Köpenhamn 30 juni - 3 juli

Hej gott folk, klockan är endast halv 7 typ som ni ser och jag och Lenore är redan upp, yeey! Idag ska vi till Köpenhamn då da och vårt tåg går från  centralern 08.20 men vi ska vara där redan en timme innan och växla pengar och sånt, så därför jag vi gå hemifrån om typ 25 minuter :) Kommer som sagt hem igen på torsdag den 3 Juli, ni får ha det så bra så länge så hörs vi då! Puss



//Sandra

:)

Nej nu ska jag bara säga Godnatt på er, ska inte lägga mig men Lenore har kommit och vi ska kolla på film och så, får se om jag hinner skriva imorn annars kommer jag hem igen på torsdag :) Pusshej!

//Sandra

fossing boll

Nej gott folk, nu ska jag koka upp lite te, göra en god kvällsmacka och sätta mig och kolla på matchen som precis börjat, ahh, ha det så länge så skriver jag senare, puss!

//Sandra

:(

T
änk om jag fick äta det här, fatta vad gott, börjar gråta :'(



//Sandra

Pics :D




//Sandra

:')

Sen skicka hon mindre söta bilder också haha :)



//Sandra

HEJ

Min lilla söta kusin skickade precis en gullig bild från hennes brors student till mig



//Sandra

Mihi

Ja, var så god säger man väl :) Nu ska jag käka middag, sen blir det att packa, packa, packa till imorgon :) Ska tvätta, ladda mobil, ipod, kamera osv.
Puss!

//Sandra

Gårdagen.

Ja juste gårdagen :) Den var skoj, var ute och åt med mamma och syrrorna, drog hem och duscha, Lenore kom, vi fixade oss osv ;) Vid åtta tiden så drog vi oss mot t-banan för fest på ekerö (jag vet, ekerö^^) Men när vi väl var framme, halv 10, så fick vi ett bra välkommande, alla var jätte trevliga och min syrra och kusin var redan där, eftersom födelsedagsbarnet gått i min syrras klass.. Vi drack och hade riktigt trevligt hela kvällen, blev inte hemgång fören 3 tiden, men det var det värt, hade som sagt riktigt trevligt, mycket skratt hela tiden, massa olika åldrar och vi fick till och med smaka på lite bönder också haha :) Nej säger väl samma sak här, Bilder är lättare :)



//Sandra

Yey

Jag kan börja med att säga, imorgon lämnar jag landet, ska bli skönt och kul, ska inte till något hett land om ni fattar, men ska till Danmark, Köpenhamn och det säger väl allt ;) Ska som sagt dit med mamma och syrrorna, men sen följer också min solstråla med :) Lenore, ska bli riktigt skoj, vi får helt enkelt se om det blir 4 vilda dagar eller lugna, det ska både vankas mat, tivoli och shopping.. Nej det får helt enkelt räcka med en bild


Bäst Bäst Bäst!



//Sandra


Diesel

Slänger in en till diesel bild, dem är ju så balla ;)



//Sandra

Lördag

Kan börja med att säga AJ! Jag har så ont i mitt högra bröst (bara så ni vet) eftersom jag gjorde bröstförstoring idag, haha driv :) Nej men jag har typ fått en getingstick eller från något annat kryp precis ovanför, och det gör så jävla ont att jag bara vill dö just nu :( Men men, jag överlever väl.. Igår var jag i alla fall som sagt med Lenore, vi skulle ha en lugn kväll med frukt och film, vilket vi också hade till klockan var typ 00.00 då en gammal vän till mig tjatar om att vi ska komma och tillsut så gick vi med på det om dem betalade våran taxi, vilket dem skulle göra men bara blev ett helvete, dem hade nämligen ingen täckning på mobilen.. Så vi fick inte tag på dem,. taxisnubben (vilken idiot) hittade inte ens osv, så det slutade med att vi åkte hem igen till mig och fick betala 1200 kr för inget, väldigt kul! Men ska ordna upp med pengaran så vi får tillbaka dem av personen som tjatade dit oss.. Nog om det! Ikväll blir det som sagt fest, var lite osäker, men tror vi ska dit ändå och i alla fall kolla läget, det kanske blir jätte kul? :) Ska ju dit med Lenore så, det säger ju allt, En lyckad kväll hihi ;) Tror det blir klänning ikväll också, även fast jag och Lenore åkte och fixade mina byxor (jo dem hade nämligen glömt min larmgrej kvar, så var tvungen att fixa det idag, fy vilka slarvar :S) Men i alla fall :) Nu ska jag blogga vidare sen ska mina syrror, mamma och jag äta ute ikväll och efter det så kommer Lenore hit och vi ska fixa oss :) Hoppas ni får en bra kväll också!


Måste bara visa en bild på min rygg, är den inte brun, orka att all min bruna färg hamnar där :S (Och ja min rygg ser gigantisk ut, men det får ni ta :) okej nej jag har inte fiflat med kameran, den är så brun :P)

//Sandra


Hej

Har nyligen käkat middag + efterätt, Jordgubbar och grädde :) mums! Måste passa på att äta mycket frukt och gott när jag inte äter godis & chips :P snart kommer i alla fall Lenore hit, då går vi väl ner till centrum och köper lite smått och gott, typ vindruvor och jordgubbar igen och kanske hyr någon film :) Ha en fortsatt bra kväll om jag inte skriver mer idag, pussar!



I love you

//Sandra

;D

Klipp från Hairspray, så bra film och han är sååå snygg (dreglar) :)



//Sandra

Blaaa

Tjenare alla glada! kom nyligen hem från att ha vart och solat, märkte iofs att det var rätt nice väder ute i det fria, men inte tillräckligt mycket så blev solning i solarium ändå, folk säger att det blir annan slags bränna, men det tycker inte jag, klart det blir samma? Eller visst är man 40 år och har solat solarium i hela sitt liv är det tveksamt, men jag som solar högst två gånger i månaden får bra färg, inte den där oranga :) hihi.. + att svenska solen inte funkar på mig om man säger så, men snart så ska jag ju till Grekland också, längtar så himla mycket, kommer bli så underbart! Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag försöka hitta en outfit till imorgon kväll (vankas 20års fest) antingen klänning eller mina nya Chinos :) kan inte välja, jaja, skriver laaaater, puss!


det här är jag när jag ligger och stheeker

//Sandra


Miss Li

Någon mer än jag som tycker denna brud är för härlig!

 

//Sandra

:D

Om man räknar med idag och den dagen vi åker så är det 4 dagar kvar till Köpenhamn! Längtar jätte mycket, och kommer ha så kul med min stumpa Lenore! :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dammsuga ;D

//Sandra

Dagens

Godmorgon! Vaknade vid halv 12 idag, vilket jag tycker är en perfekt tid (A) inte för tidigt och inte för sent.. Har sovit 10 timmar och 30 minutere och det känns vill jag lova, mår som en prinsessa moohaha! Idag så ska jag faktikst inte göra så mycket om jag tänker efter, fikan blev ju inställd (igen) men vad kan man göra åt det, inte så mkt.. Så istället tog jag e sovmorgon som sagt, ska äta en stor nyttig frukost (har blivit bra på det där) och dammsuga hela huset åt min lilla mamma :) och efter det ska jag iväg och sola, eftersom den svenska solen bara sviker mig hela tiden buuhuh :( Efter det ska jag antingen träffa Lenore efter hon hade klippt sig, annars ska jag ut och springa samt åka förbi hos pappa och kolla på hunden :) Så får helt enkelt se vart jag hamnar :) Nej nu ska jag tönta vidare här tillsammans med min goda frukost, Ha det bra!


Min goda nyttiga frulle & dagens outfit haha nä amandapanda!

//Sandra


Puss

Nu har jag pratat med Fia i tele ett bra tag :) Blir ingen fika imorn heller^^ pga jag vet inte, men får väl bli någon annan dag.. Så istället får jag en sovmorgon :) Sen ska jag också sola och troligen träffa Lenore lite senare.. Men nu ska jag se på film och äta av det här;


mumsigt värre, godnatt :)

//Sandra


:)

Godmorgon föresten :) Eller man kanske ska säga kväll hehe, fick vila i två timmar och sömn i en så är riktigt nöjd, har hunnit käka nu också, mamma hade tydligen kommit hem medans jag sova.. Skulle nästan kunna lägga mig igen men icke, får inte bli för svårt ikväll att sova, och även fast inte jag ska sova så ska ju mamma det eftersom hon ska upp tidigt imorgon och jobba.. Utan nu blir det att ränsa ut alla mina skor som jag inte använder längre av olika andledningar, har galet mycket skor just nu känner jag och ändå fortsätter jag att köpa mer och mer, men i alla fall :) och sedan ringa Sara, tänkte fråga henne hur det blir imorn om hon vet mer än jag :P Ha en fortsatt bra kväll, skriver väl snart/senare igen, Puss!

//Sandra

Diesel

Måste bara säga att Diesel är mina favvo jeans, sitter snyggt, finns i olika snygga modeller, just love it, och inte bara jeansen, dem har också så grymma reklamafficher eller vad man kallar det, smaka på denna :)



//Sandra

God eftermiddag

Jag blir så irreterad på det här vädret, man vet liksom aldrig vad man ska ha på sig eller om man ska välja att vara ute eller inne, om man ska jobba nästa dag eller stanna hemma och hoppas på sol, ja ni fattar? Nu dem sista tre dagarana har ju vädret ändå vart rätt bra med endel sol i alla fall, men jag vill ha mer mer mer, man vill ju kunna ligga på terassen/balkongen och sola med bara bikini och kunna cykla till standen med bara linne och shorts, men det kanske kommer senare igen, för det var ju sånt väder dem två veckorna innan min avslutning.. Istället för att vila så blev det lunch med syrrorna och kortspel, + att jag diskade och städade mitt rum (yes det behövs om och om igen varje dag). Och jobbet struntar jag i att ringa än så länge, har inte bestömt mig för om jag ska jobba imorn eller ej, tänkte att jag kan hjälpa till hemma istället, vi har ju ändå nyligen flyttat så det behövs ju hjälp, typ tvätta fönster och speglar, rota, plocka och fixa i förådet, sätta upp tavlor och prylar som vi inte orkat gjort än osv.. Ja får helt enkelt kolla med mamma, känner mig i alla fall lagom nöjd att jag betala hela (vilket jag valde själv) min resa till Grekland själv, bad endast efter fickpengar ;) K-holm betalar jag också själv, det är ju inte så mycket pengar men några hundra med fickpengar osv, Men därimot så betalar mamma hela köpenhamn resan eftersom hon ska med.. Nej men nu ska jag sluta babla och vila på riktigt en stund, mina ögon är som russin.. puss

//Sandra

Torsdag

Hallå mina små vänner! Hoppas alla mår fin fint! Jag mår i alla fall helt okej, trött eftersom jag jobbat idag och somnade inte fören två inatt så blev bara fem timmars sömn tyvärr :( men men, jobbet gick inte heller någe bra, fick inget sålt nästan, så kändes verkligen skit onödigt, ändå tror jag att jag ska jobba imorgon också, så jag i alla fall får lite pengar i Juli.. Efter att jag hade vart och jobbat så gick jag vidare in till city, köpte byxorna jag hade lagt undan och åkte hem, nöjd som atans, onödigt på sätt och vis, men dem var så jäkla snygga både på och hur som, så jag ville verkligen, sköna är dem också! Men nu ska jag spara det mesta av mina pengar, har lite saker som behövs göras bara, men det ska nog funka :) Nej nu ska jag ringa mitt jobb och säga att jag jobbar igen imorn och efter det ska jag SOVA, eller kanske inte sova föresten, då kommer jag få det svårt ikväll, men vila i alla fall, framför någon tecknad film och äta vindruvor, jaaa! :) Hej på er så länge!

Outfit


Simpel outfit;
Jeans-Diesel
Ballerina-Indiska
Tee-Gina
Jacka-Gina
Fjäderörhängen-Glitter

//Sandra

Gyllene tider

Per Gessle, för underbar, lite skillnad är det på förr och nu måste man ju säga :) 


 


Love love love

 
//Sandra

Okej

Kortspel, tvättning och diska, ja så har min kväll sätt ut hittils, eller juste, talade med Lenore också för några min sen, men hon var hos hennes boy, så vart rätt dissad :O Men fick i alla fall ut det jag ville av henne.. Nu ska jag koka upp lite te och göra mig iordning och sedan lägga mig i sängen :) Ska väl sappa lite med fjärrkontrollen tills jag somnar, ska ju upp vid halv åtta tiden imorn :( Men men, skönt att få det gjort, och gött med pengar! Hoppas ni får en trevlig kväll och morgondag om jag icke hinner skriva, puss!




//Sandra

shekt

Nu måste jag tvätta mina dojjor ser jag, fattar inte varför vita alltid blir så smutsiga efter man använt dem en gång i stan, jaja dem är vita, men det är så himla irreterande, för man kan knappt se på dem så är dem bläiga efter en sek ;) Men men, efter det ska jag ringa min stumpa Lenore för lite snack om helgen :)


Så jäkla fräscht! Lägg också märke till skorna och hängslerna!


//Sandra

music

Det är något speciellt med den här låten, kan lyssna på den om och om igen!




//Sandra

Dagen i bilder + köpen ;)








Tudeluu

Tja gott folk! Kom hem för någon timma sen från stan, perfekt väder var det verkligen, inte badväder, inte jobb väder och inte sitta hemma och dega väder, utan cityväder :) Kom hem med rätt mycket, inget onödigt som jag inte skulle köpa som tur var, lönen låg inte heller på så mycket som jag trott, men det får vi väl lösa ändå, ska bort rätt mycket och då behövs ju inga pengar :) Köpte i alla fall en klänning/fodral eller vad det kallas haha i blått från Gina, riktigt söt och en härlig färg (slänger in bilder sen), underkläder, puder och body lotian.. Sen la jag undan ett par chinos från Bikbok (verkligen inte min affär annars^^) , har redan två, men dem här satt verkligen skit snyggt så skulle verkligen vilja ha dem :) och så la jag undan en klänning också från Vila, så efter jobbet imorgon (slutar 12 och börjar 9) tänkte jag gå dit och kolla, så får jag helt enkelt se om det är värt det eller ej, har typ hundra klänningar också egentligen, men men :P Nu ska jag fika med min mamma :) Hej så länge!

//Sandra


City

Hallu gott folk! Igår var jag som sagt i stan och åt med Lenore, då hann vi också kolla lite i lite affärer och jag hittade massa snygg både på rean och inte :) Sen har jag också en lång lista jag måste gå efter, body lotien, puder, klänningar, underkläder m.m. :) Tur att jag ska in idag med min kusin Angelica, ska möta henne vid halv 2 ungefär så måste gå alldeles strax.. Sista vi träffades var på Niklas (hennes bror, min kusins student den 5 juni) vilket allatså tyder på att vi inte träffas så ofta :( Men men så är det, tar med mig kameran ifall jag skulle vilja fota lite, hoppas ni också får en bra dag, pussar!

Outfit;

City outfit;
Högkjol-Indiska
Skärp-Mammas
Skor-H&M
Väska-Mammas
Jacka-Gina
Linne-Weekdays
Diamantörhängen-Guldfynd
Benen-Äkta vara ;)

//Sandra

:)

Tja! Hemma igen från stan och middag med Lenore :) Var riktigt trevligt tycker jag! Men nu skulle hon vidare till sin pojke så jag blev lämnad kvar med mamma och syrrorna, jordgubbar, glass & vindruver som vi ska käka till Allsång nu :) HÅÅÅÅKAN! ;)

//Sandra

update

Här är mitt lov igen, ska börja kryssa varje gång jag gjort nåt :)

19-22 Juni = Landet med hela mammas släkt och kusinerna över midsommar. [X]
30 Juni-3 Juli = Köpenhamn med mamma, syrrorna och Lenore :D
9-14 Juli = Katrineholm till mina sysslingar :)
16-19 Juli = Weekendkryssning med storesyster och mamma!
22-29 Juli = Grekland/Zakynthos med Lina, Elli, Hanna, Lenore, Camilla mfl. :D :D :D
7 Augusti = JAG 18 år :D
8 Augusti- = Död :)

Sen ska jag jobba lite här och var när jag har tid och ork, Imorn ska jag tex jobba mellan 9-12, onsdag 17-21, torsdag 9-12 ;)

//Sandra

HEJ

Tjenare igen :) kom precis in från en riktigt skön springtur i det gröna! Ska ta ett stort glas med vatten nu och sen hoppa in i duschen, ska nog ringa Lenore innan också, kolla med henne om vi skulle ses idag eller inte, puss på er!

Kom föresten på att min syrra blir hundvakt en vecka nu, roligt för henne, hundare är ju så söta, även fats jag är rädd för dem flesta, det är tydligen en golden retriver (stavning?) och dem är ju bara så fina, får se om dem kommer förbi någon dag :)

//Sandra

Tisdag

Idag skulle det vankas lunch/fika med tjejerna från klassen, men det blev tyvärr inte av pga jobb, träning och annat som stodd ivägen.. Vi ska ta det på fredag istället, hoppas bara jag kan då :) Kom i alla fall hem från läkaren för någon timme sen, så har hunnit ätit frukost och röjt lite i mitt rum, tänkte alldeles snart byta om till shorts och gå ut och springa, så himla skönt, perfekt väder tycker jag :) Efter det ska jag ta en dusch sen får jag se om jag stannar hemma, vilket jag helst inte pallar eller om jag tar en tripp till stan för fönstershopping eller en fika med någon? Men nu kliar det i bena igen hihi, kommerr in om ett tag igen, Puss!

//Sandra

Hejhå!

Sådär ja, nu ska jag till Lenore, ha det gott, det ska vi :)



Lovely girl


//Sandra

Hurtbulle

Hallu mina älskade läsare! Nu har jag käkat, sytt in mina byxor, städat lite, suttit här och läst massa bloggar osv. Har inte hunnit springa än (sorry till mig själv) men ska göra det nu hade jag tänkt, innan jag tar en dusch :) Efter det ska jag troligen till den bästaste vännen Lenore för mys mihih, ska troligen sova där ikväll eftersom vi ett inte sätts på ett tag och två mamma sove ri mitt rum i natt eftersom vi tapetserar i hennes, och jag klarar icke av min mamma när hon sover, ni kanske fattar vad jag menar, SNAAAAAAAAAAAAAAAAAARK :) Imorn ska jag till läkaren redan vi halv 10 :( Ska kolla fossingarna som vanligt, jobbigt. Efter det ska jag hem, springa, sedan göra mig ordning för fika med tjejerna från klassen, ska bli trevlans. Sen tror jag inte det händer ås mycket mer imorn, kanske träffar Lenore igen efter fikat, får se. Sen ska jag försöka jobba på torsdag och fredag också, 9-12 är det isåfall som gäller, ser verkligen emot det, naat. Nej nu känner jag att det kliar i benen, nu ska jag ut och springa, skriver ett inlägg när jag duschat och kommit in igen, kyss!

//Sandra


Puss

Hallu Darlings! Nu har jag bakat, ätit och bara snackat en massa med syster som var här för dagen :) pajen vart ruskigt lyckad och smakade utsökt ;) Nu har precis mamma kommit hem så nu ska jag försöka få ut symaksinen ur all röra för att sy in mina byxor, efter det ska jag hjälpa till med maten och sen ut och springa :) Så duktig! Tjingeling på er!


Blåbär/rödavinbärspaj med gräddglass, muuuuums!


//Sandra

Nu ska vi baka paj!

Blåbärspaj

Blåbär från skogen eller frysen? En blåbärspaj smakar alltid lika bra! Lättvispad grädde eller vaniljglass passar fint till.

Du behöver

Receptet är för 4-6 personer.

  • 125 gram smör (eller margarin)
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 3-4 deciliter blåbär

Gör så här

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa.

Smöra en ugnssäker form. Lägg i blåbären och sockra lite lätt. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

Smula sedan mjölblandningen över bären och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

be back med resultat

//Sandra


Pics

Syrran skicka lite fler bilder från i midsommar;



//Sandra


frulle

Idag har jag föresten bestämt mig för att ta det största steget jag nånsin gjort (typ), Sluta käka onyttigt, eller Chips, godis och läsk i alla fall, får se hur bra det går, det är väl inget måste men jag vill bara prova, har lyckats hittils, åt faktikst en super nyttig frukost som bestod av detta ;



//Sandra

Godmorgon

Hej alla glada :) Hoppas alla mår fint, precis som jag! Vaknade redan vid halv 11 idag, vilket kändes bra, hunnit sova 9 timmar i alla fall och sovit riktigt bra också :) Kom hem igår vid halv 1 tiden, eftersom bion var väldigt lång och började sent, Men herreguuuuuuuuuuuuud så bra filmen var, oj oj, verkligen värd alla pengarna, en sån där film man kan se flera gånger om, verkligen jätte glad över att den var så lyckad, den hade allt, mest komik såklart med mycket skratt, men den var även lite sorlig och det också, älskar personerna, älskar kläderna, älskar allt! Se den, jag säger bara det se SATC filmen! :) Men tillbaka till verkligheten, Jag är ensam hemma med Amandis och snart kommer Carro förbi, hon ska köpa med sig bär så ska vi baka paj, sedan om vädret blir bättre eller i alla fall håller i sig ska vi ner till vattnet :) Hoppas er dag blir lika bra, pussen!

Samantha har tröstätit när hon kommer för att hälsa på tjejerna i New York;
"Vad äter du egentligen då?"
"Allt annat än Dantes kuk!"
haha :)


//Sandra


:)

Yes nu blir det bio ändå :) Med Sabina såklart! Båda var sugna på att se den, men tyvärr var båda fattiga, men då kom våra föräldrar i nöd, så fick låna pengar, får ju ändå lön på onsdag :) Blir på Saga klockan 21.15, rätt sent, men då hinner vi käka innan också och köpa godis! Nej nu ska jag vara snäll och diska, har inte hunnit köpa diskmaskin till nya huset än, men men.. Sen hoppa in i duschen, skönt!

DET ÄR SORLIGT, finns fan inga bilder på mig och sabina tillsammans, förutom bilder sen åttan haha :)

//Sandra

Mellanmål

Det här kan jag i alla fall lova att det smaka gott, Melon med Gräddglass och maränger!



//Sandra

Måste

Jag var ju borta i helgen när Sex and the city filmen hade premiär, och sen har jag inte tänkt på den så mycket mer på den när jag kommit hem, men nu kom jag på att tänka på den igen. för all reklam, jag måste verkligen se den, men med vem och när? Det är ju inga hemma känns det som.. Man kan ju aldrig i livet sätta sig ensam i en biosalong, även om det skulle vara så jekla soft! Vem vill bringa mig den lyckan att gå med mig? :)



//Sandra

läskigt!

Jag vet icke vad som hänt, om något gått fel eller vad det kan vara, jag är just nu rädd, livrädd! Jag känner ingen smak, ingen smak alls, jag skulle käka fil och flinger men det känndes bara äckligt, och nej det var inget fel på den egentligen, samma sak med tre olika ägg och min toast, allt bara smakade konstigt eller äckligt.. Jag evt inte vad det kan vara.. Det bara kom nu när jag skulle käka lunch, vid frukosten vid 11 så funkade det, sen gick jag och la mig några timmar eftersom jag var så trött (var ute igår).. Aja förhoppningsvis så släpper det, vill ju ha tillbaka mina smaklökar :(
Men men, nu är mamma och syrrorna nere vid badet, undrar om jag också ska promenera dit, tar ju bara 5 min typ.. Nä pallar inte, jag sätter mig i sängen, kollar film och försöker mumsa i mig chips, det måste väl ändå gå? Det är ju liksom chips :)

Jag saknar ...

//Sandra

Pics

Tänkte bjuda på lite bilder fån igår / midsommar :)

 Nöff nöff!

//Sandra

UR SULA

Halloj! Nu är jag hemma igen efter mycket mat, dricka, skratt, lek och promenader och mat igen ;) Det var riktigt trevligt hos mormor, kul att träffa kusinerna och alla släktingar, äta god mat och bara fira midsommar på en skönt sätt, men med ändå lite dricka :) Kortspel, bool, fem-kamp m.m. :) Gick senare till stranden med bara kusinerna, träffade lite boys som bodde där, kan ni fatta den, vara 16 år ungefär coh BO på landet, stakare, en komentar som slank ur dem var tex: "Oj blondiner har man inte sätt på länge", "Fan va häftigt har inte pratat med en sthlm;are på 5 år" De andra "Jag hara aldrig pratar med en", En annan komentar "Fan nu är farsans Whisky flaska slut" "Äh, jag har mer hemma" OSV! Haha, dem var riktigt roliga men ack så synd det är om dem! Senare gick vi och la oss och vaknade i morse vid 10 tiden, åt frukost och fikade och gick långpromenad.. Men nu är jag äntligen hemma, ja äntligen, på sätt och vis är det ju tråkigt, men samtidigt så är det så skönt, även om jag bara var borta i 2 dar :P Men men.

Sen vill jag bara dra en liten rolig konversation som skedde i bilen påväg hem till mormor igår;
Amanda (10år) sitter coh läser en bok och tillslut så säger hon till Carro och lutar boken mot henne också,


Amanda: Kan man heta Tage?
Carro: Aah
Amanda : Aha, men kan man heta Ur sula också?"
Carro kollar då i boken och ser att det står Ursula, haha!
Carro: Ursula står det Amanda!
Amanda: Aha, jag som läst Ur sula hela boken
Alla: hahahaha!
Jag: Vad fan är det där för bok, kan dem inte ha normala namn i en barnbok?"
Linn: Det är ingen barnbok^^
Amnada läser högt: Sen gick dem vidare till krogen och söp sig fulla!

//Sandra


Snabbt inlägg!

Hallu, nu håller vi på att klä oss och packa till landet/mormor & morfar ;) Ska åka alldeles snart, kommer hem antingen redan imorn kväll annars söndag :) ha en bra midsommar!

//Sandra

Dolly P

Älska denna kvinna bara!



//Sandra

Jag är något som kallas Kung +

Är så less på alla dem här satans nya serierna som börjar hela tiden, Gosip girls, GA och vem vet vad, det är så nördigt och så jävla förutsägbart att det skriker om det! Det ända posetiva är dem snygga kläderna tjejerna har och dem snygga killarna som är med, jag menar ärligt? Låt oss slippa,  Tackar vet jag, Desperate Houswives, SATC, Alla älskar Raymond och City Akuten!

//Sandra

Midsommar

Orka den att vissa med sina bloggar får pengar för att visa upp märken på produkter medans jag gör det valfritt? Haha! Nej men har nysligen kommit till mamma, vi hade tänkte knäcka upp lite Marabou choklad och kolla på någon film eller se om det är något bra på tv :) Ska inte bli allt för sent i säng idag (även fast jag vet att det kommer bli så) eftersom jag ska upp vid 9 tiden imorgon bitti för att åka till landet/mormor & morfar med kusinernan och ja mammas släkt :) Jag tycker faktikst det ska bli rätt skönt, förra midsommar blev det mycket dricka och festande och innan det samma sak, så ska bli kul med att bara umgås och äta massa gott :) Jag tycker ändå att midsommar är till för familjen, låter feting nördigt, men thats it! :) Hur som helst måste vi åka runt 10 tiden imorn efterosm det vankas sill-lunch och grejer 12.00 och det får man ju icke missa höhö! Nej nu ska jag hjälpa mammut med hennes nya mobil hon köpt, just nu leker hon med den som att hon vore ett litet barn med annat ursprung en svenskt sittande längst bak i bussen, om ni fattar haha!  
Puss!



//Sandra

trist

Sitter och sorterar mitt smink, fan va mycket onödigt skit man har i nässereren, maskarer jag inte ens använder längre och ögonskugger jag inte använder alls^^ Menmen, börjar bli klar nu efter typ en timme haha! Måste rengöra allt eftersom mitt solpuder har läckt^^

//Sandra

Tänk om man levde i en serie

Så jekla bra låt och video till, Alltid gillat!




//Sandra

Ibland kan till och med jag skämta till det

"Vad kallar man en smart norrman?"
"Turist!"

Hahaha! :)



//Sandra


öh

Den får duga :) Kan mamma ringa snart igen föresten, vill ju veta om det gick att ändra!

^^

Jag har mäkt att man längtar något otroligt till sommaren och ledigheten, slippa alla tidiga mornar och stressande dagar i skolan och efter skolan osv.. Men nu när man sitter här hemma, så finns det ju ändå inte något alls att underhålla sig med? jag menar vädret är ju inte så bra att man kan åka och sola eller bada, jag verken orkar eller kan jobba hela dagarna.. Jag menar det finns ju nästan inget att göra, som tur var ska jag göra rätt mycket under lovet, men nu när jag är hemma så sitter man ju antingen vid datan, tv:n eller vid matbordet, helt seriöst! Nej fyfan för detta.. Jag har verkligen ingen fantasi på vad jag kan göra och nästan inga vänner är hemma heller :/ Pratade föresten nyligen med mamma som vi ska till lite senare idag att vi åker till landet imorn bitti istället för ikväll, skönt, för orkar verkligen inte sitta i en bil i 2 timmar ikväll, hellre imorn bitti! Men hon ringde också för att säga att hon bokat tågbiljetterna till Danmark och jag måste få be att säga att hon inte kan något, självklart så skull hon ringa och boka, inte nätet som är lätt och enkelt, utan ringa och jag vet inte om dem lurade henne med det kostade i alla fall 2100 per person, vilket jag tycker känns som att det inte stämmer, okej visst hon tåg förlustgarenti eller vad det heter, ifall man ångrar isg, men det tror jag liksom inte, om ingen dör typ? Och det kostade typ 2000 extra, så onödigt! Så jag bad henne kolla om det gick att ändra för det där var ju bara för mycket, vi åker ju ändå om 1 och en halv vecka, tror inte så mycket händer på dem dagarna.. Aja, Nu tror jag att jag ska fixa lite till i mitt rum, det börjar se stökigt ut igen, haha nä, men jag blev aldrig riktigt klar, sen ska jag sätta på lite lugn musik och läsa och packa till landet! Sååå tråkig dag!

Måste byta designe också känner jag, den här känns så gay

//Sandra

Blackhead Eliminating

Godmorgon gott folk! Vaknade inte nu kan jag lova, vaknade faktikst redan vid halv 11 tiden ;) Så har vart uppe ett bra tag.. Har fixat och donat lite hemma, ätit frukost och så :) Nu ska jag väl inte göra så mycket mer, tänkte baka något gott eller bara göra en riktigt god lunch med en massa gott, får prata ihop mig med Linn & Carro som också är hemma.. Jag var föresten nere hos Carro nyligen, skulle låna en skitbra ansiktskräm av henne som liksom får bort allt skit i ansiktet eller vad man ska säga ;P Den var verkliken jätte bra och man kände likosm hur fräscht det blev! Men det var också en väldigt rolig sak med den, haha.. Den heter nämligen New, Visibly Clear Blackhead Eliminating, och när vår bror hade sätt den i badrummet så började han skratta och undra vad det var för konstigt kräm även fast han fattade egentligen, ni kanske fattar vad jag menar "Ta bort svartskallarna" typ ;O Väldigt roligt tyckete jag, har inget emot dem men självaste grejen var riktigt skoj! Nej nu ska jag ner och käka något, hej så länge!


Hur som helst, prova den ;)


//Sandra

Väldigt intressant inlägg!

Jag borde skämmas lika mycket som jag borde sova.. okej visst visst jag gick upp tidigt imorse och dagen innan det eftersom jag jobbade men ändå.. vafan gör jag uppe nu, 2 på natten, det är sjukt.. kollat klart på filmen för ett tag sen som hur som helst är grymt bra, snackad massa gojja med folk och lyssnat på musik samtidigt som jag också läst ur min bok, hur lyckas jag? Nä det är en svår fråga jag aldrig kommer få svar på ;O Men börjar som tur var känna mig trött nu, gäspat ett par gånger så.. ligger redan i sängen vilket gör mig ännu tröttare, nä nu måste jag ställa ner datan (hahaha, bara så ni vet skrev jag klockan & tv:n innan jag kom på att jags kulle skriva datan) på golvet och krypa ner i sängen, stänga av ljudet på mobilen ifall nåt fyllo skulle ringa och sätta alarm på veckarklockan (lugna favvisar) på 11.30, så blir det i alla fall drya nio sköna timmar :) wiie! Hejsvejs, snälla komentera vad jag kan göra imorn alla gullungar, något som inte kostar alls (eller så mycket) tänk på att det är sommar, men ändå inte bad väder osv, tell me, mina ideer är helt döda! GODNATT, PUSS!

//Sandra

G SOM I GOOD

Jag funtade nyss på en sak, kollade in gamla inlägg från förra sommaren, typ Gotland 07 :') Gud vilken undrerbar vecka det var, glömmer den aldirg, allt folk man träffa, allt man gjorde hela dagaran och kvällarna och nätterna, allt man prata om, alla bekymmer som försvann osv osv, kan hålla på i dagar om allt posetivt som hände och som vi var med om, Glömmer det verkligen aldrig med er tjejer, mina allra bästa tjejer Lenore, Elli, Lina och Camilla! Nu ska vi iofs också åka till Grekland tillsammans, och det är ocså helt underbart och ska bli riktigt kul, men det är ändå inte riktigt samma sak måste jag få säga, det är liksom själva Visby som gör det och det är väl just det! Fyfan vad det här låter fjolligt nu känner jag, men det är för att den tiden var så jväla kul! Och då är problemet, att jag vill dit igen, med när? med vem? har jag pengar? osv.. Min käraste vän Lenore är där nu över midsommar och lite till med en annan vän till henne.. Frågan är om Lenore kommer vara sugen igen efter hon kommit hem om man tar det en månad senare eller nåt, eller ska man orka vänta tills nästa år, jag ska ju ändå göra en massa annat? Katrineholm har faktikst en liknaden känsla, men ja, det här va svårt ;P Nej nu ska jag verkligen sätta igång rullen, det blev Beck, hämndens pris, riktigt bra!

//Sandra

Pinsamt?

Vad glad man blir måste jag säga när man får en massa komentarer, speciellt när dem är så rara :) Låter jätte nördigt, men man blir faktikst mycket gladare, vilket behövs efter en sån här dag, jobbet (som iofs gick bra) och sen komma hem till en match som suger stiert, vafan gjorde vi liksom, lekte med bollen och bara lallade, grymt besviken uch! Och dem äckliga ryssarna, så jväla fyla att man vill spy på dem, usch pch blä! Dem var för bra för Sverige, det trodde jag aldrig men det var dem! Nej fy fan, Ryssarna var bara gjorda i lammkött, svenskarna börjar bli gamla.. Nej det här var surt , men men! Hittade i alla fall HUR SOM HELST (A) En super fin klänning på Gina som jag inte kunde låta bli att prova och sedan köpa (A) Den ska jag ha på midsommar :) Blir det dåligt väder kanman bara ha leggins under :) Nej nej nu ska jag se en film, blir någon beck tror jag :) INGET JOBB imorn föresten, sa att jag var sjuk och att det då bara kändes jobbigt och onödigt, min coach höll med och sa att det var okej :) Jag är egentligen inte jätte sjuk, bara lite hes och lite rethosta, men det får gå över till midsommar I hope :) Hare bra!


Så tjusig :) Kostade endast 199 kr, vekrligen ett toppen köp!


//Sandra

hallu

Godmorgon! Nu ska jag precis iväg till Farsta C med syrrorna, fårs e om man hittar något, annars blir det väl att tipsa dem andra och bara fönstershoppa för min del ;) Men men skriver när jag kommer hem innan jag ska jobba, puss!

//Sandra

Ibland förvånar folk mig, riktigt mycket

Ibland undrar man vilken värld folk lever i, den riktiga eller den icke riktiga..

tänk på det, ni som är modiga nog att ta till er, tänk riktigt ordentligt.

Bra men en trött dag

God kväll kära läsare! Har precis sätt en till film, blev Råttatouille med lillsyrran ;) Den var väl bra kan man säga, svårt att säga om en täcknad film, fast jag är iofs lite förtjust i dem så för mig funkar det verkligen om jag ska vara ärlig ;) Hade inte sätt den förut, bara typ 15 minuter på planet till Aruba i höstas, så tänkte att vi kunde se den :) Nu hade jag i alla fall tänkt sova, eller lägga mig i sängen och läsa lite i alla fall, har börjat på en ny bok som jag gillar jätte mycket även fast jag bara kommit en lite bit, den heter När stormen kom och är skriven av författaren Rosamunde Pilcher. En riktigt gammal bok jag fått låna av mamma.. Imorn ska jag som sagt jobba igen, vill verkligen inte och måste väl egentligen inte heller, men det känns liksom ändå skönt att göra det, så man får lite casch i alla fall :) Gick ju ändå okej i slutet idag, får hoppas på att kvällskunderna är gladare, hade ju väldigt många fel nummer och "ringa senare" samtal eftersom många var och jobbade idag.. Men på kvällen är ju all hemma :) Jobbar mellan 17-21.. Sen sk jag hem och sova för sen jobbar jag igen på torsdag, sista dan denna vecka kl 9-12.. Men innan jobbet imorn ska jag hinna följa med syster till antingen skärholmen eller farsta och kolla lite, har inte några pengar alls kvar fören på onsdag (löning) så får hålla mig i skinnet om jag inte lånar för att jag hittar nåt JÄTTE fint (A) Men men det ska bli trevligt och därför ska jag lägga mig nu eftersom Carro vill åka innan halv 12 helst ;P Hoppas ni får en bra natt, puss!

//Sandra

SATC

Längtar som tusan till SATC premiären, bästa serien nånsin, älska! Undra vem man ska se den med, hela ligan? :)



Nu ropar dem att det är käk, äntligen!


//Sandra

:)

Jag känner att jag vill ha en egen walk in closet till bara mina skor och väskor, har ju hundratals som jag glömt bort :O Sen har jag minst 20 stycken till hos mamma också, det tar ju aldrig slut! Och som jag sa, Ja absolut jag hitta kläder fårn sjuan, omg haha, men sen hitta jag också en jeans jacka som jag måste haft i sexan eller sjuan, från H&M eller något sånt, men med en riktgt snygg färg, det är ju lite ljusare jeansjackor som är inne i år, en har redan än sån, men den här är lite mörkare, så jag provade den och den satt skit snyggt ;D lite kort i armarna men dem ska man ändå kavla upp, vilket fynd :) Sen hitta jag en liten mini väska i svart, jätte söt som jag hade på min bal i nian, hade glömt den helt, smart att ha på tex krogen om man har klänning och vill ha mobilen och pengarna i närheten :) Jaja, tillbaka, det här va kul!

//Sandra

städa?

Sätt klart filmen för ett tag sen, städat hela mitt rum, borde städa mer, eller rensa, rensa gamla papper från skolan och annat, ränsa ut gamla kläder som jag knappt anväder nu i alla fall m.m. Men frågan är om man orkar, skulle vilja få i mig lite mat innan liksom, känner mig så jävla seg och hungrig.. Men eftersom maten inte är klar på ett bra tag så blir det nog ändå att ränsa nu, i och för sig väldigt skönt att få det gjort, för min garderob är mer än överfull, eller ska jag skryta med att säga walk in closet (eller hur man säger), det är inte världens största men jag har en :) Skulle komjag på nu vilja göra om där inne helt och hållet försten, måla om och sätta massa speglar, köpa en ny garderob till den, just nu har jag i och för sig en helt unik ;) pappa har designat den så har en vän till han byggt den, den har färgerna svart, grå och röd precis som min säng och gardiner, men är rätt trött på det, så får se hur man gör :) Men nu kan jag ju börja med att städa ur alla gamla väskor jag har där inne som jag inte anväder, lägga dem uppe på "vinden" eller under sängen i en låda och samma sak med kläderna, men kan lova att jag hittar kläder från sjuan haha! Ha det så länge!

//Sandra

jobb, jobb, sol

Hallu! Kom nyss hem från stan och jobbet.. Jobbade från 9.00-12.00 idag, och det gick så jävla dåligt och provetionen var så jävla låg, när jag trodde att allt var slut så sa dem plötsligt att dem höjt provetionen, snacka om att jag blev glad, tjänade inte mer än vad jag skulle gjort med det gamla systemet, men jag tjänade i alla fall bra.. Jag hatar verkligen mitt jobb :( men är man inte 18 år så är det jätte svårt att hitta något bra och nytt.. Så ska föröska orka hålla mig kvar tills jag fyllt 18 och hittat något nytt då.. Jag funtar faktikst på BR leksaker eller Toys r us, jag har ju praktiserat på Br förut och det gick väldigt bra och var väldigt kul så jag skulle inte tacka nej även om lönen skulle vara lite sämre än den jag har nu, för jag står verkligen inte ut att behöver störa, väcka osv folk hela dagarna.. + att det blir så tröttsamt efter bara någon timme.. Men men det ska nog lösa sig, ska bara jobba imorn och på torsdag dne här veckan och sen samma sak nästa vecka, sen får jag se hur mycket mer det blir under lovet, ska ju göra rätt mycket andra saker också :) Men men efter jobbet vid halv ett tiden träffade jag Sabina i stan för en runda, vi kollade inte i några affärer utan bara snacka en massa skit och umgicks :) Vi gick in på Donken och köpte med oss mat och satte oss i kungsan ett bra tag, sen traska vi vidare till gamla stan och slussen dör vi sen tåg t-banan och skildes åt, så det blev en lång promenad idag, men skön eftersom solen kom fram efter ett tag :D Nu har jag i alla fall inte mycket alls att göra, borde kanske göra någon nytta hemma, tjäna lite pengar men är så satans trött så orkar verkligen inte.. Nej nu blir det att se resten av filmen jag såg igår och sedan får jag se vad jag gör, städa mitt rum kanske, det borde jag väl orka (A) Puss på er!


Så jäkla bra men sorlig film, den blir inte heller sämre av att Jude Law är med ;)


//Sandra

Godnatt

Tänkte inte säga så mycket mer än godnatt :) har precis sätt på film, A.I. så jävla bra men så jävla sorlig :/ Har inte sätt klart hela men får bli imorn eftersom jag ska upp vid halv 8 imorn och jobba.. Efter det ska jag träffa Sabina, blir nog en runda på stan om vi orkar sen får vi se vad vi hittar på :) Sov gott!

//Sandra

Ointressant eller inte

Tänkte lägga upp som ett schema typ över mitt sommarlov, datum och sånt, även fast inte alla datum är 100 %iga :)

19-22 Juni = Landet med hela mammas släkt och kusinerna över midsommar.
30 Juni-3 Juli = Köpenhamn med mamma, syrrorna och Lenore :D
9-14 Juli = Katrineholm till mina sysslingar :)
16-19 Juli = Weekendkryssning med storesyster och mamma!
22-29 Juli = Grekland/Zakynthos med Lina, Elli, Hanna, Lenore, Camilla mfl. :D :D :D
7 Augusti = JAG 18 år :D
8 Augusti- = Död :)

Sen ska jag jobba lite här och var när jag har tid och ork, Imorn ska jag tex jobba mellan 9-12, onsdag 17-21, torsdag 9-12 ;)

//Sandra

Tåg eller flyg?

Sitter med mamma och fikar och dricker kaffe, samt att vi försöker komma överens om hur vi ska ta oss till Danmark. Mamma vill ta tåg och jag vill hellre ta flyg eftersom det går väldigt mycket snabbare.. Sen har vi ett stort problem att vi ändå inte hittar något bra sätt att ta oss dit via tåg eftersom det bara finns tåg som går via GBG och det känns lite onödigt, eller inte ens via utan man måste byta där. Min bror var i Köpenhamn förra året så ska väl kolla med han hur han gjorde för mamma var stensäker på att han inte hade behövt göra så i alla fall.. Men men nu måste vi leta vidare :)



//Sandra

Fullt upp

Tja! Idag ärt det en såndär skön dag en såndär super skön dag, solen är i alla fall lite på g och man känner sig pigg även fast man bara sovit ungefär 7 timmar.. Man har Uggla på högsta och ätit jordgubbar med mamsen och systrarna och allt är liksom helt okej ;) Men sen finns det ju också endel problem som dykt upp nu har jag märkt.. Jag trodde inte jag skulle göra så mycket det här lovet utan att jag skulle bli hemma för det mesta och jobba rätt mycket, men icke, nu har jag tydligen massa inbokat.. Allt är inte 100% men 90% igt så yes.. mellan torsdag och söndag ska jag vara social med släkten och åka till mormor med familjen för att fira midsommar med hela mammas släkt, vår släkt är som tur rätt härlig så det funkar alltid :) Efter det ska jag försöka jobba två veckor för sen ska jag till antingen Ellis land på Öland några dagra eller till Danmark 5 dar ungefär med mamma och syrrorna och förhoppningsvis så ska Lenore med också :) Ska göra både dera, men vilket jag gör först är ej bestämt.. Sen efter det ska jag på kryssning med mamma och storesyster.. och sen kort efter dte så åker jag till Grekland med Tjejerna i en vecka och en vecka efter det fyller jag 18 :D och sen någonstans ska jag också klämma in Katrineholm minst en gång under lovet eftersom mina sysslingar bor där. Sen skulle jag också vilja åka till GBG eftersom det inte blev av i början av sommaren, jag och Lenore prata i alla fall om det, men vet verken om man har tid eller pengar, men man får helt enkelt se.. Så jag förstår inte hur det ska gå till, måste ju jobba massa också.. men men, ett fullproppat lov är ju bättre än att bara sitta hemma :) Nu ska jag i alla fall städa undan lite och packa till papsen ;) hej hej!

//Sandra

fossing ball

Kom nyss in från en lång promenad, skönt att få i sig lite luft även fast man är lite sjuk och så.. Mamma ska snart iväg och handla pizza och Lenore är också på väg hem till mig för att vi ska se matchen.. Efter det får jag se vad vi gör, tror det blir att kolla film och käka gotti gott ;) Men nu blir det i alla fall fotboll och pizza, mums!

//Sandra

Lördag är det va?

God morgon mina kära läsare (haha)! Mår lite bättre idag efter massa timmars sömn, blev Pretty Women att somna till igår, den är så bra, en av mina favoritfilmer måste jag få be att säga :) Nu har jag i alla fall fått i mig lite frukost, gott.. Ska snart hoppa in i duschen och sen får man se vart dagen tar mig någonstans.. På sätt och vis skulle man vilja dra ut ikväll eftersom det är lördag, man var hemma igår osv, men jag är fortfarande lite små sjuk, trodde jag skulle dö av en hostattack imorse när jag vaknade.. Men får se hur det blir med den saken :) Bangar liksom inte på filmmys idag igen och massa godis (A) men kanske med någon annan än syrrorna då.. Men ni får ha en bra dag!

//Sandra

fuck

Nu ska jag lägga mig och försöka sova, men innan dess ska jag kolla på en film och försöka sova till det, hoppas erat liv är mer lockande, wej konstigt att denna dag har sugit stjärt, det är fredag den 13 idag.

//Sandra

helvetet

Just nu vill jag dö, men innan det ska jag döda!


sisters

Idag blir den en såndär skön fredag, vilda helger och fredagar är också härliga och inget att klaga på, men eftersom jag var ute igår känns det skönt att vara hemma idag öven fast jag är rätt pigg och så.. Sen är jag ju inte helt ensam hemma utan småsyrrorna är här också och brular aldrig umgås med dem, så ska bli skönt att göra det, har precis käkat middag tillsmamans som jag lagat (A), sen ska vi snart gå och hyra film och spela lite kort och sånt töntigt ;) Mamma och storesyster är på Dolly Parton ikväll dte är därför jag är lite barnvakt om man säger så.. Händer inte ofta som sagt så jag sa att jag kunde offra mig eftersom jag ändå inte pallade parta ;P Så nu sa jag fixa med disken sen ska jag städa mitt rum innan vi går och handlar gotti gott och hyr film :) hoppas ni får en bra kväll ni med!

//Sandra

Sandra tipsar

Billigare resa! Kom till Bredäng istället för den dyra resan till Turkiet. Ta bara röda linjen mot Norsborg och hoppa av på vilken linje ni vill efter mälarhöjden, det finns gott om turkiskt ursprung där :) SL kortet funkar :)

//Sandra

:)

Godmorgon! Haha nej men vaknade för ett tag sen, skönt med en tupplur måste jag säga :) Bättre än att sova på natten nästan, synd nog.. Nu ska jag försöka kontakta min kära vän Ellihoe och Lenore, PUSS!


Min ubersöta kusin & jag :)


//Sandra

Godnatt

Nej nu ska jag förbövelen lägga mig i min ubersköna säng & knappra choklad & försöka sova lite :)

Pics

 
Kusins student :D (dock lite dåliga bilder eftersom syrrans kamera strula, kan hon haft med den på krogen, hmm ;))

//Sandra

Amanda

Lillesyster Amanda visa den här för mig nyss, tyckte den var så söt, så tänkte vissa upp den här, dem har skrivit posetiva saker om varan till avslutningen ;D


Så stolt över henne :')


//Sandra

Torsdag

Nu är det torsdag och vädret är fan heller inte så bra idag heller, tråkigt.. vart tog det där härliga somriga vädret vägen som fanns här förra veckan :/ Igår bestämde i alla fall jag och Lenore oss för en slapp hemmakväll med film, så det blev Forrest Gump (såg inte klart hela hehe) och Sjätte sinnet, så jekla bra! Jag slaggade över eftersom jag inte vågade åka hem mitt i natten (A) och satte klockan på halv tio i morse eftersom jag hade läkartid halv 12, efter det så åt jag och mamma lunch tillsammans på ett mysigt cafe, sen skulle jag iväg och jobba mellan 13.30-17.00 men när jag ringer mitt jobb och säger att jag kommer komma lite för sent så säger dem att det inte är någon idé att komma eftersom det var fullsatt, skit dåligt tycker jag eftersom jag hade bokat in ett pass :/ (ska inte jobba förens söndag nu)Tänk om jag inte hade ringt då hade jag åkt i onödan :S Men men, som tur var så hade jag bara gått upp till t-banan, så hann med min buss tillbaka hem som tur var! Så nu sitter jag hemma, känner mig skit seg, visst har bara sovit 6, 7 timmar, men jag är typ lite småsjuk (igen) täpt och hosta :( Men det är inget allvarligt i alla fall, men men tänkte vara lite lat nu och lägga mig en stund så får jag se om det blir bättre sen, ska ju ut med lite vänner senare ikväll om inte vädret är allt för tokigt, flera som har avslutning idag :) Hoppas ni får en bra dag!

//Sandra

Hallu

Ja första dagen på lovet kan man väl säga, kanske inte har börjat så jätte bra, med regn och grejer, men för det mesta är jag inte en sån som klagar allt för mycket på vädret, för nu börjar ju i alla fall solen komma fram lite :) Var i stan med Lina en stund, skulle fixa en grej, men dem hade stängt så vi åkte dit i onödan^^ Men men, annars hade det ändå bara blit en trist dag hemma.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att äta lite lunch/mellanmål, är lite småhungrig.. Sen ska jag nog plinga Lenore och se vad hon har för sig.. Men hur somhelst, till gårdagen, Den var JÄTTE trevlig, vi köpte med massa gott och gjorde en stor kyckling sallad med massa gott, självklart också kladdkaka efter, drack och mös ute på gräsmattan, efter det tog vi oss in, diska lite och sen satte vi oss i soffan och kollade fotbollen, och det gjorde ju inte precis kvällen sämre, att sverige vann :D och efter matchen drog vi tillslut ut :) Så även fast vädret inte var helt på topp så var dagen och kvällen det, tack tjejer! Nu ska jag nog ta det sista av salladen från igår, mums, sen plinga Lenore, hoppas ni får en bra dag!

//Sandra


:)

Hittade i en klasskompis blogg den här ;



så det ser ju ut att bli fint väder senare ikväll, därimot lite kallare fast med mer sol och det är det viktigaste tycker jag :)

//Sandra

A

Som i AVSLUTNING! Som ett litet barn men vafan vad man har längtat, äntligen 10 verckors ledighet, + lite jobb på sidanom men jag menar det är ju pengar och man vill ju inte sega HELA lovet i alla fall ;) Vädret är inte lika fint som det vart i veckan, men det är helt okej, lite blåsigt bara, hoppas det håller i sig till ikväll i alla fall.. Planerna ikväll är också ändrade, ska vara med mina gamla tjejer istället :) Vi ska träffas efter att jag vart hos min kusin på hennes mottagning och handla mat (jaa nu hinner jag dit ;D) så ska vi handla, sallad, grönisar, fetaost, kyckling, baugett m. m. hehe och göra en god kycklingsallad med massa oster och bröd till, så får vi se om vädret håller sig för då blire pickninck på filt utanför mig eller på bord.. Kom föresten hem från en lunch med mina andra två tjejer Lenore & Hanna som också kommer ikväll, vi käka på pizza hut så nu är man verkligen proppis ett bra tag ;P Men men, nu ska jag slänga av mig finklänningen och baka en kladdkaka till ikväll tror jag :O haha, ha en bra dag ni med!

Är helt kär i låten nedan, har fått den på hjärnan, hade aldrig hört någon av Jason Mraz låtar än "Im yours" förut så det var lite kul :)

//Sandra

Härligt



//Sandra

Jag är för sorlig

Efter ungefär femtioelva försök så kom jag in, äntligen, eller inte äntligen, vem bryr sig, egentligen? Vädret är på topp, jag är nästan på topp, fattas lite saker för att nå min topp, bara massa besvärliga saker. Men det ska vi inte prata om nu.. Imorgon är det avslutning på min skola, ska bli ruskigt skönt, få vara borta från helvetet i 10 veckor är inte illa.. Sen finns der ju ett annat helvete med, Jobbet, men det är en annan femma.. Sen finns det rätt många helveten, men det skiter vi i nu.. Imorgon ska vi typ vara hos Sara i klassen, sen ska vi nog in till kungsan för att se matchen.. Eftersom det är så viktigt.. Sen ska jag nog umgås med mina andra tjejer, mina bästa tjejer från gamla skolan :) Men men, idag har jag iallafall hämtat min mobil från lagningen, helt felfri (men hur länge till varar det, det är frågan :O) Sen kollade jag lite i kista centrum eftersom jag ändå var där, hittade ett superfint linne man kan ha som klänning med typ och ett par korta vita shorts från Vero moda, nöjd nöjd, tänkte ha dte på kvällen imorgon, man pallar ju inte gul klänning hela dage och kvällen liksom.. Får förersten se om jag hinner min kusins student imorn, skulle verkligen vilja, men eftersom dem i klassen kommer stressa bäver eftersom dem MÅSTE VARA INNE I KUNGSAN SENAST 20.00 DÅ MATECHEN DRAR IGÅNG, ANNARS TYP DÖÖÖÖÖR DEM :O så kommer jag nog vara tvungen att skita i den :( Men får se, går ju hellre på den och kommer lite senare in till kungsan liksom :) Nej nu ska jag till pappa och hämta en sak tills imorgon, ni fattar nog vad, sen ska jag till Hanna, hämta en liknande sak till imorgon och sedan möta Lenore tror jag, får jag se vad vi hittar på :) Hare så bra, så skriver jag kanske senare, om inte blogg.se lackar bäver igen..

//Sandra

jag känner för att bara va just nu


studentmottagning

Kom nyligen hem från min kusins student, riktigt kul med god mat och mycket dricka :) Massor med prat och människor, men det ända jag tänkte på var "Ett år kvar nu :D" haha! Skulle åkt till en väns mottagning också men hann inte eftersom jag inte ville dra för tidigt, så åkte med mamma därifrån för en timme sen typ, skulle egentligen träffa mina tjejer, men jag mådde helt pltösligt jätte dåligt, ont i huvet som fan och mådde jätte illa, så mamma tyckte jag skulle åka hem istället, så hon skjusa hem mig istället.. Så nu har jag tagit ett varmt bad, ska lägga mig och kolla på en film nu och sen försöka sova, tur är att bara huvet krånglar nu och inget mer.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)

//Sandra

Hur kan man.

Hur kan man tycka om en person så mycket så att man tänker på den nästan hela tiden, hur kan man tycka om en person man inte trodde man skulle göra, hur kan man tycka om en person som man samtdigt kan störa sig på så in åt helveta, hur kan man gilla en person så mycket att man är nära till att gråta när man ser den på en bild, hur kan man gilla en person som kanske aldrig mer kommer gilla än tillbaka.

Nu är jag typ klar, skippar att hämta mobilen imorn, gör det på måndag istället, så får lite mer tid på mig så skickar in uppgiften imorn samt fräschar till den lite :)

Godnatt // Sandra

jobbigt

Jag har kommit underfund med en sak, jag är SÄMST på att komma på saker att skriva om eller liksom börja skriva på något över huvudtaget! Jag ska skriva en uppgft i Arbetsmiljö och säkerhet till imorn natt klockan 00.00, men jag måste få den klar nu, eftersom imorn har jag 1000 andra saker för mig precis som idag.. Först ska jag ta mig en lite sovmorron i alla fall hade jag tänkt, till 10, sen ska jag in till kista och hämta min mobil på lagning, efter det ska jag möta Hanna i stan och betala för våra biljetter till Grekland :D Och efter det ska jag hem och då lär klockan vara ungefär tre och då måste jag fixa mig och duscha och så eftersom jag ska till min kusins studentmottagning vid fem och efter det ska jag vidare på lite vänners mottagningar och sedan ut med mina tjejer.. Jag förstår allttså inte hur jag ska hinna.. Ni kanske tänker "men varför skriver du inte på den nu, istället för här", men det är inte så lätt ska ni veta.. Nej men jag ska berätta om arbetsmiljön på antingen min skola eller på mitt jobb, så det är ju inte så hemskt svårt, jag kanju grunderna helt, men vill få bra på den så jag får MVG i betyg :) Men men, ska väl fortsätta skriva nu, är inne på min andra sida, ska skriva lite till i alla fall, skriver ett Godnatt inlägg när jag är klar!

//Sandra

-

Det sista jag vill är att det här ska vara en sorgsen blogg, med massa ledsna inlägg och dikter och sånt där skit. Men jag menar alla människor har ju dålig dagar och man vill ju alltid skriva av sig även om massa folk som inte har att göra med det läser det.. Men just nu känns bara allt så jobbigt, jag gjorde något dumt som jag ångrar och jag tror att det aldrig kommer gå att ändra, för det har gått för lång tid och jag hatar mig själv för det.

Slit

Slit från morgon till kväll, haha nä kanske inte riktigt, var ju inte precis så aktiv i aktiviteterna på jensenkampen, utan stekte i solen istället och fick lite bränna :) Men efter det vid ett tiden (gick tidigare) så skulle jag till läkaren igen och efter det följde jag med mamma här till nya huset och städa och packa upp.. Fick tillslut välja rum, men min syrra ska alltid jävlas så hon skulle såklart ha samma, men jag fick som jag ville tillslut eftersom jag hade så bra argument till varför jag borde få det ;) jaja! Sen har mama och jag mest pratat och så också om allt och inget.. kom hem till pappa vid halv nio tiden, gjorde lite på en mvg uppgift som är valfri och vid nio var det DH på tv såklart ;D Nu börjar jag redan känna mig trött, så ska väl snart sova tänkte jag.. Ska upp vid 7 imorn, börjar klockan nio och slutar 11, men sen jobbar jag också, ett till fem.. som tur är med Lina :) Men ha det så bra allsammans!

Måste bara säga att jag ÄLSKAR detta väder!!! ;)

//Sandra

Måndag

Hejsan svejsan, blev så att jag sov hos Lenore igår så har inte bloggat fören nu.. Men ska snart lägga mig, är verkligen jätte trött, somnade hela tiden vid 6 tiden idag.. jobbigt, men ville inte lägga mej och vila då för då blire så svårt att sova inatt.. Har i alla fall gjort min redovisning nu, vilket gick bra :) Sen har jag suttit hemma hos Sara och solat på hennes verande med henne och sen har jag vart med Lenore igen.. Men nu är jag hemma och bara ta det lugnt.. Sprang föresten in på Åhlens idag efter skolan, köpte en mascara jag ville ha från Clinique, man fick med en test av den i senaste Cosmo, och jag tycket den var så bra så var tvungen att köpa den :) Är riktigt nöjd! Sen så måste jag bara visa en bild på mitt nya måste, gladiatorsandaller, men frågan är kan man ha det till en snygg ljusgul avslutnigs klänning? för jag vill inte ha klackar och vad ska jag annars ha?, Här är i alla fall en länk till några olika skor jag skulle vilja ha, inte heller något farligt pris; http://www.dinsko.se/Dam/Tema/Black-edition.aspx?utm_source=Startsida&utm_medium=Banner&utm_content=Black%20edition&utm_campaign=Internal_cmp&utm_nooverride=1

Nej nu ska jag sova, är inte på topp för att blogga mer eller något sådant, hare bäst!

//Sandra


del två



//Sandra

Gårdagen :D

Älska räcker inte hahah


//Sandra

Söndag

Tjohej, nu har jag inte bloggat på några dagarar och det ber jag så mycket om ursäkt för.. Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg med vänner och bekanta och mycket skratt :) låter som värsta talet, men det är sant! Fredan såg i alla fall ut så att Lenore kom hem tilll mig och vi basta och gjorde oss i ordning, sen åkte vi in och mötte Lina, Hanna, Sabina och Camilla i stan och gick till Fridays, jag vet igen, men vad ska man göra haha :D Satt där med några 40 åringar Camilla hade raggat upp, yeh, behövde inte köpa någon dricka själv, utan det bjöds på champagne av herrarna, hahaha! Mot slutet träffa vi lite annat folk och det var riktigt trevligt :) igår var det lite annurlunda, under dagen så packade jag och städade en jävla massa eftersom vi ska flytta.. Jobbigt och slitigt men det känns bra att ha det gjort.. På kvällen så gick jag och Sabina på bio och såg "brudens bästman" (tror jag den heter), jävligt bra med massa kärlek och lite sorgsna scener ;P Efter det så mötte vi Lenore och några till och gick till Skrattstock som var i Långholmen med en massa komiker, det var så jävla roligt måste jag säga, det var självklart Magnus Betner och Björn Gustafsson som uppträdde + en massa till, har inte skrattat så mycket på länge :D Efter det så gick vi mest runt eller satt och snacka, så blev det en tidig hemgång vi 12 tiden istället :) vilket jag är glad över nu eftersom jag kom upp tidigt och nu ska ut och sola :D Hoppas er helg har vart lika bra eller bättre, kyss!

//Sandra

RSS 2.0