sött som salt

Nu är Sandra hemma igen och det känns både bra och dåligt, dygnet är helt vridet och det är kallt, mycket kallt, jag menar när jag vakande upp på morronen i Aruba så var det kvaft och varmt så man blev helt svettig efter att ha suttit i skuggan i 5 minuter, nu suktar mna liksom efter sommaren så mycket att man dör! nej men jag är också väldigt glad över att vara hemma eftersom jag då kan träffa alla mina vänner och så, var ju mer än två veckor sen :/ Sen har mna ju fått i alla fall lite bränna i alla fall :) Nej men nu orkar jag inte skriva så mycket ner, ska ringa Lenore nu så får jag se om vi ses eller ej, är ruskigt trött som sagt, men vill ändå gärna ses :)

//Sandra

Nu får jag tid att tänka

Ja nu bär det äntligen av! Har inte ork eller tid att skriva ett jätte långt inlägg men tänkte i alla fall säga hejdå till er alla.. Jag kommer hem igen om två veckor alltså den 29/3 och då ska det blir super kul att träffa alla igen eftersom jag inte träffat några av mina vänner på jätte länge redan nu, bara snabbisar på jobbet och så.. Men jag hoppas ni kommer ha det bra medans jag är borta och sköt om er! pusspuss<3

image511

//Sandra

Resfeber eller ej?

Nej då, det har jag inte, jag är bara rädd att jag glömt något, jag ska ju inte precis åka nu, utan jag ska ta mig en lång dusch och sen försöka gå och lägga mig rätt snart så jag åtminstånde är lite pigg imorn bitti.. Vi ska ringa en taxi så den kommer och hämta oss 7.00 imorn med alla väskor, tror vi har 5 stycken stora resväskor med oss om inte mer + allas handbagage, så behövs två stora bilar skulle jag gissa, som vanligt.. Men imorn vid den här tiden svensk tid sitter jag fortfarande på ett plan, men vid tre enligt svensk tid ska jag vara framme om vi inte störtar så då blire gött (alltså gött att vara framme inte om vi störtar) Jag vet föresten inte om det kommer finnas någon dator i villan vi hyrt och jag har inte orken att ta med min, så jag tror inte jag kommer blogga något på två veckor, mer en ett kort inlägg imorn bitti om jag orkar.. Men ni får klara er ändå ;) Bra artist som vann föresten på i melodifestivalen tycker jag :) Nej nu ska jag ta en dusch sedan försöka få tag på Lina om det går, har nämlogen inte pratats vid på ett tag.. Hare så länge!

//Sandra

P avslutad

Sådär jag nu är klockan snart sju och min sista dag på praktiken är avklarad och det känns skönt, speciellt eftersom jag och Fia "vann" idag och blev etta och tvåa ;D Hela dagen var dödsskön och fika hade vi vid tre slaget :) Efter jobbet åkte jag hem och sitter nu hemma, farmor är här eftersom amanda fyller 10 år idag, så vis ka snart käka lite god middag och efterrätt och grejer :) Får se vart kvällen leder idag, måste packa en hel del så får se o jag drar någon stans eller ej.. Igår var jag föresten på bio och såg "Försoning" den var riktigt bra, men sorlig, men sånt gillar jag ;) Men men nu ska jag kolla igenom mina kläder för femtioelfte gången och se vad jag behöver och inte, har nämligen för mycket packning, ovanligt? ne!

//Sandra

Min Onsdag

Idag har dagen bara rullat på bra tycker jag själv, jag vann på jobbet, kom etta med 90 produkter :D nöjd och stolt! Fia låg också bra till hela dagen :) Åt hampurgare och pommes till lunch, fläskit men gott! Efter att vi hade jobbat så gick jag Fia och en jobbarkompis, Alex till stan, för att jag skulle kolla på bikini till mig, som jag ska ha med mig på söndag, har redan en, men bra att ha en till tycker jag.. vart en lila med blommor, låter kanske konstigt men den är jätte söt :) får se om jag lägger ut en bild på den.. Sen köpte jag också en väska jag vart kär i och en maskara, som alltid kan vara bra att ha.. Efter det så åkte jag hem och åt middag med hela familjen dåra.. Jag pluggade lite och sedan så skjusade bror mig till stuvsa där jag skulle hämta ut mitt paket som hade kommit :D så när jag kom hem öppnande jag det och och där i låg båda shortsen och tjocktröjan, och allt var jätte snyggt och satt bra! Så jag är helnöjd :) Blir självklart att ta med allt till Västindien, shortsen får användas till dem finare tillfällerna om man säger så :P Sen har jag pluggat lite till och kollat så jag har allt hemma, inget fattas mer än min andra bikini som ligger hos mamma och mina sommar "toffler" :) Ska hämta dem imorn eller någon annan dag innan vi åker.. Har också vart inne och kollat lite på hemsidan http://www.stylebystars.com och måste säga att jag älskar deras klänningar, mest kär är jag i tre stycken, som jag kan visa på bild lite längre ner.. Men helt onödigt att köpa något nu innan jag åker eftersom jag ändå inte kommer få det innan jag åker, så blir att beställa när jag kommer hem, då min saftiga februari lön har kommit ;D Nej nu ska jag lyssna på lite skön ny musik och läsa lite andra bloggar, hej så länge :)

image510
Dem här tre klänningarna är jag då ruskigt sugna på..


Imorgon blir det föresten bio med Lenore :) Blir det inte av då blire på Lördag..

//Sandra

saft

Kom hem för ett tag sen, har vart och tränat med Sara, härligt, förjävligt och skönt, innan solade vi, för att få mer färg.. Inte bara det, jag har också jobbat såklart, 9-5 som alla andra dagar dem här veckorna som varit.. Sålde som en tok på jobbet så det var kul, mycket kul, allt går mycket fortare då och det blir som sagt roligare helt enkelt.. Nu ska jag skriva lite mer på apu-uppgiften innan jag ska lägga mig, ska försöka komma i säng tidigt ikväll med, precis som igår, får se hur bra jag lyckas ;)

//Sandra

Glada nyheter

Älskar glada nyheter :) Idag är den glada nyheten att jag fått mitt mejl av hemsidan som jag betsällde kläderna från och i det stodd det att dem var påväg, vilket betyder att dem kommer på onsdag, torsdag och alltså hinner jag få dem innan jag åker till västindien på söndag :D Bra bra, väldigt bra eftersom jag behövde shorts! Kom föresten nyligen hem, så sitter och skriver lite på en APU uppgift, helt ledig ska man inte vara ;) men den är enkel och kul så det kvittar för mej.. Så ska fortsätta nu innan jag ska käka middag, är föresten VRÅLHUNGRIG!

//Sandra

v

Nu är det kära läsare exakt en vecka, 6 timmar och 35 minuter kvar tills jag är i västindien :D (enligt svenska klockan) då ska jag sitter där och tänka på alla stakare som sitter här hemma i extremt kalla sverige! Längtar så mycket så jag hoppas vekrligen det blir kul.. Så den här veckan kommer det stökas rätt mycket här hemma efterosm vi är rätt många i familjen, man ska packa och man ska se som man har allt hemma osv.. Nej men det blir så bra så.. Nu ska jag ner till tv i alla fall och se Wallander, hej så länge!

//Sandra

helgen i väldigt korta drag

Vad ska jag skriva om idag, det är den otroligt stora frågan jag ställer mig själv och er, i helgen har jag både gjort mycket och inte mycket alls, i fredags drack jag med Lenore hennes vän Thessie och några grabbs hon kände, det var nice men det avr en bit att åka, ska inte ens nämna vart vi var, haha! I går blev det att bara ta det lungt, först hela dagen och sedan hela kvällen med, med mat, melodifestivalen, godis och film, mys mys! Idag har jag och Lenore bara vart oss själv, vilket betyder, legat i hennes säng från 1 då vi vakna till fem (hahahah) och bara ätit frukost på sängen vilket bestod av mcdonalds käk :D (känner mig så fet just nu) och kollat på gamla filmer typ.. Men sen kände jag att det var dags att röra på fläsket så jag bad mamma hämta mig och nu är jag alltså hemma, vi ska snart käka middag, mor min skulle bara hämta amnada från fotbollen sedan blir det taco kväll :) Sedan ska kanske jag och Lenore på bio om vi pallar, vi vill se massa olika filmer men just nu är båda sugna på "försoning" eller "p.s. i love you" så blir nog någon av dem isåfall :) Nej nu ska jag packa ihop mina grejer eftersom jag ska till pappsen senare ikväll, hej så länge!

image508image509


//Sandra

Fredag

Nu är det fredag morron och jag sitter och äter lite, ska snart åka till jobbet och sedan träna, ikväll vet jag inte vad som händer, är inte så jätte trött så hoppas på någe kul, men en lugn kväll efter att ha jobbat 8 timmar varje dag är också okej ;) Nej nu ska jag göra mig i ordning det sista, hare!

//Sandra


Onsdag

Tjenare hejsan, hallo, tudeluu och så vidare! Hoppas allt står rätt till hos alla läsare för här står det i alla fall bra till, yey! Har jobbat idag och sedan bara vart hemma och tatt det lugnt, nej men jag orkar inte skriva mer än att idag är det LOST (looove) och nu ska jag ringa min lilla babygirl!

//Sandra

Shopping

Kom nyligen hem från jobbet, solning och käk med Fia, skönt att bli lite brun, måste lägga på lite innan jag åker, för att det ska bli bättre då ;D Nu har jag i alla fall beställt lite kläder, kände att jag skulle unna mig lite snyggt och samtidigt behöver jag lite nya stuff till resan, så det blev två korta shorts och en cardigan :)

image505image506

image507
Allt detta för endast 900 kr eftersom jag tog postorder istället för med kort, hade man tagit kort hade det blivit 750 ungefär, men aldrig har väl pengar vart någe problem för moi ;D haha!
Väldigt häftig sida det här, dem har nästan bara kläder som kändisar har, cardigan tröjan har tex Jessica Alba ;)
https://glitzy.jetshop.se hittar du prylarna :)

Men visst va det fina grejer, är så kär i Tröjan!

Måndag

Nu är det måndag igen och det känns både bra och dåligt, bra eftersom det blir närmare till resan ;) och dåligt eftersom lovet är slut (inte för att jag hade någe lov direkt, men ändå).. Idag gick det helt okej på jobbet, det var skönt med lite folk, mycket skönt! Nu är jag i alla fall hemma, vi har haft lite gäster hemma från mammas sida idag för att fira bror min.. Var föresten och köpte en tröja till han efter jobbet eftersom jag inte hann till igår, så det blev en vit tröja med ett svart tryck från JC :) Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sätta mig i soffan och bara ta det lugnt.. Hare så länge så får jag se om jag skriver mer idag :)

image504
syster, kusin, bror och mors kusin :)


//Sandra 

uppdatering

Nu har jag uppdaterat inlägget med bilder längre ner, vart några bilder till..

klack klack


Jag köpte även min kusins klackisar idag, eftersom dem var försmå för henne, och hon använt dem en gång, så ville hon köpa några som passa bättre istället :) inga bra bilder men ändå!


//Sandra

Alexander den store

Töntiga som min pappa och bror är så ska dem alltid hålla på och konstra, liksom varför? haha!

image489

Min bror fyllde då år idag och han heter Alexander, så dem tyckte det var lite lustigt det här, jag fattar inte grejen :D och varför en BLÅ tårta liksom haha



//Sandra

Sushi

Kom på att jag tog lite bilder på Lenore och mig när vi var och åt innan musikalen så lägger upp dem med :)


Tagna med min underbara kamera på mobilen, noooooooooot!

Måste föresten ringa min lilla hallonbåt och se hur hennes kväll var igår, förhoppningsvis lika lyckad som min :)

//Sandra

Pics

Jag tog inga egna bilder verken på musikalen (för det fick man ej) eller hos Natta, men det gjorde andra så tänkte i alla fall lägga upp några, men man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, så man kan ju nästan säga att jag har ett helt album :) Sen finns det ju vissa bilder som ni inte borde eller ska få se haha!

Man känner verkligen skillnad att vara på en fest med massa 20åringar och äldre eller en fest med 17åringar, det är inte bättre, men det är något speciellt med det, man träffar alltid så sjuka och roliga människor har jag märkt haha!


Lagt upp yteligare nåra bilder som jag tyckte var rätt "tillåtna" i alla fall :D

//Sandra

Björn Gustafsson

Vet fortfarande inte hur man sätter in klipp från youtube här och har inte orkat fråga hur man gör så jag skriver bara länken;
http://www.youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28&NR=1

Han är för underbar!

//Sandra

du är tjock

Okej.. Har precis vakant, knappt någon huvudärk eller tecken på att jag är bakis, skönt, allt är som det ska vara! Gårdagen var i alla fall bra, den var rolig, den va skön, det var mycket folk, mycket dricka för visas del och även endel för mig, bra musik osv osv osv.. Först mötte jag upp Lenore i stan, vi kollade lite i affärerna den sista halvtimmen dem hade öppet.. Hittade inget av det jag letade efter, men några saker jag vart lite sugen på, men vart rätt stressad så vi struntade i det och gick vidare för tat hitta någon resturang vi ville käka på, så det blev sushi och lite gott till, så satt vi och åt ett tag och pratade om en massa, alltid lika trevligt :) Sedan bar det av till odenplan där vi skulle se musikalen som var helt underbart bra, skulle kunna se den igen, den var rolig, härlig, häftig, ja mycket! den var väldigt lång men det var ju bara bra, efter det så åkte vi båda till Gullmars för att vi konstigt nog skulle ta samma buss fast till olika ställen, så det var ju bra med sällskap hela vägen, jag gick av efter fem minuter men Lenore fortsatte några stationer till.. Syster och hennes kompis kille kom och mötta mig, fulla båda två, men det var ju det som var grjen haha, Vi gick till huset där festen höll igång, där dansade, drack och sjöng folk, det var riktigt kul, dem flesta var 19, 20, sen fanns det också någon enstaka 18 och 17 åring mer än jag.. Jag var där mellan 23.00 till 3.00 sen var det dags att åka hem kände vi så vi tog bussen till gullmars och där en taxi hem.. Skönt att vara hemma också kände man, så stupade i sängen dirket och somnade väl vid 4 tiden :) Det var väl på ett ungefär min kväll, blandad, lång, skön och trevlig! Nu ska jag äta lite frukost och göra mig i ordning eftersom vi ska ha kalas här hemma om två timmar ungefär, eftersom bror min fyller 22 idag :D GRATTIS!

//Sandra

Later

Hmm, jag tänkte precis på vad jag ska ha på mig ikväll.. Något jag kan ha både på musikalen och sedan efter också när jag ska på 20års fest.. Ska man ha klänning med nylonstrumbyxor/svarta strumpbyxor? eller ska man ha jeans och någon snygg skjorta eller topp till? eller ska man ha kjol med en snygg topp eller linne till? Svårt det här, jag har ju som sagt nästan allt att välja mellan utom en hög kjol som jag skulle vilja ha.. Men jag tänkte att jag antingen tar en av klänningarna jag lånat av Elli eller den svarta tröjan med spetts i midjan och mina glansiga byxor, sedan om jag hittar en snygg kjol i stan så byter jag bara om och har då med mig strumpbyxor? Jo men jag får göra så, får kolla med syster också vad hon tycker passar.. Nu ska jag i alla fall städa upp lite i rummet innan jag går och tar mig en lång och varm dusch!

image479


//Sandra

IKEA

Syster frågade om jag vill med henne till Skärholmen och IKEA idag och jag sa direkt ja, eftersom jag ville hitta något snyggt till ikväll.. Men när vi väl kommer dit så var det fullproppat med folk och vi fick inte ens en parkering så vi gav upp och åkte till IKEA istället, där vi köpte växter, krukor, ljus, förvaringslådor m.m. Jag köpte också egna förvarings lådor i härliga färger där jag kan ha mitt smink och mina smycken :) Sedan åkte vi förbi mamma för att jag skulle hämta ett par av mins finare skor där, sedan for vi hem igen, blev alltså ingen shopping till kvällen, men som sagt så åker jag och Lenore in till stan en stund innan musikalen börjar och vi ska då kolla lite, så får jag väl byta om i stan om jag nu skulle vilja det :P Nej nu ska jag göra mig en kopp te och en smörgås, har inte ätit något sen middagen igår kväll ..

//Sandra

Lördag 11.16

Jo men nu är det ju Lördag på riktigt, skönt och bra känns det.. Vaknade tidigt idag igen, jag undrar varför, annars brukar jag sova till ett, men nu vaknade jag vid halv elva.. Somnade iofs vid två igår så har ju sovit i lite mer än åtta timmar och det är väl vad kroppen endast behöver.. Idag blir det fullt upp som sagt, eller inte så mycket under dagen, ska göra mig lite frukost snart och sedan göra mig iordning lite.. men sen ska jag inte bröjar göra mig klar för kvällen fören vid halv 4 tiden, så får helt enkelt se vad jag ska hitta på, inget för ansträngande heller efterosm jag vart sjuk.. Juste en god nyhet också, jag mår ännu bättre idag, fortfarande bara näsan som krånglar lite, men inget allvarligt alls.. Hur som helst så åker jag i alla fall vid fem ikväll in mot stan för att möta Lenore, ska då kolla lite i några affärer efter en outfit, sedan äta något tillsammans och sedan bär det av till odenplan där vi ska se musikalen dåra.. Var ju som sagt hos Elli igår mellan 10 och 1, vi såg Ronja Rövardotter såklart (A) och sedan lånade jag en massa kläder av henne, efter lite tjatande fick jag låna en hel del, så antagligen blir det nog ändå något av det ikväll ändå :) Efter musikalen ska jag vidare till Systers kompis så får jag se hur kul det blir där, har i alla fall ordnat vin till kvällen så lite kul ska det nog bli ;) Måste hur som helst städa mitt rum lite idag kom jag på, men det är ju bra så att jag har något att göra i alla fall.. Ni får ha det så länge, skriver igen lite senare, visar kanske upp outfiten om jag hittar någon hemma!

//Sandra

RSS 2.0