aha

Det finns alltid en salgs gräns, och den gick för länge sen..

Sandra

Första Advent idag



Sandra

PUNG

Just nu vill jag bara jaga, jaga, jaga och sedan skjuta en stakars jävel, döda döda döda!

Tips

Jag hittade precis in på en jätte häftig sida ;) WWW.GratisMode.se heter den :) klicka in där och bli medlem så kan du få presentkort i massor genom att bara samla ihop poäng :) själv har jag precis blivit medlem..

Sandra


Pics

Hittade lite pics på mina nyaste köp :)


Nya pälsen (älska), underkläder, solpuder, rouge, strumpisar & grå baströja (Cubus)


Sandra

hej

Sitter på tuben och ska möta tjejerna i klassen, vi ska käka på Hardrock idag, sara fyller ju 18 :) ska bli kul & gott ;) Skriver gen ikvöll om jag får tid samt lägger in bilder på alla min fynd från idag :P

Sandra

hej

Sitter på tuben och ska möta tjejerna i klassen, vi ska käka på Hardrock idag, sara fyller ju 18 :) ska bli kul & gott ;) Skriver gen ikvöll om jag får tid samt lägger in bilder på alla min fynd från idag :P

Sandra

Jobb jobb

Hejsan, sitter på jobbet just nu, har rast vilket är skönt.. Sålde på mitt första samtal, såååå jävla bra haha! Så jag och sabina leder över alla med 2 odrar :) Men men nu ska jag fortsätta, skriver ikväll!

Sandra

Min middag


Är inte så hungrig idag så detta blir min middag :P



Sandra


blarr

Hejsan svejsan! Måste få säga att jag älskar dett väder samtidigt som jag hatar det haha, mysigt att sitta inne och kolla ut från fönstret, men all trafik och all snöstorm som är nu börjar bli för mycket och ändå har jag päls, mössa, jeans, sockor, vinterskorna, haldduk och vantar hmm, aja, det är bara att bita ihop :P Men men första dagen i skolan på 4 veckor efetrsom vi hade lov förut och sedan praktiserat i 3 veckor, både kul och tråkigt att va tillbaka, sen fick vi iofs prova studentmössorna idag och det va skoj! köpte lite andra saker också, bla en spec pennan som inte suddas ut och förstör mössen så man kan skriva i den ;) och ett champagne glas med mitt namn :) På mössan tog jag min inriktningsfärg på "rämsan" runt + på diamanten, alltså rött, sååå snyggt! Aja nu ska jag käka, hej så länge!

Sandra

Pics




"Vad är en lutfisk?
En fisk som det gått lite snett för."

dem drog den i parlamentet haha

Sandra

Lyckad helg

Hejsan! Har inte skrivit på ett tag kom jag på, men så kan det helt enkelt gå! men helgen har i alla fall vart jätte trevlig tycker jag :D I fredas var det sista dagen på praktiken, tråkigt men sant, fick en present när jag skulle hem också, blev jätte glad, fick en jätte fin klänning därifrån som jag ska ha på nyår och Kate Moss parfym :) Sedan på kvällen så va jag och sabina på 18års fest hos en killkompis från jobbet, riktigt kul! :D Sen igår på dagen var jag på dop och sedan på fest hos en kompis syrra, det va kanske mindre kul, men jätte kul att träffa lina igen :D och idag har jag jobbat på dagen, vilket gick bra det med.. Men men nu ska jag kolla på parlamentet :) hejhej


Vår glada 18åring Viktor!


Sandra

:)

God kväll! Har inte bestämt mig än om jag ska sova eller om jag ska kolla på en film jag nyss ladda ner, The hottie and the nottie :P Med Paris Hilton, men den verkar faktikst bra! Kan inte sova, känner det redan nu, så om jag ser på filmen tills jag blir riktigt trött kanske? Aja, bäst att sätta på den nu! Ni får ha en bra kväll!

Sandra


Pics


Tog en söt liten bild ut från fönstrer och kolla vad det har snöat :)


Sandra

Hejsvejs

Lyssnat på denna låt (älska) + alla andra låtar från Sex and the city filmen på praktiken idag, så jävla grym skiva, därför laddade jag ner den nyss ;)



Sandra

Ska sova nu

Är helt såld på den här låten, en person jag träffade i somras skickade den till mig, nästan så att jag får tårar nu



Sandra

Segis

Hejsan svejsan! Sitter och ritar lite på hur jag vill att min drömlägenhet ska se ut om man säger så ;) och jag är faktikst inte så kräsen om jag ska vara ärlig, faktikst! Ska i alla fall strax börja göra mig iordning, sitter i endast "hemma kläder" och ska ju till jobbet snart.. Men men, vi hörs senare ikväll när jag kommit hem, runt 22 alltså!


Lite lussefika blev det när mamma kom hem med lussebullar ;D


Sandra

pics


Dagens lunch ;) och gårdagens mys framför gamla satc avsnitt :)


Sandra

Bara så ni vet

Sorry för mitt lilla utbrott, men ibland blir jag verkligen ireterrad och förbannad på folk, jag lovar er att jag har all rätt att tycka som jag tycker för enligt mig och det jag vet så går det dåligt för fler unga föräldrar än äldre, sen av 10 unga föräldrar så går det kanske bra för tre av dem.. Jag ska inte prata mer om det nu ;) Men tänk på det, snälla ni, det är inte "ballt" att vara en ung förälder och kommer aldrig vara, jag säger heller inte att dem unga föräldrarna inte älskar sina barn för det tror jag verkligen, men det handlar helt enkelt inte om det!

Nu ska jag i alla fall gå och vila en stund, har jätte ont i huvudet just nu, sen efter det blir det lite lunch :) hejsålänge!

Sandra

Var bara tvungen

Nu har jag kollat klart på filmen, älskar Will Smith ;) Och sedan suttit och läst massa andras bloggar, bl.a. två stycken "ung mamma" bloggar, jag ska egentligen inget säga, jag vet det! Men jag fattar verkligen inte, varför, varför, varför ska man skaffa barn när man är typ 16, 17, 18 år? Det är sjukt, själv vill jag vara i 25 årsåldern eller äldre.. Man vill väl gå klart skolan först, hitta ett bra jobb där man trivs och tjänar bra, hitta en bra lägenhet eller ett hus, en perfekt kille man känner jätte bra och trivs med och verkligen tycker om, bara leva livet först? Eller har jag fel.. Visst endel kanske har vart tillsammans med sin kille sen dem var 14 år och fick sitt första barn när dem var runt 17 år, men ändå? Jag säger inte att det gäller alla, men många förstör (okej, lite fel ord kanske) sitt eget, sin killes, sina föräldras, sina vänners och för all del barnets liv.. Jag kanske har helt fel, och absolut tycker jag inte att man ska göra abort om man ligger i typ 5:te månaden, men jag menar märker man efter ungefär 1 eller 2 månader att "Oj, jag är med barn", då borde man fan göra abort, man dödar inte en människa? Snälla, jag fattar verkligen inte.. Jag skulle absolut göra det dirket, det skulle säkert vara jobbigt och man skulle kanske känna sig som en jävla idiot, men man måste ju tänka framåt, man kan inte tänka, "Nä jag måste behålla barnet, annars är det ett mord", så tänker man ju bara för att man är rädd, själv tycker jag bara det är helt sjukt!

Som sagt, det här är inte menat till alla unga mammor, men många, tro mig jag vet!

Sandra


Ledig

Okej, har pratat med en av tjejerna som jobbar på min praktik och hon sa att det var heeellugnt att jag stannade hemma, hon var jätte trevlig och kollade vad som var fel och var rädd att jag hade ont i ryggen och sov dåligt tack vare att jag praktiserade hos dem, men det är inte det som är problemet, har haft så sen lovet och det var ju innan jag började där.. Men som sagt, ska alltså vara hemma idag, men kl 17 så ska jag jobba, så åker hemifrån runt halv om inte tidigare.. Känner att jobba kan jag orka, för då sitter man ju bara ner och använder sin röst, på praktiken så ska man bära, springa runt, stå upp hela dagen osv, så ska idag efter jobbet åka direkt hem, försöka sova direkt så jag är pigg imorn, vill verkligen gå då ju! Men nu ska jag kolla klart på Hancock, kollade på den igår, men hann inte klart.. Sen ska jag nog vila/sova en stund, är ju som sagt väldigt trött..

Sandra

Trött

Åh fysatan! Idag var det en såndär dag då man bara vill ligga kvar i sängen och fortsätta sova, men icke! Skulle egentligen kunna ringa och sjukskriva mig till praktiken och bara jobba ikväll, eftersom jag praktiserar hela dan och sedan jobbar till 21.. Men jag vet inte, känns onödigt när det är sista veckan, men jag är verkligen så jävla trött, sen har jag så förbannat jävla ont i ryggen och magen som vanligt.. Och om jag ska vara hemma någon dag från praktiken skulle det vara bäst om jag gjorde det idag eftersom idag är det nog inte så mycket på g.. Hmm, måste ju bestämma mig nu isåfall.. Eller så kan man ringa jobbet och avboka det, jobbet är ju egentligen tråkigare på sätt och vis, men där får man ju pengar och jobbet har jag redan sjukskrivit mig ifrån förr förra gången, hmm.. Nej jag hinner tänka en liten stund till innan jag kan ringa eller måste veta.. Ha det så länge!

Sandra

Pics


Bilder från lördagen hos Albin :D


Sandra

Dagens


dagens outfit
Baströjan från Cubus
Shorts från Monki
Skärp från Topshop
Strumpisar från H&M
Kofta från Gina
Halsband från Osäker?



Sandra


:)


Inte världen bästa bild, men köpte i alla fall min nya kappa idag, från Cubus ;) Halva priset på alla jackor där nu så ni vet :) Den här har inga armar som ni ser, men det är jätte skönt, så man liksom kan röra sig mycket ;) sen ser man ut som en fladdermus också haha!


Sandra

Måndag

Hejsan svejsan! Sitter här vid datorn och bara larvar mig och äter mörk choklad.. mamma åkte nyss, hon skulle till hennes syrra för fika.. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, middag har jag i alla fall käkat, så mat kan man inte dra ut tiden med :P Ska nog sätta mig i soffan och se fler avsnitt från satc såklart, laddade hem flera igårkväll, så lika bra att se dem nu ;) sen kom jag föresten på att det är design, simon och tomas kl 20.00, det måste jag se, älskar dem grabbarna! Ha det så länge!

Sandra

satc mys

Hejsan! Sitter i soffan och kollar på avsnitt från Sex and the city, har laddat ner dem 10 allra första, så kul att se hur alla verkligen förändrats, inte personligheten men utseende och kläder såklart haha, var så länge sen man såg dem allra första.. Sen ska jag ju önska mig boxen också med exakt alla :) Men men, kvällen igår var hur som helst jätte lyckad och trevlig, hade verkligen kul :D Dricka blev det men till en vis del förstås ;) Bilder kommer in senare, för nu ska jag fixa te och fortsätta kolla!

Sandra

lördagkväll

Hallu hallu! Håller på att fixa mig lite, klätt på mig och fönat håret, så nu ska jag bara fixa sminkningen och håret lite, sen kommer sabina om en kvart då vi ska föra en liiten stund för sen ska vi dra igen prick nio vidare till Albin som har fest ikväll, ska bli skoj :) Hoppas ni får en lika bra kväll!

Sandra

Hmm

Men typ bajskorv eller något.. Haha nä men hej på er! Provade nyss mina nya jeans som jag hade tänkt ha ikväll, men när jag provar dem ser dem gigantiska ut :O Jag menar jag provade dem i affären då satt dem bra, en storlek mindre klämde lite för mycket nämligen, så jag tog dem jag provade, fast istället för att ta dem jag provade tog jag några längre ner i högen., fast med samma storlek såklrt, men jag fattar inte vad som hänt, kan det vart så att ett fetto provat dem jag tog? eller har jag blivit smalare på en natt, hmmm, Skit irreterande i alla fall eftersom jag hade tänkt ha dem ikväll :( till en fin tröja.. Men icke, nu måste jag ändå ha klänning eller hitta på något annat, bajs, aja! Sitter i alla fall och käkar frulle nu, ska om ungefär en timma åka till jobbet, jobbar mellan 13-17.30, ska nog gå bra :) jobbar ju med massa roliga människor! Efter det ska jag direkt hem, käka lite, ta det chill ;) sedan kommer sabina och då ska vi fixa oss, sen ska vi på fest hos söta albin :) Men men, vi hörs senare, pusss!

Sandra 

Tjena

d
Fan vad kass min kamera är ibland, eller iaf när bilderna kommer in i bloggen^^ Aja, min outfit och lunch :P


Sandra

godnatt

Sitter i min säng och myser, eller inte.. Kollar på film som vanligt, kan inte sova som vanligt, synd om mig? Aja imorgon börjar jag kl 10 och har endast praktik, skönt, kan sätta kl på 8 så jag får sova ett tag iaf, för tänkte stänga av filmen nu.. Får se om jag lyckas somna, har skit ont på sidan av ryggen/magen :( Men men, ni får ha en fortsatt bra kväll, godnatt!

Pics på mina saker jag köpte idag som jag hade lagt undan, allt från Cubus ;)


 
klänningen, halsduken, maskara och eyeliner, jeansen och min middag fattiga ryttare!


Sandra


...

Hejsan! Kom hem idag vid fem tiden, slutade ju redan vid 4 och skulle egentligen jobba vid den här tiden, men jag kände att jag verkligen aldrig skulle klara det, jag är inte sjuk, men jag mår ändå inge bra, jag är helt trött och seg i hela kroppen och huvudet, sen har jag jätte ont i hela kroppen, har haft det hela veckan, sover högst fem timmar varje natt, sover dåligt, vet inte vad som hänt :( Inte heller har jag haft någon matlust så kände att jag behövde komma hem efter praktiken och ta det lite lugnt och bara vara.. För när jag inte jobbat efter har jag pluggat en massa.. Nej nu har jag ändå fått i mig fattiga ryttare med sirap och mjölk och det smakade i alla fall, så nu ska jag kolla lite på min planering, ifall jag har något jag måste göra, men tror inte det, så tror det blir film eller tv eller något för mig hela kvällen :) Ska lägga mig tidigt också!!

Sandra

Love

Ever thine
Ever mine
Ever ours


Sandra

Kräkas

Jag åt precis en fet Mars och nu mår jag jätte illa och vill spy. Juste sen håller jag på att ladda ner alla 6 sesånger från SATC :D Egentligen rätt onödigt eftersom jag önskar mig den i julklapp och vet att jag kommer få den, men ska se om det blir bra kvalite och allt det nu, då kan man ju skippa att önska sig det och önska sig annat eftersom den är rätt dyr ;)

Sandra

yyyyeah

Fan vad störande det är att jobba i klädaffär föreseten, vill ju ha precis allt jag ser hela tiden, dem får så shyssta grejer hela tiden så vad tror ni. Jag har redan köpt massor, sen har jag lagt undan en kappa, en halsduk som jag bara äääälskar, en festklänning, smink sen ska jag lägga undan ett par jeans imorn och fler tröjor, jag kommer drunkna :( Men vi får i alla fall 30% på allt på cubus och det är najs :D Men men, ska skriva klart det sista sen bara skicka in den :)

Sandra

Onsdag

Hallu! Jag har verkligen inte orkat skriva och jag har heller inte hunnit tagit outfit bilder, men jag ska försöka göra det från och med imorgon ;) Igår jobbade jag i alla fall efter praktiken och det gick väl sådär, men det var ändå kul :) Och idag har jag bara praktiserat, men va jätte trött idag så det vart lite segt tillslut, men men, får skylla mig själv.. Men gick i alla fall hem en timma tidigare eftersom det gick bra för att jag behövde plugga lite och en timma gör fan mycket :P Så sitter med historian nu, men ska skriva ungefär en sida till, vilket motsvarar någon timma högst, sen är jag klar och då ska jag bara ta det Luuuugnt :)

Sandra

I love you, but I love me more

Hejsan hoppsan! Hunnit käka middag för ett tag sen och hunnit pluggat endel på historiauppsatsen, handlar om propaganda och om world trade center olyckan 2001.. Har skrivit två sidor och det ska väl vara runt tre ungefär, så ska skriva resten på onsdag innan jag skickar in det, för imorn ska jag jobba efter praktiken så är inte hemma fören vid 10 tiden imorn kväll och då har jag ingen lust att sätta mig och plugga.. Men men dagen idag har i alla fall gått fort tycker jag och lika roligt som förra veckan, fick också besök av en av mina lärare :P Han skulle kolla hur det gick och så, så det var kul tycker jag.. Han påminde mig också om en läxa vi har under paraktiken, lite saker som handledare ska fylla i och så, inget speciellt egentligen.. Nej nu ska jag se om det är något bra på tv annars ska jag sätta på en film ;) Tror det blir Satc filmen, min favvo efter Moulin Rouge och Om en pojke :) Jaja, hej så länge!
Sandra

Dagens

Dagens outfit, som lovat, inte dem bästa bilderna kanske :P


Pälsen från Cubus
Långärmad baströja från Cubus
Byxer från H&M (gamla som gatan)
Strumpisar från H&M
Skor från Monki
Halsduken är syrrans



Sandra

Ajaj

Måste bara säga att jag har så grymt ont i mitt hjärta typ.. Skitkonstigt, det går liksom från ryggen in i magen in i bröstet och sen liksom kliar till och verken i hjärtat, hoppas det inte är något farligt, men det har vart såhär sen 10 ikväll typ.. Aja måste verkligen försöka sova nu, kollar på Batman the dark knight, så himla bra, hade inte sätt den innan, men den är så grymt lång, men den slutar om typ 10 min så då blir mars i säng även fast jag redan ligger där :P men men, hoppas jag kan sova även fast jag har smärtan :( Godnatt på er iaf!

Sandra


Funderingar

Kollade nyss på Sanningens ögonblick, haha gud va kul det skulle vara om jag ställde upp i det oj oj! Fast det är självklart kul att se andra som gör bort sig ;) Till det blev det lite peppakakor och te såklart! Juste apropå inget, jag tänkte börja ta lite dagens outfit bilder varje morgon, eller eftermiddag om man inte hinner innan man sticker iväg, alltid lite kul, får se hur det blir med det :P klurigt att ta med digitalkameran om jag inte ber någon ta åt mig och dålig bild med webben, jaja får helt enkelt se vad jag kommer på haha! har föresten fixat windows på min dator nu, men då har datorn istället blivit skitseg, eller egentlogen inte överdrivet seg, men är van vid att den är supersnabb eftersom den var det innan.. Men jag vill jju inte ta bort windowset heller för då funkar inte det mobila bredbandet, så därför hatr jag tänkt lite på om man kan sälja min mini dator eller nåt , den är ju ändå bara någon månad och sedan lägga till dem extra pengaran som behövs på en ny, och då en 14 tums skärm istället (eller vad det nu blir), inte för att jag intre gillar min mini, men alla mini datorer är så kansiga på ett eller annat sätt vad jag förstått, sen har dem ju mindre minne osv.. Aja får se hur det blir med den saken.. Ska först och främst se om det går att fixa så den går liiite snabbare i alla fall :) Men, tv igen!

Sandra

haha

Jag måste nog vara den jobbigaste människan att leva med har jag kommit på.. Verkligen omöjlig och envis, fyfan!

Sandra


Ja juste

Från och med nu ska jag sluta göra feta bokstäver på mitt namn sist i varje inlägg samt den första bokstaven i första ordet, varför gör jag ens så? Okej ointressant, men det har blivit en irreterande vana bara..
Måste säga att jag föresten inte är så arg att jag inte gick ut igår, inte alls faktikst, blev bara arg på mig själv att jag glömde mitt legg, vilket jag gjort två gånger innan också haha, hur kan man glömma det? Så vuxen ser jag ju verkligen inte ut, fast å andra sidan ser jag ju ännu yngre ut på legget, varje vakt frågar mig alltid om det verkligen är jag, för jag ser nämligen ut att vara ca 12 på det, haha! Men men en lugn hemmakväll med film är inte illa, inte efter en hård vecka, men ändå längtar jag till imorgon, praktiken är verkligen jätte rolig, skulle verkligen bli glad om jag fick jobb där i framtiden, jag vet att jag har ett jobb nu och det är också kul, men det är ju mest tack vare folket som jobbar där :) Men men får se om jag pallrar mig ut nästa helg istället, beroende på hur pank jag är haha, samma problem varje jävla helg, måste sluta lägga alla pengar på kläder och sånt skit.. Men men, när första lönen kommer i slutet av månaden ska jag försöka spara (jag sa försöka).. Annars så, idag har jag verkligen bara tagit det lugnt, vaknade vid 12 och efter det bara kollat på tv och film, haha fyfan vad sorligt! Men nu ska jag faktikst kolla upp lite viktiga saker, skriva min tidsrapport från jobbet, så jag får någon lön, kolla upp om vi har något plugg mer under praktiken, städa lite i mitt rum (igen) och rota fram en ledig video som jag kan spela in en film som går ikväll på fyran eftersom jag inte hinner se den.. Hemma bäst heter den och det är Sarah Jessica Parker som spelar samt snyggingen Matthew McConaughey :) Den verkar rolig och bra! Ha det så länge!

Sandra


yeah

Skulle ut igår, men det blev inte så, varför orkar jag inte ens tala om, mer än att jag får skylla mig själv, ska inte gå ut på år har jag bestämt, bajs!

//Sandra

Lördag

Gud vad skönt det var att vara hemma igår :) Bara ta det lugnt efter en fullspäckad och jobbig vecka, jobbig på et bra sätt förstås :P Men som sagt, glad att jag stannade hemma även fast jag också var sugen på utgång, men jag menar det är ju därför man har en till kväll på helgen som man kan utnyttja till det ;) Så idag tror jag det blir utgång, inget bestämt än, har vart rätt isolerad idag och inte pratat med en jävel, satt mig nyss vid datorn, mamma jobbade till 3 och kom precis hem och pinsamt nog så vaknade jag halv 2 idag (A) Inte bra men det gör inget, för jag hade ändå inga planer för idag, förutom att rå om mig själv ;) haha! Så strax tror jag att det blir ett varmt bad sen ansiktsmask och fotpeeling och lite sånt skit ;) Måste måla naglaran med (bara så ni vet liksom).. Juste jag har faktikst inte bara segat idag, jag har städat hela mitt rum och sorterat lite kläder, fan va mycket skit man har i garderoben, måste verkligen ränsa den på allvar snart, kanske imorn om jag orkar höhö! Men men, nu ska jag keka peppakakor med mamma, mums! Sen tänkte jag ta lite pics på mina kläder jag köpte igår ;) hej så länge!

//Sandra


Blir hemma idag

Hejsan :) kollar på idol med mamma, har nyligen käkat middag.. Brukar aldrig kolla idol även fast jag är hemma, men nu fick jag för mig det och temat är tydligen rock, jätte duktiga alla hittils! Praktiken gick iaf bra idag med, det blir nästan bara roligare och roligare tycker jag, + att jag verkligen gillar personalen!! Men något som är negativt är att man ser alla kläder hela dagarna och bara vill shoppa, shoppa hela tiden, så idag kom jag hem med leggins i jeansmodell typ, vantar samt två bas långärmade tröjor, vit och svart :) Inte  bra eftersom jag är fattig, men om typ 3 veckor kommer lönern haha :P Men men nu ska vi ta fram choklaaden & tee :) hejhej!

//Sandra

Godnatt

Okej nu är jag klar med pluggandet, känner mig nöjd faktikst! Hade lite svårt med frågorna i början, eller med själva uppgiften liksom, hon ställer så konstiga fråger, jätte komplicerade s¨å man fattar dem inte, jag menar, inte ens mamma fattade vad hon menade, men när jag klurade ett tag så fattade jag en aning i alla fall :P Så nu har mina fingrar bara löpt på hela tiden och jag har hunnit skriva två hela sidor :) Men nu känner jag att kroppen säger nej och att sängen säger ja haha.. Men har ett litet problem, jag vill jätte gärna se en film, The notebook, har ju sätt den förut, men jag laddade ner den igår och skulle idag bara kolla kvaliten om den var bra, sen fastande jag den första halvtimman, åhh den är så bra, Nej vi får ta det imorn! Jag kan se den imorn kväll när jag kommer hem eller på fredag när jag kommer hem  från praktiken, eller i helgen, haha jaja ovitiktigt! Nu ska jag i alla fall göra mig klar för natten eller vad man säger :P Godnatt på er!!

Här är föresten lite pics från lördan på Hampus land haha;


Inte alla bilder men dem säger en heldel ;)

//Sandra

Onsdag

Hallu! gud vad jag är trött, ska inte tala om igår! Praktikserade då mellan 9-16 sedan jobbade jag mellan 17-21, och kom hem efter 10 eftersom jag lämnade min dator också.. somnade som en stock då. Men i dag kan ma egentligen säga desamma, praktiserat 10-18, gud så jobbigt, man står hela dagarna, man springer man går runt, man böjer sig och bla bla, det är skitkul, men man får så grymt ont i stakars fötterna, vilka skor jag än bär! Men men, kom iaf hem vid halv 7 tiden, tog det lugnt ett tag sen åt jag middag själv, suttit vid datan och nu håller jag på att plugga, men är klar snart skulle jag tro :) filmkunskap. Ska vara inne imorn kl 24.00, men jobbar till 21 då, precis som igår, så kommer inte orka när jag kommer hem, så lika bra att få det gjort.. Efter det ska jag lägga mig och sova, GUD så skönt! Men men, nu ska jag jobba vidare en stund..

//Sandra


:D

Haha, är väl det första jag måste skriva! Fredagens personalfest var ju helt underbar, vi trodde det skulle vara riktigt tråkigt men det var allt utom det, coacherna hade ordnat allt så att det skulle kännas som en flygplats och ett flygplan fast att det egentligen bara var jobbet vi var på hahah, flygplansmat osv ;) Jag hamnade lyckligtvis bredvid en underbar kille som genast började prata på, i slutet av festen var jag sabina och albin som killen heter som bästa vänner ;) haha, sjuk kul som sagt, och kunde ändå vakna utan problem på lördan, verken bakis eller trött :) För på lördagen bärde det av till hampies land, jag och sabina tog bussen JÄÄÄÄÄTTE tidigt på morgonen (redan kl halv 2^^), fatta ironin :) när vi väl kom fram så blev vi hämtade av hampus & wille som körde oss till vattnet där vi sedan tog båten över till själva huset, där väntade dem andra killarna och jag kan säga att kvällen även här var allt annat en tråkig, skrattade så jag grät och hade sjukt kul, lagade mat tillsammans, dansade, lyssnade på musik, drack, bastade, badade, JA BADADE i det iiiiskalla vattnet haha osv, verkligen skit kul :) Får se om bilder läggs upp här med, men det finns på facebook ;) nej men nu ska jag kolla tv med mamsen :)

 
Den här låten säger väl allt haha, spelades hela tiden igår ;P (hittade ingen bättre video än denna)

//Sandra

RSS 2.0