onsdag

Hallå folket! har inte skrivit på några dar och det ber jag om ursäkt för, men har haft lite att göra, jobb och sånt skit.. Sitter nu opch käkar en apgod frukost, så ska iväg och jobba snart, börjar 2, sen ska jag ut ikväll med lenore, vi ska bara ta något glas eller två :)


Kalkon, avocado, makrillmacka, tomat, äggröra, mjölk, te & ett winnerbröd i påsen (A)

sandra

jag förlora i alla fall inte

Goddag alla söta! Sitter i köket och degar ordentligt, trött som en tok måste jag få be att säga.. Var ute igår, eller ute och ute, var och bowlade med min söta vän sabina, niklas hennes kille alltså och hans vän. Mycket trevligt var det :) Efter bowlingen tog vi alla en öl på något hak i närheten, även det va trääävligt.. Skönt att det inte blev allt för sent, utan somnade runt 2 tiden, men vakande dock 9 så är som sagt en tröttis just nu.. Men tror jag ska lägga mig i soffan nån timma och vila lite, innan jag ska uträtta alla mina ärenden :P Bilder kan jag lägga in senare också från igår :)

sandra

mys


lussefika och filmtittande för min & mammis del igår :)


Tisdag morgon

Morsning, idag känner jag mig hyffsat pigg, så pigg att jag tror jag kan orka med dagen höhö.. Jobb står på schemat och jobbar då mellan 12-8, det ska väl inte vara så fruktansvärt? Efter jobbet ska jag hem till min vän sabina en stund, hon och hennes pojkvän har flyttat ihop nyligen, så ska kolla in lägenheten :) Så blir det väl lite tv-tittande också där.. Tänkte slänga in en bild på min frukost höhö ;)


en perfekt frukost :)


sandra

trött som ett djur just nu

Ja det stämmer verkligen.. Har sovit bra i natt och lagom många timmar men dock så hade jag inte käkat någon middag igårkväll och frukost hann jag inte heller med eftersom jag inte sov hemma inatt. Jag skulle nämligen ut på stan och springa massa ärenden. Till banken för att fixa lite saker, sedan bilskolan här hos oss för att jag någon gång ska komma igång och det gjorde jag verkligen, synkontroll, fyllde i alla papper osv, väldigt skönt måste jag säga! Sedan skulle jag till biblan, men klockan blev mycket så jag och min kära mor köpte med oss pepparkakor, lussebullar och must hem :) Så nu har jag precis käkat middag så snart ska vi lussefika helt enkelt, mys! Julmusik är ett måste då också haha


dagens middag, köttfärs med pasta & feta

kram sandra


söndag

Morsning alla glada! Sitter i köket med en kopp te och en macka, mumma vad hungrig jag var idag :) Pigg är jag också, eller hmm vi ska inte överdriva, men har iaf sovit nästan nio sköna timmar och det är perfekt för mig! Så idag ska nog dagen gå bra, känner mig friskare också, skönt att detta försvinner så fort, var ju exakt en vecka sen jag blev sjuk.. Eftersom jag skulle ha fixat och donat med massa denna vecka (både viktiga och oviktiga saker) som var, så fick jag flytta det till den som kommer, ska bl.a. besöka biblan, bilskolan, fotas, bio, besöka banken och sen lite mer smågrejer.. Men nog om mig, nu ska jag äta upp det sista innan jag fixar mig och kilar hemifrån :)

sandra

sov så gott, klockan står på 10.00

Nu är filmen slut, men innan jag ska sova är jag bara tvungen att lägga in en bild på en så sjukt snygg människa ;D


Om ni inte ser vem det är kan ni kolla ett av mina inlägg längre ner, eller vafan, det är snubben som spelar BRUNO, me like!

sandra

Movie

Kom hem från jobbet vid halv nio tiden och gud så skönt det var, dagen gick iofs väldigt fort men var så fruktansvärt trött så ville bara hem till sängen.. Men när jag kom hem blev det kortspel och mys med mammi och syrrorna, alltid lika skönt och mysigt att ta det lugnt :) Nu ligger jag i sängen och kollar på en film, I could never be your woman heter den, drama komedi typ, helt okej! Men som jag sa innan, är sjukt trött så ska sova när den är slut, alldeles snart :)

sandra

Godmorgon

Morsning alla söta! Fyfan vad trött jag är, sitter påklädd i köket med en stor kopp te, ett glas milk och en ostmacka.. Har typ sovit 4 timmar inatt om inte mindre, orkar inte med mig själv att jag alltid ska försöka hålla mig upp så läge som möjligt, vem fan tävlar jag med egentligen? För nu har jag liksom mer än 7 timmars arbetspass framför mig, hmm. Aja ska försöka hålla humöret uppe, det går ju som sagt fort när man väl är där :)

Sandra

hahah

Jag såg prrecis klart den sjukaste filmen jag sätt någonsin haha, Bruno! Fyfan var länge sen jag garvade så jävla mycket, och faktiskt, den har ett budskap, ett bra sådant också, ni lär märka det när ni ser filmen ;) Ger den absolut en stark 8 av 10 hihi :) Nu ska jag sova på riktigt, ska upp om 6 timmar.



sandra


trött flicka, är en envis flicka

Såg nu plötsligt hur många slarv och stavfel jag gjorde i texten, orkar inte haha.. Se att klockan är mycket, så jag skyller på att jag är trött som ett djuuur.. Tycker verkligen det ska bli skönt att jobba imorn samtidigt som jag hellre skulle göra något annat, men jobb är pengar och pengar är shopping och shopping är kärlek, så :) Dock ska jag vara envis ikväll igen (natt kanske man ska kalla det) och vara uppe lite till, lyssnar på julmusik igen, det är så himla myyysigt, längtar redan tills man får (ja helt seriöst, får) baka pepparkakor, ischoklad, knäck & lussebullar. Buuh nu blir jag sugen på det också, not good.


brun och röd som en stjärt, solsting på rhodos ;)

sandra

Hur ska jag göra med mitt körkort?

Tudeluu. Jag sitter här och funderar lite över hur jag ska göra med mitt körkort, måste skämmas och behöva säga att jag inte har något, ja :( Men jag har verkligen inte orkat och prioveterat annat innan det, förut var det skola, plugg, vänner och jobba och nu på sistånde har det vart mycket jobb och när jag inte jobbat så har jag bara inte orkat tagit tag i det.. Men nu kommer det mer och mer på tal och eftersom min pappi ändå betalar det så borde det ju inte vara någon stor fara heller? Både min syster och bror började fixa med det när dem var typ 17 och båda hade körkort långt innan dem fyllde 19, men jag är så jävla lat, haha nää.. Jag har som sagt haft mycket nu och om man säger såhär, jag har inte haft någon användning för det om jag skulle haft. Till jobbet jag jag ju gå, det tar ju bara fem till tio minuter och mina vänner bor bara med buss några minuter ifrån, jag har ändå ingen egen bil som jag kan köra runt med hur mycket jag vill osv.. Men jag har både lovat mig själv, mamma och pappa nu att jag ska ta det innan jag fyller 20 år och jag har ju faktikst 10 månader på mig då, och det borde jag klara för nu känner jag mig stark nog för att påbörja detta haha :)

Men jag har dock lite funderingar på hur jag ska ta det, som vanligt eller vad man säger, alltså på en bilskola eller om man ska ta det privat hur nu det går till, ska tydligen bli billigare (inte för att det är något problem för mig;D) eller om man ska åka på en intensivkurs, har pratat lite med en vän om det, hon är också lite seg med det här haha.. Ja det är fråga.. Så om jag nu har några läsare som har tagit körkort eller håller på med det, vad tror/tycker ni, skulle behöva all hjälp nu, för nästa vecka när jag ändå är ledig så passa mycket, vill jag påbörja detta, har inte ens hämtat ut alla papper eller gått en handledarkurs, jag är seeeeg :)

puss sandra

BÖÖÖH

Nu tror jag min lilla mami kommer hem, hon har vart ute idag den busungen :) Så ska väl förflytta mig till mitt rum istället! Blir att sitta och blogga i min säng istället nu.. Fast iofs såg jag att klockan är halv 2 nu och egentligen borde jag sova, ska ju sätta klockan på 10.00 pga jobb imorgon.. Men denfarligapinnen kallar, kommer snaaart!

sandra

EN LITE TÄNKARE FRÅN EN LITE MINDRE BLOGGARE.

Hur mycket ska man behöva skriva för att bli en jävligt känd bloggare egentligen, jag undrar verkligen det? Ska man behöva säga att den och den bloggare sen ut som en gris, att den personen bär fula kläder, att den är största fjortisen eller att den programledaren är så äckligt jobbig? Är det värt det? Ja! haha.. Om vi säger såhär, jag är inte nöjd fören jag har blivit avstängd från blogg.se like kissie.



sandra

yey

Hejsan mina vackra underbara läsare :) Sitter och kollar på Cirkusmöller just nu med småsyrrorna, till det käkar vi självklart chips, dipp och choklad, mumma! Imornj jobbar jag igen, men då blir det en heldag såklart, från 12-8, söndag också föresten^^ Men det är bara att kör på, har vart sjuk så länge nu.. Ha det så länge så skriver jag senare när jag har nåt kul att skriva!



Sandra

:)

Nu ska jag käka frukt och kolla sex and the city :) Imorn ska jag jobba efter en vecka, endast fyra till åtta, just för att jag fortfarande är lite sjuk.. Men det ska bli skönt, hatar att bara ligga hemma :/ kramar så länge.

Sandra

Bara en fundering

Satt precis och funderade över vad det är för idioter som ställer upp i program som Big Brother, Paradise hotel, Ensam mamma söker, Bonde söker fru eller Mammas pojkar.. Vad tror ni? Jag vet inte om man bara är helt pantad i huvudet, att man har för mycket fritid eller om man helt seriöst tror att man kommer hitta sin livs kärlek i dessa program. Eller är det bara, som jag för det mesta tror, Man vill synas i den jävla TV rutan! MEN VARFÖR? haha, gör det på något annat sätt, det här är bara pinsamt och man skämmer seriöst bara ut sig. Lovar, det är precis det dem gör, jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser en gnutt av sånt här på tv.. Sen har jag alltid undrat, går dem efter ett manus, eller är allt verkligen seriöst, vet inte vilket som egentligen är mest pinsamt..


Skaffa ett liv? :)

Sandra

Bättre för var dag

Hejsan svejsan :) Kan inte säga att jag är pigg som en mört, men det funkar, kanske kan somna tidigare inatt istället, hope sooo! Lyssna fortfarande på lite julmusik hihi. det är så mysigt ju! Ska snart ta mig ut för första gången på flera dagar, ska med mamma till apoteket + inhandla oss lite mat. Mamma har ju också gått och blivit lite sjuk.. Nog om det, nu ska jag käka frukost, skriver mer snart :)

Sandra

Sov så gott

Okej nu börjar jag bli gäspig av mig.. kanske ska lägga ifrån datorn nu och blunda och försöka sova?.. Kan spela lite musik på låg nivå om jag vill iofs.. Hmm, ja så gör vi, klockan är för i helvete 5.00 (såg jag nu :O)
Skriver imorn, förhoppningsvis något kul :D


Puss & godnatt :) hihi

Sandra

Kommer ni ihåg..

när jag hade långt hår? haha, tycker själv att jag ser bättre ut i kort hår, vilket typ alla mina vänner också tycker, och kortare ska det ju faktiskt bli :) Tror jag ska fixa tid hos frissan om två veckor eller något sånt :)


Kort?                                                                                       Långt?

Sandra


Tankar i huvudet

På tal om inget alls egentligen.. Varför är killar så himla korkade och dumma i huvudet? Det är verkligen frågan tycker jag.. Jag orkar egentligen inte ens ta upp det, men ibland blir man helt förvirrad av att dem beetar sig som idioter att man inte vet vart man ska ta vägen.. Tex. Killen ber än ringa, eller säger att han själv ska göra det om 3 timmar tillexempel.. Gör han det sen, nää, svarar han när hon ringer, nää! Jag menar, klart det är okej att detta händer 1 gång, 2, 3 till och med.. Men inte typ 50 gånger med någon som han gillar, för hon vet nämligen att han gör det.. Utan han är bara rent ut sagt lat och tänker "nä men vadå, jag gör det imorn, jag väntar tills hon ringer", sluta tänk så, gör som ni lovat istället. Det är nämligen skillnaden på killar och tjejer, tjejer håller det dem lovar.

Om ni undrar handlar inte detta inlägg om mig :P :)

Sandra

hihi :)

En av mina favoriter bland jullåtar, är om vi ska vara sådana nu ;) "Jul jul, strålande jul" med Peter Jöback, han har ju världens snuttigaste röst, Alladin hallå :) Hitta tyvärr inget klipp på youtube med han men om ni har spotify, sök bara på JUL :)


Är han inte för söt? Synd att han är gay :(

Sandra


julmusik redan?

Jag är rätt patetisk.. Okej att jag inte kan sova, vilket stör mig något sjukt.. Visst, har ingen tid att passa, men idag/igår eller va man nu ska säga vaknade jag halv 4, minns inte ens vad jag gjort idag, om det jag gjorde idag (onsdag) är saker jag egentligen gjorde i tisdags? Pratade jag tex med hanna idag eller igår?.. Men det jag skulle komma fram till är att jag lyssnar på julmusik, lite sorligt va? Det är skönt och mysigt på något sätt, men jag känner samtidigt att jag är så jävla trött.. Saknar någon att sova med tror jag.. Har alltid haft lätt att sova, men på sistånde så har en viss person förstört detta, hmm.. grejen är att jag har redan sagt och försökt sova typ 5 gånger ikväll/natt, så nu får jag somna bäst jag vill när som helst, även om jag somnar med laptopen här i sängen..

Sandra

I love you, but I love me more

Sandra


Vet inte vad jag ska skriva

Idag mår jag ännu bättre, jippi för mig, dock inget jobb imorgon heller, måste verkligen bli helt frisk, vill verken smitta någon eller bli sämre själv.. Tråkigt som fanm men det får man leva med! Som jag skrev igår blev det ett SATC avsnitt där på natten, men slocknade redan vid 3, men sedan har jag bara fortsätt kolla idag, och nu är man helt förtrollad och kan inte sluta haha.. Blir alltid så, var nästan ett år sen jag kollade igenom hela boxen sist.. Men nog babblat, det kommer bli roligare att läsa denna blogg till helgen kan jag tänka mig, eller efter helgen, när jag blivit frisk :)

Sandra

något som alltid får en på bra humör

Är just sex and the city :) Jag vet att jag borde sova nu, klockan är mycket, jag är sjuk bla bla.. Men jag har sovit runt 11, 13 timmar dem senaste nätterna faktikst, så ett eller två avsnitt ska jag nog hinna med tycker jag.. Behöver ändå inte gå upp nån speciell tid imorgon heller^^ Men sov gott :)



Sandra

sol vind & vatten

Nu blev jag på gott humör, inte för att jag mår bättre fysiskt eller så, nä hostan sitter kvar, precis där den ska va.. Nej utan jag pratade med min syster nyligen och hon tyckte att vi borde åka utomlans efter jul, hon och jag, vilket jag tycker verkar vara en skitbra idé.. Måste bara se så jag har pengarna, men det ska nog lösas.. Vi skulle försöka hitta någon lite billigare resa :) Men det är inte bestämt än så man får se hur det blir, men hoppas gör jag, skulle vara så skönt att få komma bort bara nån vecka.


syster and me på min student!


Sandra

Picture från helgen


varför, därför, vill, kan

Man blir trött av att sova för lite, som typ 6 timmar, men man blir minst lika trött av att sova för mycket, typ 13 timmar, vilket jag gjort inatt.. Jag känner mig dock bättre, men inte helt, inte så bra så att jag kan jobba, springa runt på stan eller leka med mina vänner. Livet är hårt och orättvisst. Hoppas jag är bra till helgen i alla fall, vill jobba och tjäna pengar, orkar inte ligga hemma och glo film hela dagarna.. Men det som är lite bra med att vara sjuk är att mamma tycker synd om en och köper hem goda saker, saker som Ben & Jerrys. Men nog snackat om allt detta.. Jag hittade lite bilder jag kan bjuda på för nuet. Jag ska ju bli en seriös bloggare nu. 


      
Dagens drog, B&J Cookie Dough.    Ibland har jag turen att få till det med ögat. (dock inte tagen nu, utan i helgen)
   
Sjuklingens outfits


Sandra

sjukling

Men nu när man ändå är sjuk så borde man ju faktikst passa på att blogga lite, det beöver inte vara om något viktigt eller så, bara om livet, vad man gör om dagran, tips om allt möjligt och bilder, massor va bilder, det vore väl kul? Ja det vet jag att ni tycker :) Jag kan i alla fall meddela idag att jag har hunnit se 4 filmer på mindre än 2 dagar.. bara gamla godingar också haha, Jumnji, jurassic park, dirty dancing och gloria, alla från 90talet i think..





Sandra


inget vett alls

Jag har funderat lite på om jag ska börja skriva här igen eller inte, vet liksom inte om jag kommer vara lika motiverad som puckot K tillexempel, eller den balla bloggaren Blondinbella.. Jag menar är man som dem, full med skit/full med bra åsikter och idér, så kan man ju ha en blogg och få den att fungera, till och med tjäna pengar på den.. Men jag vet inte ens om jag vill det, jag skulle nog kunna om jag bara ville faktikst, men har man den orken, jag orkar liksom skriva ett inlägg om dagen ungefär.. Nu var det liksom 3 månader sen jag skrev typ och 6 månader sen jag skrev hyfsat mycket.. Så vad ska man göra?


RSS 2.0