varför är din fot större än den andra?

Varför kan inte vissa bara ge upp, typ skära upp sina handleder och sluta klaga och tjata, okej nu klagar jag men ja ni fattar vad jag menar.. Kan inte bara folk förstå sig på varandra lättare, då skulle alla vara sams, antagligen? Kunde inte alla bara sluta prata skit om varan, och verkligen dem man känner osv, det är inge kul i längde jag lovar, stockholm är en liten stad när det gäller sånt, det kommer fram vänner, det kan jag lova :) Kan inte bara folk sluta kolla snett med sina äckliga blickar som jag bara vill köra in i röven på dem, jag blir seriöst äcklad på HÖG nivå, alla som kollar snett ser ut som girsar, feta sådana! Kan inte folk sluta skära sig och tycka synd om sig själva, vad är problemet? Inte konstigt att du har problem och du klär dig som en äcklig lite häxa?, har jag fel, nej hihi! Nej nu ska jag sluta klaga och lägga mig, jag behöver sömn, ordentligt med sömn kära vänner!

//Sandra

'du är ful & jag är full, jag kommer nyktra till till imorn, men du kommer fortfarande va ful'

Lycko Lina som skulle äta sushi ikväll, själv när jag kom hem åt jag joggy med bananer i istället, var för lat för att göra matig mat, hade inte ätit på 11 timmar så var rätt hungrig, men vafan det är ju snart morron och dags för frukost.. föresten frågan är vad jag ska ha på mig imorn i skolan, klänning eller byxor? hmmmmmmmm!

image375

//Sandra

saft är gott en kväll som denna, men imorn blir det annat

Längtar både till Mars månad och till Juli månad, ska utomlans båda gångerna, först till Västindien med familjen, väldigt spännande, häftigt, härligt osv :D Sedan i sommar ska jag med mina underbara tjejer till grekland  för att bara festa och ha det skönt, längtar, längtar! Vill bli bruuuuun nu!

//Sandra

En vacker dag ska jag döda V Paradise

image369image370
image371image372
image373image374
Förlåt, men jag avgudar han från topp till tå

kan inte bara du dö

Hemma från jobbet.. eller kom hem för dryga en timma sen, så har hunnit äta lite middag och tagit det lugnt helt enkelt, ska väl snart sova tror jag om jag inte ska se någon film, men det kommer jag nog ändå aldrig orka, mina ögonlock är nämligen som russin haha! Jag vill inte ens prata om hur det gick på jobbet idag, ta det inte som att det gick dåligt, men jag blir bara äcklad av tanken, för att det är så JÄVLA tråkigt att jobba där.. Jag och Fia har hur osm helst gett oss in på det värsta en människa kan göra och då skojar jag inte alls. Vi ska nämligen jobba tre hela fucking veckor på vårt jobb från 9.00-17.00 fem dagar i veckan, jag kommer dö, dö dö! Varför vi ska göra det är för att jag vet inte, jag får verkligen panik av tanken nu, men vi har nämligen praktik och då valde vi att jobba på våran praktiken istället så vi kunde tjäna pengar istället.. Så hade det inte vart för dem så hade jag ALDRIG i mitt fucking jävla liv gjort det! SPYYYYYR på det :) Nej nu ska jag vara posetiv, för imorn är det Fredag och helg, jippi! Har inte så mycket planerat för helgen än, men ska på lördag på 18års middag hos Camilla sedan får vi se vad som sker! NEJ nu kallar hjärnan på mina fingertoppar att dem måste sluta skriva och göra något annat istället! Lägger föresten in bilderna imorn istället :)

//Sandra

Att (är ett ord i ordboken)

Har slutat så sitter hemma hos mor min och ska lämna in lite uppgifter via online precis.. Idag har det vart en helt okej dag, fast min buss var 10 min försenad så vi kom lite sent till svenskan, men som tur var så fick vi smyga in ändå och skriva läxförhöret.. När jag fick fram det på bordet vart jag verkligen super lättad, det såg jätte lätt ut! Väldigt glad för det eftersom det känndes som jag inte fick in något igår i huvet.. Men läxförhöret gick bara ut på att man skulle skriva vad man själv kom ihåg om dem olika språkperioderna och vilka tider dem varade och det kunde jag ju, så ett stark g kommer jag hundra %igt få :) Det blev lunch på "erikas" sen med tjejerna och jag åt pankisar (gott), sedan drog alla åt olika håll men jag tillbaka till skolan eftersom jag hade en lektion till, mediekunskap, men eftersom vi håller på med ett projekt just nu så behöver man inte gå bara man säger vad man ska göra och jobbar hemma, så jag gick som sagt tillbaka till skolan, skrev lite på arbetet sedan tog jag bussen och tåget hem.. Men än är jag inte ledig, ska om en timme ungefär ta mig till bussen för att jobba, jobbar 17.00-21.00 ikväll, hoppas jag kommer orka, för nu känner jag mig inte så jätte mycket på topp, ska nog lägga mig i soffan och vila ett tag :) Men men, skriver senare ikväll ett inlägg till, lägger då också ut bilder på dem flesta kläderna jag köpt den här veckan, får ångest men samtidigt inte, haha, men men, bye!

 
image368
Jag tänkte köpa den här om nåt år eller två eller 3, eller ....., va tycker ni?

//Sandra

sussse

Nu känner jag att det är dags att sova för mig, vill vara pigg imorn även fast dagen inte är så lång.. Kan lite mer om svenskan nu i alla fall, får hoppas att det sitter i till imorn, Godnatt på er!

//Sandra

skola jobb plugg

Vissa dagar går bättre än andra.. Idag på jobbet sålde jag massor, helt tvärtimot vad jag gjorde i går.. Det var kul också eftersom allt flöt på bra.. Idag i skolan skrev jag också historiaprov, det gick bra tycker jag, att jag klarar det är säkert, sen hoppas och tror jag nog på ett vg till och med :). Har föresten prov imorn med, eller större läxförhör som hon så fint kallar det.. Då är det svenska som gäller och jag är verkligen inte bra på det alls, + att det vi håller på med just nu är väldigt likt historian så man blandar liksom ihop det, känns verkligen dåligt nu, men jag har i alla fall försökt i nästan tre timmar nu så har jag tur så går det bra, har strukigt under det viktigaste och håller på att gå igenom det nu.. Men men.. Imon ska jag jobba igen, fast 17-21, hoppas det går lika bra som idag eller bättre.. Sen ska jag bara hem och ta det LUUUUGNT, eftersom alla prov och shit är avklarade för den här veckan i alla fall! Nej nu ska jag fortsätta plugga lite, skriver ett inlägg innan jag ska sova igen sen, bye!

//Sandra

G natt

Nej nu blir det ett kort godnatt inlägg från mig till er, känner att det är bäst att lägga mig en hyffsad tid i alla fall så jag inte råkar försova mig imorn också eftersom jag har prov då bl.a och sedan jobb mellan 13-17.. Sen vill jag ju självklart vara pigg och glad också.. Kommer hur som ändå inte hinna sova åtta timmar nu, men kanske sex i alla fall.. Måste bättre mig, men det går fan inte, har så mycket att göra hela tiden, är det inte plugg så är det jobb eller något annat. Jag föredrar starkt dem dagarna jag går eftermiddag, mycket skönare, då kan man sova ut och hjärnan mår bättre både i skolan och hemma.. Men men nu börjar jag blarra en massa onödigt, nu ska jag tvätta av mig sminket, borsta gaddarna och kryapa ner i sängen som jag iofs redan ligger i :) Kommer föresten sova gott, sover alltid gott när städerskan varit här, nystädat, dammat  och nya laka, mihi, Godnatt på er!

//Sandra

Josh Hartnett

image367











































slicka, nypa, smaka.

//Sandra

Tönt Lista

Hur svarar du i hemtelefonen? Ah, det är Sandra
Hur svarar du i mobiltelefonen? Tja,  de e Sandra! / Ah hallå?
Ringer det mycket till dig? Rätt mycket jo
Ringer du mycket? Ja tyvärr
Vem ringde du senast? Linn
Hur mycket pengar har du? På telefon? Jag har Abbonemang ..
Senast kramat och när? Amandapanda
Antal timmar sömn inatt? åtta ungefär eftersom jag försov mig med 2,5 timmar
Sov du ensam? Oftast
Vem sov du hos senast? Hos Lenore med alla tjejerna i helgen
Vem sov hos dig senast? Tjejerna, men det var ett tag sen
Vem vet mest om dig? Jag antar jag
Vem vet du mest om? Lenore kanske, hon är som min andra halva typ :)
Vad ser du fram emot? Helgen
Vad vill du ha just nu? Johnny Depp
Vem hånar du? Alla
Vem längtar du mest efter? Ingen speciell just nu, men saknar någon gör man väl alltid
Vem vill du helst slippa? Ingen speciell
Vem stör du dig på? Bartenders
Vem vill du sova bredvid inatt? Min nalle
Vilken buss åker du oftast? 144, 704
Vilken årstid är det nu? Typ höst
Anser du dig själv snygg? Jora
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Det tror jag faktikst att jag är
Är du en bra partner? Det vet jag inte, kanske är lite för pilsk ibland
Har någon varit otrogen mot dig? Det hoppas jag för dens skull att ingen har!
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Det hoppas jag verkligen inte!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Haha, både och där
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Det är klart
Vad åt du senast? naturgodis
Är du polare med grannarna? Både ja och nej
Har du varit på ett party? Haha, vilket fråga
Har du varit utomlands? Ja, sen ska jag till västindien om ungefär en månad :D
Var är dina syskon just nu? Utsprida i huset
Vilken tid gick du upp imorse? Försov mig, så gick upp halv 9 (A)
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Kollar på klockan, snoozar 40 minuter går upp & duschar
Vad ska du göra efter det här? Absolut inget

puss

Nu har jag pluggat sen jag kom hem, alltså kl 18.00, har tagit en timmes power-nap och ätit också, men annars har jag endas pluggat, så nu kan jag allt känns det som.. Har även pluggat en timme i lördas + två timmar igår, så det borde gå hem tycker jag ;D Nu blir det blogga och bara lyssna på musik somgäller tills jag ska sova, ska även faktikst leta lite info om mitt och Saras projekt till mediakunskapen, men det är bara kul.. Jobbet idag gick föresten lika dåligt som ett jag vet inte, visst hade jag sålt helt okej mycket i slutet, i helhet och så, men efter första rasten när det gått 1,5 timme så hade jag endast sålt en, så ni hajjar läget, det berodde ju ijnte på mig utan på att mna ibland får väldigt tråkiga samtal osv, men men, ska jobba samma tid imorn med, hoppas det går bättre då, ska verkligen vara hyperglad och överdriven (om jag pallar vill säga). Nej nu blir det slappa galet, kyss!

//Sandra

Hon gör det igen

Jag fattar inte hur det blir såhär, visst det är typ det skönaste i världen, men det är så onödigt och irreterande om man likosm bestämt "imorn SKA jag komma i tid", men ack nej Sandra försover sig självklart, jag måste antagligen ha snoozat alarmet och tillslut glömt och somnat om, för vaknade sedan vid kvart 08.15 (alltså 2,5 timme senare än när jag skulle gå upp) och börjar vid 08.25 med coachtid, sedan Kom och sedan Arm, dem sista är bara en timmars lektion så förstod att jag inte skulle hinna med Kom lektionenen, men Arm lektionen hade jag faktikst tänkt gå på, men då kollar jag mina bussar och dem går självklart helt fuckat så jag kommer ändå inte fram fören 10.20 och då är det ju bara 40 minuter kvar, känns onödigt även fast det kanske inte är det.. Men jag brukar alltid gå annars på alla lektioner + att det var ett bra tag sen jag försov mig (A) så det är tvunget att vara okej, ska ändå jobba vid 12.45 så lite nytta kommer jag ju göra idag, + att vår lärare i Arm är shysst, så får väl förklara för honom imorn.. Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning, men är grymt hungrig så ska väl käka eftersom jag ändå inte hinner till plugget nu.. Sen ska jag in och möta Fia och som sagt jobba fyra timmar.. Ha en bra dag!

//Sandra

GN

Nu är det dags för sandra att sova, har pluggat och gjort en massa duktiga saker idag känner jag, hihi!

Godnatt!

//Sandra


jag är seriös (i hope)

Nu ska fettot börja ett helt nytt liv, livet ska bestå av mer vatten och mindre läsk, mer sallad och frukt och mindre små ätande och godis, mer knäckebröd och mindre chips, mer träning och mindre film och alkohol kvällar.. Om jag kommer klara det, det är frågan, jag har i och för sig inte räknat med det, men att försöka kan ju inte skada någon (mer än mig själv lite grann). Jag ska köpa mitt gymkort i veckan, och jag ska lägga mina "godis" pengar på kläder, smycken, sparpengar och annat vettigt. Jag ska alltså med enklare ord bli en helt ny människa!, Goodbye Sandra den fete, Hallu Sandra den friske & nyttige! :)

Hon ville inte synas

image366
Jag och Sara såg föresten Linda Rosing och hennes urgulliga son idag på bussen, Hon hade keps och jag skojar inte när jag säger att den var nere vid hakan, hon ville verkligen inte att folk skulle se henne, men hon var i alla fall jätte gullig med sin son :)

(bild lånad från google)

//Sandra

ramlösa kaktus

image365min nya bästa vän!

Har alltid älskat ramlösa, men kaktus är mums.


M

Tänk er en inte så tränad tjej, lite hull här och där, men ändå med glimten i ögat, en tjej som blir anfodd av att gå upp för en trappa och som aldrig annars brukar orka röra på sig, tänk er henne, tänk er att det är jag. tänk er då Sandra göra bra ifrån sig på idrotten, blev till och med varm, det är inte illa, det är inte illa någonstans.. Vi spelade badminton, tennis och något annat med rack som jag inte vet vad det heter, men det var kul tycker jag!

Har pratat med pappa vid middagen, eller alla pratade och resan blir i alla fall av :D Så himla skönt och härligt, längtar som atans, kommer bli vääääärsta negern och det ser jag fram emot!

//Sandra

pics

Här kommer lite "störda" bilder från gårdagen ändå ;) ;

 och i slutet blev jag emo :)

//Sandra


Söndag

Tycker så synd om lilla Elli, men det löser sig nog, tycker verkligen dem överdrev, jag menar hon gjorde ju inget.. Som att inte dem skulle plockat upp och köpt upp för en femhundring om dem hitta det, man är ju inte helt dum i huvet? nej men nu släpper vi det! Gårdagnen hos Lenore var i alla fall mysig och mycket rolig vi åt och drack gott :) Mycket dansa och sjunga såklart ;D Sömn fick väl alla runt 4 tiden då alla slockna på olika ställen i Lenores rum.. Dagen idag har också bara varit bra, var kvar hos Lenore till 2, vi åt frukost allaihopa och snacka, sedan kom jag hem och tog det lugnt och kollade sedan på film och mös med gulligt sällskap :) Nu är jag i alla fall hos pappa och hade faktikst snart tänka lägga mig eftersom jag är rätt trött, men ska blogga ett tag till och kolla lite andra bloggar och sidor som jag missat, kanske lägger upp lite bilder från gårdagen också om ett tag.. bye så länge.

//Sandra

Alla turre bartenders som inte dansar är våldtäcksmän

Jag menar, hon hade ju bara lite otur, det var ju inte hennes fel, det var den onda sidans fel att det blev lite som det blev, jag menar hon är ju oskyldigare än en lite mus. Hon har ju mvg i nästan allt och är bra på allt. Hon har ju spelat fotboll hela sitt liv nästan och är typ bäst. Hon är ju så fruktansvärt gullig och rolig. Alla gör väl misstag, speciellt när man är påverkad och inte är van som hon kallade det så snyggt. Jag menar det var ju inte bara hennes fel, det var ju grupptryck, klart hon ville styla lite och göra det. Hon är ju inte myndig klart och vill leva vilt innan alla andra, klart hon vill vara stor och kunna göra vad hon vill. Henne namn kanske jag borde hålla hemligt fast hon ville att jag skulle ta med det så varför inte. Jo jag är ledsen för din skulle Elli, Fäld för bedrägeri, inte illa vännen, det är därför jag avgudar dig så mycket! Nej men som du sa "Det var bartender jäveln som var så jväla sur och dum".. Jo det började i alla fall med att Elli, Camilla och Lina var på krogen och hade hittat ett bankomatkort på golvet och tänkte att dem skulle lämna in det och få hittelön, men när Elli berättar senare för några andra vänninor så säger dem att hon borde beställa lite drinkar för det så tillslut så går hon med på det eftersom hon heter Elli och var påverkad av alkohol.. Bartendern förstod att det inte var hennes och gjorde största grejen av det så att polisen var tvungen att komma, hon blev dömd till bedrägeri (hahahahaha) och dem tordde först att det var hennes legg, men när hon kommit hem och dagen efter kände hon sig så elak eftersom det var hennes systers och då hennes syster som skulle fått skulden så ringde hon och berättade sanningen. Så nu är hon skyldig till bedrägeri och falskleg, stakare, jag lider med min gumma! Men som Elli sa till poliserna "Nu ska jag hem och skära av mig handlederna" haha! Jag tycker vi alla ska vara ovanligt trevliga mot henne, vi ger henne en stor kram!

//Sandra


Hos Lenore

Är hos Lenore nu, sitter här med alla tjejerna, ska strax äta middag :D nej nu blir det snack om deras gårdag, haha! ha en bra kväll ni med!

//Sandra


Psykopat

Jag är ingen psykopat bara för att jag säger det här.. Men jag känner att jag måste, dem som har samma bok som mig borde tycka detsamma, men det vet jag inte om dem gör.. Men hur som helst. Jag satt och pluggade lite historia till provet nästa vecka. Jag tänkte att jag först skulle kolla igenom mina anteckingar, det är alltid lättast och bäst tycker jag, där står liksom det viktigaste man bör kunna och känna till om det vi pratat och gått igenom. Så efter att jag gjort det och skulle öppna den stora historieboken för att i alla fall kolla igenom lite höll jag seriöst på att dö, haha.. Boken luktade verkligen skunk, då kanske man tänker att den är gammal och äcklig, men nej den är helt splitter ny och den luktar verkligen NYTT och jätte äckligt, var tvungen att hålla den en meter från ansiktet för att kunna läsa men ändå kände man lukten av nytt papper med någon konstig sur smak, haha.. Nej det var det sjukaste jag vart med om, hur fan ska jag kunna plugga med en stinkande bok? Vilka problem jag har, men det var verkligen fruktansvärt! Tack för mig och min bok!

image345
Akta er för denna bok

//Sandra

G som i grov misshandel mot kläder

Jag var ute och shpppade igår, det mesta kom från H&M och Gina Tricot, eftersom dem är rätt billiga och har snygga kläder.. Men jag ångrar det på sätt och vis, eller jag hade kunnat ångrat mig om det hade blivit som det brukar.. Rätta mig om jag har fel damer, men alla Ginas kläder har ett hål längst ner på tröjan vid midjan/magen, alltås deras tröjor/klänningar, tunikor osv.. Varför? Jo för att dem är så dumma att dem sätter larmet där.. Varförvarförvarför som jag brukar säga gör man det? Jo dem är antagligen alldeles för lata för att sätta det i någon söm eller i nacken eller på något annat bra ställe, utan nej det ska vara mitt på magen, sen efter att man tvättat tröjan en gång är hålet en cm stort, snyggt! Men ändå så köper man där lite ibland ändå och vad jag vet och hört är inte jag den ända som vart med om det, utan flera stycken tycker detsamma.. Men igår vart jag i alla fall väldigt förvånad eftersom alla mina kläder har klarat sig undan den här fruktansvärda misshandeln. Nej nu ska Sandra sluta klaga och plugga lite Näthandel innan jag hoppar in i duschen för att sedan åka till min lovergirl Lenore som ska bjuda oss på planka och annat gott (antar jag mähäh), take care<3

//Sandra

Fredag

Fredag fredag fredag, det är väl för underbart? :D Kom nyss hem från stan med Hanna, har först och främst handlat presenter till Lenore :) Sen har jag unnat mig en massa själv eftersom lönen kom idag ;D kanske lägger ut bilder sen, men det jag köpte var i alla fall; Skinnjacka, vit kofta, rosa tunika, Jeans, satin byxor (lite osäker på vad det heter), klänning, puder. Ja det var väl ungefär det hihi :D Nu har jag i alla fall precis käkat och tänkte ta en dusch nu, så får jag se vart kvällen leder :) bye!

//Sandra

Film film film.

Såg en fruktansvärt bra film igår, sorlig, rolig och romantisk, perfekt! Jersey Girl på trean, har sätt den innan men ville ändå se den igår eftersom den är så bra enligt mig ;) Sen är ju snyggingen Ben Affleck med och det är ett stort plus!

Bra tips till er!

image344


//Sandra

Grattis C

Och idag fyller min päronsplitt Camilla år haha, 18 år hon med såklart, GRATTIS vännen! love love love <3

image343


//Sandra

FETTO

Nu hade Sandra tänkt se på dokumentären "Fetman tog hennes liv", haha, man vet ju adlrig om det skulle råka häna mig, kommer nog aldrig vilja äta något fett efter det? ;D Bye!

//Sandra

Grattis!

Oj vad alla mina vänninor fyller år nu för tiden! Idag är det Sabinas tid, grattis grattis grattis! Hon fyller hela 18 år! :D

image342

//Sandra

:D

Igår ringde min far mig efter att jag hade jobbat, han började babbla om vad jag skulle göra vecka 12 och 13 och jag sa att jag inte visste, mer än att det är praktik vecka 12, då säge rhan plötligt att han tänkte boka en resa, Jag blev jötte glad och undrade vart, jag tänkte att det säkert var mallorca eller teneriffa eller något sådant vanligt "tråkigt", men då sa han Västindien! Fy vad glad jag blev och vad kul det ska bli.. Resan är inte bokad än så det är ju inte 100, men troligen, har med att syrran ska få ledigt och sånt, men har vi tur så löser vi det! Längtar om det blir av! :D

image341
jag bangar i alla fall inte!

//Sandra

Världen är sjuk.

Jag vaknade, låg kvar ett tag i sängen, gick upp, gick in till badrummet för att duscha, satta mig sedan vid datan, jag går in på aftonbladet.se som vanligt och hittar där en artikel, som allvarligt kändes i hjärtat;

image340

Det får inte vara snat tänker man, vad hade han för problem, vad jag vet inga? Det här är ju samma sak som att johnny depp eller jude law skulle dö, FRUKTANSVÄRT! Nu kommer Sandra få en dålig dag.

//Sandra

Godnatt

Sitter och pratar med Lenore i tele, alltid lika trevligt, ska precis krypa ner i sängen min och se någon film :) Börjar inte fören kvart i två imorn men ändå ;) Godnatt på alla!

//Sandra


sandra erkänner sitt missbruk

Jag kollade på Outsiders och jag tycker själv att det var stört idag.. Det var tre brudar, en var beroende av sex, en av något psyko spel på datan och en av choklad, jag kan inte riktigt fatta att man kan vara beroende av något av det, visst kan allt vara trevligt någon gång haha, men jag menar nej för mycket av allt blir bara för mycket om man säger så.. Så jag tog mig en funderare och tänkte på vad jag är beroende av men kom först inte på något mer än kaffe (vilket jag har börjat trppat ner på ordentligt, endast en kopp om dagen :D), men jag tänkte och tänkte och kom tillslut på att jag är väldigt beroende av Marie kex och vindruvor, det äter jag varje dag och i mängder (A) Är väl kanske inte lika farligt som choklad men det är fortfarande mycket socker i kex, tror jag? haha.. Sedan är jag beroende av sällskap, vilket kan vara jobbigt, visst kan det vara skönt någon gång att vara ensam, men oftast så gillar jag att ha folk i min närhet.. Men kexen ör nog värst, dem är ju så goda, bara idag har jag ätit ett halvt paket! Nu ber jag bara till gud att jag inte blir en snusmumriker också.

image338image339<3

//Sandra

Aj aj

Jag var hemma på lunchen, jag åt och jag duchade, allt var lugnt, idrotten hade gått bra, jag var pigg och glad, allt var nästan som vanligt, sen händer det något. Sandra ska gräva lite i sin sminkväska efter rougeborsten och plötsligt biter något tag i mig, Aj vad det gjorde ont, det var min förbannade Rakhyvel, aj aj, vad jag skrek och det gjorde ont som fan och det blödde som fan och det gick fan inte att stoppa, fick linda om det med hundra kg papper, vågade inte ens titta på såret :( Nu är det i alla fall lite bättre, men har jätte ont när jag skriver med fingret, hacket är "typ" 1 cm djupt :( arg! Men men, nu vet ni.. Annars var dagen riktigt bra faktikst :O klassen var lugn och det var skön stämning och roliga lektioner :) Så här borde det alltid vara tycker jag..

image337

//Sandra

Hemma under lunchen..

Blev att åka hem under lunchen eftersom jag hade en så lång lunch.. Har precis ätot och duschat så ska om ungefär 30 minuter bege mig till skolan igen, tänkte gå förbi Ö-valls om det inte är för mycket kö innan och handla något att dricka och så :) Idag spelade vi basket på idrotten, det var kul och varm blev man, jag är i och för sig väldigt bollrädd haha så det kan bli svårt ibland, men det gick bra! På schemat står nu Historia 13.45-15.45 sedan Komunikation 15.50-16.50, sedan är det slut för idag, båda lektionerna är rätt roliga, eller i alla fall intressanta och kanske att man får en tyst stund i klassen idag, vem vet? Annars ska jag bara hem efter, blir att åka till stan imorn innan skolan istället, börjar 13.45 då eftersom jag inte har någon media, eftersom vi jobbar med ett nytt projekt kan man säga :) Som är mycket intressant faktikst! Så ska väl bara hem och ta det lugnt närjag kommer hem antar jag, se om vi kanske får något plugg (hoppas inte) eller om jag måste göra ågot annat, tex städa skulle behövas, mitt rum ser som vanligt ut som "hej kom och hjälp mig" så måste nog göra något åt det.. Men men nu ska jag plocka ihop lite och fixa iordning mig lite innan jag sticker, ha en super bra dag!

image336

//Sandra


palla läget

Kom just på att jag har idrott imorgon, väldigt uppfriskande och kul, eller inte.. Jag hoppas verkligen vi ska vara på gymmet annars blir jag fan ledsen och besviken, jag har inte orken att leka en massa larviga lekar som vi brukar, nej men seriöst, lite allvar nu! Det är bara att palla läget som man brukar säga.. Med min klass är ju inget omöjligt.. eller jo.. Men men, har i alla fall idrott först vilket jag tycker är bra.. Det dåliga är väl att jag har fyra timmars lunch och har ingen aning om vad jag ska göra den tiden, antar att jag åker hem i mellan eller så, har ingen lust att pallra runt i stan så länge, fast kom också på nu att jag måste inhandla lite saker ändå, haha jaja får se hur jag gör, har ju som  sagt 4 timmar på mig.. Nej nu ska Sandra vara en duktig tjej och lägga sig, eller i alla fall krypa ner i sängen och titta lite på tv eller om jag har någon bra film hemma.. Ha en fortsatt bra kväll!

//Sandra


Grattis!

Idag fyller föresten min lilla älskling Lenore år, hon fyller "hela" 17 år ;) så det är "bara" ett år kvar till 18 nu! Älskar dig över allt gumman, grattis grattis grattis!

image335
På denna bild ser man även hur lyckad Linas mat blev (lite röd kyckling kanske? haha)

//Sandra

söndag

Hallu! Har nyss ätit middag med familjen så snart bär det av till mamsen.. Ska packa ihop lite grejer innan vi åker bara.. Idag har jag inte gjort mer än vaknat, jobbat och kommit hem, jobbade med Fia mellan 12-18, segt som fan i början men blev bättre i slutet då vi fick mycket sålt.. Gick fort att komma hem också vilket var skönt! Fia fick också anställning som tur var, grattis till henne! Är föresten rätt trött idag och har egentligen sen vecka nu men bara för att vi har idrott på måndagar så börjar jag 8 varje måndag i fortsättningen :( men men, då har man ju iaf den avklarad resten av veckan! Vet inte vart vi ska vara eller vad vi ska göra får kolla upp det på online sen.. Men i alla fall ska jag nog lägga mig rätt tidigt ikväll eftersom jag ska upp vid 6 tiden imorn och har ju bara sovit i dryga fem timmar i natt så kan behövas! Men men dags att packa ihop, skriver senare, bye!

//Sandra

b.se

www.peyre.blogspot.com, en av mina favorit bloggar! Hon skriver alltid så gulligt i hennes inlägg och lägger alltid ut en massa bilder och så.. Man får för sig att hon är jätte korkad och dum men verkar enligt mig vara en riktigt gullig och härlig tjej.. Ett måste (pinsamt nog) för mig är att läsa hennes blogg i alla fall varanan dag!

image334

Andra bloggar jag brukar läsa för att dem antingen är bra, intressanta, roliga, modeinriktade, dåliga höh, är ;
www.blondinbella.se
www.evildoll.blogg.se
www.sjukdom.blogg.se

mfl.. som jag konstigt nog inte kommer på nu..

//Sandra


sommarplaner

Har precis ätit, gott och mättande, ska nog ta en låååång dusch nu eftersom det inte blev att bada, men självklart tog jag ju en tupplur som vanligt (A) Pratade nyss med Elli om sommaren, hur vi ska göra och vart vi ska åka och lite sånt, så får se hur det blir, har massa önskemål, vi ska prata om det lite mer allaihopa någon dag snart så får vi se om vi kan komma överens då :) Skönt ska det i alla fall bli och längtar redan!

//Sandra

Det är mer det att jag inte förstår vad som är så svårt..

Så var man inne på det igen, jag tänker på min skola, mina lärare och eleverna i min klass, att jag redan har svårt att konsentrera mig ibland det är en sak men att några elever ska orsaka så det blir ännu värre det är inte rättvist tycker jag, okej att man kanske viskar lite eller säger något någon gång, men nu snackar vi inte om någon gång och viskande, utan nu snackar vi om att prata all the time, och högt så att verkligen alla ska höra, liksom skrik lite högre så dem på 6 våningen också hör.. Att man ens har orken det är helt sinnesjukt. "Ah men det är ju fredag, det är ju fredag, det är därför vi är pratiga", men ursäkta? Vad fan i helvetes jävla fan spelar det för roll? Går det fortare då eller? Jo men läraren kommer säkert säga "ja juste det är det, ja men då är det helt okej att ni skriker, sminkar er, sjunger osv, absolut, kör på!", Nej liksom, vad tror man egntligen.. "Du har väl blivit varnad? Att vi har den pratigaste klassen i skolan? osv" Ursäkta men är man stolt över det eller? Jag skäms liksom, jag skäms så himla mycket, jag tycker verkligen grymt synd om lärarna, om jag var lärare till vår klass, skulle jag ha smällt till någon för länge sen och kastat ut dem från första början, men våra lärare är för mesiga för sådant, så det blir inte av att dem gör det.. Men det värsta av allt är egentligen att jag inte förstår vad som är så jävla svårt med att vara tyst?, Vad är det som är så himla jobbigt? Vi är för i helveta 17 och 18 år, såfort jag berättar för någon vän eller bekant till mig om min klass blir dem helt häpna och undrar vad problemet är, och jag säger bara "jag vet inte, jag har faktikst ingen jävla aning!". Liksom hur svårt kan det vara att sitta still på en stol och hålla käften en lektion.. Tydligen så måste det vara en väldigt stor uppgift för dem i min klass eftersom mer en hälften inte klarar av det.. Nog med att man är skoltrött och morrontrött, sen vet man också varje morgon att man ska till ett dagis som ska föreställa 17 och 18 åringar.. Men som verkar vara något helt annat.. Jag menar, det räcker med att jag redan är illamående på morronen och har huvudvärk, för när jag kommer hem från skolan så är det ändå samma sak fast värre tack vare min klass och hur kul kan det vara på en skala liksom? Inte kul alls från min sida.. Jag minns liksom när jag gick i 8;an, ÅTTAN! Att jag pratade väldigt mycket och blev tillsagd, men nu går vi liksom för i helvete i 2;an på gymnasiet och här klår alla mig och man kan liksom inte ens bli hörd i vårt klassrum.. Jag tycker det är sjukt, jag tycker vekligen det är helt vidrigt att ens sitta i samma rum, jag mår illa! Jag borde säga till men jag har liksom inte orken, är man 17 eller 18 år så ska man förstå utan att ens en lärare behöver säger till, man ska fatta och tänka "aha, men jag kanske borde vara lite tyst nu, det är ju inte bara jag här utan det är 25 pers till och 10 av dem kanske till och med är vettiga och vill lära sig något, ah jo jag är nog tyst nu".. Men icke sa nicke utan här ska det pratas, eller "disskuteras" som dem så fint kallar det.. Fyfan alltså, FYFAN säger jag.


//Sandra


fredan

Hemma från Lenore nu :) Det var riktigt mysigt igår, vi åt gott och kollade på film, bla på Gilbert Grape med Johnny Depp såklart, Lets Dance och massa avsnitt från Skins, vid 10 tiden så ringer killarna om någon fest dem visste, och ville att vi skulle komma till, vi var osäkra eftesom vi var helt oklara och kände oss kanske inte på hugget men efter lite velade så betsämde vi oss för att åka ändå eftersom det va ett tag sen och så :) Festen var sådär.. vi var bara där i någon timme och det var skumt folk, men kul att träffa dem andra så det vart väl helt okej ändå ;) När vi skulle hem så regnade det som fan och jag och Lenore var tvungna att gå i 50 minuter eftersom bussen inte gick, men det gick bra ändå.. Väl hemms stupade båda i sängen och somnade direkt vilket var väldigt skönt! Sedan har vi bara tagit det lugnt hos Lenore, vår frukost bestod tråkigt, fettigt, dumt av mcdonalds haha, men vad ska man göra när man är hungrig (A) Till det blev det film igen, kollade på Edward Scissorhands med Johnny Depp där med :).. Men nu är jag som sagt hemma i alla fall, är rätt trött så vet inte vad som händer ikväll, får se om man stannar hemma eller om man drar ut, Lenore skulle i alla fall träffa några andra vänner och kanske dra på fest.. Men jag får se vad jag ska hitta på, ska nog ringa resten lite senare och kolla läget, men just nu känner jag bara för en tupplur eller ett varmt bad :) Ha en fortsatt bra eftermiddag.. bye!

image332image333

//Sandra


Teälskare

Ville bara tipsa om ett super gott te jag drack nyss, innan jag lägger mig och så, och det är vanilj och cocos, jag tror inte märkerna spelar så stor  roll men jag hade i alla fall; Lipton "vanilla tea" och Twinings of London "Voyage, Brazilian Baia", Super gott att blanda dåra :) bye!

image330image331


//Sandra

Bara för att göra Lenore glá

Det här var en rätt lång dag men ändå skön tycker jag.. jag har inte alls vart trött idag och behövde inte ens ta en power-nap när jag kom hem vilket är mycket ovanligt från min sida, hihi.. Dagen såg i alla fall ut så att jag gick upp och råkade försova mig lite men gjorde mig klar i rekordfart och kom alltså inte försent, vi hade svenska, näthandel, lunch och mediakunskap på schemat.. Svenskan sög någons farfars fars pung, eftersom att min klass som sagt är helt cp och man tror att man går i en särklass, fast man egentligen går i en helt vanlig klass med lite speciella elever bara.. Alla gav elaka och onödiga komenarer till vår lärare som jag kanske inte heller är jätte förtjust i men jag menar vadfan gör det, man lär sig.. Sedan det gamla vanliga att ingen höll käften.. Men man är ju ändå rätt van nu så whatever.. Jaja, sedan var det en ny lektion, näthandel, som jag och tjejern kom lite försent till tyvärr eftersom vi stannade kvar på svenskan och prata, men den nya läraren var shysst så det var ok :) Sedan tog jag och Sara en lunch på "ericas" med Emelie och Jennifer och det var riktigt gott.. sedan Media och sedan bar det iväg in mot stan för att möta Fia.. Inhandlade endast en mascara, Isadora såklart ;) och Fia en massa hud och hårprodukter för 1000ingen, störd unge, yes!  Sedan bar det av hem igen och nu har jag bara vart hemma, skrivit på uppgiften, pratat med Lenore och lite sånt, tagit det lugnt helt enkelt, Sandra behöver såna här dagar ännu en gång! Imorn blir det att gå upp 30 min senare än vad jag gjort annars, lite bättre i alla fall.. Sedan ska jag ha skola mellan halv nio och halv 2, men vi måste gå på en idrottslektion bara för att vi missa våran i måndas så då slutar jag typ halv 4 och ska då möta Lenore min allra käraste vän, vi hade tänkt dra hem till henne för att mysa och se på film, var så länge sen :) sedan får man se om vi gör det hela kvällen eller om det händer något! Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning, börjar bli trött, ha en bra fortsatt kväll, Godnatt!

//Sandra

Analys om en reklambild

REKLAMANALYS

image329
  • Jag tycker bilden väcker känslor som att man måste gå ner i vikt. Det finns ju som himla många "gå ner i vikt" reklamer överallt så man får ju verkligen nog men ändå så brukar det bli att man tvingar sig själv att läsa den om ni fattar. Det kan säkert vara bra för vissa att gå ner och självklart behöver inte reklamen dem visar vara farlig eller så, men jag tycker ändå det känns som ett måste och många blir nog påverkade. Bilden kanske för vissa väcker känslor ifall en person inte är nöjd med sig själv och att man måste vara super snygg och smal osv. Jag själv tar kanske inte åt mig så mycket, men jag bli ofta fast och måste läsa klart det som står på bilden innan jag ska bläddra vidare ifall dem skulle uppfunnit något jätte smart viktmedel.
  • Det föreställer en väldigt glad tjej som ser ut att må riktigt bra och sedan inget mer än det, utan då är det mer text i stora och starka bokstäver i grönt som syns väldigt bra och som visar att det är för din hälsa osv.
  • Jag tycker den är uppbyggd bra, det ända som kan vara dåligt är väl att dem inte har med produkterna i reklamen och inte visar mer information än det jag visar nu, visst kan man trycka på den, men det gör man ju alltid sist, så det kan ju vara bra att visa lite av det först och främst tycker jag i alla fall och säkert flera. Men som sagt passar färgen väldigt bra in osv.
  • Jag kommer att tänka på att jag aldrig vill äta godis eller något fettigt, sedan tänker jag att jag inte bryr mig men att säkert att andra gör det och därför så blir säkert andra väldigt påverkade som sagt. Men samtidigt får man en bra känsla eftersom tjejen på bilden inte heller är trådsmal osv. Man tänker också mycket på att det redan finns en massa olika medel och liknande för att bli smal.
  • Dem som gjort bilden vill väl antagligen att kvinnor för det mesta ska titta på den och då lite större kvinnor eller kvinnor med väldigt bra hälsa antar jag. Antagligen vill dem väl inte att barn och ungdomar ska se eller tänka på den så mycket eftersom det oftast inte är bra för barn. Men vissa barn ser säkert den här och det kan ju vara mindre bra. Men jag tror dem vill ha en målgrupp på ungefär 20 år och uppåt eller något liknande. Och jag tror också att det är mest för kvinnor i alla fall vad det ser ut som, män brukar inte fastna för sånt här.
  • Jag vet inte riktigt vart bilden kommer ifrån eller vem som har tagit bilden men jag hitta den i alla fall på Aftonbladet.se. på vänster sidan.
  • Den vill väl bl.a. att folk som vill gå ner i vikt ska läsa den och bli intresserade och då köpa dem här produkterna. Sen är säker syftet att dem ska ha en lite normalsmal kvinna som "modell" till bilden, så det inte ska verka vara för mycket och överdrivet som med andra reklamer till liknande.
  • Att såna som är noga med vad dem äter och alltså äter nyttigt ska läsa + folk som vill gå ner i vikt med just deras metod antar jag. Att folk ska tänka "Nej men åh så bra, precis vad jag behöver nu efter jul och allt, perfekt". Att folk ska vilja köpa den här och tipsa den till andra ifall den nu var så bra som dem säger. Jag själv vet inte om jag skulle "går på" sånt, men visst kan det funka, men jag skulle själv aldrig testa vad jag känner nu i alla fall.

Jag tycker os jags krivit flera gånger att bilden är helt okej, men att man ändå kanske blir påverkad i onödan om man inte ens är överviktigt eller så. Att kanske barn läser den osv. Jag blir själv inte särskilt påverkad mer ön att jag vill ta upp den i den här uppgiften. Men annars är den väl helt okej, än del vill ju ha sån här information så varför inte. Alltid bra att veta att det finns hälsosamma sätt.


(kanske inte så bra, men nöjd är jag)

//Sandra

school

Sitter i skolan med Sara, vi har en lång rast efter att vi ätit så vi tänkte att vi skulle sätta oss i allrummet och sätta oss vid datorerna.. Har kollat in lite olika bloggar och vissa är verkligen as tråkiga och vissa är as bra, måste verkligen ändra på mitt skrivande, skriver så TRÅKIGT! Men men nu börjar vi snart, skriver när jag kommer hem efter stan med Fia, bye!

//Sandra

Tre

Gud vad jag älskar Spider man 3, helt klart en av dem bästa filmerna jag vet (filmnörden själv), nej men den har liksom allt, den är lite rolig, spännande, romantisk osv :D Allt i ett! Ska snart sova hade jag tänkt, är fortfarande trött som tur är och måste verkligen komma i säng innan 12.. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, Godnatt!

image327

//Sandra

Godmorgon

Eller jag menar god kväll, råkade somna efter middagen igen, inte bra alls, har nu sovit i två timmar, jag är iofs fortfarande rätt trött så kommer väl kunna somna, men ändå.. Gud vad skönt det är att sova middag, fan en av dem bästa sakerna jag vet i alla fall haha, och jag måste nästan göra det efter att jag både vart i skolan och jobbat, för då är man ännu tröttare!  Men ska ta lite glass tror jag innan jag lägger mig och kolla in lite bloggar jag har missat under dagen.. Annars ska jag försöka sova rätt snart, så jag kommer upp klockan sex imorn bitti.. Bye!



//Sandra

Godnatt

Nu ska jag sova för att orka upp klockan sex imorn, usch det är verkligen overkligt, går iofs bara i skolan till 11 men sedan ska jag jobba klockan ett till fem.. Men men lärdom är lärdom och jobb är pengar, så varför inte.. Sovgott!

//Sandra

Synd & äckligt

Jag tycker det är sorligt att Lindsy Lohan har blivit så äcklig på sistånde, knarkare osv, vill hon sluta som Brittan eller, nej det tror jag inte, kolla bara på den här söta bilden, har man orken att förstöra ett fint utseende och hela sitt liv för lite knark?
image325

//Sandra

I huvudet på Gynning

Haha, ja det var faktikst riktigt värt att se tycker jag, brukar inte gilla fjolliga svenska tjejer/damer spinga runt och verka vara så roliga och snygga, både sångerskor och skådisar och programledare, tycker bara att dem överdriver och leker på ett omoget sätt, bara för att dem ska verka viktiga, vet inte om dem själva mår bra av det eller så men det är i alla fall vad jag tycker dem gör, jag får det uttrycket.. men det här var faktikst bra, riktigt kul och mycket skratt, vet inte om jag var den ända som såg det i hela sverige eller om det bara var jag som tyckte det var värt att se, men hur som helst så tycker jag det var kul, och jag har själv ungefär samma funderingar som Gynning, det här är något jag säkerligen kommer följa (fjolligt nog).. Nej men som sagt, jag gillar henne starkt, Hon är rolig!

image324

//Sandra

Ugly Sandra

Har precis käkat en god middag med familjen och avslöjade idag riktigt ordentligt för pappa och syster om min extremt störda klass, där hälften av alla elever har någon typ av ADHD (jag vet inte om dem har det eller om det bara verkar så, men vad spelar dte för roll när det ändå ser så ut?).. Innan middagen hade jag "råkat" tagit en powe-nap som höll på mellan 14.00 till 18.00, alltså inte bra eftersom jag sov i fyra timmar och nu inte kommer kunna somna i natt, men har jag tur så låter gud mig göra det ändå, så jag tackar i förskott! Annars har den här dagen vart väldigt skön och slapp, Sandra behöver såna här dagar! Nej nu ska jag ner för att göra iordning lite te sedan se Ugly Betty och sedan premiären av  I Huvudet på Gynning haha :) Bye!

image322

//Sandra

lättare eller svårare än ett godisförbud?

Hemma från skolan och jag har kommit på en grej, som jag faktiskt tänkt på förut också, ja ungefär tusen gånger förut, men som nästan aldrig blivit av av olika andledningar.. Jo jag måste verkligen ta tag i pluggandet, nu kanske det låter som att jag aldrig pluggar och har IG i allt, men så är det inte (för jag är ett typiskt G, VG barn), utan jag är liksom bara grymt lat och har aldrig orken, utan gör som många andra skjuter på alla läxor, så sitter man sista kvällen innan provet och pluggar eller med en jätte stor uppgift som ska vara på fem sidor.. Jag menar vad gör man egentligen som tar upp all den här förbannade tiden.. På helgen är det väl ganska klart att man håller på med annat, men jag menar när man kommer hem efter skolan, jo visst jag jobbar ungfär två gånger i veckan + en helgdag, men jag menar det tar ju ändå inte upp så mycket tid eftersom jag går halvdagar.. Nä, jag begriper mig inte på det.. Men nu har jag i alla fall betsämt mig för att jag ska börja vara mer ordentlig och om det är något jag inte förstår så ska jag verkligen ta reda på det, antingen genom, kompisar, lärare eller mina föräldrar istället för att chansa eller strunat i det helt.. Men sen beror det här mycket på att när man väl får ett prov då ska man ha två prov till + en uppsats på tio sidor, jag fattar inte det, är inte lärarna tillräkligt smarta så dem sprider ut allt och pratar med varan, utan ack nej det gör dem inte, dem håller allt för sig själva och sen när det är ungefär en halv vecka kvar på en jätte stor uppsats, ja då skriver dem ut den i kalender.. Men man tackar och bugar och tar emot! Men även fast det råkar vara såhär så tänker jag ändå skärpa mig och anteckna allt en lärare går igenom och även skriva ner läxor och prov i min kalender! Nu ska vi bara se hur länge det här håller, om jag har tur så håller det längre än ett godisförbud..

//Sandra


Blogg.se kan dö

Fitta, hatar blogg.se, aja, en av osakerna till varför jag bloggar mindre och mindre.. Skrev iaf bara en massa blarr och att jag ska sova nu, Godnatt!

//Sandra

Pics


image311image319
Några av bilderna från Linas 18års middag, tack vännen för en underbar kväll<3 (1.skattjakt efter presenten, 2. presneten hittad ;D)

//Sandra

Söndag

Har inte hunnit skriva fören nu eftersom jag jobbat med nästan alla tjejerna idag och kom precis hem.. Men jobbet gick bra förutom att det var grymt segt i början, men så kan det gå.. gårdagen var i alla fall urmysig och mycket kul! Lina hade lagat en massa god mat, även efterrätt och godis ;O Middagen bestod av oklarkyckling haha, så alla var jätte rädd att vi skulle dö eller få sarm.. äh vet inte va det heter.. Men det tar ungefär 6 timmar tills det kommer och det har det inte gjort än, så jag kan vara lugn haha :D men det var hur som jätte kul, vi åt, sjöng singstar, drack, pratade, lina öppnade sin presenter osv :) Finns inte så mycket mer att skriva mer än en helskön kväll med trevliga tjejer! Kommer in lite bilder också senare ;) Nu ska jag äta, bye!

//Sandra


Middag

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja gör mig i ordning för att först åka till Elli för lite förberedelser och sedan till vår lilla 18åring Lina :) Som jag redan sagt ett par gånger kommer det bli kul och antagligen en massa gott att dricka och äta! Får se hur länge man stannar, för ska ju jobba imorn och vill ju inte vara allt för trött då.. Men det beror ju helt på hur skoj vi har :) Visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig ikväll, köper nya kläder hela tiden känns det som men ändå hittar man inget hemma som man tycker om en vecka senare, det är sjukt.. Har mått lite illa idag så hoppas det går över, vet inte riktigt varför, men men, känns i alla fall bättre nu än för någon timme sen.. Nej nu ska jag ta en lång dusch med hårinpackning och ansiktsmask ;D Hoppas ni får en bra kväll med, kyss!

image301
Här är bara några av tjejerna jag ska umgås med ikväll :)

//Sandra

Lördag

Morsning korsning! Vakande för någon timme sen, så ska snart göra mig lite kaffe och frukost, hungrig! Igår vart det inte hemmakväll ändå utan jag åkte hem till en kompis och krökte lite, vi skulle vidare men det blve inte så så vi var kvar hos där.. Men det var helt okej ändå :) Idag blir det middag hos Lina, ska bli mycket trevligt! Nej nu ska jag gör mig lite frukost, bye!

//Sandra

P som i Patetisk

Hatar folk som på fest eller liknade alltid hälsar och är jätte gulliga och "spelar/låtsas" att dem älskar än osv, Nä men ni fattar, kramas och säger "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej gymman!" haha, sen i skolan eller om man ser personen på stan så är det liksom inte bara inte att dem hälsar utan liksom att personer hukar sig och håller sig undan, det är det värsta jag vet.. Antingen eller, ska i all fall försöka (svårt eftersom jag är väldigt trevlig och snäll av mej) att inte hälsa på den här personener när man ser dem på fest nästa gång, tråkigt inlägg och kanske lite töntigt, men det har hänt ett antal gånger och jag gillar det inte, jag har en bokstav för dem här personer och det är P

"ta inte åt er, lev med det"

//Sandra

Fet/Spinnky

Jag kollade runt lite på aftonbladet.se, skulle liksom vara lite duktig och smart, jag menar alla borde ju läsa tidningen varje dag, tycker jag, tycker inte jag, men andra tycker.. Jag tycker inte det är kul men jag gör det ändå, på morgonen läser jag alltid tidningen, då blire oftast .SE för den är liten och söt, och har det där lilla extra typ.. Nej men jag tycker nog att alla ska läsa tidningen, vem vet kanske att spikmannen har kommit tillbaka och då måste man ju veta det när man sätter sig ner på sättet, jag menar för en vecka sen när jag åkte med Lina från jobbet, så satt det en nål i mitt sätte, det var jätte nära att jag skulle få den i arslet och det ville jag ju inte så tur att jag har såna jävla snabba reflexer.. Men tillbaka till äment, det jag ville säga var att jag var inne på aftonbladet.se och hittade det här;

image300

Ni kanske inte fattar vad jag vill få fram fortfarande? Men jo, varför lägger man först ut en bild och en massa reklam om hur du går ner i vikt och att du ska äta det och dricka det osv ( har även vart med om det här förr) och sedan direkt efter lägger man ut en fläskig bild på Mcdonken, jag fattar inte? HAHA! Är det inte lite osmart, jag menar då har ju verken ett eller två chansen att vinna på det..

//Sandra

Fredag

Idag är det fredag och det känns verkligen, är inte alls trött och är på gott humör :) Sitter just nu i skolan och har Webb, vi kollar på någon film medans vår lärare Jonatan har betygsamtal.. Jag gissar på att jag kommer få G bara, men jag är dålig på datorer och har väldigt dåligt tålamod så vad ska man säga.. Idag fick jag åka själv till skolan, varför vet jag inte, jag kanske har vart stygg eller något? Det vet bara sällskapet.. Ikväll satsar jag på att bara vara hemma och ta det lugnt, Lina, Elli och någon kompis till Elli ska ut på krogen eftersom Lina fyllt 18, lite avis, men den dagen kommer för mig med :) På lördag blir det som jag sagt 18års middag hos Lina, ska bli kul att träffa alla tjejer, speciellt min lilla älskling Lenore som äntligen kommit hem, Gud vad jag saknat henne! men det får inte bli allt för sent heller på Lördan eftersom jag ska jobba 12-18 på söndan.. Nej nu ska jag kolla in lite andras bloggar, bye bye!

//Sandra


Natti Natti

Är så väldigt glad just nu, folk kommer nog märka att jag blivit gladare och posetivare på sistånde, det hoppas jag i alla fall! Har gjort klart exakt halva uppgiften, så gör resten imorn eftersom jag ändå bara ska vara hemma och ta det lugnt, eftersom vi ska hem till Lina på lördag på 18års middag och så :) Imorn börjar jag kvart i 12 vilket är himla skönt tycker jag, eftersom jag gått upp tidigt varje dag ändå hela veckan pga plugg och jobb, men nu blir det att sova ut till i alla fall halv 10! Det är föresten avskyvärt väder ute, det gillar jag INTE, det ska bort, inom snar framtid, innan Sandra lackar bäver. Skulle vilja ta en jättestor damsugare och bara suga upp all snö och blask och suga upp alla fula och dumma människor, då skull Sandra bli nöjd.. Sen skulle jag måla dit en sol och lite annat som gör mig glad, sen skulle jag bara vara :) Nej fan va skum jag är, är trött, skyller på det, nu ska jag sova, puss puss på er och godnatt!

image299

//Sandra den allsmäktige

Medium

Nu har jag pluggat ett bra tag och har skrivit lite mer än en hel sida och är inte ens klar med första uppgiften. hoppas allt får plats för får max skriva 2 sidor.. Nu blir det te, kex och MEDIUM, älska!

image298

//Sandra

Home

Hemma, skönt.. Har nyss ätit och sitter nu med idrotts-uppgiften, som jag kommit sådär långt med, har fastnat just nu så tänkte blogga lite, men sen är det bara att fortsätta.. Pratade med Fia nyss också, Blev inte att fixa min mobil idag så ska göra det imorn istället om vi hinner.. Måste också städa mitt rum ikväll om jag orkar, det får man ju allt bra se hihi (A) Nej nu ska jag fortsätta innan klockan blir allt för mycket, plugg plugg plugg, bye!

image297

//Sandra

School

Sitter i skolan med Sara, vi skriver lite på idrotts-uppgiften som ska vara inne imorn, går välhelt okej.. Börjar om 15minuter igen med svenska, två timmar, kommer inte orka, men ska som sagt vara posetiv.. bye!

//Sandra

God morron

Dagen igår gick bra faktikst :) Var såklart sätt trött när jag kom hem, men det var ju för jag gått upp så tidigt.. Men somnade rätt tidigt igår så nu känner jag mig lite piggare iaf :) Ska snart iväg till skolan, jag undrar vad jag ska göra i två timmar sen, eftersom jag kommer vara ensam.. Får väl gå och äta sen kanske börja skriva på min Idrotts-uppgift eller något, det vore iofs en bra idé eftersom den ska vara inne imorn kväll.. Ska inte jobba idag iaf, det är skönt, skulle adlrig orka, men därimot ska jag till Kista för att fråga vad det är för fel på min mobil.. fast jag tror iofs jag vet nu, det är batteriet som det är fel på, men men vi får se, kommer inte hem allt för sent som när jag jobbar, kanske sju tiden.. Nej men nu ska jag fixa mig klart sen sticka, ha en bra dag!

image296
Min nya kärlek, hitta han på dagens Hunk på face, haha, lite skolpojke style men ändå riktigt het!

//Sandra

LD

image295
Vilka kollar på lets dance? Inte jag, men nu när Danny är med får man ju se om man ändå kanske gluttar lite grann ibland bara, hehe(A)


//Sandra

Rast

Är hemma för vi har en såndär jobbigt lång rast idag, så har vart hemma sen kvart i 12, ska möta Sara på tåget vid 2 tiden så kan va hemma ett bra tag till och ska då ägna mig lite åt min bokrapport på den eng boken.. Den är inte så bra hittils men det får duga.. Ska ta en power-nap också om ett tag innan jag åker, eftersom jag komme rehm efter 10 ikväll eftersom jag ska jobba och så.. Jobbigt men skön och bra i längden eftersom man får lön ;) Det är idrotten som börjar halv 3, vill egentligen bara skita i den och vara kvar hemma tills jag ska jobba, men har inte struntat i någon idrott hittils så ska inte göra det heller.. Vi ska träna på gym så det är lite roligare också än vad vi annars brukar göra.. + Att jag och Sara måste fråga lite om idrotts-uppgiften som är till på fredag, hur han menar och vad man ska göra osv, han är nämligen bra på att krångla till det, även fast inte uppgiften är så svår.. Imorn skulle jag föresten ha börjat 12.40, men eftersom jag har eng-prövnig om bokrapporten klockan 9.00 så måste jag vara där redan då.. Jobbigt men skönt att få det gjort såklart.. Men det jobbiga är inte bara det att jag börjar 9.00 utan att jag sen har 2,5 timmes håltimme innan nästa lektion, och det suger! Men omjag har tur kommer kanske Sara in till mig och äter (A) Får be henne snällt, fast känner jag henne rätt kommer hon inte orka.. Nej nu har jag babblat på en massa skit om bara mig igen, inte bra, bara riktigt tråkigt.. Nu blir det att läsa igenom bokrapporten sen VILA (inte sova) VILA :) bye!

//Sandra


Godnatt Lista

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan?- Hos pappa mellan + en klädkammare. Hos mamma rätt litet.
2. Vilken färg på tapeterna? - Hos pappa Grå + fondvägg som skimmrar i silver, guld och svart. Hos mamma mörkblå.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? - Faktikst rätt matchande.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? - Hos pappa är det sängen. Hos mamma är det min mysiga fotölj + sängen.
5. Vad vill du ändra där inne? - Vill bygga ut min klädkammare lite mer hos pappa. Hos mamma vill jag kanske måla om igen.
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? - Ja
b) video/dvd? - Ja
c) dator? - Hos pappa har jag min bäbis bärbara. Hos mamma har jag ingen, den står i hallen.
d) stereo? - Både hos pappa och mamma, men använder den aldrig, musik finns på ipod och dator.
e) telefon? - Bärbar och min mobil.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? - Hos pappa ser jag vår framsida ut mot gatan + till granarna. Hos mamma ser jag typ skog.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? - Sitter vid dator, tv eller sover.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? - Lite olika folk, haha nej, bara jag och min nalle.
10. Favoritpryl i rummet? - Hos pappa är det nog min klädkammare och sängen. Hos mamma är det sängen och fotöljen som sagt.

BLANDAT
1. Var har du i din:
a) jackficka just nu? Nycklar, tuggumi, ipren, läppsyl, spegel och en toffs.
b) skolväska just nu? Två skolböcker, block, almenacka, snus, borste, parfym, penna, spegel.
3. Vad är du beroende av? Kaffe, cocacola.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Nivea lip care "sun".
6. Vad tror du på? Tomten.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Nej men sluta.
8. Vad köpte du senast? En fet lunch med Sara efter skolan *ångest*.
9. Har du nåt husdjur? Katt.
10. Vad bor du i? Fet villa hos far och Lägenhet hos mor.

GREJER
Plånbok: Svart avlång med guldsmycke (fått av syster).
Smycken: Just nu har jag små diamanter från guldfynd.
Solglasögon: Jag anväder inte det på vinten haha men jag har typ 10 olika nånstans.
Underkläder: Nu ska Sandra sova.
Nagellack: Genomskinligt naglack just nu (fast har inga naglar).

yey

image294

                                                             Måste erkänna att Nicole Richie var riktigt söt här..

Jo

Har vart hemma ett tag och ätit och så, är jätte trött efter att ha jobbat och vart i skolan en heldag.. Jag klara fan inte av det, och imorn väntar exakt samma sak igen.. Det är fan inte bra för mig det här, kommer dö en tidig död, typ.. Har nästan skrivit klart min eng bokrapport så det är skönt, ska ringa Sara snart och prata om hur vi ska göra imorn, sen ska jag nog ta en lååååångt varmt bad, skönt! Ska även också försöka lägga mig tidigare ikväll och försköka sova direkt så jag inte somnar 3 som igår.. Men men slut på min tråkiga tjaffs, bye!

//Sandra

dags

Nej nu var det väl dag att krypa till kojs haha ;D Är jätte trött och imorn ska jag upp vid halv 7, 7 eftersom jag ska jobba mellan 9-12, sedan skola mellan 13 och 17.. Rätt lång dag för mig alltså.. Men det är bara att bita ihop :) Har nyss pratat med Lina föresten och måste erkänna att jag är lite avundsjuk på henne :D haha, hon verkade iaf haft en bra dag idag tycker jag :)! Nej nu ska jag sova efter en dag i skolan, plugg och slit.. Godnatt!

image293
Paris Hilton är kool.. höh

//Sandra

GRATTIS hjärtat!

Ville bara att alla skulle veta att Karolina (Lina) Runnerstam fyller 18 år idag :D Så tusen kramar och pussar från mig till henne, I Love You <3

image292

//Sandra


Första

Jaha, då var man hemma efter några timmar i skolan, var mest blarr på lektionerna eftersom lärarna bara hade betygsnack, inte så givande kanske men men.. Nu ska jag iaf läsa klart min Eng bok och sedan försöka göra en rapport på den som jag ska redovisa på Torsdag, annars inte så mycket plugg just nu :) Har sovit i mer eller ungefär tio timmar i natt men är ändå trött, kommer säkert bli pigg till kvällen istället^^ Nej men nu ska jag som sagt ta och läsa lite, bye!
 
//Sandra

God natt på er

Nu hade Sandra tänkt sova, eller inte sova såklart, men se en film och jag tror det blir "polarexpressen", älskar den, haha, barnslig och härlig (A) Men känner att jag måste sova rätt länge efter en lång helg och ett lov med sena nätter.. Nej, nu säger jag bara, Hejdå jullov, Hej hej Helvetet (som råkar vara skolan), nej ett av mina nyårslöften var ju att tänka posetivt, så så ska det bli ;D Godnatt!

image291

//Sandra

Vecka 2

Måndag: Skolan börja 13.45-17.00,  plugga
Tisdag: Jobba 9.00-12.00, skola 12.40-17.00, plugga
Onsdag: Skola 8.00-16.00, jobba 17.00-21.00 med Camilla som har sin första dag :), sen hem & sova
Torsdag: Skola 12.40-17.00, plugga
Fredag: Skola 11.45-16.30, hem och ta det lugnt & se vad som händer under kvällen
Lördag: Inget planerat
Söndag: Jobba 12.00-18.00, till pappa

Inte så rolig alls, mest jobb & plugg, men det kommer nog med tiden, blir säker att shoppa lite någon dag :)

Victoria's Secret

Kollade på Victoria's Secret Fashion Show, riktigt ballt alltså, snygga och häftiga kläder med balla modeller :) Kul att se spice girl uppträda, lite ballt det med ;D Nej men ska göra mig lite te nu och ta fram lite vindruvor, är hos mamma nu så gör väl henne sällskap.. Bye!

 
image290


//Sandra

mums eller inte

image289
För mycket muskler, eller inte? haha, det ser ju bara äckligt ut!

Lördagen

Kom nyss hem från Lina, vi tjejer var där och prata om allt möjligt + att Elli kommit hem så det var kul att träffa henne :) Var bara där i någon timme för måste plugga lite, eller läsa ur en bok till skolan.. Men gårdagen var iaf kul, inte så mycket festande, men rätt mycket dricka ändå, vi körda en massa töntiga lekar och en som jag körde med alla, det var så kul att se allas miner när dem inte fattade något, gulligt att killarna var segast ;D haha! Lite senare när alla hade gått utom Jag, Camilla, Hampus, Viktor, Ivar och Tobbe, blev det bada i Viktors jacussi eller vad det heter haha, det var mysigt och skönt! Blev även också väldigt sent, men hade självklart en söt kille som följde mig ända vägen hem :) Sen var det bara att stupa ner i sängen direkt! Ja det var väl ungefär det, inte så mycket fest men musik och dricka och lite folk är alltid kul! Hoppas ni hade det lika trevligt som jag igår, Tog föresten inga bilder eftersom jag fick för mycket dricka i mig och glömde ta haha (A) men men, bye!

//Sandra


Falskt

E
ftersom alla gillar min blogg så mycket och läser den varje dag tänkte jag att jag skulle skriva ett långt inlägg, men det orkar jag inte nu, har precis vaknat och är fortfarande trött, kom hem halv 6 idag/går haha.. Men men nu ska jag äta frukost och så, Så skriver det där långa inlägget sen, så ni får vänta nån timme eller två, KÄRA LÄSARE! höh, bye!

image288
mannen i mitt liv.

//Sandra

Snyggt eller inte?

Victoria Beckham

image287
Snyggt eller inte snyggt utan BH bara sådär? Nej jag gillar det inte..

Lördag

Idag har jag verken gjort mycket men jag har heller inte segat för mycket.. Det blev att jag sov till 12 ungefär då mamma ringde för att hon skulle komma förbi.. Jag gick upp vid 1 tiden och ringde Fia + Hanna.. Jag åt frukost och gjorde mig i ordning.. Sen har jag även också läst ur min bok, duktigt! Kom nyss hem från Gullmars, var där med Hanna och bytte till plus kort, skulle också ta foto på mig till mitt leg men det blev inte av.. Nu ska jag iaf läsa lite till haha, känner mig så duktig! Såg föresten Bridget Jones Dagbok igår, love love love! haha, nej nu måste jag läsa ochr ringa runt till flickorna om ikväll! bye!

image286


//Sandra

Friday

Hallu! Har nyss ätit och pratat med lilla Lina på tele ett tag.. Hade tänkt dra på fest men har inte orken eller så, så blir nog att stanna hemma ändå, + att det är en bit hemifrån så orkar inte åka så långt.. Men antagligen blir det fest imorn istället och då kommer jag vara mer taggad efter mer sömn osv :) Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film, ska även också erkänna att jag ska spela "the sims" som jag inte gjort på år och dar hahaha! Hoppas ni får en lika mysig kväll som mig eller en vild kväll :) bye!

'Att kolla och leta men inte hitta någon är synd, men att hitta och få men sen att den försvinner är värre..'

//Sandra

hey

Hemma från jobbet och stan, det gick bra idag tycker jag, skönt att bara jobba i tre timmar.. Efter jobbet tog jag och Lina en chees på donken sen gick vi och bytte hennes skor, sedan fixade vi + kort och åkte hem.. Ska snart iväg med pappa och sedan träffa Fia som sagt, måste också förbi mamma ikväll och hämta lite saker.. Sen ska jag läsa lite ur min bok som jag fick i födelsedags present, vilket var för ungefär 5 månader sen hehe, men har inte hunnit så blir att göra det idag, mys, boken heter "två ststrar" och är skriven av Anna Maxted.. Nej nu ska jag sticka, bye!

image285

//Sandra

Morningmorning

Uppe med tuppen, härligt, eller inte, är iofs inte så trött, men det kommer väl antagligen senare, fast det är bra, för då får jag lättare att somna i natt :) I dag ska jag först jobba sedan hem, sedan fixa mitt konto som sagt med pappa sedan kanske träffa Fia :) Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt, eftersom jag säkert kommer vara så trött + att det händer mer saker imorn än ikväll.. Nej nu ska jag fixa mig lite innan jag tar bussen, bye!

image284
Rachel McAdams, vackraste kvinnan i världen enligt mig.
//Sandra

Tors

Ja men det vart ju en riktigt lyckad dag och kväll det här :) Tack fia! Vart en sväng på stan först, Fia köpte jackan hon ville ha, den var riktigt snygg tycker jag! Hittade själv en jag vill ha, skitsnygg den med, men ska köpa den senare om den finns kvar, så hoppas det! Sen drog v till Kista C, Gud va fint det var där, har inte vart där på tre, fyra år, dem har nästan alla butiker som finns och hur många resturanger som helst! Och sedan en biograf såklart.. Så när vi kom dit gick vi först och valde film, vi valde "The heartbreak kid" med Ben Stiller, älskar honom och alla hans filmer! Men först gick vi och åt innan vi såg den, det blev kebab (A) fett men gott som fanken! Sedan vid halv 7 så började bio så då gick vi dit köpte något att dricka och satte oss.. Filmen var jätte bra och jätte rolig, att han alltid lyckas :) Har även också för mig att den blonda tjejen i filmen är svensk ;) Men men kom hem för lite mer än en timme sen så hade tänkt sova nu, ska jobba imorn :/ men bara i tre timmar och med Lina.. Efter det ska jag med pappa och fixa mitt konto sedan troligtvis träffa Fia igen och shoppa lite till, hittade nämligen två jätte fina klänningar jag vill ha, och dum som jag är hade jag inte nog med pengar med mig för att köpa dem.. Kvällen imorn ser rätt lugn ut, men kanske att något händer på lördag istället :) Nej nu ska jag sova, bye!

image283

//Sandra

Day

Har vart vaken sen 12, duktigt Sandra! Ska fixa mig lite innan jag ska ta bussen och tåget in mot stan för att möta Fia :) Vi ska kolla på en jacka till henne + lite annat, sen ta en fika och kanske gå på bio om det går någon bra, men det får vi se när vi väl kommit in.. Annars ska jag bara at det lugnt ikväll, eftersom jag ska upp igen imorn vid 7 tiden för att jobba, men nu bara i 3 timmar, skööönt! Längtar föresten till den 25 eller vad det nu kan vara, då lönen kommer, då ska jag shoppas galet! Har nästan inga pengar kvar från i jul så behöver dem verkligen :D Ha en bra dag resten, bye!

//Sandra

g n

Nej nu är klockan strax två så det är verkligen dags att sova :) ska träffa Fia vid 2, 3 i stan, så vill vara utvilad tills dess! Godnatt!

//Sandra

'Bus stop'

image282

Såg föresten den här filmen nyligen med syster, I LOVE Marilyn Monroe!

//Sandra

24.00 den 3 januari 2008

Oj oj, idag på morgonen var jag riktigt trött, var tuvngen att stiga upp 7.00, inte kul inte mysigt, bara jätte jobbigt.. Skulle ju jobba mellan 9 och 5 så var ju så illa tvungen.. Men det gick bra, rätt segt i början men efter lunch rullade allt på och jag låg väldigt bra till hela tiden, riktigt nöjd :) Men jag och Lina prata om att vi inte kan jobba kvar längre, jag har liksom jobbat i 1 månad och har redan tröttat, man säger bara samma sak hela tiden, det är inte kul tillslut.. Men det får duga tills mna har något bättre! Sitter och bestämmer lite med Fia om att ses imorn, alltid lika kul, sågs sist på Nyår men då blev det inte så mycket snacka "privat" eller va man säger och innan det har ju hon vart bortrest, så det ska bli mys, vi ska antingen till stan och ta en fika eller vara hemma hos någon och se en massa filmer och mysa galet, eller så blir det båda :) Men nu ska iaf jag kolla in lite bloggar som jag inte hunnit läsa på hela dagen eftersom jag bara degat och jobbat (A) Sen se "spider man 3" älskar den! Bye!

//Sandra

fräässit

image281
Spears i gullig festklänning.

//Sandra

STORA lockar

image280
Slänger in en bild till att börja med, Ashley olsen

//Sandra

ändring

Har kommit på att min blogg är väldigt tråkig, personlig och att den alltid endast handlar om mig och min vardag.. därför har jag bestämt mig för en liten ändring, ska också försöka komma på lite olika teman varje vecka, kanske veckans eller dagens fråga osv.. Jag får se, men eftersom mode och sånt intresserar mig kanske det ska bli lite mer sånt eller annat kul :) Nu ska jag hur som helst göra mig i ordning för att sova, ska upp 7 imorn :( bye!

//Sandra

Snus

Kom på att det blir kanske inte så lätt att sluta "festsnusa" haha, eftersom jag fick två snusburkar av min granne igår kväll, äntligen en kille som vill att jag ska fortsätta hahaha :D Nej efter det får det vara slut! Nej nu ska jag tjocka i mig mat, mamma har lagat kyckling, mums :)

image279
Från den ljusa sidan

//Sandra

Jobbigt

Kom precis på att jag ska jobba imorn, som tur var inte ensam utan med Lina, men ändå, vi ska jobba från 9.00-17.00 alltså 8 timmar, har aldrig jobbat så länge förut så kommer dö, hoppas jag mår bra imorn, jag har ju mått bra idag och igår med förkylningen så hoppas den inte kommer tillbaka till imorn när jag jobbar, för då kommer jag få panik gånger två! Får ta med mig något ordentligt att äta på lunchen och mycket dricka finns ju redan där :) Men men nu ska jag packa sakerna som jag ska ha med till pappa sedan käka, Bye!

//Sandra

Mitt nyår

Ja men annars var det en väldigt lyckad kväll igår måste jag säga! Mycket skratt, dricka, mat, härligt folk, dans, musik osv :) Kvällen såg ut så att jag och tjejerna, Lina, Camilla, Mirre, Amelie, Rebecka och Emelie träffades hos Camilla vid 18 tiden, vi gjorde maten och fixade oss, Det blev till förrätt snittar med skagen, räkor och lite dekoration, jätte gott, och vin till såklart, sedan varmrätten som bestod av fläskfilé och potatisgratäng, väldigt gott och väldigt lyckat (måste be camilla om receptet). Sedan till efterätt kladdkaka såklart haha :) mumsmumsmums! Vi krökade och hade det kul, fler tjejer kom vid 9, 10 tiden och det blev dans och musik.. Vi to9lv slaget var vi nästan 20 tjejer och 4 killar, men vid ett tiden kom Tobbe, Charlie och resten + lite nykomlingar vilket var väldigt kul :)! Alla hade fortfarande jätte kul och jag tycker verkligen det vart lyckat.. Vid halv 3 tiden ringde Oskar mig och ville att jag skulle komma på fest hos min granne, så jag tänkte varför inte eftersom jag ändå ska hem sen, så jag tog bussen från camilla 20 över 3 och anlände till min granne 03.40, det var verkligen en äkta efterfest, haha, nästan bara 20, 25 åringar eftersdom min granne är 22, men det var kul, det var inte heller så många men som sagt hade jag kul :). Vid halv 6 kände jag att det var dags att dra mig ner för trappat till mig så jag gjorde det, somnade som ett stock i sängen och vaknade 2 imorse! Har ägnat nästan hela dan och morgonen framför tv;n eftersom jag inte vart på topp, men nu känns det bättre :) Ska snart packa lite saker tills vi ska till pappa senare ikväll.. Hoppas ni också hade ett bra nyår!

 
Bjuder bara på lite bilder, resten finns på fejjan för mina närmaste!

//Sandra

B

Det stor B;et har äntligen kommit för mig med, det är första gången för mig, det har ju aldrig hänt, men nu har det hänt och det känns hemskt, kanske inte lika hemskt som jag trodde, men äckligt och jobbigt. Var kommer det ifrån egentligen, usch, jag vill inte. Jag har mött min överman, Bakfyllan.

//Sandra

RSS 2.0