Robin Paulsson


Hahahahahaha


Sandra

godkväll

Tjena igen ;D Har nyss ätit en god och stor middag med sabina (bullen), blev att jag lagade kycklingwok till oss, så jäkla gott! Och nu är vi så jävla mätta att vi tuppar av höhöh! Ikväll blir det film och svull endast! Men ni får ha det så bra era små stiertar!

Sandra

:)

Ja idag är det lördag, mysigt! Hade en jätte trevlig kväll igår måste jag säga, blev först en jätte god middag på grekisk resturang med alla tjejerna, massa thsatsiki, soulaki (stavning), vin och annat, mer än mätt vart man kan jag lova! Efter att vi suttit där ett bra tag så drog vi vidare, blev till nivå haha, men det var för den billiga drickan, så vi lyckades tränga oss in där och han med både öl och shorts innan vi skulle vidare igen, vi hade inte bestämt oss vart vi skulle gå, men efter endel velande och fundering blev det 90is :D hade inte vart där innan men måste säga att jag gillade det riktigt mycket, skön musik eftersom dem spelade 90tal, svenskt, indiepop och britt typ, lite speciellt folk, men vi hann skaka rumpa ett bra tag i alla fall, så tack tjejer för en riktigt lyckad kväll! För ovanlighetens skull så glömde jag kameran, men dem andra tog bilder så får se när dem kommer upp :)

Sandra

Dagen innan fredag

Nämen hej på er! Sitter i köket och pluggar lite, eller har pluggat klart nu så ska äta min Grape nu mumma! Skulle jobbat idag, men jag skulle verkligen inte hunnit + att jag inte var på topp förut.. Men nu mår jag bättre + att jag gjort klart alla jävla läxor :P Sen har jag gjort något mer idag, köpt en ny laptop :D den är jätte fin och bra verkar den vara också, skönt med en egen (som funkar), har ju min lilla men klarar inte av den eftersom den ja, är så liten osv, så en ny satt bra :) Håller på att installera allt nu så sen kan jag börja använda den istället för mammas som jag gjort den senaste tiden.. Men men nu blarrar jag som vanligt! Imorn vankas det i alla fall Grekisk middag på resturang med tjejerna, vi ska fira Lenore igen bara tjejerna och hon bjuder på middag, efter det blir det utgång, vart vet jag inte ännu :O Men det löser sig, kläder har jag i alla fall valt ut i tid :D Nej grapen väntar, vi höres!

Sandra

Nej! Min humor är inte dålig :)


I love johan glans


Sandra

love you


Blev en tur i stan med Hanna idag, alltid lika kul, men vad vi handla är hemligt hihi :D


Sandra

Jag menar det när jag säger det, jag hatar allt just nu.

Jag förstår inte hur jag ska klara det här, jag har ingen att prata med om det och såfort jag tänker på det så blir jag så jävla ledsen, varför måste detta hända, varför gör du såhär?

Sandra

Tisdag

God eftermiddag på er! Sitter i köket och pluggar lite, psykologi, ska ju skriva en uppsats på nästa lektion (torsdag) och för att det ska bli lättare att komma igång då så har jag redan antecknat lite om vad jag kan skriva om osv, den ska ju handla om en själv, hur man är som person och en massa sånt :) Hade i alla fall bara en lektion idag, skönt, började 11.15 och slutade halv 1.. Åt lunch med Olivia och Sabina för ovanlighetens skull, vi har ju aldrig lunch samtidigt annars.. Blev indiskt, mumma! Ikväll ska jag jobba också, mellan 5 och 9 som vanligt, det funkar, tiden går fort när man väl är där.. Nej nu kom mamma hem så vi ska fika med SEMLOR och te :D

Sandra

I taket lyser stjärnorna

Okej, någon som vill gå på bio med mig i veckan/helgen haha? Idag när jag och Sara satt och åt så var MTV på, och helt plötsligt kommer det upp en reklam på en film som jag kände igen innehållet på väldigt bra, sedan när det kom till namnet som dem presenterade i slutet så kände jag igen det med och tillslut kom jag på att den filmen har jag på bok sen 5 år tillbaka och den boken är sjukt bra och sorlig på samma gång. I taket lyser stjärnorna heter filmen/boken, bara måste se den, verkar jätte bra som film också!

SF Bio: I taket lyser stjärnorna
Läs, se!



Sandra


Min dag

Hej på er :) Är på bra humör idag för en gång skull, trött är jag men det är ingen bra usäkt till att inte skriva tycker jag.. har haft en helt okej dag i alla fall, Religion, UF och sedan historia, efter det blev det lunch med Sara, båda tog falafel, mumma :D Sedan så skulle vi egentligen ha ledarskap, men eftersom vi är ute och leder yngre klasser nu så behöver man inte gå fören det är ens tur, alltså vecka 8 för oss, men därimot så planerade vi lite om vad vi skulle kunna göra när vi ska leda, så man har lite av det gjort.. Efter vi käkat så tog jag mig hem till Sabina, trodde jag skulle jobba men eftersom jag haft rätt mycket plugg idag så kände jag att det inte var läge till det + att jag sovit så lite inatt, så bytte mitt pass till på onsdag istället :) Så nu jobbar jag tisdag, onsdag & torsdag denna vecka.. Men var som sagt hos Sabina en stund med Albin också, åt bullar, drack kaffe och snackade en massa skit bara, mys :) sedan vid halv fem tiden när dem skulle dra sig till jobbet drog jag mig hem och då har jag nästan bara pluggat, så känner mig lagom stolt (A), Först gjorde jag personlig service uppgiften som ska vara klar på torsdag (X), sedan loggboken som ska vara inne på söndag (ska skriva i den igen innan jag lämnar in den, eftersom jag har en lektion till med UF), sedan historia som ska vara klar om 3 veckor typ, men idag ska man lämna in frågeställningaran och lite sånt smått (X) sedan har jag också hunnit med att kolla igenom psykologin, vi ska skriva en uppsats om oss själva typ, fast i skolan, på torsdag, så kollade lite på punkterna redan så man är berädd (X), ja en heldel pluggande alltså ;) Men nog om det haha! Imorn så skulle jag egntligen haft två lektioner bara, men eftersom jag och Sara är så smarta så har vi bara en nu, för vi har redan gjort klart uppgiften man skulle göra på den lektionen, så vi behöver icke gå hihi :) Så endast psykologi imorn + jobba på kvällen sen då :) Nej nu blarrar jag som vanligt haha, jag ska faktikst skriva lite till på historian innan jag skickar in den, så hej så länge :)

Sandra

Forts..

Fler fler fler ;)















Sandra

Pics

Och här kommer bilderna från utgången i fredags :D













bättre sent än aldrig

Sandra

Pics

Har nyss käkat en god middag men nu har jag valt ut dem allra bästa bilderna från personalfesten igår, utgångsbilderna kommer snart :)













Sandra

Fredagens

Hejsan på er! Trevlig lördags eftermiddag! Hoppas ni hade en bra fredag för det hade i alla fall jag :D Sabina fyllde ju år :) Så jag och Albin handlade presenter till henne, blev en skitbra mascara jag inte minns namnet på, en mascaraborste och en ansiktsmask :) Hon blev riktigt GLAD haha när vi kom till henne.. Jag och sabina käkade pizza innan vi gjorde oss klara sedan så bar det av till jobbet, det var personalfest på G, vi tänkte att det kan va kul att träffa alla en stund i alla fall, så vi var där mellan 7-9 sedan mötte vi upp alla tjejerna och gick mot huset där sabina skulle firas med tårta och skumpa, vilket vart riktigt lyckat :D hade verkligen en as härlig kväll med massa dricka, trevliga människor, dans och skratt, tack bl.a. Sabina älskling! Annars idag har jag inte gjort mycket alls, bakat cheescake och handlat mat med mamsen, och samma sak ikväll, inget speciellt alls för mej, skönt, en riktigt segkväll, ska ändå jobba imorn också kl 13 :) Men men ska hjälpa mamma med maten nu, bilder från gårdagen kommer i ett senare inlägg, lovar :)



I love you
Sandra

Kan man hata något mer än detta

Det som jag lovade mig själv inte fick hända, har hänt, men jag kan inte hjälpa att jag saknar dig..



Sandra

Godnatt!

Hejsan! har inte skrivit på någon/några dar, har mina skäl.. Men ska försöka börja skriva mycket igen, det är ju trotsallt ändå kul och skönt att få skriva av sig. Imorn jobbar jag inte så då ska jag skriva något vettigt känner jag här i bloggen! Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av Dirty sexy money ;) sen sova!



Sandra


Med gråten i ögat



Den är för jävla underbar denna fina låt och film, en av dem bästa filmerna jag sätt någonsin och sätt den har man gjort ett antal gånger, tror det blir att se den ikväll med te och polly till det.. Ska föresten ha den här låten när jag leder MT (mental träning för er som icke vet :p) på onsdag, syftet är avslappning och koncentration, det borde funka :)


Sandra

Så att ni vet

Söndagskväll här! Mår sådär, är rätt trött och arg och ledsen på allt just nu, vill inte ens behöva säga och skriva det här, men det är anledningen till att jag kanske inte alltid skriver och inte skriver så roliga saker.. Har idag haft en skön och seg dag i alla fall :) Kollat på massa Gossip girl och Desperate houswives avsnitt och bara varit. Var ute igår med Sabina så det behövdes en lugn dag. Måste också få ur mig att jag träffade några icke härliga människor igår där vi var, först tyckte jag dem verkade gulliga och shyssta men sedan blev dem för mycket, självgoda jävlar som pratade om deras fina egna företag dem startat, om hur bra det gick och om hur snygga och bra dem själva var :S haha det roliga var att inget av de stämde, nej förlåt jag ska inte klaga på andra bara för att jag mår skit just nu, men då vet ni.

Sandra

Gårdagen

Ja den var riktigt kul måste jag säga, mycket trevligt folk och kul att vara med dem nära och kära också, mycket dans för min del faktikst och lagom med dricka för mig, andra borde kanske chillat ner något ;) Nej men en helskön kväll som sagt! Tack Lenore & David :D Kom hem sent så vaknade 15 idag haha, men vad gör man inte.. Har pratat lite med min kära vän Sabina idag och vi tror det blir utgång, är ganska seg egentligen, men en lugn kväll ska man väl klara av även fast jag jobbar imoron kl 13.. Nej nu ska jag duscha och sedan ska jag och mamma laga mat, innan Sabina kommer hit och förar med mig :) Bilder från igår kommer upp senare, hade fullt upp så tog inte så många :P Men ska be mina söta vänner att skicka deras också!

Sandra

Hej

Hej, en liten uppdatering här på kvällskvisten ;) Elli och Hanna är hemma hos mig och vi förar lite och fixar oss tillsammans :) Var länge sen jag träffa tjejerna, alltid lika kul. Vi ska sedan möta upp Camilla & Lina och sedan bär det av till lokalen som Lenores fest ska vara i :D Kommer bli en kul kväll!



Sandra

fredag

God morgon! Fredag idag,vilket man absolut inte tackar nej till omman heter Sandra och ha gått en helvecka i skolan, okej utom i måndags då jag vaknade kl 16.16 :) haha! Skulle jobbat igår föresten men kände att jag bara inte kunde, det skulle ändå bara blivit skit av allt då, så jag ägnade kvällen åt GG och mamma istället :) Har precis ätit klart min frukost så nu ska jag göra mig iordning för skolan..Skriver senare!

Sandra

Trött

Hemma från skolan nu, skönt! Är verkligen jätte trött idag, ögonen är som russing, gäspar stupikvarten och hela kroppen ropar efter sängen, men är rädd att jag inte kommer kunna sova inatt om jag lägger mig och vilar nu, så försöker hålla ut så gott det går. Sitter i alla fall och kollar på desperate houswives, har laddat ner hela sesång 1 som jag såklart sätt förut, men man får ju aldrig nog haha.. Och hade tänkt göra mig en kopp te också och sätta mig i soffan istället för köket som nu :) Ska bara ringa min handledare på mitt jobb, måste ställa lite frågor, hoppas hon svarar nu, hon är jämt upptagen, antingen på möte eller i samtal, men men ;) hon skulle vara tillbaka till 15 :) hej så länge.

Sandra

Onsdag?

Godmorgon på er! Sitter i köket med en kopp te, en gröt tallrik och en knäckemacka :) mumma! Frukost är viktigt, viktigaste målet på hela dagen ;) Så tur att jag är en frukostmänniska haha.. Idag behöver jag inte stressa alls eftersom jag var uppe i tid och hittils ligger enligt schema ;) Ska kvart över sju ta mig till skolan för UF och Historia, sedan nåt nytt ämne som jag inte minns vad det hette ;O Börjar alltså 8 och slutar vid halv ett som igår, så himla skönt, jobbar inte idag heller så ska bara hem eller in till stan med Albin, får se.. För senare ska han i alla fall slinga mitt hår igen, behövs :) ska jag som sagt bli blond igen, nu till våren och sommaren känner jag! Nope nu ska jag äta klart innan jag ska fixa iordning det sista innan jag går.


Blir en slarvig flätta i luggen idag, luggen bersvärar mig mer än nånsin!


Sandra

Okej

Omg, jag har fan inte tid med flera serier att se på haha, jag har precis kollat klart på hela min SATC-box och det gör mig sorgsen, på ett bra sätt såklart, det är verkligen kul när man blir inne i en serie, men samtidigt är det skrämmande, eftersom det inte är på riktigt, det är bara ett manus dem följer som någon hittat på.. Hur som har jag börjat kolla på en serie jag lovade mig själv att aldrig kolla på, Gossip Girl, hur fan kan jag kolla på den skiten? Haha, jag vet inte varför men något är det som lockar. Har sätt nåt avsnitt någon gång och snuttar här och var, men nu har jag kollat på tre hela avsnitt, alltså avsnitt 1-3, haha och ska strax sätt på det fjärde.. Efter det här blir det väl OC också, och då behöver jag hjälp, för då är det något som absolut inte stämmer här haha ;P Nej jag ska inte blarra på en massa.. Hej så länge!


Jag gillar popcorn


Sandra

En dag

Så var en skoldag avklarad på veckor.. Gick ju bra skulle man kunna säga, hade bara två lektioner och började inte förns 9.40 och slutade halv 1 så, inget att klaga på, roliga lektioner också, personlig försäljning och psykologi b, ska bli riktigt intressant att läsa den här terminen måste jag erkänna.. Efter skolan så köpte jag med mig mat från en indisk resturang, sedan åkte jag till Sl-center och lämnade in mitt sl-kort och sedan hem. Nu gör jag inte mycket alls, lyssnar på musik, kollar tv och tar det lugnt.. mamma kom hem igårnatt också, och hon hade köpt med sig massa fint från london :) Fick bla ett par jeans, massa läppglans, och andra småprylar :) vi ska kolla senare lite mer på det hon köpt, har bara kollat igenom en väska en så länge haha ;) Ha det så länge!

Sandra

Hahah



Sandra

Inte bra

Okej, jag är ganska lagom förbannad på mig själv nu, men det tänker jag inte göra för det händer alla.. Jag vaknade hur som helst efter klockan 16 idag, jag missade alltså både skolan och jobbet.. Fattar inte hur jag kunde sova så länge och det var verkligen inte meningen, men! Sitter istället i soffan nu och kollar satc såklart och ska snart göra mig lite middag, lunch okej frukost^^ Mamma kommer hem inatt också, hoppas bara jag kan sova inatt, får helt enektl vänta till hon kommer hem och hoppas att jag är trött då :P Nu ska jag som sagt göra mat, blir ostkaka :D haha!

Sandra

Godnatt

Sabina gick för en halvtimma sen, men bussen hade tydligen inte kommit, så hon hoppades på att nästa skulle komma, så om hon inte ringer kom den väl :) Annars får hon komma tillbaka hit! Jag dessvärre förtillfället är ett ego :D




Sandra

hej

Goderkväller! Sitter i soffan med Sabina och kollar på massa satc-avsnitt som vanligt haha, vi skulle se en film på fyran men den var inge bra, eller vi förstod inget och var inte så insatta så den sket vi i haha.. Mätta är vi också, ätit choklad, popcorn, chips & dricker läski till mumma :D nej nästa avsnitt, puss!



Sandra

Goddagens

Goddag, eftermiddag? Hoppas ni mår fint, jag mår i alla fall helt okej, pigg som en mört kan vi väl säga :) Gick upp vid 12 tiden idag och åt frukost och nu sitter jag i soffan och kollar på Yrrol haha, så jävla sjuk film, men ändå så jävla skön haha! Har inget planerat idag eftersom jag verken har någe plugg eller behöver handla något eller så, det ända jag tror jag ska göra är att handla ny hårfärg för att sedan slinga håret, frågan är om Albin har tid och ork till det, får hoppas, men kan vänta med det.. Nu ska jag nämligen fortsätta kolla, ha det!

Sandra

Godkväll

Kom in för en timma sen fron promenaden, gud vad skönt det är att ta lite luft sent om kvällen, blir alldeles yrr och trött av alla innomhus :P Ska i alla fall lägga mig i sängen nu, blir väl några avsnitt till av Satc, men därimot inge mer godis haha, känner mig helt proppfull med skräp nu :) Både Wilma & Grynet (min katt) ligger som söta små bebisar i soffan och på mattan, dem är väl helt slut efter en fullspäckad kväll med mig haha :D Blev massa spring ute för Wilma :) tog massa foton också, så bjuder på dem innan jag lägger mig ;)







Sandra

Yey

Gud vad jag älskar min kväll just nu haha :) Choklad, chips, popcorn och coca cola, vem säger nej? Ligger i soffan med Wilma, morfas hund och bara är, kollar på massa sex and the city avsnitt och slöar, haha, låter helt patetiskt men vafan! Ska om någon timma ut igen med Wilma, känner att jag behöver lite frisk luft :P hej så länge.

Sandra

..



Sandra

hej

Godmorgon på er, vaknade inte riktigt nu, men har bara legat i sängen hela morgonen och dagen och inte gjort något, ska snart göra lite frukost/lunch i alla fall :) Får se vad jag hittar i kylen, den är inte allt för tom.. Blev som sagt en slapp kväll igår, så otroligt skönt måste jag säga, men fick sällskap, så det va bättre :) Ikväll blire som sagt samma visa, fast då har jag en hund ii huset också, alltid skoj :) Tror morfar kommer vid sex tiden eller något sånt. Nej nu börjar magen kurra, skriver igen senare.



Sandra

ett inlägg bara

Hejsan! Kom hem från shoppingturen för lite mer än en timma sen, kom hem med ett fint vitt linne med tryck som jag ska ha nästa fredag (lenores 18års partaj) till en kjol och så köpte jag också en ansiktsmask med chokladsmak haha!, Ska prova den imorn tror jag :) Skulle idag till en vän som skulle ha fest/krök men känner att jag verkligen inte pallar, dem ska nämligen ut efter och kommer dra hemifrån kanske halv 11, och jag orkar inte gå ut så känner att det blev lite lite tid, + att jag egentligen bara vill sitta hemma och äta gott och kolla på Lets dance och massa andra skitprogram :D Ska göra desamma imorn också haha, eftersom jag ska passa morfas hund :) Men men, skönt är det! Ska hur som helst gå till centrum och handla med mig lite chips och coca cola, skriver kanske igen lite senare, puss

Sandra

Det här ska ju vara en glad blogg.

Hej på er! Sitter och dricker te nu och äter gröt, gott och bra för magen. Funderade på vad jag ska göra idag, är ju ledig och ensam hemma, så vill ju inte sitta här själv, fick föresten igår som tur var besök av mina pullor + pojkvän till en av dem, så vi kollade på dålig b-skräckfilm haha och drack te :) Men i alla fall, hade tänkt åka in till stan för att byta mitt +kort som inte blitt av och sen kolla runt lite, men syrran ringde istället och undra om jag ville shoppa lite med henne så varför inte :) Fast det blir farsta c istället då, för då kan vi ta bilen, skönt :) Efter det beroende på vad kl är ska jag sola, sedan hem, sen vankas det festligheter hos Albins boy, får se om jag orkar ta mig dit eller ej :) Men men ska äta klart och börja fixa mig, hon hämtar upp mej om en timma.

Sandra

Från & med nu ska jag låtsas som ingenting.

Var inte i skolan varken idag eller igår, inte bra kanske, men vi har inte gjort något dem här två första dagaran och jag har bara inte haft orken. Igår blev det som sagt istället shopping för hela slanten, och det menar jag verkligen, men när jag kom hem fick jag ångest, fast idag så känns det bättre, jag har pengar kvar att leva på och kläder, skor och väsker gör mig glad, och det är ju bra det, eller hur.. Just för nuet är jag som sagt ensam hemma och gör egentligen inget, sitter och dricker te, läser värdelösa bloggar och lyssnar på britenys nyaste. Ganska skön dag helt enkelt. Klockan fem ska jag jobba, tll klockan 21 som vanligt, sen ska jag väl hem tror jag. får tillbringa hela kvällen ensam antar jag.. Tänkte åka in till stan innan jobbet och lämna in mitt busskort, för har ju fått mitt +kort nu.. Men vet inte om jag orkar, gör nog det imorgon istället då jag verkligen inte kommer ha något överhuvudtaget att göra.. Men frisk håller jag i alla fall på att bli, eller bättre om man säger så, bara lite hosta kvar. Tror jag ska göra lite lunch nu, hej.



Sandra


Helt jävla onödigt

Ibland vill jag bara vara, inte göra något, inte hjälpa någon, helt enkelt inte finnas, jag hatar det här just nu. orkar inte vara negativ men så kommer det vara, förstår inte vad som händer just nu. mamma åkte för någon timme sen också, hon ska till england med hennes vän, så nu har jag huset själv i ett par dagar, hur ska detta gå, hur ska jag klara mig ensam, jag som för det mesta ligger i sängen hela dagen. jag orkar inte, skit!

Sandra

Åt helvete

Egentligen har jag inget att skriva eller så, men jag gör det ändå.. Idag har jag handlat och jag har inte handlat lite, jag har shoppat så att jag inte ens kunde bära alla mina påsar utan att få kramp, hade behövt minst 5 händer till.. Problemet med mig är att jag shoppar för att jag mår piss, men när jag sedan tänker efter, så shoppar jag när jag mår toppen också, så detta kommer aldrig få ett slut, min garderob sprängs snart. Men jag kommer fortfarande fortsätta. Just nu vill jag inte skriva, för jag mår inte särskillt bra och vet inte när jag kommer bli bra igen.

Sandra

Pics

Nu ska jag sticka till jobbet, ska möta sabina innan, skriver ikväll :)









Har fler bilder sen i lördas, men dem tänker jag inte dela med er ;)


Sandra

måndag, nudlar & jobb

God eftermiddag! Sitter i köket och äter nudlar och dricker min tredje kopp med te samt ett stort glas med vatten.. Vaknade upp med en tjock hals och ingen röst, kroppen värker och jag mår allmänt dåligt :( Men första dagen på jobbet på typ en månad, så vill verkligen inte sjukanmäla mig.. Jobbar imorn och på torsdag med, men får hålla ut, blir nog en lugn helg och då får jag väl vila upp mig :P Sov massvis med timmar i natt också, så underbart skönt, men snart börjar skolan och då blire förändring.. Men går endast onsdag och torsdag eftersom vi är lediga på fredag, skööönt, blir långhelg alltså haha :) Nej nu ska jag sluta blarra och äta klart, ska gå strax efter fyra och sitter bara i morronrock haha :D

Sandra

Seg dag

Nej men god kväll på er! Ligger i min sköna mysiga säng som jag inte legat i på ett tag och gud vad jag älskar den haha :) har nyligen kollat på en film i alla fall, vet inte riktigt vad det var för någon innan jag såg den, inte gått på bio eller så, men jag tyckte den var bra, Save Angel Hope hette den.. Men nu hade jag tänkt sova, har egentligen ingen tid att passa imorn, men man vill ju inte sova bort hela dagen i alla fall haha :) Innan jag jag satte på filmen hade jag vart hos sabina med albin, alla färgade vi våra hår, albin lite mörkare blond, vilket blev mer mossgrönt haha, tycket han, jag tycker det vart bra :) sabina färgade bara om sitt + med lite mer röd nyans, jätte fint :) och jag gjorde lite blonda slinger i håret, vilket resulterade enligt mig en tigerkaka, eller en turk som försökt blondera sitt svarta hår haha, men albin & sabina gillade det, så jag kanske överdriver ;) Men men, skönt att bara göra något med håret, det gör faktikst mycket tycker jag! Annars idag har jag inte gjort mycket alls, sov till halv 11 först sen från 12 till 3 haha, sen har jag bara laddat upp massa bilder och städat en heldel i mitt kära rum.. Sen kom snälla mamma hem med donken när det var middasdax, tackar och bugar för det! Nej nu ska jag sova, börjar bli sjuk också :( på riktigt liksom.. Ska jobba imorn också, fast på kvällen dåra.. jaja Godnatt på er!

Sandra


Blarr

Ja då var i alla fall mina och Sofies bilder uppe, ska nog slänga upp några till från Emma sen också, men får bli senare ikväll eller imorn :) ikväll vet jag inte hur jag ska göra, antingen så blir jag bara hemma med mamma, kolla massa tv och bara ta det jävligt lugnt haha :) Eller så ska jag till sabina, där hon just nu håller på att färga albins hår och så, jag vill nämligen också expermentera lite med mitt hår, lite ljusa slingor eller nåt? :) Men jag har liksom inte orken att ta mig dit om man säger så ;) Aja får se hur jag gör, för nuet ska jag beställa hem ett + kort, kom på igår när jag skulle ta bussen att mitt busskort gått ut, så bäst att göra det :) Hej så länge!

Sandra


Nyårs pics del 2


























Jag låter bilderna tala för sig själva :D


Sandra

Söndag

Morsning! Är sjukt trött och har ont i mitt öga, varför säger jag inte.. var i alla fall ute igår och hade det riktigt trevliigt måste jag säga, alltid kul att parta med mina tjejer :) Maten vi åt innan var också sjukt god, bara massa grekiskt, mumma! Vi åkte i alla fall efter vi ätit till ett ställe vid hötorget och förade och sedan drog vi vidare till ett stället som hetter Ace, had einte vart där förut och det vart stort och ett bra ställe, men folket var sådär^^ Men eftersom vi var ett stort och bra sällskap fungerade det bra ändå :) Blev endel dricka men inte för mycket, så bakis är jag inte, bara trött.. tog lite bilder också, så dem lägger jag in senare när jag laddat upp alla nyårsbilder och allt sånt också :) Nej nu ska jag göra lite frukost och sedan får jag se vad jag gör idag, tror det blir en svull & segis dag haha :)

Sandra

hemma igen

Tjenare på er :) Sitter hemma nu, kom hem från Sofie vid halv 4 tiden idag.. Håller på att kolla och ladda upp bilder och lite sånt nu, riktigt kul att se alla haha.. Ska ikväll träffa alla tjejerna som var med på Zacke i somras och ha grekisk middag och dricka gott :) ska bli jätte trevligt, sedan blir det utgång också, och det är också alltid kul med just dem här tjejerna, eftersom det inte händer så ofta.. Har bara ett litet problem, vad jag ska ha på mig :/ men men får försöka hitta något passande :) Känner föresten redan nu saknaden av k-holm :( haha, nej men seriöst, det är verkligen galet kul där, alla är verkligen helt underbara och dödssköna haha :) Men får se när jag kommer dit igen, blir säkert snarast ;) Men nu ska jag ta en skön varm dusch för att sedan börja fixa mig inför kvällen :) Bilder från min vecka i k-holm kommer upp imorn skulle jag tro :) Pusshej!


Va trevligt vi ska ha det ikväll tjejer :D



Sandra


Hallu

Hejsan! Sitter vid datorn igen och bloggar lite :) Idag har vi egentligen som igår inte gjort mycket alls ska jag erkänna haha, eller vi var nere på stan en stund och kollade lite i butikerna, kom faktikst tillbaka hem till Sofie med en tröja, på rean såklart och Sofie fick med sig ett par snygga vantar hem, även dem på rean :) Vi åt för ett tag sen en god middag, så är verkligen sjukt mätt nu :P Men snart ska vi börja fixa oss sen ska vi ner på stan och sedan krogen, vi vet inte om det kommer vara så mycket folk ute, men än sväng ner skadar inte :) haha! Ha det så länge!

Sandra

Lite funderingar man har

Drack jag för mycket i onsdags?
Vad drack jag egentligen?
Är min klänning hel?
Dansade jag?
Var jag full eller bara påverkad?
Skämde jag ut mig för någon?
Åt jag kebab?
Blandade jag en vodkadrink i min ciderburk?
Med ett härligt tuggumi i?
Träffade jag en kändis med rött hår?
Kysste jag någon med ett annat kön?
Ramlade Sofie i onsdags?
Vart det en lyckad kväll?



Sandra


Nyårs pics del 1

Hejsan på er! Sitter i Sofies kök och kollar lite bloggar och uppdaterar mig haha, Sofie håller på att diska, så duktig den tjejen är måste jag få säga! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi är i vilket fall utvilade i jämförelse med gårdagen haha, så nåt ska vi nog göra, inte bara sitta inne hela dagen.. Ska se vad hon tycker :) Sen ikväll blir det utgång, men denna gång krogen.. Sen ska vi laga fläskfilé ikväll till middag, och det tackar man inte nej till precis :) haha! Men i alla fall måste säga att nyårsafton var en riktigt lyckad kväll :D Hos Emma blev det middag, jag och Sofie tog en Opera pizza och delade på, sen blev det singstar innan vi skulle med bussen hem till Olle, en kompis till dem, som hade fest, där var det mycket folk och riktigt kul, senare åkte alla in mot stan och firade 12 slaget tillsammans och snackade runt med folk :) Sedan blev det krogen lite fort, där jag hann bli bjuden på en drink i alla fall ;) Ja resten av kvällen håller vi för oss själva haha! Jag har som sagt inte min kamera-sladd med mig så kan inte lägga in mina bilder än, men här är några, tagna med Sofies kamera :)

 
det får räcka för nuet :)


Sandra

2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bazzade med en normann
Höll du några av dina nyårslöften?
Ett, läs föregående svar
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
Dog någon som stod dig nära?
Nej
Vilka länder besökte du?
Grekland två gånger
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?!
Nä jag är ganska nöjd
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29/7
Vad var din största framgång 2008?
De vet du nog vid det här laget
Största misstaget?
Jag gör aldrig misstag
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Influensa sen har jag också hunnit med att ta bort halsmandlarna
Bästa köpet?
Jag köper aldrig några bra saker, men kebaben i natt satt fint
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder :(
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Delar av norrmannen
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Bag in da box och Ella ella
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror faktikst jag vart gladare, men ändå har jag vart med om mer
Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat en person, ni vet vem
Vad önskar du att du gjort mindre?
Blottat mig
Hur tillbringade du julen?
Med min familj
Blev du kär i år?
Jag har aldrig vart kär och kommer aldrig bli
Hur många one night stands
7 dagar har veckan
Favoritprogram på TV?
DH, Ugly Betty, Simon & Tomas design och Medium
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Menar du hattar? Jo ett par st har jag allt
Bästa boken du läste i år?
Bryta om, läs den!
Största musikaliska upptäckten?
Silla & totte, ni vet "jag vill inte jobba som en apa"
Något du önskade dig och fick?
Fler än fem one night stands
Något du önskade dig men inte fick?
Behålla min norrman
Årets bästa film?
Sex and the City & Twilight måste jag få säga
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag minns inte så mycket, men jag låg under bordet
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag skulle få tillbringa hela mitt liv med norrmannen
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Norsk
Vad fick dig att må bra?
Vad fan tror ni?
Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp som vanligt + Robert Pattinson
Vem saknade du?
Norrmannen :(
De bästa nya människorna du träffade?
Jadu, vad tror du + Albin såklart!

Sandra


RSS 2.0