bye

Nu har jag ätit upp min frukost så ska bara hoppa in i duschen lite snabbt och fixa mig lite, sen bär det av till jobbet ;P (Det tar bara 5, 10 minuter att GÅ för mig till mitt jobb, för er som icke visste ;) hihi) Skriver när jag kommer hem om jag har orken och tiden, skulle kanske vara med min vän Lenore efter :) pusshej

Sandra

hallu

Uppe med tuppen, eller inte :P Jag tycker att gå upp 10 är jätte tidigt och jag är säker på att många håller med, men samtidigt tycker folk i min ålder att det är sent, det är något jag inte kan fatta? haha.. Men varför jag satte kl på 10 idag är ju för att jag börjar jobba vid 12.. Lite seg är jag eftersom jag somnade strax innan 3 och var ute igår, drack absolut inte mycket nåt glas, men seg är man ändå.. Men det är bara att jobba på, har ju även 1 timmars lunch idag! Mer än så tänker jag inte skriva, men imorn börjar jag inte fören 4 iaf så då ska jag sola och bada om det är bra väder :)

Sandra

vi satte ett gäng på en strand...



Sandra

Sovdags

Hejsan hoppsan, jobbat hela dagen idag, 12-20, men det gick fint, imorn jobbar jag såklart också, fast från 16-20, skönt som fa, så imorgon blir det sol och bad innan :) Kollar just nu på en film, men den är slut vilken minut som helst, Hade tänkt sätta kl på halv 11 så man får sova ut men ändå hinna med dagens underbara väder ;) 


Denna fina bild har min vän Sanna tagit på oss :)



Sandra


Godmorgon

Hejsan kära vänner! Sitter i mitt kök och surplar på min mjölk och tuggar på en avocado och lite skagen haha, det får bli min frukost denna morgon, ska iväg och jobba strax, ska bara sätta mig ute på balkongen en stund och bara fånga dagen ;) Sedan ska jag bara fixa till mig litegranna, jobbar idag väldigt länge, som jag alltid gör varannan helg, 12-20.15, men det är bara att kämpa på, så farligt är det faktikst inte :)

Sandra

godnatt

Nä nu måste jag fan sova :P jobbar 12-20.15 imorn :(

Sandra


pics


trixar med designen ;)

Sandra

bara ett inlägg

Hallu bloggen min! Har suttit med Lenore i några timmar och kollat film, ätit godis och snackat gojja ;P Alltid lika skönt och mysigt! Man är lite småsugen på att va ute nu, men eftersom jag vart ute en hel del denna vecka + att jag jobbar imorn, kändes det som ett starkt nej.. Så istället ska vi röra på fettet nu och gå en promenad i det sköna sommarnattvädret :) Så hej så länge turterduvor små!

Juste, jag ska ladda upp massor med kul bilder från olika tillfällen när jag köpt en större hårddisk (eller va det heter haha) till datorn eftersom jag har så sjukt mycket skit på min dator, allt från filmer, musik  till bilder och uppsatser :P och min dator pallr snart icke mer ;)

Sandra

Grrr

Just nu är blogg.se cp konstigt så kan inte ladda upp bilder eller något, så klaga fan inte! Och nu ska jag jobba, 4-8 Sandra

lalalla

Hejsan :) Suttit på balkongen precis, men börjar bli för varmt nu så orkar inte mer haha! Orkar inte skriva så mycket mer än att jag var ute igår med Sabina, hennes pojkvän och en kompis till han och det var riktigt trevligt, först satt vi på ojojoj i medis på deras uteservering och sedan gick vi vidare till After ;) Tack för en trevlans kväll! Annars då, är inte alls så sliten idag faktikst, skönt! För ska om någon timme eller två in till stan för att träffa en gammal vän jag inte träffat på länge, vi ska troligen också sitta på något mysigt ställe och dricka :) Men först måste jag duscha och måla om mina naglar som ser ut som "hej kom och hjälp mig" just nu haha :) Puss på er!

Sandra

Vilken härlig dag!



Sandra

Todeluu

Hejsan svejsan! Nu är jag hemma i sthlm igen, både skönt och tråkigt.. Hade en trevlig midsommar hos morfar med CO, det var jätte kul med god mat och mycket skratt! Några av oss tog också ett bad i den nya poolen :D Solen sken ganska mycket tycker jag, men regnet kom under två olika tillfällen under dan, men så är det varje midsommar, såå.. Känner verkligen nu hur mycket jag ätit också, gosh ;P Blir alltid så när man är borta med släkten! Annars då, veckan hos Sofie var riktigt kul, orkar inte ta den i detalj, men festande, shoppande, sovande, ätande, promenader och solning är väl en bra sammanfattning :) Tackar Sofie för den!



Bilder från både Sofie-veckan och midsommar kommer senare idag :)


Sandra

'Att han e bög?'

Nu är veckan i katrineholm och sofie snart slut, har vart här nästan en hel vecka, men gud så skönt det har varit, slappt, men ändå massa shoppande och festande, alla är verkligen SÅ trevliga och roliga här, det är något jag uppskattar stort när jag är här på besök :) Ingen dömmer!

Men imorn blir jag hämtad vid station här vid 10 tiden på morgonen av min morfar, och då ska jag inte ens hem utan då bär det av till deras landställe för att fira midsommar, mamma och syskonen kommer också dit någon timme senare :) Det ligger i närheten av katrineholm som tur är :) Där vankas det god mat, dryck och mysigt umgänge med familj och släkt! Sedan på söndag troligen bär det av till stockholm igen efter en vecka och en dag :P Det ska både bli skönt men också väldigt tråkigt, men men! Nu vet ni lite info haha, bye så länge.



Sandra

De e verkligen över nu..


Utspringet


Sandra

Hemma på lörd/sönd, mer bilder kommer då :)


Sån här vacker bränna får man i kattanholm haha :D

Såhär snygg är jag med brillor ;D

Här i k-holm cyklar man sjukt mycket :)

Såhär glá var Sofie på sin student :D


Sandra

:)

Som sagt jag är i katrineholm hos Sofie, och har en bra tid :D Kan berätta mer om hennes student senare, men den var allt annat än tråkig :D haha! Idag ska vi nog ner på stan :)


Emelie, jag & Jennifer, gud vad jag kommer sakna er!!


Sandra

K-holm imorn den 13e

Det glömde jag visst säga ;O Jag ska ju till katrineholm imorn haha! Sofie och Martin (mina sysslingar) tar studenten då och det får man ju icke missa! Sen brukar jag ju ändå alltid åka dit på sommaren så lika bra att komma redan imorn :) Kommer antingen hem på onsdag, annars nästa lördag/söndag, skönt att komma bort från allt nu känner jag!

Nog om det, här är en bättre bild på min snygga, braiga kamera jag fick i studentpresent :D


Sandra


Vill ni se alla mina studentpresenter?

Ja det vill ni såklart haha!


Detta söta armband fick jag av mina kusiner :)

Detta fina smycke fick jag av min farmor :)

Av morfars bror fick jag guldpengar ;) (300 :- tror jag det låg i)

Av mina underbara flickor fick jag en snygg ring från pilgrim :)

Av morfar fick jag presentkort, precis vad jag behöver :)

Av syrrans kompis Lina, fick jag snygga brillor från Revlon :)

Av pappa & mamma fick jag bl.a. en skit snygg & bra kamera & massa dricka & roliga grattis kort med härliga kontanter i ;)

Alla underbara blommor som jag fick av alla gäster :)

Snygga glas från diesel som jag fick av pappas kompis!

Snyggt porslin av pappas kusiner och deras familj!

Äkta äcklig champagne som jag också fick av pappas kompis haha!

Gamla snapsglas som morfar & mormor hade när dem var yngre :)

Koool skål från pappas faster och familj ;P

Alla i klassen fick en söt lite buddha av vår coach, ååh snutte jonatan, saknad!


Sandra

:)

Vart skitsugen på att kolla OC nu haha, ska kolla på allra första avsnittet tror jag, sen ska jag försöka sova, behöver det mer än någon känns det som haha! :)

Sandra

Hahah

Jag hann aldrig köpa någon engångskamera till flaket och jag har inte hunnit få bilder från dem som tog med mobilen på flaket.. Men jag hitta dock flakbilder från Ellis student haha, min vän lovisa hade såklart en engångskamera när jag åkte på deras förra torsdagen :D Dessa bjuder jag på!










Sandra

Pics igen

Jag har hur många bilder som helst från denna undebara dag, alla har inte skickat än bara.. Men här kommer några av dem jag gillar bäst om man säger så :)















Allt från utspringet till mottagningen och presentöppning ;)


Sandra

Pics från studenten

Här är lite bilder jag lånade från en tjej i klassen, ska lägga ut bilderna som syrran tog också :)

 
Här har vi allt från champagnefrukosten, lärarna som sjunger, lunch med klassen och flaket :D haha

Sandra

För jag har tagit studenten!

Fyfan vad jag är bra! Haha, fyfan vad man är lycklig nu men ändå lite sorgsen eftersom man inte alls kommer träffa alla i klassen igen, eller inte alls ofta i alla fall, aldrig kliva in i klassrummet på måndagsmorgonen eller träffa sin coach.. Men gud vilken dag det var!

Det började med champagne frukost kl 8.oo med klassen i en park vid skolan, eftersom det var blött ute så satt vi inne i ett mysigt lusthus där, och där satt vi och höll tal, berättade minnen och drack tillsammans, riktigt trevligt men samtidigt sorligt var det..

Efter det tågade hela klassen upp till en annan park vi skulle vara i där alla lärare berättade och gav dimplom till olika elever för olika utmärkelser, dem sjöng och dem larvade sig, det var riktigt kul och vår klass var nog mest taggad vid denna tidpunkt haha :)

Efter det hade vi lunch, prat, mys i klassrummet från halv 11 till 13.oo.. Skrev i varandras mössor, skrattade, även endel dans på bordet skedde när klockan var så pass nära utspringet haha :) Det var verkligen roligt under just denna tid, men som sagt jobbigt också.. Våran fina coach Jonatan fick också sina presenter av oss :)

Klockan 13.oo var det utspring och våran klass var 5a av 10 klasser, det var en så jäkla skön känsla att springa ut där allas föräldrar stodd, och när vi sprang upp på scenen vilket alla klasser gjorde så sjöng vi vår vanliga gamla visa, Fader Abraham haha, vilket många tyckte var kul :D

Sen var det bara att leta efter päronen och syskonen och vännerna som väntade på oss, kramade dem och fick en massa fina studentnallar och mer champagne, tog massa foton och pratade innan jag och kusinen skulle upp igen för att byta om till flaket :)

Sedan orkar jag inte förklara så mycket exakt mer än att jag och kusinen missade mitt flak haha, och jag var så arg och förbannad på alla i klassen att dem hade åkt (även fast dem inte hade något val), men pappa ville absolut inte att vi skulle missa det, så han körde in oss till stan, vi letade och letade, jag försökte få tag på klassen, men ingen hörde ju något, och chaffören hade så jäkla bråttom.. Men efter ungefär hundra år (45 minuter) så serr jag flaket och pappa bara skriker att jag och kusinen ska hoppa ur bilen, och vi springer och springer till flaket och så ser klassen mig och skiker till chaffören att stanna men som inte hör något haha, så min kusin Angelica sprang framför lastbilen och tillslut fatta han att han skulle stanna haha, men inte kunde jäveln öppna luckan, nej icke vi var tvungan att klättra över hundra meter höga däck osv, haha och dem i klassen drog och slet över oss och tillslut var vi på haha, så jag hann åka 1 timma och 30 minuter i alla fall och jag fick vara med om ett äventyr hahaha!


Efter flaket åkte jag och Angelica hem, komunallt haha, så folk var inte såå glada, direkt hem till pappa, många gäster hade kommit då eftersom vi kom 30 minuter sent haha, så vi skyndade oss in och duschade och fixade till oss och sedan ut för att umgås med släkten och vänner! Så mottagningen vart alltså också väldigt lyckad! Mycket dricka, men så ska det vara, många fina presenter :D och massa god mat !!

Så efter en massa dricka, mat och trevligt umgänge så tog jag mig in till stan för att möta upp emelie och sedan gå till Vapiano där många i klassen skulle vara, vilket också var en lyckad stund med dem :) Drack vin och bara pratade om dagen och hur kul det var och att det hade gått så jäkla fort allt, dagen och dessa tre år..

Sedan drog jag och emelie efter ett ganska långt tag till Klubb onsdag haha eftersom vi inte var sugna på att gå till bluemoon bar där skivan var, och vi hade ju ändå hunnit umgås med klassen på Vapiano så :)
Så istället träffade vi Jennifer och Fia och CO på toxic istället, där det var mycket folk och många studenter som var överlyckliga :D Tog några drinkar men lugnade mig en lagom tidpunkt innan jag skulle åka, Hann bli kallad jävla studenthora också av en äcklig tjej, men det tog jag som en komplimang såklart haha!

Sedan vid 3.oo tiden var det bara att ta taxi hem och skönt var det eftersom nattbussarna bara tokar med än haha :) Direkt när jag kom hem så slockande jag på 3 blanka haha, Men GUD vilken underbar dag det vart, något man gärna gör om men tyvärr inte får :P :/ Tack FÖ3A för allt!

Bilder kommer i ett annat inlägg :)

Sandra
 


:)

Sen så fixade Fia mina naglar igår :) Jätte fina blev dem, men på studenten kommer jag måla tipparna röda :)



Sandra

Cheescake

Jag bakade ju cheescake idag när jag kom hem från Fia, 4 stycken haha, det kommer lungt behövas på onsdag eftersom jag själv kommer käka två hihi :D

Vispa äggulorna och sockret poröst, blanda sedan ner fialdelfiaosten, kesellan & vanlijsockret

Vispa sedan äggvitorna till hårtskum och vänd ner i smeten

Smula sedan digikex i formaran innan du heller i smeten i formarna, Sedan är det bara att ösa på med bär :)
och in i frysen i några timmar helst.

Sådär gör man  cheescake på ett ungefär, dock är frågan, HUR FAN SKA JAG HÅLLA MIG TILL ONS :O


Sandra

Kooolich

Ja det där med att ställa klockan på 11.10 var ju inte precis till någon hjälp haha! Visst jag sade larmet, men tror ni att jag vaknade av det, nääädu :) Utan jag vaknade vid 1 istället och har alltså sovit 11 timmar, det kanske behövdes? :P Men nog om deeee! Sitter och äter frukost, mumma, ska nog sätta mig på balkongen sen ett tag och sola, för lite sol är det här! Skriver igen lite senare!

Sandra

Bubiduu

Ååhh juste, vill bara säga att skorna satt perfekt och är jätte sköna, var orolig att dem skulle vara för stora eftersom jag tog 37, men det funkade :) Men men, vill inte va så seg imorn som jag vart hela veckan och helgen, så dax att sova för imorn blire liiite ensam shopping, bibblan och sedan grillkväll med tjejerna hos Fia :) Sätter klockan på 11.10 för att vara lite exakt hihi, Godnatt!

Sandra

Hmm



Lite muppiga bilder, men jag tycker fan jag ser yngre ut på den första bilden men egentligen är det tvärtom, den andra bilden är två år gammal medans den första är en månad ca..



Eller denna bild, den är liksom 3 år gammal, varför åldras jag inte, varför växer inte mina fötter varför har jag stannat på 1.64? haha


Sandra

som alla andra bloggare

Så tänkte jag bara säga att mor min är och hämtar ett paket åt mig från H&M, beställde ju massa saker därifrån för mer än en månad sen och fick allt för typ 3 veckor sen, men skorna jag beställde har jag som sagt inte fått än, men NU, ja nu är den på g :D dem är både enkla, snygga och sköna att gå med, så det blir perfekt :)


Dessa söta Espadrillos är det jag kommer få :)


Sandra

Jag är bäst

Tjabba tjena mina vänner och ovänner :) Sitter och pysslar med mina naglar igen, kan inte komma på om jag vill ha helröda naglar, eller bara tipparna röda eller om jag vill ha vanlig franskmanikyr på studenten, jobbigt läge haha.. Mina smycken kommer ju vara i temat rött och klänningen vitt, så jag är som sagt bajsosis.. Men men, får testa lite till :) Fia ska fixa dem igen mycket bättre imorn eller på måndag :) Annars då, har typ blivit förkyld så jävla arg!!! Hosta, ont i halsen och snorig, det är livet, blää... Det är egentligen inte så allvarligt men det är störande, har typ 4 dagar på mig att bli frisk! Det är Ellis fel haha, nää det är hennes flak fel, det va liksom blött, kallt och man drack och skrek, inte konstigt att man blir hes och hostig... Men men ska käka lite lunch nu :)

Sandra

bara för att jag inte vill bli slickad i röven som ditt ex!

Är så förbannat sur just nu så ni anar inte! Skulle så jävla mycket vilja säga varför men det är patetisk så det håller jag för mig själv, men snart är mitt tålamod slut på allvar, jag menar det verkligen!

Sandra

Just nu


Film & umgås med min bästa vän, Ben & Jerrys ;)


Sandra

Yey

Har inte skrivit på ett tag såg jag nu höhö, men har haft en fullspäckad vecka och inte orkat eller hunnit :) Igår var jag bla på Ellis studentmottagning och innan på dagen så åkte jag på hennes flak, och det var mer än sjukt haha, om det spårade så här mycket på hennes, skoja inte att jag kommer spåra på vårat haha! Men men, har inte så mycket att skriva egentligen, men ikväll är det i alla fall svullkväll på g haha, orkar inget annat :P Men imorn ska jag kanske in till stan med Fia och Jennifer om det är fint väder, resturangernas dag you know. Sen får jag se vad jag gör under kväller, men men ska kolla film nu efter talang och allt hihi :)



Fia fixade mina naglar i tisdags :) Men ska göra om dem 1 gång till innan studenten också :) Men dem har hållt skit bra!


Sandra

tisdag

Tisdag idag.. Regn regn, vad är det här liksom? Okej jag visste att det skulle regna idag, men ändå, man hoppades ju på annat blää.. Men men, solen är väl tillbaka snart I hope! Skulle åkt in till stan med Fia idag, hon skulle kolla student skor, men blev ändringar, så istället ska jag åka till skärholmen och lämna tillbaka lite försenade böcker och köpa naglar tror jag, egentligen så vill jag ju göra riktiga naglar hos någon bra typ haha, men vet ingen bra än, så ska föröska fixa egna.. Sen ska jag väl bara hem igen och sen ikväll ska vi tjejer till Fia och äta middag och kolla film typ, blir trevligt :) Imorn är det Summergames i skolan, inte så sugen eftersom det troligen ska regna imorn med, men men, vad gör man inte! Tänkte i allafall hoppa in i duschen nu så jag kommer iväg någon gång, vaknade inte fören vid halv 12 idag haha.. Men ha det så länge! Puss

Sandra


Goder naaaat

Nej nu hade jag tänkt sova, var tidigare i säng än vanligt idag, och imorn är jag till och med ledig, men det är ju bra det, vill ju ändå inte sova bort hela dagen! Har i alla fall nyss sätt en film, blev 17 again, den va faktikst bra och riktigt gullig, med humor i också, det gillar jag :) Nej mer än så orkar jag inte skriva, är så jekla trött :P Godnatt!


En liten bild på dagens outfit ;)



Sandra


Jag just nu


Har suttit ute på balkongen i solen i två timmar nu och ätit jordgubbar & druckit cola :) & mer sola blire igen nu ;)


Sandra

RSS 2.0