KRETA DEN FETA

Hejsan mina vanner, ar pa kreta nu och det ar grymt skont och kul, ater gott och badar mycket haha <) kommer hem igen natten till fredag. KYSS

\\Sandra


Sista fucking minuten

Kreta 07.00 den 28 Augusti-4 September. Med Sabina.
Ha det bra!

//Sandra


Godnatt!

Nej ska börja röra mig mot sängen nu.. Blev en lång promenad ute i regnet nu på kvällen också med en vän.. Men nu känner jag att det är dags, har precis druckut upp mitt tee så det är bara att borsta gaddarna och kamma håret ;) haha.. Imorn sätter jag klockan på sju, så ska försöka somna innan 12 så jag får minst 7 timmars sömn iaf :) Pratar föresten med Sabina om att åka utomlans.. grejen är bara den att jag har typ noll pengar, eller på mitt konto just nu finns det 1500 kr typ.. och en resa går på minst 1500, flyg och hotell, men sen måste man ju ha till mat och sånt också^^ Men får se hur jag gör med det, är iofs vääääldigt taggad även fast jag vart utomlans nyligen :) :P Men men, mer om det imorn!

//Sandra

Tisdag?

Tisdag tror jag att det är.. Har precis ätit sallad för andra gången idag, men vad gör det, det är ju sjukt gott och samtidigt väldigt nyttigt.. Innan jag kom hem var jag hos Elli, skulle hämta mitt smink jag hade glömt där + lite annat, så blev kvar där nåra timmar, stakars elli som behövde plugga :) Innan det var jag i skolan.. Somna hur som tidigt igårkväll, redan vid 11, så fick sova mer än 7 timmar, vilket känns.. Ska göra det ikväll med känner jag.. Ska bara sitta här ett tag till, sen ska jag kolla lite tv, sen är det väl dax att krypa till kojs, eller vad tror ni.. Imorn börjar jag iofs lite senare, 9.10, så kan sätta klockan på sju istället för sex, bra bra! Vad som också är bra med att lägga sig tidigt är att man hinner läsa också, och min bok är jätte spännande, så jag ser typ fram emot det haha ;) Ska föresten kolla med mamma om hon vill betala min jacka som jag vill köpa, skinnjackan alltså.. För känner att jag inte pallar lägga pengar på den själv ;P Men men nu ska jag läsa lite andras bloggar och sen ska jag städa lite i mitt rum också kom jag på nu :(


Min goa lunch jag åt på den nya resturangen vid skolan :) Man fick helt enkelt göra sin egna sallad där, så jag hade kyckling, kräftstjärtar, majs, coscos, sallad, gurka, paprika, tomat och currydressing i, sååå gott :)



//Sandra


Ses


Mina älskade katrineholmskor & jag :)

På med myskläderna och koka upp teet, för jag tänker lägga mig innan klockan halv 10 ikväll! (imorn lägger jag föresten upp lördags-picsen :P)

//Sandra

Slösare var det


Mina plagg + min middag i bilder ;)


//Sandra

En riktig slösare

Halloj! Kollar lite inne på Laredoute hemsida med mamma, för att beställa lite, vet inte riktigt vad jag vill ha, men eftersom jag alltid köper kläder för överdelen om man säger så, t-shirts, linnen, tunikor, tjocktröjor men nästan aldrig byxor och nederplagg känns det som, så vore ju det bäst, men vet inte om jag vågar chansa.. Men jag tror det för min del blir en kavaj/kappa eller en skinnjacka för min del + ett par snygga byxor jag såg och kanske någon kjol.. Men ska kolla lite till, för när man beställer via nätet måste man alltid vara hundra ;) Men men.. Idag har jag föresten vart i skolan och efter det så åkte jag och sara till skärholmens centrum för lite shopping.. Dem har faktikst gjort det riktigt fint där nu måste jag erkänna, jätte många matställen och nästan alla affärer bara det att dem har en av varje och inte 10 som i stan :P Sara skulle hur som hitta en skinnjacka, jeans och lite annat, och hon åkte hem med nästan allt hon skulle ha med sig, två par jeans, och ett par andra byxor, en t-shirt och en cardigan om jag inte minns fel :) Jag själv som bara skulle köpa något enkelt baslinne och någon fin t-shirt kom hem med, två t-shirt, två linnen, en cardigan, en annan långtröja med luva och blixlås, en ögonfransborste, skor/sneakers aktiga, en silkes tunika, en mössa och ett halsband, haha! Skäms över att jag aldrig kan sluta shoppa, speciellt nu bara för att lönen kommit och jag fyllt år.. Men men thats it! Sen måste jag bara säga att jag är så sjukt trött, somnade halv två igår och vaknade vid halv sex, men somnade om till halv sju och då fick jag bråttom, så idag har jag sätt ut som stryk, men vad gör det om hundra år! Kan lägga ut bilder strax på plaggen, även också från lördagen :) Nu ska jag göra middag, får se om mamma hjälper mig.

//Sandra

Godnatt!

Nej nu ska jag sova, ska läsa en stund i min bok, men sen blire släcka lampan direkt, hahahaha, släcka, släck då för fan, oj oj, bara mina tjejer fattar :D Nej men seriöst nu, Godnatt på er, det har vart en HÅRD helg!

//Sandra

Det står S & 18 ;)


Ville bara visa mina fina smörgåstårtor mamma gjorde till igår :)


//Sandra

japp

Hejsan får man väl säga! Ska vara tråkig och bara säga lite fort vad lilla sandra vart med om.
Fredas: trodde jag skulle bli en lugnt kväll med mamma och godis och skräck, men icke, lenore ringer mig vid halv elva tiden och bad mig pallra mig ut för att träffa henne och hennes boy och hans vänner. Det var kul att träffas, men det var inte så kul i helhet, plus att vi var ute^^ Tur då ringde en annan killkompis till mig vid 12 tidenoch sa att vi kunde joina en fest dem var på som dem kallade spårad, och jag kan ju lugnt säga att dem hade rätt hahaha! Var där från halv ett till två ungefär sen fick jag sällskap hem hela vägen :)
Lördas:  vaknade vid halv ett tiden och hade då fått sova nio timmar, perfa för mig, gick upp och fixade mig, hjälpte till med maten och fixade eftersom vi skulle ha gäster vid tre eftersom jag fyllt år. Dem kom och jag fick bla, smycken, ansiktsmaskar, pengar, parfym :) vid halv sju tiden skjussade mamma mig till Elli och där vankades det Zacke kväll med i alla fall hälften av alla som var med, goda sallader och annat serverades :D Vid 10 tiden drog vi 18åringar ut och på krogen levde vi självklart loppan, alla överlevde coh alla hade galet kul :) :D Det blev efterfest hos Elli med mig, elli, lina och killarna, och alla slagga över.
Söndas: elli gjorde då engelsk frukost åt oss alla, mums.. Vid två när killarna gått så kom camilla och lina och vi köpte pizza ch snacks senare, så blev det film kväll och svull.. Ja det var väl ungefär det som hände denna helg, kommer bilder, typ imorn.. Men nu är jag trött och ska som vanligt sätta mig i soffan och dricka tee, sen sova :) Imorn börjar jag 08.05 och slutar 12.25, fett länge haha, sen ska jag shoppa med Sara :) Bye!

//Sandra

myspys

Nej nu gör vi ett avslut nu tror jag, på min data tid ikväll, eller kanske inte helt och hållet men iaf bloggningen, kanske inte kommer kunna hålla mig, men jag hade iaf tänkt kolla på beck som ändå är på tv nu, sen ska jag och mamma som sagt sen den där norska skräckisen Kallt byte, spännande! Föresten, har ont i magen igen :( Vill spy typ, bara så ni vet..



//Sandra

Tur där

Vilken tur att jag kom på det måste jag säga! Jag och mamma hade ju kommit överens att jag skulle ställa mig i bostadskön direkt när jag fyllt 18, men på min födelsedag hade jag inte tid, sen åkte jag ju till min syssling så hann inte då heller, sen har jag glömt bort det när jag kommit hem, men som tur var så kom jag på det nu när jag läste en annan tjejs blogg, tackar för den! Så nu står jag i kön, yey!

//Sandra

Ballt

Haha Juste är bara så tvungen att visa detta, man kanske såg en skymt av det i mitt inlägg om mina presenter, men så att ni ska få se lite närmre.. Jag önskade mig då bl.a. en parfym i present av tjejerna, men jag visste bara inte vilken, jag sa att jag ville ha en god bara, vilken som helst typ :) Och eftersom dem vet att jag älskar sex on the beach drinken och att min 1liters flaska var slut så köpte dem något riktigt ballt, jo ;


Bilden är inte den bästa såg jag nu när den kom in på bloggen, men parfymen har alltså samma smak som drinken, så jävla koolt! Haha, älskar den och har den jämt på mig, förutom dagen efter om ni fattar höhö!


//Sandra

Hej

Mumsfillibaba, nu har jag ätit en riktigt god men nyttig middag med mamma :) Och det var jag som laga den alldeles själv, laxpytt med fisksås, mumma! Haha eller inte, Nä det är mamma som gjort den, såklart, sånt kan inte jag. Jag kan laga mat men inte allt för komplicerade saker :) Ikväll vet jag inte vad som sker, men tror på en lugn kväll, mår faktikst bra nu, inge magont och inte ont i halsen, sköönt! Men mamma och jag såg ändå att dte skulle gå en bra film på tv1000 som jag velat se förut, typ en norsk skräckis, Sabina har sagt att den är bra också, så den blire nog :) Om inget annat dyker upp som sagt..


Dagen middag, gårdagens middag, gårdagens kvällsfika med lillen, bokläsning med mamma ;)


//Sandra

läsa

Nej nu ska jag slå mig ner vid köksbordet tillsammans med mamma, naturgodiset, en kopp te och en bra bok :)
Har fått lite nya när jag fyllde år, som måste läsas klart, en heter Lyckans hjul och är skriven av Kajsa Ingemarsson och den ska jag börja på nu..



//Sandra

..

Varför är det så lätt att visa sig vara lycklig, men så svårt att vara det på riktigt.. Inte ens en kvinna i 30års åldera med underbara barn, en omtänksam man, bil, hus, sommarstuga, bra med pengar, rolig släkt, bra jobb, behöver inte ens vara lycklig. Jag fröstår inte varför det ska vara så svårt, att man ena dan känner sig stark och glad och andra dagen så känner man sig bara nere, men man vet ändå inte varför?

Att sakna någon eller något, som man aldrig kommer träffa på igen, det är nog det värsta jag vart med om, och det gör ont i hela kroppen att inte riktigt våga erkänna det.

//Sandra

Pics


Det var lite bilder från förra onsdagen, en galet rolig kväll :) (sorry att jag är så seg med att lägga ut)


//Sandra

Helt okej

Jag kom på att tänka på en sak, egentligen ska man väl inte bry sig så mycket om vad folk säger och tycker, om vad man ska ha på sig och vad som gäller och inte, men ändå gör man det? Jag menar klart man tar på det som är mordent? Jag gör det, det måste jag erkänna, självklart inte om det inte är snyggt, men är det mode och fint så självklart.. Sen får det ju ha ett lagom bra pris också! Det jag tänkte på just nu, var weekday jeansen (Cheap Monday), Alla har dem vare sig man är en elagant tjej med lite stiligare kläder eller om man är en punkare eller emo (uch), dem finns i typ 500 olika färger och över 500 modeller skulle jag gissa, så det är ju bara att välja och vraka.. Men det jag skulle komma fram till var att min syssling sa när hon var här, att hon läst att det SISTA man ska ha på sig på sin FÖRSTA dejt, är ett par såna jeans (det är killar som sagt det själv), jag både förstår och inte förstår, jag vill egentligen inte komma någonstans med det här, bara berätta det för er. Så sätt för i helvete inte på er några cheap monday när ni ska på er första dejt, för både din och killens skull :)



jahadu


//Sandra

Hasta la pasta baby

Okej intervjun gick bra :) Det är självklart inte säkert att jag får jobbet, det är fler som sökt och så.. Men jag ska få komma på en till intervju med den andra killen som jobbar där.. Så nästa vecka någon gång så kommer jag få reda på det, hoppas :) Annars är det väl bara att leta vidare, vet liksom inte om jag ska skicka ut fler CV nu eller gå och fråga i butiker eller om jag ska vänta tills jag vet hur det går med det här? Aja jag får se.. Idag är jag som sagt sjuk, inget allvarligt, förkylningen har egentligen nästan släppt, bara lite svullen i halsen, men det  brukar gå över efter ett par koppar med te, sen har jag lite ont i magen, stress kallar jag det.. Så mejlade min cosch nyss och sa att jag blir hemma.. Så ska försöka ta det lugnt nu, kolla film, blogga lite och försöka vila lite och så.. För imorn är det Zacke kväll och det vill jag inte missa haha :) Men ha det så länge!

//Sandra

Bara för det är fredag

Förkyld och jävlig, men ska ju på intervjun idag, tur bara att jag inte hostar eller ser sjuk ut, mer det att jag inte kan svälja och att näsan är täpt, stakars mig :( Får se om jag orkar skolan idag, vill verkligen eftersom det är två nya lektioner, Drama ;) och Psykologi, roliga båda två.. Men får se hur jag känner mig efter intervjun.. Har druckit ett antal koppar tee i alla fall..

//Sandra

21.15

Kollat film med lillsyrran.. Blev först middag med syrrorna, kyckling i ugn, pommes och bea, mumsigt värre.. Ett tag efter det värmde jag på lite bullar (jepp, mor min hade lagat idag haha) tog fram saft och mjölk och lite klubbor och choklad ;) Så valde vi filmen "Snövit", eller snarare Jag valde den (A) fett mys.. Men nu ska Amandis lägga sig och mamma har kommit hem, så ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag dricka tee med mamma och kolla tv, sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag ska upp vid 8 tiden imorn, börjar egentligen 13.00, men har ju intervjun (om jag inte berätta det så ska jag på intervju hos den där möbelbutiken nu :D) klockan 10.00 imorn, så vill va pigg och glad :) Men men, MOT duschen!

//Sandra


Pics



//Sandra

Hallo

Tjenamors! Kom hem från en lite shopping tur nyss, I REGNET! Slutade skolan 16.00 idag, skönt, och började vid 14 så det är skönt.. Men iaf så kände jag att jag behövde köpa mig en kalender nu och antecknijngsblock så jag gjorde det inne på "En annan bokhandel", fett mys, älskar bibeliotek och bokhandlar haha :D Köpte med mig därifrån det jag skulle iaf så nu har jag det gjort! Efter det rusade jag till tåget innan jag hann bli helt blött, men det tjänade ingenting till, för när jag skulle gå vägen hem sen ÖSTE det ner, så nu är jag jätte blött :( Men har bytt till myskläder så sitter bara och vänta på att middagen ska bli klar :)

Kan föresten skryta lite med att jag och Sara såg Mikael Nyqvist på ÖW (cafét vi alltid går till som ligger vid skolan), han stodd bakom oss och hade riktigt bråttom eftersom taxin väntade, han var bara sååååå KOOL! Älskar honom, en av mina favorit skådisar, både i sverige och annars :D Mamam är såååå anvundsjuk just ni hhihi :)


(Bild tagen från google) :)

Nej nu är tydligen maten klar!

//Sandra

Natti

Nej klockan är efter 22 och jag ska lägga mig, inte sova men kolla film och liksom bara ligga där i sängen, fett mys! haha.. Längtar redan till imorn då jag ska ringa om jobbet, hoppas hoppas hoppas! Nej nu ska jag dricka upp teet och äta upp min ägg och kaviar macka, yes det är min favort, speciellt kvällstid ;D


Mumsfillibaba :D

//Sandra

:)

Just nu är jag supergald men ändå lite förvirrad.. Skolan gick galant, inte alls så farlig (säger jag nu), som jag trodde, shyssta lärare och shysst schema om man säger så :) Intervjun gick också bra, men fick prata med en eng tjej vilket jag inte alls är bra på^^, men det gick.. Jag tyckte själva jobbet lätt kul och lönen var riktigt shysst, men tiderna var lite kenpiga, för man måste nämligen jobba minst fem dagar i veckan minst och 7, 8  timmar varje gång och det går ju inte med skola och allt :/ även fast jag bara går halvdagar.. Men då när jag kollade min mobil hade jag ett missat samtal sen imorse, men hann inte kolla då vem det var, så kollade det nu för en stund sen och det var från ett annat ställe jag sökte till igår, nämligen en barnmöbelbutik typ :) och dit ville jag helst komma.. så när jag kollat upp vad nummret gick till och det visade sig vara till den butiken blev jag sita glad, så ringde dit, men hon som var personalansvarig som alltså hade ringt mig hade gått hem, men killen jag prata med sa att jag kunde ringa imorn igen och söka henne :) så hoppas det går bra, vill verkligen ha det!!!! Annars har jag inte gjort så mycket idag, skola, intervju, kollade lite i skärholmens centrum där jag hade intervjun, hittade två superfina jackor, en mer kappa/kavaj aktig, beige och en skinnjacka med päls (fusk), la undan dem ifall jag skulle vilja köpa dem imorn :P :) Får se om kanske mamma vill betala en av dem iaf, för min plånbok är inte så fet just nu :P Men men nu ska jag dricka av mitt goda te jag fick av Emelie och dem i klassen när jag fyllde år, super gott är det :D haha!

//Sandra

Första dan

J
a då sitter man här, halv klar, lite småstressad men ändå lite nyfiken ;) Min första dag i skolan börjar idag klockan 13.00, så måste gå hemifrån om ungefär 40 minuter så jag hinner i tid.. Har precis duschat och ätiti frukost så nu ska jag bara fixa håret, sminka mig och välja kläder, det går nog bra :) Efter skolan vid 16 tiden ska jag på en anställningsintervju, ja ni läste rätt, jag har redan ett jobb på kroken :) så får vi se hur det går, kommer hem efter 17 idag skulle jag tro.. Men ni får ha en bra dag, för det ska jag i alla fall ha!



//Sandra

=)

Fyra timmar senare med mycket eller lite slitande är jag klar med städningen och jobbletandet ;) Har nu skickat in 4 CV till olika butiker och så har jag läst om lite olika butiker och deras affärsidér och ska därför åka till dem butikerna imorn och lämna in mina CV:n personligen :) Sen ska jag ringa till ett ställe imorn.. Hoppas kan man alltid göra, att något är kvar, för många av jobben var precis utlagda på nätet så kanske att man hann först :) Nej nu blir det pankisar med mamsen och syrrorna, ha det!



//Sandra

Hej

Okej var på bio igår med sabina, vi såg Barnhemmet, sjukt läskig och skum, men riktigt bra ändå måste jag tala om.. Den var spansk men eftersom man var så jävla rädd tänkte man inte ens på det, + att det fanns svensk text, Se den (om ni vill pissa på er).. När filmne var slut vid 9 tiden så åkte vi hem till sabina där vi såg två filmer till, först Hancock med Will Smith :D som sabina hade laddat ner och sedan såg vi In good company, vilket också var en bra film :) Vid 3 tiden somnade vi bums och vaknade sedan vid halv 12 imorse, åt en god frukost och sedan tog jag och sabina sällskap till t-banan där jag åkte hem till mig. Så nu är jag hemma och sitter vi datan, läser bloggar och städar mitt rum samtidigt, är ensam hemma, vilket är skönt, så man slipper allt stoj.. Nej nu måste jag röja upp lite till i rummet, sen ska jag ägna nästan hela dagen åt att leta jobb och skriva CV (kommer jag orka?, det visar sig)


En riktig filmkväll blev det.

//Sandra

kort och gott

Kan säga dagarna jag missa lite kort..
Lördas - Var ute med Elli, Lina, Lovisa & Julia, vi var på ice och det var nice ;) lagom mycket dricka och träffade roliga norrlänningar och smålänningar ;)
Söndas - Hade kalas för mig hos pappa med farmor och kusinerna, fick smycken och pengar och så :) Åt tårta och drack cola, hade det trevligt helt enkelt ;) På kvällen tog jag det mest lugnt med film och godis, somnade runt ett och vaknade runt ett så har alltså sovit 12 timmar och är pigg som en mört. Mormor och Molly (hunden) gick nyss, så nu ska jag duscha och försöka göra något utav dagen :)

//Sandra

Utgång

Ja idag blir det utgång igen, vi hade ju galet kul i onsdas så förhoppningsvis blir kvällen lika lyckad fast på annant place :) Elli och Lina ska komma hit en stund innan så ska vi föra och sedan så möter vi upp Lovisa också tror jag sen drar vi igång ;) Men ska ändå inte köra för hårt eftersom jag ska ha kalas hemma för mig imorn och pallar inte vara allt för trött.. Nej men nu ska jag välja kläder och röja upp lite i rummet, ta ett glas vin med mamma och sedan hoppa in i duschen ;) Sen kommer tjejerna vid nio tiden skulle jag tro :) bye





:D

//Sandra

Shopping

Hallu gott folk! Kom nyss hem från Skärholmens centrum med mamma, Byte min kjol till en annan eftersom den jag fick av tjejerna var för liten, så det blev en från Gina istället :) och efter det gick jag och mamma in på Monki och hitta massa snygga saker på rean :D För mammas del blev det två t-shirts och för min del blev det en t-shirt och ett par skjorts därifrån :) Nöjd som fan eftersom vi fick allt för 165 spänn :O :D Efter det gick vi och åt middag vid alla matställen man kan välja mellan, blev kebabsallad för mamma och för mej blev det fläskfilé med bea och pommes :) Efter det gick vi in på VI och handla lite och nu kom vi precis hem, så ska precis smörja in hela mitt face med ansiktskräm eftersom jag är helt torr och röd i hela fejjan :( Det svider och kliar och vi vet inte vad det är :( ser ut som en tomat MED eksem^^ :( Aja jag bjuder på lite bilder på köpen ;


Köpen + Middagen :) (obs, dem 2 sista bilderna är tagna med min usla mobil)



//Sandra


Jag menar det

Erik Hassle



//Sandra

Morsning!

Vaknade redan vid 11.40 idag, fett stolt eftersom jag somnade vid fyra tiden, men jag är rätt pigg ändå tycker jag :) Tur det! Sitter och dricker lite tee nu, inte det jag fick av emelie och tjejerna utan ett annat favo tee.. Är fortfarande mätt från igår så orkar inte någon frukost, blir jag hungrig får jag väl köpa något senare eftersom jag ska iväg snart och byta min kjol jag fick av tjejerna, till en mindre storlek, driiiiv haha, till en större :O omg! Sen ska jag kolla om jag hittar något på H&M och Gina som jag gillar eftersom jag fick presentkort där också :) Så ska möta Lina och Hanna vid två tiden för lite shopping :) Efter det ska jag nog bara städa och diska lite till här hemma eftersom jag inte hann allt igår :P Och sen är jag ledig hela kvällen haha :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, ses!

//Sandra


:D

Hallu, gaah vad man är poppis och har det fullspäckat varje dag, va ska jag ta mig till, hinner ju aldrig skriva här ;) Nä men kvällen idag var iaf jätte trevlig, hade tjejmiddag med alla tjejerna, både från klassen och mina favoriter :) Vi åt massa gott och pratade och hade det allmänt kul :) Fick massa fina presenter jag kan lägga ut bilder på också :) tackar! Men gårdagen var nog något roligare hahaha, har verkligen inte haft så roligt sen grekland. Alla tjejerna var hos mig, så vi var väl 10 st, krökade och lyssnade på musik, dem kom vid 8 tiden så vid 10 drog vi in till stan och där blev det klubbtoxic direkt, det var fullproppat med folk och mycket dans och lagom med dricka för min del iaf ;) mötte upp Killarna, som jag för övrigt inte hade träffat på evigheter så det var kul, så hängde för det mesta med dem och min syssling, dansade och snacka :) Orkar inte förklara så mycket mer än att vi var där till tre och kom hem vid 5 tiden haha, jag och Sofie somnade då bums, osv. ni vet! Så bilder från när jag fyllde år, Katrineholmsveckan, tjejmiddan och gårdagen läggs upp imorn och det LOVAR jag :) Här är iaf bilder på presenterna, tack ungar! :D Nej nu ska jag sova, tjejerna gick vid ett tiden men har vart uppe och diskat och plockat undan + att jag suttit här ett tag och segat, men nu käner jag mig verkligen trött, så god natt, imorn blir det lite shopping med Lina och Hanna tror jag :)



om ni ser vad en av sakerna är så skulle ni nog börja garva haha ;)


//Sandra


:D

Hallu, gaah vad man är poppis och har det fullspäckat varje dag, va ska jag ta mig till, hinner ju aldrig skriva här ;) Nä men kvällen idag var iaf jätte trevlig, hade tjejmiddag med alla tjejerna, både från klassen och mina favoriter J Vi åt massa gott och pratade och hade det allmänt kul J Fick massa fina presenter jag kan lägga ut bilder på också J tackar! Men gårdagen var nog något roligare hahaha, har verkligen inte haft så roligt sen grekland. Alla tjejerna var hos mig, så vi var väl 10 st, krökade och lyssnade på musik, dem kom vid 8 tiden så vid 10 drog vi in till stan och där blev det klubbtoxic direkt, det var fullproppat med folk och mycket dans och lagom med dricka för min del iaf ;) mötte upp Killarna, som jag för övrigt inte hade träffat på evigheter så det var kul, så hängde för det mesta med dem och min syssling, dansade och snacka J Orkar inte förklara så mycket mer än att vi var där till tre och kom hem vid 5 tiden haha, jag och Sofie somnade då bums, osv. ni vet! Så bilder från när jag fyllde år, Katrineholmsveckan, tjejmiddan och gårdagen läggs upp imorn och det LOVAR jag J Här är iaf bilder på presenterna, tack ungar! :D Nu ska jag sova, god natt, imorn blir det lite shopping med Lina och Hanna J


//Sandra


Pics


Lunch, kläderna vi köpte & mitt vackra rum nu är sofie är här ;)


//Sandra

Hemma igen.

Hejsan sthlm! Tillbaka igen, hemma igen :) Kom hem igårkväll med Sofie, men då hade vi en lugn moffa kväll med film och massa gott :D Så orkade inte sätt mig här och skriva.. Men idag har vi iaf vart i stan, köpte ett par jeans, smink & lite sånt, + att vi åt en sen lunch från tacobar :) Orkar fortfarande inte lägga upp alla bilderna från k-holm än, så får blir senare idag eller imorn, jag LOVAR! Ikväll ska vi nog också bara ta det lugnt, ska baka en kladdkaka nu och sen ska vi väl göra något litet att äta sen blir det nog Hundtricket såklart ;D Men ni får ha en bra kväll sålänge så lägger jag upp lite bilder på våra köp från idag imon eller ikväll istället :)


denna bjuder jag på

//Sandra

Pics@K-holm


Lite bilder tagna med Sofies kamera första kvällen, mer kommer när jag kommer hem :)

//Sandra

Kommer hem imorn

Halloj! Fortfarande i katrineholm :) Men kommer hem imorn vid sex tiden på kvällen, men då följer också min syssling med mig till sthlm :D och stannar till torsdag, så på måndagen blir det antagligen chill om inget annat dyker upp, tisdan blir det stan under dagen och kvällen får vi helt enkelt också se, och på onsdag blir det utgång med tjejerna och förhoppningsvis några fler, beroende på vilka som är hemma :) Helgen här har i alla fall vart riktigt kul, även fast vädret vart lite halvdåligt, öltält varje kväll och igår vart det också krogen och dans ett bra tag :D Mycket dricka innan med tjejerna och sen uttnyttjade man att man blivit 18 i öltältet ;) Men nu har vi segat hela dagen så nu ska vi byta om till bättre kläder och sen ska vi ut och gå en långpromenad + köpa med lite gott till kvällen, för ikväll blir det en LUGN kväll haha :)

//Sandra

Godag

Gårdagen var riktigt kul även fast det inte var så mycket folk ute, tjejerna söp mig lite under bordet men det gick bra tillslut ändå :) Tänkte inte skriva så mycket eftersom jag är i k-holm igen nu, så nu har jag och sofie precis ätit en god tacos måltid var och ska precis börja fixa oss för snart kommer dem andra tjejerna hit och då blire krök såklart, efter det ska vi ut på stan för där vankas det öltält och grejer, ska bli skikul :D Nej nu måste jag börja fixa mig, ha det så länge!

//Sandra

18

Ja då vaknade man upp och var en 18åring då :) Känns kanske inte så jätte speciellt, men det vet jag att det faktikst är, enligt mig i alla fall :D Mamma och syrrorna kom och väckte mig redan vid 10 tiden, hade ju redan fått min väska av mamma så nu fick jag två böcker jag önskat mig Linas kvällsbok 1&2 och Lyckans Hjul :D + pengar.. När dem gått igen efter sång och firande så somnade jag om någon timme eftersom jag inte sovit så bra i natt men nu har jag vart uppe sen 12 och är pigg som en lärka :D och ska precis äta min frukost :) Senare idag kommer syrran så ska vi äta en god middag som jag ska laga som sagt och sedan blire glass och grejer haha :D och vid 8 tiden kommer Lenore, Lina och Sabina över, kanske också Elli om hon hunnit hem, och efter det blir det utgång :D lite synd att jag fyller på en torsdag, lär ju inte va så mycket folk ute, men vi får helt enkelt göra det till en bra kväll själva :D För imorn ska jag till min syssling igen över helgen :) Men men nu blire frulle!



//Sandra

Yes

Jaha, kom hem från bion för en stund sen, den var verkligen skit härlig :D Härlig musik, roliga skådisar, bra handling, allt! Absolut sevärd i alla ögon skulle jag tro :) Nu ska jag nog inte görs så mycket mer ikväll, var bjuden på krök hos en bekant men sen blev det inte av, vilket är ganska bra eftersom jag är trött och ska ut imorn :D För om exakt 1 minut och 1 sek blir jag 18 år haha :D Natti Natti SUCKERS!

//Sandra

:)

Hallu gott folk! är riktigt glad för imorgon blir jag en stor flicka, jag blir 18 Wie :D haha! Känns lite skumt faktikst, men det är nog inget speciellt skulle jag tro.. Får se vad som sker då, ska först vara med familjen hemma under dagen , blir glass och grejer + en riktigt god middag jag själv ska laga ;) Sen senare på kvällen kommer några av mina tjejer på lite förkrök och sedan blir det utgång :D Ska bli skit kul! Idag har jag annars haft rätt mycket att göra, åkte till banken med mamma och syrrorna för att fixa mitt legg, kön var 1 mil lång så vi fick vänta ett bra tag.. Efter det gick jag till Ung M och sedan åkte vi och köpte lite lunch från donken och hem igen.. Nu sitter vi här och har precis bokat biljett till Mamma Mia ikväll kl 21.10, vi skulle sätt den vid 18 tiden men det var proppat så blir en sen bio med mamma och syrrorna :) Men men nu ska jag iväg och handla lite glass och grejer till imorn haha ;) ha det !

//Sandra

puss

Nej idag har det blitt en såndär mysig syster & syster dag, passar min lillsyrra eftersom mor min jobbar, så det är alltså mitt ansvar att laga middan om man säger så, så nu blir det fiskgratäng! haha, sen ska vi se på film och ikväll ska jag träffa Lina och Lenore, mysigt värre :)!

//Sandra

Alla har sina speciella ting

Min syster sa här om dagen att det verkar som att jag gillar killar med stora näsborrar, och när jag tänker efter stämmer det nog, jag menar varje kille jag säger är snygg har typ det, jag vet inte men nåt sexigt är det väl med det ;O Jag menar kolla bara in dessa läckerbitar :)

Image:Dax Shepard by David Shankbone.jpg
Dax Shepard                                                                        Zach Braff


Chris Klein                                                            Orlando Bloom

Det är väl dem kändis exeplerna jag kommer på, men såååå heta :) grr

//Sandra

Naaw

Min syssling skicka den här till mig, så himla gullig vidio, DET kallar jag äkta kärlek :)



//Sandra

Tisdag

Godmorgon folk! Vaknade vid 12 idag, helt lagom enligt mig, man hinner sova ut men man har ändå hela dagen kvar ;) idag ska jag ändå inte göra så värst mycket under dagen, nu ska jag iväg och fixa mitt legg sen ska jag bara hem och fixa i min garderob så ska jag träffa tjejerna senare ikväll troligen :) nej nu måste jag sticka, ha det så länge!

//Sandra

:)

Godkväll kära läsare :) Kom hem från jobbet för nästan två timmar sen och det gick prima :) Skulle jobbat imorn bitti, men orkar inte plus att jag måste anstränga mig så mycket då så sjukskrev mig eftersom jag fortfarande är lite krasslig.. Så imorn blir det istället att fixa legget och sen resten av dagen hade jag tänkt kolla igenom hela min garderob och bara slänga massa skit jag inte använder och så.. sen på kvällen ska jag antingen på bio med mor min och syrrorna eller vara med Lenore eller Lina, får se helt enkelt vad man pallar med :) Men ha det bra, nu ska jag se på film hade jag tänkt och dricka tee såklart ;)  



Bara jag och mina tjejer fattar detta, men det är sååååå ROLIGT!


//Sandra

Måndag

Morsning på er! Vaknade vid 13.00 idag, fett skönt,har ju vaknat halv 11, 11 i flera dar nu, så nu var jag värd det haha ;) haha okej jag vet att 11 inte är tidigt men för mig är det faktikst det, jag menar, jag har ju lov för satan! Men men sitter i alla fall och äter en big frukost just nu, det blir min frukost, lunch & middag haha, eftersom att kl är så pass mycket + att jag ska jobba kl 17-21 ikväll och hinner då inte äta något innan eftersom jag ska om lite mer än en timme åka och möta Lenore för att ta legg kort till oss båda och sen åker jag till jobbet direkt efter.. Har inte fått ångest än, att jag ska jobba, hoppas den inte kommer heller, har inte jobbat på typ två veckor så.. Men bara det går bra så är det faktiskt lugnt :) Men men nu ska jag fortsätta äta och sen hoppa in i duschen, ha det!

//Sandra


ost & kex!

Nej nu blir det ost & kexdags med mamma, vi är för mätta för middag efter den stora goda lunchen, så ja det passar perfekt ;) Skriver senare igen mina små pussgurkor!

//Sandra

:D

Tjenare! Nu är jag hemma och har precis ätit en super god lunch med mor min, vi köpte hem wok från preem, så jävla gott, love love love.. Blev att vi köpte massa god mat nu när vi storhandlade + jorgubbar och blåbär som vi ska äta lite senare! Men nu ropar mamma, så ska jag följa med henne och hämta ut ett paket i centrum på posten, hon kommer själv inte ens ihåg vad det är i, smart haha, jaja skriver igen lite senare, puss!



Min dag i bilder då :) glad, fulla kylskåpet ;) outfiten, så här ser jag ut i bilen när solen lyser mig i ögonen haha, Lunchen & katten :)

//Sandra

Morsning

Godmorgon alla goa gubbar! Sovit helt okej i natt faktikst, en aning för hot i mitt rum, men men nu är jag i alla fall uppe och är pigg och glad :) Mamma har kokat upp te så nu blir det frukost med henne, sen ska vi som sagt storhandla mat ;) kan vara bra att få lite hjälp + att det är skoj haha, sen blir det lunch :) Senare idag vet jag inte vad jag ska göra, vädret är ju i alla fall okej, kanske inte sol och bad väder, men promenad väder kanske? Men men, hör av mig när jag är hemma igen, puss!

//Sandra

Godnatt

Nej nu ska jag sova :) är trött så kommer somna bums tror jag, men sätter nog ändå på hundtricket i bakgrunden, den är bäst, nästan bättre än choklad :) Imorn ska jag göra något värt på kvällen, något skojigt, hoppas jag i alla fall! Godnatt på er alla söta små sockertoppar! :)


såhär läcker är jag en osminkad dag hahah


//Sandra

ta dig

'Man kommer till en gräns man ger upp vid, sen kommer man till en gräns då man inte ens orkar bry sig längre, där är jag just nu, att folk bara orkar, att folk gör saker utan att ens tänka, eller så är det just vad dem gör, men bara vill få en annan person att må dåligt, jag förstår själv inte vad jag gjort för fel, kanske är jag för snäll'

:)

Yepp, hemma hos mamma :) Ätit fruktsallad och choklad, kollat på banditas och beck, kan det bli bättre? Nej! Skönt med en lugn kväll, på alla sätt och vis, for hit fort som fan, gud så skönt det är här! Imorn ska jag och mamma käka lunch tillsammans och sen ska vi handla mat :) roligare än kläder enligt mig, jag bara ääälskar stora matbutiker haha och efter det ska jag nog röja lite här hemma innan Linn och Amanda kommer också.. Nej men nu ska jag fortsätta kolla på beck, ha en fortsatt bra kväll alla :)




//Sandra

fakk

Hur kan man hata en person så mycket att man nästan mår illa! Att man gråter av ilska samtidigt av sorg, jag förstår inte det, hur kan man hata den person man verkligen egentligen inte vill hata, som man borde älska lika mycket som sin egen mamma.

//Sandra

Lördag

Hallu alla härliga människor där ute! Haha dagen har gått segt såklart, men jag menar vädret har ju inte precis vart på topp så vad gör man inte.. Igår hade jag i alla fall en trevlig afton med Lenore, hennes pojkvän och hans polare, satt ute i hans trädgård och krökade lite godis stodd framme såklart, snackade en massa, ja riktigt nice var det :) Fick skjus hem till mamma senare av Lenore och david eftersom det är närmre sen så skjusade mamma hem mig idag vid 1 tiden till pappa igen, och efter det har jag bara suttit här, kollat på film, ätit lunch, lyssnat på musik, städat lite och ja inte så mycket mer haha, så jag hoppas att det istället händer något ikväll :) Gör det inte det skulle jag och min syster kanske på bio, eller bara stanna hemma och kolla film, men man får se helt enkelt.. Hoppas eran dag också vart braaaa!

//Sandra

G

Godmorgon folket! Har vart vaken sen 11.00 så känner mig lite små stolt måste jag få be att tala om :) Har precis ätit upp min macka och nu surplar jag på teet, ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig eftetsom vi ska till grönan vid halv 1 tiden haha :) Men först måste jag också välja kläder, dey är ju varmt som fan idag, som vanligt, så klnning skulle vara skönast, men dem kommer ju flyga upp och det vorre ju inte så kul haha, så jag tror det bli korta jeans shorts och ett baslinne eller ett lite finare längre linne :) Hoppas ni också får en bra dag idag, skriver när jag kommit hem! puss.

Min drog på kvällen, dagen, natten morgonen, när jag är ledsen, glad, trött, pigg, alltid!



//Sandra

Sovgott

Filmen är slut och jag är trött, ställer väckarklockan på 11.oo imorn så därför ska jag sova nu, så jag får sova ut :) Om jag inte hinner skriva imorn på morgonen så vet ni i alla fall att jag är på grönan haha, så skriver jag väl när jag kommit hem! Godnatt!

//Sandra

RSS 2.0