Grönan/Myspys

Japp nu blir det grönan imorn ändå, får se hur kul det bli, känner mig egentligen för gammal för det haha, men det är ju faktikst kul, älskar att åka karusaller maahaha :D Sen ska vi ju äta gott och så också, kul att vara med familjen ibland också :) På kvällen får jag dörimot se vad jag gör, vi skulle försöka åka vid 12, 1 tiden så vi kunde vara hemma vid 7, 8 tiden.. så får se vad som sker :) Nu sa jag i alla fall se Casanova med snggingen Heath ledger :'( , den är så härlig och han är ju bara så vacker! Nej nu ska den på så jag kan lägga mig en hyfsad tid sen också :P Ha det bra!



//Sandra

yey

Idag är det exakt en vecka till lilla sandra fyller 18 år, och det känns riktigt bra måste jag säga, haha :D

Godag

Halloj gott folk! Kom för ett tag sen hem från stan, har vart där med min syssling som sagt men som åkte hem sen vid sju tiden.. fick med mig lite hem också, inte bra alls, behövde verkligen inget av det jag köpte mer än typ en sak.. Men vad gör man inte när man hittar bra fynd.. Ikväll blir det nog en chill kväll som i tisdas & onsdas, så får man se vad som händer imorn istället, förhoppnings vis är jag bättre då, mår ju bättre idag än igår så det lär ju bli bättre för varje dag, både med hostan och hesheten :P Kanske att pappa och syrrorna skulle till grönan och mna följer med, vore inte så fel, eller det beror på vädret, kanske för varmt för att va där, kanske hellre borde sola och bada, haha aja får se hur man gör :) Nu ska jag i alla fall käka middag, puss på er!

Självklart ska ni få lite bilder på mina fynd från grekland, grejerna jag köpte i stan idag & bilder från ellis & min myskväll igår :D haha!


FETT FETT FETT!

Kom hem med allt för många påsar, men med söta fynd såklart :)

fynden från Zacke, pengarna gick för det mesta till drickan haha ;)

//Sandra

Yes

Sitter hos Ellihoe och vi ska snart handla lite mat, typ kebab för min del! Sen ska vi se film, det ska bli mys, två hostande bruttor bredvidvaran, tror det blir Anastasia... Imorn ska jag föresten in till stan för att möta min syssling sofie, som kommer till sthlm bara för dagen för shopping, ska bli jätte trevligt, ska ju till henne igen nästa fredaag :) Men men ha det gött!


Min ellihoe :)

//Sandra

Godnatt sverige

Okej nu är jag trött igen, har slumrat till både med mening och omening enda sen jag kom hem, men nu är det dags på riktigt, morgondagen är inte planerad mer än att jag ska steka om det är bra väder och för det mesta ta det lugnt så min röst kommer tillbaka :/ Sen ska jag försöka hinna åka förbi hos mamma och hämta lite saker, men men, nu kallar sängen efter mig, som jag längtat efter så mycket! Godnatt!

Jag fyller föresten 18 år om exakt 10 dagar :)



//Sandra

tillbaka "/

Hemma igen och det är jag inte glad över alls, visst skönt att få sova i sin egna säng, men annars, ICKE! Har haft en så sjukt bra vecka med er 12 tjejer, ångrar inte en sekund under hela resan.. Måste verkligen göras om och jag menar det! Orkar inte lägga ut så många bilder eftersom det togs över 1000 bilder med allas kameror, men här är några, dem som har mig på facebook kan alltid kika där för där finns fler ;)




Pallar inte lägga ut fler bilder nu, har minst 500 till haha, men här är iaf några från dem två första kvällarna typ :)



Tack elli, lina, camilla, hanna, lenore, amelie, nicole, lovisa, jenny, johanna, irini, emma :)

//Sandra

Bye

Okej nu bär det av då :D Allt är packat och klart osv, ska bara få ner allt från vår branta långa trapp. Blev två filmer inatt, men somnade i slutet på den sista, så har väl sovit nån timma eller nåt i alla fall :) Får väl försöka sova på planet.. Nej hoppas ni får en bra vecka, kommer hem igen den 29 Juli!

Och nej jag kommer inte blogga där, eftersom jag har semester ;)

//Sandra

Goodie

Okej nu har det löst sig, mitt babage väger nu 17 kg och mitt hadbagage typ 2 kg, så det blir högst 19 kg tillsammans, då borde det ju funka :D haha vilka problem jag har alltså^^ Nej snart kommer Lenore så ska kolla packningen en gång till sen ska jag städa upp lite, ser förjävligt ut här hemma just nu.. hare!

//Sandra

atans

Okej inte bra alls, min väska väger ungefär 18 kilo och med bolaget vi flyger med får bagaget högst väga 20, INKLUSIVE handbagaget, och mitt handbabage väger typ 4 kilo kanske, allstå blir allt 2 kilo mer, tror ni det spelar roll? för jag har ingen aning.. Ringe mitt bolag och kollade men dem hade bara öppet mellan 9-12 så fick inte reda på det då heller.. Mamma ska ringa snart så får jag väl fråga henne, för jag vill verkligen inte snåla med kläder, jag får ångest om jag glömt något om man säger så, hur ska detta gå, hjälp mig :(

Godmorgon på er annars  :)


Vår låt veckan ut :D haha


//Sandra

Slösare

Okej rubriken säger väl allt, jag är en riktig slösare, speciellt när jag har mycket pengar, fan fan och helvetes jävla skit :D Fast samtidigt är man ju oftast alltid glad för prylarna man handlat, men det är en annan femma.. Var i alla fall i stan i dag med Hanna, vi skulle köpa lite grejer till resan + växla pengar och sånt.. Och det gick väl bättre än bra om man säger så.. Kom hem med sex påsar eller nåt sånt, bra sandra lyckat! Äh jag låter bilderna tala för sig själva då :)


Ja ni ser väl på ett ungefär var det är, det viktigaste jag köpte var typ solhatten & skorna hahah


//Sandra

stay with me

Tycker låten är så underbar (även fast den är lite småjobbig) ;D



//Sandra

Wie

Jag är himla glad just nu måste jag få be att tala om :) Mamma var här och lämna lite grejer jag hade hos henne, + dte jag köpte på båten, rouge, solpuder, naglack, sex on the beach färdiggjord i flaska, fett gott hihi, wodka på tub, lite cider m.m. och så säger pappa att jag ska få en tidig present (fyller ju år om mindre än tre veckor) och det var en kamera :D skitsnygg var den och skitbra :D :D sen fick jag med, ja ni vet så jag kan ha extar många bilder osv wie! Och av mamma föresten fick jag också en tidig present igår i förskott, en skitsnygg Guess väska :) Ska visa bilder också :)


Fick dem i förskott eftersom kameran behöver jag ju till grekland & väskan visste jag ju redan om eftersom jag var med och köpte den :P :)


//Sandra

Jag kan inte säga så mycket annat än äckligt!

Jag kan fatta om man likosm har råd att man kanske gör något litet med sin kropp, man kanske är jätte överviktg och verkligen har försökt allt men det inte funkat, att man då vill fettsuga sig lite, för att det kanske annars blir farligt osv, eller att man kanske vill göra ett liitet ingrepp på sin näsa eller mun, det kanske till och med jag gör en vacker dag, vem vet.. Men att helt seriöst utsätta sig för det här :O det är ju helt vannsinigt bara :


Jag vet inte, vad tycker ni? BB om 20 år kanske :)
Jag tror hon lagt ut 25 miljoner eller nåt på det här..

//Sandra

Home

Hemma igen från en helvild kryssningen må jag säga haha, hade riktigt jväla kul och åt som ett djur, jag menar det verkligen! Togs massvis med bilder men jag är för trött för att ens kolla igenom dem :D men här kommer iaf en het bild på mig och syrran ;D


sen ville "mördaren" va med i bakgrunden också :)

//Sandra

jag råkar va bäst

Sorry för att jag aldrig skriver och skriver jag så skriver jag så jävla tråkiga saker.. men men jag har ett liv så vad gör man inte.. igår var jag i alla fall hos fia från klassen med dem andra tjejerna, emelie, jennifer, sara, emilia och hennes tre kompisar, vi käka massa gott, drack, lyssna på musik och hade det allmänt trevligt! jag slaggade över eftersom jag inte ville åka hem så sent, så åkte jag hem idag på dagen istället.. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, för vid halv fem tiden ska jag och syrran in mot slussen och träffa mamma och sen blir det kryssning för hela slanten :D men kommer hem igen imorn kväll vid fem tiden :) Mer än så har jag inte att säga, kvällens outfit blir först jeans och ett snyggt linne sen senare när vi kommit ombord ;) så blir det hög kjol och linne med klackisar.. Sen vill jag bara säga att nu är det bara exakt tre veckor kvar till jag blir 18, WIE! Och på tisdag åker jag med mina älsklings tjejer till grekland en vecka, fy fan va kul och härligt det ska bli, + att jag inte träffat hälften på jätte länge :O Nej nu väntar duschen, hoppas eran kväll också blir najs!

(lägger in lite bilder från igår imorn kväll istället, sen ska jag försöka ta lite bilder ikväll också :D)

//Sandra

bara för att sofie älskar denna!

H
aha, är det här sommarens låt eller? Man börjar ju undra :)




//Sandra

åt helvete

Okej nu har jag en till sak som jag stör mig på, fast ännu mer nästan.. GAMLINGAR! Blir så förbannad, orkar egentligen inte ta det här, men vad ska man göra.. Min kära farmor fyllde nämligen år för en vecka sen, och då skulle vi tydligen dit osv.. men jag skulle jobba då, så jag kunde inte & jag kunde inte avboka efterosm det var samma dag, om jag inte velat ha en till varning.. Så jag bestämde mig för att jobba, även fast jag inte ville.. Sen kom jag inte hem fören 10 tiden och då hade vi tydligen fått typ 1000 spänn var av farmor, visst jätte snällt men ingen har ju bett om det.. Men i alla fall klockan var 10 och jag var rädd att hon lagt sig så jag tänkte att det är bättre att jag ringer imorn eller efter jag kommit hem från katrinholm så vi kan prata länge istället.. Så jag ringde inte när jag var där, för jag kan ju inte bara lämna Sofie ;) + att jag inte hade farmors nummer med mej och kan det inte i huvet och hade det inte i mobilen.. Så jag tänkte att jag kunde ringa idag.. eftersom jag var tvungen att packa och allt igårkväll och kom ju ändå inte hem fören efter 6.. Men jag hinner inte nes ringa fören pappa säger att hon är här ovch hon typ skäller ut mej för att jag inte riktigt grrr asså fan vad arg jag blev, fats fick inte fram något så jag bara sket i vad hon sa och gick upp.. BLIR SÅ TRÖTT och tycker det är så synd att hon bara blir gnälligare & gnälligare ju äldre dem blir.. men men, det var det!

Okej, det här är anledningen till varför sandra inte gillar sitt äckliga jobb.. dem som kallar sig våra Chefer (jo visst) Coacher, är ungefär ett år äldre än mig (89:or alltså) typ, och tror dem är bäst och äldre än alla andra, men så är det inte, utan tvärtom, dme går runt och skriker när man sitter i accept med någon kund (samtalet spelas då in) så kunderna fågar likosm om dem är på ett zoo typ, helt sjuk.. det ändå dem gör enligt mej är att störa mitt jobb, jag blir inte peppad av att dme springer runt och skriker, icke! Men men sånt ät livet. Idag kunde jag i alla fall inte komma, och eftersom jag vart bortrest visste jag inte om att jag skulle bort idag fören nyligen, så jag ringer för att säga det och då får man typ bara skit, så tydligen får jag en varning för att jag ringde (bara) två timmar innan jag skulle jobba idag.. men jag menar jag visste ju inte att jag skulle bort.. Aja, ska jobba imorn bitti, vilket jag inte ser fram emot specielt inte om dem värsta cocherna jobbar då.. nej nu ska jag iväg sen träffa sabina :) TACK & HEJ

//Sandra


kvällen

Blev en lugn kväll med mamma framför tv:n, sappade mest igenom alla kanalerna och pratade om min vecka hos Sofie, åt glass osv ;) Nu är jag hur ssom helst skittrött, håller på att somna om jag ska vara ärlig, men vill inte sova riktigt än ändå (A) Så tänkte göra mig iordning, duscha och så sen lägga mig i sängen och kolla film, tog med mig massa filmer från pappa när jag va där idag, så blir nog hajen filmerna om jag vågar (vilket jag gör).. Imorgon på dagen ska jag inte görs så mkt, packa ihop lite sen till pappa, sen på kvällen mellan fem & nio ska jag jobba^^ Men men nu ska jag kolla film, ha det bra!

//Sandra


Hemma igen

Nä det här var inte så ruskigt kul, att vara hemma igen menar jag, har ju haft det så satans kul och bra, men men.. Ska dit igen den 8 augusti (dan efter min födelsedag :D) då det är katrineholms vecka, ska då stanna mellan fredag och måndag sen följer sofie med mig upp till stockholm och då ska vi ha det riktigt skoj ,må jag säga :D jag orkar verkligen inte lägga upp bilder nu, det får bli imorn, ikväll blir det nog chill om inget annat dyker upp.. Puss!

//Sandra

så går det

'Jag visste att det inte skulle gå, för ingen klarar av dig, jag visste att du skulle stå där själv ändå sen, men nu glädjs jag av det'

det måste vara något magiskt över denna stad ;)

Måste bara börja med att säga att jag är så jävla glad att jag är här i katrineholm, helt ärligt, folket är så roligt och söta, alla är pratglada och ja man mår helt enkelt bra av bara känslan.. Igår var vi först hos sofie och kröka med nåra andra tjejer sen så skulle vi till sofies kusiner, mina andra sysslingar alltså och kröka med dem grabbarna, men vi orkade inte åka in till valla (landet) haha så vi träffade nåra killkompisar till sofie istället drog hem till dem på för, drack snacka och hade det trevligt :) efter det blev det nergång till stan och in på krogen (och jepp, jag kom in på elins :D) Det var riktigt jävla kul och alla hade det jätte trevligt :) Lägger som sagt in bilder senare, får se hur mycket bilder vi kommer ta ikväll (ska på födelsedagsmiddag sen fest) för sofies kamera paja lite halv igår, men det går nog att fixa, elin och dem andra tjejerna har ju kamera också :) sen har man ju mobiler.. Nej det vart sent igår så nu är det dags för frukost sen ut med sofies hund en riktigt lång promenad, sen hem och fixa oss och sen till Emma :) hare bra!

//Sandra

Hallu bloggen

Hejsan! Sitter i sofies rum, klockan är över 3 och det ända vi gjort är ätit frukost, kollat på WK och duschat, visst vädret är inte alls bra så vad mer kan man göra, men ändå.. vi har lite ångest att vi inte gick och bada och sola igår eftersom vädret var riktigt bra, men vi trodde det bara var halv bra väder så vi drog ner till stan istället och shoppa massa (kan visa bilder på allt längre ner), för den starka solen dök inte upp fören vid 2 tiden kanske och då orkade vi inte, men men, thats life.. Första kvällen i katrineholm var i alla fall skoj, orkar inte lägga ut alla bilder nu från alla kvällar och dagar jag kommer vara här så kolla in sofies blogg "discopulkan.blogg.se" annars lägger jag upp dem när jag kommer hem istället :) (måndag den 14) Ikväll ska vi hur som helst vara hemma hos sofie till en början med hennes andra tjejkompisar, kröka, dansa, spela spel höhö, singstar osv ;) händer det något drar vi självklart ut :) kanske att jag lyckas komma in på krogen ;O Men nu ska vi baka kladdkaka till ikväll, ha det gött!



Fyra små söta toppar :) Alla från Lindex faktikst, på rean, riktigt nöjd, sen har jag köpt en present till Emma också (Sofies kompis som fyllt år och ska ha födelsedagsfest imorn, men det är en hemlis om vad det är :P)

//Sandra

Kattanholm

J
a det säger väl allt, är här nu och det är naaaaaajs, jag och sofie har vart och ätit hos hennes mor, grillat kyckling och potatisgratäng, mums. Nu står sofie och prövar mina kläder eftersom jag hade så "lite" med mig.. Nu ska vi duscha och göra oss i ordning sen kommer Elin och Therese (sofies vänninor) och då ska vi föra lite tillsammans med WK! Hoppas ni får en bra vecka, många kyssar sandra (seriöst som fan)


det här är då min sezzxiga syssling sofie


//Sandra

Godmorgon & Hejdå!

Jamen hejsan svejsan och internet funkar som det ska, vad glad man blir då :) Vaknde vid 11 tiden och har sovit riktigt gott inatt, alltid bra får man säga.. Så nu ska jag hoppa i duschen och efter det ska jag käka, packa och göra mig iordning, sen vid halv 2 tiden bär det av till tåget ;) Ha en fortsatt bra vecka alla, kommer som sagt hem igen på måndag den 14 juli, fast sen ska jag på kryssning två dagar senare med mammsen och syrran och efter det tar det bara ungefär två dar till sen åker jag till Greklaaaaaand :D hehe men men puss på er!

//Sandra

sussi gott

Nej nu ska jag sova, ska inte upp tidigt imorn, eller vid 11, 12 tiden (tåget går inte fören halv tre) men är rätt trött :P :) Ska försöka skriva imorn bitti också om inte internet krånglar då (fast nu har det funkat ett bra tag måste jag säga) annars kanske jag uppdaterar lite hos Sofie :) Men men Godnatt!



//Sandra

jobbigt internet= dålig uppdatering

Okej vårt internet är helt cp, bara så ni vet, vi har precis fixat trådlöst hos mamma och det vill liksom inte samarbeta med mig, har försökt hundra gånger och nu har jag äntligen lyckats, men men tänkte bara säg att idag jobbar jag mellan 5 och nio precis som igår (det gick jätte bra igår föresten) och nu ska jag hoppa in i duschen & sen packa till katrineholm eftersom jag ska dit imorn till nästa måndag den14 :D Ha en bra dag, skriver igen när jag får tillfälle :P

Juste, igår var det exakt en månad tills jag blir 18 :D

//Sandra

Okej

Vaken sen en timme tillbaka.. Men är så seg, men det är bara för att det är pissväder ute idag, man vet verkligen aldrig med sverige, antingen så är det bra eller dåligt, så jävla trist må jag säga.. Tur att man ska jobba idag då, inte fören klockan fem ikväll till nio, men ändå, har ingen lust som vanligt, men vad gör man inte för pengar.. Kvällspassen är endå bäst, flest folk är hemma då och man säljer alltså bättre, men gillar helt enkelt inte folket som jobbar på kvällen eller stämningen alls, men men det får funka ändå :) Innan jag ska iväg och jobba ska jag också lämna in min mobil IGEN, jag vet och pallar inte egentigen, men den är cp som vanligt så vad gör man inte.. Måste bara kolla upp om dem har öppet innan så jag slipper åka i onödan.. Men men nu ska jag göra iordningen en stor frukost till mig (men nyttig) hihi, hej på er!

Får se om Sabina skickar lite bilder till mig ikväll från i lördas senare :)

//Sandra

:)

Ja och det vart det, lyckat alltså :)Kom dit vid 8 tiden och tog det mest lugnt, började fixa med maten vi skulle käka och tillslut satte vi det på grillen, fler och fler kom och det vart trevligfare och trevligare, dem flesta åt och alla drack och snackade en massa om allt och inget, var extra kul att mna inte kände någon, eller jag visste vilka alla var men brukar inte umgås med det folket, men det var riktigt kul som sagt ;) Blev endel dricka och vattenpipa för allas del, men det gick bra ändå :D vid tre tiden skulle några av oss bada i långsjön (inte jag) haha, och det var kul att se på, efter det gick jag hem till pappa istället eftersom han bor precis där och somnade vid halv fem :) Sen har jag mest degat hela dagen, kollat på film och käkat milkshake med syrran och kusinen osv, sen va mamma så snäll så hon hämta upp mig hos pappa och vi köpte då med oss taco tillbehör, mums! Så nu sitte rjag hemma och segare yteligare igen, men ska om ett tag käka och sedan får man se vad som händer tonight, men tror på en chillkväll :) hehe! hoppas ni hade en lika bra kväll som jag :)

Bilder togs, men icke med min kamera, så får se om jag får några av dem andra annars får ni klara er ändå ;)

//Sandra

Grillning

Ja nu blir det grillning hemma hos en gammal klasskompis, och då menar jag verkligen gammal, gick i samma klass som han mellan nollan och femman :P Men sen har vi gått i parallklasserna och han har då gått i samma som sabina fram till gymnasiet ;) Men det ska bli trevligt, tar med mig rostbiff (orkar inte grilla) och potatissallad sen ska vi köpa jordgubbar också :) Sen tar jag självklart med en av mina smirre ;) hihi! Hoppas eran kväll också blir najs, puss!


= Lyckad kväll :)



//Sandra


puss

Tilbaka, det var inte precis badväder, men vi solade och åt bullar och drack kaffe i alla fall, läste Cosmo och lyssnade på musik och gav varan massage ;) myspys! Nu lyssnar jag bara på musik och tar det lugnt, läser lite bloggar och ska snart hoppa in i duschen.. Men kvällen ser väl ganska ljus ut typ, antingen så ska jag och sabina grilla och dricka hos en kille från hennes gamla klass, gör vi inte det så ska vi kanske på en fest/krök med lilla Lenore också, vi får helt enkelt se hur det blir, men tror det lutar mer åt grillningen :) Hoppas ni också får en bra kväll!

//Sandra

Mot vattnet

Nu blir det en slags familjedag kan man säga istället :) Kusinen + storesyrran är här och vi ska ner till vattnet och bada och sola.. Vädret är helt okej här men får se om jag badar eller bara solar och äter massa gott som vi ska ha med oss :) Hoppas ni också får en bra dag, så får man se vart kvällen leder!



//Sandra

Godmorgon

Morsning mina kära läsare ;) Vaknade inte 11 idag, men halv 12 i alla fall av att syrran ville komma in och gosa med mig hihi, hon kan vara riktigt söt ibland måste jag erkänna :) Har ätit frukost och suttit här ett tag och lyssnat på lite lugnt skön musik och läst lite olika bloggar.. Pratar just nu med Sabina, vet inte vad vi ska hitta på, klockan är ju redan halv 2 och jag är inte riktigt klar för att gå ut.. Men kanske att man drar in till stan eller bara sätter sig någonstans och tar det lugnt? Men för nuet så ska jag fixa lite med min blogg, se om jag kan lyckas göra en snygg designe ;O Hej så länge!

//Sandra


Godnatt :)

Här är då den äkta som ni kanske hör (på engelska) Men jag föredrar den andra :) (A) haha


Jag och min humor.

//Sandra

Var bara så tvungen

Nu ska jag faktikst lägga mig i sängen med en kopp te (som vanligt) myskläderna och lite knäckebröd ;) Ska inte sova riktigt än, utan tänkte se ågon barnsligfilm, anastacia, aladin, lilla sjöjungfrun eller något sånt :) Imorgon har jag inte något bestämt faktikst, men hoppas på grillning på kvällen med några och på dagen kanske man kan sola/bada om det är fint väder annars kanske stan och en fika eller något sånt :) Nej får se helt enkelt, ska nog sätta klockan på 11 tiden imorgon så får man se helt enkelt :)
Men nu ska jag göra alla på super humör genom att lägg upp den här xD

 
hahahahaha

 
//Sandra

Pics

Bilderna från Köpenhamn är lite halvkassa eftersom min kamera har krånglat^^ Men jag kanske lägger upp dem allra bäst senare + att Lenore ska skicka sina och mammas ska jag lägga in senare.. Men jag har därimot tatt lite kort på mina köp från Köpenhamn, shoppade inte allt för mycket, men dem flesta affärerna där finns ju redan i sverige också så var ju inte så stor mening, men allt det här kommer från butiker som endast fanns där (vad jag vet :P) :

Det var väl på ett ungefär det ;)


//Sandra

Fredag

Okej nu är det fredag, och nej jag vaknade inte nu, jag vaknade faktikst kvart i 11 idag och känner mig riktigt stolt, har både suttit vid datan och häckat men också suttit på balkongen och fått lite färg tillsammans med en rolig bok.. Sabina gick nyss ockås, ja till och med hon har hunnit vara här någon timme, nej två timmar, vi har suttit i mitt kök och babblat om verkligen allt :) Men nu skulle hon hem för att ladda hennes mobil. Men hur som helst är båda vi rätt sugna på att grilla ikväll, eller vi måste ju inte grilla, grilla mat ;P men kröka lite umgås ha det skönt i någon park, ja ni vet, vore skit najs, nu när äntligen sommarvädret börjar komma tillbaka :) Men den stora frågan är vilka som är hemma idag/kväll? Aja jag orkar inte bry mig om det just nu, utan nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt, ta en till kopp kaffe och hänga upp min blöta tvätt. Pussar

//Sandra

Hemma igen

Nu är jag hemma igen gott folk! Kom hem för ungefär 30 minuter sen så sitter och kvällsfikar lite med the family, Lenore har åkte hem till sig osv.. Pinsmat nog så missa vi tåget i Danmark eftersom deras beskrivningar var skit dåliga och infon var endast på danska.. Men biljett snubben var shysst så vi fick nya biljetter för 300 spänn men fick byta tåg i malmö + vänta där i över två timmar.. men men thats life :) Orkar inte skriva värsta långa inlägget just ikväll.. men slänger kanske upp lite bilder senare annars imorn + lite av shoppingen :) Puss!

//Sandra

RSS 2.0