, ska åka och köpa lite mat sen till skärholmen för att kolla min praktik :) Sen när jag kommer hem från det ska jag bara chilla :D skönt!

//Sandra

Trött på en onsdag

Hejsan! Hemma hos pappa nu.. har packat upp och umgåts med småttingarna.. Sitter inne på youtube nu och lyssnar på lite klipp och töntar runt.. Slutade kl 12.25 idag men jag var så förbannat trött så jag somnade direkt när jag kom hem, i lillsyrrans säng.. Tydligen somnade jag i en timma haha.. Imorse var jag och Sara rätt pigga, men i slutet av skoldagen höll båda på att däcka, vi somnade inte fören ett igår, men vi hann i alla fall göra filmuppgiften :) Det blev Saw II.. Läskig och bara riktigt äcklig :P Sen gjorde vi en til grej, men det är en hemlis, man kommer helt enkelt märka det själv när man träffa mig ;O Nej nu ska jag skriva lite på min loggbok, del 2.. Blir ju inte så mycket för mig eftersom jag vart borta två veckor när jag var sjuk, men två veckor blir det väl att skriva om sammanlagt denna del.. Men idag ska jag bara skriva om i måndags och idag.. Aja ointressant.. Nu ska jag i alla fall börja..

Bjuden på denna underbara låt (A)
 
Vi sjunger den på kören, jo juste jag FICK BYTA, jippi!


//Sandra

Nämen hej!

Sitter och kollar på Design; simon och tomas såklart, älskar dem killarna, så härliga! Till tv-tittande dricker jag te och pluggar psykologi också och nu har jag fått nog. Tycker jag kan det nu och är nöjd med vad jag gjort. Kan alla 15 frågorna nu så det borde vara koolt ;) Så nu blir det bara chill resten av kvällen. Kolla klart på det här sen ska jag se Matakuten haha, verkar rätt intressant ju :P Om det inte va något annat på tv, men tror ej det. Sedan ska jag packa väskan till pappa + Sara eftersom jag ska bo hos pappa nu i veckan till söndag troligen, men imorn sova hos Sara med Jennifer eftersom vi har en Filmkunskapsuppgift tillsammans till på torsdag, då man ska se en skräckis sen svara på frågor till, den löjligt enkelt och kul :) Men men nu är pausen slut igen, ha det!

//Sandra

Sunes sommar.

Såhär innan man ska sova måste man få ha det lite skoj HAHA!
 


//Sandra

söndag

Tjena! orkar inte ta exakt vad som hände igår,men jag gick i alla fall ut med sabina och tog några glas vin på ett ställe.. ett läskigt ställe med konstigt folk, väldigt blandat, men mest konstigt folk haha.. Men det gick ann, vi gick sedan hem till sabina och snacka ännu mer skit sen åkte jag hem och fick självklart sällis hihi ;) Vid 3 idag kom kusinerna hit, Linn lillsyrran och Tobbe kusinen har fyllt år så vi firade dem tillsammans med wok, bullar och paj :D mumma.. Dem gick för en timma sen typ så nu har jag suttit och pluggat psykologi som vi har på tisdag, går bra :) Amanda och Linn åkte också med storesyrran och brosan hem till pappa, men jag stannade kvar hos mamma som vanligt.. Men ska till pappa på tisdag, för nu har jag inte vart där på ett tag så.. men men nu ska jag se Hål i väggen haha, sen Parlamentet, ha det!

//Sandra

Lördag?

Hallu! Lördag, utgång? Mjaa, pengarna finns inte riktigt.. Mysig hemmakväll med familjen? Mjaa, mamma jobbar imorn och ska lägga sig tidigt så så mycket tyid får man ju ändå inte.. Nä jag vet inte vad jag ska göra.. Igår var det i alla fall en kul kväll, riktigt kul :) Men vi började redan rätt tiidigt så jag vart trött vid ett tiden och åkte hem, men fick sällskap såklart :) Först var vi på nåt hak i fridhemsplan, mest för att det var billigt, sen åkte vi vidare till fellows, vilket var helt okej och lite mer :) Vaknade i alla fall idag utan att vara ett dugg bakis vilket kändes skönt, bara väldigt seg.. Men men, var också i skärholmens centrum idag ich lämnade lite CV:n och kollade praktik plats, så får se hur det blir med det, ska komma tillbaka på onsdag.. Nyss ätit också.. Gott och mättande ;D Men nu ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska göra.. Annars blir det att man går och köper en fett påse godis och blir sittande vid tv:n, ensam eller med någon. Fortsatt trevlig helg!

Får se om jag bjuder på några bilder också från gårdagen.


//Sandra

:)

Nu när jag fått i mig en god middag och tagit ett långt varmt bad känner jag mig mycket piggare ;D Ska bara föna håret och packa ihop mina saker, sen bär det av till Sabina där vi ska fixa oss, sen ska vi ut och träffa dem andra tjejerna! Ha en fortsatt bra kväll folk!

//Sandra

Grymt partysugen


Har inte vart ute på en månad, så..

//Sandra

Fredag!

Hemma från skolan för ett tag sen. Gick helt okej. Trött såklart, men det har jag tagit igen nu, sovit i en halvtimma :) Provade föresten på kör idag, istället för drama och det gick kalas, hoppas jag får byta, lät så! Men i alla fall, ikväll ska jag ut med tjejerna, blir jag, sabina, elli, lina & camilla, skoj! Vet inte riktgt än var det bär av, men först ska vi sätta oss på nåt hak och föra lite sen kör vi! Blir nya klänningen och nya skorna med svarta tunna strumpbyxor, det lär nog bli snyggt :) Sen håret vet jag inte. Mamma skulle klippa mig idag om hon hinner, men vet inte om hon gör det. Hade tänkt fixa luggen också då.. Men men. Nej nu ska jag vila lite till, ligger redan i sängen, gäääääsp, sen blire käka och sen ska jag fixa mig och ta mig till sabina..


En trött sandra med webben ;)
//Sandra

Listor är alltid kul när man är uttråkad

1. Vad heter du? Sandra
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Sandra?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag minns inte nu, men jag har för mig att det va nått knasigt
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? -90
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? 2 tror jag
9. Vart skulle du vilja bo? Utomlans, i ett stort vitt hus med stora fönster vid havet
10. Vilken skolklass? Sista året på gymnasiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Jag vet inte än, men kanske egen företagare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
165 cm
2. Hur mycket väger du? 52 kg
3. Hårfärg och frisyr? Blont och rakt. (ska klippa lugg igen i think)
4. Ögonfärg? Gröna
5. Mest nöjd med? Munn och benen
6. Minst nöjd med? Näsan och släktens breda axlar
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? Icke
9. Har du några piercingar/tatueringar? Vänster bröst och öronen

FAVORITER
1. Filmer? Om en pojke, Hartbreak hotell & Pretty women
2. Låtar? Mycket, nästan allt
3. Årstider? Som alla andra, sommaren ;) Men höstens mode!
4. Mat/dryck? Sushi, Kina & Pizza, Cola
5. Djur? Har en katt, men favorit är mormors hund Molly, pudel!
6. Färg? Svart, blått och vitt
7. Parfym? Ralph Lauren
8. Tv-program? Lost, Alla älskar Raymond och Desperate Housewives
9. Ämne i skolan? Historia och UF
10. Sysselsättning? Plugget, umgås, festa, shopping

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Sommarjackan funkar än
2. Vad använder du just nu för skor? Stövlar, sneakers, ballerina
3. Favoritfärg på kläder? Marinblått
4. Favoritmaterial på kläder? Ingen aning
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En stor halsduk och ny höstjacka
6. Favoritaffärer? Zara, H&M och Monki
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Kläder, hmm, över tusingen i alla fall
8. Favoritmärke? Har inget speciellt
9. Vad har du för byxstorlek? 26:a
10. Vad har du för tröjstorlek? 36:a

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Krister :)
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Läppsyl och busskortet
b) Jobbväska just nu? Kalender, lite av sminket, nycklar, anteckningsblock, plånbok och en penna
c) Handväska eller liknande just nu? Samma som jobbväskan
3. Vad är du beroende av? Choklad
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Typ nivea tror jag
6. Vad tror du på? Ödet
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Sluta, snälla
8. Vad köpte du senast? Igår, en klänning och ett par svarta ballerina från Monki + present till syrran.
9. Har du nåt husdjur? Ja, en katt. Har haft en kanin och grisar också
10. Var bor du? Hos mor min

Korv

Jag har bara en sak att säga om idol 2008 ; JAG HATAR JOHAN! ÄCKLIG, FUL OCH DÅLIG UNGE! Tack & hej!

//Sandra

Hmm

Okej nu är jag rätt irreterad! Jag har iaf fikat lite nyss med mamma och lillsyrran och suttit och gjort klart alla frågorna utom en som lyder; vad är chunking? Hur fan ska jag veta det, har frågat mamma och massa andra..Kollat på Google och på Wikipedia men icke sa nicke.. Men men det är en fråga så det är nog okej.. Ska öva mig på dem senare också eller kanske efter helgen så jag inte glömmer dem :P Men tillbaka till det jag störde mig på, jag pratade med min lärare i företag & service inna jag skulle operera mig om att jags kulle vara bort när dem skrev provet, han sa att det var lugnt & att jag kunde skriva det när jag kom tillbaka och hade tid, bara jag sa det till honom. Så nu när jag känner mig bättre och ska till skolan imorn så mejlar jag honom om att jag vill göra det imorn men får sen som svar att man inte får göra omprov verken om man fått IG eller missat det :O man får visa sina kunskaper vid nästa tillfälle istället.. så jävla dåligt, för det första har jag pluggat på det skit mycket och så vill jag ju göra det :( baaaajs! Ska ta ett snack med han imorn om jag hittar han.. Juste sen vill jag byta från draman till kören också, där går ju också Lenore & Hanna från min gamla klass så det vore kul att ha någon lektion med dem + att jag inte gillar draman så mycket.. Så jag mejlade min lärare och frågade, han är rtt vrång så kommer säkert säga nej i första taget, men hanna sa att jag inte missat mycket från kören iaf för dem gjorde inget dem frösta två lektioneram sen har dem bara haft 3 till.. + att dem inte alls är många på kröen vilket vi är på draman, så hooooppas! :) Nej nu ska jag umgås med lillasyrran Amanda ;) Ha det!

//Sandra

hajhaj

Filmen är slut och nu har jag gjort 12 av 15 frågor. Dem är rätt svåra, men det är väl det som är meningen :P Ska iaf svara på dem sista sen ska jag ta en paus, äta nåt litet och kanske kolla några lost avsnitt eller någon film :) hejhej!

//Sandra

plugg

Oj nu är liksom klockan redan halv två, gud såfort tiden går. Men jag behövde verkligen dem där sovtimmarna.. Imorn börjar vi halv nio om jag inte minns fel, vill verkligen gå, föreläsning då med.. sen slutar den 11 tror jag sen har jag lunch till 1 och då börjar draman som slutar halv fyra.. Får se vart jag pressar in provet, om jag nu får göra det.. vid lunch skulle jag gissa, vill inte sitta kvar efter helst.. Kan föresten inte riktigt bestämma mig om jag gillar draman eller inte. Visst det är kul att se när alla larvar sig och gör roliga saker, det är mycket skratt, men jag är inte riktigt en sån människa som håller på så, så tycker det är rätt nervöst varje gång.. Hatar ju liksom att bara redovisa så^^ men det löser sig, för göra mitt bästa.. Men i alla fall nu måste jag plugga lite, pluggar på service och företags provet lite senare, nu ska jag göra psykologiprovet istället, det har vi nästa tisdag, men jag börjar redan nu så man är förberädd! Har fått instuderingsfrågor så ska svara på dem, så det blir lättare :) Ha det så länge, ska plugga till Pirates of the Caribbean som går på tv1000 ;D

//Sandra

morsning

Hallu! Blev att jag stannade hemma idag.. Jag är ju ändå sjukskriven till imorn men kände att jag ville gå igår.. Men i alla fall när jag vaknade vid sju tiden hade jag värsta huvudvärken och det sprängde i öronen.. Trodde jag skulle dö. Så jag gick tillslut upp tog två alvedon och la mig igen.. Vaknade igen vid 11 och nu mår jag mycket bättre... Inte bra, men bättre.. "bara" lite ont i öronen, men men.. blir bättre för varje timme typ.. Har i alla fall ätit en bra frukost, ägg, te, fil och flingor med torkade jordgubbar :D mumma!

Här kommer iaf lite bilder på köpen från igår ;



Linn & kläderna hon fick av mig, skärp och t-shirt/klänning, Min klänning fram och bakifrån, Linns paket ;) Och min söt skor :)

//Sandra

paaaanik

Okej. Mitt hjärta dunkade i 190 nyligen. Jag satt nämligen i sängen, pratar med sabian osv, och helt plötsligt så får jag en länk av en kille på min msn, fast jag vet inte vem han är. annsr öppnar jag aldrig sånt.. men nu vart jag orolig eftersomdet stod nåt om youtub och smygfilming så jag tryckte på länken och kom in på youtube och där stodd det nåt om "pinsam smygfilmining" och jag trodde jag skulle dö, ifall någon hade satt på min webb utan att jag gjort det själv, typ hackat sig in och gjort det genom sin dator, om man nu kan det? jag fick panik.. så jag sa det till sabina & skickade länken eftersom jag va säker på att det inte va nåt virus eftersom det gått 10 min och inget hänt med min data.. men sen visa det sig att det var ett virus ändå :O så förlåååååt sabina! Nu kunde hon som tur var fixa det, men ändå.. på sätt och vis är jag iofs lättad. vart jätte rädd! Nej jag ska från och med nu aldrig göra nåt knäppt vid datan eller ens ha den synlig, jag ska sätta på ett eget litet lock på den!!!!! NU ska jag bara läsa några sider sen sova. Är super trött :( Godnatt!

//Sandra

Mätt!

Nu har vi käkat klart och plockat undan allt. Blev kyckling, bea och pommes, gott, gott! Men nu tänkte jag vända mig till plugget en stund.. Ska kolla igenom mina anteckningar sen får jag vara nöjd.. sen blir det Tv-tittande som vanligt & kanske en promenad, men vädret är rätt tråkigt.. :/ Men men.vi hörs senare!



oh snygg bild haha, var tvungenn att bära upp datorn upp och ner eftersom min webb sitter fast i datan ;)

//Sandra

Linn fyller år.

Pust.. Hemma från stan med Sabina, helt död. verkligen död.. har inte vart ute och rört mig såhär mycket på två veckor, är så jävla trött.. Jag tror föresten jag har någon sjukdom som syrran också sa. Shopp sjukan.. jag kan liksom inte sluta även fast jag borde, helt stört. Men men. jag mår för det mesta bra av det hahah. Har ju vart i skolan idag också. Gick bra det med :) kul att vara tillbaka faktikst. har ju ändå lov igen om 4 veckor haha :D Kom i alla fall hem med lite saker idag såklart. Först ett par skor och en klänning till mig :) ballerina skor och en enkel svart klänning med dragkedja framtill, jätte söt, ska ha den på freedag tror jag :) Sen fyller ju min lillsyrra Linn 14 år idag :D GRATTIS! Så henne köpte jag också lite smått och gott till, en snygg längre t-shirt med tryck och ett skärp till, man kan sätta i midjan, ur snyggt, som tur var gillade hon det själv med :) Nej nu är kycklingen i ugnen klar. Blir jag som fixade middagen idag eftersom mamma slutar kl 8.. Så nu ska jag pyssla om mina småsyrror haha Sen måste jag plugga lite också.. tror jag får göra företag och service provet på fredag för hittade inte min lärare idag.. Men sen blir det en promenad och chill. För är död!

Bilder kommer senare :)

//Sandra

godnatt

Fy skäms på mej somaldrig kan lägga mig i tid nån gång.. grrr. Jag vet inte vad jag gör. men jag bloggar, kollar runt på andras bloggar, kollar tv, ja allt samtidigt.. Och ändå är det inte särskillt kul.. visst på dagen är det kul men inte mitt i natte kommer ju bara va trött imorn nu.. ska upp vid sju, sjunga för lillsyrran som fyller 14 och skolan börjar 9.00 nä jag förstår inte.. har iofs bara en föreläsning imorn samt historia. Så det ska väl gå bra :P Sen stan efter skolan med sabina :) Sen har jag iofs pluggat lite nu också, gjort klart alla frågor.. så nu slipper jag boken och kan kolla i bara anteckningarna imorn.. men men.. SOVA va det! Godnatt på er!

//Sandra

RSS 2.0