gott!

Muuuuuuuuuuums, mitt egna kaffe & syrrans äppelpaj!



Nu ska jag duscha, sen till elli, vi ska ha myskväll med skräckisar efterom det är halloween! :D

illa

Jag mår illa, jag tror jag aldrig har mått så sämst som nu, hahah, brukar seriöst aldrig må dåligt efter en härlig och vild utekväll men det gör jag just nu, ussssssssssch! Jo men kvällen såg ut såhär, jag, lenore och hanna gled in till stan på bio, vi såg Mr Woodcock, den var jätte rolig, älskar Seann William Scott, han är så jävla snygg, sexig och rolig, haha :D men men, innan filmen åt vi mat och köpte lite godis, efter filmen blev vi hämtade av mor min, jag och lenore åkte hem till mig, sen åkte hon hem till sig för att hämta drickan, hon kom tillbaka och vi fixade oss eftersom att vi skulle hem till adam som hade lite fest :D vi mötte upp lina och åkte dit, vid halv 12 tiden kom vi till adam och mötte även upp miriam 30 minuter senare som också joinade oss hela kvällen och natten :) det var nice hos adam, hade jätte kul faktikst! men men, nu är jag iaf hemma, blev att vi sov hos mirre efterosm hon bor så nära, ska sova lite nu, skriver senare!

image62
min gud!


Glad Halloween :D

PB

Har inte orkat skriva idag, men idag har jag inte gjort mkt, var med lenore på dagen sen bara vart hemma med mamma :) men men nu börjar prison break, skriver kanske efter!

Kram!


kväll.

Nu är klockan ca halv åtta & jag är skit trött, så vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske att jag bara stannar hemma och tar det lugnt eller så kanske jag skulle träffa lina & lenore igen och mysa med film :) vi får se senare.. men nu ska jag iaf bara ta det lugnt ett tag, har precis kommit till mamma :) skriver senare!

Kram <3

Lyckad!

Nu ska jag ta dagen från sin första början (nästan) Jag & sara åkte till Fia med ett glatt humör, vi kom dit och emilia och fia var bara där just då, dem höll på att städa och fixa lite, sen kom micke och fias mamma och lämna den goda maten som vi sedan började värma upp och lägga upp fint på fat, vi lyssnade på musik och snacka, sen kom emelie och jennifer och då började vi käka direkt eftersom alla var så hungriga och sugna på den goda maten :D Vi satt och åt och snacka ett bra tag, drack lite, vart vin och några groggar för alla.. sedan satt vi kvar ett tag och alla var jätte mätta, vi betsämde oss sedan för att spela ölspelet fast utan öl utan med vår egna dricka + att vi hitta på lite egna regler, det var skit kul, alla skratta och var glada, riktigt kul var det, synd att man blir så full nästan direkt bara (A) men men.. sedan så blev det till chokladfondyr, apgott, finns fan inge godare, vi hade en massa choklad och vindruvor, banan, godis m.m, muuuums :D så satt vi med det ett bra tag och njöt och spelade.. sedan var det för fyra av oss att bara börja sminka oss eftersom vi skulle vidare på halloween fest hos amelie, jag skulle va katt, och det gick väl sådär det haha :) sedan vi 11 tiden var det bara att ge sig av till t-banan mot östermalmstorg och sen att gå en bit.. där var det jätte kul :D speciellt för mig som kände dem flesta, träffade både mina tjejer och killar det var kul, nästan alla var utklädda, såg lite larvigt ut men vafan :D var där från ungefär halv 12 till 2, sedan drog jag och lenore vidare och träffade dem andra killarna som hade vart på krogen, vi försökte komma in men det gick inte så bra, undrar om det kan ha berott på våran snygga sminkning hahaha :D men men, vi gick till M;et istället och några käkade lite och så, sen blev det att röra på sig igen, så vi gick runt ett tag ute, men sen skulle lenore och killarna hem och åt andra hållet så jag fick ta ett snabbt farväl i t-centralen och gå till t-banan mot fias håll.. Väl hemma hos fia ungefär 4 somnade jag direkt, jätte skönt! kl halv 12 ringde min mobil så då vaknade fia, jag & emilia, låg kvar ett tag sen gick vi upp, åt lite från gårdagens mat och lite godis, prata om gårdagen osv, sen åkte jag hem vid halv 2 tiden, och nu sitter jag här seg som fan men annars mår jag bra haha :) men men nu ska jag göra lite nytta sen ska jag ut och gå en låååångpromenad med lina :) (behöver prata lite med en ungen) höhö!

(Föresten så lägger jag nog ut lite bilder också, men det får bli senare eftersom jag inte hade med min egen kamera :( så emilia och emelie ska skicka till mej sen :P)

Kram! S


LÖRDAG!

Nu är det lördag och jag är hemma hos fias mammas kille med tjejerna :) Blir thaimat och chokladfondyr efter, mums! Senare blir det att vi dricker några groggar var för att sedan bege oss på halloween fest, ska bli skoj ;DJust nu är det jag, fia, emilia och sara här, snart kommer även jennifer och emelie :) då blir det att äta! sen när vi ska vidare träffar jag min favo lina och lenore.. juste igår vart det så att jag och sara bara var hemma och kollade film och åt godis (A) men det var bara skönt! men men nu ska jag hjälpa till med maten :D skriver imorn eller senare!

Kram! S

:)

Hemma hos sara nu, vart en lång dag.. först åkte jag in till stan efter att jag fixat mig, möta upp sara, fia och sabina, vi gick runt en stund och kollade lite, jag hittade en jätte fin klänning på Gina som jag köpte direkt, den var rödrosa, svårt att förklara färgen men riktigt snygg, man kan även ta av axelbanden om man känner för det ;) kostade 199 kr bara så det var ingen big deal! sen gick jag och sara till donken för att köpa oss en dricka och en paj var, satta där en stund och snacka sen åkte vi för att fixa dricka.. nu sitter vi hemma hos sara och dricker lite, mums, jätte gott att bland med ICAS smultrondricka :) Vi ska väl fixa oss snart, så får vi se om vi går ut eller ej, annars blir det väl att bara vara hemma och ta det lugnt, eftersom vi ska på tjejmiddag imorn + halloween fest :D ska bli riktigt kul! men men nu ska jag göra sara sällskap, skriver senare eller imorn!


Sara & jag för ca 1 år sen ;O

Kram! S

Godmorgon :)

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen, med att jag hörde hur någon larmade vårt jävla hus, haha, och går man ut så börjar dte ju pipa eftersom det sitter någon sak utanför min dörr, så jag bestämde mig för att ligga kvar ett tag i sängen, men sen vart jag så rastlös och kunde inte somna om så jag gick upp, det började självklart att låta så var tvungen att springa ner och stänga av det, sen ringde dem från sercuritas, men jag behövde bara säga vår kod så vart det klart ;) Så nu sitter jag iaf här i köket med datan och med lite frukost, mackor och te mums :) Ska kanske in till stan med Sara och Fia sen, men dem ska åka rätt snart så får se om jag åker med dem eller om jag åker in lite senare.. För måste göra klart min idrottsrapport och gör mig i ordning.. men men nu ska jag iaf äta klart min frukost :)



Kram! S

godnatt!

Hej hej alla :) Nu ska jag äntligen krypa ner i min sköna säng för att sova, är ledig imorn men ska ändå lägga mig nu så jag inte går upp allt för sent imorgon.. jo juste, idag var vi på teater med klassen, den var väl helt okej fast lite seg ibland kanske.. men men, jag orkar inte skirva mer, skriver imorn bitti antar jag :)

Godnatt<3

Jasså

Snodde den här från min Olivia :)

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Aha
2. Är du lycklig? Jora
3. Är du uttråkad? Inte just nu
4. Är du ledsen? Inte just nu, inte just idag
5. Är du italienare? Nejdu!
6. Är du gravid? Nej!
7. Är du full? Just nu, nej!
8. Är du en cooling? Självklart!
9. Är du från Irland? Inte vad jag vet
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej och dem har aldrig vart det heller

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Senast igår
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Grr
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det har jag säkert.
7. Är du kär? Vet inte, lite kanske
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja det vill jag

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Båda
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på humör
8. Pengar eller lycka? Pengar ÄR lycka
9. Dag eller natt? Kväll
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? haha, ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, och finns inte på kartan.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nästan
7. Gjort bort dig offentligt? Hundra gånger
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej
10. Velat försvinna? Ah någon gång kanske

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Mamma
2. Telefonsamtalet du fick? Amanda (lillesyster)
3. Personen du va med? Sara
4. Roligaste grejen som hänt? Sara peta sig själv i ögat :)
5. Personen du sms:ade? Lina (igår)
3. Du va i en bil med? Mamma
4. Gick på bio med? Lenore (såg "28 veckor senare")
5. Va och shoppade med? Sara
6. Du kysste? Haha, det är hemligt
7. Du skrev till på myspace? Har inte det! 
8. Du kommenterade? Saras ögon
9. Du tillbringade natten med? Lenore, grr
10. Du kramade? Sara


haha

Hejhej, hemma nu, vart i skolan i ungefär en timme, hade bara en lektion, den gick bra, det var en tjej på besök från .SE, fick lära oss en massa om hur man gör en tidning osv, eftersom vi hade mediakunskapslektion :) men lektionen gick iaf undan, fick lyssna på henne ett tag sen fick vi göra egna uppgifter om hur man skulle lägga upp en tidning, det var kul, våran var sämst iofs haha, men whataaaaheeeelll ;D Sen gick jag och Sara till Ö-valls och köpte oss en varsin sallad, var inge folk där så vi stannade där och åt istället för att ta hem, riktigt mysigt, sen tog vi tunnelbanan och tåget hem, på tåget hände det en lite incident hahaha, Sara lilla petade sig själv i ögat, förstår faktikst inte hur hon lyckas, och det bara rann och rann tårar hella tiden, och det var nog bara halva tåget som såg.. Men men, nu tror jag hon mår bra :P Sen åkte iaf jag vidare hem till min mamma, ska städa lite sen skriva på min träningsrapport innan hon kommer hem, sen ska jag åka till pappa, för att jag sen ska möta upp Sara igen eftersom vi ska på teater med klassen, kl 19.00, fattar inte varför men vi måste det annars får vi tydligen 2 timmars frånvaro, vilket man helst inte vill ha.. Men men nu ska jag skriva min rapport, åter kommer senare!

Kram!

Gäsp.

Hej hej, gud vad trött jag blev nu, ska gå och lägga mig snart, Lenore är ju här som sagt, så vi ser på en super bra film, en av mina favoriter :) "Pearl Harbor", jag älsar filmen och kan se den 100 gånger om, den är så fruktansvärt vacker och sorlig, men jag älskar den verkligen jätte mycket och mår så jävla bra på något sätt när jag ser den :) Men men, den är väl slut om nån timma, så då ska vi sova, börjar ju som sagt halv 1 imorn, så får ju iaf sova till 10, 11 tiden :D skönt! Ha en bra fortsatt natt, så skriver jag igen imorn!

image56image57

image58
Snyggingarna ur filmen :)

Kram! S

Tjingeling.

Tja, sitter just nu och pratar med fia i telefon, och väntar på att Lenore ska komma som ska sova hos mig, så ska vi kolla på film och plugga lite, eller vi ska göra lite på våra idrottsdagböcker eller vad man kallar det.. båda börjar ändå kl halv ett imorn så varför inte.. Imorn blir det föresten kort dag, har bara en lektipn på en timma, sen ska vi på teater med klassen klockan 19.00, får se om det blir kul :) Men men nu ska jag se på heroes sen close to home, ska bara vänta på Lenore.. skriver kanske senare, annars får ni ha det gott!

Kram/S

Sezzxy zlatan

Har lite kul på webbdesignen, haha, vart han inte najs eller? ;D

image55innan
image54efter

Vart är han snyggast, innan sin operejjjjjsen eller efter :) jag tycker nästan efter, höhö!

<3

skolan

Hejhej, sitter i skolan och har webbdesign just nu, lite halv kul, vi började för ungefär en timmar sen men har än så länge knappt gjort något mer än att vi pratat om annat eftersom vi har jonatan våran coach på den här lektionen.. Idag försov jag mig lite men jag hann som tur var ändå till skolan, somnade vid 11, halv 12 igår så är riktigt nöjd och inte alls lika trött som igår och i måndas.. ikväll ska jag föresten simma ige med Lenore, ska bli skönt och kul att träffa henne, får se vad vi mer ska göra, kanske att vi ser någon film också efter och bara umgås eftersom båda börjar sent imorgon, vid 12, 1 tiden :) Men men nu ska jag börja jobba lite, slutar kl 16.00, hörs senare!

Kram/S

Nudu!

Nudu ska jag gå och lägga mig och jag menar det verkligen, höhö, har precis sätt på desperate houswives och de var lika roligt och bra som vanligt :) ska bara borsta tänderna och byta om lite, sen ska jag direkt krypa ner i min säng, jag ska inte ens ta med min dator till sängen, utan jag ska läsa ur en bok jag lånade av min syrra idag, den verkar jätte spännande och bra och det sa hon också att den var, den heter "Våld, en historia om kärlek" skriven av Joyce Carol Oates..  Den handlar om en kvinna som blir våldtagen påväg hem och hur hennes dotter på 12 år, såg det hela, sen hur man får följa det, väldigt hemsk men spännande.. men men, nu ska jag som sagt stänga av fanskapet och göra mig klar för natten ;) ha en underbar fortsatt kväll så skriver jag igen imorn! :)


Godnatt<3


visste väl det..

Hej hej, har precis ätit en god middag med familjen, så ska nu spela ett spel jag hittade på internet som tro det eller ej var jätte skoj att pela haha! Juste, nu somnade jag ändå till filmjäveln jag och min syrra såg, hon sa att hon försökt väcka mig men att det tydligen inte hade gått så bra, men vadå jag låg ju så skönt i min fina säng (A) hoppas jagbara kan somna ikväll då, annars kommer jag lacka.. Men ska försäka lägga mig direkt efter desperate houswives, så blir det nog perfekt. Skönt att vi inte ha idrott imorn utan mental träning, för hade aldrig orkat träna eller ens röra mig imorn, klockan 8 på morgonen, nej usch.. Men men, skriver mer sen!

Puss/S

"ska sova middag när jag kommer hem"

Nu kom jag ganska nyligen hem, min buss jag brukar ta gick inte på ett jävla tag så jag betsämde mig för att va snäll mot pappa och hämta amanda på fritis så inte han behövde det eller så hon inte behövde gå hem ensam.. varför jag kunde hämta henne var för att jag tog en annan buss som stannar nära hennes skola, men som man måste gå en lite bit från sen för att komma hem.. Amanda var lika glad som vanligt när jag hämtade henne, och alla hennes kompisar är som vanligt jätte frågvisa :P sen tog vi oss hem och var hemma på 15 minuter (vilket annars tar för mig 8 minuter och för amanda 25 minuter, men det är inte så konstigt, kommer ihåg när jag gick i trean och tyckte det var jätte långt till skolan och gick 25, 30 minuter innan, fast det nu bara tar max 10 haha, men det var väl antagligen för att benen var så korta och att man stannade så fort man såg en mask på marken ;D) Men nu är vi iaf hemma, och amanda hade tydligen tappat sitt örhänge som hon tog för någon vecka sen, fattar inte hur hon lyckas, haha så jag satt nyligen in ett nytt i hennes öra, men det gick bra faktikst, trodde nästan att det inte skulle gå eftersom det var så nytt och så.. men det gick som sagt, utan något skrik, duktig flicka! :P

Men alltså gud jag måste föresten verkligen skärpa mig, jag måste börja lägga mig tidigare, och då menar jag inte 11, 12 utan jag menar 10, för jag är så fruktansvärt trött varje jävla dag, jag somnar seriöst på bussen till skolan, på tåget till skolan, i skolan, påväg hem från skolan och när jag kommer hem från skolan, jag förstår inte varför jag inte bara inser att jag måste det, haha.. för jag kommer sluta som någon jävla stressad dåre som kommer dö en tidig och väldigt jobbig död om jag fortsätter såhär.. Det sista jag sa till Sara var liksom "ska sova middag när jag kommer hem" och hon lika så, det är helt sjukt alltså, för egentligen vill jag ju inte göra det heller för då kommer jag få svårt att somna inatt och då är vi tillbaka på ruta ett igen.. Nä skärpning Sandra, måste fan lägga mig tidigt idag, iaf halv 11 skulle göra nytta.. men men nu ska jag se någon film med lillasyrran och vila lite (inte sova, bara vila) sen får jag se vad jag mer hittar på idag, är rätt trött, haha kolla där kom det igen, alltså SKÄRPNING! Jaja, skriver mer senare tror jag..

Kram/ S

tisdagsmorgon

Alltid lika seg på tisdagar, fan, är verkligen jätte trött, somnade inte för halv två igår, så sjävklart försov jag mig med nästan två timmar..så går det när man får för lite sömn och har ett alarm som inte funkar ibland.. Men men.. Nu sitter jag iaf i mitt rum, klar för att gå, får tillochmed sällskap av storesyster som åker samma väg som mig.. Skriver när jag kommer hem igen.

Ha en bra dag /S

Så bäst.

Oh vad jag älskar prison break, det är så himla spännade hela tiden, i just love it!
Sen blir man ta mig fan helt gaaalen av dem snygga bröderna, haha :D
Så känner att jag bara måste sätta in lite bilder på dem här på bloggen!

image50image51image52

Är dem inte för vackra :)

men men nu ska jag ta mig till sängen, är jätte trött och ska upp klockan halv 6, 6 imorn..

Godnatt folket!

äntligen.

somnade som vanligt, gör alltid det såhär tidigt på kvällen eller eftermiddan efters skolan när jag börjar åtta bara för att jag är så sjukt trött.. skönt på sätt och vis men nu kanske jag får svårt att somna senare ikväll, men men.. Juste jag kom på något jätte kul som händer idag :D Första  avsnittet av prison break kommer idag kl 22.00! fan det har nästan gått ett halvår sen sist, eller det kanske det har tillochmed? om inte mer.. gud vad jag har saknat det! men men, nu ska jag röja upp lite i mitt rum så att städerskan kan damsuga här imorn och så, + att jag ska göra mig lite te för att sen se klart filmen jag kollar på och sen slå mig ner i soffan för att se PRISON BREAK :D
 
skriver senare <3

Lenore <3

alltid där i alla väder :)

image49

Kände att jag var tvungen att göra lite plats åt min söta vän Lenore :D

:D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! WIIIIE, jag har fått tillbaka mitt busskort, ja tillochmed allt annat som låg med busskortet också :D fyfan va härligt, visste väl det, tihihi :) men det var lite jobbigt också, för jag var tvungen att åka ända till tumba + lite till när jag skulle hämta det, men som tur var möte rara sara upp mig eftersom hon bor där. så fick jag sällskap av henne dit, men när vi väl var där fick vi vänta nästan en timme på tanten som hade det, jävligt jobbigt, men men, det gick bra.. sen tog vi två olika bussar hem och den jag tog tog för fan 40 minuter att åka, men jag sov typ hela vägen så det gick rätt fort ändå.. idag har jag också simmat, duktig.. ska simma igen på onsdag eller torsdag med lenore :) eftersom båda vi ska lämna in våra idrottsdagböcker på fredag.. Juste idag när jag kom till skolan, fem minuter försent trodde jag att jag skulle få stå ute och vänta i 30 min eftersom vi hade turism med henrik, men nej, dörren stodd öppen och vi hade jonatan, det visade sig att vi skulle ha någon jävla temadag, tema miljö haha, så först fick vi se en riktigt dålig film om miljö, fattade inget så jag sov istället som alla andra.. sen fick vi göra några larviga lekar då vi var i grupper :P men men, det var en kort men ändå rätt seg dag det.. men men nu ska jag käka!

skriver sen! <3

godkväll!

hejhej! okej nu är klockan snart 12, ligger med datan i sängen och myser, har precis sätt en film, "sthlm boggie" hette den, ganska bra men ändå rätt konstig, får väl en 6 av 10 :) tänkte snart gå och göra mig klar, så jag kan lägga mig inte allt för sent.. ska upp kl 6 imorn bitti, tidig vecka äre som gäller nu.. skönt på sätt och vis men ändå jävligt segt och jobbigt men men.. pratade föresten nyss med fia, blir typ tjejmiddag hos henne nästa lördag :D det ska också bli supermys, vi ska käka thai från hennes pappas resturang sen en massa annat gott och orkar vi efter drar vi väl ut .. men men, nu ska jag ta mig till badrummet!


godnatt folket! <3


pajärgott

Hejhej.. va ska jag göra idag/ikväll, bara ta det lugnt tror jag? ska till pappa om ett tag så blir väl att bara kolla på någon film och ta de chill, fett skönt iofs, är som jag sa förut ändå jätte trött från fredan och lördan.. men sen ska jag också skriva lite på min träningsdagbok också, som ska vara inne på onsdagkvällen, har faktikst tränat så mkt jag orkat och hunnit, har faktikst vart sjuk ett tag..  men men, lite har jag rört på mig iaf :) tror, eller inte tror, jag ska simma imorgon, för jag slutar ändå så tidigt redan kl 11, så det ska bli skönt.. Men men nu ska jag äta upp min paj som jag sitter och äter höhö, sen packa för att bege mig till far min :)

skriver senare <3


älska

var bara tvungen att lägga in den här länken, en väldigt gammal & väldigt bra låt, tycker jag själv :D haha

http://h1.ripway.com/0gge/0gge/SpiceGirls-TwoBecomesOne.mp3

I know, spice girls, men man blir glad av den höhö, lyssna!

godmorgon!

Har tyvärr ingen aning om hur det kunde bli såhär sent, men jag vaknade för 30 min sen, hehe!
Jag som bara tog en chill kväll igår hemma hos lenore och kom hem vid ungefär två, fattar inte riktigt.
Måste vart att jag va tött från fredasnatten höhö.. jaja!
Nu sitter jag och dricker lite te och äter lite mackor, ska snart träffa lina så ska vi ta en promenad och prata
en massa skit :) ska bli skönt med en promenad så man vaknar till..
Men gårdagen såg iaf ut såhär; vaknade kl halv 12 hos camilla, vi pratade lite om gårdagen och om en viss
jävel som kom mitt i natten & störde oss höhö (A) och om annat såklart, sen tog jag & sabina bussen hem
och skilldes vid tåget, sen kom jag hem, vilade lite, satta mig vid datan, var ute med mamma och gick, sen
var jag inne igen , duschade, åkte och åt med mamma & amanda, sen körde mamma hem mig till lenore
och där såg vi på två filmer, "hipp hipp hora" haha, suger men killen är föööör snygg, så vi va tvungna :)
sen såg vi någon annan som jag inte minns vad den hette, men bra va den! sen körde lenore hem mej
en bit sen tog jag nattbussen resten av vägen.. det var det!
Men men, nu ska jag ta en dusch och äta klart så jag kan möta lina snart!


Ses<3


vild natt hos camulla

Tjoho :) Nu ska jag strax iväg och käka med mamma & amanda eftersom linn ska ha tjejmiddag och vill vara ensam hemma, efter jag har ätit ska jag till lenore så får vi se vad vi hittar på, pratar om gårdagen antagligen..
Men men nu ska jag duscha..




Det var då "några" bilder från den härliga gårdagen haha :D tack folket för en mysig kväll!

ses <3

godkänd.

Tjenare!
Jag är sjukt trött, visst har bara sovit i kanske 5 timmar, men jag brukar ändå inte vara så här jävla trött, eller inte trött, typ helt slut, och fett ont i huvet har jag också, vilket jag heller aldrig brukar ha.. antagligen från gårdagen..
Men iaf det var helt okej igår, det var gulligt folk och musik, vissa var lite osocialare än andra men det behöver vi absolut inte gå in på.. annars var det nice :D
Kan berätta mer lite senare + lägga in lite bilder, för nu ska jag ta en promenad med mamma :)

hejhej<3

heeeeej folket!

HEJ ALLA! VA GÖR NI? JAG GÖR INGET :)
SITTER HÄR MED EN GAY MED NAMNET NICLLLLLAS :D & HAN E BÖG!
MEN MEN MEN MEN, NU SKA JGA UTB& MÖTA EN VÄN SEN IN Å KROOOOOEKA IGEN!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS<3333

Camilla

Tjenare folket, nu sitter jag hemma hos camilla med lina & sabina, vi har nyss kollat på lite bilder från åren, haha jätte roliga och fula fyfan alltså :D men men.. vi ska snart börja med maten men först ska jag nog låna camillas dusch.. nu gick precis lina, hon skulle på middag och va tvungen att dra, men kommer igen lite senare hit :) (sabina är kåt) Men men nu ska jag ta mig till badrummet, hörs senare!


sabina, camilla, lina & jag, hahaha, 3 år gammal ;D 

Löve! 19

hoho

Oj nu har jag bråttom, ska precis iväg till mässan, mkt att bära också^^ men men..
om jag inte skulle höra av mej ikväll, så får ni ha det så bra :)

ses<3

Inget tvång alls..

Juste sen måste jag bara tillägga innan jag går och duschar, man läser i andras bloggar och kollar deras komentarer & jag blir för fan rädd, haha, alltså folk är så jävla taskiga bara för att man har sin egna åsikt, helt stört! Så det jag vill säga är att, allt jag skriver i min blogg är enligt mig och ingen annan om jag inte skriver det förstås.. sen har jag faktiskt mycket bloggen för att komma ihåg vad jag gjort, roliga minnen och tråkiga osv, så om ni någon gång skulle störa er av att den är "taskig", dålig, tråkig osv, så skiter jag i det, för ni behöver faktikst inte läsa den :), ok? :D

Hasta la pasta BABY!

Okej, godmorgon folket :) uppe en lagom tid tycker jag, eller vaknade för kanske en timme sen eftersom lilla emelie ringde mig och frågade om jag kunde skriva ut en ny biljett till henne som man måste ha till den jävla mässan vi ska till idag.. men jag sa att det var försent för dem har stängt ner den sidan, så hon va tvungen att åka hem och hämta sin haha! men men, nu har jag iaf gjort min lilla frukost, bestående av kaffe, te, c-vitamin och mackor :) mums mums!
klockan 14.00 ska jag få skjuss av mor min till mässan, eftersom mitt fucking busskort är borta fortfarande :(
sen får jag leva på rämsa tills jag köpt ett nytt eller fått det tillbaka vilket JAG SKA FÅ! :) hihi..
Men på mässan tänker iaf jag och säker alla andra skita i varför vi är där, utan plocka på oss lite godis, höhö och pennor såklart ;D eftersom man alltid får det där :)
Juste jag ska få låna min gullrumpas ellis klänning tonight :) iofs så kanske jag inte tar den men det är iaf ett starkt förslag tycker jag.. Men men, nu ska jag äta klart min frukost och sedan ta en lååååång dusch :)


Hejsålänge!

tudeluuu

tjenanixen :) nu har mor min beställt allt, känns bra toppen med lite nya tröjer som inte finns i affären liksom :)
Jag och sabina upptäckte att vi hade beställt samma tunika, fast hon hade beställt en grå & jag en mönstrig..
Det blir nog bra det.. har pratat med camilla om vad vi ska käka imorn, blir pommes med nåt, får se vad vi har till det.. Sen så ska jag ju få sällskap med sabina från mässan till camilla imorn eftersom hon också ska till camilla :)
Ska se o jag orkar ladda ner lite bra musik på mp3 som jag kan ta med till ungen ;P eller om jag ska låta alla andra sköta det eftersom jag har min musiksmak (A)
Just fan pratade med sabina om vad jag sa ha på mej imorn på kvällen, ja vad fan ska jag ha, precis som jag skrv i förra vet jag inte om det blir shorts, jeans eller klänning, kommer va tvungen att ta med en hel bag till mässan för att vara säker på att jag har mycket att välja på ;)
Just fan jag har nog kommit på vad det är som gör att jag inte kan sova så bra längre och har svårt att sova, KAFFET såklart & teet, visst kaffe dricker jag kanske tre koppar om dagen och inte på kvällen, men dte kanske håller i sig? men teet dricker jag kanske 5 koppar om dan + två på kvällen, och tydligen kan man bli pigg av det :O
Men det konstiga är att jag inte kan sova om jag inte dricker te heller, för då tänker jag att jag inte gjort det och måste göra mig en kopp, helt psyko, men sant! som nu liksom, jag sitter och dricker te och ska lägga mig nu..

Som sagt, nu ska jag ta mig till sängs, fast ska nog se en film (som vanligt efterosm jag börjar halv 3 imorn) med en kopp med te i hande och lite c-vitamin..

Godnatt! <3

Tur.

Tack Sabina vännen att du påminde mig att jag skulle betsälla kläder från H&M, det var sista dagen idag, eller sista dagen man får 20% så tänkte att det var rätt smart att göra det :)
Det fanns jätte mycket jag ville ha i katalogen men jag försökte nöja mig med bara två plagg..
blev dem här två ;

image5

Det är iaf den mönstriga, väldigt söt tycker jag själv :) sen har jag beställt en väst också, men hittade inte den här på internet sidan så blev svårt att ladda upp ;P när jag fått den kanske jag gör det :)

Men nu ska jag låta mamma beställa kläderna, kommer jag inte tilllbaka ikväll, hörs vi imorn.

Kram!

Morgondagen!

Nu har jag pratat med någon tant från hittegodset, och hon sa att jag ringde för tidigt för att det skulle ha kommit in något busskort till dem.. hm okej, skulle ringa igen imorn efter kl 14.00.. Hoppas Hoppas Hoppas!
Men men sen har jag också pratat med min sötnows Camilla :) blir krök och dans hos henne imorgon kväll :)
Blir vi tjejer och grabbsen antar jag.. ska bli kul och mysigt, har inte haft en bra helg på länge känner jag..
Men jag undrar vad jag ska ha på mig imorgon? Klänning, Shorts, byxor? svårt det där, jag tror iaf vi ska vara inne hela tiden hos henne, så frysa är nog inget problem, men ändå, vad tycker ni? Om jag får för Elli ska jag låna hennes klänning, gillar den jäääätte mycket, men har aldrig lånat den förut, ska nog lägga in en bild på den här tror jag så ska ni får se hur den ser ut, tror den är köpt på Indiska för en ganska billig slant :)


image4

super fin, eller hur, föresten så är det camilla som har den på sig här, söt va? :D

men nu ska jag hjälpa mamsen med maten och sedan äta! (föresten, idag har jag damsugit HELA huset wie)
Ses senare!

Im back!

Okej, nu har jag försökt ringa till den där hittegods saken, men tror du jag får något svar? nej nej! utan jag får sitta och vänta och vänta och vänta, plötsligt hör man någon röst och tänker "äntligen" men nej då säger en röst "vi är så tacksamma att du kan vänta" men vadå tacksamma, alltså gaaaah, jag vill prata med någon jävel som vet vart mitt kära busskort är, fan inte sitta och vänta.. Ska väl testa att ringa igen strax, fan palla.
Alltså snart dör jag, haha, sabina sa att jag iofs kan köpa två månadskort innan nyår istället att det var billigare, ska kolla sl snart och se om dte är sant, isåfall får jag väl göra det kanske, men det vill jag inte, FÖR JAG SKA HITTA DET GRRRRR, om det är någon jävle som tatt det ska jag döda jäveln, GIVE MEEEEEEE! bajs :(

Ja Ja, nu ska jag härma min älskling Olivia lite med att sätta in lite mysiga bilder på mitt kaffe jag drack nyss :D

image3

Men smart sandra

Alltså nu är jag arg, riktigt jväla arg och jag förstår nästan inte själv hur jag ens kan skriva ett jävla inlägg, men jag känner att jag måste. Jag har tappat mitt busskort :O alltså fan sånt händer aldrig mig, utan sånt händer emelie.. Inte mig, jag är säker på att jag tappade det på bussen påväg till pendeln, jag är 99% säker, grrrrrr!
Och inte bara det, jag har mitt matkort till skolan i och mitt moppeförarbevis haha (A) ..
Jag gick iaf till tanten i luckan vid pendeln och hon hjälpte mig att ringa till bussarna och hittegodeset, men icke sa nicke, någon jävla bögjävel har tagit det, aaaaaahhhhh! Men sen sa hon att det är faktikst väldigt ofta personer hittar busskort och lämnar in, men att dem kanske inte hunnit göra det, så jag fick numret & ska ringa hittegodsen senare ikväll, så hoppas jag att jag får tillbaka det, annars måste jag köpa ett nytt för typ 1500 vilket kommer räck i ungefär två månader för sen blir det nyår & det går ju ut då, helt onödigt, + att jag måste köpa ett nytt matkort för 200 kr och förarbeviset vet jag inte hur mycket, inte för att jag åker så ofta + att det blir ju snart för kallt och i vår ska jag ändå sälja jävelskapet! sen skiter jag fullständigt i det jävla förarbeviset när jag åker, eller typ iaf ;P
Men men, nu ska jag ta mig en STOR fet jävla kopp med kaffe och sätt mig och njta och sura höhö!

Ses, håll TUMMARNA! <3

svårt att sova..

God morgon! Usch, känns som att jag inte sovit en blund i natten, fast det har jag väl, eller iaf 7 timmar, men jag låg och vred mig hur länge som helst, släckte för att sova vid 12 men somnade inte fören halv 4, förstår inte varför, låg och tänkte för mycket tror jag.. jag som aldrig brukar ha svårt för att sova, brukar somna direkt.. kanske har med att det håller på att bli vinter att göra, inte vet jag, jobbigt var det iaf, var överlycklig när jag vaknade i morse vid 11 och upptäckte att jag hade somnat tillslut, haha! Men men seg och lat som jag är blir det inte att simma idag heller :O utan jag ska ta en promenad med mor min istället, det ska bli skönt! sen ska jag möta fia i skanstull och gå till min praktikplats och fylla i lite papper sen vidare till Ö-valls för att äta en god lunch :) sen blire att ta sig till skolan för vi ska spela något spel som heter haha det minns jag inte nu (A) men med min lilla favorit olivia, fia såklart och några andra, hoppas det blir kul, men kommer säkert inte fatta mycket höhö..
Men men nu ska jag käka lite sen ut och gå med mamsen som sagt..

Hej hej så länge!

mhm

Nu har jag precis tagit en dusch, gud så skönt det kan vara ibland :) Försöker att inte tänka så mkt på det jag skrev förut även fast det är svårt.. Men men, nu har jag bestämt mig för att lägga mig i tid, eller ska först ringa min lilla älskling Lenore och prata lite med henne om allt möjligt, hon är verkligen bäst på att lyssna & förstå, love ya :)
Men men, ska ta mig en kopp te nu & ta mig till mitt nystädade rum med telefonen & en film i handen hihi!

Kram & godnatt!

Trött, seg, deppig.

Jag är tjockt med trött alltså, blir helt deppig av alla som är ledsna och som går bort hela tiden, känner kanske inte alla men vet vilka dem flesta är + att en stod mig nära.. Man förstår inte, mna ställer frågan om och om igen, varför någon kan gör så eller hur några kan göra det eller hur man vågar lämna ens barn osv. allt är så himla läskigt och förvirrande..
jag syftar verkligen inte på någon speciell, utan på alla eftersom det hänt mkt på sistånde, både bekantas vänner och närmare vänner till mig mår dåligt.. blir så ledsen..
eller inte ledsen, utan mer fundersam, jag fattar liksom inte varför och hur det kan hända, det är verkligen sjuk, verkligen helt sjukt, finns inga bra svar alls på frågan..
men egentligen har jag väl ingen rätt alls att vara ledsen eller ens deppig, men det går verkligen ut över alla när någon är ledsen. man förstår inte varför någon vill försvinna och man vill ju verligen så gärna veta, gjorde man något fel själv eller inte..
Jag har själv vart med om att det hänt mig, att en underbar person, klasskamrat, killkompis lämnat mig och många av mina bästa vänner, det var länge sen nu, men saknaden kommer aldrig försvinna, aldrig någonsin även fast det gått snart tre år kan jag bli ledsen och undra varför, varför just han blev vald att försvinna från oss. Det är ofta an säger "varför skulle just han försvinna, han var klassens solstrålen, gängets partyprins osv" "varför just han". men här menar jag det verkligen, för han var verkligen alltid glad och snäll, han var verkligen klassens solstråle med sitt underbara leende och glada ögon.. han va en underbar killkompis. Man förstår inte varrör det händer, han vart bara 14 år, 14 år, det är helt sjukt men sant, jag kan inte förstå det men så är det och det fick vi leva med. jag hade en tjejkompis, en underbar tjejkompis som var väldigt tajt med den här killen, dem älskade verkligen varandra som kompisar. Hon är hur underbar som helst och jag och mina andra vänner har stöttat henne och varandra hela tiden och vi har bitit ihop och det har funkat igen, alla började le igen tillochmed min underbara tjejkompis.
Nu när jag tänker på det börjar jag nästan gråta, för han var verkligen hur jävla underbar som helst! :(
Han var jämt så söt och snäll, fan!
men som jag sa det är bara att bita ihop, finns inte något att göra, mer än att leva vidare och hoppas, hoppas att han har det bra där upp och att vi alla kommer upp dit någon gång och då ska vi hälsa på han!

Det jag ville få fram var att, jag kommer alltid, alltid, alltid finnas till hands till alla mina vänner om dem någon gåg behöver mig, vad det än handlar om, för jag älskar er så mkt och det ända jag vill,
Är att ni ska må bra!

'Sorgen varar länge, men saknaden alltid'




Skriver igen lite senare, nu ska jag se på tv & dricka te med mamma :) <3

KLAR!

Äntligen är jag klar med städningen, i mitt rum alltså, efter middan blir det att jag damsuger resten av huset, men det tänker jag bara göra lite slarvigt så det går nog fort det ;)
Fasen så fint det vart i mitt rum föresten ;O haha, som nytt!
Jaja, nu ska jag äta, hoppas det blir något gott!

Hej! <3

jobbigt.

Nu har jag fan i mig städat i två timmar & är heeeeelt slut haha, är nästan klar med rummet, bara att fixa och dona med kläderna tåg 1h & 30 minuter, nu ska jag bara damsuga och ställa tillbaka alla ställen och möbler på sin plats, tar väl någon timma till ;O
Men nu sitter jag iaf och äter lite lunch, blev pommes och räkor & en kopp med kaffe såklart..
Blir nog inte av att jag simmar idag, om jag inte hittar någon att simma med förstås..
Men antingen imrgon eller fredag, det har jag lovat mig själv! :)

Men men, nu ska jag äta min mat sen fortsätta att städa mitt rum, ses sen!

älskar er

Kollade in min snuttgumma sabinas blogg "http//schlajnan.blogg.se" och såg att hon skrivit om sin praktikplats, jag ska nämligen också praktisera V.45-47 fast inte i samma affär som henne, utan i BR leksaker, som fia sa "Det passar dig så jävla bra" haha (A) men det ska bli riktigt kul faktikst, älskar barn och & sånt :)
Hoppas det kommer bli kul, min hanledare verkar iaf snäll och trevlig, jaja, det går säkert bra!

Sen såg jag en till sak i sabinas blogg, en bild från oss i nian, från balen, jätte söt tycker jag, så mpste även ta den idén och sätta in i min lilla blogg :D (här är en annan bild från balen dåra, med vår underbara lärare också ;D)

älskar er

moi

moi

Här är en bild på mig, från gotland i sommar. Oh gud, I really miss those days!

Godmorgon

Nu är jag upp, blev att sova lite längre ändå, men vafan när man ändå inte ska till skolan eller har någon jobbig läxa att göra, varför då gå upp kl åtta? nej det blev så att jag ställde min kl på halv 12 & gick upp nu!
Självklart ska jag göra lite nytta idag iaf, nu sitter jag och dricker mitt kaffe och lite c-vitamin + mackor såklart..
Blir sedan att göra mig lite iordning och sedan städa hela mitt rum, kommer ta ett jäääävla tag, sen lovade jag mor min att damsuga hela huset, får se om det blir av (A) skulle få en slant sa hon höhö!
Annars blir det att jag åker och simmar senare idag om jag inte gör det på fredag innan mässan..


hejsålänge!

Var bara tvungen.

Oj så kul det här var haha, nä men jag pratade faktikst med en god vän och kände att jag va tuvungen att vara uppe några minuter till.. Jag undrar vad jag ska göra imorgon, om jag ska sova bort hela dan eller om jag ska gå upp en hyffsad normal tid och städa som mamma sa.. tror det blir att gå upp vid 11 iaf sen städa, om jag orkar ska jag också simma några längder, känner att jag behöver det.. Är iofs jävligt skönt när man väl kommit igång..
Men men, nu har jag bestämt film, eller jag vet inte exakt än, men en larvig tror jag, typ någon disney eller så haha!
Men men ska hämta min kopp med te nu :)


Godnatt!

Desperate Houswives

Älskar serien, kommer alltid göra det & har alltid gjort det, alltid lika spännande och bra.
Blir lite besviken på vissa, hur dem väljer osv.
Jag tycker absolut att susan ska välja mike, inte ian (gillar inte den grabben)
vad tycker ni? ;P

men men nu ska jag ta mig till sängen, sätta på någon bra film eller så, är ledig imorn :D


Godnatt folket!

Blivit tönt

Nu har jag som nästan alla andra också gått & skaffat mig en blogg, höhö!
Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska vara seriös eller inte ;D
Kommer säkert inte blogga så ofta, men ska väl iaf försöka!


kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0